Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,4)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ilmapiiri”
“Kahvi oli hyvä.”
“"Kaukana asuvana harvoin osutaan Kuopioon. Mutta jos joku kysyy tapaamipaikkaa,suosittelen."”
“"Jonottaminen oli hankalaa, ihmeellisen mallinen tiski. Myyjä sekoili kassalla "”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Oli mahdollista käyttää S-bonuskuponki.”
“"Tunnelma,siisti ja hyvä sijainti."”
“Loistava paikka”
“"Laaja saatavuus, kiva henksu"”
“Kiva viihtyisä paikka”
“Sieltä löytyy uusia kivoja paikkoja valittavaksi. Saa olla hyvinkin rauhassa jos haluaa.”
“"Hyvä sijainti. Miljöö hyvä, mutta useat pöydät olivat täynnä likaisia astioita ja pyyhkimättä olevia pöytiä. "”
“"Kahvilassa oli paljon kutsuvia erilaisia paikkoja mennä istumaan yksin tai useamman henkilön kanssa. Tunnelma oli hyvä ja muiden ihmisten puheensorina ei häirinnyt, vaan sulautui ilmeisesti pehmeisiin materiaaleihin. Viihtyisän oloinen ja mikä hyvä että useampi ruokapaikka on samojen pöytien ääressä mikä mahdollistaa seurueen jäsenten erilaiset mieltymykset tilauksissa. Harmillinen häiriötekijä oli kutsumaton juopunut henkilö joka kahdesti tuli viereeni istumaan ja kosketteli kovin tuttavallisesti minua. Hän poistui kyllä kun käskin hän oll koskematta minua. Hän seilasi koko sen tunnin mitä istuin kahvilassa kahvilan läpi ja etsi ilmeisesti seuraa. "”
“Kehuisin omaa kokemusta ja suosittelisin käymiselle samaa ajankohtaa päivästä (aamulla heti aukeamisen jälkeen) kuin meillä oli.”
“Mukava käydä ostosten väiälillä lepuuttamassa jalkoja”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa.”
“Tämä uudistettu paikka kaikinpuolin postiviinen yllätys”
“Uusittuna viihtyisä! Väljyys viehättää. Sisustus myös makuuni!”
“Hyvä palvelu!”
“Helppo ja keskustassa”
“Oikein ok. Ei mitään valitettavaa.”
“"Yleisilme oli viihtyisä, kahvilan ”pullavalikoima” oli aika suppea. Palvelu oli hidasta ja jotenkin olisin kaivannut ohjeistusta miten toimia. Kivan näköinen, viihtyisä ympäristö."”
“"Ainut kahvila joka oli auki maanantai-iltana, kun etsin kahvilaa, josta saa myös jotain hyvää syötävää : )"”
“"Suklaakakku oli niin hyvää, että soitin heti ystävälle."”
“Tunnelmallinen ja tilava”
“"Siisti paikka, mutta olisi mukavampaa, jos pöydät olisivat normaalin ruokapöydän korkuiset. Syödessä on helpompaa, kun pöytä on korkeampi. Nuo sohvapöydät toimivat ehkä viinilasillisella olevalle seurueelle."”
“"Helppo tulla, hyvä sijainti"”
“Asiointi on helppoa katutasossa ja palvelu on parantunut kahvilassa.”
“"Pöytä oli epäsiisti ja tuolillakin muruja. Tiskiä vastapäätä oleva hyllykkö tekee synkeän ilmeen. Liian kapea käytävä, kun joku porukka oli tulossa vastapäivään pois."”
“Yleisilme oli siisti ja houkutteleva sekä tuotteiden esillepano oli hyvä. Henkilökunta oli ystävällinen”
“Ei valittamista.”
“"Viihtyisä, hyvä valikoima "”
“"Sijainti on keskeisellä paikalla, ja asionnin jälkeen on helppo siirtyä shoppailemaan."”
“"Ruuhka-aikaan kaikkia pöytiä ei oltu ehditty siistiä, muuten olisin antanut 10. Mekin jouduimme ottamaan pöydän, jossa oli edellisten asiakkaiden astioita."”
“Ihana henkilökunta. Tärkeintä on tervetullut olo ja yksilöllinen palvelu.”
