Rosso on koko perheen tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta nauttivat niin aikuiset kuin perheen pienimmätkin. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeimmista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! 

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. 

Rosson suosittu ja maistuva lounas on tarjolla arkisin klo 11–14.

Benvenuti - Tervetuloa!

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ihan mahtava henkilökunta! Erityis kiitokset Tiina tarjoilijalle.”
“Henkilökunta todella palvelevaa ja asiantuntevaa. Ruoka taattua Rosso laatua.”
“Asiallinen henkilökunta”
“"Hyvä pizza Iloinen, asiakkaat hyvin huomioiva, ystävällinen tarjoilija"”
“Ruoka ei tällä kertaa ollut oikein maistuvaa”
“PARAS RUOKA kOUVOLASSA”
“"Erittäin ystävällinen ja lapset huomioon ottava palvelu. Olen Rosso ravintoloissa käynyt muualla Suomessa ennenkin, mutta tämä oli ylivoimaisesti paras kokemus ??."”
“Juhlaruokailu ei olisi voinut olla paremmin toteutettu. Lapset saivat heti omaa tekemistä.”
“"Kiva ja pieni, mutta viihtyisä. "”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“"Kaikki sujui hyvin. Tilasimme gluteenittoma pizzan, maistui. Jos jotain haluatte parantaa, niin gluteenittomien oluiden valikoimaa voisi laajentaa Sinebrychoffin Light olisi hyvä!"”
“Kiva miljöö ja edullista ruokaa”
“Oli mukava käydä. Kivat tarjoilijat. Kiitos”
“"Erittäin ystävällinen palvelu, jäi hyvä mieli poistuessani"”
“"Miljöö miellyttävä, lounaslista on hyvin suppea. Pastaviikot ok, parasta on lasagne. salaattipöytä on hyvin yksitoikkoinen."”
“Perusvarma ravintola”
“Ihanaa ruokaa ja ennen kaikkea palvelua <3”
“"Helppo, nopea, tarjoilu toimi ei tarvinnut odotella"”
“Hyvä ruoka ja erittäin hyvä palvelu”
“"Annoksen saapuminen pöytään kesti hieman liian kauan (=yli puoli tuntia). Menin ravintolakäynnin jälkeen junalla Lahteen ja ehdin junaan, johon olin ostanut etukäteen lipun, mutta tarkalle se meni. Vastaava kokemus minulla on Lahden Rossosta (silloin, kun ko. ravintola oli vielä toiminnassa). Olin ruokatunnilla Rossossa ja ruokatunti meni pitkäksi, kun annoksen saapuminen kesti. Onneksi minulla oli silloin liukuva työaika ja ruokatuontia saattoi venyttäää."”
“Ihan ok ravintola”
“Hintansa arvoinen. Lounaan lohikeitto oli loistava.”
“"Kaveriporukalle noin 10 henkeä, saadaan ainoastaan yksi ja sama pöytä ilmastointilaitteen alta. Hyytävä, vetoinen tila, mutta muualla ravintolassa ei ole niin isoa pöytää. Se on valitettavaa."”
“Hyvä ruoka. Italian maut saavat veden kielelle.Talon Mari Modello viinit erittäin hyviä alkupalojenkin kanssa. Nuoremmat tarjoilijat saisivat ottaa oppia kokeneemmista.”
“Hyvä ruoka ja juoma”
“Perus Hyvä ruokaravintola.”
“"Vettä ei tarvinnut suositella! Ruoka ihan ok, konseptin mukaisesti. Ei mitään erityistä. Ihan ok. Ei siitä syystä tarve tulla toiste. Tultiin koska moni paikka sunnuntaina suljettuna"”
“Lautasannokset”
“Olen ollut Rosson asiakas jo vuosikymmeniä ja pidän ilmapiiristä”
“"Hyvä sijainti, makoisaa ruokaa"”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu”
“"Henkilökunta erittäin ystävällistä, ruoka (pizzat) ja salaatit ym. oli erittäin maukasta."”
“Olin ravintolassa 4 nuoren pojan kanssa viettämässä poikani syntymäpäiviä ja tarjoilija olli oikein ystävällinen ja lasten pitsa ateria oli hyvä juhlaruoka!”
“"Ruka oli maistuvaa, palvelu oli erittäin hyvää"”
“Ystävällistä palvelua. Annoksemme seisoivat luukulla hyvän tovin. Meitä tarjoillut myyjä suositteli muutakin (lisämyyntiä). Laskun saamisessa kesti aika kauan. Ei ollut ruuhkaa.”
“"Pizza taattua Rosso laatua ja näin turistina sanoisin että paikan sijainti on hyvä, vaikutti meidänkin päätökseen tulla Rossoon syömään."”
