Tervetuloa koko perheen suosikkiravintolaan Kuusankoskelle!

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja.

Rosson suosittu ja maistuva lounas on tarjolla arkisin klo 10.30–14.

Benvenuti – lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin iloinen ja kohtelias palvelu”
“Lounas kohtuuhintainen , ja hyvälaatuinen henkilökunta ystävällistä.”
“Rauhallinen, ihan hyvä ruoka”
“kiva ilmapiiri, ystävälliset tarjoilijat”
“Hyvä ruoka, miellyttävä palvelu, nopea ruoan toimitus (ei tyypillistä muiden kaupunkien Rossoille), keskeinen sijainti. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ruokapaikka!”
“Jos jotain negatiivista, niin sijainti ostoskeskuksessa, jossa notkuu nuorisoa ym. laitapuolen kulkijaa sisällä. Mutta toki se ei ole Rosson vika, vaan ostoskeskuksen järjestyksen valvojien. Ei kuitenkaan iso ongelma.”
“Hyvä, nopea ja asintunteva palvelu”
“Huono sijainti, miksi en itse käy siellä useammin. Ei ole viihdyttävää istua ravintolassa josta ikkunoista näkyy ruokakauppa ja tylsä ostoskeskus. Siirtäkää ravintola paikkaan, mistä näkyy ulos!”
“toimiva kokonaisuus”
“Tavallinen ketjuravintola - jos on ennenkin käynyt Rossossa, tietää mitä saa.”
“Tarjoilijan kanssa oli melko paljon säätöä, esim. laskut olivat hieman sekaisin, mikä vaikeutti maksamista. Ruoka ei ollut oikein minkään makuista, mutta se lienee ketjun ongelma.”
“Hyvä sijainti ja parkkialue. Ruoka ja palvelu ok.”
“Salaattipöytä oli melko tyhjäksi syöty.”
“Rento ilmapiiri ja hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Sijainti!”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Rauhallinen.”
“Ruokaillessani ystävättäreni kanssa 27.10. n. klo 17, huomio kiinnittyi nuoriin ystävällisiin ja iloisiin tarjoilijanaisiin. Toiminta oli asiantuntevaa. Plussana tietysti: ruoka oli erittäin maukasta!”
“aukioloajat”
“likaiset istuimet”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta on ystävällistä.”
“Itse tilasin gluteenittoman ja normaali pizzan puhelimitse. Kävin hakemassa illaksi kotiin syömistä, joten joihinkin kysymyksiin en olisi pystynyt vastaamaan, mutta kohtia ei voinut jättää tyhjäksi. Palvelu puhelimessa oli ystävällistä. Ja niin pienikin asia kuin se, että pizzalaatikon päällä huomaa lukevan kotona, että 'herkullista ruokahalua', piristää syksyistä mieltä. Gluteeniton pizza oli hyvää ja jos haluan tulevaisuudessa herkutella, niin pidän Rosson pizzan mielessä koska raaka-aineet näytti ja maistui laadukkaille. Todellakin parempi vaihtoehto 'Turkkilaiselle pizzalle'.”
“Voisitte olla ensimmäisiä jotka saisi gluteenittomasta pizzapohjasta hieman maukkaamman ja ei niin kuivan. Pizzapohja ei ollut pahaa, mutta hieman kuivaa ja mautonta.”
“Hyvä kylmäsavulohiannos.”
“Kehno raastepöytä.”
“Hyvä ruoka sujuva palvelu”
“Ei muuta ku vaihtakaa jälkkäri kahvin paikkaa huonossa paikassa nyt siin tiskillä missä muut tilaa ja salaattipöytä ihan selän takana joten ahdas paikka kahvin hakijoille”