Frans & Sophie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Sophie -bistron Kuopion sydämestä, Original Sokos Hotelli Puijonsarvesta. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Sophie -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla.

Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista!

Bon appétit!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Puijonsarven Frans& Sophiessa sai aamulla luettavaksi Helsingin Sanomat eikä ollut ainoa lehti. Henkilökunta erittäin miellyttävää ja palvelualtista. Parsa-annos erinomainen.”
“Ei negatiivista sanottavaa”
“Hyvä ja melko edullinen ruoka”
“Pöydän varaus sähköisesti. Palvelu oli hyvää. Ruoka oli maistuvaa.”
“Ruoka-annosten hinnat olivat korkeahkot.”
“Ruokana ollut lohi & parsarisotto oli melko mauttoman makuinen.”
“Todella maukas ja laadukas ruoka, joka ei petä koskaan. Huomaavainen ja ystävällinen palvelu.”
“Laatu ja ystävällinen asiakaspalvelu. S-bonus plussaa.”
“Luontevan ystävällinen henkilökunta. Hyvät jälkiruoat.”
“Pääruoka lohi-parsa-annos oli melko tavanomainen. Pöytäryhmien viihtyvyys on laskenut, pöydät hyvin lähekkäin, kovat tuolit. Entiset loosit olivat tunnelmallisempia, nyt sohvaryhmät kivat, mutta ruokailua ajatellen istuimet matalalla.”
“Yleinen raikas ilmapiiri”
“Maukas ruoka”
“Suppea menu”
“Hyvä tunnelma, hyvä palvelu”
“meitä oli aika sekalainen ruokailuun tuleva ryhmä. osa otti vain salaatin, osa alkupalat ennen pääruokaa, osa ei lainkaan jälkiruokaa. siitä huolimatta pöytiintarjoilun AJOITUS oli loistavasti hoidettu, niin että tuntui, kuin kaikki olisivat tilanneet samalla tavalla - alkuruoka-pääruoka-jälkiruoka. Tämä oli tärkeä yhteisen rauhallisen ja miellyttävän ruokailukokemuksen saavuttamiseksi.”
“Erinomaisen suttuiset ja likaisen käppyräiset menut joutaisi uusia, niitä oli inhottava koskettaakin, saati sitten selata.”
“Hyvä ruoka, hyvä tunnelma, siisti ympäristö”
“Ystävällinen henkilökunta ja ihanaa ruokaa.”
“Saisi olla mukavammat tuolit istua ja ehkä kivat pöytäliinat.”
“Hyvä ruoka.”
“Ruokaa piti odottaa tunti.”
“- Ihana sisääntulo kauniisti koristeltua ja sisustettua käytävää pitkin - Tilaamani annos oli jo edelliseltä käynniltä (Oulu) tuttu, joten valitsin sen: voi miten ihanaa parsaa, porkkanaa ja kukkakaalipyrettä oli pienen, mutta juuri sopivan kokoisen pihvin lisäksi. Sopivan napakoita olivat parsat ja porkkanat, täydellistä! - Henkilökunta oli loistavaa, erityisen paljon terveisiä Miska Karppiselle, joka oli ystävällinen, kohtelias ja ammattitaitoinen.”
“Palvelu oli hidasta, väkeä oli paljon ruokailemassa.”
“Meitä (kahdeksan vanhaa ystävystä) palveli erittäin reipas ja miellyttävä nuori nainen. Valitettavasti nimeä en muista, ruokailimme kabinetissa. Ehkä voitte sen perusteella jäljittää hänet ja toimittaa kiitoksemme!”
“Erittäin ystävällinen palvelu. Musiikki oli sopivaa ajatellen ruokailua, kuuli mitä pöydän toisella puolella puhuttiin.”
“Kiinnitimme huomion erilaisten lyhtyjen määrään, paperilyhtyjä yms.Liika on liikaa. EI kuitenkaan vaikuta siihen ettenkö suosittelisi ravintolaa.”
“Rauhallisuus”
“Ihan siisti ja hyvä tunnelma”
“Ruoka on maultaan lähinnä keskinkertaista. Annoksessa ollut perunamuusi oli huonoa liisteriä”
“Ruoka oli hyvää.”
“Ilmapiiri oli miellyttävä ammattitaitoisen tarjoilijan johdosta.”
“Kävin Kuopion ravintolassa. Kaikki onnistui täydellisesti: ruoka, juoma, palvelu, ilmapiiri, musiikki, siisteys. Kävin pe ja la iltana. Lisäksi hotellin aamiainen oli ravintolassa.”
“Asiantunteva ja miellyttävä asiakaspalvelu, asiakkaat todella huomioitiin”
“Hyvä ruoka ka kokki tuo ruuan pöyda”
“Jos on s-hotellissa yötä, ei kannata lähteä muualle hyvää ruokapaikkaa etsimään.”
“s-bonus”
“aika hintava”
“Tarjoilija ammattitaitoinen ja huomioiva kiireestään huolimatta.”
“Oli kesäsunnuntaina auki. Turistina ihmettelin, ettei ravintolat Kuopiossa ole auki sunnuntaisin.”
“Palvelu oli aivan uskomattoman ystävällistä ja lämminhenkistä. En muista saaneeni lähellekään yhtä huippua palvelua pitkään aikaan. Pöytään ohjaamisesta aina poislähtöön saakka tunsi olevansa ehdottoman tervetullut ravintolaan. Asioin ravintolassa varmasti uudelleen, kun tulen Kuopioon seuraavan kerran.”
“Palvelu oli niin loistavaa, että asiakaskokemus oli aivan tapissa. Tämän ansiosta pieniä negatiivisia asioita ei olisi edes pystynyt huomaamaan.”
“lin yllättynyt ranskalaisesta illasta - sattumalta satuin ravintolaan saksalaisen ystäväni kanssa. Emme ensin aikoneet syödä ranskalaista menua, mutta se vaikutti mielenkiintoiselta. Olin yllättynyt aterian vivahteista, oli kyseessä sitten ranskalaistyyppinen ruokalaji tai hienosti juuri sopivasti rapeaksi ja pehmeäksi sisältä paistettu siika. Kiitokset keittiölle. Illan musiikki oli harvinainen yllätys ja todella autenttisen tuntuinen ranskalaisia chansoneja sävykkäästi tulkinnut laulaja sekä taitava haitarin soittaja. En tiedä, millaista ravintolassa on muuten, mutta tämä ilta todella lisäsi Kuopion vierailumme viehättävyyttä. Tarjoilu oli myös asiakasta huomioivaa ja silti rentoa.”
“Itse asiassa en tällä ensivisiitillä huomannut mitään negatiivista.”
“Ihana, rento ja ystävällinen palvelu.”
“Kanta-asiakkuus huomioidaan kiitettävästi”