Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kiva paikka ja mukava henkilökunta”
“"Menin kahvilaan odottamaan junan lähtöä klo 17:45. Myyjä oli ystävällinen ja kertoi kahvilan menevän kiinni klo 18:00, mutta voisin halutessani siirtyä Rosson puolelle istumaan. Ostosta en tarkemmin valikoinut vaan poimin latte + donitsi -tarjouksen."”
“"Viihtyisä, hyvä palvelu ja maukkaat syötävät/juotavat."”
“"Jos kokemukseni olisi ollut jollain tapaa negatiivinen, perustelisin tarkemmin. Entisenä Kouvolan asukkaana en ollut kuvitellutkaan tälläista tasokasta kahvilaa Kouvolasta löytäväni."”
“"Marjanne mocca/ toffee mocca on niin hyvää ja muutenkin kaikki tarjolla olevat syötävät näyttävät hyvältä. Myös kana bagel on hyvää, henkilökunta hyvin ammattitaitoista."”
“Nopeaa ja kohtalainen kahvi”
“"Mukava, ystävällinen palvelu. Kiirettä ei huomaa palveluasenteessa! "”
“Ihana henkilökunta ja hyvä sijainti.”
“Kahvila on yksi suosikeistani! Sisätila on viihtyisä ja asiakaspalvelu todella mukavaa! Huomaa heti että on tullut oikeaan paikkaan sillä myyjä tervehtii sekä tullessa että lähtiessä! :)”
“Yleisilme hieman ahdas ja tylsä.”
“"Kallis hintataso, muutoin hyvä"”
“Aina voi parantaa”
“"Urvalet har tyvärr blivit sämre, ingen frukost längre"”
“"Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja huomaavaista. Vaikka viivyimme kahvilassa pitkään, ei tullut oloa, että meidän toivottaisi lähtevän aikaisemmin. Päinvastoin hymyä ja ystävällisyyttä riitti lähtöömme asti. Paikka oli myös siisti ja kodikas."”
“"Kiva, viihtyisä kahvila. Hyvällä paikalla. Ei kovin laaja valikoima, mutta tuotteet on hyviä. Ystävällinen henkilökunta."”
“Leipä ei ollut tuoretta.”
“Hyvät tuotteet ja viihtyisä paikka. Hinta on melko korkea”
“Hyvä kahvila hyvällä paikalla”
“Oli positiivinen kokemus. Työvuorossa ollut henkilö oli avulias ja miellyttävä persoona. Loihti minulle erikois sämpylän.”
“Viihtyisä kahvila”
“"Hieno paikka, hyvä palvelu"”
“"Käyn kahvilassanne hyvin mielelläni, jos vain ehdin. Se on miellyttävä, viihtyisä paikka hetken rentoutumiselle hyvän kahvin seurassa."”
“Ostamamme tuotteet vastasivat odotuksiamme. Paikka oli siisti ja viihtyisä”
“"Kouvolan paras erikoiskahvi, bonukset"”
“Miksi? kasi riittää”
“"Kahvilassa on erittäin ystävällinen henkilökunta ja mukava ja sujuva asioida, myös siisti vessa. "”
“Mukava henkilökunta ja löytyy gluteenittomia vaihtoehtoja”
“Paikka oli siisti ja terassi mukava”
“Hyvä palvelu ja hyvät tuotteet.”
“Helppo asioida ja palvelu sujuvaa”
“mukava paikka keskellä kaupunkia ja olen jäsen”
“ei erityisiä perusteluja”
“"Olin pettynyt myyjän toimintaan. Ostin aamupalasetin, kahvin ja croissantin. Ihmettelin kun myyjä kysyi:""Minkä hillon valitset?"" Valitsin himmon ja aloin ihmetellä hintaa, hillo oli lisämaksullinen. Minusta tällainen on väärää käytöstä vaikka miten myyntikikka olisikin. Kysymyksessä täytyy tulla ilmi, ettei hillo kuulu settiin. Noh, eipä tarvitse enää mennä, olen kärkäs jaloilla äänestäjä. "”
“"Sinne on helppo tulla kadulta tai liikkeen puolelta. Tila on malliltaan kodikas. Isot ikkunat kadulle, josta katsella ulos."”
“Reipas ja ystävällinen myyjä.”
“Kysymällä sain erikoisruokavalioono sopivaa juotavaa ja syötävää. Palvelu oli ystävällistä!!”
“"Ystävällinen palvelu, kahvi varmasti hyvää jos haluaa nopsaan kupposen. Terassilla kiva istua. Mutta jos haluaa oikein kahvilakokemuksen ja herkullisia leivonnaisia, neuvoisin menemään kadun toiselle puolelle kahvila Ramiin."”
“"Tilaamani iso cappucino oli todella iso, mutta vetinen ja vähän mauton, osa jäi juomatta"”
“"Aamuisin on joskus asiat kesken eikä haluamani tuotteet ole vielä saatavissa. Johtunee siitä ettei henkilö ole vielä ""up to date"". "”
“Loistava henkilökunta”
“"Ainoastaan miinuksena oli sateen jäljiltä kastuneet pöydät, eikä tupakoivalle ollut osoitettu missä saa polttaa vai saako ollenkaan. Muuten aivan hieno palvelu ja tuotteet."”
“Kaikki sujui mukavasti ja kahvila sijaitsee hyvällä paikalla.”
“Katso edellisten kysymysten vastaukset!!”
“Huippuihana henkilökunta :) Kouvolan kahviloiden paras palvelu.”
“Viihtyisä paikka”
“"Parhaat kahvit Kouvolassa, mukava hlökunta ja siistit vessat!!"”
“Siisti ja viihtyisä sekä keskeisellä paikalla.”
“"Siisti, ei liian ruuhkainen, tilaa puhua omalla porukalla rauhassa."”