Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Amarillon yhteydessä on myös yllätyksellinen peli- ja viihdekeskus Feel Vegas, jossa jännitys tiivistyy varmasti.

Tervetuloa meille viihtymään!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Viimeksi keittiön/tarjoilijan puolesta söhlittiin minun ja ystäväni tilauksien kanssa. Ruuat olivat laitettu väärille lautasille ja jouduimme itse vaihtelemaan ruokaa lautaselta toiselle. Meille tarjottiin likaista lautasta, vaikka sanoimme, että se on likainen. Tarjoilija vain ohitti halumme saada puhdas lautanen, sanomalla, että siinä on vaan tarttunut jotain hänen hanskoistaan. Muuten kiva tunnelma ja ruoka oli hyvää."”
“x”
“hyvä ilmapiiri ja ruoka”
“"Kaikki sujuu hyvin jälkiruokaan asti. Sen jälkeen saat istua vaikka tuomiopäivään asti, kukaan ei tule kysymään mitään ja laskun saaminen on aina haasteellista. Tai siis lähinnä, että saisit sen tarjoilijan tulemaan siihen pöytään enää jälkiruuan jälkeen. Aikuisporukalla alkoholia nauttiessa aikahan menee siivillä, mutta kun ollaan perheen kanssa, jossa lapsi/lapsia mukana niin toivoisi asioiden tuossa kohtaa sujuvan joutuisammin."”
“"Hyvä ruoka, myös lounasaikaan, vaihtoehtoja on silloinkin sipivasti"”
“Hyvä sijainti”
“Genressään kelpo ravintola josta saa sitä mitä tilaa. Palvelu pelaa.”
“Ruoka oli hyvää”
“Viihtyisä paikka ja ystävällinen henkilökunta.”
“Kaikki asiat kohdallaan”
“Täydessä ravintolassa asioidessa tulin huomatuksi mieheni kanssa ja vierailu oli vasten odotuksia”
“"Ravintola on perusvarma valinta jossa on kaikille jotain ja homma toimii muutenkin hyvin. Kiireisimpään aikaan ruuan saamisessa usein kestää, mutta se on ihan odotettavissa ravintolan koon vuoksi. Ruokalista on ehkä vähän tylsä omaan makuun."”
“Hyvä ruoka. Nopea palvelu.”
“"Ruoka hyvää, palvelu hyvää. "”
“Kuopiossa on erikoisen hyvä ilmapiiri ja ihmisyyden tunne on käsin kosketeltavissa.”
“Hyvä palvelu ja ruoka. Myös sijainti on hyvä.”
“Odoteltiin pitkään että saataisiin lisää juomista tilattua”
“asiakaspalvelu on ammattitaitoista ja mukavaa sekä ruoat ja juomat on laadukkaita ja maistuu super hyvältä”
“"Ruoka oli maukasta, palvelu pelasi, kaikin puolin kiva kokemus"”
“"Miellyttävät tarjoilijat, sopivan puheliaita ja iloisia"”
“"Ruoka oli tosi hyvää ja kohtuuhintaista, opiskelija-alennus hyvä etu. Henkilökunta oli palvelualtista ja postiiviista. Yleisilme ja tunnelma ravintolassa oli ihan kiva myös. Sijainti kätevä."”
“"Asiakaspalvelu oli todella hyvää ja lapset huomioitiin hyvin ja saimme hyvän pöydän syrjemmästä, niin ei tarvinnut kokoajan hiljennellä lapsia(meillä oli mukana kaksi vuoden vanhaa lasta ja kaksi kouluikäistä)."”
“Ruoka oli kylmää eikä oikein maistunut. Aikaisemmin sama ruoka oli maittavaa.”
“"Kiitos Amarillo Kuopio! Ravintola oli täynnä, mutta seurueellemme järjestyi vielä kabinetti johon pääsimme ruokailemaan. Minulla oli syntymäpäivä ja mieheni kerrottua se tarjoilijalle, se huomioitiin ihanasti??"”
