Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan kolmikon tapaat yhdellä kertaa uudessa VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu.

 
 
 
 

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Odoteltiin tovi aulassa, että joku tulisi ohjaamaan pöytään. Sanottiin, että ei ole paikkoja. Näimme aulalta vapaan pöydän 6:lle ja se olikin yhtäkkiä vapaa. Odoteltiin, pyydettiin 20 min päästä listat itse. Odoteltiin palvelua, pyydettiin palvelua. Saatiin tilattua, odotettiin 1h10 min, kysyimme ruokamme perään ja että olemme odottaneet. Tarjoilija vastaa, että olemme odottaneet vain 45 min. Syötiin, jonotettiin juomia. Odotettiin laskua. Kiire ja härdelli pilasi kokemuksen, kassalla neljä myyjää katselee yhtä ruutua. Toivottavasti ensi kerralla paremmin.”
“Tarjoilija ei käynyt kertaakaan kysymässä, haluammeko lisää juotavaa. Laskun pyydettyä odotimme sitä 45 minuuttia ja kävikin ilmi, että laskumme oli unohdettu kokonaan ja jouduimme pyytämään sitä vielä toisen kerran eri tarjoilijalta. Ruoka ja juoma oli kuitenkin hyvää??”
“Viihtyisä. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Hyvä lounasruoka. Makoisa jälkkäri”
“Loistavaa palvelua henkilökunnalta. Meillä oli rajatusti aikaa käytössä, mutta saimme ruuan pikapalvelulla ja kaikille jäi käynnistä hyvä mieli.”
“Ruoka ei ollut tasoltaan kummoista. Ruokailu välineet likaisia”
“Miellyttävä paikka. Hyvä ruoka.”
“Kiva ravintola ja maistuva ruoka”
“Ruoka ja palvelu oli aivan huippua !”
“Hyvä ruoka ja nopea palvelu.”
“Vaikutelmaksi jäi, että henkilökuntaa taisi olla aika vähän”
“Keskeinen paikka kaupungissa.”
“Henkilökunta vaikutti erittäin stressaantuneelta, oliko ravintolan johto arvioinut henkilöresurssit oikein?”
“Kaikki toimi”
“Sopiva paikka tapaamiselle ja pienen ruokailun merkeissä. Myös kahvi + munkki extrahyvää.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta, ruokalista oli turhan suppea.”
“Ravintola on siisti ja kauniisti sisustettu ja palvelu on parantunut”
“Hyvä sijainti, maukas ruoka”
“Muuten ok kokemus, mutta palvelu oli hidasta, vaikka ravintola ei ollut täynnä. Tilauksen tekoa joutui odottamaan aika kauan. Lisäksi olisi tuntunut hyvältä, jos tarjoilija olisi viineistä kysyessäni kertonut paikan viinitarjouksesta ym”
“Reipas,asiantunteva ,sanavalmis tarjoilija”
“Hyvä palvelu, hyvä valikoima listalla.”
“Mukava henkilökunta, erittäin hyvä ruoka”
“Tarjoilija joka otti tilauksemme vastaan ja toimitti ruoat oli hän todellinen ammattilainen. Todella hyvä!!!! Hän lähti työvuorosta ennenkuin me ja ilmoitti siitä meille samalla kysyen että maistuuko ruoka. Toivotti meille mukavaa päivänjatkoa iloisella kohteliaalla olemuksellaan. Ruokalista oli pieni. Mietin, sitä,että kyseessä aularavintola. Ja korona-aika. Mutta ymmärrän hyvin suppean listan joka on helppo säilyttää ja hävikkiä ei tule. Ruoka oli hyvää. Huomasin että useampi ravintolassa tilasi salamirucolapizzan. Joku saattaisi jäädä nälkään jos on jättinälkä. Lohilevyä maistoin. Oli hyvää. Äitini jäi kaipaamaan liharuokaa. Minä ehkä jotain ' kanakorityylistä sapuskaa'”
“Ruoka oli hyvää mutta lista hieman suppea erityisesti lapsille. Palvelu oli toisella kerralla erittäin tylyä. Molemmilla kerroilla asiointi oli hyvin hidasta ja henkilökuntaa tuntui olevan liian vähän. Lounaskortilla maksaminen ei onnistunut kummallakaan kerralla.”
