Presso on lämminhenkinen kahvila ja herkulliset tuoksut houkuttelevat uunituoreiden leivonnaisten sekä reilusti täytettyjen ja aina tuoreiden leipiemme äärelle - meillä on uuni kuumana koko päivän. Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Tottahan elämän pitää olla makeaakin.

 

Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

 

Lämpimästi tervetuloa! 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helppo asioida kaupassa käynnin yhteydessä”
“Helppo asiointi ja avarat tilat. Henkilökunta riittävän palvelualtista.”
“Pressossa on mukava ja asiantunteva henkilökunta joka huomioi myös lapset.”
“Perus ok paikka mutta pöydät olivat pyyhkimättä ja niissä oli likaisia astioita. Puhdasta pöytää piti hakea hetki vaikka ei ollut mitenkään kiireistä ravintolassa”
“تقريبا مكان جميل وهادىء وممكن زيارته كل مرة ازور prisma لاغراض مختلفة وكذالك لتذوق اكلات مختلفة”
“Mukava asiakaspalvelu”
“Olen yli 70v ja olen ollut prisman asiakas alusta asti??”
“viime aikoina ollut kahvin lisäksi ottamani pulla/pasteija/leipä hieman kuivia, siitä miinus, jäin kaipaamaan tuoretta”
“No noutopöytä on sina auki. Hyvät pizzat, ei Golden Raxin mauttomia pizzoja, hyvä ruokavalikoima. Tosi hyvä, ollaan tykätty.”
“Ruoka ja leivonnaiset ovat maukkaita ja palvelu ystävällistä”
“Kaikki toimii”
“Siisti ja viihtyisä paikka, kaupan läheisyys on plussa!”
“Petyin kahvilan valikoimaan, en löytänyt lainkaan valkoista teetä, joka sopii oikukkaalle vatsalleni erittäin hyvin, join tavallista mustaa teetä ja sain sitten närästystä. Palvelu oli ystävällistä, mutta toivon, että valikoimiin lisätään valkoinen tee. Sitähän on saatavilla myös pussiteenä.”
“Siisti ja toimiva”
“Hyvä sijainti ja asiakasomistaja bonus.”
“Tällä kertaa hain noutopizzat. Yleisemmin syömme paikan päällä. Tällöin on vaikuttanut , että syöjien jälkeen pöytiä ei ehditä puhdistaa. Tulee välillä mieleen 'kouluruokala'. Olisiko mahdollista erityttää ruokien hakupaikkoja malliin ; tässä pizzat, täällä ns.lounasruoka, salaatit tässä jne. Toki ovat jo nyt vähän erillään, mutta tungosta ei voi välillä välttää. ... Toisaalta kyseessä on ns. seisovapöytä-ravintola , johon tullaan perheittäin . Näin on ymmärrettävää, että on erittäin haastavaa välttää tungost ja siihen liittyviä kielteisiä juttuja.”
“Mukava paikka. Siisteyteen ei voi liikaa panostaa. Asiakkaat viihtyvät, kun paikat siistit.(myös wc:t)”
“Homma toimi ja mukava olisi kuppi kahvia nauttia kahvilassa prismassa käynnin yhteydessä”
“Kyllä suosittelisin”
“Salaattipöydässä olevat tuotteet olivat hyvin mauttomia ja vaatimattomia. Henkilökunta siellä on aina ystävällistä.”
“Mukava paikka...mukava henkilökunta.”
“Nyt on viime kertoina ollut aivan loistava pullavalikoima. Tuoreita pullia, tästä suuri kiitos. Aiemmin olivat kuivia ja kovia.”
“Kiva paikka”
“Mukava ja tilava kahvilla, jossa kahvi on aina hyvää.”
“Ihana henkilökunta”
“Mainio henkilökunta: ystävällinen, avulias ja ammattitaitoinen”
“Palvelu on erittäin ystävällistä ja avuliasta. Olemme pariskunta jolla on vaikeahko liikkua, kun molemmat käytämme kävelykeppiä, joka kerta käydessämme tarjotaan kantoapua ostoksistamme pöytään. Olemme siitä erittäin kiitollisia, vaikka olemme torjuneet avun, kun yritämme selvitä kaksistaan niin pitkälle kun se on mahdollista, sillä tiedämme että se päivä jolloin emme pärjää enää saamme apua tarjottimiemme kantamiseen”
“Kaikki on ok”
“Hieman huono asiakaspalvelu”
“Hyvällä paikalla.”
“Kiva viihtyisä kahvila ja mukava henkilökunta”
“Kahvilassa on lämmin tunnelma, sinne on mukava mennä.”
