Rosso Kouvola on koko perheen suosikkiravintola kävelykatu Manskilla keskustan sydämessä. Monipuolisen ruokalistan suomalais-italialaisista herkuista nauttivat niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin, jotka huomioidaan erityisesti ravintolakäynnillä. Lapsille on oma monipuolinen ruokalistansa ja puuhakas leikkipaikkansa. Rosson ruokatarjonta on vuosien myötä pysynyt aina ajan hengessä kuitenkin klassikoita kunnioittaen.

Lämpimästi tervetuloa välittömään tunnelmaan vaikka suuremmallakin seurueella

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.06.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“parempi salaattipöytä kuin esim Porvoossa”
“Ystävällinen palvelu, houkutteleva salaattipöytä, viihtyisät tilat, kiinnostava näkymä kävelykadulle, maukas ruoka ja kohtuullinen hintataso.”
“Siinä kohtaa missä istuin, pöydät olivat ehkä hiukan liian lähellä toisiaan.”
“Suuri KIITOS”
“pääruokaruoka-annos oli sopivan kokoinen, selkeä ja ruoka oli kuumaa lämmin ruoka tuotiin pöytään”
“salaattipöytään jotakin erikoista piristykseksi, jotakin raikasta ja hapokasta salaatinkastikkeet 'vaikeissa' astioissa ja tuoteselosteet olisi kivoja ( allergiset) keitto astia liian korkealla ja kauhan varsi oli todella kuuma salaatilautaset voisi uusia, olivat tosi kulahtaneita nämä puutteet korjautuivat henkilökunnan yställisyydellä: kiitos”
“Hyvä palvelu”
“Vaikea löytää sopivaa ruoka-annosta”
“Ruokalista ja sijainti”
“Tilaushetkellä nuorehkot tarjoilijat eivät sanoneet suoraan kuinka pitkä odotusaika on sitä heiltä tilausta tehdessä kysyttäessä. Sain vastaukseksi jonkin epämääräisen lauseen. Tilauksen toimitus kesti yli puolituntia. Tavallinen pizza. Viikonlopulla vierailessani Forssan ABC:n Hesburgerilla nuori myyjä ilmoitti heti nähdessään seurueeni 1+8 että aterioita saa odottaa puoli tuntia, sopiiko ? Koska meillä ei ollut kiire päätimme odottaa.Meille myös vinkattiin ABC aseman pizza puoltsa missä ruokatilauksen 9 hengelle olisi saanut 5 minuutissa. Suosittelisin tätä tapaa myös Rosson asiakaspalvelulle, myös asiakkaan huomioiminen tässä tilanteessa esim., ilmaisen kahvin muodossa olisi ollut enemmän kuin tervetullut :)”
“Antipastopöytä on positiivinen yllätys ja ruoka maistuu erinomaiselta. Henkilökunta on todella mukavaa ja vaikuttaa viihtyvän työssään.”
“WC-tilat ovat erittäin epäsiistit ja haisevat kuvottaville.”
“Loistava, osaava henkilökunta”
“Ystävällinen palvelu ja eri hyvää ruokaa??”
“Hyvä asiakaspalvelu!”
“Ruoka on mennyt hyonompaan suuntaan. Lounasruuat laadullisesti huonoja, käytetään liikaa pakaste tai valmistuotteita....kilpailu on kovaa ja Kouvolasta löytyy muita paljon laadukkaampia lounaspaikkoja. Rosso olisi ympäristöltään muuten oikein mukava jos lounaat olisivat laadukkaampia!”
“Tilattuamme ruoat, minä en saanut ruokaa kun vaimolle tuotiin. Tarjoilija pahoitteli että oli unohtunut tilata keittiöstä kaksi annosta. Aikaa kului runsas tunti minulla ennenkuin sain. Jäätelöpallolla yritettiin korjata vahinkoa. En ymmärrä miksi toinen annos tuotiin aiemmin. Ensin söi vaimo ja minä sitten kun sain.”
“Ketjuravintolat nyt ovat kaikki samanlaisia ja syömäni asnnos savukalapizza oli todella suolainen”
“Hyvä ilmapiiri, kelpo ruoka.”
“En pidä tavasta kun henkilökunta käy kyselemässä maistuuko ruoka kesken ruokailun. Voi kysyä on teillä kaikki hyvin tai onko tarvetta esim. lisäjuomille, mutta ...”
“Tunnelma kiva.”
“Pyysin gluteenitonta leipää, mutta nuori tarjoilijatar unohti sen. Sain, kun tilasin uudestaan.”
“Rauhallinen, siisti. Mukava henkilökunta! Rento meininki!”
“Ehkä hiukan kulahtanut ulkoasu. Pöytien sijoittelu oli hiukan erikoinen. Pöydät oli hyvin lähekkäin. Ravintolan ollessa täynnä voisi olla hankala keskustella omista asioista ilman että naapurit kuulee..”
“Oma-aloitteinen henkilökunta, iloinen asenne. Menuista löytyy jopa vegaanista ruokaa, Tästä iso plussa :) Drinkit ovat maistuvia, jopa edullisia vaihtoehtoja löytyy. Tilat ovat siistit, pöytiin on miellyttävä mennä”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruokalista”
“Salaattipöytä oli todella heikko. Aiemmin valikoima on ollut paljon parempi.”
“Miellyttävä sisustus ja ystävälliset tarjoilijat”
“Alkuruoaksi syömäni pinaattikeitto oli liian suolainen eikä maistunut oikeastaan miltään muulta kuin siltä. Puolestaan pääruoaksi syömäni rapurisotto ei maistunut miltään. Tuli vähän väkisin ajatus, että onkohan kokki maistanut ruokaa ollenkaan?”
“Mukava henkilökunta, nopea palvelu ja maistuva ruoka.”
“Sijainti ja ruoka”
“Henkilökunnan positiivinen asenne.”
“Ystävällinen henkilökunta ja ruoka makoisaa.”
“Hyvä ruoka ja siisti ravintola.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä kokki, Jere.... Ja ihana tarjoilija Arja.”
“Henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Ystävällinen henkilökunta, salaattipöytä hyvä, mutta pääruoka oli pettymys. Oli mauton.”
“Yleensä ruoka on ihan ok, paitsi viimeisin pääruoka, joka oli ensin kylmä. Vaihdettiin uuteen, mutta edelleen yhtä mauton vaikkakin lämpimämpi.”