Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“asiointi helppoa ja sujuvaa, mukava käydä kaupassa käynnin yhteydessä”
“Ystävällinen palvelu. Siisti paikka. Tuotteet hyvin esillä.”
“Kahvio on nopea ja kahvia saa riittävästi samoin ruokaa.”
“kaikki ok todella mukava k”
“Ihan ok.”
“Aina on jotain parantamisen varaa! Suosittelisin kuitenkin ystävälleni Pressoa”
“Komsii komsaa”
“Kävin ensimmäistä kertaa ja varmasti uudelleenkin. En ollut aiemmin huomioinut, että siellä 'perällä' on kahvila ja muutakin toimintaa. No nyt tiedän :) Olisiko joku pikku opaste paikallaan siihen Infon kohdille?!”
“Hyvä tauko ostosten jälkeen.”
“Hyvä hinta-laatu, siisti, Prisman yhteydessä.”
“Helppo ottaa kahvit kauppa reissun yhteydessä”
“Hyvä vaikutelma jäi käynnistä.”
“Kahvila on siisti ja asiakaspalvelu hyvää. Itse kaipaisin enemmän raikkaampia (+ei pelkkiä vehnäisiä) suolaisia vaihtoehtoja kahvilan valikoimiin.”
“ystävälliset ja iloiset asiakaspalvelijat”
“Miljöö (tavaratalon hälinä ja ostoskärriliikenne) ei ole niin suositeltavaa. Siitä ainoastaan 'miinusta'.”
“Kahvit saa nopeasti mukaan.”
“Erittäin hyvä ja nautinnolliset ja herkulliset tuotteet, sinne on, kuin olisi aina tervetullut. Iloiset, ystävälliset ja oman alansa mestarit ovat aina palvelualttiit ja tietävät tuotteista kaiken. Ollaan alusta asti tykästytty tähän hyvään kahvila ja ruoka Pressoon ja täällä käydään jatkossakin niin minä kuin mieheni sekä sisarukseni. Kiitos ihanista maukkaista tuotteista ja upean osaavasta ja ystävällisestä henkilökunnasta. Teidän luoksenne tulemme herkuttelemaan jatkossakin, oikein hyvää vuotta 2021.”
“Kiva ilmapiiri”
“kaikki ok”
“Palvelu oli hyvää.iloinen ja reipas henkilökunta.pizat ja glögit erilaisia kun muissapaikoissa .Maistuivat erinomaisilta.”
“Hyvä aamupala”
“Hyvä palvelu, siisti paikka”