Olemme taas avoinna 19.4. alkaen, tervetuloa!


Rosso on koko perheen tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta nauttivat niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeimmista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! 

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. 

Rosson suosittu ja maistuva lounas on tarjolla arkisin klo 11–14.

Benvenuti - Tervetuloa!

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Joskus ruokaa joutuu odottamaan, joten kiireisille en välttämättä suosittelisi. Viimeksi saimme kyllä ruuat melko nopeasti."”
“"Ravintola sulun jälkeen oli melkein juhlallista päästä ""ulos syömään""."”
“Hyvä ruoka”
“"Löysin mieleistä lounasta, muutoinkin menu on ok."”
“"Ravintolasta tai henkilökunnasta riippumattomista syistä vierailuni jäi hieman lyhyeksi. Koronan aiheuttamien rajoitusten takia ravintola suljettiin totuttua aiemmin, johon en ollut osannut varautua. Muuten käynti oli onnistunut."”
“Ystävällisin palvelu”
“....”
“"Rosso vastasi sitä, mitä tulin sieltä hakemaan. Tuttu konsepti. Sopii taukopaikaksi ohikulkumatkalla vauvan kanssa (löytyy lastenhoitohuone). Aikuiset saivat hyvän lounaan."”
“"Kävin ennen koronaa useammin lounaalla ystävieni kanssa, aina ei ruoka maistunut eikä lounasvalikoimakaan ihan tärpännyt. Mutta tällä kertaa ruoka oli todella hyvää ja oli ihanaa valikoida myös pääruoka useammasta vaihtoehdosta! Pitäkää tämä taso! Oli kivaa, että kysyttiin, että ""maistuiko ruoka"". Joskus sitä kysyttiin myös aikoinaan, mutta kun vastasi kielteisesti, niin henkilökunnalta ei löytynyt vastausta, kun lämmin ruoka ei onnistunut... Lieneekö epäonnistuminen oli ylemmällä tasolla.. Tulen varmasti uudelleen!"”
“Ihana ja lämmin tunnelma. Tarjoilijat ystävällisiä.”
“Epidemia-aikana tilavat ravintolat houkuttavat ja Rossossa pääsi hyvin vaadittavia tartuntaetäisyyksiä noudattamaan.”
“Hyvä ruoka”
“"Voin suositella kolmen t:n periaatteella: taattua, tuttua, turvallista. Ei huono!"”
“"Sijainti hyvä, siisti ja tyylikäs paikka. Ja hauskaa, että ravintolasta pääsee suoraan Sokokselle, jos tarve."”
“Mukava paikka keskellä kaupunkia.”
“"Rosso keskeisellä paikalla, mukava henkilökunta ja ruoka maistui. Kahvila mukava, kävelykatu ....ym kesällä kukkia."”
“Ihan perushyvää. Italialaiseksi ravintolaksi en kyllä laskisi Rossoa. Ruoan taso vaihtelee jonkin verran. Tarjoilijat mukavia.”
“"Tarjoilija vaikutti todella ammattitaitoiselta ja huomioi meitä usein. Lohi oli kuitenkin vähän pettymys, eli seuraavalla kerralla luultavasti valitsen jotain muuta listalta."”
“"Ruoka hyvää, palvelu hyvää ja viihtyisä ympäristö "”
“Rosso takaa laadun ja siistin yleisilmeen. Henkilökunta myös rennon mielyttävä.”
“"Valitsimme listalta ""grillattu lohi"" annokset. Lohi oli varmaan otettu pakastimessa, tuoreus puuttui, maistui oudolta. Tattikastike oli ilmeisesti pussituotetta eikä sekään maistunut hyvältä. Onneksi alkupöytä on nykyisin parempi kuin entinen raastepöytä. Kiitos siitä."”
“Korona otettiin mielestäni huomioon toiminnassa.”
“S-ryhmän ravintolat ovat yleensä ok valinta.”