Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Amarillon yhteydessä on myös yllätyksellinen peli- ja viihdekeskus Feel Vegas, jossa jännitys tiivistyy varmasti. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä! Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Keittiö avoinna: ma-to klo 22:30 asti, pe-la klo 24:00 asti ja su 22:30 asti.

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää laadukasta ruokaa, bonukset, s-henkilökuntaedut”
“Henkilökunta oli huomattavan ystävällistä!”
“Ruokalista oli muuttunut eikä minun lempiruokaani ole enää listalla”
“Pihvi oli valmistettu erittäin hyvin.”
“Freesi ilme ja lista”
“En.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Viihtyisä ja helppo käydä”
“Ruoka todella hyvää ja asiakaspalvelusta jäi hyvä mieli, harmiksi kuitenkin uudistuneessa ruokalistassa on monia aiempia herkkuja poistunut.”
“Erittäin hyvä ja monipuolinen lounas! Maut todella kohdillaan ja salaattipöytä ihanan laaja. Jorain makeaa pientä jälkkäriä olisin kaivannut kruunaamaan kokemusta, siksi 9.”
“Kaikki toimi kuten pitääkin”
“Ihan perus rafla. Ei mitää sykähdyttävän hyvää tai huonoa”
“Hyvä ruoka ja palvelu ystävällistä”
“Siisti väljä ja tilava paikka, en tiedä oliko vähän henkilökuntaa vai mikä, koska ruokaa odoteltiin noin tunti ja sitten kun lopulta tuli, niin alkupalat ja pääruoka tuli yhtä aikaa, viinipullo saatiin kyllä heti, mutta olutta olisin kaivannut ruokaa odotellessa myöskin sen saaminen oli pitkissä kantimissa,,,”
“Lista oli suhteellisen lyhyt, aikaisemmin hyvänä pidettyjä ruokia ei ollut enää.”
“Pääruan jälkeen sai odotella kauan palvelua (tarjoilija meni syömään joka hoiti pöytääni) ja ruoka ei ollut kovin ihmeellinen hintaan nähden”
“Hinta-laatu voisi olla hiukan parempi. Maut olivat kohdallaan, mutta ehkä hiukan suppea lista taisi olla jälkiruokien osalta ja aika pieni annos.”
“Hyvä ruoka, asiallinen palvelu”
“Suosittelen lämpimästi! Hyvää palvelua, ihana tunnelma ja ennen kaikkea hyvät ruoat.”
“Ihan hyvä ruoka mutta kallis”
“Amarillosta saa joka kerta hyvän perus burgerin ja se ei ole pettänyt koskaan :)”
“Amarillossa saa aina hyvää palvelua”
“Käytiin lounasaikaan arkena syömässä sairaalareissun yhteydessä. Kaikki sujui tosi jouhevasti ja ruoka oli valmista nopeasti. Nopea ruokailu sopi päivän aikatauluun ja se onnistui tosi hyvin Amarillossa.”
“Ruoka hyvää. Palvelu ok”
“Oli miellyttävä käynti, ruokalista hieman suppea”
“Hyvä ruoka ja tarjoilu+++++”
“Ei mitään niin ihmeellistä, että suosittelisin, toki en myöskään moiti”
“Lounaaksi se oli ihan ok.”
“Koska Amatillon ruuan voittanutta ei ole! Sanokoon ruokahifistelijät ihan mitä lystää!”
“Kiva paikka.hyvä ruoka”
“Mukava viihtyisä paikka. Korona virus ja etäisyydet oli hyvin huomioitu.”
“Perus hyvä”
“Kiitos Merja Vartiainen Kuopion Amarillossa ihanasta asiakaspalvelusta jälleen. Sinusta huomaa, että olet tehnyt työtäsi pitkään. Se hoituu vaivattomasti ja osaat aina huomioida asiakkaat yksilöinä hymyissä suin.”
“Keskellä kaupunkia helposti saavutettava ravintoöa”
“Ruoka oli hyvää”
“Olin tyytyväinen paikkaan, ruoka oli hyvää, oli uusia annoksia ja henkilökunta ystävällistä.”
“Loistava henkilökunta, ruoka, juoma ja tunnelma. Jonille erityiskiitos hyvästä palvelusta.”
“Baaritiskillä usein tarjoilijat ei huomioi asiakasta. Juu, ymmärrän että palvelevat myös asiakkaita pöytiin mutta pieni hymy, hetki vain, kohta tullaan tai -palvellaan olisi paikoillaan. Juoman kaveriksi ostin nacho 'kupin', tarjoilija lusikoi säilytysastian pohjalta loput murut minulle. Ja tästä piti vielä maksaa. Miten uitat niitä muruja siinä tacokastikkeesa? Ruoka perusvarma, hinta-laatu-suhde hyvä.”