“"Perheestämme löytyy erittäin tarkan ruokavalion omaava henkilö, jolle etsittiin meidän, tarjoilijan ja kokin yhteistyöllä sopiva (ja maistuva!) ateria. "”
“"Hyvä ruoka, hyvä meno. Ruokalistaan ois kiva saada välillä vaihtelua, vuoden sisään ei ole tainnut lista muuttua.. "”
“Mielyttävä ympäristö ja mukava henkilökunta”
“"Ruoka oli kyllä ihan hyvää, mutta jäi sellainen pakasteruokamainen fiilit (lue teollinen). Listan kallein pihviannos oli syöjän mukaan hyvää, mutta annoskoko onneton."”
“Tykkäsin.”
“"Nopea palvelu, alusta loppuun saakka. Sain muutettua annosta tarpeideni mukaan ja palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Myös työilmapiiri näytti olevan kunnioittava. (Huomasin uuden työntekijän, jota ohjattiin innolla ja hyvin.) "”
“Hyvä ja sujuva palvelu. Ruoka oli hyvää!”
“Hyvää ruokaa ja iloiset tarjoilijat ja siistit tilat siinäpä on kaikki mitä tarvitsee :)”
“Kaikinpuolin hyvä”
“"Ruoka oli hyvää ja annos niin iso,. emme jaksaneet syödä kaikkea, tarjoilija sanoi että heillä on rasioita joten lopun ruuan voi viedä kotiin. Tämä on yksi keino vähentää ruokahävikkiä."”
“Ravintola oli täysi. Paikkaa joutui odottamaan. Tarjoilu siksi normaalia hitaampaa. Ruoka oli ok.”
“Ravintola oli siisti ja ruoka hyvää mutta lasten tilaamiin aterioihin ei oltu tyytyväisiä”
“"Odotin jonkun aikaa pöytään ohjaamista. Pihvi oli vetistä ja bataattiranskalaiset olivat löysiä, rapsakkuus puuttui. "”
“"Ruokalista ei ole kovin usein vaihtunut. Perus hyvät pöperöt, mutta ruuan laatu hieman vaihtelee."”
“Hyvä palvelu. Hyvä hampurilainen ??‍♀️”
“"Tiskin takana ollut henkilökunta ei tervehtinyt tullessamme, osa ei edes silloin kun koitimme heitä tervehtiä. Kun saimme tarjoilijan kiinni niin hän palveli meitä erinomaisesti vaikka olikin kuulemma vasta aloittanut. "”
“"Tilaus kesti aika kauan, varsinkin jälkiruoka, Ravintola oli aika ruuhkainen,"”
“Aina hyvää palvelua??”
“"Hyvää ruokaa, sopivat annokset, palvelu erinomaista ja ei turhaa odottelua vaikka ravintola lähes täysi ja nätit tarjoilijat!"”
“Ystävällinen henkilökunta ja erittäin maukas ruoka.”
“Oikein suunmyötäistä tarjottavvoo!”
“"Ruoka hyvää sekä tunnelma. Oisin toivonut, että minua olisi huomioitu enemmän."”
“"Ihan hyvää ruokaa, henkilökunta on asiallista, mutta itse en henkilökohtaisesti pidä siitä että kesken ruokailun tullaan kysymään maistuuko.. koska ei siihen oikein voi muuta sanoa kun että maistuu..tulee vaan ylimääräinen keskeytys seurueen jutusteluun / ruoan nauttimiseen"”
“"Toiset tarjoilijat eivät olleet niin asiakas lähtöisiä kuin toiset, ja koko illan pöydässämme kävi eritarjoilija joka hoiti meidät pöytään. Tästä tuli sekava vaikutelma. "”
“Oli mukava käydä syömässä”
“Kuopion paras ravintola.”
“Todella hyvä ja ammattitaitoinen palvelu. Hyvä ruoka.”
