Vuodesta 1995 asti palvellut olutravintola Irish Pub Old Tom tarjoaa sinulle viihtyisän olohuoneen, jossa voit seurata urheilua, kokea makuelämyksiä ja rentoutua Irlantilaisessa tunnelmassa. Haluamme tarjota sinulle laadukkaita tuotteita ja loistavaa palvelua aina kun meillä vierailet. Old Tom on kohtaamispaikka kaikille laatutietoisille ja elämyksen haluisille maistelijoille.

CEAD MILE FAILTE - TUHANNESTI TERVETULOA!!

Palvelut ja tarjonta

Haluamme tarjota sinulle makunautintoja ympäri maailman. Oluita valikoimastamme löytyy tällä hetkellä noin 60 eri tuotetta aina lagerista imperial stouttiin asti ja lisää on tulossa. Kausihanoja oluita varten on neljä ja tarjoamme niissä rajattuja eriä erikoisemmista oluista. Tervetuloa siis rohkeasti maistelemaan ja keskustelemaan oluiden ihmeellisestä maailmasta.

Old Tomin Olut Tastingit ovat aivan uusi tapa tutustua hieman pintaa syvemmälle oluen saloihin, varaa siis kaveri, työ, harrastusporukan erillainen ilta Old Tomiin oluiden pariin Nro. 0107624830

Laajan juomavalikoiman lisäksi Tompasta myös muuta suuhunpantavaa.

Pubistamme löydät kolme isoa laajakuvatelevisiota ja yhden jättiscreenin. Tällä hetkellä kanavatarjontamme kattaa peruskanavien lisäksi Viasat Sport ja Nelonen Pro kanavapaketit.
KooKoon faneille kaikki vierasmatsit livenä sekä jälkipelit jokaisen kotimatsin jälkeen!

KPL:n kotimatsien jälkeen jälkipelit pelataan Old Tomin terassilla tai sateen sattuessa sisätiloissa.
Tompassa myös maksuton wlan-yhteys sekä asiakastietokone!

Tervetuloa Kouvolan vihreimmälle niitylle Old Tomiin!

Irish Pub Old Tom, Kouvola