Anna arjen maistua hyvältä.

Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin.

Tarjoamme tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia.

Pizzoja ja ruokaa saa myös take awaynä!

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Monipuolinen ja runsas tarjonta. Erinomainen salaattipöytä. Tuotteet houkuttelevasti tarjolla ja ruoka maittavaa”
“"Mukava henkilökunta, ok tuotteet"”
“"Pizzoissa on saatavana myös vege-vaihtoehto. Lisätäytelistalla ei näkynyt vegeproteiinia, mutta saimme sen pyydettäessä."”
“"Buffatyylinen paikka sopii lähes kaikille, koska saa ottaa sitä mikä maistuu. Ollaan oltu lähes aina tyytyväisiä tarjontaan. Ihana asiakaspalvelu ja lapset huomioidaan aina hyvin."”
“"Kaikki sujui joustavasti, ja myös terveysturvallisuus oli hyvällä tasolla. Ruoka oli maukasta ja valikoima oli mieluinen."”
“"Monipuolinen valikoima. Erittäin hyvä että kysytään että haluaako että tehdään jotain tiettyä pizzaa. Jälkiruokapuolta voisi kehittää, esim. valita vastaavia lisukkeita pehmikselle kun jäätelöbaareissa."”
“"Ruoka oli hyvää, varsinkin kasvispizza ja salaattipöydän antimet ( ei perus saldepöytä vaan useita erilaisia vaihtoehtoja niinkuin pizzoissakin, iso peukku!????"”
“"Ruoka, erityisesti pizza erittäin hyvää. Ravintola on siisti ja henkilökunta ystävällistä. Joskus käynyt pieni kämmi, palaute huomioitu erittäin hyvin. Perheemme suosikkipaikka."”
“"Ihana paikka. Lapsillekkin sanottiin, että jos ei löydy sopivaa pitsaa, niin tehdään buffettiin sellainen. 8-vuotiaskin sanoi, että olipa kiltti mies"”
“"Kaikki toimii erinomaisesti kaikilla osa alueilla. Ollaan mieheni, siskoni ja veljeni kanssa niin vakituisia asiakkaita, että olemme asiakaspalvelijoille jo tuttuja ja lämpimät välit toimivat erinomaisesti, onhan palvelu aina erinomaisen hyvää ja tuotteet herkullisia. Kiitos heille ja Teille koko Prismalle ja Puffalle tavataan taas"”
“Superhessuparas seisova pöytä”
“Salaattipöytä OK Pizzat jäähtyneitä Lämmin ruokavalikoima suppea”
“"Nopea, riittävä, kohtuuhintainen."”
“Vaikea sanoa. Oli juhlapäivä ja paljon väkeä sekä myös Korona?”
“Maistuvaa ja edullista”
“Hyvää ruokaa”
“Reipas ja iloinen henkilökunta ja siisti”
“"En harrasta suosittelua, mutta kerron mielipiteeni, jos joku kysyy."”
“hyvä paikka.”
“Henkilökunta on ihan super+. Olen allerginen sellerille ja henkilökunta otti asian huomioon täydellusen hyvin.”
“"Kävin viimeksi noutamassa pizzan äitienpäivänä. Jonotin pitkään, koska edellä olevat jonottivat pöytää. Kassalla luvattiin pizza muutaman minuutin kuluttua (olin tilannut jo aiemmin). Pizzaa ei kuulunut, niin kysyin asiaa. Joku oli kiireessä leikannut sen tarjolle. Henkilökunta on aina ollut mukavaa, mutta silloin olisi tarvinnut muutamaa lisähenkilö, koska esim. kahvi ehti loppumaan kun seurasin toimintaa. "”
“Ruoka todella maukasta”
“Viime kerralla pitsa valikoimat aika huonoja ja uusia jouduttiin odottamaan jonkun tovin. Luulisin että aika oli vähän huono n.14.45-15.30. Lämpimissä ruuissa myös vajausta sekä salaateissa.”
“"Näin korona- aikana olen vaan pitsaa hakenut, joten sitä vaan olen tilannut, Nopea toimitus. "”
“Hyvää ruokaa ja helppo käydä. Siisti.”
“"Monipuolinen valikoima, ruoka maistuvaa, ystävällinen asiakaspalvelu."”
“Helppo käydä ruokailemassa ja hyvä ruoka ja palvelu”
“Tietää tasan tarkkaan mitä rahalla saa. Miellyttävä ja helppo käydä jos ei jaksa laittaa ruokaa. Salaattipöytä on todella hyvä.”
“"Tällä kertaa olin pikaisesti vain jäätelöostoksen ostaneena ja kiireisenä pikaisesti poikkeamassa. Palvelu sujui todella mainiosti ja palvelu oli todella ystävällistä, minut huomioivaa ja nopeaa, kuten halusinkin."”
“Erittäin maukasta pitsaa”
“"Koronan takia jännitti tulla ja ei kannata vamaan vielä hetkeen tulla uudelleen, koska muut asiakkaat eivät pitäneet ruokaa hakiessa maskia."”
“"Hyvä ruoka, erinomainen hinta-laatusuhde."”
“En osaa oikein sitä tutuille suositella kun kaikki siellä on käynny. Ei kukaan ole siitä mitään pahaa sanonu.”
“"Ruokaa saa syödä riittävästi,valikoimaa on ja tilaa löytyy ei tarvitse olla lähellä muita korona-aikana varsinkin."”
“ruokailu toimii”
“Hyvä palvelu”
“"Ruoka on hyvää!,"”
“Yleensä Kouvolan Prisman Buffa on erinomainen ruokapaikka.”
“Hyvää mättöruokaa”
“"salaattipöytä on turhan ""perus"", muuten ruoka on hyvää"”
“Gluteeniton pizza on paljon pienempi kuin normaali. Puhelimeen ei aina vastata ja annosten laatu vaihtelee paljon päivän mukaan.”
“Helppo ravintola lapsiperheille.”
“"Hyvä hinta/laatusuhde, ystävällinen palvelu, maistuva ruoka."”
“Monipuolinen valikoima ja ennekaikkea hyvät pizzat.”
“"Ystävällinen, nopea, ammattitaitoinen ja asiallinen palvelu. Erittäin hyvää gluteenitonta pizzaa saa pyytämällä. Salaattipöytä on monipuolinen. Tarjolla muutakin ruokaa kuin pizzaa."”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“asiakaspalvelu erittäin joustavaa ja ystävällistä.Ruoka hyvää. Aina miellyttävä vastaanotto”
“"Ystävällinen, opastava henkilökunta ollut paikalla. Hinta laatu suhde minusta hyvä ei jää nälkäiseksi, löytyy syötävää vaikka tarvitsen erityisruokavalion. Tykkään paikasta."”
“Milla niminen tyttö erittäin hyvä asiakaspalvelija.”
“"Buffassa on erittäin helppo ruokailla lapsen kanssa. Ravintolassa oli väljät tilat, eikä liikaa tungosta. Tarjottavat ruuat eivät seisseet tarjolla pitkään, vaan vaihtuvuus oli hyvä."”
“"Ruoka kohtalaisen hyvää, siisti paikka, hyvä sijainti asioinnin yhteydessä matkan varrella."”
“"Asiakaspalvelu on mahtavaa, ravintolapäälikkö Topi on todella Asiakaspalvelija isolla A:lla. Ystävällinen, asiakkaita huomioiva, Ainoa Buffa jossa on heti maksaessa ilmoitettu, että mikäli pitsoista ei löydä itselle sopivaa tai haluaa muuten vain lempipitsaansa, senkuin tilaa ja se tehdään! Itse olen gluteeniton ja laktoositon: erittäin hyvin selvitettiin mitä voin syödä ja minulle olisi tehty vielä glut.pitsakin, jos olisin halunnut vaikka menimme melkein sulkemisaikaan! Loistava paikka kerta kaikkiaan. Ekalla kerralla meitä oli 2, seuraavalla viikolla3 ja tänään (5.5.21) saimme mukaan 8 hengen porukan ja kyllä on mainostettu paikka! Ihan 10++; eikä vähiten ravintolapäällikkö Topin ansiosta, ja huumorintajuakin löytyy todella paljon :) "”
“Ravintola päällikkö oli todella ystävällinen ja ammattitaitoinen. Hän sai meidät kokemaan tervetulleeksi ja tuntu että he voivat tarjota ylpeydellä ruokaansa ja se oli totta.”
“Olen suositellutkin isälleni kun he miettivät McDonaldsia ruokapaikaksi. Mielestäni samalla hinnalla buffasta saa paljon parempaa ja terveellisempääkin ruokaa! Tietty aina plussaa miten lapset otetaan vastaan!”
“"Ruoka on hyvää, paikka siisti ja sopivan hintainen. Keliakia oli huomioitu."”
“"Ystävällisyys, siisteys,monipuolisuus, buffetti sekä kahvilapuoli hyviä"”
“"On yllättävää, että supermarketin ravintola on yksi Kouvolan seudun parhaista. Olen suositellut Buffaa monille ystävilleni, jotka ovat myös yllättyneet positiivisesti."”
“Helppo käydä.kaupassa käynnin ohessa”
“Edellä kysyttyjen asioiden perusteella ja tietty oma mieltymys erityisen hyviin takeaway - pitsoihin :)”
“ruoka on hyvää ja asiointi sujuvaa”
“"Kiva ""pizzarax"" versio"”
“Kerron olevani tyytyväinen mutta en oikein uskalla suositella.”
“Nopeasti saatavaa ruokaa”
“"Ruoka on maukasta,hinta/laatusuhde kohdallaan."”
“Hinta/laatu suhteeltaan paras ravintola Kouvolassa.”
“Helppo ja nopea. Yksi henkilökunnasta kiroili salaattipöydän ääressä.”
“Ostan aina ja vain kauppareissulla neljän täytteen noutopizzaa kotiin.”
“Ravintolassa ruoka on hyvää ja saa hakea lisää. Ruokavalikoima on monipuolinen.”
“Hyvä fantasiapizza”
“ruoka on hyvää ja viihtyisä paikka.”
“Palvelu on aina ystävällistä ja myös nopeaa. Erityisesti salaattipöytä on todella monipuolinen. Hinta/laatusuhde on kohdallaan.”
“"Helppo tilata pitsa mukaan, kun käy kaupassa. Ystävälliset myyjät."”
“"Helppo, nopea paikka käydä vaikka kauppareissun yhteydessä. Buffassa saa syödä kunnolla ja on mahdollisuus ottaa myös keveämpi salaattibuffet vaihtoehto."”
“Olen aina saanut hyvää palvelua ja ruoka on hyvää sekä Buffassa on monipuolinen tarjonta.”
“Hinta lastu suhde erittäin hyvä”