“Kaikki sujui hyvin ja oli herkullista”
“Henkilökunta ihanan palvelualtista ja ystävällistä, molemmista käyntikerroista jäänyt tosi hyvä fiilis. Viinit ja ruoka tosi hyviä! ??”
“Oli lounasruuhka, pöytiin ohjausta ja palvelua sai odottaa hetken. Meitä ennen oli juuri saapunut 2 pöytäseurallista, joten jouduimme odottamaan myös pöydässä juomatarjoilua omasta mielestäni hieman liian kauan. Suosittelisin silti ravintolaa. Lounaspitsat oli maistuvia ja hyvän näköisiä ja tarjoilija miellyttävä. Terveiset, että kannattaa panostaa tarjoilijoiden riittävyyteen lounasruuhkien ajaksi.”
“Laadukas ja nuorekas paikka. Viihdyin erinomaisesti ja ruoka oli hyvää. Pienet yksityiskohdat, kuten Popcornialkupala ja Kotka-aiheiset seinämaalaukset erottivat paikan joukosta. Tarjoilijat olivat persoonallisia, vauhdikkaita ja mukavia, joten heille iso kiitos hyvästä työstä. Harvoin vastaan palautteeseen, mutta tämä paikka ansaitsi sen!”
“Saapumisen jälkeen ensimmäinen huomionti jäi tekemättä. Jouduimme mm itse käydä pyytämässä ruokalistat odottelun jälkeen. Useampi ryhmä poistui terassilta saman syyn vuoksi. Ensikontaktin jälkeen kaikki sujui moitteetta. Erittäin outo on myös käytäntö että edes hotellivieras ei voi tehdä ravintolaan pöytävarausta, tämä on mahdollista vain min 6 hlö ryhmälle? Tämän vuoksi katselimme jo muita ratkaisuja mutta väsymyksen vuoksi päädyimme kuitenkin tarkastamaan ”alakerran” ensiksi.”
“Venn on meidan olohuone!”
“Ihan ok kokemus, muttei mitenkään järisyttävä.”
“Kiva paikka.”
“Henkilökuntaa oli liian vähän; lounaslistan sijaan pöytään tuotiin normaali ruokalista normaalihinnoin! Onneksi olimme huomanneet lounashinnat ikkunasta & naapuripöydässä oli lounaslista jonka nappasimme!”
“Miellyttävä asiakaspalvelu, erityisesti 5.7 iltapäivällä vuorossa ollut naishenkilö. Selvästi ravintolassa oli kiire, muttei se vaikuttanut positiiviseen palveluun mitenkään. Kiitos ja terveiset tarjoilijalle! Listaruat tuntuivat ensin 'oudoilta' mutta tilatut annokset olivat hyviä ja positiivisesti erilaisia. Tarjoilija osasi hyvin kertoa annoksista. Ulkopaikkakuntalaisena olen kaksi kertaa asioinut ravintolassa ja tulen uudestaan jos mahdollista.”
“Suht koht ok.”
“Viihdyin ravintolassa”
“Moi. Luulinkin, että saan vastausta palautteeseeni, mutta tämä olikin eri kysely. Tässä palaute uudestaan. Kävin tyttäreni kanssa viime vkolla syömässä lounaspizzan, tarjoilu ok ja pizza nojoo ok,.. MUTTA SE OLI HAALEAA (arviolta n. 40 - asteista). Kuinka hyvää se olisikaan ollut lämpöisenä? Annoin heti palautteen, tarjoilija otti asiallisen palautteeni vastaan asiallisesti (vuorovastaava tms.) ja todettakoon, että Hän teki todella ahkerasti töitä...lisäkädet olisivat olleet tarpeen? Mutta siis: pizzan lämpötila EI vastannut odotuksiani. Odotan vastinettanne.”
“Moderni ympäristö, viihtyisä. Henkilökunta rentoa mutta palvelualtista ja -henkistä”
“Kotkan paras, yllättävän miellyttävä ensitutustuminen”
“Ystävällinen henkilökunta!”
