Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helppo pistäytyä, löytyy hyvä latte.”
“Keskeisellä paikalla,hyvän makuinen kahvi ja saa satsata.”
“Hyvä kahvila, mutta tuotevalikoima voisi olla monipuolisempi. Maidottomat tuotteet puuttuvat ja kasvisvaihtoehtoja enemmän.”
“Pressossa on aina mukava käydä ja on lempikahvioni.”
“Viihtyisä ja hyvä palvelu”
“Viihtyisä paikka”
“Hyvää kahvia, tilavuuden tuntua ja näkymät torille.”
“Aina iloinen ja avulias henkilökunta! Erityisesti lapsiasiakkaat huomioidaan hyvin. Kahvila on siisti. Mukava pistäytyä syömään ostosten yhteydessä. Kevyttä lounasta, esim. keitto, ja maidottomia suolaisia vaihtoehtoja toivoisin tarjolle.”
“ei ollut halpuutus kahvia ja pullaa vaan ylihinnoiteltuja ketju tuotteita”
“Siis aivan ihana asiakaspalvelu! Ympyrä silmälasit päässä oleva, tummatukkainen nuori tyttö otti meidät vastaan niin iloisella ja aidolla asenteella!”
“Ystvällinen palvelu, mukkaat tuotteet ja hyvä sijainti”
“Rauhallinen sijainti ylhäällä.”
“Nopea palvelu”
“Asiakkaita ei ollut paljon ja henkilökunta oli osin muissa mietteissä.”
“Kassahenkilö oli iloinen ja ystävällinen, toi mukavan välittömän tunnelman koko kahvilaan. Santsikuppi kuuluu hintaan (vaikka en sitä ottanutkaan), pulla oli hyvää ja itselle sopivia suolaisia vaihtoehtoja näytti myös olevan tarjolla.”
“Ystävällinen palvelu, tuoreet leivonnaiset ja suolaiset. Torinäköala.”
“Hyvä kahvila.”
“Hyvä tarjonta ja palvelu”
“helppo asioida”
“Perusteluni on että kaikki vaan toimii ja henkilökuntaa en ole koskaan nähnyt sitruksen syöneenä!”
“Erittäin ystävällistä ja lämminhenkistä palvelua. Tulimme huomioiduksi. Ainut miinus tuli kahvilassa lentävästä linnusta. Ymmärrän, ettei sen hätistely ole henkilökunnan tehtävä, mutta linnun höyhenet pölisivät = epähygieninen vaikutelma, vaikka yleisilme siisti olikin.”
“Olen tottunut käyttämään Presson palveluita käydessäni Kupiossa.”
“Kiva kahvipaikka ostosten lomassa”
“Siisti, hyvä palvelu ja maistuvat tuotteet. Hyvällä paikalla pistäytyä ostosten lomassa ja plussaa on tietysti s-bonus!”
“Lämmintä pullaa, mikäs sen parempaa”
“Hyvä sijainti, kätevä käydä”
“Siellä oli rauhallinen meininki. Turvavälit löytyivät eli oma pöytä jossa sai rauhassa istua ja nautiskella juomisensa. Asiakaspalvelija suositteli omenapiirakkaa vaniljakastikkeella ja sanoi maksamisen jälkeen et voi ottaa santsikupin samaan hintaan. Olen aina saanut hyvää palvelua.”
“Kaikki toimii”
“Sijanti”
“Mukava kahvila hyvällä paikalla. Valikoimaa saisi olla laajemmin kahvileivän suhteen. Nämä perus s-ketjun kahvilat ei erotu toisistaan juuri millään. Yleensä käyn tässä ko. kahvilassa näkymien takia.”
“Maidottomia kahvileipävaihtoehtoja ei ollut (allergia). En käytä myöskään lihaa joten leivästä myyjä otti vain päälykset pois mikä tuntui tylsältä.”
“Keskustassa, palvelu pelaa”
“löytyy myös gluteenittomia tuotteita”
“Hyvä palvelu.”
“Kiva paikka, lähellä toria! Palvelu ja tarjonta hyvää! Ikkunoista näkee torielämää ja helteellä miellyttävä lämpötila, ilmastointi toimii! KIITOS!”
“kahvila on hyvällä paikalla, sujuva asiointi”
“Saa gluteenitonta välipalaa”
“Asiointi oli sujuvaa. Yleensä käyn lähes viikoittain, nyt usean koronakuukauden jälkeen”
“Siisti ja erittäin ystävällinen asiakaspalvelu.”
“Sijainti on hyvä ja s-kortti käy ja wc on lähellä käytössä.”
“Mukava asiointi”
“Hyvä sijainti ja palvelu”
“Hyvä palvelu ja ystävällinen henkilökunta.”
“Hinta-laatusuhde on kohdilllaan”
“Ystävällinen palvelu.”
“Loistavaa palvelua yhdistettynä tuoreisiin ihaniin tuotteisiin. Miksi en menisi tai suosittelisi.”
“Tuotteet ovat tuoreita”