Anna arjen maistua hyvältä.

Pizza & Buffa on konstailematon ja leppoisa tapa nauttia hyvästä ruoasta, vaikka koko perheen voimin.

Tarjoamme tuoreen pizzan ohella lounaalla terveellistä kotiruokaa, aina monipuolisesti myös salaatteja ja jälkiruokia.

Pizzoja ja ruokaa saa myös take awaynä!

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.11.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“mukava asioida homma toimii”
“Pizza oli erittäin maukas.”
“Siellä aina ystävällinen, iloinen ja osaava henkilö, jonka kansa mukava asioida. Kiitos heille !!!”
“Pizzoissa voisi olla valinnan varaa ja gluteenitonta tarjolla myös jatkuvasti.”
“Palvelu oli mukavaa.”
“Erittäin hyvä paikka säännöllisiin käyntiin mutta juhlallista tunnelmaa puutui”
“Hyvä paikka ja hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka ja joustava palvelu :)”
“ok”
“Ystävällinen palvelu, siistit paikat.”
“Mukava paikka ja ystävällinen henkilökunta kysyivät jopa että onko joku pizza mirä haluaisimme tehtävän seisovaan pöytään”
“Hyvä ruoka ja juoma valikoima myös jälki ruoka”
“Tuotteita oli saatavilla koko ajan eikä tarvinnut odotella, ei kyllä ollut suurta ruuhkaa. Ruuhka-aikana tuotteita ei saatavilla.”
“Monipuolinen pitsavalikoima, myyjä ehdotti että mikäli haluan jotain tiettyä pitsaa hän tekee kyllä, erittäin ystävällinen palvelu.jäi hyvä mieli.”
“Hyvä ruoka”
“Ruoka on hintaan nähden hyvää, työporukalla kun käy syömässä on myös mukavaa kun pääsee ruuan ääreen nopeasti. Ruokaa on kouvolan pisteessä ainakin ollut hyvin aina tarjolla. Hyvä paikka, mielellään asioi aina uudelleen :)”
“Hinta/laatusuhde ok”
“Suositellut jo , ruoka ja juoma hyvää varsinkin kun tarjolla on myös kotikaljaa.”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka oli hyvää”
“Henkilökunta palvelee positiivisella asenteella. Täällä saa vatsan täyteen hyvällä ruualla ja hyvän mielen kaupan päälle.”
“Valikoima oli hyvä”
“Laadukas salaattibuffet, pizzat todella herkullisia ja tuoreita, helppo tulla ja avara tila, lehtiä saa luettua”
“Hinta-laatu - suhde hyvä, hyvät parkkipaikat, tavaratalon yhteydessä, helppo tehdä muutkin ostokset”
“Mukavan rauhallista ja hyvät ruuat. Kassalla oli oikein iloinen ja asikaspalveluhenkinen nuori mies (Ossi?). Hänelle vielä erityiskiitos huippuluokan asiakaspalvelusta!”
“siisti väljä ravintola, pizzat erinomaisia ja tuoreita”
“Kaikki OK. Keitton alkuruuaksi. Kuten RAX.”
“Oltiin valmiita tekemään oman valinnan mukaista pizzaa. Ei tarvinnut, kun valikoima oli jo valmiiksi niin hyvä.”
“Ruoka on hyvää, vaihtoehtoja riittävästi ja käynti helppoa.”
“Ihan ok paikka nopeaan ruokailuun”
“Ystävällinen henkilökunta ja palvelu.”
“Hyvä ruoka ja edullinen hinta.”
“En. Intuitio.”
“Takeaway toimii hienosti. Hyvä palvelu!”
“Hyvä palvelu, ruuat monipuoliset. Siisti paikka. Käyn sen takia harvemmin kun asun Kotkassa.”
“Asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä heti paikalle saapumisesta lähtemiseen asti. Harvoin missään on näin mukavaa henkilökuntaa, aina ilo mennä kyseiseen paikkaan syömään! ??”
“Eihän buffa mikään viiden tähden ravintola ole, mutta ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja kaikki sujui vaivattomasti. Henkilökunta hymyili ja oli ystävällistä kuten aina.??”