“Ruoka oli hyvää ja huomioitiin hyvin allergiat. Lisä tilaaminen hiukan hankalaa koska henkilökunta ei huomannut aina vaikka nosti käden ylös ilmaistakseni että on asiaa en siis huuda koska se voi häiritä muita asiakkaita ja häiritsisi itseäni jos huudeltaisiin. Ymmärrän siis että voi olla kiirre mutta henkilökunta voisi ilmaista että sinut on huomattu ja tullaan kun keretään. Muuten erittäin positiivinen tunnelma ja hyvä palvelu”
“"Hyvin paljon riippuu kellonajasta ja aiheesta minkä vuoksi mennä illalliselle. Amarillo ei käy oikein hyvin sikäli jos haluaa vaikkapa romanttisen illallisen järjestää. Toivoisin jopaettä ravintolassa olisi 2-puolta, minne ihmiset voisivat hakeutua ravintolassa käynnin luonteen mukaan. Voi olla että tämä on jo käytäntönä, muttei se ainakaan itselleni käynyt ilmi."”
“Erityisesti ystävällinen henkilökunta oli mieleen. Ruoka oli hyvää.”
“"Odottaminen oli rasittavaa. Kun pääruoka oli syöty, meni 45 min ennen kuin saimme jälkiruuat eteemme (jouduimme odottamaan tarjoilijaa pitkään, jotta voimme tilata jälkiruuat)"”
“"Henkilökunta hoiti hienosti suuren seurueemme tilauksen ja ruoka tuli melko nopeasti. Ruoka oli hyvää, mutta ei jäänyt erityisemmin mieleen."”
“Oli aika täynnä ja henkilökuntaa liian vähän.”
“Ruoka oli maukasta. Henkilökunta oli nuorta ja iloista sekä palveluhenkistä”
“kaikki toimi”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“"Tunnelma oli todella hyvä ja kutsuva. Paljon parempi, kuin esim. Jyväskylässä, jossa asun."”
“"Kiire näkyi tarjoilijoiden tekemisessä ja esim. lasku oli väärin (ylimääräinen olut oli laskussa, mikä kyllä huomautuksesta korjattiin) eikä s-etuhintoja tullut kun käytin osassa maksamisessa ateriaetua."”
“Perus hyvä meksikolainen jossa listalla on aina vähintään yksi minulle sopiva ruoka”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu sujuvaa ja ystävällistä. Siisteyteen liittyen välisermit olivat pölyiset (jotain metalliritilää?)”
“"Mukava paikka ja hyvä ruoka. Vähän edullisemmat hinnat voisi olla, sekä enemmän S-kanta-asiakasetuja (myös) ruoissa."”
“Juomat ja ruuat tuli nopeasti. Palvelu oli hyvää”
“Erittäin ystävällinen ja huomioiva palvelu”
“"Helppo tulla,lähellä keskustaa!ruoka oli todella hyvää ja palvelu myös.viihdyin!"”
“Hyvä asiakaspalvelu. Ruoka oli keskinkertaista”
“"Ruoka hyvää ja palvelu asiallista, kohtuullinen odotusaika"”
“Helppo tulla.”
“Oikein tyytväinen olen viimeisimpään käyntiin. Ruoka oli herkullista.”
“Kaikki meni ”nappiin”...mukavan oloinen tarjoilija oli myös...”
“"Kiva paikka käydä, ruokalista vaan kaipaisi useammin päivitystä."”
“Todella miellyttävä kokemus”
“Ystävällinen ja asiantunteva tarjoilija.”
“"Arviointini / näkemykseni esim. tarjoilijan ammattitaidosta ja siitä, kuinka hyvin minut huomioitiin, on täysin puolueellinen, koska tarjoilija on minulle tuttu myös ns. siviilielämän puolelta. Tuntemattoman tarjoilijan kohdalla en varmastikaan olisi antanut noin positiivisia arvioita. Valitettavasti."”
“Yleensä aika pitkään joutuu ruokaa odottamaan.”
“Hyvä mukavatunnelmainen paikka”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta, viihtyvyydestä huolehdittiin. Ruoka oli hyvää ja se tuli nopesti."”
“"Yleensä ruoka on ollut erittäin hyvää ja lounasaikaan on hyvä, että pääsee nopeasti syömään. Salaattipöytä on tosi hyvä ollut aina!"”
“Paikka on hyvä. Meitä oli n. 10 henkeä seurueessa ja ainakin minun ruoka meni väärin ja yhdellä kanssa meni väärin. Laitoimme spostilla ruoat etukäteen ja sen takia taisi nyt kumminkin mennä vähän pieleen osittain.”
