Frans & Rose on hyväntuulinen ja mutkaton bistro, jonka bistrotunnelmissa nautitaan niin ranskalaisia klassikoita kuin kauden makujakin, paikallisuutta unohtamatta.
Pöytävaraukset suosittelemme tekemään ennakkoon raflaamo.fi

Ravintolassa on käytössä koronapassi kaikkina aukioloaikoina.
Koronapassin käyttö pohjautuu vaihtoehtona valtioneuvoston asettamille ravintolarajoituksille.
 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Lohi hiukan liian suolasta”
“Hyvää oli ja kaikki toimi”
“"Yleisarvosana, jota en perustele."”
“Tarjoilija oli heti samalla aaltopituudella kanssamme. Huonoon läppään tuli samalla mitalla takaisin. Rento tunnelma huumorilla höystettynä vakuutti meidät käymään useammin.”
“"Kaikki toimi kohdallamme, eli kaikki me kaikki neljä olimme tyytyväisiä"”
“"Ruoka oli todella hyvää,söimme kanttarelli keittoa mikä oli parasta koskaan syömääni ,söin sitä myös viime kerralla. Myös pippuripihvi annos oli aivan mahtava. Ainoa parannusehdotus olisi että alkupala listalle tulisi valkosipulileipää."”
“Kouvolan paras ravintola”
“Jos joku kysyy. En asu Kouvolassa”
“Kouvolan ainoa täyden palvelun ja ruokatuotteen ravintola tyylikkäässä miljöössä.”
“Hyvä palvelu täydessä ravintolassa.”
“"Kouvolassa on tämän tason ravintoloita vai kaksi, joten..."”
“"Hotellin remontti oli huoneiden osalta erittäin onnistunut, mutta pidin aiemmasta ravintolasta ja baarista enemmän. Mielestäni uusi ravintola on ahtaan oloinen eikä baarikaan vastaa aiempaa."”
“"Mukava miljööja hyvä ruoka. asiallinen palvelu,oikein hyvä kokemus!"”
“"Ruuan hintalaatusuhde hyvä. Mukava henkilökunta, rauhallinen ja viihtyisä paikka."”
“Vierailuni puolisoni kanssa oli kolmas kolmen vuoden sisällä ja joka kerta olemme olemme saaneet oikein hyvää palvelua ja ruoka on ollut oikein hyvää. Henkilökunta on todella ystävällistä !”
“"Siisteys, tunnelmallinen miljöö, hyvä ruoka, taustamusiikki on kivan hiljaisella että kuulee vierustoverin puheen"”
“kokonaisuus hyvä”
“Ystävällinen henkilökunta ja ruoka oli hyvää”
“Hyvä ja viihtyisä ruokaravintola. Kaikki aika kohdillaan.”
“"Sekä palvelu että ruoka oli erinomaista,samoin ravintolan yleisilme oli hieno !!!"”
“"Nuori miestarjoilija viime perjantai-iltana toimi huippuammatillisesti. Esitteli menua, toimi ripeästi, oli luontevan ystävällinen, jopa reagoi kun kerroimme pöydän yläpuolella olevan lampun ärsyttävästä häikäisystä. Hän järjesti meille paremman pöytäpaikan vaikka ravintolasali oli täydehkö. Asallinen suhtautuminen ongelmaamme ja reagointi ongelmaan. Kuha-annos oli paras koskaan nauttimani ruoka-annos ja tuon ko tarjoilijan ammattitaito vielä lisäsi hyvää mieltäni. Ehdottomasti haluan teille ruokailemaan uudelleen. Antakaa vielä kiitos tuolle tarjoilijalle jonka nimeaä en valitettavasti tiedä. Nuori, vaalea mies. "”
“"Hyvää, nopeaa palvelua, maittavaa ruokaa ja riittävästi."”
“uudistukset”
“"Asiakaspalvelu oli erittäin miellyttävää ja asiakaslähtöistä, meille tuli tosi tervetullut olo. Ainoastaan ruoka oli hivenen liian suolaista, mutta muuten todella hyvää."”
“"Kaunis siisti ravintola, ammattitaitonen tarjoilija mukava ja palvelualtis Kiitos! kokki ei onnistunut hyvin? Tilasimme maksaa mediumina, olivat melkein kärventyneet siis erittäin kuivat, kaipaa Harjoittelua "”
“"Olin tyytyväinen lähes kaikkeen, joten siksi suositteluni."”
“Ruoka on todella hyvää.”
“Uusittu viihtyisä ravintola ja palveleva henkilökunta”
“Siisti hyvätasoinen ravintola”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kokonaisuus oli hyvä”
“Todella hyvä tarjoilija”
“Maukas ja upea annos. Hyvä asiakaspalvelu.”
“Hyvää ruokaa ja kaikki sujui tosi hyvin”
“"Valkosipulietanat eivät olleet ns. Kymppiä mutta härkäruukku kompensoi. Siksi ei kymppiä pisteinä. Tarjoilu sekä huomioiminen oli hienoa ja luontevaa, toivottavasti se tulee näkymään myös kyseisten henkilöiden palkoissa??????????."”
“Todella hyvä ruoka”
“"Täytyy sanoa, että EI TARVINNUT PETTYÄ! Oli todella hyvä kokemus ja henkilökunta oli iloista ja avuliasta vaikka oli kiire eikä meillä ollut pöytävarausta. Ruokakin oli maistuvaa ja pihvini paistoaste täydellinen. Ei mitään moitittavaa."”
“Ystävällinen palvelu ja minulle löytyi hyvä vaihtoehto lounaaksi.”
