Frans & Sohie suljettu ravintolasulun ajaksi 29.3.-18.4. Ravintola Ehta palvelee take away ravintolana.

Frans & Sophie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Sophie -bistron Kuopion sydämestä, Original Sokos Hotelli Puijonsarvesta. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Sophie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla.


Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä, saimme kihlajaispäivän kunniaksi skumppa lasilliset talon piikkiin. Harvoin jää niin ettei jaksa syödä vaikka hyvää olisi ollutkin, annokset olivat isoja. "”
“"Henkilökunta oli tarjoilijan kertoman mukaan mitoitettu hiljaiseen iltaan, mutta asiakkaita olikin erittäin runsaasti. Tämä aiheutti viivästyksiä ja hitautta palveluun. Myös maksupääte temppuili. "”
“"Ravintola on omanlainen maailmansa, jonne voi ""unohtua"" arjen keskellä"”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Kokonaisuus oli hyvä.”
“"Oli kivat tarjoilijat Kuopion Frans ja Sophiessa. Ruoka oli hyvää, iloinen yllätys"”
“Hyvä palvelu.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää.”
“Kaikki toimi oikein hyvin. Maksun kanssa oli vähän jotakin häikkää mutta toimi kuitenkin lopulta hyvin.”
“"Tunnelma ravintolassa on rauhallinen. Olin sukulaisteni kanssa ja nautin kovasti. Musiikkia saattoi olla, mutta enpä tainnut kuulla: keskityin ehkä seurusteluun. Tulen uudelleen. Mukavaa kevättä Maija M"”
“Blinit erinomaisia”
“Asiakkaan huomioiminen tullessa hidasta. Silloin ei ollut vielä paljon muita asiakkaita. Jouduimme odottamaan kauan pöytään ohjausta. Juomat viipyivät pitkään. Ruokien toimitus oli hidasta. Jos keittiössä on ruuhkaa se olisi hyvä ilmoittaa. Ainakin vettä pitäisi tuoda välittömästi.”
“Saletisti natsasi!”
“Oikein viihtyisä paikka ja ruoka oli hyvää.”
“Ihan ok ravintola”
“Pihvin kypsyys justiinsa haluttu. Vuosipäiväämme juuri sopiva kahdelle tarkoitettu menu hienosti esille laitettuna.”
“Ruoka oli hyvää ja annos oli oikean kokoinen.”
“"- hinta/ laatu kohdallaan, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta"”
“"Hyvä, miellyttävän ammattitaitoinen henkilökunta. "”
“"Hyvä ruoka, ok palvelu, tutut ja hyvät annokset. Ruokalistalla voisi olla enemmän esim vaihtuvia tuotteita hyvän peruslistan lisänä."”
“Hyvä ilmapiiri ja hienonpalvelu.”
“Mielyttävä palvelu ja miljöö. Hyvä ruoka!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Miellyttävä ravintolakokemus”
“"Kaikinpuolin laadukas ja hyvä kokemus. Ruoka oli hyvää, palvelu ystävällistä ja asiantuntevaa. Rauhallinen ympäristö. "”
“"Paikka on legendaarinen (Puijonsarvi) ja yövymme täällä aina silloin kun vierailemme Kuopiossa. Pitkät perinteet näkyy ja maistuu. Ehdottaisin, että se tarjoilija joka ottaa meidät vastaan, ottaa juoma ja ruokatilauksen jatkaisi koko vierailun ajan meidän ns.yhteyshenkilönä, vaikka ruokia välillä joku muu toisikin pöytään. Sama vastuuhenkilö = yhteinen sävel. "”
“Mukava yllätys. Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“"Aina niin hyvää ruokaa, iloinen henkilökunta ja viinit hyviä. "”
“Hyvä ruoka. Turvallisuus(korona) huomioitu erittäin hyvin.”
“"Yhdelle tarjoilijoista ""talvipassin"" edut eivät olleet selvillä, joten asiaa juoduttiin selvittelemään vuoropäällikön/vastaavan kanssa. Asia ratkesi yhteisymmärryksessä. Ruoka ja henkilökunta/kokit erittäin mukavia ja osaavia."”
“Maistuva ruoka ja mutkaton palvelu”
“perusravintola”
“"Vierailuajankohtaani Kuopiossa sopi Frans & Sophie varsin hyvin. Kun korona-tilanne helpottaa ja aikaakin on enemmän ravintolan valintaan, tilanne voi olla toinen."”
“"Kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hyvää. Istuimme ensin keittiön edessä, mutta meidät siirrettiin rauhallisempaan paikkaan tarjoilijan aloitteesta- se oli mukavaa. Ruoka oli herkullista ja annokset sopivan kokoisia."”
“"Erittäin hyvä palvelu Kuopiossa käydessä, ruoka oli oikeasti hyvää ja tilat tyylikkäät."”
“Todella hyvä ruoka! Ja tunnelma!”
“"Hyvä perusravintola, ei hirveästi luovuutta, mutta takuuvarma perusravintola. Hyvä palvelu ja ruoka, mutta se ""jokin"" puuttuu. Silti hyvä paikka ruokailla. Kannattaisi miettiä millä erottuu?"”
“Hyvä kokemus. Erinomainen ruoka. Rauhallinen tunnelma.”
“Hyvä kokonaisuus huomioiden corona ajan.”
“Ruoka ja tunnelma”
“"Hyvää, huolella tehtyä ruokaa ja ystävällinen palvelu "”
“Viihtyisä ravintola s etuineen ja maukkaine ruokineen”
“"Ravintolassa oli miellyttävä tunnelma, hyvä ruoka ja asiakaspalvelu oli ensiluokkaista"”
“"Aina mukava käydä, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka"”
“"Toiminta sujuvaa ja palveleva henkilökunta. Hyvin sujui ruokailu. Lounsdaikaan ehkä ei aivan sama.palvelu,kuin muulloin. Ei kokemusta.muudts"”
“Ruoka on aina ollut hyvää. Myös lihattomia vaihtoehtoja on.”
“"Kiva paikka, hyvä ruoka"”
“"Mukavan rauhallinen tunnelma, korona huomioitua hyvin, ystävällinen henkilökunta, hyvä sijainti ja tärkeimpänä erittäin hyvä ruoka."”
“"Ostin viime kerralla joulukassin ja olin siihen tyytyväinen,ainut miinus oli siitä että rasioita/tuotteita ei oltu merkitty mitenkään,ja kaikki nimet ei avautuneet,söinpä siis kahvin kanssa ankkarilletteä kun luulin ottavani suklaakakkua : D)) no,pieniä asioita"”
“Itse olen tyytyväinen”
“Kvalitet.”
“Palvelu ollut ystävällistä ja ruoka aina onnistunut”
“"Hyvä paikka, ruoka ja palvelu parasta. Käyn 1 tai 2 vuodessa kaveriporukan kokoontumisen kans"”
“Hyvää ruokaa miellyttävällä palvelulla”
“Hyvä kokemus ja hyvä ruoka”