“Monipuolinen noutopöytä ja ja hyvä Salaatti tiski. Ravintola viihtyisä ja iloinen tunnelma. Ainoa miinus on että kallis kaikilla lisukkeilla siksi käymme noin kerran tai kaksi kuukaudessa.”
“Tosi hyvä pizza buffet. Ja kun vielä sain toivoa oman pizzan ni ihan älyttömän hieno meininki!”
“Helppo ja nopea asioida ja ruoka vastaa odotuksia”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka on hyvää ja paikka viihtyisä”
“Gluteeniton pizzapohja on surkea , sitä myöskin paistetaan liian vähän , johtuen varmaan siitä surkeasta pohjasta , kun se on niin kuiva ettei kestä paistamista juuri ollenkaan . Vaihtakaa toimittajaa . Odotan innolla hyvää gluteenitonta pizzaa.”
“!!!”
“Esillepano persoonallisemmaksi, salaattibuffet raikkaammaksi”
“Edullinen, hyvät pizzat.”
“Hyvää ruokaa ja reilusti”
“Ruoka hyvää, monipuolinen tarjonta ja saa toivoa pizzaa”
“Helppoa, turvallista, ruoka hyvää, salaattipöytä monipuolinen, lapsille kiva jälkiruoka”
“Ruoka on hyvää, erityisesti pizzat. Henkilökunta on mukavaa ja rentoa eikä heillä ole 'ylimiellyttämisen' meinnkiä. Olga on piristys päivälle :-)”
“Hyvä ruoka, parempi mieli!”
“Huippu henkilökunta ja hyvä ruoka:)!”
“Hyvä lounasravintola Sopuvasti vaihtoehtoja”
“Ok ruokaa ja hyvä palvelu.”
“Salaattipöytä on monipuolinen ja terveellinen.”
“Ruuan makuun voisi kiinnittää huomiota. Broileri kiusaus ei maistunut miltään. Allergiat selville helpommin kuin 'oota mä kyselen'. Aterian sisältö esille helpottaisi tunnistamaan allergisoivat aineet esim paljon käytetty chili.”
“Palvelu oli ystävällistä ja huomioonottavaa esim. gluteenittomuuden osalta. Ruoka oli hyvää, salaattipöytä aika monipuolinen. Ehkä eri lämpimiä ruokia olisi voinut olla enemmän?”
“Henkilökunnan käytös on luontevan hyvää ainakin itseni kohdalla. Ruoka on laadultaan parempaa kuin monissa muissa vastaavissa ns. ”massaruokailupaikoissa”. Ainakin Kouvolan Prisma on tässä onnistunut. En vedä ns. kotiinpäin ja sanon tämän siksi koska olen yksi edustajiston jäsenistä.”
“Monenlaista tarjontaa, niin pizzaa kuin lounasta ja muutamia salaatteja (joita kyllä voisi olla myös jopa monipuolisemminkin).”
“Suomea murtaen puhuva vaalea naistyöntekijä on aina todella ystävällinen”
“Kyllä paikasta on ollu kaveri porukassa puhetta ja toinen toiselleen on paikkaa suositellut. Ravintola on hyvällä paikalla.”
“Paljon vaihtoehtoja sopivaan hintaan ja myös siis terveellistä vaihtoehtoa, joten sopii minullekin!”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“asiakaspalvelu hyvää ja sujuvaa”
“Hyvät pitsat!”
“Ruoka ja salaatti ovat herkullisia. Eikä ole mitään erikoisia kikkailuja vaan ihan hyvää perusruokaa. Lapset saivat toivepizzaa. Henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta.”
“Erittäin positiivinen kassa ja pyysi vielä erikseen tulla kertomaan, mikäli haluamme jotakin muuta pizza-makua, mitä jo oli tarjolla :)”
“Tosi hyvät ja reilun kokoiset noutopizzat. Vaihtoehto myös ruokailla paikan pääll ja saa toivoa pizzatäytteitä.”
“Siisti ja toimiva, ystävällinen henkilökunta”
“Pizzat olivat erittäin hyviä sekä salaattipöytä. Muuta ruokaa oli myös tarjolla. Hinta- laatusuhde oli hyvä ja henkilökunta avuliasta.”
