Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu.

 
 
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kiva ravintola ja hyvä ruoka, mutta usein tarjoilijat kiireisiä ja esim tilaaminen vie aikaa”
“Henkilökunta oli asiantuntevaa ja mukavaa, ruoka oli maittavaa. Täyttä kymppiä ei voi antaa, koska kukaan ei ole täydellinen ??”
“Mukava tunnelma, hyvä ruoka, erinomainen palvelu.”
“Loistava paikka istuskella kaveriporukassa juomia nauttien ja napostellen.”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka myös”
“Miellyttävä ja rento ilmapiiri”
“Kävin aamupalalla ja se oli hyvä,se oli hieman ruuhkainen tuolloin ja se oli vähän rasittavaa,mutta sille ei varmaan voi mitään ja ravintolan kannalta se on hyvä asia. Suosittelin aamupalaa myös ystävilleni sen hinnan,monipuolisuuden ja helppouden vuoksi”
“Henkilökuntaa oli liian vähän. Selvästi joku oli jäänyt tulematta töihin tai sairastunut. Loppujen lopuksi saimme hyvää palvelua ja ruoka oli todella erinomaista.”
“Oli erittäin mukava ilta, hyvä ilmapiiri ja tunnelma”
“Ravintola on tunnelmaltaan mukava ja palvelun taso erittäin hyvä, ainut miinus ehkä normaalia suppeammasta ruokavalikoimasta/tuntui vaikealta löytää juuri sopiva annos”
“Ystävällinen, ammattitaitoinen ja sujuva palvelu.”
“Mitä tuossa nyt perustelisi kymppi olisi jos musiikki parempaa ja tilaa aavistuksen enemmän”
“??”
“Jouduimme odottamaan laskun ulossaantia 10...15 min järjestemähäiriön vuoksi. Muuten kaikki ok, tullaan toistekin.”
“Hyvä lounaspaikka matkustavalle. Kiitos.”
“Venn on paikkakunnallamme vanhan Seurahuoneen paikalla ja etenkin minun ikäluokassani paikka, johon mennään. Toki tarjontaakaan ei rajattomasti ole.”
“Vierailu osui lämpöiseen iltaan ja tunnelma sekä ympäristö olivat kuin olisi ollut etelän lomakohteessa. Rauhallinen paikka sijainnista huolimatta.”
“Olen aina viihtynyt Viennissä. Olen sanonutkin kavereille että se on mun olohuone. Viime kerralla oli todella miellyttävä mies tarjoilija hän osasi työnsä ja huomioi asiakkaat.”
“Ensimmäisestä tarjoilijasta huokui epätoivoinen ahdistus. Hän hävisikin pian sekoiltuaan tilauksemme kanssa. Tilalle tuli nuori mies, joka pelasti tilanteen ja hoiti homman kotiin erinomaisesti.”
“Erinomainen ruoka ja hyvä palvelu”
“Ruoka oli hyvää. Kasvisruokailijalle olisi kiva että olisi ollut enemmän valittavaa.”
“Käytiin polttariporukalla heinäkuussa ja oli mieletön palvelu, kiitos!:)”
“Mukava rauhallinen jossa käy eri ikäisiä ihmisiä”
“Joka tyyliin sopiva paikka.”
“Salamipizza oli erinomaista ja menimme itsekin syömään sitä tuttavan suosituksesta.”
“Mukava, viihtyisä illanviettopaikka”
“Hyvä ruoka !”
“Hyvä aamupala”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka, vähän kolkko tunnelma.”
“Mukava ja osaava henkilökunta”
“Historiallinen ainutlaatuinen miljöö, meren äärellä”
“Hyvä perustason ravintola, jossa annos oli tehty oikeasti itse.”
“Näillä mennään”
“Hyvä lounaslista, miellyttävä palvelu. Ainoa miinus oli tarjoiluastiat, lautasissa lohkeamia.”
“Viimeisin asiointi Vennissä oli puhelimitse tilattujen pizzojen nouto, joten kysymyksiin vastaaminen oli hieman hankalaa. Tilaaminen onnistui hyvin ja pizzat olivat erittäin maukkaat, mutta pizzat olivat ehtineet jäähtyä, vaikka olin sopinut tarkan noutoajan. Asiakaspalvelijalle oli hieman kiirettä joten jouduin odottamaan jonkin aikaa vaikka pizzat näkyivät olevan valmiina takapöydällä. Harmitti syödä kylmää pizzaa.”
“Viihtyisä ravintola, jossa miellyttävä tunnelma kaikin puolin. Kaverin kanssa mukava jutella ja juoda pari lasia viiniä, musiikki sopivalla voimakkuudella. Ilmapiiri lämmin ja ystävällinen.”