“Viihtyisä paikka hyvällä paikalla.”
“"Hyvä sijainti, helppo piipahtaa ostosten lomassa"”
“"Yllätyin positiivisesti, hyvä valikoima tuotteita??"”
“Sijainti”
“"Hyvin kodikas ilmapiiri, ihmiset lukivat, juttelivat, olivat kuin omassa olohuoneessaan, hyvien ja maukkaiden ja kauniiden tuotteiden keskellä. Ja sisustus on ihanan kodikas. "”
“"Viihtyisä, kodin olohuonemainen tunnelma ??"”
“"Mukava tunnelma, ystävällinen asiakaspalvelu, hyvät tuotteet"”
“Hyvä sijainti”
“"Valikoima on laaja ja hyvä. Tiski on ehkä vähän vaikea suunnistettava, ovelta tullessa näkee vain leivokset mutta kassa on piilossa pilarin takana eikä edessä ole ohjeita. "”
“"Meillä oli ystäväni kanssa mukana pieni lapsi jolla sattui vahinko ja löi leukansa pöydän kulmaan. Henkilökunta toi meille paperia, puhdistusliinoja ja laastareita ja monta kertaa myös kysyttiin, että soitetaanko ambulanssia. Meille jäi todella hyvä mieli henkilökunnan palvelusta ja tuli tunne, että meitä ei jätetty yksin siinä pienessä hädässä. Todella hyvää asiakaspalvelua! "”
“"Kaikin puolin moitteeton paikka. Siisti, hyvä palvelu, hyvät kahvilan antimet. Hinta kuitenkin tähänkin nähden melkoisen suolainen. Mutta johtunee keskeisestä sijainnista (korkea vuokra?)"”
“"It was not very clean on Friday 3pm, glasses and plates from previous guests were on the table"”
“"Keskeisellä paikalla, helppo pistäytyä. Ihana rento sisustus, pehmeitä sohvia, sopivasti yksityisyyttä. Kuitenkin kivan avointa tilaa. Vaihtuvia tosi herkullisia kahvitarjouksia. Aina löytyy ""tiskin alta"" suosikki-toastini, vaikkei vitriinissä vielä olisikaan. Erittäin asiakaslähtöistä palvelua siis. Kantapaikkani keskustassa."”
“"Keskeinen paikka, paljon vaihtoehtoisia istumapaikkoja niin ikkunan/käytävän ääressä kuin rauhallisemmallakin paikalla"”
“"Viihtyisä paikka hyvällä sijainnilla, S-bonuksen kera."”
“"Mukava henkilökunta, joka toivotti tervetulleeksi ja neuvoi mistä mitäkin löytyy. Mukavat, viihtyisät tilat. Kahvi valitettavasti loppui kesken ja pöydät olivat siistimättä. Piti istua likaiseen pöytään. Oli lounasaika, liekkö kiirettä. "”
“Ystävällinen palvelu”
“Suosittelin itseasiassa jo siskolleni. Sisustus oli kodikas ja mukavan hämyinen. Sai ruuhkasta huolimatta istua rauhassa. Maku sooda oli ihan uskomattoman hyvää. Ainut miinus oli jonotus aika.”
“"Kahvila on hyvällä paikalla, mukava seurata torielämää. Se on tosi viihtyisä, kivasti sisustettu. Hyvä ja iloinen henkilökunta."”
“Henkilökunta on ystävällistä ja osaavat palvella hyvin.”
“Hyvä valikoima kahveja. Opiskelija-alennus.”
“"Hyvä sijainti, hinnat ok, s-bonus, ei ruuhkaa"”
“Valikoima kasvisruokailijalle suppea. Kaipaan myös jotain hieman terveellisempää vaihtoehtoa kahvileiväksi esim. Proteiinirahka jossa ei hirveästi sokeria.”
“"Keskeinen paikka, hyvä palvelu."”
“"Valikoima oli hyvä esim. verrattuna Rovaniemen coffariin. Ystävällinen palvelu ja hyvät tuotteet, kävin uudestaankin parin päivän kuluttua."”
“Hyvä sijainti”
“Mukava ja viihtyisä paikka. Hyvät kahvit!”
