Frans & Rosalie on rennon ranskalainen bistro aivan Kotkan keskustassa upean Sibelius-puiston vierssä. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
Frans & Rosalie -bistro tarjoaa Nizzan tori -lounasta arkisin 11-14.
 
Bon appétit!

 

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällistä palvelua ja lounasta oli riittävästi tarjolla.”
“Palvelu, hyvä ja maukas ruoka.”
“Sisustus on miellyttävä, lounasruoka ja -salattii ovat todella hyviä.”
“Lounaspöydässä ei kasvisvaihtiehtoa”
“Olimme tilanneet 70-vuotispäiville ruoat ja juomat (mm. kuohuviinin) etukäteen, niitä ei oltu huomioitu lainkaan, pöytää alettiin kattamaan vasta kun istuimme pöydässä. Tuttavani pikkujoulupurukalla aivan sama tilanne.”
“Ravintola on melko viihtyisä.”
“herkullinen ruoka, hyvä asiakaspalvelu”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Tilauudistus oli mieleen.”
“Toinen meitä palvellut tarjoilija voisi edes yrittää hymyillä sekä myös kuunnella asiakasta ennen kuin poistuu paikalta kesken asiakkaan lauseen. Näin kävi kahdesti illan aikana?”
“Miljöö ja Henkilökunta.??”
“Kokonaisuus”
“Tarjoilija Seija oli loistava työssään, rento mutta asiallinen. Vuoron vaihduttua remmiin astui myös ihana , ystävällinen tarjoilija. Harmi kun en muista nimeä. Kokonaisuudessaan meillä oli loisto illallinen ja hyvä tunnelma. Annokset todella reiluja, nälkä lähti ja ähky tuli.”
“Viihtyisä, hyvä ruoka ja hyvä sijainti”
“Runsaasti kasviksia buffet-pöydässä”
“Kotkassa on vain kaksi hyvää ravintolaa, ja tämä on toinen niistä. Ei se paras, mutta edullisempi niistä kahdesta.”
“Fransmanni oli parempi nimenä (ja myös konseptina): Näitä nimenvaihtoksia on tehty ympäri maata jo parisen vuotta, enkä vieläkään yleensä muista tätä uutta monimutkaista vierasperäistä nimeä. Onneksi Google löytää teidät vielä vanhallakin nimellä. -> Sorry, mutta tämä oli epäonnistunut nimenmuutos!”
“Hyvä uudistus, siisti vaikutelma, toimiva konsepti.”
“Ruoka oli todella hyvää”
“Laskuun oli lisätty yksi tilaamaton ylim. tuote”
“ystävällinen henkilökunta”
“Ravintolassa oli baari, nyt sitä ei enää remontin jälkeen ole.Typerä 'uudistus'- Lisäksi tila muistuttaa osin ruokalaa. Miksi muuttaa hyvää konseptia ? Tarkoitan siis Venniä. Nimikään ei ole mikään neronleimaus.”
“Vasta remontoitu, siisti, ystävällinen palvelu. Pöytävaraus toimi hyvin, vaikka oli jonoa. Ruoka maittavaa.”
“hyvä ja kauniisti katettu ruoka”
“Hyvä ruoka ja todella ystävällinen palvelu sekä rento ilmapiiri. Ravintola oli yleisilmeeltään todella siisti.”
“Sijainti. Vasikanmaksa”
“Henkilökunta oli kyllä mukavaa ja ammattitaitoista, mutta jotenkin tuli olo että häiritsin heidän keskinäisiä juttuja. He juttelilivat työasioista ja työkavereistaan suureen ääneen salin puolella. Ja vuorosta lähtijää ja tulijaa oli koko ajan salissa morjestamassa toisia. Olin kyllä aika hiljaisena hetkenä siellä eli muita asiakkaita ei ollut montaa. Ehkä ruuhka-aikana keskitytään enemmän asiakkaisiin ja työhön.”
“Ruokalista ei kehuttava. Pienet annokset hintaannähden. koska ruuat ovat puolivalmiita luulisi olevan aikaa panostaa annoksiin enemmän.”
“Pilareiden tapetointi jätti vaikutelman ateroinnista keskeneräisellä työmaalla.”
“Kokonaisuus; Erinomainen ruoka, ystävällinen henkilökunta ja viihtyisät tilat.”
“Hyvä asiakaspalvelu ja kunnon kokoinen (200g) pihvi. Ennen 2×150g pihviä, mikä ei olut hyvä. Pihvin pitää olla kokonainen. Nyt siihen on tullut parannusta.”
“Uusittu ravintola on ilmeeltään freesi, ruoka oli maittavaa. Salaattipöytä runsas ja salaateissa on paljon mielenkiintoisia yhdistelmiä.”
“Lounasaikaan ruuhka, positiivinen pöhinä : )mutta vapaata pöytää vaikea löytää, kun pöydissä on edellisen asiakkaan likaisia astioita. Henkilökunta kyllä opastaa vapaaseen pöytään kun kiireiltään ehtivät ja tarvittaessa raivaavat pöydän.”
“Uusi ilme ja loistavat tarjoilijat”
“Kokin ammattitaidossa on hiomista. Kypsänä tilattu pihvi tuli todella raakana.”
“Fransmani was a nice Name as well”
“Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.”
“Musiikki oli liian kovalla molemmilla kerroilla,kun kävin ravintolassa. Jos menee ystävien kanssa syömään ja istumaan iltaa niin olisi kiva jutella,mutta jos musiikki on liian kovalla .....ei onnistu. Haluaisin,että olisi myös musiikki vapaita pöytiä.”
“Henkilökunnalle isot kehut ??”
“Ei tule mieleen mitään negatiivista.”
“Uutta ilmettä ja renta tunnelmaa. Sitä on kaivattu Kotkassa!”
“Hyvä ruoka,( Grilli pihvi). Annos vähän muuttunut, jäin kaipaamaan maalaisperunoita mitä oli fransmannin aikana tosin en tajunnut kysyä että olisiko niitä ollut mahdollista saada.”
“miljöö, rauhallisuus, tunnelma”
“Valoisa siisti ja vähän uudenlainen ilme”
“Ravintolan raikas ilme”
“Atmosfääri.”
“Lounas on todella mauton. Siis todella! Prisman Buffa pesee sen 6-0! Alacarte oli kohtalainen. Osa tarjoilijoista tympsäköitä.”
“Viihtyisyys”
“Hiukan hidas palvelu”
“Hyvä ruoka ja kiva uusi ilme ravintolassa”
“Tarjoilijat Ensin meidät ohjattiin pöytiin. Otettiin tilaukset, alkuruoka kerrottiin mitä siinä oli, eräs tarjoilija yritti tuoda kahdelle meistä kolmesta pääruokaa ja olivatkin toisen seurueen ruokia. Pääruokien jälkeen tarjottiin taas jälkiruokia mitkä oli jo tilattu. Pientä sekoilua ja kolme eri tarjoilijaa se tuntui vähän oudolle kun muissa oli vain yksi.”
“Henkilökunta ja uusittu sisusta”
“Musiikki”
“Maukas ruoka.”
“Fressi ulkonäkö”
“Uusi upea sisustus!”
“Tottakai uudet puitteet, mutta erityisesti henkilökunta teki kokemuksesta erittäin mieluisan.”
“Aivan loistavaa palvelua!”
“Uudistunut hieno ulkoasu, maistuva ruoka ja rento tunnelma”
“Ulkonäkö, henkilökunta, ruoka. Koko paketti!”
“Henkilökunto, hyvä ruoka”
“Rento, hyvä ja yställinen palvelu, hinta-laatusuhde balanssissa”