Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä peruskahvila. Itse haen kahvilalta aina rennompaa tunnelmaa, kahvila on ehkä hieman hälinän keskellä. Enemmän ehkä kaipaisin papusuosituksia erikoiskahveihin. Latteart/maitovaahdon kuviointiin kaivataan petrausta. Erikoiskasveja myyvän kahviloiden baristojen pitäisi saada ainakin joku perus sydän aikaan ja vaahto kunnolla nousemaan pintaan :) Tsempit työntekoon”
“Ruokavalikoima heikentynyt. Kahvi hyvä. Laatukahvilaksi huono olutvalikoima.”
“Yleisesti kaikki sujui hyvin. menin aamiaiselle. Hyvä kun oli päivän sanomalehtiä useita. aamiaisvalikoima oli pieni. Valittavana vain muutama leipä. Aiemmin olen ostanut täältä aamulla tuorepuuroa, nyt sitä ei ollut.”
“Kivalla paikalla pienempi viihtyisä miljöö, terassikin kiva”
“Hyvä valikoima ja ystävällinen palvelu”
“VakIo paikka ja hyväksi todettu”
“Aina hyväntuulinen henkilökunta. tervehtii kahvillaan tullessa ja moikkaa pois lähtiessä. Kahvila on Kouvolan keskustassa.”
“Erinomainen sijainti kaupungissa poikkeaville julkisen liikenteen käyttäjille, myös WC-mahdollisuus.”
“Tykkään palvelusta.”