“"Hyvin remontoitu kahvila, miellyttävä sisustus. Henkilökunta iloinen ja palveleva. "”
“"Super ystävällistä henkilökuntaa erityisesti yksi blondi nainen, hän oli aivan ihana! "”
“Keskeinen paikka ja hyvin saavutettavissa.”
“Todella ystävällinen palvelu. Unohdimme ostoksemme kahvilaan ja ne toimitettiin minulle toiselle paikkakunnalle.”
“toimii”
“Hyvä sijainti ja monipuolinen”
“Tuotteet hyviä ja asiakaspalvelu erinomaista.”
“"Muuten hyvä paikka, mutta melko hintava"”
“Miellyttävä kokemus. Hyvä sijainti. Siisti kahvila.”
“"Viihtyisä miljöö, paikkoja hyvin, valikoimaa löytyy paljon ja henkilökunta ystävällistä mutta sitä saisi olla enemmän ettei jonottaa tarvitsisi."”
“"Ihan hyvä paikka! Käyn vain Coffee House :ssa, koska luulen, että Kuopiossa se on paras kahvila :) "”
“Peruskahvila”
“Aivan loistava palvelu ja tuotteet kivasti esillä.”
“Oli tosi houkutteleva uutuus (tuplasukla kahvi latte)”
“Hyvät tuotteet ja palvelu”
“Kaikki toimi erinomaisesti.”
“"Hyvä sijainti, ystävällinen palvelu, gluteeniton tatjonta"”
“Tykkään käydä”
“"Viihtyisä kahvila jossa helppo opiskella. Erikoiskahveissa itse en pidä jos makusiirappia laitetaan paljon. Lisäksi koin että jäälatessani oli aivan liikaa kaurajuomaa. Itselle valikoima ei ole mitenkään puhutteleva tai en koe että se erottuisi joukosta edukseen, esimerkiksi itse hakisin jostain porkkanakakkua tai jotain erikoisleivonnaisia, en niinkään perus pullaa, muffinsseja, sämpylöitä ja suklaakakkuja."”
“Ympäristö esteettisesti erittäin miellyttävä. Häiritsevä tausta hälinä oli pettymys. Hälinälle kannattaisi yrittää tehdä jotain. Paikka olisi muuten ihan 10.”
“"Kun katsotte mitä vastasin, siinä syy??"”
“"Ihana, hurmaava, mahtava, paikka, ei moitteen sijaa :) "”
“nopea ja erittäin ystävällinen palvelu”
“Ystävällinen henkilökunta ja viihtyisä paikka”
“Sijainti hyvä ja runsaasti tilaa.”
“"Tunnen aina olevani tervetullut. Jos ei kiireistä niin jokunen sanakin vaihdetaan. Löydän helposti sen mitä bussia odotellessa tarvitsen mutta viikonloppuna viihdyn pitempään ja ysyävällinen henkilökunta etsii ja tuo sanomalehden, jos en sitä itse heti löydä. Tykkään!"”
“"Oli hyvä kokemus. Kahvikuppi oli hieno, kahvi maistui hyvältä ja brownie maistui erinomaiselta.. Mukavat tuolit/sohvat. "”
“"Laaja juoma valikoima, mukava tunnelma"”
“"Hyvä palvelu, kiva sisustus ja herkulliset tuotteet."”
“"Perus varma valinta. Hyvät tarjottavat, ihana henkilökunta ja paljon istumatilaa, niin, että voi olla ihan rauhassa erillään muista asiakkaista."”
“Erittäin monipuolinen ja hyvä henkinen paikka.”
“Olen käynyt useammassa coffee housessa Helsingissä ja tunnelma ei aina ollut yhtä kivaa ja ystävällinen kuin Kuopiossa.”
“Siisti paikka”
“Uudistusten jälkeen paikka on erittäin viihtyisä.”
“Kiva ja mukava paikka. Hinta TÖRKEÄN kallis. Itse valutellaan kahvit kuppii. Hinta pitää puolittua ennenkuin tulen toisen kerran.”
“Kahvilan uudistumisen jälkeen ensimmäisen kerran käynnin jälkeinen arviointi. Muutos edelliseen positiivinen.”