Frans & Rose on hyväntuulinen ja mutkaton bistro, jonka bistrotunnelmissa nautitaan niin ranskalaisia klassikoita kuin kauden makujakin, paikallisuutta unohtamatta.
 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 21.09.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Olosuhteet erittäin viihtyisät, ruoka hyvää, asiakaspalvelu ystävällistä "”
“"Erittäin hyvä ruoka, vaikka palvelu oli hidasta, johtui varmaan liian vähäisestä henkilökunnan määrästä"”
“Ihana tarjoilija Rosa teki illastamme täydellisen. Hänen ansiostaan käynti oli elämys eikä vain normaali ruokailutilanne.”
“"Uusitut tilat tuntuivat hyvin toimivilta. Henkilökunta oli positiivisen aktiivista. Kokoustilan kahvijärjestely ontui, sillä termoskahvi maistui painuneelta ja oheistarjoilu oli hintaansa nähden melko vaatimatonta."”
“Vieraspaikkakuntalaisena kaikki sujui yöpymisineen hienosti.”
“Erittäin hyvää ruokaa! Kiva paikka ja mahtava asiakas palvelu henki Rosalla :)”
“Hienoksi laitettu paikka. Mukava oli olla työporukan seminaarissa”
“"Erinomainen ruoka ja monipuolinen menu. Siisti, ""vähän parempi paikka"", joita Kouvolassa ei ole kovin montaa."”
“Hyvä palvelu. Ruoka mainiota.”
“Toimiva kokonaisuus; kiitos.”
“"Tällä kertaa ei tullut fiilis ”kouvolan paras ravintola”. Palvelu oli tökeröä. Välillä tuli itselle vähän hölmö fiilis tarjoilijan puheista. Paahdettu kala kuulosti rapeammalta mitä oli, vähän lössöä. Keitetyt kasvikset oli liian vetiset. Ennen tässä ravintolassa ollut hyvä kokemus, nyt ei niinkään. Talon viini oli kyllä erinomaista! Niin ja kun odotimme että pääsemme istumaan niin tarjoilijoita käveli vaan ohitsemme tervehtimättä tai sanomatta pieni hetki tms."”
“Ravintola oli todella viihtyisä ja hieno sisustus. Upea konsepti joka miellytti menoja. Wc-tilat olivat siistit ja viihtyisät.”
“Todella tasokas paikka.”
“"Meidän 4 hengen ryhmällämme oli aivan loistava palvelu. Erityisesti Elina ansaitsee erityiskiitoksen asiantuntevasta, kärsivällisestä ja ystävällisestä palvelusta. Ruoka oli erinomaista. Suurkiitos kivasta kokemuksesta."”
“"Mukava tunnelma, hyvä ruokalista, tyylikäs sisustus ja rento, ammattitaitoinen henk.kunta."”
“Tosi kiva palvelu!”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“"Harmi että ravintola on Kouvolassa asti, Raumalta vähän pitkä matka - mutta uskollisesti olemme kerran vuodessa aina mökkimatkalla siellä syöneet, välillä hotellissa yöpyneetkin ??"”
“"Ihan siisti paikka, vastasi odotuksia."”
“Hyvä ruoka ja välitön ja ystävällinen palvelu”
“Uusiutunut ravintola viehätti ja viihdyimme hyvin.”
“"Vanha jo nuhjuinen ravintolan yleisilme oli hienosti päivitetty moderniin ja viihtyisään. Ruoka oli hyvää. Miinuksena mielestäni aina, jos tämän tasoinen ravintola tarjoaa virvoitusjuomia hanasta. Not cool."”
“"Hyvä sijainti. Kattava ruokalista juomineen. Ruokailusta jäi hyvä ""jälkimaku""."”
“"Meidät huomioitiin hyvin, ruoka oli hyvää. Ehkä pöytämme olisi voinut olla tunnelmallisemmalla paikalla."”
“"Ruoka (Härkäruukku) oli todella hyvää. Lasten menu oli myös erittäin hyvä, ja lapsille maistui annokset loistavasti. Palvelu oli ystävällistä ja lapset otettiin huomioon mukavalla tavalla. "”
“"Jag är själv från Helsingfors, så Kouvola är lite avlägset med tanke på det. Kouvola är också en ganska ful stad och man trivs ju inte alltför länge där. Men själva restaurangen var ju mycket trevlig och råkade ligga på vägen tillbaka från Alpakkavilla, där vi hade gjort en promenad tilsammans med alpackor tidigare under dagen."”
“KaIKKI OLI SUJUVAA.”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka, miellyttävä ilmapiiri kaikenkaikkiaan"”
“Käyn kerran vuodessa Kouvolassa ja yövyn aina Hotelli Vaakunassa koska ruoka on aina hyvää ja palvelu on aina parasta A - luokkaa.”
