Frans & Rosalie on rennon ranskalainen bistro aivan Kotkan keskustassa upean Sibelius-puiston vierssä. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans & Rosalie -bistrossa ainutlaatuisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.
Frans & Rosalie -bistro tarjoaa Nizzan tori -lounasta arkisin 11-14.
 
Bon appétit!

 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.12.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Miellyttävä ja rauhallinen paikka”
“Ruoka”
“Pitkä odotusaika ruualle.”
“Tuore ruoka ja leppoisa tunnelma. Helppo tulla kadulta sisään.”
“Toilettitilat hankalasti alakerrassa.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Siisti, kaunis joulusisustus.”
“Hyvä salaattipöytä, ja pääruoka varauksin”
“Liian harvoin vaihtuu ruokalista, kahvin kanssa olevat piparit aina samoja Domino-keksejä joka päivä, jos eivät ole jo loppuneet...”
“Runsas salaattipöytä”
“Lämpöisiä kasviksia saisi olla useammin perunan ja riisin tilalle vaihtoehdoksi”
“Erittäin hyvä palvelu. Alkuruuat erittäin hyviä, mutta pääruoka voisi olla enemmän maustettua.”
“Enemmän vaihtoehtoja pääruokiin sekä makua enemmän.”
“Aamiainen kallis, kun ei yövy hotellissa, kahtena perättäisenä aamiainen syöty, ensinmäisenä aamulla tarjottavat hyvin vähissä, puuro kylmää, vaikka olimme paikalla jo klo 8.30.”
“Hyvä ruokalista ja ruoka oli hyvää.”
“Nyt edellisellä kokemuksella oli pientä ”säätöä” tilausten kanssa, alkuruoka ja yhdeltä ensin tulematta ja tämän jälkeen toiselta pääruoka. Pääruuan viivästymisestä johtuen tuotiin (meidän tulkinnan mukaan hyvitykseksi) henkilölle viinilasillinen, joka sitten laskutettiin myös, vaikkei viiniä pyydetty. Yksi pihvi tilattiin mediumina ja se jäi aika selvästi raa’aksi, tästä mainittiin ja siitä oltiin samaa mieltä, muttei johtanut pahoitteluun tai mihinkään hyvityksiin.”
“Tarja, joka meitä palveli oli ERINOMAINEN. Suurkiitos hänelle.”
“Yleisvaikutelma on siisti ja ammattitaitoinen.”
“Tila on jakautunut jonkinlaiseen aulabaariin, illallisravintolaan ja hotellin sisäänkäyntiin. Lisäksi keittiöstä näkyy läpi toiseen ravintolaan. Tunnelma ei ole millään tavalla kodikas tai rauhallinen, vaikka asiakasmäärä oli hyvinkin 'rauhallinan'.”
“Hyvää ruokaa, miellyttävä tunnelma. Palvelu oli pääasiassa erittäin hyvää.”
“Tuntui, että henkilökuntaa oli liian vähän. Henkilökunnan osaaminen vaihteli kovasti. Meidän 'oma tarjoilija' oli ihan huippu hyvä, mutta hän tuntui olevan todella kovassa kiireessa ja tämän vuoksi esimerkiksi lisäjuomien saamisessa kesti kauan.”
“Välitön tunnelma. Buffet-pöydästä oli helppo valita oma annos.”
“Lounas 12 euroa?”
“Reilu meininki”
“Ruoka”
“Nykyisin hyvä palvelu, parantunut entisestä tasosta olennaisesti.”
“Asiakaspalvelu on rennon mukavaa sekä nuoria että vanhempia kohtaan.”
“Runsas salaattipöytä”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista”
“Sisustus”
“Joka kerran maksaminen on haastavaa kun henkilökunta ei ehdi tai niitä ei näy missään..”
“Itse tulin uuden vegaanisen menun takia ja se oli erittäin hyvä, jopa parempi kuin osasin odottaa. Lisäksi pidin, että nykyään viineissä lukee niiden vegaanisuus listassa.”
“Osittain hieman sekavaa, tarjoilija vaihtui useasti ruokailun aikana ja samat kysymykset kysyttiin täten aina uudestaan.”
“Hyvä ruoka”
“Kalliit hinnat ja liiallinen viinien tyrkytys...”
“Hyvä monipuolinen salaattipöytä. Viihtyisä ravintolatila.”
“Mukava viihtyisä ja kauniisti sisustettu.”
“Monipuolinen menu. Hyvä sijainti.”
“Kiva ja viihtyisä ympäristö”
“Muutama henkilökunnasta ei oikein ollut asiakaspalveluhenkisiä.”
“Hinta/laatusuhde hyvä. Eipä taida Kotkasta löytyä kilpailijaa.”
“Liian puhelias mies tarjoilija!!”
