Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu

Varaa pöytä omalle ystäväporukalle
Pöytävaraukset vain 8+ henkilön ryhmille. Muutoin emme ota pöytävarauksia, vaan meille voi tulla milloin tahansa ja istahtaa missä ikinä tyhjän paikan löydätkin..
 
Varaa pöytäsi tästä linkistä
 
 
 
 

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.10.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ainakin hyvä tarjoilija, viihtyisä sisustus”
“Liian vähän vaihtoehtoja pikkusyötäväksi kahvin kera.”
“henkilökunta”
“musiikki”
“Kokonaisuus oli OK”
“Viihtyisä sisustus, mukavat tarjoilijat, kohtuulliset hinnat”
“Hyvä menu”
“Viihtyisä ja siisti miljöö Tyylikäs sisustus”
“Gluteinittomien ruokien huono valikoima Listalla lukee: lähes kaikki voidaa valmistaa gluteinittomana, mutta näin ei ollut”
“Käytiin brunssilla ja omasta mielestä se ei ollut tarpeeksi monipuolinen, kasvissyöjille tai vegaaneille ei ollut omaa vaihtoehtoa.”
“Tulimme lounaalle ja mukana seurueessa oli 2,5v lapsi jolle tarjoilija suositteli viereisen ravintolan lounasbuffettia jonka otimmekin ja todella kohtuulliseen hintaan, valikoima hyvä lapsellekin.”
“Scanfil pizza juuri oikeanlainen, maukas ja ihanan chilinen. Ehdotan että tarjoilijat kertoo, jos lapsi tilaa pizzan chilipaprika kastikkeella, että siinä on chiliä. Ei kaikki ymmärrä ja se on hyvä varmistaa.”
“Erittäin osaava ja ystävällinen tarjoilija”
“Iloinen, osaava ja palvelualtis tarjoilu”
“Helppo asioida. Sopivan kokoinen. Rauhallinen.”
“Länsisuomalaisena kotkassasyntyneenä tunnelma oli rento ja tuttavallinen”
“.”
“Henkilökunta VENNissä ja koko hotellissa on parasta mitä olen kokenut missään. Tämä oli n. 10 kerta kun olen tässä paikassa??”
“Tarpeeksi lähellä asemaa, että ehdin käydä 1,5 tunnin mittaisen bussivuoron välillä syömässa lounaan. Salaattipöytä onhyvä ja viimeksi pitsa erinomainen, pärjää Tampereen Napolille”
“hyvä ruoka ja mukava tunnelma”
“tarjoilijaa joutui odottamaan pitkään”
“Karkkikippo oli hyvä idea. Drinkkivalikoima hyvä ja esillepano oli hyvä.”
“Mojito oli mauton, vaikka näyttikin hyvältä.”
“Saimme marjashotit ennen varsinaista ruokailua ja se oli erittäin mukava extra tarjoiluun. Myös palvelu sujui erittäin hyvin ja oli oikein miellyttävää.”
“Ystävällinen, mutta ei teennäinen henkilökunta.”
“Hyvä palvelu ja siisti yleisilme”
“Suppea ruokalista”
“Muuten todella hyvä, mutta ikkunalasit olivat likaiset”
“Ikkunalasit olivat likaiset ainakin tuolloin”
“Uusittu ravintola ,kiva miljöö”
“Lankkupizzat ovat suurinta herkkua!”
“Laskun saamisessa kestää ja jälkiruoka vaihtoehdot tylsiä ja pahoja. Jälkkäritarjottimella halpis kamaa. Suklaakakkua kaivattaisiin valikoimaan”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Meille osui mukava ja asiakaspalveleva henkilökunta.”
“Helppo ja mutkaton ravintola, lähellä myös sähköauton latauspaikka, joten voi tulla sinä aikana syömään kun auto latautuu.”
“Ystävällinen tarjoilija, mukava paikka ruokailla pikkunälkään ja viihtyisä paikka, jossa pystyi keskustelemaan rauhassa seuralaisen kanssa.”
“Hyvä ruoka ja loistava palvelu!”
“Yksi tarjoilioista, (ei alunperin suomalainen), oli erittäin ystävällinen ja avulias”
“Toinen tarjoilija oli valitettavasti erittäin epäkohtelias. Suositeltu ruoka ei ollut hyvää vaikka suositeltiin, ihan syötävää mutta ei sen arvoista mitä kerrottiin. Pitsa oli kuivaa ja mautonta”
“Mukava ja rento tunnelma. Tällä vierailulla valittu ruoka.”
“Tausta musiikin voluumi, aivan liian voimakas !!”
“Palvelu ja hyvä ruoka”
“Aivan loistava tarjoilija.”
“Ruokaan vähän lisää makua, esimerkiksi pizzapohja.”
“Henkilökunta oli kohteliasta ja mukavaa. Meitä palveli ensimmäistä viikkoa töissä ollut Vili (mikäli muistan nimen oikein)”
“Ruokalista oli aika 'kevyt' enemmän kaipasin vaihtelua. Pizzatkin vähän erikoisia. Mukavaa oli se, että sieltä toiselta puolelta olisi saanut tilata ja syödä tällä jos ei olisi löytynyt molemmille VENNin listasta.”
“Lista vähän monipuolisemmaksi. Esim. kunnon leikkeitä eikä kaikki niin mausteisia. On ihmisiä jotka ei tykkää tai voi syödä mausteista ruokaa.”
“Kotkan sa keskinkertaista parempi ja hyvä henkilökunta”
“Menu suppeahko ja vaihtuu hitaasti. Hmmmm ja musiikki voisi olla tunnelmallisempi”
“Tunnelma ja siisti yleisilme”