“Hyvälaatuista ruokaa ja viihtyisä ravintola”
“"kaikki sujui hyvin koko aterian ajan,sain apua kun tarvin sitä,"”
“Kaikki toimi hyvin.”
“"Kaikki toimii, ystävällinen tarjoilija. Ruoka hyvää. "”
“"Viihtyisä rauhallinen paikka. Saa syödä aivan rauhassa nautiskellen. Palvelu on parantunut entisestään. Vielä saisi pääruokavaihtoehtoja olla useampi. Vaihtoehdot on sidottu päivään. Syön yleensä porsaan pihvin, eikä ole moittimista, kastike siihen onnistunut. Kaikkein eniten petrausta oli värikkään herkullinen salaattipöytä. "”
“Jos tulee Kouvolaan vielä asiaa tiedän nyt paikan missä kannattaa syödä”
“Allt fungerade väl. Trevlig personal. Jag kunde sitta ute på terassen och blev ändå uppassad.”
“ihan hyvä paikka ystävätapaamisiin”
“Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa”
“"Hyvä ravintola Kouvolan keskustassa. Kun hoidettavia asioita tai tapaamisia Rosso on sopiva paikka samalla ruokailla. Hieman ""närästää"" lun myöhästyimme lounasajasta ja emme saaneet enää teetä samaan aika arvokkaaseen ruokahintaan. Harkitkaa tätä vakavasti."”
“"Voisin suositella, jos joku kysyisi millaisia ravintoloita Kouvolassa on."”
“"Olimme varanneet ystäväni kanssa pöydän kahdelle. Koronatilanteesa ja hyvästä säästä johtuen päätimme istua ulkona. Vanhempi naistarjoilija oli juuri ulkona ja ystäväni kertoi varauksen olevan hänen nimellään ja että söisimme ulkona. Tarjoilija ei tuntunut olevan siitä erityisen mielissään, koska pöytä oli varmaan katettu jo sisälle ja hän joutuisi tekemään työtä uuden kattauksen eteen. Kun olimme saaneet tilauksemme tehtyä, menimme sisälle hakemaan ruokaa. Sama tarjoilija valitti kovaan ääneen kassalla, että: ""kuka on ottanut vastaan kulttuuriseteleitä"" ja syytteli työkavereitaan vuoronperään. Ruoka oli ihan ok, olen paristi jo samaa frutti di Mare-pastaa tilannut, mutta se ei ihan yltänyt aiempiin kertoihin väljähkön makunsa perusteella. Mutta itseä jäi vaivaamaan tämä tarjoilija, jolla ei selkeästi ole pelisilmää asiakaspalvelulle ja miten hoitaa tilanteet ammattimaisesti. Saatikka miten olla hyvä työkaveri. Itse asiakaspalvelijana pistää silmään tälläinen käytös ja toivon, että hän saisi tästä rakentavaa palautetta."”
“"Parkkipaikkaa hieman haastavaa löytää, tarjoilijat voisivat suositella annoksia tms."”
“"Hyvää ruokaa, Jerelle kiitos. Ja Tiinalle hyvästä asiakaspalvelusta. "”
“"Haimme pizzat mukaan ja palvelu oli erinomaista. Keittiö sulkeutui jo 15 min ennen kuin noudimme pizzat mutta tilauksen ottaja varmisti, että meille sopi, että pizzat paistetaan ennen keittiön sulkeutumista. Maistui loistavasti. "”
“"Rosson tunnelma on ainutlaatuinen ja henkilökunta mutakattoman mukaavaa. Rosso-Kouvolaan on aina ilo tulla. Se on sitä paitsi Kouvolan paras ravintola, jossa saa olla rauhassa ja on hyvä tunnelma."”
“---_--”
“Hyvä paikka”
“Kaikki toimii .”
“Mukavalla paikalla. Ruoka hyvää ja palvelu mukavaa”
“"Ruoka oli hyvää (otimme pääruuan ja jälkiruuan) mutta salaattipöytä oli pettymys. Itse kaipasin perinteisempää salaattipöytää mm. Pastasalaattia, tavallista salaattia, patonkia, kastikkeita. Sisustus ok. Henkilökunta oli ystävällistä."”
“"Poikkeuksellisesta aukiolo-ajasta ei olut ulkona tietoa, vain ravintolan sisäpuolella"”
“"Siisti ravintola, asiallinen palvelu, maittava ruoka"”
“"Yleensä Rossoista on ihmisillä tietty kuva, kuten itsellani. Onnekseni Kouvolan Rosso oli poikkeus. Suosittelemme kyllä muillekkin!"”
“Salaattipöytä on surkea”
“"Rosso on takuuvarma koko perheen ruokapaikka, listalta löytyy kaikkien makuun sopivaa syötävää. "”
“Lapsiystävällinen ravintola.”