“Ruoka oli todella hyvää mutta tarjoilija ei ollut kovin miellyttävä. Oli kiireisen oloinen eikä erityisen kiinnostunut meistä. Naapuripöydän tarjoilija oli paljon kivemman oloinen!”
“"Sopivat aukioloajat, hyvä sijainti, menu ok, siisti ravintola ja hyvä palvelu."”
“"Kun on itse tyytyväinen, voi toki sanaa levittää muillekin."”
“Palvelu ja ruoka hyvää.koronaturvallisuus huomioitu”
“"Viihtyisä jopa eteläeurooppalainen ilmapiiri,kauniit istutukset, maistuva ruoka ja hyvä viini."”
“Palvelu oli ystävällistä sekä meidät huomioon ottavaa. Ruoka oli hyvää ja siihen suositeltu viini myös.”
“"En yleensä suosittele ravintoloita, mutta jos niin tekisin, tässä arvio."”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu erinomaista. Kiitokset tarjoilijalle.. olisiko ollut Roosa. Siisti ravintola, vaikka jonkin verran jonoa ei haitannut yhtään."”
“"Muuten hyvin,mutta hajusteyliherkkänä annan miinuksen tarjoilijan hajuvedelle."”
“Ensimmäinen ravintola missä olen käynyt jossa lapsen mielipiteitä kysyttiin ja saivat mielekästä puuhaa (väritystä) ruuan odottelun ajaksi”
“Pöytään ohjaaja oli huonolla tuulella ja pilasi tunnelmaan. Onneksi tarjoilija vaihtui ja palvelu pelasi.”
“"Ruokailin ulkoterassilla, henkilökuntaa liian vähän asiakas määrään nähden. Ruoka erinomainen, tarjoilukin pelasi alkukankeuden jälkeen hyvin, terassin yleisilme hieman sotkuinen."”
“Hyvää ruokaa”
“Erinomainen ruoka.”
“Tarjoilu oli erittäin hidasta”
“Aivan erinomainen asiakaspalvelu”
“"Tarjoilijoilla kova kiire, kesti kauan ennen kuin saimme palvelua. Ruoka oli maittavaa paitsi uudet perunat mauttomat (kuhaa ja kauden vihanneksia). Henkilökunta ystävällistä ja lapset huomioidaan hienosti. Ravintolassa ei musiikkia, oli jotenkin kolkon oloinen tunnelma ja kärpäsiä pyöri paljon ympärillä ja ruoassa."”
“Oli muuten kava käydä”
“"Saimme vaimoni kanssa hyvää ja henkilökohtaista palvelua. Henkilökunta huomioi hääpäivämme, jota olimme juhlistamassa. Palvelua ei joutunut odottelemaan ja palvelu oli kiireetöntä. Miljöö vasta remontoitu ja siisti. Ruokaa hyvää."”
“"Puitteet hyvät. Henkilökunta ystävällistä, mutta pientä harmitonta haparointia palvelukonseptissa. Kalaruuan tilaaminen on kokemukseni perusteella riski.. 2/3 vuoden sisällä teillä syömässäni kuha-ateriassa on kuha ollut ylipaistettua. "”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu”
“"Hyvä ruoka, ammattimainen ja ystävällinen henkilökunta! Ensimmäisenä iltana päätimme syödä hotellin omassa ravintolassa, koska olimme hieman poikki matkustamisesta. Kokemus oli niin hyvä, että päätimme syödä myös oleskelumme toisena iltana hotellilla. Ja yhtä hyvä fiilis ja maku jäi toisestakin kerrasta. Ainoa miinus oli varmaan se, että nyt jäi Kouvola näkemättä, kun ei tarvinnutkaan lähteä keskustaan laisinkaan."”
“Onhan se yksi Kouvolan parhaimmista ruokaravintoloista.”
“Nykyaikainen remontoitu hotelli”
“Harjoittelijat eivät välittäneet korona rajoituksista siivotessa mitään. Tarjoilijoilla aivan liian kiire.”
“Hyvä paikka”
“"Ravintolasali oli kaunis ja tyylikäs. Remontti on ollut todella onnistunut! Ruoka oli myös parempaa kuin etukäteen oletin, ja henkilökunta oli erittäin ystävällistä. "”
“"Ihan ok ruoka, helpoin ja nopein vaihtoehto jos majoittuu hotellissa"”
“"Viihtyisä paikka, hyvä ruoka ja ammattitaitoinen henkilökunta."”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu.Riittävästi tilaa salissa”
“Oli Kouvolan paras. Ystävällinen henkilökunta ja ruokakin ok.”
