Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“presso on lähes huippuluokkaa”
“Kahvilan puolella joutuu usein odottamaan palvelua. Ravintola on melko meluisa ( kaikuu). Erittäin suurena miinuksenä näen loosipenkkien sijoittelun ikkunan eteen. Tuolit estävät näkymää ulos sekä ulkoa tulevaa päivänvaloa sekä ovat hankalat mennä istumaan. Korkeat selkänojat blokkaavat koko torinäkymän. Pöydissä ja niiden vieressä lattialla on usein ruoanpaloja. Sijainniltaan kahvila on hyvällä paikalla ( mikäli ikkunanäkymää ei blokata ) ja henkilökunta on ystävällistä. Kahvilaan toivoisin vielä jotain pieniä suolaisia syötäviä esim lohileipä tms. Vaaleat suuret sämpylät vain ovat liian suuria pieneksi välipalaksi.”
“Paras paikka”
“Asiat sujui hyvin.”
“Olen enemmän kiinnostunut paikallisten pikkukahviloista: Hygge, Coco, Pitko. Pressossa kävin vain, koska se on ainoa aikaisin aamulla auki oleva.”
“.. .”
“Pizza on erinomaista ja toiminta ripeää. 'Homma sujuu'”
“On oikein kiva paikka:)”
“Kallis, eikä houkutteleva ympäristö hampurilaispaikan yhteydessä”
“Kassa töykeän tuntuinen,pulla raakaa”