Frans & Rose -bistro on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Rose -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla.

C`est delicieux - Nautinnoksi

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.09.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunta oli ystävällistä ja otti myös lapsen hyvin huomioon. Asiakaspalvelu oli sujuvaa ja ystävällistä.”
“En perustelisi.”
“Hyvä paikka”
“Perus ketjuohjattu ravintola. Saa hyvää ruokaa, mutta elämykset jäävät varmaan kokematta seuraavallakin kerralla.”
“palvelu kiitettävää, mutta hintataso varsinkin alkuruokien kohdalla korkeahko.”
“Ravintola on oikein viihtyisä eikä ainakaan lauantaina ip-käynnillä ollut keskustelua häiritsevää musiikkia.”
“Palvelu on aina ollut hyvää, iltaisin ruoan taso on parempi kuin brunssilla.”
“Våhån asikkaita.”
“Viihtyisä, hyvä palvelu, hyvä ruokalista”
“Erittäin viihtyisä ympäristö remontin jälkeen.Siisti ja hyvä palvelu.Kaikki oli kohdallaan.”
“Palvelu, erityisesti tarjoilijoiden ystävällisyys ja asiakkaan huomioiminen ovat ihan parasta tasoa koko Kouvolassa. Ruoka on ollut myös aina hyvää ja laadukasta. Viimeksi kävin ja sain ruuan hämmästytävän nopeasti, vaikka ravintolassa oli paljon asiakkaita.”
“Hyvä palvelu ja erinomainen ruoka.”
“Hyvä palvelu. Hyvä ruoka. Viihtyisämpi ilme kuin ennen.”
“Jouduttiin odottamaan pitkään jälkiruokaa ja laskua”
“Brunssi erittäin hyvä”
“Saimme 40v- yomuisteluihimme upeaa palvelua! Kiitos erityisesti keittiön tervehdyksestä, shampanjasta ja maistelumenusta!”
“Helppo ja siisti ja leppoisa paikka.”
“Hieno remontin lopputulos. Osallistuimme sunnuntaibrunssille, jossa tarjonta hyvä. Lapsille voisi olla joku pieni oma pöytä jossa heille suunnattuja ruokia. Tällä voisi varmistaa niin sanotusti, tunteen,että kaikki saivat koko rahan edestä, syödä ja juoda.”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolan yleisilme oli nyt remontin jälkeen raikas.”
“Kiva ruokailumiljöö,tarjoilijat olleet aina ystävällisiä,ruoka tulee melko nopeasti! Kävimme su30.8 brunssilla,lämmin ruoka valikoima oli melko suppea esim.jos on kasvissyöjä,niin silloin sieltä ei löytynyt kuin munakasta ja paistetut perunat!Lisäksi broileri olisi ollut parempi vaihto-ehto kuin makkara! Ravintolan a la carte listan ruuat ovat parempia kuin brunssi!”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja laadukasta”
“Ruoka on aina ollut hyvää, mutta ruoan ja palvelun saaminen on kestänyt muutamalla edellisellä kerralla todella kauan.”
“Palvelu oli huomaavaista ja ruoka maittavaa”
“Asiakaspalvelu oli kohteliaan lisäksi luontevaa ja ruokatoiveisiini vastattiin omasta ehdotuksestani poikkeavasti, ja lopputulos oli erittäin hyvä, todennäköisesti parempi kuin omalla valinnallani.”
“Hyvä palvelu ja hertaset tarjoilijat”
“Olin satunnainen matkailija, mutta jos joku kysyy mielipidettäni paikasta niinkuin koko hotellista jäi tosi hyvä maku suuhun. Palvelu oli varsinkin respassa, jollaisesta turkulainen voi vain haaveilla täällä.”
“Mukava paikka, huippua asiakaspalvelua”
“kerrankin ravintola, jota uskaltaa suositella. Täällä on aina toiminut palvelu hyvin ja ruoka ollut maukasta!”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka maistuvaa.”
“Ruoka ja palvelu on hyvää.”
“Kaikki sujui hyvin”
“Hyvä ruoka”
“Helppoa ja mukavaa käydä. Käynnistä jäi hyvä mieli, paitsi aamulla oli parkkisakko tuulilasissa varttumassa. Ajatus oli, että syömme ja lähdemme kotiin, mutta auto jäikin parkkiin... oma moka:(”
“Loistava, asiakasta huomioiva palvelu ja toiveet toteutettiin!”
“Loistava nuori miestarjoilija.”
“Hyvä palvelu”
“Asiakaspalvelu oli oikein miellyttävää, kun pääsimme istumaan.. tosin tultaessamme ei meitä huomioitu mielestäni hyvin. Kokonaisuutena kuitenkin vierailumme oli oikein onnistunut. Ruoka oli tosi hyvää.”
“Illallinen oli sujuva kokemus. Aamiaisella samassa paikassa oli suorastaan hyytävän kylmä.”
“Ruoka oli erittäin hyvää, sekä jälkiruoka. Palvelu oli erinomaista.”
“Siisti viihtyisä. Ruokavaihtoehtoja oli useita. Tarjoilija suositteli juomaa ja kertoi erikoisruokavalioista. Suhteellisen nopeasti tuli ruuat ja olivat maistuvia.”
“Suosittelin jo ennen tätä kyselyä/vastausta, sillä viihdyimme erinomaisesti ja ruoka sekä juomat olivat todella hyviä.”