“"Kaikki meni täysin nappiin, mutta laskua saatiin odotella turhan pitkään pöydässä jonka jälkeen meidän pyydettiin kuitenkin tiskille maksamaan."”
“Hyvä palvelu ja maittava ruoka”
“Suosittelisin”
“Olin ohikulkumatkalla ja en luultavasti tule sinne uudelleen pitkään aikaan. Suosittelen kyllä Amarilloa yleensä.”
“"Tuttu ja turvallinen vaihtoehto,löytyy myös lapsille sopivat vaihtoehdot"”
“"Kuopiossa ainoa ravintola, josta sai ruokaa sunnuntai-iltana"”
“Ravintola oli meluisa musiikin vuoksi”
“Erinomainen lounaspaikka”
“Kaikki sujui oikein hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“Palvelu ystävällistä ja ruoka maistuvaa.”
“Ruoka on hyvää ja amarilloon on helppo tulla. Ei liian hieno mutts silti hyvää ruokaa ja kiva paikka”
“Karppasin. Tuli ripuli. Ruoka oli hyvää.”
“"Hyvää ruokaa kivassa ympäristössä, joskin keittiö välillä hidas. "”
“"Pääruoan lohi maistui sille ettei ole ihan tuoreinta,syömäkelpoista kuitenkin tai sitten grilli ei ollut aivan puhdas annosta valmistettaessa. Annoksen toinen ainesosa,ravut jätti toivomisen varaa sillä niitä oli vain muutama. Asiakaspalvelu oli loistavaa"”
“Oli hyvä ruoka ja mukava henkilökunta. Asiat sujui hyvin.”
“Ystävällinen henkilökunta. Ruoka hyvää perusnälkään”
“Siis niin huippu paikka kun vaan voi olla”
“"Ehkä himpun isompi annos, oli tosi nälkä ja ruoka maistuvaa."”
“"Hyvä palvelu ja ruoka. Hana olut maistui todella hyvälle mikä ei ole itsestäänselvyys . Lompakko jäi hotellille toisien housujen taskuun,mutta päällikkö luotti muhun ja kävin maksamassa seuraavana päivänä. Suuret kiitokset luottamuksesta. "”
“"Ystävällinen palvelu, mukavan oloinen rillo ja laskunkin sai nopeasti ilman turhaa odottelua. "”
“"Mielestäni vierailu meni yleisesti ottaen hyvin. Tarjoilu oli ystävällistä, mutta ei kovin aktiivista ja loppulaskuissa oli pieni sekaannus. Koko 10-päisen seureemme ruoat maistuivat ihan hyvin ja tunnelma oli mukava. Voisi sanoa, että vierailu oli perus Amarilloa/S-Ryhmää ja saimme mitä arvelimmekin saavamme. Ensi kerralla menemme sitten kuitenkin johonkin muualle ihan vaihtelun vuoksi."”
“"Hyvää ruokaa, siistiä"”
“"Ruoka maistui, palvelu oli hyvää, yleistunnelma siisti ja mukava"”
“"Kaikki meni odotusten mukaisesti. Käymme lähes joka kesä Kuopiossa ja aina yksi ruokailuista tapahtuu Amarillossa. Tuttu ja viihtyisä paikka, henkilökunta asiallista ja tarjoilu mutkatonta"”
“"Henkilökunta on melko nuorta ja kokematonta, ruokalistalla saisi olla muutakin texmexiä! "”
“Ravintolaan tullessamme meitä ei huomioitu vaan jouduimme itse saamaan henkilökunnan huomioimaan meidät. Jos käyntisi alkaa näin jää siitä huono fiilis.”
“"Tilava, viihtyisä paikka, sopivan monipuolinen lista. "”
“Tusina ketjupaikka”
“Olen suositellut monille ystävilleni ravintolaa. Palvelua saa heti ja se on oikein mainiota ja asiantuntevaa. Muissa ravintoloissa näin ei välttämättä ole. Ruuat olleet aina erinomaisia.”
“Perus hyvää ruokaa.”
“Kaikki sujui mallikkaasti ja ruoka oli hyvää ??”
