Frans & Rose -bistro on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Löydät viihtyisän bistromme Original Sokos Hotel Vaakunan yhteydestä 

Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät Frans & Rose -bistrossa hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista! 

Ps. Tunnelmallisesta takkakabinetista saamme erotettua intiimin juhlatilan jopa 40 hengelle.

C`est delicieux - Nautinnoksi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rauhallinen sijainti”
“Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja miellyttävä”
“No niin, bonukset eivät kirjautuneet, piti selvitellä asiaa moniin kysymyksiin ja sähköposteihin vastaamalla, kuitenkin olin käyttänyt bonuskortin maksupäätteessä?? Bonukset näkyvät sitten toukokuussa ?? Rasittavaa selvittelyä..”
“Hyvä ruoka ja osaava henkilökunta”
“Wc”
“Asiakasystävällinen henkilökunta.”
“Henkilökunta ( -1 )”
“Erään miestarjoilijan yleisolemuksessa parantamisen varaa”
“Kaupungin yksi harvoista brunsseista”
“Brunsseilla liikaa ihmisiä”
“Sain erittäin hyvää palvelua ja allergia asiani otettiin huomioon hienosti. Sain juuri sellaisen annoksen kun olin sopinut kokin kanssa :)”
“Sunnuntaibrunssit on mielettömän hyviä!”
“Henkilökunta on huippua, he luovat kotoisan tunnelman ravintolaan ja siellä on aina tervetullut olo.”
“Hyvä ruokalista, ammattitaitoinen henkilökunta, viihtyisä miljöö, maukas ruoka”
“Loistopalvelu ja laadukas ruoka”
“Erittäin hyvä palvelu ja hyvä ruoka. Viihtyisä ravintola ja terassi. Tapahtumat, esim grilli-illat ja brunssit todella mukavia”
“Laskun saaminen kesti 45 minuuttia!!!”
“Loistava palvelu ja miellyttävä tunnelma! jatkakaa hyvää työtä!”
“Lasten leikkipaikka”
“Muistotilaisuuden tarjoilua ei voinut maksaa laskutuksen kautta. Korttimaksu henkilökohtaisella kortilla aiheutti ylimääräistä työtä perikunnan asioiden hoitoon.”
“henkilökunta. kaunis miljöö. viihtyisä terassi”
“Kiva ilmapiiri ja ruoka hyvää”
“Lounasbuffet oli häntänsä väärtti.”
“Ilmapiiri oli miellyttävä ja palvelu sekä ruoka hyvää. Henkilökunta osasi lukea tilannetta hyvin ja palvella sen mukaisesti.”
“-”
“Asiantunteva tarjoilija ja loistavaa ruokaa”
“Rillette+French Burger, kaikki muu hyvää paitsi Burger pihvi ei maustettu tarpeeksi”
“Hyvä ruoka,rauhallista lasten kanssa.”
“Rauhallinen tunnelma ja ystävällinen henkilökunta. Maukas ruoka, varsinkin jälkiruoka herkullista.”
“Ruokalista on hiukan liian suppea”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä, samoin respan henkilökunta. Ainoat heikkoudet olivat hotellihuoneiden suihkujen huono paine ja kun ei ollut päivällä ainutkaan baari tai joku vastaava auki, olisi ollut mukavaa istuskella vaikka terassilla mutta kun ei ollut tarjoilua..”
“Liian monta tuntia päivällä myyntitiskit kiinni.”
“Mukava, sopivan rento henkilökunta, maistuvat pihvit.”
“Tulimme myöhään hotellille ja kysyimme jos saisimme ruoat hotellihuoneeseen. Lisäksi mukanamme oli pieni lapsi. Saimme ruoat nopeasti, vaikka ravintolassa oli kovat ruuhkat. Kiitokset!”
“Ruoka oli ihan hyvää.”
“Meille oli pöytä varattuna sunnuntaina klo 19.30 ja ravintola oli puolillaan asiakkaita. Baaritiskin takaa tarjoilija kyllä tervehti, mutta ei ohjannut pöytään. Odottelimme n. 10min, jonka jälkeen itse pyytämällä saimme tarjoilijan paikalle. Tilauksen vastaanotto oli hapuilevaa. Saimme ruuat, jotka olivat ihan hyvät. Mutta syötyämme odottelimme jälleen kymmenisen minuuttia ennen kuin saimme tarjoilijan huomioimaan laskutarpeemme. Johtuiko tämä henkilökunnan väsymys sunnuntaista, vai mikä oli, mutta todella kyllästynyttä oli palvelu. Olemme majoittuneet Sokos Hotel Kouvolaan sen ystävällisen ja palvelualttiin hotellihenkilökunnan (erityisesti reception), mutta muutama porras alaspäin mennessä ravintolaan, meininki muuttui oleellisesti. Toivottavasti tämä oli vain yksittäistapaus. Olemme tulossa reilun viikon päästä pojan pesäpallopeleihin Kouvolaan ja Haminaan ja olen varaamassa hotellihuonetta. Lapset ilmoittivat jo yhteen ääneen, että haluavat sitten mennä muualle syömään illalla.”
“Erittäin ystävällinen,motivoitunut ja ammattinsa osaava henkilökunta. Erinomaisen hyvä ruoka,kauniisti katettu. Hyvä ilmapiiri. Kiitos.”
“Viihtyisä ilmapiiri, siisti, ystävällinen asiantunteva henkilökunta”
“Tarjoilija unohti tuoda vettä”
“Iloinen palvelu.”
“Mediumpihvi oli melkein kypsä. (Ei jaksanu kommentoida silloin kun oli ihan hyvä muutoin)”
“Hyvä palvelu ja tarjoilija osasi esitellä ja kertoa tilaamastamme ruuasta.”