“Onneksi pöytäseurueestamme yksi jäsen suositteli minulle paahdettua maksaa ja muusia, se oli erittäin onnistunut ja maukas”
“Ruoka takuuvarmasti tosi hyvää. Joka käyntikertaa Kouvolassa ja pinkeissä hotellissa kuuluu hyvä päivällinen tässä ravintolassa kaikessa rauhassa.”
“Maistelumenu ei vastannut odotuksia. Perunat olivat todella suolaisia. Steak oli ylikypsä, vaikka mediumista sovittiin. Useampi annos vaihdettiin. Vaihtamalla ei annos juurikaan parantunut. Seurueen yksi annos jäi syömättä sitkeyden vuoksi. Hyvitys oli pieni.”
“Mielestäni pääruoka-annokseni ei ollut kovin maistuva. Odotin enemmän. Ehkä oli väärä valinta? Ravintola sinänsä on nyt uudistettuna on suositeltava.”
“Siisti, viihtyisä, maukas ruoka,”
“Kaikki toimi ja tuntui mukavalta.”
“Tarjoilijat olivat todella ystävällisiä ja ruoka perusvarmaa laatua”
“Tarjoilijamme oli aivan ihana, mutta harmikseni en tajunnut nimikylttiä katsoa.”
“Hyvä ruoka, kivan näköinen, viihtyisä”
“Sujuva, lämminhenkinen ravintolakokemus. 4-vuotias lapseni huomioitiin todella hyvin.”
“Kaikki sujui hyvin.”
“Ruoka ja juoma oli hyvää ja henkilökunta palvelualtista. Tosin kesäisenä tiistai-iltana oli liian vähän henkilökuntaa asiakasmäärään nähden.”
“Kaikki sujui odotusteni mukaisesti. Ainoa huomautus: asiakasomistajan valkoviini ei ollut viinilistalla. Viiniä tosin löytyi kun osasimme Yhteishyvä-lehden luettuamme sitä kysyä.”
“Kiva”
“Kaikki oli erinomaista, palvelu, ruoka ja huone! Tulemme mielellämme uudestaan Kouvolaan hotelliinne <3”
“Yleisilme ja ruoka olivat miellyttäviä. Asiakaspalvelu oli myös hyvää.”
“Työntekijät olivat rempseitä ja hyvin asiantuntevia ja ruoka oli erinomaista.”
“Ravintolassa oli melko kuuma, kun aurinko paistoi yläikkunoista suoraan pöytiin eikä ilmastointi tainnut toimia laisinkaan. Henkilökuntaa oli, mutta heidän huomiotaan ei ollut helppo saada.”
“Palvelu oli erittäin hyvää, myös ruoka. Pihvi oli sitkeä ja raaka, saimme toiset annokset ja tarjoilija hoiti tilanteen erinomaisen hienosti. Uudet pihvit, alkuruoat ja jälkiruoat olivat herkullisia makunautintoja. Koronan ja remontin (ehkä) takia ravintolassa oli uusi käytäntö, eli pöytiin ohjaaminen - seilasimme hetken tullessamme sisään terassin puolelta sisätiloihin. Hlökunta havaitsi meidät, mutta ei ensin tervehtinyt eikä ohjannut meitä ennen kun löysimme kyltin, jonka edessä piti odottaa ohjausta. Kyltti oli hyvin löydettävissä, mikäli olisimme tulleet hotellin pääovesta. Tämän jälkeen palvelu pelasi erinomaisesti.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu poikkeuksellisen positiivinen kokemus!”
“Jos joku ystäväni on menossa Kouvolaan.”
“Henkilökuntaa oli liian vähän. Odotusaika pitkä, jo ennen kuin sain edes ruokalistan. (Otin itse). Ruoka oli kyllä hyvää ja maukasta. Terassi vähän 'suttuinen'. Vessat siistit.”
“Saimme hyvän pöydän, palvelu oli nopea, ruoka erittäin hyvä, annokset sopivakokoiset. Ainoastaan lopussa kun halusimme laskun, piti odottaa kunnes joku tuli laskuttamaan. Toki silloin oli siellä vähän enemmän asiakkaita.”
“Omat kokemukset ovat olleet hyviä.”
“Erittäin ystävällinen, ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää! Maksamisen kanssa jouduttiin odottaa kauan”
“Kouvolan paras ja viihtyisin ravintola”
“Terassi on erittäin siisti ja viihtyisä.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Ruokia ei suositeltu, mutta tiesin kyllä mitä halusin syödä. Juomia ei suositeltu ennen kuin kysyin mitä suosittelisitte. Paikalla oli neljä tarjoilijaa, mutta laskunpyytämistä sai odottaa. Kukaan ei kysynyt, että miten ruokailu sujuu. Kun pyysimme laskun, ei kysytty maksatteko yhdessä vai erikseen. Näistäkin huolimatta tulen ehdottomasti uudestaan. Hyvä palvelu ja hyvä ruoka kaikesta huolimatta.”
“Erinomaista ruokaa, erinomaista palvelua”
“Uusittu ravintola, miellyttävä ympäristö, maukas ruoka.”
“Palvelu oli hyvää. Muiden annokset oli maistuvia, mutta oma lohiannokseni maistui erikoiselle. Perussuomalaisena en siitä kuitenkaan paikan päällä maininnut. Ravintolakokemus kaiken kaikkiaan oli positiivinen.”
“Hyvä kokemus”
“OK suoritus”
“Kaikki sujui ja ruoka oli hyvää”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökuntaa takaa, että uskallan suositella tätä paikkaa. Kokonaisvaltaisesti erittäin hyvä kokemus .”