Frans & Sophie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Sophie -bistron Kuopion sydämestä, Original Sokos Hotelli Puijonsarvesta. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Sophie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla.


Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)
Lapset (5,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Viihtyisä ravintola s etuineen ja maukkaine ruokineen”
“Ravintolassa oli miellyttävä tunnelma, hyvä ruoka ja asiakaspalvelu oli ensiluokkaista”
“Aina mukava käydä, ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“Toiminta sujuvaa ja palveleva henkilökunta. Hyvin sujui ruokailu. Lounsdaikaan ehkä ei aivan sama.palvelu,kuin muulloin. Ei kokemusta.muudts”
“Ruoka on aina ollut hyvää. Myös lihattomia vaihtoehtoja on.”
“Kiva paikka, hyvä ruoka”
“Mukavan rauhallinen tunnelma, korona huomioitua hyvin, ystävällinen henkilökunta, hyvä sijainti ja tärkeimpänä erittäin hyvä ruoka.”
“Ostin viime kerralla joulukassin ja olin siihen tyytyväinen,ainut miinus oli siitä että rasioita/tuotteita ei oltu merkitty mitenkään,ja kaikki nimet ei avautuneet,söinpä siis kahvin kanssa ankkarilletteä kun luulin ottavani suklaakakkua : D)) no,pieniä asioita”
“Itse olen tyytyväinen”
“Kvalitet.”
“Palvelu ollut ystävällistä ja ruoka aina onnistunut”
“Hyvä paikka, ruoka ja palvelu parasta. Käyn 1 tai 2 vuodessa kaveriporukan kokoontumisen kans”
“Hyvää ruokaa miellyttävällä palvelulla”
“Hyvä kokemus ja hyvä ruoka”