“Siisti hyvällä paikalla ja ok ruoka.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Hyvät ruuat”
“Tulen pinkkihotelliin kahden lapsen ja äidin kanssa. Lasten suuri toive. Joten eikö se ole suosittelisin.Toivottavasti löytyy menusta ruokaa näille tunnille kaunottarelle ei sikaa.”
“Hyvä ruoka ja loistavat tarjoilijat ovat aina hyvän ravintolan merkki??”
“Ei valittamista.”
“Aivan nappisuoritus! Siis kaikki sujui täydellisesti. Meillä oli mukana alle 3kk ikäinen vauva ja silti kokemus oli täydellinen. Kiitos hiljaisen ja rauhallisen lapsen saimme asioida rauhassa tarjoilijan kanssa. Ruoka oli 10+ ja juomaa sai tilattua vaivattomasti ruokailun aikana. Kiitos ja hyvä Kouvola :)”
“"Ruoka oli hyvää, mutta pihvin kypsyys väärä ensimmäisellä kerralla (vaihdettiin uuteen)"”
“Kaikki muuten hyvin mutta pöytiinohjausta joutui odottamaan kohtuuttoman kauan”
“Kaikki sujui mukavasti ja ruoka oli hyvää.”
“Erittäin maukasta ruokaa ja mainio palvelu”
“"Asiakkaat (sekä lapset että aikuiset) lämpimästi huomioiva henkilökunta, paras halloumisalaatti ja chevre-pizza, jonka olen koskaan syönyt."”
“"Siisti ravintola, iso terassi ulkona. Suht monipuolinen ruokalista. Ruoka oli hyvää. Henkilökunta oli poikkeuksellisen ystävällistä ja siitä jäi erittäin hyvä mieli."”
“"Ei mikään huippuravintola, mutta hinta laatusuhde oli melko hyvä ja palvelu oli erinomaista."”
“Ystävällinen palvelu”
“Ruoka oli hyvää ja paikka oli viihtyisä.”
“Ensinmäinen kerta. Yleisvaikutelma tuntui hyvältä. Näin vähällä kokemuksella en voi enenpää sanoa. Hyvää kesää!”
“"Suosittelisin ilman muuta tunnelman, palvelun tason ja lapsien huomioimisen ansiosta, mutta oma ruoka-annokseni oli kolmatta kertaa peräkkäin pettymys. Olen kolmella viimeisellä käynnilläni maksaa mediumina, mutta kerta toisensa jälkeen annos on ollut kypsä tarjoiltaessa. ??"”
“Kokonaisuus hyvä”
“Ruoka hyvää ja hyvä palvelu”
“"Erinomainen ruoka ja aivan mahtava asiakaspalvelu. Myös lapset huomioitiin hyvin, melkein jopa aikuisia paremmin"”
“Kouvolassa ei ole muuta samantyylistä.”
“Ihan ok”
“"Ruoka oli todella hyvää, palvelu oli ystävällistä, lapsi huomioitiin hyvin. Lastenruoka vaihtoehdot hieman suppeat ja ei niin lapsen mieleen. Vaikutti että leipien kanssa tarjoiltu voi oli ollut pitkään lämpimässä ja laskua sai odottaa aika kauan, pyynnön jälkeen. Kokonaisuutena kuitenkin hyvää tasoa!"”
“Hyvä”
“Tarjoilija toi jopa jäitä 5-vuotiaalle tyttärelleni joka ilmaisi rakastavansa syödä niitä.”
“"Ruuat olivat erinomaiset, palvelu huippua. Saimme kuumaa vettä lapsen iltapuuroon :)"”
“Hyvätasoinen ravintola Kouvolassa”
“Suht. ok”
“"Kokonaisuus hyvä, ruoka hyvää ja henkilökunta todella ystävällistä. Asiakkaita oli terassilla melko paljon ja paikoitellen tuli mielikuva, että homma ei olut ihan hallussa: ruokailuvälineet tuotiin vasta ruokien jälkeen, laskun saapuminen kesti todella kauan ym. pikkuseikkoja, joita kyllä pahoiteltiin, mutta jotka olisi varmasti paremmin organisoidulla tekemisellä ollut vältettävissä."”
“Paras ravintola Kouvolassa!”
“hyvä palvelu ja viihtyisä ympäristö”
“"Perustelut ovat että tehdään kotona parempaa ruokaa,kuin mitä syötiin ravintolassa tällä kertaa"”
“"Hyvä ruoka, palvelu ja miljöö"”
“"Viihtyisä ravintola, hyvä asiakaspalvelu ja maukas ruoka."”
“"Maukas ruoka, ystäväliinen palvelu ja valoisa ympäristö."”