Amarillo Kouvolan ravintolasali on taas avoinna, tervetuloa!

Voit myös tilata suosikkiannoksemme kotiinkuljetettuina Woltin tai Foodoran kautta.
Huomioithan että Woltin tai Foodoran kautta tilatessasi ei ole mahdollista kerryttää S-Bonusta.
 

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hyvä ruoka ja palvelu sekä siisti paikka ,hyvällä paikalla"”
“Loistava palvelu Valtteri osaa asiansa.”
“"Ihana henkilökunta,lapsi otettiin erittäin hyvin huomioon."”
“Hyvä ruoka ja juoma. Todella ystävällinen henkilökunta.”
“Everything was superb.”
“"Ruoka oli kyllä Hyvää, mutta minun suosikkiannos on poistunut listalta."”
“Hyvä ja laadukas asiakaspalvelu”
“"Kouvolan monipuolisin ravintola, ammattitaitoinen henkilökunta ja tervetullut olo. Kiitos!"”
“Burgerini oli mennyt kahdesti kypsäksi (olin siis tilannut annoksen uusiksi) mutta oli kuitenki hyvää.tarjoilijoita ei oikeen kiinnostanut tulla kyselee tarviiko lisää juotavaa tai maistuuko enemmän keskittyivät juoruilemaan keskenään ja kavereittensa kanssa.”
“"Ravintola sopii hyvin rentoon illanviettoon, kovin tunnelmallista tai täydellistä ruoka makuelämystä ei ravintola välttämättä tarjoa. "”
“Henkilökunta valoisia ja palveluhenkisiä”
“Hyvä palvelu.”
“Kaikki meni ok”
“"Ruoka oli erinomaisesti aseteltua, maukasta sekä suussa sulavaa. Palvelu oli sujuvaa ja sai kaiken mitä tarvitsi kun sitä tarvitsi. Suosittelen kokonaisuus laadun perusteella varmasti. "”
“"Erittäin hienosti oli valmistauduttu tuloomme, ja vaikka jouduimme tovin ruokaa odottamaankin, oli lapsille järjestetty tekemistä mikä auttoi asiaa"”
“Miellyttävää ja sujuvaa asiointia ja ennen kaikkea hyvää ruokaa :)”
“"Hieman nuoremmille tarkoitettu paikka, hain take away ruokaa, homma toimi, ateria maistui"”
“Koska Pipsa ja Valtteri ??”
“"Kiva rento ravintola, johon on helppo mennä ja löytyy ruuat isoon ja pikku nälkään."”
“Löytyi kivasti paljon drinksuja myös holittomana sekä holittomia oluita jotka myös maistui kunnolliselta. Henkilökunta (meitä palvelu mies kouvolassa) oli super hauskaa miellyttävä.”
“"Ruoka on hyvää, mutta kallista. "”
“"Ruoka on todella hyvää, Amarillo on tavintola Kouvolan parhaasta päästä."”
“"Ihan ok ruokaa,hinnat kyllä nousseet paljon. Suosittelisin,mutta en ruuhka-aikana."”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu oli mukavaa.”
“Ihanan persoonallista palvelua..ei mitää liukuhihna tyyliä; kaikille ei samoja opittuja lauseita vaan juuri mulle sopivat jutut..”
“"Tuttu paikka, vaikka tuleekin käytyä harvakseltaan. Käynti antoi kuvan, että ammattilaiset ovat asialla, mutta ei mitään ihan sykähdyttävää. Ovi kävi tiuhaan, joten asiakkaita riitti koko vierailumme ajan."”
“"Tarjoilija otti hyvin vastaan jo ovella ja tiedusteli, mihin haluaisimme asettua. Palvelu oli kohteliasta ja iloista. Toiveet otettiin huomioon ja erityis ruokailijana haasteena ruokailun suhteen otettiin hyvin huomioon ja toteutettiin."”