“Hyvä ja ystävällinen ilmapiiri, ruoka hyvää.”
“Ruoka oli laadukasta. Toinen tarjoilijoista varsin ystävällinen ja avulias.”
“Hieman suppea menu, joten ei riitä ahkeralle ruokailijoille uusia vaihtoehtoja.”
“Selvästi näkyi asiakasmäärässä koronarjoitusten purku, ravintola oli varsin täynnä ja salihenkilökunnalla kiire Silti henkilöstö oli iloisen oloista ja oli aikaa lyhyeen jutusteluun”
“Mukava paikka ja ystävällinen henkilökunta. Hyvää ruokaa.”
“Kaikin puolin hyvä kokemus”
“Kaikinpuolin miellyttävää??☀️”
“Kaikki toimi hienosta, ja ruoka oli hyvää.”
“Olen suositellut jo. Ruoka oli hyvää. Ruokalista oli suppea ja leipätuotteiden erosta pitsatuotteisiin oli vaikea saada etukäteen kuvaa. Maksupäätteiden toiminnassa oli vierailun aikana jotakin hässäkkää. Kaikkien piti jonotella sisälle maksamaan.”
“Maittava lounas ja systeemit pelaa hyvin.”
“Palvelu oli loistavaa. Ruokalista oli suppea mutta kattava. Korona rajoitukset huomioitu hienosti.”
“Oma tyytyväisyys”
“Hinta/laatu/sijainti sopivia!”
“Ystävällistä Hyvä ruoka Viihtyisä Käytiin rajoitusten aikana, ohjattiin tosi hyvin kaikessa.”
“Kotkassa ei ole sunnuntaisin auki oikestaan muita ravintoloita. Kokemus oli ihan ok, joten voisin mennä itse uudelleen tai suositella tutulle, jos etsisivät ravintolaa sunnuntaiksi.”
“Kätevä ruokapaikka”
“Yhdelle Ruokailijoista tuli väärä annos.”
“Meidät huomioitiin hyvin ja henkilökunta Laittoi markiisin niin ettei aurinko häikäissyt. Ainoa miinus on se ettei Venn ravintolasta saa gluteenitonta pizzaa/ruokaa.”
“Joka kerta on ollut mukava asioida ravintolassanne.”
“Henkilökuntaa liian vähän. Tästä syystä palvelu ja maksaminen hidasta.”
“Syömäni kinkku ananas pizza oli todella hyvä. Olut valikoima hanassa puolestaan oli surkea.”
“ruoka ei ollut niin hyvää ku oletin”
“Venn on mun toinen olohuone ??. Niin tottakai siellä on ihanaa olla juoda lasi viiniä ja lukea lehtiä.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu laadukasta. Ravintolan sijainti on keskeinen.”
“Vennissä sekä ruoka, että juomat ovat herkullisia! Palvelu on ihan huippuhyvää ja sen takia Venniin on aina kiva tulla”
“Paikka on kiva ja ruoka hyvää”
“Saimme todella hyvää palvelua. Poikamme on erityislapsi, sekin otettiin hienosti huomioon rauhallista istumapaikkaa pohtiessamme. Lapset tykkäsivät pitsoista kovasti. Sain erikoiskahvin, jota listassa ei ollut. Gluteenitonta syötävää voisi olla enempi tarjolla. Iloista ja osaavaa palvelua. Oli todella ilo käydä!!”
“Hyvä siisti kohtuuhintainen ravintola, jossa ruoka oli hintansa väärti.”
“Erityiskiitokset meitä palvelleelle tarjoilijalle!”
“Mukava henkilökunta ja hyvää ruokaa.”
“Riippuu ystävän tarpeista ravintolan suhteen.”
“Hyvä ruoka ja hyvät S-etukorttitarjoukset, mutta maksaminen vei aikaa, oli sähläämistä. Alennusta ei aluksi huomioitu.”
“Hyvä ruoka ,osaava ja kiva henkilökunta.”
“Korona-aika oli lievenemässä,yöpyminen ja palvelut olivat liitettäviä. Rauhallinen paikka silloin ja jäi hyvä muisto kokonaisuudesta. Erittäin ystävällinen palvelu!”