“"Ystävällinen palvelu (todella mukava tumma naistarjoilija :)), siisti ravintola, hyvät ruuat, vaihtoehtoja koko perheelle"”
“"Koirakin huomioitiin,uokalilu sujui hyvin ja oli mukavaa"”
“"Palvelu ja ruoka on hyvää, yllätyin kun risottoja ei ollutkaan ruokalistalla niinkuin aiemmin."”
“"Suosittelisin lounaspaikkana. Vaikutti, että heinäkuussa Kouvolassa lounasravintoloita ei ole kovin montaa avoinna eli Rosso on yksi harvoita. Tunnelma on kuten muissakin ""lounasruokaloissa"": siisti ja toimiva, syöt lounaan ja jatkat matkaa. Paikka ei ole mitenkään tunnelmallinen tai houkutteleva. En haluaisi tulla tänne istumaan iltaa ja nauttimaan illallista. "”
“henkilökunta ja kohtelu oli hyvää”
“Viittaan tässä aiemmin antamiini arvosanoihin.”
“Rosso legendaarinen paikka jota ei kotikaupungissa Lahdessa enää ikävä ktllä ole.”
“....”
“"Miellyttävä, hyvä palvelu ja ruoka."”
“Hinta-laatusuhde hyvä.”
“Rosso on sina OK”
“"Muellyttävä palvelu, ihanalla karjalan murteella . Edullinen, herkullinen ruika ja hyvä talon viini"”
“"Hyvä sijainti, miellyttävä miljöö, rento asiantunteva ammattitaitoinen asiakaspalvelu, maukas ruoka."”
“Mukava paikka ja palvelu toimii”
“Salaattipöytä saisi olla laajempi”
“"Erittäin ystävällistä henkilökuntaa, ruokakin ihan maistuvaa !!!!!!"”
“Kaikki toimii”
“Ruoka hyvää ja palvelu pelaai”
“"Asiakaspalvelu todella hyvää ja teki kokemuksesta hyvän. Ruoka Rosson perus hyvää laatua, tietää mitä saa ja maistuu. Lapset huomioidaan hyvin. Raastepöytää toki kaipaa aina, kun Rossossa käy edelleen. "”
“Mukava paikka ja henkilökunta”
“Kokonaisuus oli erittäin hyvä”
“kovin vähän kokemusta muista ravintoloista Kouvolassa”
“"Olimme 3 sukupolven voimalla, 9 henkeä ikäjakauma 66 - 2 vuotta, kesälomareissulla ja etsiskelimme ruokapaikkaa, näimme tämän Rosso Kouvolan ja päätimme tulla sinne syömään. Paikka oli siisti ja rauhallinen, henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta kaikin puolin ja pikkulapsetkin huomioitiin kivasti. Ruoka maistui tosi hyvältä kaikkien mielestä ja meille jäi erittäin positiivinen käsitys ravintolastanne. Voimme suositella lämpimästi teitä kaikille, jotka Kouvolassa käyvät tai asuvat. Harmi, että me asumme kaukana Laitilassa Varsinais-Suomessa emmekä voi usein tulla syömään sinne Kouvolaan asti. Mutta olemmekin jo mainostaneet monille tutuillemme, että kun ajelevat Kouvolassa päin, niin kannattaa tulle syömään teille!! Kiitos teille kaikille ja toivotamme terveyttä ja kaikkea hyvää teille. Iloisin terveisin Soinin perhe Laitilasta !!!"”
“"Kivasti sisustettu tilava ravintola, jossa saa olla omassa rauhassakin ystävän kanssa!"”
“Ystävällinen iloinen henkilökunta”
“"Vierailu oli ihan hyvä, ruoka oli hyvää mutta palvelu kehnoa ja hidasta"”
“"Tarpeeseemme sopiva välipala, nopea ja ystävällinen palvelu."”
“Ystävällinen henkilö”
“"Helppoa, taattua Rosso-laatua"”
“"Tasalaatuinen, siisti ruokapaikka."”
“"Muuten kiva paikka mutta musiikki kamalaa kuin jossain intialaisessa ravintolassa, hirveetä vinkumista"”
“"Hyvää ruokaa, tietää mitä saa. Henkilökunta yhtä lukuunottamatta töykeää, tai oikeastaan välinpitämätöntä. Odotimme kauan lasten kanssa terassilla listoja, meidän jälkeemme tulleet saivat listat ja ruoat ensin. Lopulta kysyessäni listoja, tarjoilija tokaisi, että on ihan kohta tuomassa niitä meille. "”
“"Ihanaa palvelua, hyvää ruokaa ❤"”
“Ruoka oli todella hyvää. Ulkopöydät kauheat.”
“Suosittelen paikkaa jos joku kysyy ruokapaikkaa Kouvolasta”
“Kaikki toimi hyvin”
“"Tuttua, turvallista ruokaa ja ilmapiiriä."”