“"Ruoka oli se ykkönen, joka oli todella hyvin valmistettu ja maistuva, erityisesti puolison alkupaloista koostuva kokonaisuus. Runsaan ja maukkaan annoksen nimeä en muista tässä kohti enää. "”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maistuvaa.”
“Hyvä ruoka/palvelu”
“Burgerit ovat hyviä aina ja varsinkin Kuopiossa!!”
“Palvelu oli hyvä.”
“"Kaikki oli kaikinpuolin kivasti. Ainut miinus tulee siitä, että lapsille ei ole enää leikkipaikkaa. "”
“"Hyvä palvelu, iloinen meininki, hyvä sijainti. Kiva aterioida terassilla lämpimänä iltana."”
“ok”
“"Vakiohyvä ruokapaikka josta helppo jatkaa apteekkariin. Pöytiinohjaus olisi voinut olla sujuvampaa. Meillä oli tehty pöytävaraus ennakkoon, mutta tiskin nurkalla sai odotella hyvän tovin ennen kuin kukaan tarjoilija huomioi meitä mitenkään. Moni tarjoilija pyöri paikalla, edes pieni nyökkäys kertoisi, että meidät on huomioitu. Nyt pönötettiin aikamme odottamassa, ennen kuin joku tarjoilija älysi hiihtää paikalle. Muuten palvelu ja kokonaisuus tosi jees. "”
“"Riippuu henkilöiden iästä ja suosikkiruuista. Nuorisolle hyvä, nuoriso tänne aina haluaakin, vanhemmille ei ehkä niinkään"”
“Ruoka oki hyvää ja palvelu erinomaista”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä ravintola.”
“Paras ja varmin paikka Kuopiossa.”
“Ystävällinen henkilökunta mutta ruokalista olisi saanut olla monipuolisempi”
“On mieluisa paikka”
“"Jokainen ratkaisee sen itse, voin kyllä pyytää mukaani ravintolaan."”
“Syömäni asiakasomistajatarjous burger täytti mahan mutta oli muuten kohtuullisen mauton”
“Hyvä ruoka”
“Hyvä ruokapaikka ja hyvä sijainti. Terassila oli kiva syödä kun oli hellepäivä.”
“"Tilava ja rauhallinen,viihtyisä,hämyisä tunnelma"”
“Hyvät hampurilaiset”
“"Ruoka on aina hyvää ja maistuvaa, joskin ruokalista on supistunut todella pieneksi. Vanhat suosikkini ovat jääneet pois. Henkilökunta on mukavaa."”
“"Ruoka oli hyvää. Viihtyisä sisustus, ystävällinen asiakaspalvelu"”
“Servitrisen viestejä inte vilka viner var stamkunds viner”
“"Kaikki oli kunnossa, maksamisen kanssa sai odotella hieman."”
“"Bra plats, när ute är varmt det är bra plats att besöka pga har luft conditionar. Bra stämning. "”
“"Kaikki ruuat olivat erittäin freshiä, maukasta, poikkesi edukseen yleisestä linjasta vastaavissa paikoissa esim. Hampurilainen ja ranskalaiset olivat hyviä ei yli rasvassa uitettuja suolapuikkoja. Henkilökunta oli positiivista ja iloista "”
“Hyvä palvelu ja kylläinen olo.”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Hinta oli hyvin suhteutettu laatuun. Ravintola oli siisti ja rauhallinen”
“Hyvä palvelu”
“"Helppo, mukava, hyväruoka"”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä palvelu!”
“"Hyvä tunnelma, hyvä asiakaspalvelu. Musiikkia en huomannut kuunnella."”
“Kiva iltaravintola ja tunnelma”
“"Todella hidas palvelu , johtuu varmaankin kesälomista?"”
“Loistava henkilökunta ja hyvä safka!”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka oli hyvää.”
“Kiva paikka”
“Asiakaspalvelu oli hyvää ja ja ruoka maittavaa. Olimme melkein viimeisiä syöjiä eikä siltikään meitä hätistelty pois vaikka ravintola oli menossa kiinni. Sain myös tarjoilijalta neuvoja kuinka uusia s-korttini joka ei toiminut.”
“Ihan ok paikka”
“Hyvää ruokaa viihtyisässä ravintolassa hyvällä palvelulla”