Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,5)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tuotteet, joita ostimme olivat maukkaita ja tuoreita.”
“Presso ei ole tunnelmaltaan minun makuuni.”
“Ostamani haudutettu tee oli kylmää, sain tilalle kuumaa vettä ja teepussin”
“Hyvä paikka. Päivän lehdet.”
“Ahdas paikka. Kassalla joutuu odottamaan välillä monta minuuttia ennenkuin henkilökuntaa tulee paikalle. Kaikki palvelee Hesen puolella ,eikä jouda palvelemaan Presson tiskillä. Olen pari kertaa palauttanut pullan pois ja lähtenyt toiseen paikkaan pullakahville. Joskus on pullalautaset loppu ja kahvipönttö on tyhjänä usein. Pitää vissii vaihtaa toiseen kahvilaan.”
“Sijainti ja henkilökunta hyviä”
“poistakaa lasten paikasta vasaran hakkaaminen häiritsee kovasti”
“Myyjä tarjoutui tuomaan tarjottimen pöytään, kun oli rattaat mukana.”
“Mukava palvelu”
“Kahvi oli hyvän makuista.”
“hyvä sijainti. Hyvä kahvi, ynnä muu tarjoilu. Saa S-edut”
“Jos kaipaa rauhallista ympäristöä, ympärillä jonkin verran 'hälyistä'”
“Hyvä sijainti”
“Saisi olla enemmän vaihtoehtoja tarjottavissa.”
“Helppo tulla ja oma yleisöWC.”
“Pöytien siivous asiakkaiden vaihtuessa ontuu välillä.”
“Mukava henkilökunta”
“sijaitsee ostoskeskuksessa”
“Ehkä rauhallisempi sijainti olisi parempi, jos asiakas haluaisi yksityisyyttä. Ohi kulkeva ihmismäärä ehkä jonkin verran itseänikin häiritsi, muttei liikaa. Ja toissaalta, jos on aikaa, niin itse ainakin 'harrastan vieraiden ihmisten elämäntarinoiden sepittämistä'. Eli mietin millainen heidän elämän yms.”