“Mukava ja mutkaton paikka matkalla pääkaupunkiseudulta Kaakon kulmalle (tai takaisin). Mahdolliset kauppa-asiat hoituvat samalla pysähdyksellä Prismassa.”
“Kahvilassa otetaan aina kivasti ja iloisesti asiakas vastaan. Ehkä tuotteiden esillepanoa voisi tehdä houkuttelevammaksi. Lisäksi voisi kahvilan yleisilmettä raikastaa ja tehdä siitä hiukan viihtyisämmän. Buffapöydän paikka olisi paremminkin ikkunan vieressä, näin se ei tukkisi kulkuväylää.”
“Toimiva, laadukas palvelu ja tuotteet.”
“Mukava paikka, hyvä palvelu)”
“Kaikki toimii hyvin”
“Ihana iloista palvelua. Tiedetään tuotteista paljon,osataan kertoa. Ei näyttänyt olevan kiireen tuntua,oltiin läsnä aidosti kun palveltiin.”
“Mukava henkilökunta, hyvät tuotteet”
“Helppo käydä kauppareissun lomassa”
“??”
“Asumme Kouvolassa, käymme siksi harvoin.”
“Kotkan Prisman Pressossa on aina ilo pitää kahvitauko tai ruokapaussi matkan varrella, meille puolenmatkan krouvissa. Siellä on hyvät tuotteet ja sopivat hinnat sekä aina hyvää kahvia. Ja henkilökunta on palvelualtista ja ystävällistä. Ruoka-allergisena joudun usein vähän säätämään ruokiani, mutta aina olen Pressossa saanut sopivaa syötävää. Henkilökunnalle ISO KIITOS! Hyvällä mielellä siellä teillä käydään kaffeella! Kiitos!!!”
“Naapuripöydän kaksi asikasta, aikuiset, eivät osanneet lukea kylttiä 'Tämä pöytä ei ole käytössä.'”
“Kaikki toimii hyvin. Pöydät hiukan rasvasia ja muruja.”
“Kahvilan sijainti on minulle oikein sopiva, koska tulen asioimaan Prismassa viikoittain.”
“Tarjoilu vaihtoehtoja voisi olla enemmän myös vähän myöhemmin, esin klo 18 aikaan. Palvelu oli loistavaa, mutta jos parin kaverin kanssa tultaisiin tuohon aikaan niin ei olisi kaikille riittänyt samanlaisia antimia”
“Osaava ja mukava henkilökunta, hyvät tuotteet. Tuotevalikoima olisi voinut olla laajempi.”
“.”
“Perustelut käyvät kyllä ilmi yllä olevista numeroiduista vastauksista. Olen käynyt jo vuosia kahvilassa, missä olemme kokoontuneet vakioporukalla. Nyt korona-aikana olen känyt useimmiten yksin. Kahvipuolella minulla on 'vakiosuosikkeja', mutta korostan, että kaikki ovat hyvin miellyttäviä. Käyn siellä mielelläni!”
“Miellyttävä paikka kaikin puolin”
“Hyvä palvelu ja siisti y päristö, wc mukaanlukien.”
“Hyvä tarjonta tuotteita kahvin kera”
“Gluteiiniton tarjonta ei vastannut sitä mitä odotin”
“Henkilökunta iloista ja positiivista. Tervehtivät asiakasta eikä ikinä mörtsinäköisinä. Juttelevat ja ovat asiakkaasta välittäviä.”
“Kaikki toimii”
“Käyn pääasiassa Buffassa lounastamiseni yhteydessä, koska rahkaa ei löydy jälkiruokana, niin usein saan sitä ostaa Pressosta, samoin kahvileipää kun Buffan lounaalle sitä ei sisälly ja siksi vastasin kohtaan ehdotettiinko Sinulle jotain ruokaa, että ei, koska ilmoitan aina samalla, että olen lounaalla ja ostan vain kahvileivän, sillä kahvi sisältyy lounaaseen. Ehdotankin, että vain kahvileivän lounaan yhteydessä ostaville olisi hieman alennettu hinta. Yleensä leivonnaisten hintaan sisältyy myös kahvi, joten maksan siitä kahdesti.”
“Kahvilla käynti ostosten jälkeen melkein kuuluu asiaan,tietysti leivonnainen kuuluu asiaan,,”
“Iloisen ystävällinen palvelu. Hyvä ja runsas tuotevalikoima.”
“Anteeksi, mutten jaksa perustella :)”
“---------------------------”
“Olin menossa Onnibussilla kotiin Helsinkiin käydään tässä aina syömässä tai kahvilla ennen matkaa.”
“Sinne on helppo tulla ja lähteä asioinnin lomassa. Kohtaamis paikkana ystävien kesken oikein hyvä.”
“Asiointi oli miellyttävää. Ystävällistä. Ostamani tuotteet olivat hyviä.”
“Hyvä ??”
“Iso valikoima, kaunista, hyvä ilmapiiri, tyylikäs paikka”
“Eritain mukavaa paika”