“Ruoka on hyvän makuista. Harmittavasti lista on suppeutunut, jonka johdosta monet henkilökohtaiset suosikit ovat poistuneeet listalta. Viime kerralla tarjoilian käytös oli myös epäammattimaista (pyöritteli silmiä, kun kyselin viineistä ja ruoista). Muuten henkilökunta kohteliasta ja ammattitaitosta.”
“Hyvää ruoka ja tunnelma, mutta joskus ruuan saamisessa kestää pitkään.”
“Kaikki toimi mitä odotin illaltani”
“Hidas palvelu, kaikkea piti odottaa kauan vaikkei ravintolassa ollut eritysen paljon asiakkaita. Huomionti heikkoa ja ruokaa piti odottaa tilauksen jälkeen kohtuuttoman kauan.”
“Hyvä palvelu, siisti.”
“Lounas on lähes aina ollut tosi maistuva. Korona-aikaan hyvä että pääruoka haetaan valmiiksi annosteltuna pöytään.”
“Asiakaspalvelu on heikkoa nuorten osalta. Ei huomioida sisään tulevaa asiakasta vaan keskustellaan keskenään. Sain odotella pöydässä pitkät pätkät, kunnes vanhempi tarjoilija tuli kysymään 'joko palvellaan'.”
“Ystävällinen, lämmin tunnelma ja palvelu.”
“Tilasin ruuan, kävin välillä kaupassa ja vein ruuan mukanani kotiin. Olenko antanut luvan näihin kyselyihin?”
“Miellyttävän oloinen paikka.”
“kaikki toimii”
“Hyvä ruoka ja hintalaatusuhde kohtaa. Tuttua ja turvallista. Jälkiruokalistan valikoima oli sama kuin 10v. sitten, joten menimme jälkiruualle muualle.”
“Amarillossa on aina hyvät ruuat ja hyvä tunnelma. Mukava tulla treffeille tai syömään kaveriporukalla.”
“Hyvä ruoka ja erittäin hyvä palvelu”
“Yleistunnelma oli mukava, pöytämme oli sijoitettu terassin oven eteen, jolloin tupakan käry kantautui usein pöytään. Myös yhden tarjoilijan hiki haisi valitettavasti todella vahvasti koko seurueemme neniin :/”
“Hyvä lounas”
“Hyvä sijainti, maukas ruoka. Muutama risu kuitenkin vielä; juomat toivoisin pöytään aiemmin, eli jo ennen ruuan tarjoilua. Tupakka haiskahti nenään jonkin verran.”
“Siisti paikka ja hyvä palvelu.”
“Hyvä ruoka, kiva paikka.”
“ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka maukasta ja sopivan kokoinen annos.”
“Ihan hyvä kokemus. Kallis hinta ruokaan nähden.”
“Mukava henkilökunta”
“Perus varma ravintola vaihtoehto”
“yeah”
“Avara ja isot tilat. Paljon pöytiä tarjolla. KUPSin ottelu katsomo oli ihastuttavan näköinen. Katsomo oli suositusten arvoinen.”
“Siisti, laadukas pIkka.”
“Kaikkiaan miellyttävä kokemus!”
“Ihan jees. Nachot ei ollut tuoreita ja creme fraiche sekä quagamole puuttuivat. Muuten ihan hyvää ruokaa”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen ja nopea palvelu”
“Olimme kaikki erittäin tyytyväisiä. Tarjoilija oli erikoisen miellyttävä.”
“Tietää mitä saa. Tuttu ja turvallinen.”
“Palvelu ja ruoka olivat hyviä”
“Vastaanotto oli erittäin ystävällistä sekä ravintolahenkilökunts myös. Myös siivous toimi todella hyvin. Kaikin puolin viihdyimme erittäin hienosti koska palvelu oli aivan loistavaa.”
“Taattua laatua. Ruoka on joka kerta hyvää, ja ainut ravintola Kuopiossa jossa tiedän isoja kolpakoita olevan kylmänä. Henkilökunta on tasaisen ammattitaitoista”
“Oli jo aikaisempaa kokemusta ja tämä vierailu sujui, kuten aiemmatkin. Seurueessa 4 hlöä iät 7-74. Myös lapset olivat annoksiinsa tyytyväiset.”
“Don Ama ei missään nimessä ollut tulinen, lähes mauton. Puuttuikohan siitä se tulinen majoneesi...? Talon Burgerissa piti olla tomaattimajoneesi-dippi mutta oli pelkkä ketsuppi. Kannattaa jättää ruokalista pöytään jotta voisi jo etukäteen katsella jälkiruokia... Ei jaksa enää täydellä mahalla odotella ruokalistaa... Jos sen olisi voinut selailla jo ruokailun aikana, olisi ehkä tullut jotain valittua... Menetätte rahaa tällä systeemillä...”
“Ok paikka”
“Ruokalista on melko tavanomainen, vaikka valinnanvaraa onkin runsaasti. Perusmaut vähän peittyvät monenlaisiin kastikkeisiin. Kaipaan pieniä salaattiannoksia ja keittoja - varsinkin lounasaikaan. Voisiko ravintola elvyttää vanhan tavan eli luoda päällystettyjä voileipiä, joissa maut eivät olisi samaa kuin annoksissa, vaan esim. katkarapu-, lohi- ym. päällysteitä? Onkohan klassikko oopperavoileipä muuttunut kokonaan hampurilaiseksi? Tosin nuoriso ei niitä taida harrastaa. Ravintola on avara (korona-aikaankin sopiva), mutta päiväsaikaan aika 'tumma'. Ehkä sävytys sopii seurusteluravintolaan. Terassi ei ole kovin houkutteleva - tosin lokit kyllä viihtyivät.”
“Käynti ravintolassa perheen kanssa oli kaikin puolin positiivinen. Uskoisin että myös seuraava ravintola reissu tapahtuu amarillossa.”
“Hyvä siisti ravintola ja mukavat henkilökunnat. Olen tyytyväinen joka kerta kun käyn.”
“Perus, hyvä paikka. Mainettaan parempi”
“Aina perushyvä ruoka ja tunnelma”
“Ruoka todella hyvää niin lasten kuin aikuisten mielestä??”
“Maukas ruoka”
“Todella hyvä ruokailupaikka!”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Kaikin puolin mukava kokemus”
“Yleisilme siis siisti mutta jatkuvana ongelmana niinkuin monissa muissakin s-ryhmän ravintoloissa on valitettavasti tahmaiset,pinttyneet pöydät. On epämiellyttävää laskea kädet pöydälle koska pöydän huolellinen pyyhkiminen on kuukausien saatossa laiminlyöty, sen on oltava niin, ei ne muuten olisi sen tuntuiset. Tarjoilija oli oikein mukavan nuorekas!”
“Ruoka hyvää ja laadukasta. Asiakaspalvelu erinomaista ja tunsin itseni todella tervetulleeksi”
“Todella ihana asiakaspalvelu koko illan ajan! Seurueeltamme tultiin tasaisin ja sopivin väliajoin kysymään, otammeko lisää juomaa/onko kaikki hyvin. Tarjoilija käytti tilanteeseen sopivaa ja meihin purevaa huumoria loistavasti, jonka vuoksi olomme olikin hyvin tervetullut. Yksi piste lähti siitä, että huomasimme saimme eri olutta kuin tilasimme, mutta onneksi sekin maistui. Huomasimme olut virheen vasta maksettuamme isomman laskun ja yksi seurueemme jäsen kävi ostamassa tilaamamme Sandelsin ja älysi makueron edelliseen. Emme kuitwnkaan kokeneet tarpeelliseksi huomauttaa asiasta, koska olimme muilta osin asiakaspalveluun erittäin tyytyväisiä.”
“Enempivaihtoehtoja liharuualle”
“Mukava tuttu ja turvallinen paikka.”
“Viihtyisä ravintola. Terassi kiva. Hyvä hintataso. Tilaamani ruuan maku ei vastannut odotuksia. Ruokalistalta ei löytynyt montaa mieleistä vaihtoehtoa, joten itse asioin todennäköisesti harvemmin.”
“Hyvä ruoka ystävällinen palvelu ammattitaitoisia muutamia tarjoilijoita”
“Mukavan oloinen paikka, ruoka monipuolista, henkilökunta ystävällistä porukkaa.”
“Ruoka oli hyvää ja tunnelma hyvä.”
“Kiva perusravintola. Ruoka oli melko tulista, olisi voinut olla merkitty listaan.”
“Tarjoilijoita näytti olevan vähänlaisesti suhteessa asiakasmäärään. Tästä johtuen jouduimme palvelua jonkin verran odottamaan. Ruoka oli maukasta ja hyvää, esille laitto kaunista.”
“Hyvä ravintola, jossa kaikki toimi niinkuin pitää.”
“Herkullinen ruoka ja hyvä palvelu; miksi en siis suosittelisi?”
“Sain erittäin hyvää palvelua ja ruoka oli hyvää”
“Kivasti oli remontoitu. Yleisilme yllätti positiivisesti. Raikas. Lista on aika tuttua jo pitkältä ajalta. Kaipasin entistä kanatortillaa menevillä sisuksilla. Joskus kauan sitten oli listalla katkaraputortilla cremefraice ynnä vihreillä täyttteellä. Tätä kun joskus tulisi. Oli mielettömän hyvää. Se oli about 20v sitten. Ottakaa mietintä myssyyn se ??????”
“Amarillo on vuosien aikana ollut vakio ravintolalle ystäväporukalla. Helppo sijainti.”
“Hyvä paikka, hyvä ruoka. Sijainti ei kovin hyvä.”
“Ihan hyvä ruoka. Toki olen käynyt houkuttelevammissakin paikoissa, mutta tämäkin oli ihan hyvä paikka.”
“Ruoka ja palvelu tosi hyvä.”
“Hyvää ruokaa, miellyttävä ilmapiiri”
“Ihana tunnelma, hyvä palvelu, maistuva ruoka.”
“Koska ruoka oli hyvää ja palvelu myös. Kaikin puolin olimme tyytyväisiä??”
“Olut oli hapotonta,mutta vaihto sujui hyvin.”
“Ok ruoka”
“Ruoka on hyvää ja tunnelma mukava, mutta tarjoilija joka meillä oli, oli todella tympeän oloinen eikä saanut oloamme kovinkaan tervetulleeksi”
“Amarillon ruokaa ja tunnelmaa oon aina rakastanut”
“Erittäin hyvää ruoka ja ystävällinen palvelu”
“Erittäin mukava henkilökunta, tunsi olonsa heti tervetulleeksi. Tarjoilijamme oli myös huumorintajuinen sekä tilannetajuinen.”
“Hyvää ruokaa ja juomista, hyvällä sijainnilla.”
“Olimme kaveriporukalla varanneet pöydän ystäviemme syntymäpäivien kunniaksi ja olimme etukäteen pyytänyt että synttäri sankareille valmistettaisiin drinkit heti tullessamme ja meitä ihana palvellut tarjoilia toikin sankareille yllätykset pikimmiten pöytään, ruoka oli todella hyvää niinkuin aina ennenkin amarillossa on ollut sekä nätisti laitettuna ?? maksettaessa laskut menivät sekaisin jota ei heti huomattu mutta ystävällinen tarjoilija korjasi virheen heti huomattua, täys kymppi ????”
“En yleensä ota ravintolassa kanaa, mutta nyt uskalsin kokeilla chicken pocket annosta ja se oli aivan loistava ja nälkä lähti.”
“Ruoka on aina hyvää, henkilökunta ystävällistä ja tunnelma hyvä.”
“Ruoka-annos oli erittäin hyvää ja riittoisaa nam ??”
“Tunnelma ja ruoka hyvää. Menu saisi vaihtua joskus. Palvelu on yleensä ollut todella hyvää, laskua saa monesti odottaa turhan pitkään. Kasvis ja kana vaihtoehtoja saisi olla enemmän.”
“Olemme asuneet ulkomailla n,25 vuotta joten olemme käyneet ravintolssa Suomessa hyvin harvoin muuta aikaisempina vuosina kävimme viikottain Amarillossa. Voimme suositella ystäville.”
“Ruoka-allergiat huomioitiin hyvin ja sai tilattua lisäannoksen nopeasti. Ruoka maistui erittäin hyvältä.”
“Ravintola on viihtyisä ja ruoka on maittavaa. Ainoa pieni miinus siitä, että edellisen vierailun aikaan sattui olemaan Kupsin peli ja meteliä sattui olemaan liikaa pientä juhlaruokailua varten. Toki emme itse asiasta ruokaillessa huomauttaneet, olisimme varmaan voineet vaihtaa pöytää. Ruuhka-aikaan välillä tarjoilijat unohtavat kysyä maistuvatko ruuat, mutta onneksi annoksista ei ole ollut lähes koskaan moitittavaa.”
“Odotimme todella.pitkään ruokaamme ja minun piti mainita tästä henkilökunnalle ennen kuin saimme ruuat.”
“Viihdyin ja ruoka oli hyvää”
“Lounas on jees, tosin nyt lohi oli vähän kuivaa. Joskus toisen kerran ollu parempi.”
