Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Asiakastyytyväisyys

3,7

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,7)
Tunnelma (3,4)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä sijainti”
“Saisi olla enemmän vaihtoehtoja tarjottavissa.”
“Helppo tulla ja oma yleisöWC.”
“Pöytien siivous asiakkaiden vaihtuessa ontuu välillä.”
“Mukava henkilökunta”
“sijaitsee ostoskeskuksessa”
“Ehkä rauhallisempi sijainti olisi parempi, jos asiakas haluaisi yksityisyyttä. Ohi kulkeva ihmismäärä ehkä jonkin verran itseänikin häiritsi, muttei liikaa. Ja toissaalta, jos on aikaa, niin itse ainakin 'harrastan vieraiden ihmisten elämäntarinoiden sepittämistä'. Eli mietin millainen heidän elämän yms.”
“Hälyinen paikka. Taustamusiikki häiritsee keskustelua koska ystävälläni on kuulolaite hän ei musiikin vuoksi tahdo saada puheesta selvää”
“Erittäin hyvää gluteenitonta pizzaa..”
“Hinnat ovat liian korkeat, jotta siellä kävisi säännöllisesti.”
“Hyvät pullat, nopea ruokailu”
“Talvella kylmä, kun oviaukko antaa suoraan Pasaatin ulko-ovelle, joka läpsyy auki kaiken aikaa. Joskus burgeri kylmä.”
“Sopivalla paikalla”
“Kuukausi sitten sain odottaa erään asiakkaan kanssa reilusti yli 5 minuuttia tiskin takana myyjää.Minä hermostuin odottamiseen ja laitoin pullan takaisin tiskille ja läksin pois.Kohta avataan uusi kahvila pasaatissa,joten parantakaa palveluanne.Muuten täytyy vaihtaa kahvilaa vaikka bonukset jäisikin saamatta.Varsinaisella kahvitiskillä joutuu usein odottamaan melko pitkään.”
“Palvelualtis henkilökunta.”
“Reipas ja iloinen henkilökunta”