Frans & Sophie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Sophie -bistron Kuopion sydämestä, Original Sokos Hotelli Puijonsarvesta. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Sophie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla.

Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.06.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Miellyttävä tunnelma. Viihtyisä, tasokas.”
“Hinta-laatusuhde ei ole kaupungin parhaimmistoa.”
“Henkilökunta otti huomioon, lounas oli erinomainen (hinta-laatusuhde)”
“tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja -tietoinen ei kuitenkaan tyrkyttänyt mitään vaan antoi hyvin informaatiota. erittäin miellyttävä kokemus”
“Hyvä palvelu, erinomainen ruoka.”
“Tarjoilijat puhuivat turhan äänekkäästi omista asioistaan, häiritsi hieman ruokailurauhaa.”
“Super kokki Kari..Kuopiossa”
“Ystävällinen nuori tarjoilijapoika”
“Henkilökunta oli mukavaa ja ruoka hyvää.”
“Miellyttävä miljöö eikä liikaa hälyä. Hyvä ruoka. Ei liian ylellistä.”
“Ruoka on yleensä hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Meitä oli neljä ruokailijaa ja kahden laskut eivät täsmänneet. Se herätti ihmetystä. Lisäksi jälkiruuan kohdalla tarjoilija ei osannut sanoa, oliko mikään talon valikoiman jäätelöistä laktoositon! Tuntuisi nykyaikana erikoiselta, ettei saa laktoositonta jäätelöä. Aikani asiaa intettyäni, hän tarkisti asian ja saimme laktoosittomat jäätelömme!”
“Hyvä ja asiantunteva palvelu sekä hyvänmakuinen ruoka.”
“-”
“Rauhallinen ja mukava ilmapiiri istuskella ja nauttia hyvää ruokaa ystävien seurassa.”
“Miljöö ja asiakaspalveluhenkisyys, sijainti sekä ruokalistalla valikoimaa kivasti”
“Käyn aika usein. Viimeisimmällä kertaa valitsemani pääruoka-annos ei ollut sen mukainen, mitä listassa kuvattiin; lisukkeet ja kastike olivat täysin muuta kuin mitä menu kertoi eikä pääraaka-aineen koostumus ja maku laisin olleet ravintolatasoa. Ruoka-aineyliherkkänä annos jäi syömättä.”
“Kaiken kaikkiaan siisti ja hyvät kabinettitilat sekä maittava ruoka!”
“Sievä interiööri. Nopea palvelu. Ihan jees ruokalista.”
“Ruoka oli kylmää jo pöytään saapuessaan. Muuten olisi ollut herkullista.”
“Erityinen kiitos kokille, joka huomasi että kun tarjoiluhenkilökunta oli kiireisenä muualla, hän tuli palvelemaan meitä sillä välin. Ruoka on erittäin maistuvaa ja palvelu hyvää.”
“Jos jotakin negatiivista haetaan niin F&S mainostaa joka perjantaista simpukkakamppista ja tällä kertaa simpukoita ei kuitenkaan ollut tarjolla ollenkaan. Itseasiassa juuri tämä ulkomainos simpukoista sai meidät poikkeamaan ensimmäistä kertaa sisään.”
“Vein tyttäremme syntymäpäivän kunniaksi perheen kanssa päivälliselle. Tyttäremme huomioitiin pienellä yllätyksellä .”
“Jälkiruokalista vaikutti kiinnostavalta, jos ei ole allergioita tai muita ruoka-ainerajoitteita”
“Ainakin klo 20 ravintolassa oli paljon asiakkaita, paikka oli hälyisä.”
“Päivällisellä alkuruokana etanat olivat oikein hyviä! Aamiainen oli myös erittäin hyvä ja monipuolinen.”
“Hämmästelimme kumpanakin iltana, että vaikka tarjoilijat suosittelivat viinejä, he eivät maininneet mitään asiakasomistaja(tarjous)viineistä, eikä ruoka- ja juomalistan mukana tai pöydissä ollut niistä minkäänlaista mainintaa. Vasta kysyttäessä asiakasomistajakuohuviiniä, vähän hämmästyneet tarjoilijat lähtivät viiniä hakemaan. Kumpanakin iltana oli siis eri tarjoilija. Toisena iltana söin parsaa, ja sitä oli todella vähän. 20 euron annos oli kuin alkupalat, ja ainakin verrattuna Helsingin parsapääruokaan, annos oli todella pieni.”
