Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista. 

Sähköposti: ravintolamaailma.prismakuopio@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,6)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvät tuotteet ja hyvä palvelu sekä viihtyisä ympäristö.”
“Ennen kaupassa käyntiä on ihana nauttia kuppoinen kahvia ja suolaista tai makeaa. Paikka on viihtyisä.”
“Kaikki pelaa hyvin.”
“Oli helppo tulla ja mukava henkilökunta:)”
“Uudistunut presso on todella mukava asioida. Ruoka on hyvää ja uudistuksessa tuli tilaa ja väljyyttä. Eikä ole kautta kulkua hesburgeriin niin kuin ennen. Saa rauhassa ja turvallisesti ruokailla. Todella miellyttävä asioida. Kiitos.”
“Ihan ok”
“Nyt remontin jälkeen oli kiva nähdä uusitut ilmeet ja kahvilaan oli helppo poiketa autolle mennessä. Valikoimat oli hyvät ja palvelu erinomaista. Myös erikoisruokavaliot huomioidaan.”
“Viihtyisyys. Sijainti. Palvelu ja hyvä maku”
“hyvää varmaa palvelua”
“Olin tyytyväinen”
“Paikka on ihan ok.”
“Lähellä työpaikkaa joten voin suositella sijainnin perusteella.”
“Hyvä ja ystävällinen henkilökunta.”
“"Hyvä palvelu, siisti uusi ilme"”
“"Jos minulta kysyttäisiin,missä olisi sujuvaa ja nopeaa käväistä kahvilla tai pikku välipalalla ja ehkä kauppa-asioilla,kun on menossa mökille tms. kohteeseen,missä käytetään ns.omia eväitä,vastaisin että Kuopion Prisma on helppo paikka poiketa erityisesti 5.tien kulkijoille. "”
“"Palvelu sujuvaa ja ystävällistä. Kävisin useammin, mutta kulkeminen täältä (V:salmi) hankalaa, mutta sehän ei ole Preston vika. "”
“"Viihtyisä, tilava kahvio. Helppo asioida. "”
“Olin kaikin puolin tyytyväinen käyntiin.”
“Hyvä ja toimiva perus kahvila.”
“kahvilan tuotevalikoima erittäin suppea”
“Siisti valoisa ja avara väritys pirteä hillitty”
“Mukavasti Prisman vieressä.”
“Iloinen ja ystävällinen asiakaspalvelu??Tuntee kyllä itsensä niin tervetulleeksi kuin olla ja voi. Todella avarat tilat. Sisustus ja värit aivanhuippua??”
“Uudistunut Presso on nyt todella tyylikäs ja yleisilme rento.”
“"Alkuun hieman sekavan oloinen, jälkiruokapiste erillään ruokapuolesta."”
“"Koska kahvila on uusi,vasta avattu,paikat ovat tietenkin siistit. Henkilökuntaa oli todennäköisesti "" valmennettu"" avaukseen,mikä on ihan ok. Kahvi ja kahvileipä oli tuoretta."”
“"Uusi siisti, helppo ja nopea tulla"”