Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Amarillon yhteydessä on myös yllätyksellinen peli- ja viihdekeskus Feel Vegas, jossa jännitys tiivistyy varmasti.

Tervetuloa meille viihtymään!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Tilava, viihtyisä ravintola. Ruoka hyvää"”
“Hyvä ruoka”
“Hinta-laatusuhde hyvä”
“Perus tuttu luotto paikka”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Amarillo on vaan musta paras. Ei mitään liian hifistelyä.”
“Aina asiantuntevaa palvelua”
“Kuopion paras.”
“"Palvelu erittäin hyvää, mutta ruoka oli pettymys. Uusi lista ei täyttänyt odotuksia. "”
“Koko ruokailukokoemus oli varsin onnistunut ja miellyttävä”
“"Hyvä ruoka, tutut annokset. Asiakkaat voivat turvallisesti ruokailla näin korona-aikaan, turvavälit huomioitu."”
“Hyvä ruoka”
“"Tuttu hyvä paikka, tietää mitä saa"”
“"Kiva helppo ravintola, mutta listaa supistettu ja ei paljoa ole vaihtunut ruuat. Ja viime kerralla ruoka oli hieman mautonta"”
“Viihtyisää ja turvallista ruokailla. Hyvä palvelu.”
“yksi suosikki ravintolani”
“ok”
“"Käytiin siihen aikaan, etä ruoka tilattiin listalta, ne oliva hyviä, mutta hirveä määrä oli ranskalaisia perunoita, että kahdelta hengeltä puolet jäi syömättä, mielestäni vihanneksien määrää pitäisi lisätä ja vähentää niitä perunoita.Ihan vertailuksi mainitsen Biers Tubin annokset, ne sisältävät enemmän kasviksia ja vihanneksia.Vanhemmilla ihmisillä on huonompi ruuansulatus ja suuri määrä perunoita tekee tunkkaisen olon, kuten meilläkin."”
“"Perushyvää ruokaa ja palvelua, helppo asioida, hyvät aukioloajat"”
“Ruoka valikoima on hyvä mutta joissain annoksissa saisi olla enemmän täytteitä.”
“"Hyvää ruokaa, juomaa ja palvelua!"”
“Pyydettiin rauhallinen pöytä tilausvaiheessa. ei oltu sitä saatu.”
“Lounasruoka maistuvaa ja tuli nopeasti. Salaattipöytä riittoisa ja jälkiruokakahvit/teet maistuivat keksin kanssa. Hyvä lounaspaikka.”
“Amarillo on ollut Kuopiossa yksi omia lemppari ravintoloita. Tunnelma on hyvä ja sisustus trendikäs! Myös ruokaan ja henkilökuntaan olen aina ollut tyytyväinen.”
“"Odotimme melkein puoli tuntia, että tilauksemme otettiin. Jouduimme käymään itse hakemassa tarjoilijan paikalle. "”
“"Herkullinen ruoka, ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, sisustus on hieno "”
“Rakastin ruokaa”
“kaikki toimi mutkattomasti ja nopeasti. Erittäin ystävällinen palvelu/tarjoilija.”
“Hyvä reissu.”
“Kaikki toimi ja oli tarpeeksi väljää asioida näin korona-aikaan. Ruoka oli vähän bliisu kun ei ollut yhtään vihannesta annoksessani.”
“Meidän vakio paikka. Jatkakaa samaan malliin.”
“hyvää ruokaa”
“Sijainti hyvä ja ruoka maittavaa”
“"Toimiva konsepti, lounasta ennakoitavassa aikaikkunassa; yleensä ei tule yllätysviivytyksiä aikataulullisesti. Ihan hyvää ruokaa. Tietyt toistuvat annokset, joten tietää mitä saa :). "”
“"Ruoka erittäin maukasta, palvelu pelasi erinomaisesti, tarjoilijat ystävällisiä, turvavälit toimi"”
“Ok ruoka ja miljöö. Palvelu oli hyvä. Turvavälit oli huomioitu.”
