Frans & Rosalie on rennon ranskalainen bistro aivan Kotkan keskustassa upean Sibelius-puiston vierssä. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
Frans & Rosalie -bistro tarjoaa Nizzan tori -lounasta arkisin 11-14.
 
Bon appétit!

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kiva, kun meille tarjottiin pöytävarausta Fransiin istuessamme VENNissä sulattelemassa Amarillossa nautittua alkuruokaa. Ilta Fransissa oli rauhallinen ja saimme mukavan kiireetöntä palvelua.”
“Kunhan hotellin rempparojut saa kyytiä ikkunan takaa, voi avata näkymät kaupungille. Nyt kivasta ikkunapöydästä ei oikein ollut iloa ;-)”
“-”
“Ruokien pitkä odotusaika”
“Hyvä palvelu, hyvä ruoka, hyvät tarjoilijat :)”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvät ruuat”
“Ikkunat peitetty”
“Hyvä paikka, jos ei ole mitään erityisruokavalioita. Näin keliaakikolle tosi vähän kivoja vaihtoehtoja. Pieneen nälkään ei oikein mitään vaihtoehtoja. Esim. Blinit voi valmistaa kokonaan tattarjauhoista ja silloin sopii kaikille??”
“Tuli vastattua tossa edellä jo tärkein, mutta nykyiset ruokalistat on kuin inventaarilistat ennenvanhaan. Tykkäisin enemmän selattavista listoista.”
“Hyvä palvelu, ja ruoka”
“Rosalien ja Amarillon lähentyminen on hyvä.”
“Ikkunoista ei näe ulos. Penkit ja pöydät ovat kolkot, sohvat ovat liian korkeat. Tunnelma on baarimainen, ei enää hieno ravintola. Väliin tullut lasiseinä tekee ravintolasta ahtaan tuntuisen. Ruokalistat olivat ulkoisesti epämiellyttävät. Ruokalista oli melko suppea, vain yksi broileriannos.”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä ruoka.”
“Kuunnelkaa henkilökunnan ideoita.”
“Tunnelma”
“Siisti helposti paikka hyvällä sijainnilla. Ei ruuhkaa ja jonottamista.”
“Ruoka, kun se on onnistunut”
“Ruokani oli hieman palanut, mainitsin asiasta ja sain uuden annoksen joka oli jätetty raaaksi. Vaikutti että kokki loukkaantui kun mainitsin palaneesta annoksesta, ja jätti korvaavan annoksen raaaksi.”
“Aamupala,erityisesti paistetut silakkapihvit,punasipulin,tillin ja smetanan kera jäi erityisesti mieleeni ja hedelmien upea esillepano.Sisustus ja rauhallinen musiikki jäivät myös mieleeni.”
“Siisti,viihtyisä,hyvä palvelu ja ruoka”
“Upea ympäristö. Loistava salaattipöytä. Hyvä lämmin ruoka. Ystävällinen henkiläkunta. Täysi 10.”
“Erittäin hyvä palvelu. Kävin äitini kanssa sunnuntaina brunssilla ja äitini 90v ei voinut syödä mitään mutta henkilökunta huomioi äitini kiitettävästi ja loihti hänelle sienikeittoa ja kaikki oli pelastettu. KIITOS siitä”
“Sunnuntain brunssin vierellä voisi olla jotain tilausannoksia”
“Ruoka poikkeaa tavanomaisesta lounasruoasta turhan paljon”
“Rauhallinen mutta eloisa ilmapiiri. Hyvä taustamusiikki.”
“Uusiutunut ilme, joka tuntuu vaikuttaneen positiivisesti henkilökuntaan ja raikaatuneet raaka-aineet. On mukvaa, ettei keittiöstä enää kuulu jatkuvaa mikroaaltouunin kilahdusta.”
“Menu uusiutuu hitaasti ja usein asiakas joutuu odottamaan huomioiduksi tulemista kauan ovella.”
“ulkoinen ilme”
“Ruoka oli jo 13.00 jälkeen aika lopussa, joku jo loppunut, eikä kyselystä huolimatta saanut enää lisää. Pääruoka ei ollut maittavaa, salaatit teillä aikaisemmin myös freesimpiä ja parempia.”
“tyylikäs sisustus ja mukava tunnelma”
“Hyvä ruoka”
“Olimme neljän hengen ryhmänä, yksi tilasi alkuruoan, jota ei saanut, lisäksi tilasimme kuoharin ja punaviinin, punaviiniä piti pyytää erikseen tuomaan? Hämmästelimme miksi ikkunat on peitetty harmaalla, ettei näe ulos?”
“Motivoitunut henkilökunta”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Ikkunoista ei näy kaupungin elämää”
“Viikonloppubrunssi oli oikein hyvä ja maistuva.”
“Siisti raikas yleisilme”
“Hintalaatusuhde hyvä. Hyvä tunnelma. Ruoka oli oikein hyvää.”
“Brunssi oli sopivan runsas ja monipuolinen. Ihanaa, että oli vähän erikoisempaa ruokaa, muttei mitään kummallisuuksia kuitenkaa. Jälkiruuat on itselle tärkeä osa brunssia ja ne olivat maittavia ja vaihtoehtoja oli paljon. Ehdottomasti tulemme brunssille uudestaan!”