“Rauhallinen tunnelma ja erittäin hyvä ruoka ja palvelu. Käyn ravintolassa työmatkojen yhteydessä ja arvostan että hotellista löytyy tällainen laadukas ravintola josta saa laadukasta ruokaa. Mukava käydä myös yksin syömässä.”
“Kaipaan kovasti viikonlopun brunssia, voisiko se palata?”
“Palvelu”
“Tee tarjotaan kahvikupista. Se on melkoinen munaus teen juojaa kohtaan”
“Myyjä osasi suositella hyvin ruoka-annoksia, kun aiemmin ei oltu käyty kyseisessä paikassa.”
“Puijonsarven Frans& Sophiessa sai aamulla luettavaksi Helsingin Sanomat eikä ollut ainoa lehti. Henkilökunta erittäin miellyttävää ja palvelualtista. Parsa-annos erinomainen.”
“Ei negatiivista sanottavaa”
“Hyvä ja melko edullinen ruoka”
“Pöydän varaus sähköisesti. Palvelu oli hyvää. Ruoka oli maistuvaa.”
“Ruoka-annosten hinnat olivat korkeahkot.”
“Ruokana ollut lohi & parsarisotto oli melko mauttoman makuinen.”
“Todella maukas ja laadukas ruoka, joka ei petä koskaan. Huomaavainen ja ystävällinen palvelu.”
“Laatu ja ystävällinen asiakaspalvelu. S-bonus plussaa.”
“Luontevan ystävällinen henkilökunta. Hyvät jälkiruoat.”
“Pääruoka lohi-parsa-annos oli melko tavanomainen. Pöytäryhmien viihtyvyys on laskenut, pöydät hyvin lähekkäin, kovat tuolit. Entiset loosit olivat tunnelmallisempia, nyt sohvaryhmät kivat, mutta ruokailua ajatellen istuimet matalalla.”
“Yleinen raikas ilmapiiri”
“Maukas ruoka”
“Suppea menu”
“Hyvä tunnelma, hyvä palvelu”
“meitä oli aika sekalainen ruokailuun tuleva ryhmä. osa otti vain salaatin, osa alkupalat ennen pääruokaa, osa ei lainkaan jälkiruokaa. siitä huolimatta pöytiintarjoilun AJOITUS oli loistavasti hoidettu, niin että tuntui, kuin kaikki olisivat tilanneet samalla tavalla - alkuruoka-pääruoka-jälkiruoka. Tämä oli tärkeä yhteisen rauhallisen ja miellyttävän ruokailukokemuksen saavuttamiseksi.”
“Erinomaisen suttuiset ja likaisen käppyräiset menut joutaisi uusia, niitä oli inhottava koskettaakin, saati sitten selata.”
“Hyvä ruoka, hyvä tunnelma, siisti ympäristö”
“Ystävällinen henkilökunta ja ihanaa ruokaa.”
“Saisi olla mukavammat tuolit istua ja ehkä kivat pöytäliinat.”
“Hyvä ruoka.”
“Ruokaa piti odottaa tunti.”
“lin yllättynyt ranskalaisesta illasta - sattumalta satuin ravintolaan saksalaisen ystäväni kanssa. Emme ensin aikoneet syödä ranskalaista menua, mutta se vaikutti mielenkiintoiselta. Olin yllättynyt aterian vivahteista, oli kyseessä sitten ranskalaistyyppinen ruokalaji tai hienosti juuri sopivasti rapeaksi ja pehmeäksi sisältä paistettu siika. Kiitokset keittiölle. Illan musiikki oli harvinainen yllätys ja todella autenttisen tuntuinen ranskalaisia chansoneja sävykkäästi tulkinnut laulaja sekä taitava haitarin soittaja. En tiedä, millaista ravintolassa on muuten, mutta tämä ilta todella lisäsi Kuopion vierailumme viehättävyyttä. Tarjoilu oli myös asiakasta huomioivaa ja silti rentoa.”
“Itse asiassa en tällä ensivisiitillä huomannut mitään negatiivista.”