“"Todella viihtyisä paikka ja nautin/nautitaan porukalla olosta amarillossa, hyvin soi musiikkia ja muutenkin hyvä tunnelma! Ainut miinus: Ruokalista kun päivittyi uuteen, niin sieltä poistui kaikki omat suosikki ruokani ja myös seurueen lemppari ruuat...:/ Ruokalistan vaihduttua itsellä vähän vähentynyt käynti amarillossa ja myös tutuilla..."”
“En suosittele hampurilaisia”
“"Helppo tulla, tietää että ruoka on lähes poikkeuksetta hyvää. Hinnat melko kohtuulliset, vaikka ovatkin nousseet "”
“Siisti paikka. Koronan vaatimuksia ei ihan täytetty!”
“"Ravintolaan on kiva tulla, kun henkilökunta on ystävällistä ja palvelu on mukavaa, kiitos ??"”
“Perus varma ravintola vaihtoehto.”
“"It is open late on Sundays Has different parts to enjoy watching games, eat, drink and chat Friendly staff Drinks are a bit expensive "”
“Tuttu ja turvallinen ravintola.”
“Kaikki toimi hienosti. Kiekkoa hiukan liikaa ainoana miinuksena!”
“Tasalaatuinen ja siisti paikka. Tietää mitä saa.”
“"Erinomainen ruoka, hyvä palvelu, ystävällinen henkilökunta, sopiva sijainti. "”
“Olin erittäin tyytyväinen”
“"Käyntini Amarillossa oli harrasteisiini liittyävän työryhmän kokoontuminen. On hienoa, että kabinetin varauksessa ei ole euromääräistä minimiä tarjoilujen ostamiselle. Näin hyväntekeväisyysyhdistyksen, jolla ei ole varoja kokoustilan vuokran maksuun, pystyy käyttämään tilaanne - osanottajat kukin tietysti tilaa jotain listaltanne."”
“Perus varma valinta”
“"Kahdelle tarkoitettu annos sisälsi enemmän perunaa kuin possunniska/pihvi/choriscoa, joita oli kahdelle vähän esim. Chorisco oli nakin kokoinen ja puolitettu. Mutta: ruoka maistui tosi hyvälle. "”
“"Siisti,ystävällinen palvelu"”
“Amarillo on tunnelmallinen paikka ja listalta löytyy jotain jokaiselle”
“Hyvä kokonaisuus.”
“"Olen saanut lähes poikkeuksetta hyvää ja iloista palvelua, sekä ruoka on ollut maittavaa."”
“Ruoka oli hyvää.”
“"Hyvä peruspaikka, jossa mukavia bonuksia koko perheelle. Hyvä tulla murrosikäisten poikien kanssa tai vaimon kanssa ottamaan pieni irtiotto arjesta. Bonusta litran kaljatuopeista, jotka takulla ovat kylmiä. "”
“Hyvä ravintola”
“Ok lounas hinta-laatusuhteelta. Salaattipöytä oli tyhjä ja pettymys. Ruoka tuli nopeasti”
“Ruoka on aina ollut hyvää ja palvelu sujuvaa”
“Tasalaatuista ja hyvä palvelu. Ruoka hyvää.”
“"Ilmapiiri hyvä, hyvä palvelu, ruoka aina suht hyvää"”
“...”
