Frans & Sophie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Sophie -bistron Kuopion sydämestä, Original Sokos Hotelli Puijonsarvesta. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Sophie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla.


Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kaikki palaset olivat hyvin kohdillaan”
“"Koko ""paketti"" on hyvä ja vastasi odotuksiamme erinomaisesti. Uskon, että vastaa muidenkin odotuksia. "”
“Hyvä.”
“"Henkilökunta todellakin teki kaiken meidän viihtymisemme eteen +++ Alkuruokana Etanat ja ne tuotiin todellakin tirisevän kuumina pöytääb. Pihvit olivat mediumit kuten pyysimme ja tarjoilijan suosittelema viinkikin oli erittäin hyvä valinta. Vaikka ystävämme yllättivät meidät (3hlö) saapumalla pöytäämme, niin hk hoiti heidänkin drinksut parhaalla mahdollisella suhtautumisella. Kiitos! Iso iso plus aikaisempiin kertoihin verrattuna!"”
“Ravintola oli erittäin viihtyisä ja asiakaspalvelu oli mahtavaa. Ruoka maistui myös hyvältä. Ainoa syy miksi en välttämättä suosittelisi on opiskelijabudjettiin nähden hieman kalliit hinnat :)”
“Jep”
“"Hyvä ja ystävällinen palvelu, hyvä ruoka."”
“Korona-aikaan riittävä väljä”
“Ystävällinen tarjoiluhenkilökunta ja hyvän makuinen ruoka”
“Palvelu oli asiallista ja ystävällistä.”
“Viihtyisä paikka. Ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka. Olutvalikoima (pullo-olut) oli aika niukka. Tarjoilijan suosittelema olut ei ollut minun mielestäni hyvä.”
“"Hyvä ruoka, väljät tilat"”
“"Ihanan rauhallinen paikka, mukava tiimi keittiöstä lähtien, hyvä palvelu, ruoka tosi hyvä ja ihana kaunis esillepano ja salaattpöytä tosi hyvä ja monipuolinen! Hyvät raaka-aineet. Ihana paikka :)"”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Hyvä, laadukas kokonaisuus. Palveluhenkilön vaihtuminen 4 kertaa ruokalusessiomme aikaan jonkunverran häiritsi, vaikka palvelun laatu säilyi"”
“"a la carte menu oli erinomainen makukokemus, jota täydensi ammattitaitoinen asiakkaista välittävä palvelu"”
“"Hyvätunnelmainen ravintola, jossa ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka."”
“"ihan jees, ei huono, mutta ei mikään ekstrakaan"”
“Hyvä Wappukassi”
“Kaikki sujui ja ruoka hyvää”
“"Kävin noutamassa wappukassit vapunaattona! Olen suositellut kasseja, hyvää ruokaa! Tulen käyttämään palvelua toisenkin kerran!"”
“Todella miellyttävä paikka ja henkilökunta. Ruoka herkullista.”
“Tilasin 2 kpl ns vapun herkkupakettia. Valitettavasti toisesta niistä puutui luvattu feta - parsasalaatti.”
“"Kaikki toimi, vain jääkylmä snapsi oli lämmin, mut ei haitannut. Ruoka oli todella hyvää ja koko seurue(6) oli todella tyytyväinen. Vega ruokailija oli todella yllättynyt ruuan laadusta, ja tarjoilu oli nopeaa ja ystävällistä. Tarjoilija oli huippu. Terkkuja Tuulille."”
“Meillä on paljon yhteisiä muistoja Kuopiosta jo vuosikymmenten takaa. Käynti Puijonsarvessa mahvisti käsityksiämme.”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen. Ruoka oli pääosin hyvää.”
“Palvelussa ja ruoassa on parantamisen varaa. Ei herätä wow-tunnetta.”
“"Ystävällinen henkilökunta, erittäin hyvä S-kuohuviini. Hintataso on korkeahko, kun salaatitkin hipovat kahtakymppiä ja laseittain myytävät talonviinit yli 8 (kahdeksan !!! ) euroa, siis 12 senttiä, olisi nyt ainakin 16 tai 24 senttiä siihen hintaan. Tämä järkytti!"”
“Kokonaisuus ok”
“Ravintolassa on miellyttävä käydä.”
“"Viihtyisä miljöö, hyvä ruoka, ystävällinen palvelu"”
“"On vain tämä yksi kokemus, mutta ihan positiivinen. "”
“"Hyvä, ystävällinen palvelu. Hyvä ruoka!! "”
“"Ihana vegemenu,turvavälit huomioitu hyvin. Siistiä ja tilava. Mukavaa henkilökuntaa. Erinomainen hinta/laatusuhde"”
“"Tyylikäs ja miellyttävä paikka, hyvä tunnelma ja ruoka"”
“Siisti ja viihtyisä”
“"Kuopion ravintola erittäin viihtyisä ja hyvä, mutkaton palvelu"”
“"Todennäköisesti kyllä, hyvä kello kauas kuuluu :)"”
“"Onnistunut kokemus, ystävällinen henkilökunta. Menu ei ihan oman maun mukainen, mutta sopivat vaihtoehdot löytyi ja ruoka oli maukasta."”
“Ruoka oli todella hyvää kuin myös palvelu.”
“Kokemus oli hyvä”
“Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu ja asiakkaan huomiointi yms.”
“"Sain jälleen erittäin hyvän vaikutelman ravintolasta, ruuasta ja asiakaspalvelusta. poistuin ruokailun jälkeen erittäin tyytyväisenä."”
“"Palvelu oli sujuvaa ja ystävällistä, saimme kihlajaispäivän kunniaksi skumppa lasilliset talon piikkiin. Harvoin jää niin ettei jaksa syödä vaikka hyvää olisi ollutkin, annokset olivat isoja. "”
“"Henkilökunta oli tarjoilijan kertoman mukaan mitoitettu hiljaiseen iltaan, mutta asiakkaita olikin erittäin runsaasti. Tämä aiheutti viivästyksiä ja hitautta palveluun. Myös maksupääte temppuili. "”