Amarillo Kouvolan asiakastilat ovat suljettuina 8.3.-18.4.2021 aikana. Voit kuitenkin tilata suosikkiannoksemme kotiinkuljetettuina Woltin tai Foodoran kautta!
 
 

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,5

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Tarjoilija otti hyvin vastaan jo ovella ja tiedusteli, mihin haluaisimme asettua. Palvelu oli kohteliasta ja iloista. Toiveet otettiin huomioon ja erityis ruokailijana haasteena ruokailun suhteen otettiin hyvin huomioon ja toteutettiin."”
“"Ateria kokemus oli erinomainen , viihdyttiin hyvin ja nautittiin kovasti. Erikois kiitos tarjoilijallemme puppanalle ( Kouvola) "”
“God mat och trevlig personal”
“Takuuvarma paikka”
“"Vuoropäällikkö oli meidän tarjoilija, hän olo mukava ja teki pilan meille, mistä jäi tosi hyvä mieli, nauroimme pitkään tapahtunutta"”
“Miia mukava tarjoilija”
“Hyvä tutun tuntuinen palvelu ja maistuvat ruuat.”
“Täydellinen palvelu ja ruoka.”
“aivan mahtavaa palvelua ja ruoka oli todella hyvää.minun 18v.poikanikin tykkäsi todella.”
“Todella hyvä asiakaspalvelu. Jäi todella hyvä mieli”
“Upea meininki tarjoilijoilla keskenään...persoonallista otetta näkyvissä! Drinkit on ihan sika hyviä..”
“Super ihana ilta . Table❤️❤️ osaava henkilökunta pilke silmässä”
“Helppo ja varma”
“"Paikka oli siisti, turvavälit huomioitiin. "”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka"”
“"Tuttua perusystävällistä toimintaa. Ohimennen tuli puheeksi, että juhlistamme poikamme 15v synttäreitä. Aterian päälle tuotiin täytenä yllätyksenä hieno jäätelöannos syntymäpäiväsankarille, kiitos siitä vielä kerran! Lämmitti mieltä."”
“"Sujuvaa ja asiakasystävällistä palvelua, viihtyisä ravintola ja maistuvat ruoat sekä juomat."”
“Miellyttävä ruokailukokemus”
“Saamamme palvelu mies työntekijältä oli erittäin hyvää. Hän osasi suositella hyviä annoksia ja viihdytti meitä hauskoilla heitoillaan. Kokemus oli erittäin hyvä”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu täydet kymmenen tähteä.”
“"Amarillon ruoat ovat valitettavasti ketjuruokaa. Alussa tarjoiltavat nachot ja salsa ovat valitettavan Rainbow-tuotteiden makusia. Ranskalaisten kanssa tarjoiltavat majoneesit ovat todella pienia ja ylihinnoiteltuja. Ravintolan laajat aukioloajat sanelevat sen käytön puolesta. Annokset ovat ihan ok, mutta eivät mitään elämyksiä. Kaikissa annoksissa tuntuu vahvasti puolivalmisteiden käyttö, mikä ei todellakaan anna hyvää kuvaa."”
“"Hyvä ruoka, ihana henkilökunta"”
“"Ruokailu Amarillossa oli erittäin sujuvaa ja ruoka maukasta. Entertainer oli todella mukava ja varmisti meidän viihtyvyyden. Eniten ruokailussa harmitti se, että turvavälejä ei noudatettu, loosit ovat lähellä toisiaan eikä välissä ole esim. pleksejä. Selkäni taakse toiseen loosiin tuli istumaan iso seurue, turvaväleistä ei tietoakaan, joten sen jälkeen ei juuri jälkiruokadrinkin nauttiminen enää huvittanut. "”
“"Erittäin kohteliaat, huumorintajuiset ja mieleen jäävät työntekijät! Yleensä ei kauheasti houkuta tarjoilioiden ns lisämyynnit, mutta tässä tilanteessa teillä on sellaista porukkaa, jota ottaisin omaan raflaan töihin, jos sellainen mulla olisi! 10+. Ja ruuan suhteen myös 10+. Aterian ja juomien ulkonäkö houkuttava, sopiva hintaan nähden, loistava :) "”
“"Erityinen onnistuminen, kun pyysimme annokset mukaan ja ""rapsakat ranut"" jotka kestävät kotiin asti rapeina. Olivat täydelliset! "”
“Hyvä ruokapaikka”
“"Hyvä Kokemus itsellä, tottakai suosittelen"”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu, siisti ja kotoisa tunnelma. "”
“Hyvä ruoka”
“Kaikki pääsääntöisesti toimi hienosti ja ruoka oli hyvää. Jälkiruoan tulo olisi saanut olla vähän nopeammin. Nyt sitä joutui pienten lasten kanssa odottamaan vähän liian kauan.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta palvelu erinomaista!"”
“"Kokemukseni oli todella hyvä, ruoka oli aivan mahtavaa ja muutenkin miellyttävä ravintola. Tarjoilija oli myös erittäin pätevä. "”
“Korona aikana saimme rauhallisen kulmapöydän. Me pysyimme omassa pöydässämme ja muut asiakkaat omissaan. Miestarjoilijat hoitivat tehrävänsä hyvin. Kiitos!”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Rento ja siisti paikka”
“"Sujuva, mukava käynti. Tarjoilija huomioi heti meidät. Oli hyvä palvelu ja maukas ruoka. Palvelu pelasi kokonaisuudessaan loistavasti. "”
“"Kouvolan amarillossa oli asiantuntevaa henkilökuntaa, hyvin mukauduttu asiakkaan tarpeisiin. Oli ilo käydä ja käyn toistekkin! "”
“"Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi. Kysyessäni sain myös asiantuntevan vastauksen ja se myös vaikutti ruoka valintaani, enkä pettynyt. "”
“Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen koko vierailun ajan. Ruoka oli todella maukasta ja esillepano oli onnistunut.”
“The Table oli tosi kiva kokemus ja hinnaltaan sopiva. Voisin tulla uudestaan.”
“"Ystävällinen palvelu, joskin haluaisin itse valita pöydän ja mielestäni kyseltiin liikaa, maistuuko tms."”
“Löytyi myös gluteeniton vaihtoehto.”
“Ei moitteita!”
“Pelkkää positiivista sanottavaa. Tykkäsin!”
“ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu”
“Henkilökunta oli osaavaa ja toiminta coronatilanteen huomioon ottaen ensiluokkaista.”
“"Amarillossa on aina hyvää ruokaa, ja se valmistuu sopivan nopeasti. Lapsetkin jaksavat hienosti odottaa sen aikaa. Palvelu on ystävällistä ja uusittu amarillon ilme on todella vaikuttava. Hinta-laatusuhde on kohdallaan."”
“Muuten kiva mutta ketju”
“Kiva henkilökunta ja hyvää ruokaa”