Rosso Kouvola on koko perheen suosikkiravintola kävelykatu Manskilla keskustan sydämessä. Monipuolisen ruokalistan suomalais-italialaisista herkuista nauttivat niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin, jotka huomioidaan erityisesti ravintolakäynnillä. Lapsille on oma monipuolinen ruokalistansa ja puuhakas leikkipaikkansa. Rosson ruokatarjonta on vuosien myötä pysynyt aina ajan hengessä kuitenkin klassikoita kunnioittaen.

Lämpimästi tervetuloa välittömään tunnelmaan vaikka suuremmallakin seurueella!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Iloinen ja reipas tarjoilija sai hyvälle tuulelle ??”
“Ruokailimme ulkona, kun sää oli suosiollinen. Aurinko tuli kunnolla esille kuin tilauksesta ja jopa tarkeni syödä:-) Ruoka oli kaikkien mielestä hyvää. Itselläni oli sopiva annos, kun otin lasten listalta. Se oli maistuvaa..oli toki nälkä:-)”
“Veganiisia annoksia hieman enemmän kuin 25 vuotta sitten, kun lihaton elämäni alkoi. Mutta Kouvola, niinkö?”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä, en antanut 10 pistettä sillä ruoka ei välttämättä ole kaikkien mieleen (jos ei esim. pidä italialaisesta).”
“Keskeinen sijainti Kouvolassa ja hyvä palvelu.”
“Miellyttävä lounaspaikka.”
“Ystävällinen palvelu, asiakkaan huomioiminen”
“Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa”
“Viihtyisä miellyttävä henkilökunta hyvä ruoka.”
“Ravintola ei ole viihtyisä. Henkilökunta erinomainen ja erityisruoka löytyi aivan erinomaisesti??”
“Rosson hinta/laatu suhde on juuri sitä mitä odotinkin. Henkilökunta oli mukavaa ja ammattimaista. Saimme muutamasta viinistä maistiaiset joka helpotti seurueemme päätöstä viineistä. Musiikista laitoin pari miinus pistettä, sillä tilassa soi muistaakseni jotain tilaan sopimatonta suomipop radio tason tavaraa(?) Ehdotan siis laittamaan vaikka jatsia tai jotain kohtuullisen kikkaista kitaramusiikkka. Olisi ollut ihanaa kuunnella jotain hieman stimuloivaa napsuttelu musiikkia ruokailun aikana.”
“Alueella vähän vaihtoehtoja ja siisti paikka ja vielä s-ryhmää”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka ei ihmeellistä, edellisen kerra parempi”
“Palvelu ja ruoka hyvää.”
“Miellyttävä kokemus.”
“Mutkaton ja toimiva ravintola, jossa kaikki toimii ok”
“Hyvä ravintola”
“Perus ravintola, ystävällinen palvelu”
“Varma valinta”
“Kiva henkilökunta, ihan tarpeeksi valinnanvaraa menussa.”
“Perus Rosso”
“Asiontimme Kouvolan Rossossa oli erittäin hyvä kokemus verrattuna Hyvinkään Rossoon.”
“Pizza oli aika kuiva”
“Ystäväni käyvät täällä ilman suosittelujakin :)”
“No ehkä haastava suositella kun käynti matkalla oltiin.”
“Ruoka oli hyvää, melko pitkään jouduimme odottamaan palvelua pöydässä odottaessamme, ja haimme itse ruokalistat. Tarjoilijalta unohtui muutamia Annoksiin liittyviä asioita. Pyysin että omasta annoksesta olisi voinut jättää kasvikset pois, ruoan makuun ei vaikuttanut, mutta en haluaisi niitä turhaan suoraan roskikseen laittaa. Ja pyysimme että lapsen annos olisi voinut tulla ennen aikuisten, mutta ehkä siinä tapahtui jokin väärin ymmärrys tarjoilijan kanssa. Muuten mukava ravintolakäynti.”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka”
“Hyvä ruoka, keskeinen sijainti, ystävällinen ja rento palvelu.”
“Kertoessani olevani haluton käyttämään seisovan pöydän salaattia, minulle tehtiin alkusalaatti suoraan keittiössä. Aivan ihanaa asiakkaan huomioimista ??”
“ihan ok visiitti, tosin tilaamani lehtipihvi- ja ranskalaiset perunat -annos oli hieman kuiva, odotin mehevämpää, mutta henkiökunnan käytös ja toiminta sai tuntemaan itseni tervetulleeksi ja palvelu oli sujuvaa”
“Hyvä sijainti, iso terassi, ruoka ok..”
“Ravintola oli siisti.Hinta/laatu ok.”
“Sisustukseltaan hiukan synkkä ja pimeä. Tarjoilija oli mahtava, joutui pyytelemään anteeksi odotteluamme:. Samaan aikaan tuli asiakassuma. Tämähän on mitoituskysymys, ei tarjoilijan vika, hän oli syntynyt tarjoilijaksi.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“ROsso on aina mukava paikka varsinkin kun omalla kotipaikkakunnalla, Kotkassa, ei ole ole enää sitä.”
“Paikka ei ole erityisen viihtyisä kalustukseltaan. Olemme pääkaupunkiseudulta. Mökkimme sijaitsee Kouvolassa.”
“Rosso on varma valinta, kun haluaa hyvää ruokaa. Tällä kertaa meidän annokset olivat kyllä herkulliset myös, mutta annokseen kuuluvia kasviksia ei ollut jostain syystä.”
“Keskeinen sijainti, perusravintola”
“Yksi parhaista pitsoista ja hyvä palvelu”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli maistuvaa. Olisimme halunneet vaihtaa lasten ateriaan spagetin (mikä lähtöhinnaltaan edullisempi) mutta se ei onnistunut. Se hiukan harmitti...”
“Henkilökunta unohti lisätilaukseni eli chiöikastilkeen, joten jkuduin sitä pyytämää 2 kertaa. Toivoisin,että siellä olisi valikoimissa vahvoja chilikastikkeiteita esim Poppamiehen tuotevalikoimasta.”
“Ruoan taso on tasaista suht’ hyvää laatua kaikissa Rossossa. Tasaisuus on tietenkin sekä etu että haitta: vieraassa kaupungissakin säästyy isommilta pettymyksiltä, mutta yllätyksettömyys on toisaalta tylsää.”
“Hyvä ruoka kohtuuhintaan siistissä ympäristössä.”
“Hyvä ruoka ja palvelu pelaa!”
“Kaikki toimii”
“Hyvä ja nopea palvelu. Ruoka ihan ok.”
“Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa, ruoka oli hyvää”
“Hyvä pizza”
“Ravintola on siisti ja rauhallinen lounaspaikka.”
“Ystävällisin henkilökunta”
“Hyvää ruokaa kohtuulliseen hintaan??”
“Hyvä kokemus! Erityismaininta ystävällisestä palvelusta!”
“Numero vastaa minun näkemystä.”
“En perustelisi”
“No, kaikki sujui mukavasti ☺️”