Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu.

Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
 
Pöytävaraukset vain 8+ henkilön ryhmille. Muutoin emme ota pöytävarauksia, vaan meille voi tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan löydätkin..
 
Varaa pöytäsi tästä linkistä »

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 25.02.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti, siisti yleisilme, sisustus, ruoka, henkilökunta.”
“Hyvä rafla”
“Erittäin ystävällinen palvelu ja erinomainen ruoka. Hyvä ilmapiiri ja tunnelma.”
“Ruokalista oli niukka. Toki ymmärrän että se on näin harkittu, mutta listalla oli esim gluteenittomat valikoimat kehnot.”
“Kotkassa on aika vähän vaihtoehtoja, mihin muuallekaan menisi”
“Kaikki OK”
“Aivan mahtavan loistava paikka, ihana henkilökunta erikoisesti pipopäinen poika tarjoilija, viihtyisä sisustus ja hyvä ruokalista sekä viinit. Paras 10+.”
“Olin ensimäistä kertaa Kotkassa hotellissa yötä. Yleensä en syö hotellissa, vaan etsin kaupungilta pienen,'hämärän' ruokapaikan, no tässä yhdistyivät nämä ja pieni ryhmämme ei jaksanut enää kävellä, mutta tämä paikka ylitti odotuksemme??❤Kiitos.”
“Viihtyisä paikka, hyvät tuotteet ja hyvä asiakaspalvelu”
“Kk”
“Miellyttävä tunnelma, maittava ruoka ja hyvä asiakaspalvelu !”
“Kiva paikka”
“Viihtyisä”
“Mukava istuskelupaikka.”
“Ruokalista ei ole vaihtunut koko ravintolan olemassaolon aikana. Alkaa olla jo kaikki liian tuttua.”
“Hyvä tunnelma.”
“Sepä riippuu siitä mitä tuo kaveri ehtii”
“mukava, siisti paikka, josta saa lounasta myöhään iltapäivään (klo 16). myös kasvisvaihtoehtoja.”
“Kaikki sujui erinomaisesti.”
“Helppo tulla, hyvää ruokaa, miellyttävä paikka.”
“Mukava tunnelma, siisti ympäristö, mukava henkilökunta.”
“Usein olen ohi kulkenut ja miettinyt että joku päivä meen sisälle asti ja nyt tein sen. Miellyttävä henkilökunta, meidät huomioitiin kokoajan, kiva puheensorina ja viihtyisä paikka. Ruoka oli maistuvaa ja Talonsipsit dipillä oli täys kymppi . Varmasti tullaan toistekkii ja seuraavalla kerralla pääsee puolisokin mukaan ??”
“Mukava tunnelma, ammattitaitoinen henkilökunta. Juuri sellainen viinibaari jolle on kotkassa tilausta.”
“Yhtä käyntiä lukuunottamatta jokainen tarjoilija on ylittänyt odotukset. Pieni 5v tyttäreni on saanut samat palvelut ja enemmänkin kuin itse. Yksi tarjoilija koko että koska olemme lapsen kanssa, niin emme tarvitse alkoholittomia alkushotteja. Se harmitti ja kun shotit saatiin niin pienemmistä laseista ja vajaana. Samalla kertaa pitsa oli myös palanut.”