“Palvelu oli aika puutteellista vaikka asiakkaita oli aika vähän. Meidät ohjattiin pöytään hyvin, mutta sitten kesti tosi kauan että tultiin kysymään tilausta tai mitä haluaisimme juoda. Suosittelut oli kuitenkin hyvät. Tarjoilijat eivät parveilleet, joten laskun pyytäminen oli vaikeaa ja vei aikaa. Laskutuksen tuli tekemään jostain toisesta ravintolasta? toinen tarjoilija, jonka kanssa keskustelimme ja hän kertoi että hyppivät ravintoloiden välillä. Tuntui ettei ollut kovin selkeät sävelmät. Menisin kuitenkin uudelleen, sillä ruoka ja juoma oli hyvää.”
“Kiva ilmapiiri ja hlökunta”
“Ravintola itsestään ei niin erikoinen. Ruokalista oli vaan tulostettu a4:nen. Ruoka ok mutta ei sellainen, että koen tarvetta syödä sitä uudestaan. Se mikä oli erinomaista ravintolassa oli ne kaksi nuorta tarjoilijaa mikä meitä palveli. Molemmat olivat iloisia ja oikein mukavia. Hyvää sujuvaa asiakaspalvelua. Niin kun aina niin oli liian vähän henkilökuntaa, saivat juosta aika paljon eikä pystynyt ihan 100% keskittyy omiin pöytiin.Laitoin asiasta erillisen palautteen ravintolalle, ilman heitä kahta niin arvosana olisi paljon heikompi”
“Ravintolassa oli ruuhkaa, jouduimme odottamaan palvelua ja ruokia melko kauan. Ruoka oli kuitenkin hyvää ja paikka viihtyisä.”
“Todella ystävällinen palvelu, viihtyisä paikka ja hyvä ruoka! Ainut miinus oli, että yritettiin tyrkyttää alkujuomaa ja jälkiruokaa, vaikka ne eivät minua juuri koskaan kiinnosta! Tämä ei ole vain Vennin/Kotkan S-ryhmän ravintoloiden ongelma. Tämän huomaa kaikissa S-ryhmän ruokaravintoloissa (mm. pari viikkoa sitten kävin mikkelissä eräässä ravintolassa ja sielläkin oli sama tyrkytys). Selkeästi kuuluu S-ryhmän ohjeistukseen yrittää myydä alkujuomasta jälkkäriin.”
“Odoteltiin tovi aulassa, että joku tulisi ohjaamaan pöytään. Sanottiin, että ei ole paikkoja. Näimme aulalta vapaan pöydän 6:lle ja se olikin yhtäkkiä vapaa. Odoteltiin, pyydettiin 20 min päästä listat itse. Odoteltiin palvelua, pyydettiin palvelua. Saatiin tilattua, odotettiin 1h10 min, kysyimme ruokamme perään ja että olemme odottaneet. Tarjoilija vastaa, että olemme odottaneet vain 45 min. Syötiin, jonotettiin juomia. Odotettiin laskua. Kiire ja härdelli pilasi kokemuksen, kassalla neljä myyjää katselee yhtä ruutua. Toivottavasti ensi kerralla paremmin.”
“Tarjoilija ei käynyt kertaakaan kysymässä, haluammeko lisää juotavaa. Laskun pyydettyä odotimme sitä 45 minuuttia ja kävikin ilmi, että laskumme oli unohdettu kokonaan ja jouduimme pyytämään sitä vielä toisen kerran eri tarjoilijalta. Ruoka ja juoma oli kuitenkin hyvää??”
“Viihtyisä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hyvä lounasruoka. Makoisa jälkkäri”
“Loistavaa palvelua henkilökunnalta. Meillä oli rajatusti aikaa käytössä, mutta saimme ruuan pikapalvelulla ja kaikille jäi käynnistä hyvä mieli.”
“Ruoka ei ollut tasoltaan kummoista. Ruokailu välineet likaisia”
“Miellyttävä paikka. Hyvä ruoka.”
“Kiva ravintola ja maistuva ruoka”
“Ruoka ja palvelu oli aivan huippua !”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu.”
“Vaikutelmaksi jäi, että henkilökuntaa taisi olla aika vähän”
“Keskeinen paikka kaupungissa.”
“Henkilökunta vaikutti erittäin stressaantuneelta, oliko ravintolan johto arvioinut henkilöresurssit oikein?”
“Kaikki toimi”
“Sopiva paikka tapaamiselle ja pienen ruokailun merkeissä. Myös kahvi + munkki extrahyvää.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta, ruokalista oli turhan suppea.”