Frans & Rosalie on rennon ranskalainen bistro aivan Kotkan keskustassa upean Sibelius-puiston vierssä. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
Frans & Rosalie -bistro tarjoaa Nizzan tori -lounasta arkisin 11-14.
 
Bon appétit!

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.11.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“yllättävän hyvä ruoka ketjuravintolaksi. En ole käynyt aiemmin, koska edeltävässä ravintolassa ruoka oli aina samaa ja teollista. Palvelu oli loistavaa. Tarjoilijan nimeä en muista, mutta hän oli todella ystävällinen.”
“Hyvä ruoka”
“Meitä oli seitsemän hengen seurue, 3 miestä, 4 naista. Kukaan ei oikein pitänyt ravintolan nykyisestä sisustuksesta. Siellä tuntui kuin olisi oltu kellarikerroksessa, jossa oli äskettäin ollut paha vesivahinko, jonka jäljet oli vielä korjaamatta. Entinen Fransmanni oli kotoisampi.”
“Hyvä ruoka, runsas salaattibuffet”
“Tilaamamme ruoka (syksyn maistelumenuu) oli todella hyvää! Menuun jokainen osio oli meille mieluisia ja maistuvia! Ruokaa oli sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Tarjoilijan viinisuositus sopi myös hyvin ruuan kanssa. Suosittelen.”
“Siisti, viihtyisä ja hyvällä paikalla.”
“Brunssi on huonontunut siitä mitä se alkujaan oli. Hintaan nähden ei enään uusimisen arvoinen. Lämmin ruokaosuus oli pettymys sekä jälkiruokapöytä mikä oli vain kuivia leivonnaisia. Jos siinä olisi edes ollut kermavaahtoa mitä laittaa päälle, olisi ollut ihan ok.”
“Viihtyisä ja hyvä ruoka”
“Kalliit hinnat”
“Hyvä ruoka ja kiva henkilökunta.”
“Mukavan rento tunnelma. Viihtyisä paikka. Hyvät ruoka- annokset.”
“Huomasin jälkikäteen,etten ollut tajunnut käyttää S- ryhmän etukuponkia annokseeni eikä tarjoilija sitä vinkannut.....”
“Erittäin mukava henkilökunta!”
“Ravintolan sisustus on trendikäs eli tällaisia sisustuksi Suomessa paljon. Miksi S-ryhmä ei voi tehdä ravintoloistaan persoonallisia. Eihän Kotkassa tarvitse olla samanlainen sisustus kuin Tampereella tai.... Nykyinen metallivalaisimineen, lankkupöytineen, sohvaryhmineen ja tyynyineeen... niin nähty. Missä viihtyisyys? Kyllä nämäkin aika mukavia mutta ravintolassa voisi olla jopa ykis osa nuoremmille, toinen osa vanhemmille musiikkia myöten. Muistakaa, että Suomen kansa ikääntyy!! Jos haluatte meidän käyvän ravintolassa syömässä, alkää unohtako meitä nuunkuin nyt olette tehneet. Kun matkustan New Yorkiin, menen tämän tyyppiseen ehkä, Suomessa haluaisin lämpimämpää, viihtyisämpää valoineen, musiikkeineen.... osaatteko ideoida? Emme tarvitse ( 65-75) vanhainkotitunnelmaa, vaan trendikästä aikuisille! Me käytämme farkkuja ja ties mitä asusteita, kuuntelemme jatsia, nautimme kuohuvaa, aika usein samppanjaa, emmekä kysy hintoja!!”
“Ruoka ja hyvä palvelu”
“Maut”
“Pe simpukat”
“Parsa aikaan parhaat eivät olleet perinteiseen tyyliin valmistettu kuten esim Belgiassa syödään voin ja sormisuolaa kanssa niin että ne ovat vielä rapsakoita eikä vesililluksi keitettynä. Ne olivat mauttomia ja limaisia matoja”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Kaupungin ainoa laatuunsa”
“Välillä palvelu ontuilee”
“Siisti, miellyttävä ravintola”
“Aika suppea ruokalista”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä luonnollinen palvelu”
“Ruoka oli hyvää, mutta olisi saanut olla vielä hieman parempaa, jokin yllätysmomentti jäi puuttumaan.”
“hyvä sijainti”
“Hyvä lista ja laadukas ruoka, ystävällinen henkilökunta”
“Henkilökunnan 'lisämyynti' erottui selkästi tarjoilian puheesta. Ensimmäistä kertaa ravintolassa käydessä huomioni kiinnittyi, että lisämyyntiä yritettiin saada joka kohtaan. En ole missään muussa ravintolassa ikinä huomanut tällaista.”
“ystävällinen palvelu”
“Palvelu erinomaista”
“Lähimaksu ei toiminut.”
“Hyvä ruoka”
“Hinnakas”
“Ruoka on hyvää ja tunnelma lämpöinen ja siisti”
“Lounasruoka on herkullista ja esillepano on houkuttelevaa. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Henkilökunta oli palvelevaa ja ystävällistä.”
“Helppo tulla, palvelu nopeaa”
“Tarjoilijat olivat reippaita ja avuliaita. Mieleen jäi rento tunnelma.”
“Henkilökunta taitavaa ja ystävällistä, luovat viihtyisän tunnelman.”
“Vähän kallis.”
“Henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Maistuva ruoka.”
“Lounasaikaan valikoima saisi olla hieman laajempi. Enemmän vaihtoehtoja mistä valita.”
“Ruoka ja tunnelma”
“Tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Erittäin ystävällinen ja asiakkaan huomioiva henkilökunta”