“Ihan ok, mutta ei jaksa käydä monta kertaa viikossa, koska mm. salaattipöytä on aina sama.”
“Hyvä paikka, hinta-laatusuhteeltaan mainio. Nälkä ei jää. Hyvin tilaa. Lapsille leikkipaikka missä viihtyvät hyvin.”
“Siisti, hyvää, monipuolista ruokaa”
“Ruoka hyvää ja monipuolista”
“Ystävällinen palvelu & ruoka oli hyvää.”
“Ruoka on vähän mautonta ja kierrätettyä edelliseltä päivältä, tai ainakin siötä se usein maistuu. Muuten loistava paikka.”
“Loistava asiakaspalvelu. Todella hyvät ja monipuoliset pizzat. Raikkaat ja hyvät salaatit. Järkkärit maistuivat lapsille. Muut ruoat olivat mielestäni huonoja mössöä eikä maistuneet miltään.”
“Ruoka oli hyvää ja valikoima oli runsas, ravintolassa oli hyvin tilaa ja henkilökunta mukavaa. Buffa on tyypiltään sellainen, että sen moitteettomassa kunnossa pitäminen on varmasti vaikeaa. Yleisilme kuitenkin riittävän siisti.”
“Monelle muulle pizzapöytä on varmaan ihan hyväk, mutta jos ei syö sianlihaa eikä mereneläviä, niin vaihtoehtoja on vähän' minulle vain 1.”
“Siisti paikka, hyvä ruoka ostosten lomassa”
“Todella ystävällistä ja huomaavaista palvelua. Lapselleni olisi tehty vaikka tietynlaista pizzaa jos olisi halunnut! :) Todella hyvä kokemus!!!”
“Aina tyytyväinen palveluun , ruokaan sekä siisteyteen”
“Hyviä erilaisia pizzoja ja houkutteleva, tuore salaattipöytä”
“Monipuolinen ruokavaliolla, tarjolla muutakin kuin pitsaa. Lapsille leikkipaikka, siisti ja avara ruokailutila.”
“Pizzat aivan parhaita ❤️ Mistään muualta en noin hyvää pizzaa ole elämäni aikana saanut ja eri paikkoja on keretty kokeilla 48 ikävuoden aikana paljon.”
“Salaatit, lisukkeet -pöytä hyvä.”
“Helppo asioida kauppareissun yhteydessä”
“Siisti yleisilme”
“Hyvää ruokaa ja edullista, hyvä kun saa itse valita monista vaihtoehdoista mikä maistuu.”
“Ei mikään elämys, mutta ihan ok paikka ruokailla”
“Hyvät pizzat”
“Siisteydessä on toivomisen varaa. Pöydän pyyhintä piti pyytää itse. Korona-aikana toivoisi siisteyteen käytettävän erityisen paljon huomiota. Käsi desiä oli kyllä saatavilla.”
“Ollaan käyty pari kertaa, on mökkimatkan varrella. Pizzat on ihan huippuhyviä, eikä salaattipöydässäkään ole valittamista. Lapset otetaan hyvin huomioon. Lisäksi maksaessa kysytään, onko jokin erikoispizza, mitä toivoisi. Jos tällainen olisi Espoossa, käytäisi varmasti useemminkin.”
“Kaikki muu ravintolassa oli ihan ok, mutta pizzat itsessään olivat aivan liian samankaltaisia keskenään. Niissä oli kaikissa runsaasti/liikaa juustoa. Tuotteet olivat liian bulkkia. En välttämättä menisi uudelleen itse pizzojen takia, työntekijät tekivät toki työnsä niin kuin pitää. Tämä on vähän kaikkia S.-ryhmäläisiä vaivaava ongelma, ruoat ovat liian heppoisia. Jos ajattelee, että S-ryhmä on yksi Suomen suurimmista ostajista niin, miksei sitä hyödynnetä. Nyt käytetään halvinta mahdollista raaka-ainetta. Mahdollisuus olisi vaikka mihin. Teillä on hyvät paikat ja asiakkaita, niin tehkää itse tuotteelle ihmeessä jotain. Käykää katsomassa muualta mallia, pienet ravintolat, joilla ei ole teidän osto-organisaatiota, tarjoavat silti samalla hinnalla parempaa, miten se on mahdollista? Syysterveisin, Yrjö.”
“Hyvää lounasruokaa, kohtelias palvelu. Syön yleensä aina salaattilounaan, ja nyt siitä ei enää saa puolikasta leimaa ruokapassiin. Vielä keväällä sai. Se on tosi huono juttu! Toinen harmillinen asia on, että salaattilounaaseen kuuluvat lämpimät kasvikset. Yleensä ne ovat juureksia, ja silloin ne ovat tosi kovia, eivät kypsiä.”
“Pitsa on pitsaa mut normi safkat ei kovin hyviä, salaatti hyvää ja tuoretta...”
“Palvelu on ystävällistä, ruoka on hyvää, eikä ruokaa joudu ikinä odottamaan.”
“Ruokalajit voisivat vaihdella enemmän.”
“Vertaus Rax ravintolaan: Prisman puffa nykyään paremman makuista, mutta salaattipöytään toivoisin lisää tuotteita.”
“Buffa on mennyt parempaan. On freshimpää ja parempaa ruokaa nykyään”
“Hyvät pizzat ja asiakaspalvelu”
“Pitsa, jonka tyttäreni kanssa jaoimme oli niin iso, ettei se mahtunut lautaselle, vaan tuotiin valmiiksi kotipakettipahvissa 'jos ette jaksa syödä'. Riitti evästä töihinkin.”
“Ruoka on erittäin maukasta ja monipuolista”
“Hyvä palvelu ja valikoima. Salaattipöytä on hyvä, ja sitä voisi edelleen laajentaa. On hienoa, että voi toivoa pitsoja.”
“Nopeasti, maukasta lounasta”
“Ruoka oli hyvää, ravintola siisti ja viihtyisä”
“Ystävällinen palvelu ja aina tuoreet salaatit.”
“Parempaa buffettia on vaikea löytää. Oikeastaan ainoa miinus oli se, että jäätelökoneessa ei ollut totuttua makua (vanilja), mutta tästäkin myyjä huomautti asiallisesti ennen kuin sain edes maksettua ostokseni. Olisin toki saanut kassan takaa haluttua tuotetta myyjän mukaan, mutta en sitten kehdannut pyytää kun oli jonoa. Ainoa oikea miinus on kenties se, että ihan kaikista pizzoista en meinannut löytää tietoa, että mitä ne oli tai mitä niissä oli. Useista kyllä onneksi näkee yhdellä silmäyksellä, mutta vähän erikoisemmista täytyi vain testata. Jos tieto luki jossain, olin varmaan sitten sokea ja sen voisi yrittää laittaa esille selkeämmin. Muutoin täydellistä!”
“Toimiva paikka ruokailla lastenkin kanssa. Ruoka maittavaa.”
“Ruoissa voisi olla paremmin selvillä, sisältääkö esim. lihaa, niin olisi helpompi ruokailla. Tosin asiat selviää kysymällä, mutta voisi olla omatoimisempaa, jos olisi kerrottu, mitä ruoka/salaatti sisältää. Työntekijät olivat kyllä erittäin avuliaita.”
“Mies työntekijä oli erittäin mielyttävä asiakkaille ja kohtelias”
“En ollut tyytyväinen gluteenittoma pizzaan. Puuttui Sipuli ja broileri, jotkia tilasin siihen. Monta kertaa on liian raaka.”
“henkilökunta oikein mukavaa”
“Ravintola on yleisiömeeltä siisti ja myös ruuhka-aikana pysyy suht siistinä. Salaattivalikoima on yleensä suht laaja.”
“Asiointi helppoa”
“Nopea ruokailla. Jos pizzaa ei tarvi varttua.”
“Kaikki kaverit ei välttämättä harrastabuffa-tyyppistä ravintolaa, mutta tässä on hyvä paikka tutustua sellaiseen”
“Kouvolan prismassa oli vaaleahiuksinen nainen joka otti lapset erittäin hyvin huomioon auttoi meidän pienempiä saamaan juomat itselleen kun otin viellä itselle ruokaa”
“Hyvä sijainti, hyvät aukioloajat”
“Kätevä paikka ostoksien yhteydessä.”
“Helppo nopea monipuolinen ja hinta/laatu kohillaan”
“Suhteellisen siisti paikka”
“Viihtyisä ja toimiva.”
“Asiointi on sujuva ja tuotteet hyviä.”
“Kokonaisuus oli hyvä ja kaikin puolin sujuva asiointi.”
“Remontin myötä yleisilme on muuttunut positiiviseen suuntaan. Myös siisteys on parantunut. Ruoka on herkullista ja salaattivalikoima ilahduttavan runsas”
“Hyvä paikka ja hyvä ruoka.”
“Varsinkin lapset otetaan ihanasti huomioon ja he pyytävät aina buffaan jos mennään ulos syömään”
“Kaikki sujui hyvin. Henkilökunta oli erittäin ystävällisiä”
“Ruokailu meni sujuvasti, ilman pahempia jonotuksia ja sain mahani täyteen. Hyvä valikoima ruuissa sekä salaatti pöytä hipoi täydellisyyttä.”
“Buffassa on pizzat tärkeintä, mutta yhä enemmän katsomme salaattipöydän antimia.”
“Ruoka ja salaattipöytä hyviä”
“Kaikki muuten kunnossa, paitsi lasten syöttötuolit eivät valitettavasti olleet puhtaita vaan olivat ruoantähteissä ja ketsupissa, joten vaati puhdistuksen desinfiointiaineella ja paperilla. Näin korona-aikaan etenkin olisi kiva, kun tuolit puhdistettaisiin hyvin käytön jälkeen tai tarjottaisiin asiakkaille niiden puhdistusmahdollisuus, kuten ostoskärryillekin ??????”
“Ruoka oli erittäin hyvää, vielä jos olisi muutama vaihtoehto enemmän niin saisi ehdottomasti täydet arvosanat. Olemme usein käyneet matkalla mökiltä takaisin Espooseen, tullaan käymään myös jatkossakin.”
“Sujuvaa asiakaspalvelu, hinta laatu suhde hyvä”
“Kaikki oli hyvää ja yleisilme positiivinen”
“Hyvä paikka sijainnin suhteen. Laaja valikoima (pizzojen osalta). Palvelu hyvää.”
“Henkilökunta on aivan mahtava :)”
“Ravintolassa tulee käytyä aina silloin tällöin (lähinnä arkisin lounasaikaan), mutta joka kerta ruoka ollut aivan älyttömän hyvää! Kiva idea yhdistää kotiruoka ja pizzapuffa. Palvelu on aina 6/5 ja selkeesti oikeita tyyppejä töissä joita asiakaspalvelu kiinnostaa.”
“Siisti uusittu paikka, hyvät ruuat ja aina runsaasti esillä”
“olen itse tyytyväinen”
“Kotiruoka / keittiöruoka ei ollut kovin hyvän makuista. Pizzat olivat sitä samaa pullapizzaa, mitä saa joka paikasta.”
“Ruoka oli monipuolista ja maistuvaa.”
“Siisti paikka, hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Hyvä hinta-laatusuhde”
“Erittäin hyvää ruokaa paljon vaihtoehtoja erityis maininta hyvästä kattavasta salaattipöydästä ja lasten leikkipaikasta”
“Erinomaiset pizzat ja hyvä kotiruoka lisäksi. Hyvä hinta.”
“Kiva käydä muun kaupassakäynnin yhteydessä voi valita syökö pizzaa tai muuta lämmintä ruokaa.”
“Sopivaan hintaan paljon eri ruokavaihtoehtoja. Herkullinen salaattibaari.”
“Hyvää palvelua saanut aina täältä. Vielä enemmän jos ehtisi pöytiä siivoamaan (seisovat&asiakaspöydät&palautustiski) ni olisi perfectoa kaikki kohdat”
“ruoka maistuvaa hyvät vihannekset”
“Uusi, siisti ravintola”
“Paikka oli siisti ja henkilökunnalla 'hyvä tekemisen meininki' . Söimme jäätelöannokset ja joimme todella hyvän makuiset cappuccinot!! Olemme tulossa syömään bufeeseen pian.”
“kaikki ihan ok”
“Palvelu erinomaista”
“Ruoka oli hyvää, ja vatsan sai täyteen”