“Ikkunateippaukset peittää kokonaan katunäkymän mikä on huono asia”
“Upea, rauhallinen miljöö, herkullinen ruoka, ystävällinen, ammattitaitoinen henkilökunta! Muutamia vuosia sitten saimme välinpitämätöntä, huonoa kohtelua, minkä vuoksi vältimme ravintolaa (edeltäjä Fransmania). Onneksi uteliaina teimme valinnan kokeilla uudistunutta Frans&Rosalieta, joka on ihan huippu (samoin Venn)!”
“Hyvä ruoka, rauhaisa tunnelma, ruokien esillepanolle peukku”
“Lapselle ei suositeltu brunssin lämpimäksi ruuaksi mitään muuta kuin 3 tuotetta, jotka oli aikuiselle tarjolla. Kysyimme, että onko mahdollista saada näiden sijasta lapselle ranskalaisia ja saimme ne. Suolaa oli kuitenkin kuin aikuisille tarjoiltavassa ruuassa. Leikkipaikka on poistettu, mutta lapsille voisi tuoda esim. piirustuspaperia ja kynät.”
“Erittäin hyvä ruoka! Tarjolla monenlaista vaihtoehtoa, kauniisti tehdyt annokset.”
“Henkilökunta osaavaa ja positiivista. Osaa hyvin työnsä. Erittäin mukava ruokapaikka.”
“Paikka, viihtyvyys”
“Hinta, pastaruokia vois olla enempi”
“Hyvä ruoka ja juoma”
“Sijainti, viihtyvyys ja tietysti sen ruuan maistuvuudenhan takiahan ravitolaan mennään!”
“Ruoka on erinomaista. Sekä S-card ruuat, joita usein tilaan, mutta erityisesti a la carte ruuat: mm. poronfile ja buillabasse olivat erinomaisia.”
“Tarjoilijat ovat kovin eri tasoisia. Joku osaa suositella ruokia ja juomia hyvin. Muutaman kerran on ollut tarjoilija, joka mielestäni ei ole osannut suositella ruokaan sopivaa juomaa, eikä kommunikointi oikein toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Olisiko venäjä ollut hänellä äidinkieli? Lisäksi kerran sain selvästi vanhoja leipiä, jotka tuodaan alussa pöytään (vaalea ja tummempi leipä + levitteet).”
“Ruoka ja miljöö”
“Erinomainen ruoka”
“Rakennus pölyä tai vastaavaa oli esim seinälistojen päällä. Tähän ei varmasti olisi muuten kiinnittänyt huomiota ellei pöytä olisi ollut seinän vieressä ja pölyä tippunut pöydälle”
“why is the benifit of s-card taken away??”
“Henkilökunta, ruoka”
“Musiikki ei oikein minun makuuni”
“Kaikki pelasi todella hyvin.”
“Hieman harhaan johtavasti tarjottiin Brunssilla toiset lasit kuohuviiniä ja siitä jäi oletus,että olisi kuulunut hintaan ja laskun hetkelä huomasi,ettei kuulunut.Oli onneksi kohtuuhintaiset niin ei paha ;)”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Yleisilme viihtyisä, lämmin, välitön ja rento Ruoka maistui!”
“Miellyttävä tunnelma”
“Seurueesta yhden henkilön ruokatilaus unohdettiin, asia kyllä korjattiin ja saimme pienen alennuksen.”
“Miellyttävä paikka, kunhan tarjoilijat palvelevat.”
“Jouduin itse etsimään tarjoilijan paikalle joka kerta. Aluksi odotimme tarjoilijaa 15 min ja sitten lähdin heitä etsimään. Kun juomat loppuivat taas jouduin etsimään tarjoilijan.”
“Erittäin hyvä ruoka.”
“Henkilökunta ja ruokakin tällaiselle kaikkiruokaiselle. Kalaa kaipasi ryhmän lihaton. Alkupala, salaattipöydässä voisi olla.”
“Kun ei syö lihaa, eikä kalaa ole missään muodossa, ei mielellään tule toiste.”
“Mukavan rento yleisilmapiiri. Asiallinen menu.”
“Aamupalalla soitettu kovalla soitettu konemusiikki ei mielestäni osunut kohdalleen.”
“Lounasruokailussa maksamista voisi helpottaa. Lounassetelin maksusuoritus on todella monimutkainen tarjoilijoille ja välillä mietin kuinka monta tehokasta tuntia se vie työntekijöiltä. Iltsella vierailu on ollu todella onnistunut, juomaa olisi varmasti tilattu enemmänkin jos tarjoilijat olisivat huomioineet/ehtineet huomioimaan paremmin.”
“Monipuolinen salaattivalikoima lounaan yhteydessä, rento paikka.”
“Hyvä palvelu, viihtyisä ja ammattitaitoinen henk.kunta”
“Hyvä ruoka.”
“Salin tukipilareiden koristelu luo vaikutelman keskeneräisestä työmaasta.”
“Viihtyisä sisustus ja hyvä palvelu.”