“Ei tule mieleen mitään negatiivista”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Muistaakseni musiikki ei soinut ollenkaan tai sitten soi niin hiljaa etten huomannut. Joskus kova musiikki häiritsee.”
“Ruoka oli keväästä 2019 muuttunut yksipuolisemmaksi. Pääruokaa oli vain yksi vaihtoehto. Kalaa ei ollut alkupalapöydässä. Kahvin kanssa ei ollut mitään makeaa kahvileipää esim. pipareita.”
“Ruokapuolella aivan loistava tarjoilija joka osasi mahtavasti työnsä! Nimeä en valitettavasti muista”
“Tilasimme kaksi lasia samaa viiniä ja toisessa lasissa ollut viini tuksui ja maistui pahalta. Asiaa kysyessäni tarjoilijalta, hän kertoi että viini oli samasta pullosta. Varma asiasta en kyllä voinut olla mutta sen verran viinejä maistaneena olen kuitenkin sitä mieltä että viinit eivä voineet olla samasta pullosta. Toinen lasi oli varmasti pullon loppu jo jonkin päivän seisseestä viinista. Tämä tapahtui syömisen jälkeen Vennissä.”
“Hyvä hinta laatu”
“Kun astuin sisään, oli epälselvää, miten ravintolassa toimitaan. Toki voin arvata, että seisova pöytä on kyseessä ja sillä siisti. Silti epätietoisuutta oli siitä, minne ja milloin maksetaan; kuuluuko kaikki yhteen hintaan; voiko tilata jotain muuta. Myös tuotetiedot oli vaikea nähdä.”
“Olen nyt käynyt kolme kertaa ravintolassa ja minusta alkuruokapöytä on ollut oikein hyvä. Sillä on saanut jo itsensä lähes täyteen, joten pääruokaa ei ole tarvinnut paljoa ottaa, vaikka on ollut myös moitteetonta.”
“Ystävällinen ja palveluhaluinen henkilökunta. Siisti ja rauhallinen ympäristö, jossa voi seurustella.”
“Hyvä ruoka”
“Kallis”
“hyvä sijainti”
“en ollut täysin tyytyväinen suositeltuun päivän annokseen. oma valinta olisi ollut parempi.”
“Keskeinen paikka, viihtyisä tila ja valoisa.”
“Viinien hinnat voisivat olla ainakin asiakasomistajille myös lasillisena kohtuuhintaisia.”
“Lounas on maistuvaa. Salaattipöytä runsas ja monipuolinen. Keittiöhenkilökunnalta saa tarvittaessa hyvää palvelua ja itselle sopivia vaihtoehtoja.”
“Kaunis ja levollinen miljöö, hyvä lista, mukava ja hyväntuulinen henkilökunta. Kaikki siis kohdallaan.”
“Alkuruoka ei ollut sitä mitä luki listalla. Pääruokaan piti vaihtaa pihvi kun listan mukainen tuote oli loppunut.”
“Hyvä palvelu”
“Kasvisateriasssa oli jokin tosi voimakas mauste.En ottaisi tätä toista kertaa. MInä en ole kasvissyöjä, mutta usein kuitenkinvalitsen sen vaihtoehdon.”
“Viihtyisät tilat, hyvä palvelu, hyvä ruoka”
“Olimme kabinetissa toisessa kerroksessa, missä söimme buffet-aterian noin 30 hengen joukolla. Juomat kävimme ostamassa baarista. Siinä oli sellainen pieni haitta /viive, kun kassassa ei ollut käteiskassaa, niin kaikkien käteismaksujen vaihtorahat jouduttiin noutamaan alakerroksesta.”
“Kätevä, keskellä kaupunkia.”
“Yleisilme siisti ruoka oli hyvää ja palvelu hyvää.”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Istumapaikat ikkunanvieressä olivat kaikki varattu etu käteen mutta suurin osa oli tyhjänä eikä ollut ruokailijoita. Suosittelisin että kysyttäisiin tarkemmat ajat koska mekin oltaisiin keretty syödä ikkunapöydässä ennen varausta se harmitti paljon. Ottakaa opiksi.”
“Ihana tunnelma, hyvä palvelu ja ruoka”
“Hyvä ja välitön palvelu”
“Mietin ääneen tilatessa annosta, joka olisi kevyt. Päädyin maalaissalaattiin, joka oli kuitenkin aivan liian reilu, puolikas olisi riittänyt. Tähän olisin toivonut tarjoilijalta näkemystä ja apua, jotta olisin osannut valita annoksen fiksummin.”
“Erittäin hyvä salaattipöytä lounasaikaan.”
“kaikki toimi”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja palvelu ystävällistä & välitöntä.”
“Jouduimme odottamaan aika kauan pöytiin ohjausta.”
“Perusnälkään sopivat annokset kooltaan.”
“Soppa-annos jäähtynyttä,höyryävän kuumaa kiitos.”
“Kivö fiilis, hyvä ruoka oli”
“Viini lasi jonka join oli törkeän kallis. ja muissa ravintoloissa voi maksaa endered kortilla useamman maksun ,teillä ei.Tulee rajoittamaan s ryhmän käyttöä”
“Ihan jees mesta”
“Tarjoilijat vaihtuivat kesken ruokailun eikä uudet olleet kartalla ollenkaan”
“Kokki teki minulle ruokavaliooni sopivan ruokalajin ja olin erittäin tyytyväinen.”
“Mahtava maksa-annos ja asiantunteva sekä ystävällinen palvelu.”
“Ihastuttava henkilökunta❤”
“Ero entiseen Fransmanniin oli kuin yöllä ja päivällä. Erityiskiitokset uudelle sisustukselle sekä ammattitaitoiselle henkilökunnalle!”

Raflaamosta löytyi 2 lounasravintolaa läheltäsi: