Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Maukas ruoka ja ystävällinen henkilökunta. Meillä oli porukassa huonosti liikkuva joten lähellä olevalle parkkipaikalle myös plussat”
“Hyvää ruoka, kiva uudistettu menu. Ystävällinen henkilökunta, rauhallinen ja siisti paikka.”
“Osaava ja mukava henkilökunta!!”
“Hyvä palvelu, helppo ruokalista josta löytyy vähän kaikkea ja keskiverto hintataso”
“Yleisesti viihtyisä ja hyvä laatuinen ravintola.”
“Kyllä”
“Hyvä sijainti ja hyvät tilat.”
“Hyvä palvelu”
“Uusi sisustus on hieno, mutta perinteinen ruoka-annos ei vastannut enää entistä loistoaan. Oli ilmeisesti mennyt henkilökunta vaihtoon.”
“Koko ilta oli aivan mahtava ja minut sekä kaverini otettiin todella hyvin huomioon. Kaikki meni todella loistavasti!”
“Kaikin puolin hyvä meininki.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja hyvät ruoat.”
“Taattua laatua”
“Vietimme tyttären 22-vuotis syntymäpäivää, yllätyksenä hänelle. Kaikki sujui erittäin hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä. Meitä oli 10 henkeä, joista nuorin 12 ja vanhin 53v. Ystävällisin terveisin Minna Vaitinen”
“Kiva tunnelma! Alkoi kiinnostamaan table kun oltiin samaan aikaan siellä!”
“Ensimmäistä kertaa käytiin ison remontin jälkeen ja paikka oli miellyttävä ja henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä, ja tosiaan lapset huomiotiin mukavasti.”
“Uudistunut Amarillo ekalla kerralla oli erinomainen ruoka. Toinen kerta yllätti että palvelu oli hyvää ja huonoa; ruokalistat tahraiset ja sohvalla muruja ja ympäristössä edellisen ruokailijoiden rippeitä. Pöytä oli tyhjä ja puhdas eli ei tahmea yms. Juomat tuli nopeasti mutta paikka ei ole kyllä +45 ihmisten vaan selkeästi alle 30-vuotiaiden mikä sinällään ok. Isoin pettymys oli ruoka tilaus jos asiakas pyytää jättämään tuotteesta pois asian x miksi tekijä kokki vetää asiasta herneen nenään? Asiasta ollut toisaallakin puhetta että osa suhtautuu omalaatuisesti eli annos ei ole houkutteleva hyvin vähän salaatti tai vastaavia. Ruoka maistui hyvälle ei se ole ongelma mutta jos toinen ruokailija pyytää x asian pois, kaveri saa tuotetta keollisen purjoa/sipulia liha tuotteen alle. Aiheutti hämmenystä kaikki ei ole todellakaan punasipulin tai purjon ystävä. Tällä kertaa lisuke oli annoksissa hyvin sipuli pohjainen liha, kastike ja ranskalaiset olivat hyviä. Tosin oli nälkäinen ja kiire syödä ja tunne että oli häiriöksi niin eipä tullut sanottua sitten mitään toki se näkyi lautasella kun 1/3 osa lautaselle jää sipulia. Ensimmäinen tarjoilija oli todella ystävällinen toinen ei ehkä ollut niin paljoa kokemusta että se näkyi läpi ettei ole ammattitaitoa vielä. Ei haittaa yleensä ihmisten haju/partavedet mutta tarjoilijoilla oli hajuvettä todella paljon toki sopi jne mutta jos astmaatikko joka asia haittaa niin ongelmia tiedossa tms jos paha hajuste yliherkkyys. Enpä tiedä.. terassi on kiva kesällä ja sisustus sisällä tosin riippuen paikasta siellä kaikuu aika paljon. Ravintola enemmän tietyn ikäiselle joka syö ja jää viettämään sinne myös iltaa.. Ei jäänyt tunne että tulee toisen kerran vaan mielummin kantaa rahan toisaalle. Esim Rossoon.”
“Hyvä”
“Kaikki toimi nopeasti ja vaivattomasti”
“Hyvää ruokaa ja minne tarjoilleen henkilön palvelu oli todella hyvää ja ystävällistä.”
“Palvelu ja ruoka hyvää, mutta silti jäi se wow kokemus kokematta, joka pitää olla jos suosittelen ravintolaa tutuille.”
“Ystävällinen henkilökunta joka otti ensin tilauksen vastaan ja kävi sen jälkeen kuivaamassa pöydän ja istuimet jonka valitsimme.”
“Ruoka jees, samoin palvelu ja hintataso.”
“Perusvarma paikka!”
“Ihan ok perus ruokapaikka. Ruoan maku/esillepano/laatu laskenut”
“KÄyn KOuvolassa n 1x vuodessa, jos silloinkaan.”
“Kouvolassa vaihtoehtoja ei paljoa ravintoloiden suhteen ole. Ihan ok paikka perusruokailuun jos texmex kiinnostaa.”
“Ruuan laatu heikentynyt parissa vuodessa. Lasten lihapullat einespullia ja haisi ihan eineksille. Ranskalaisista osa oli useaan kertaan rasvassa lämmitetty.”