“Hyvä ja nopea palvelu”
“"Ruoka ylitti odotukset, palvelu oli hyvää"”
“"Työrytmini on sellainen, että syön lounasta ravintolassa yleensä keskiviikkoisin. Niin hyvää kuin lohi onkin, ei viikon ainoa ravintolaruoka voi olla aina sama. Toivoisin siis vaihtelua lounaslistaan, niin söisin joka viikko Amarillossa. "”
“"Jokaisena kertana, kun olen käynyt Kuopion Amarillossa niin henkilökunta on ollut aivan mahtavaa ja ruoat hyviä! Tällä kertaa ainoa miinus koko illassa oli se, että meiltä ei oltu haettu alkuruoka kattauksia pois ennen pääruokaa ja tarjoilijan tuodessa annokset pöytään hän vain katsoi meitä, että siirtäkää ne. Asia olisi ollut sillä selvä, että olisi ESIM. naurahtanut tms että ompa vähän täyttä voisitteko vähän avittaa ja siirtää. Mutta hän ei vain siinä kohtaa sanonut mitään. Eikä tämän lisäksi vienyt alkuruokalautasta pois vaan lähti tyhjin käsin annokset annettuaan pöydästä. Pieni juttu ja ei tämä iltaa pilannut, mutta se nyt ainoana rakentavana palautteena, koska kyseinen hetki oli ainoa jona itse en tuntenut oloani ns. tervetulleeksi. "”
“Kaikki kunnossa. Sain vatsan täyteen hyvää ruokaa ja tunnelmakin oli rento. Nopea lounashetki omassa seurassa :D Ei moitteita!”
“"Listan vaihdoksen jälkeen menusta jäi puuttumaan omia suosikkeja, kuten american style friessit, coleslaw ja chevreburger, sekä ruuan taso laski niin, ettei kaikki kavereista halua lähteä enään amarilloon syömään. Ymmärrän kyllä, että koronalla on ollut varmasti vaikutusta asiaan, mutta harmi silti. Kuitenkin viikko sitten käydessä koin positiivisen yllätyksen, kun ruoka oli hyvää (vaikka suosikkeja puuttui) ja asiakaspalvelu oli tosi hyvää. "”
“"Liian vähän henkilökuntaa, laskunodottelua jatkui pitkään ruokailunlopettamisen jälkeen. Loppiaisena Kuopiossa oli ihan muutama ravintola auki ja se näkyi kyllä. Kaikki olivat samassa ravintolassa. Ei tietenkään ole henkilökunnan syy,, ettei sitä oltu varattu riittävästi. "”
“Mukava tunnelma ja ystävällinen henkilökunta. Hampurilainen oli hyvää ja annos oli vähän liian iso.”
“Kaikki oli hyvin toimivaa.”
“Ihan ok.”
“"Palautetta siitä, että ensimmäinen tarjoilija antoi meille ruokalistat käteen ja osoitti kaukaa pöydän, johon meidän tulisi mennä. Pöytä osottautui epäsopivaksi, oli ""korokkeella"", jolloin syöttötuolia mukana olleelle 1-vuotiaalle ei olisi järkevästi saanut. Jouduimme sitten vaihtamaan pöytää."”
“"Hyvä ravintola, varsinkin sunnuntaisin moni ravintola kiinni ja amarillo auki"”
“Todella Ystävällinen palvelu..”
“Ystävällinen palvelu”
“Homma toimi kaikinpuolin hyvin.”
“Hinta laatu suhde kohdallaan”
“"Hyvä, rento palvelu. Erityisen kiitollinen olin siitä, että myös lasten annoksiin oli panostettu. "”
“Hyvä sijainti ja todella hyvä ruoka.”
“"ihan ok paikka, vaikka lempiateriani olikin poistunut listalta"”
“Tarjoilu oli sujuvaa ja ripeää! Ruoka oli hyvää! Tarjoilijan suosittelema talon viini oli hyvää! Irish-coffee oli erinomainen (monesti se tehdään liian makeaksi) Henkilökunta oli huomiota herättävän reipasta ??”
“Kalliit drinkit”
“Palvelu toimii.”
“Hyvä tunnelma ja palvelu.”
“"Palvelu erittäin hyvää ja ammattitaitoista (meitä palveli harjoittelija ja oikea työntekijä). Pienen happihyppely jälkeen tuli tilaamani juoma heti pöytään! Ainut miinus ruuasta; bataattilankut olivat lötköjä eikä rapeita (molempien annoksessa) ja oma kasvishampurilaisateria oli makumaailmaltaan vähän tylsä. Kaksi pihviä oli liikaa, toinen jäi valitettavasti syömättä."”