Hillside

Talven 2016-2017 uutuutena aito puuhiiligrilli, jolla valmistuvat herkulliset pihvit. Ravintolatilaa meillä löytyy kahdessa kerroksessa, yläkerran tilausravintolastamme on upeat näköalat Tahkon rinteille. Erilaisten tilaisuuksien järjestäminen on erikoisalaamme. Tervetuloa Tahkon kauniisiin maisemiin nauttimaan erinomaisesta ruoasta!

Warsteiner Bar Tahko – Break Sokos Hotel Tahkon aulabaari

Break Sokos Hotel Tahko aulabaari huokuu kansainvälisesti tunnetun ja Saksassa suositun Warsteiner olutmerkin henkeä.

Idea Warsteiner Baarin tuomiseksi Tahkon matkailukeskukseen lähti hotellin vahvasta yhteistyöstä Olvin kanssa.

Valikoimissamme on jo useita vuosia ollut Suomen arvostetuimpana olutbrändinä tunnettu Sandels –olut. Olemmehan sijainniltamme myös niin sanotusti tehtaan piipunjuurella, joten valinta on ollut luontainen. 

Halusimme laajentaa valikoimaamme ja luoda kansainvälistä tunnelmaa Tahkolle tuomalla Olvi-konsernin jakelemaa Warsteiner olutta asiakkaillemme. 

Laadukkaan lagerin lisäksi Warsteiner Baarista löytyy oma Warsteiner-henkinen baarimenu, ruokalista, johon keittiömestarimme on loihtinut rentoja ja runsaita annoksia.

Perjantaisin talvisesongin vauhdikkaimpina viikonloppuina Warsteiner Baarissa fiilistellään DJ-vetoisesti lounge ja jazz-tunnelmissa sekä lauantain fiilikset nostetaan live-musiikin tahtiin. Tarjolla muun muassa akustista liveräppiä ja mielenkiintoisia musiikkiavauksia läpi kevään!

Tervetuloa tutustumaan!