“Oli erittäin kiva ja ripeä palvelu, mutta oli vähän hassua, että nachos-annoksen alkupalaksi tuotiin nachoksia. Tämän tosin tarjoilijakin pani merkille. Ruuan asettelu teki ruuasta mössömäisen, joten luultavasti 'tärkeitä' ainesosia hautautui liejun alle. Nälkä meni, ja palvelu oli ystävällisesti, joten ei jättänyt traumoja :). Kouvolassa ei ole paljon vaihtoehtoja, joten Amarilloa on ihan helppo suositella muillekin, ja olin ollut ennenkin (en ole paikkakuntalaisia).”
“Ruoka oli hyvää ja eikä annoksia tarvinnut odotella liian kauan.”
“Ruoka tasalaatuista ja hyvää. Usein tuntuu olevan kiirettä, jolloin joutuu odottelemaan esim. laskun saamista”
“Ravintola on siisti ja henkilökunta oli ystävällistä. Myös pieni lapsi otettiin hyvin huomioon eikä hänen läsnäolosta tai kyselyistä säikähdetty. Meidän myös annettiin syödä rauhassa. Ruoka oli erittäin hyvää. Varmasti tulemme uudestaan.”
“Saimme hyvän ja ystävällisen palvelun, vaikka emme ole enää nuoria ja ystävä käyttää liikkumisen apuvälinettä. Ruoka oli maukasta”
“Hyvä paikka, onneksi ruokalista vaihtuu kohta koska siihen on vähän muutoksia jo kaivattu!”
“Positiivinen kokemus”
“Oli todella ystävällinen henkilökunta.”
“Perusvarmaa ja tasalaatuista ruokaa ystävällisen ja palvelualttiin henkilökunnan tarjoileilemana.”
“Miellyttävä käynti, hetken odottelimme pöytäänohjausta, mutta meidät huomioitiin. Mukava tarjoilija. Ruoka maistui hyvältä, ainoastaan alkupalana tarjoiltavien nachojen salsakastike oli vaihdettu sitten viime kerran. Se oli pettymys, koska salsa aiemmilla kerroilla oli todella maistuvaa.”
“Amarillossa on ammattitaitoinen, persoonallinen ja aito henkilökunta.”
“Taattu varma palvelu. Henkilökuntaa riittävästi taiteidenyönä kun väkeä paljon liikenteessä.”
“Tarjoilija oli todella ystävällinen ja ammattitaiotoinen ja annos oli 8 luokkaa. Jäi tosi hyvä fiilis koska nää kaksi perusasia oli kohdillaan. Myös vessa siisti.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää. Lista on vaan lyhyt ja sama kun aina.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Väldigt trevlig personal. Hundvänlig terrass.”
“Paikka siisti, henkilökunta asiallista, ruoka tutun taattua Amarillon ja yleisvaikutelma mukavan rento.”
“Palvelu oli hyvää ja sujuvaa, Amarillo oli mukavan oloinen ravintola... Ainoana miinuksena annan listan, sieltä oli hieman vaikea löytää mitä haluaa.”
“Miellyttävä kokemus”
“Palvelu oli ammattitaitoista, ystävällistä ja nopeaa. Ruuat maistuivat hyvältä ja annokset riittävät isompaankin nälkään.”
“Todella hyvä palvelu ja ruoka.”
“Lähes ainoat asiakkaat. Liian usein kysyttiin onko kaikki hyvin.”
“Positiivinen yllätys, joihinkin muihin Amarilloihin verrattuna.”
“Kaikki sujui hyvin ja tarjoilija oli asiallisen ystävällinen”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“Mukava henkilökunta. Hyvä menu, ei liian laaja mutta riittävästi vaihtoehtoja. Ja ruoka oli hyvää.”
“Hyvää ruokaa, palvelua eli kaikki hyvin”
“Ruuan saaminen kesti todella kauan”
“Rento paikka, ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Aina takuu hyvää ruokaa”
“Meidät otettiin iloisin mielin vastaan ja ammattitaidolla rennossa ilmapiirissä. Kiitos”
“Kouvolassa on monia parempia ravintoloita, joita suosittelen aina ennemmin. Tälläiset amarillon kaltaiset ketjupaikat eivät ole yleensä kummoisia. Mutta ketjupaikkojen kuten amarillo aukioloajat toimivat parhaiten (maanantai-ilta).”
“Nuorekas,reipas hlö.kunta.??”
“Kiva paikka, hauska hlökunta”
“Palvelu ja tarjoilija erittäin ystävällinen ja mukava. Ruokalista ei ehkä ihan minunlaiseni”
“Erittäin ystävällinen palvelu, tunnelma sopi hyvin kesäterassille, pöydät sijoiteltu hyvin ajatellen tätä korona-aikaa, ruoka-annoksemme tulivat nopeasti ja olivat maukkaita. Toivomus: laktoosittomia vaihtoehtoja toivoisin olevan enemmän. Teillä on näitä todella vähän. Eihän laktoositon kerma/viili/juusto paljon enempää maksa. Vegaaninenkin sopisi.”
“Kiva paikka”
“Tuskin vierailen Kouvolassa kovin usein.”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaspalvelu oli ammattitaitoista.”
“Palvelu oli erinomaista ja tunnelma oli miellyttävä. Jäi todella hyvä vaikutelma ravintolasta ja henkilökunnasta.”
“Palvelu oli hyvää, ruoka oli odotetunlaista. Ruokaa joutui odottamaan kauan ja ihmetytti, että myöhemmin ravintolaan tulleet saivat nopeammin ruoan, vaikka meidän pöytäseurueeseen kuului vain kaksi, eikä tilattu mitään poikkeuksellista.”