“Miinusta hanaveden maksullisuudesta.”
“Todella hyvää ruokaa kohtuu hintaan”
“Erittäin hyvää ruokaa.”
“Viihtyisä ruokaravintola hyvällä sijainnilla Kuopion keskustassa.”
“Oli ainoa baari arki-iltana jossa keittiö oli auki niinkin myöhällä????”
“Ruokaa sieltä saa, mutta ei ihmeempää makuelämystä. Kerran käyt ja tiedät miltä ruuat maistuu.”
“Muuten käynti sujui ihan normaalisti, mutta laskua piti käydä pyytämässä tiskiltä, kun lautasten korjaamisen jälkeen emme saaneet henkilökuntaan kontaktia.”
“Kaikki sujui hyvin. Ruoka ja asiakaspalvelu todella hyvä.”
“Hinnat nousseet ja pieni annoskoko vähensivät todennäköisyyttä.”
“Ravintola on miellyttävä ja henkilökunta ontodella ystävällinen.”
“Hyvää ruokaa ja tunnelma”
“Ruoka oli hyvää,tilava ravintola ja sijainti ok.”
“Lista saisi olla hiukkasen isompi sekä jotain salaattia voisi tulla listalle”
“Aika hyvin meni. En pysty itse syömään suolaista ruokaa ja suolatonta ruokaa on ravintoloista vaikea saada. Sain kuitenkin toivoa, ettei ruokaani lisätä ylimääräistä suolaa ja pystyin syömään. Tarjoilijamme oli tosi ystävällinen ja palvelualtis. Jälkiruoka-annokset ovat muuttuneet, pidin edellisistä enemmän.”
“Olin tyttäreni kanssa menossa elokuviin ja hän ehdotti Amarilloa kun se oli lähellä elokuvateatteria”
“Hyvä ruoka, sujuva palvelu”
“Yleensä kukaan ei halua ketjuravintolaan, joten siksi suosittelisin jotain muuta, mutta jos tuttava ilmaisisi, että ketjuravintolakin on ok, niin sitten voisin suositella”
“Ei amarillossa muuta huonoa, kuin sen tuttuus. On kiva kokeilla välillä uusia pienempiä ravintoloita.”
“Kiva ravintola”
“Paikka keskustassa sitävarten valitsimme sen.”
“En suosittele yleensä mitään, vastaan jos kysytään.”
“Perus rento ravintola. Iltaan sopiva ruoka menu juoman kanssa”
“Amarillo on takuuvarma paikka: aina superystävällinen henkilökunta, palvelu pelaa ja ruoka aivan huippuhyvää! Täyden kympin paikka!”
“voin kyllä suositella”
“Parhaimmat ruuat missä olen koskaan syönyt. Soi aina hyvää musiikkia. Tosi ystävällinen, iloinen ja asiakaspalveluhenkinen palvelu, jää aina hyvä mieli kun teillä asioi + tietty bonukset on kanssa kiva juttu????????????”
“Hinta-laatusuhde hyvä. Sijainti erinomainen.”
“Ylihintainen ihan satasella”
“Hyvä ja tasainen laatu, ripeä, reilut annokset”
“Miellyttävä kokemus”
“Asiointi oli sujuvaa. Allergiat otettiin huomioon hyvin”
“Kiva tuttu paikka. Tv ruudit vievät huomiota, voisiko ne peittää ja näyttää heiluvaa ärsyttävää urheilu kuvaa vain matsien aikana”
“Mukava tunnelma”
“Perusasiat kunnossa. Hyvä valikoima ruokaa ja juomaa. Hintataso korkeahko.”
“Viihtyisä paikka, hyvät pizzat”
“.”
“Amarillo on helppo valinta, jos on monesta ruokavaliosta olevia ihmisiä. Mukavan rento tunnelma, mutta kuitenkin siisti ja selkeä. Itselle yksi vakio annos, joka aina varma valinta.”
“Hyvä paikka hyvät ruat. Vaihtuva annos voisi vaihtua useammin.”
“Hyvä mieli jäi vierailusta, ruoka oli hyvää.”
“Yleisvaikutelma oli tosi jees”
“kyllä sieltä saa varmaan hyvää ruokaa .Edellisellä kerralla oli kokki laittanut tarjoilian kysymmään oliko ruoka meistä oikein valmistettu:?OLi kyllä , olemme itsekin talos alan ihmisiä. Käymme joskus vertailemassa eri paikkojen ruokia.Harmittaa jos hyvät aineet pannaan teolla pilalle.”