Frans & Rosalie on rennon raskalainen bistro aivan Kotkan keskustassa upean Sibelius-puiston vieressä. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans&Rosalie bistrossa ainutlaauisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! 


Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.

Frans & Rosalie -bistro tarjoaa Nizzan tori -lounasta arkisin klo 11-14. 

 

Bon appétit!

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.03.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Miellyttävä ilmapiiri”
“Kalkon puolin O.K.”
“Lapsiystävällinen ravintola, mutta toki myös kiva ravintola aikuiseen makuun. Hyvä ruoka, mukava ja ystävällinen palvelu.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Miellyttävä - ei liian hieno mutta ei myöskään ”rämpytysmusiikkia”soittava rento tex mex-hamppari-pizzapaikka. Musiikki joskus super hyvää vanhaa jatsia esimerkiksi! Musiikin täytyy olla sellaisella tasolla, että pystyy keskustelemaan. Tämä ollut ongelma joskus Amarillossa! Kyllä nuoret ja perheetkin pitää ”opettaa” puhumaan, kun ollaan ravintolassa syömässä. Mutta jos musiikki niin kovaa, että se on mahdotonta, on se surullista.”
“Hyvää ruokaa, lounastaminen on sujuvaa.”
“Pyysimme diettimme takia jättämään ranskalaiset simpukoiden lisukkeena pois ja saimme tilalle höyrytettyjä kasviksia mikä tuntui erittäin huomioon ottavalta”
“Kaikki meni ihan hyvin mutta vierekkäisissä pöydissä ei ole suotavaa aterioida Koronan aikana ymmärrän, että asiakkaita halutaan mahdollisimman paljon mutta.....välit täytyy pitää vain joka toinen pöytä.”
“Loistava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Viihdyimme hyvin ja paikka on siisti ja henkilökunta osaavaa”
“Ihan hyvä suoritus.”
“Mahtava palvelu, hyvät ruoat. Tunsimme itsemme erittäin tervetulleiksi.”
“PAISTETTU MAKSA OLI JÄKIRUOKINEEN JA KAHVEINEEN OIKEIN ONNISTUNUT 'LOUNAS'.”
“Ruoka erittäin hyvää, palvelu hyvää mutta Juomapuolessa olisi parannettavaa jälkiruokajuomien puolesta.”
“Ruoka oli hyvää, ja hintalaatusuhde kohtasi.”
“Teillä on aivan upea henkilökunta ??”
“Salaattipöytä monipuolinen Raikkaat salaatit”
“On paras ravintola Kotkassa!”
“Hyvä kokemus. Tosin ravintolan alkoholitarjonta oli hyvin suppeaa.”
“Laadukas ja todella hyvä palvelu”
“Ruoka on todella hyvää!”
“Ravintola on miellyttävä, siisti ja salaattipöytä todella raikas ja maistuva!”
“Hyvä palvelu”
“palvelu miellyttävää, vinkkejä saimme, ei päällekäyvää 'tyrkyttämistä', juomasuositus osui hyvin, alkuruoka ok+, pääruoka TOSI HYVÄÄ (ankkaa), vaimon suklaajälkiruoka hyvä, cappuccino aika vaisu kokonaisuus hyvä/erinomainen. tarjoilijalle erityismaininta, suositteli meille kotkalaisille keskustelujemme lomassa yöpymistä hotellissanne, joka oli siihen saumaan hyvin oiva vinkki, osoitti hyvää pelisilmää ja tilannetajua!”
“Päivälliskokemus oli erinomainen, ruoka hyvää ja henkilökunta asiantuntevaa ja ystävällistä.”
“Annoksen salaatti oli tummuutta, joten se vaikutti esillepanoon (ei houkutteleva). Ranskalaiset perunat olivat kivikovaksi tehty.”
“Kuohuviini oli liian lämmintä, mutta tarjoilija hoiti viilennyksen nopeasti. Hän myös kertoi ruumista, antoi suosituksia. Erittäin ystävällinen palvelu. Ruoka oli sitä mitä luvattiin.”
“Ainoa ravintola johon Kotkassa kannattaa mennä”
“Kotkan ruokaravintoloista hinta laatu suhde paras. Henkilökunta aina ystävällinen ja saa tuntemaan asiakkaan tervetulleeksi ja tärkeäksi asiakkaaksi”
“Kokemus oli meillyttävä ja lämminhenkinen. Ruoka oli hyvää ja palvelu oli pikkukaupungin ravintolaksi erittäin hyvä ja ammattaitoinen mutta silti helposti lähestyttävä”
“Hyvä ja kattava lounas”
“Hyvin toteutunut kokonaisuus.”
“Kotkan viihtyisin ravintola.”
“Kotkassa ei ole juuri nyt vaihtoehtoa??”
“Ilta on ollut mukava ??”
“Hyvä palvelu, ok hintataso ja maistuva ruoka.”
“Minulle jäi todella hyvä fiilis käynnistä. Tunnelma oli ihana. Tarjoilija suositteli hyvin ja oli auttavainen. Auttoi jopa ei viinin ystävää kokeilemaan viiniä, joka oli todella hyvää. Ruoka hyvää, nopea palvelu ei turhaa odottelua. Kaikki meni kaikinpuolin todella hyvin. Kiitos henkilökunnalle!!”
“Kävin buffet-lounaalla, joka oli erittäin maistuva. Ravintola on sisustukseltaan todella miellyttävä.”
“Ruoka hyvää ja palvelu reipasta ja toimi sujuvasti”
“Mahtava palvelu, hyvää ruokaa, esim. simpukat! Paikkakin aika viihtyisä. Jatsipitoinen viihdemusiikki taustalla sopivalla volyymilla perfetto. Amirillossa voisi volyymia laskea! Pitää pystyä puhumaan! Suomalaisten aika oppia keskustelemaan.”
“Kokonaisuutena kympin kokemus kaupungissa harvoin käyneelle henkilölle. Satuimme tuurilla juuri ko. ravintolaan ja valinta osui nappiin.”
“Loistava henkilökunta”
“Sisääntulossa oli lappu että korona on otettu huomioon ja annetaan ymmärtää että asikkaiden määrää on rajoitettu. Näin ei kuitenkaan ollut. Pöytämme (2 hlöå) lähietäisyyteen istutettiin humalainen ja äänekäs pöytäseurue (taisi olla 8-10 henkeä), joka haittisi muuten hyvää ravintolavaikutelmaa. Koronarajoitusten noudattaminen oli ristiriitaista tässä ravintolassa verrattuna teoreettisiin rajoituksiin hotellin aamiaisravintolassa (sama paikka). Esim. pöytiä ei oltu otettu pois käytöstä ja merkitty erikseen. Käytännössä ihmisten saattoivat istua missä vain eikä henkilökunta käytännössä rajoittanut koronariskiä muuten kuin pitämällä omaa visiiriä. Tämä käytäntö oli mielestämme epäjondonmukainen ja koronan ehkäiseminen vaikutti enemmän näennäiseltä kuin todelliselta. Tässä parantamisen varaa selkeästi vaikka Kotka ei olekaan pahinta epidemia-aluetta.”
“Mukava tunnelma ja siisti ympäristö, hyvä esillepano ja miellyttävä asiakaspalvelu tekivät vaikutuksen.”
“Upeat lounaat ja kaunis esillepano!! Kotkan työpäivien piristys!!”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta rentoa, mutta ammattitaitoista.”
“Hyvät salaatit.”