Frans & Rose -bistro on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän bistromme Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydestä 

Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Rose -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista! 

Ps. Tunnelmallisesta takkakabinetista saamme erotettua intiimin juhlatilan jopa 40 hengelle.

C`est delicieux - Nautinnoksi

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“ihana tarjoilijatar”
“Meitä palvellut nuori mies oli erittäin mukava ja otti pienen 1-v tyttäremme erinomaisesti huomioon. Ohjasi meidät mm. leikkihuoneeseen siksi aikaa, kun odottelimme ruoan valmistusta. Kiitos hänelle erinomaisesta palvelusta! Ruoka oli hyvää ketjuravintolaksi, mutta ei erinomaista. Ruoan esillepanoon voisi hieman panostaa.”
“Kysyttyjen asioiden lisäksi: aikana jolloin kävin, oli rauhallista jutella pöytäseuralaisten kanssa”
“Iloiset ja osaavat tarjoilijat !!”
“Tarjoilijamne Sini S. oli erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen.”
“Sijainti, hyvä ruoka ja rauhallisuus.”
“Siisteys, palvelu, hyvä ruoka.”
“Aina sattunut olemaan lihapullia, kun olen muutaman kerran käynyt koulutuksessa.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä ruoka, viihtyisä ympäristö”
“Pöytään missä istui paistoi aurinko, minkä vuoksi oli lämmin/kuuma. Ruuassa oli melko paljon öljyä.”
“Lounas oli kallis (buffa 19 euroa)”
“Tarjoilijat olivat iloisia, positiivisia ja ammattitaitoisia.”
“Miellyttävä tarjoilija”
“Vähän epäsiistiä ja nuhjuista (söimme ulkoterassilla)”
“Noooh, olen käynyt vain ResQ-ruokia hakemassa lähinnä, kerran olin soittokeikalla ja silloin palvelu oli loistavaa.”
“Hinta tietenkin. Mutta sehän on normaalia.”
“Palvelu, joustavuus”
“Meillä oli syntymäpäiväillalliset erillisessä takkakabinetissa. Meille sattui erittäin ammattitaitoinen, mukava ja tilanteeseen mukautuva tarjoilijamies. Kaikki kehuivat häntä jälkikäteen, huumorin- ja tilannetajua ei puuttunut. Miestä oikeasti kiinnosti, että kaikki sujui, vaikka meidän puolelta tilanne oli kaoottinen. Iso porukka, jokaisella henkilökohtainen tilaus, aikataulu, kovaäänisiä vieraita jne. Kiitos siis tarjoilijallemme, mahdollisesti Niko nimeltään! Ruokakin oli oikein hyvää, tunnelma myös.”
“Ei mitään kovin painavaa. Takkakabinetin ”ovet” oli vain verhot, ja aiheutimme häiriötä muille syöjille juhlinemme. Ehkä äänieristystä voisi miettiä, vaikkakin itsepä huusimme. :D Lohiannos oli ihan hyvää, mutta sitä voisi kehittää vielä.”
“Miellyttävä ja asiallinen palvelu”
“Hyvä ja huomioivaasiakaspalvelu, hyvä ja maistuva ruoka!”
“Hyvä palvelu ja tarjoilija osasi esitellä ja kertoa tilaamastamme ruuasta.”
“Tarjoilija unohti tuoda vettä”
“Iloinen palvelu.”
“Mediumpihvi oli melkein kypsä. (Ei jaksanu kommentoida silloin kun oli ihan hyvä muutoin)”
“Tulimme myöhään hotellille ja kysyimme jos saisimme ruoat hotellihuoneeseen. Lisäksi mukanamme oli pieni lapsi. Saimme ruoat nopeasti, vaikka ravintolassa oli kovat ruuhkat. Kiitokset!”
“Erittäin ystävällinen,motivoitunut ja ammattinsa osaava henkilökunta. Erinomaisen hyvä ruoka,kauniisti katettu. Hyvä ilmapiiri. Kiitos.”
“Viihtyisä ilmapiiri, siisti, ystävällinen asiantunteva henkilökunta”
“Mukava, sopivan rento henkilökunta, maistuvat pihvit.”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä, samoin respan henkilökunta. Ainoat heikkoudet olivat hotellihuoneiden suihkujen huono paine ja kun ei ollut päivällä ainutkaan baari tai joku vastaava auki, olisi ollut mukavaa istuskella vaikka terassilla mutta kun ei ollut tarjoilua..”
“Liian monta tuntia päivällä myyntitiskit kiinni.”
“Rauhallinen tunnelma ja ystävällinen henkilökunta. Maukas ruoka, varsinkin jälkiruoka herkullista.”
“Ruokalista on hiukan liian suppea”
“Rillette+French Burger, kaikki muu hyvää paitsi Burger pihvi ei maustettu tarpeeksi”
“Hyvä ruoka,rauhallista lasten kanssa.”
“Ruoka oli ihan hyvää.”
“Meille oli pöytä varattuna sunnuntaina klo 19.30 ja ravintola oli puolillaan asiakkaita. Baaritiskin takaa tarjoilija kyllä tervehti, mutta ei ohjannut pöytään. Odottelimme n. 10min, jonka jälkeen itse pyytämällä saimme tarjoilijan paikalle. Tilauksen vastaanotto oli hapuilevaa. Saimme ruuat, jotka olivat ihan hyvät. Mutta syötyämme odottelimme jälleen kymmenisen minuuttia ennen kuin saimme tarjoilijan huomioimaan laskutarpeemme. Johtuiko tämä henkilökunnan väsymys sunnuntaista, vai mikä oli, mutta todella kyllästynyttä oli palvelu. Olemme majoittuneet Sokos Hotel Kouvolaan sen ystävällisen ja palvelualttiin hotellihenkilökunnan (erityisesti reception), mutta muutama porras alaspäin mennessä ravintolaan, meininki muuttui oleellisesti. Toivottavasti tämä oli vain yksittäistapaus. Olemme tulossa reilun viikon päästä pojan pesäpallopeleihin Kouvolaan ja Haminaan ja olen varaamassa hotellihuonetta. Lapset ilmoittivat jo yhteen ääneen, että haluavat sitten mennä muualle syömään illalla.”