Rosso Kouvola on koko perheen suosikkiravintola kävelykatu Manskilla keskustan sydämessä. Monipuolisen ruokalistan suomalais-italialaisista herkuista nauttivat niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin, jotka huomioidaan erityisesti ravintolakäynnillä. Lapsille on oma monipuolinen ruokalistansa ja puuhakas leikkipaikkansa. Rosson ruokatarjonta on vuosien myötä pysynyt aina ajan hengessä kuitenkin klassikoita kunnioittaen.

Lämpimästi tervetuloa välittömään tunnelmaan vaikka suuremmallakin seurueella

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.04.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lähellä.”
“Hymyilevä ja iloinen tarjoilija.”
“Salattipöytä oli hieman ei niin minun makuun. Vähän tavallisia aineksia joukkoon lisää ja tavallisia salattikastikeita.”
“Erittäin miellyttävät asiakaspalvelijat:)”
“Sijainti.hyvä lounas.”
“Viihtyisä ja siisti ravintola, jossa on mukava nauttia maistuvasta ruoasta.”
“Hyvä sijainti. Siisti ravintola ja hyvä palvelu!”
“Ruoka olisi ollut 10 arvoista jos se olisi ollut KUUMAA! Samoin mieheni pihviannos oli jäähtynyt.”
“Hyvä lounaslista”
“Osa lounasruuista ei miellytä esim. perunamuussi on liian löysää esim. kaalikääryleet, kastike ja muusssi ei ollut kovin hyvä ja samoin poronkäristys annos ei hyvä”
“Upea sisustus, ystävällinen palvelu ja hyvät gluteenittomat vaihtoehdot.”
“Superysyävällinen tarjoilija ,ruoka-annos herkullinen.”
“Vedestä veloitetaan”
“Erittäin miellyttävä ja asiantunteva palvelu. Meidät huomioitiin tarpeeksi ja suositeltiin esimerkiksi viini ja olut ruuan kanssa sopivaksi. Salaattipöytä etenkin saa kiitosta freessien ainestensa ja erittäin maukkaan leivän vuoksi. Oliivit olivat aitoja kreikkalaisia, ei värjättyjä huonolaatuisia tai mauttomia, vaan niissä oli aidon oliivin maku. Ruoka oli hyvistä ja tuoreista aineksista valmistettu, mutta ennenkaikkea kokonaisuus pelasi hyvin, ruoka, palvelu ja tunnelma kokonaisuutena oli hyvä. Kouvolassa on monta ravintolaa, jonne ei enää ensimmäisen kerran jälkeen tule palattua uudestaan, Rosso ei kuulu niihin. Kiitos ja terveiset henkilökunnalle!”
“Hyvä sijainti kävelykeskustassa. Ihan oikea paikka!”
“Syömäni valkosipulibroileri olisi voinut olla maukkaampi. Saattoi osaltaan johtua alkavasta flunssasta jonka ensioireet ilmenivät myöhemmin illalla”
“Kaunis sisustus, lounaslista hyvä (ihanat vaihtuvat vaihtoehdot), hyvä tunnelma, hyvä palvelu, kokonaisuuden vuoksi Kouvolan keskustan suosikkilounaspaikka ja yritän päästä myös joskus illalla kokeilemaan listaruokia”
“Hyvä ruoka ja sijainti on sopiva.”
“Se on keskellä kouvolaa.”
“Kaikki ruoat maistuvat 'samalle'. Ketjuravintolojen ongelma. Pitsoissa ei paljoa makua.”
“Tarjoilija suositteli alkoholitonta viiniä!”
“Ystävällinen palvelu ja siisti ravintola. Asumme Helsingissä joten enkä ole paras mahdollinen henkilö suosittelemaan Kouvolan Rossia.”
“ASIAKAS VIINIT MUKAVA HENKILÖKUNTA JA HYVÄ RUOKA”
“parempi salaattipöytä kuin esim Porvoossa”
“Ystävällinen palvelu, houkutteleva salaattipöytä, viihtyisät tilat, kiinnostava näkymä kävelykadulle, maukas ruoka ja kohtuullinen hintataso.”
“Siinä kohtaa missä istuin, pöydät olivat ehkä hiukan liian lähellä toisiaan.”
“Suuri KIITOS”
“pääruokaruoka-annos oli sopivan kokoinen, selkeä ja ruoka oli kuumaa lämmin ruoka tuotiin pöytään”
“salaattipöytään jotakin erikoista piristykseksi, jotakin raikasta ja hapokasta salaatinkastikkeet 'vaikeissa' astioissa ja tuoteselosteet olisi kivoja ( allergiset) keitto astia liian korkealla ja kauhan varsi oli todella kuuma salaatilautaset voisi uusia, olivat tosi kulahtaneita nämä puutteet korjautuivat henkilökunnan yställisyydellä: kiitos”
“Hyvä palvelu”
“Vaikea löytää sopivaa ruoka-annosta”
“Ruokalista ja sijainti”
“Tilaushetkellä nuorehkot tarjoilijat eivät sanoneet suoraan kuinka pitkä odotusaika on sitä heiltä tilausta tehdessä kysyttäessä. Sain vastaukseksi jonkin epämääräisen lauseen. Tilauksen toimitus kesti yli puolituntia. Tavallinen pizza. Viikonlopulla vierailessani Forssan ABC:n Hesburgerilla nuori myyjä ilmoitti heti nähdessään seurueeni 1+8 että aterioita saa odottaa puoli tuntia, sopiiko ? Koska meillä ei ollut kiire päätimme odottaa.Meille myös vinkattiin ABC aseman pizza puoltsa missä ruokatilauksen 9 hengelle olisi saanut 5 minuutissa. Suosittelisin tätä tapaa myös Rosson asiakaspalvelulle, myös asiakkaan huomioiminen tässä tilanteessa esim., ilmaisen kahvin muodossa olisi ollut enemmän kuin tervetullut :)”
“Antipastopöytä on positiivinen yllätys ja ruoka maistuu erinomaiselta. Henkilökunta on todella mukavaa ja vaikuttaa viihtyvän työssään.”
“WC-tilat ovat erittäin epäsiistit ja haisevat kuvottaville.”
“Loistava, osaava henkilökunta”
“Ystävällinen palvelu ja eri hyvää ruokaa??”
“Hyvä asiakaspalvelu!”
“Ruoka on mennyt hyonompaan suuntaan. Lounasruuat laadullisesti huonoja, käytetään liikaa pakaste tai valmistuotteita....kilpailu on kovaa ja Kouvolasta löytyy muita paljon laadukkaampia lounaspaikkoja. Rosso olisi ympäristöltään muuten oikein mukava jos lounaat olisivat laadukkaampia!”
“Tilattuamme ruoat, minä en saanut ruokaa kun vaimolle tuotiin. Tarjoilija pahoitteli että oli unohtunut tilata keittiöstä kaksi annosta. Aikaa kului runsas tunti minulla ennenkuin sain. Jäätelöpallolla yritettiin korjata vahinkoa. En ymmärrä miksi toinen annos tuotiin aiemmin. Ensin söi vaimo ja minä sitten kun sain.”