Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,5

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,6)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tarjoilija oli erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen koko vierailun ajan. Ruoka oli todella maukasta ja esillepano oli onnistunut.”
“The Table oli tosi kiva kokemus ja hinnaltaan sopiva. Voisin tulla uudestaan.”
“Ystävällinen palvelu, joskin haluaisin itse valita pöydän ja mielestäni kyseltiin liikaa, maistuuko tms.”
“Löytyi myös gluteeniton vaihtoehto.”
“Ei moitteita!”
“Pelkkää positiivista sanottavaa. Tykkäsin!”
“ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu”
“Henkilökunta oli osaavaa ja toiminta coronatilanteen huomioon ottaen ensiluokkaista.”
“Amarillossa on aina hyvää ruokaa, ja se valmistuu sopivan nopeasti. Lapsetkin jaksavat hienosti odottaa sen aikaa. Palvelu on ystävällistä ja uusittu amarillon ilme on todella vaikuttava. Hinta-laatusuhde on kohdallaan.”
“Muuten kiva mutta ketju”
“Kiva henkilökunta ja hyvää ruokaa”