Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä palvelu ja hyvät tuotteet.”
“Ystävällinen palvelu mutta syötävät eivät erityisen herkullisia.”
“Vakiintunut käytäntö kun käymme Sokoksella”
“"Siisti, viihtyisä paikka, ystävällinen henkilökunta"”
“"Rauhallinen tunnelma, helppo mennä"”
“Siisti kahvila hyvällä paikalla. Aina tuoreet leivonnaiset ja hyvä palvelu.”
“"Keskeinen sijainti, väljää, monipuolinen valikoima."”
“Erittäin hyvä palvelu ja maukkaat lämpimät pullat ??”
“Heti tultuamme ystävällinen myyjä ehätti kysymään mitä haluaisimme nauttia. Hänen avullaan valitsimme syötävät ja kyllä olivatkin maistuvia. Pidimme myös ilmapiiristä ja tulemme poikkeamaan varmaan toistekin.”
“Oli tosi hyvä ja tuore pulla ja hyvä kahvi.”
“Tuoreet tuotteet”
“"Erityiskiitos työntekijälle, joka auttoi minua. Minulle kannettiin tarjotin pöytään, koska mukanani oli vauva vaunuissa ja isompi lapsi. "”
“"Siisti paikka aamuisin heti avaamisen jälkeen. Kahvi ja pullat hyviä. Myyjä ammattitaitoinen. Hygienia huomioitu paitsi ei enää kertakäyttöhanskoja joita oli aiemmin. Tuoreet iltapäivälehdet. Ennen yhtätoista tuli pariskuntia ja pari perhettä, ei ukko- tai olutkööriä ja tämä takasi rauhallisen hetken."”
“Kahvila toimii toisessa kerroksessa sa ja kahvion vieressä ole WC jota normaalisti on poissa käytöstä lähin WC tavaratalon puolella.”
“Hyvä sijainti. Voi käydä muun asioinnin yhteydessä.”
“"Kiva paikka, mukava henkilökunta ja maistuvat kahvileivät!"”
“Minä viihdyn pressossa.”
“Muuten 5/5 mutta valikoima saisi olla laajempi eteenkin gluteenittomien tuotteiden osalta.”
“Mukava paikka helppo tulla”
“" Kahvila sijaitsee keskeisellä paikalla, siitä näkee kivasti torille ikkunapaikoilta. Kahvila on siisti ja henkilökunta ystävällistä! Ostin kahvin ja sitä vanhaa kahvia oli vähän pannun pohjalla, niin myyjä keitti minulle uutta kahvia. Se piristi kovasti päivääni, että ei vaan kiskottu rahaa ja tarjottu huonoa kahvia! Lähellä on myös wc, joka nyt oli remontissa."”
“"Rauhallinen, pieni kahvila helposti saavutettavissa Sokoksen yläkerrassa. Helppo pistäytyä ja kohtuullisesti valkoimaa. Ystävällinen palvelu."”
“Hyvää paikan. Bra plats och väldigt fint utseende. ??”
“"Hyvä valikoima, ystävällinen palvelu ja siisti kahvila"”
“"Näkymä torille hyvä. Tiskin järjestys sekava, kupin viimeisenä..."”
“"Paikka on asiallinen, niinkuin on aina ennekin ollut. Olen käynyt kahvittelemassa ko. paikassa miltei yli parinkymmenen vuoden ajan"”
“Hyvä palveu”
“Sijainti sopiva. Helppo piipahtaa odotellessa mm. bussia. Hyvät näkymät torille.”
“Paikka ei ole erityisen viihtyisä”
“"Viihtyisä, hyvä sijanti, kantaasiakkuus"”
“Palvelu ei ollut miellyttävä. Vaikka olin ainut ostava asiakas niin myyjällä oli kiire ja jäi tunne ettei ollut tervetullut”
“Ihan kiva paikka ja yställinen palvelu”
“Tasaisen hyvä laatu joka kerta. Herkulliset juomat ja pullat. Ystävällinen henkilökunta. Rauhallinen avara paikka hyvällä näköalalla.”
“Kätevä sijainti”
“Helppo käydä asioinnin yhteydessä.”
“Kaikin puolin hyvä kahvila”
“"Kiva istua ja katsella torille, jos onnistuu saamaan paikam ikkunan vierestä."”
“"Mielestäni kahvilassa oli hyvä tunnelma, joten asiointi onnistui moitteettomasti. Sekä juoma oli oikeastaan todella hyvää. :)"”
“"Helppo poiketa. Tilavan tuntuinen, koska pöydät eivät kovin lähekkäin. Kiva, jos pääsee ikkunapaikalle, näkymä torille. On IHAN TAVALLINEN KAHVILA, voi vain maksaa kahvin ja kaataa kannusta, koska kun on arjessa asioilla ei kaipaa hidasta barista-paikkaa!"”
“"Mieluisaa suositella, kun tietää hyväksi paiksksi"”
“"Miellyttävä palvelu,mukavat näkymät torille, hyvä kahvi ja leipä"”
“"Mukava paikka. Poraus häiritsi rauhaa välillä, samoin kuin yksi äidilleen uhmaikäinen lapsi naapuripöydässä."”
“Aina hyvä.henkilökohtainen palvelu.Henkilökunta hyvällä palvelevalla mielellä”
“Hyvä palvelu ja aina tuoretta hyvää kahvia”
“",."”
“Sujuva asiointi”
“"Siisti kahvio, palvelu sujuvaa"”
“"Varsinkin ihan perällä, viimeisissä pöydissä voi rauhassa keskustella. Heti ovesta oleva tila - ei viehätä, en tiedä, mikä mättää, ehkä pimeää, ehkä pöydät tiheässä."”
“Keskeisellä paikalla sijaitseva siisti ja viihtyisä kahvila”