“"Palvelu ja ruoka erinomaista, hinnat aika korkeat ja aika kauan sai odottaa ruokaa, mutta ei ollut kiire mihinkään "”
“Hyvä palvelu sekä hyvä ruoka”
“"Meitä oli 2 henkilöä yli 73 vuotiaita, 1 yli 50 vuotias, 1 noin 44 vuotias, 1 vasta 9 vuotias ja nuorin 1/2 vuotias. Kaikki saivat haluamaansa ruokaa. Kaikki ihmettelivät, kuinka hyvä ja kauniisti aseteltu ruoka maistui taivaalliselta. Viinivalikoima oli erinomainen myös"”
“Tilasin nautan pihvin ja siinä oli tosi paljon jänteitä.”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen ja neuvova palvelu. Saimme suosituksia ja selkeät selostukset annoksista."”
“"Toivoisin ravintolaan tunnelmavalaistusta, joka olisi hyvin helposti toteutettavissa. Kova suora valaistus ei sitä ole. Tarjoilija unohti jonkun tilauksen, johtui varmaan kiireestä."”
“Kaikki sujui vierailun ajan loistavasti.”
“Ruoka oli erittäin maukasta (maistelumeny). Tarjoilijamme erittäin miellyttävä.”
“"Vähän paremman tason ravintola, jota Kouvola tarvitsee. Vähän fiilistä pilasi tekno jota siellä soitettiin, tunnelmaan sopisi paljon paremmin Jazz tai Blues."”
“"Hyvä ja ystävällinen palvelu, oikein hyvä ruoka"”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta. Gluteenittomuus huomioitu hienosti. Remontin jälkeen freesi ja kiva uusi ilme. Hinta-laatu-suhde kohdallaan. Hyvä ruoka”
“Homma toimi”
“Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta! Ruokakin oli hyvää.”
“Kala lohimenussa ei ollut tuoretta ja jälkkärin yhteyteen/ jälkeen ei ehdotettu kahvia vaan joudyimme pyytämään sitä erikseen”
“" palvelu on hyvää ja ruoka vie ""kielen mennessä"",sekä ruoka tuodaan kauniista(ruoka halua herättävä) tarjolle."”
“"Olosuhteet erittäin viihtyisät, ruoka hyvää, asiakaspalvelu ystävällistä "”
“"Erittäin hyvä ruoka, vaikka palvelu oli hidasta, johtui varmaan liian vähäisestä henkilökunnan määrästä"”
“Ihana tarjoilija Rosa teki illastamme täydellisen. Hänen ansiostaan käynti oli elämys eikä vain normaali ruokailutilanne.”
“"Uusitut tilat tuntuivat hyvin toimivilta. Henkilökunta oli positiivisen aktiivista. Kokoustilan kahvijärjestely ontui, sillä termoskahvi maistui painuneelta ja oheistarjoilu oli hintaansa nähden melko vaatimatonta."”
“Vieraspaikkakuntalaisena kaikki sujui yöpymisineen hienosti.”
“Erittäin hyvää ruokaa! Kiva paikka ja mahtava asiakas palvelu henki Rosalla :)”
“Hienoksi laitettu paikka. Mukava oli olla työporukan seminaarissa”
“"Erinomainen ruoka ja monipuolinen menu. Siisti, ""vähän parempi paikka"", joita Kouvolassa ei ole kovin montaa."”
“Hyvä palvelu. Ruoka mainiota.”
“Toimiva kokonaisuus; kiitos.”
“"Tällä kertaa ei tullut fiilis ”kouvolan paras ravintola”. Palvelu oli tökeröä. Välillä tuli itselle vähän hölmö fiilis tarjoilijan puheista. Paahdettu kala kuulosti rapeammalta mitä oli, vähän lössöä. Keitetyt kasvikset oli liian vetiset. Ennen tässä ravintolassa ollut hyvä kokemus, nyt ei niinkään. Talon viini oli kyllä erinomaista! Niin ja kun odotimme että pääsemme istumaan niin tarjoilijoita käveli vaan ohitsemme tervehtimättä tai sanomatta pieni hetki tms."”
“Ravintola oli todella viihtyisä ja hieno sisustus. Upea konsepti joka miellytti menoja. Wc-tilat olivat siistit ja viihtyisät.”
“Todella tasokas paikka.”
“"Meidän 4 hengen ryhmällämme oli aivan loistava palvelu. Erityisesti Elina ansaitsee erityiskiitoksen asiantuntevasta, kärsivällisestä ja ystävällisestä palvelusta. Ruoka oli erinomaista. Suurkiitos kivasta kokemuksesta."”
“"Mukava tunnelma, hyvä ruokalista, tyylikäs sisustus ja rento, ammattitaitoinen henk.kunta."”
“Tosi kiva palvelu!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Harmi että ravintola on Kouvolassa asti, Raumalta vähän pitkä matka - mutta uskollisesti olemme kerran vuodessa aina mökkimatkalla siellä syöneet, välillä hotellissa yöpyneetkin ??"”
“"Ihan siisti paikka, vastasi odotuksia."”
“Hyvä ruoka ja välitön ja ystävällinen palvelu”
“Uusiutunut ravintola viehätti ja viihdyimme hyvin.”
“"Vanha jo nuhjuinen ravintolan yleisilme oli hienosti päivitetty moderniin ja viihtyisään. Ruoka oli hyvää. Miinuksena mielestäni aina, jos tämän tasoinen ravintola tarjoaa virvoitusjuomia hanasta. Not cool."”