“Ravintola on tunnelmallnen ja hienosti sisustettu. Henkilökunta on aina ollut mukavia, puheliaita ja ammattitaitoisia. Ruoka on hyvää ja minulle on aina neuvottu mitä voin syödä koska minä en voi kaikkea syödä. Olen aina saanut hyvän annoksen.”
“yllättävän hyvä ruoka ketjuravintolaksi. En ole käynyt aiemmin, koska edeltävässä ravintolassa ruoka oli aina samaa ja teollista. Palvelu oli loistavaa. Tarjoilijan nimeä en muista, mutta hän oli todella ystävällinen.”
“Hyvä ruoka”
“Meitä oli seitsemän hengen seurue, 3 miestä, 4 naista. Kukaan ei oikein pitänyt ravintolan nykyisestä sisustuksesta. Siellä tuntui kuin olisi oltu kellarikerroksessa, jossa oli äskettäin ollut paha vesivahinko, jonka jäljet oli vielä korjaamatta. Entinen Fransmanni oli kotoisampi.”
“Hyvä ruoka, runsas salaattibuffet”
“Tilaamamme ruoka (syksyn maistelumenuu) oli todella hyvää! Menuun jokainen osio oli meille mieluisia ja maistuvia! Ruokaa oli sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Tarjoilijan viinisuositus sopi myös hyvin ruuan kanssa. Suosittelen.”
“Siisti, viihtyisä ja hyvällä paikalla.”
“Brunssi on huonontunut siitä mitä se alkujaan oli. Hintaan nähden ei enään uusimisen arvoinen. Lämmin ruokaosuus oli pettymys sekä jälkiruokapöytä mikä oli vain kuivia leivonnaisia. Jos siinä olisi edes ollut kermavaahtoa mitä laittaa päälle, olisi ollut ihan ok.”
“Viihtyisä ja hyvä ruoka”
“Kalliit hinnat”
“Hyvä ruoka ja kiva henkilökunta.”
“Mukavan rento tunnelma. Viihtyisä paikka. Hyvät ruoka- annokset.”
“Huomasin jälkikäteen,etten ollut tajunnut käyttää S- ryhmän etukuponkia annokseeni eikä tarjoilija sitä vinkannut.....”
“Erittäin mukava henkilökunta!”
“Ravintolan sisustus on trendikäs eli tällaisia sisustuksi Suomessa paljon. Miksi S-ryhmä ei voi tehdä ravintoloistaan persoonallisia. Eihän Kotkassa tarvitse olla samanlainen sisustus kuin Tampereella tai.... Nykyinen metallivalaisimineen, lankkupöytineen, sohvaryhmineen ja tyynyineeen... niin nähty. Missä viihtyisyys? Kyllä nämäkin aika mukavia mutta ravintolassa voisi olla jopa ykis osa nuoremmille, toinen osa vanhemmille musiikkia myöten. Muistakaa, että Suomen kansa ikääntyy!! Jos haluatte meidän käyvän ravintolassa syömässä, alkää unohtako meitä nuunkuin nyt olette tehneet. Kun matkustan New Yorkiin, menen tämän tyyppiseen ehkä, Suomessa haluaisin lämpimämpää, viihtyisämpää valoineen, musiikkeineen.... osaatteko ideoida? Emme tarvitse ( 65-75) vanhainkotitunnelmaa, vaan trendikästä aikuisille! Me käytämme farkkuja ja ties mitä asusteita, kuuntelemme jatsia, nautimme kuohuvaa, aika usein samppanjaa, emmekä kysy hintoja!!”
“Ruoka ja hyvä palvelu”
“Maut”
“Pe simpukat”
“Parsa aikaan parhaat eivät olleet perinteiseen tyyliin valmistettu kuten esim Belgiassa syödään voin ja sormisuolaa kanssa niin että ne ovat vielä rapsakoita eikä vesililluksi keitettynä. Ne olivat mauttomia ja limaisia matoja”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Kaupungin ainoa laatuunsa”
“Välillä palvelu ontuilee”
“Siisti, miellyttävä ravintola”
“Aika suppea ruokalista”
“Ystävällinen henkilökunta, hyvä luonnollinen palvelu”
“Ruoka oli hyvää, mutta olisi saanut olla vielä hieman parempaa, jokin yllätysmomentti jäi puuttumaan.”
“hyvä sijainti”
“Hyvä lista ja laadukas ruoka, ystävällinen henkilökunta”
“Henkilökunnan 'lisämyynti' erottui selkästi tarjoilian puheesta. Ensimmäistä kertaa ravintolassa käydessä huomioni kiinnittyi, että lisämyyntiä yritettiin saada joka kohtaan. En ole missään muussa ravintolassa ikinä huomanut tällaista.”
“ystävällinen palvelu”
“Palvelu erinomaista”
“Lähimaksu ei toiminut.”
“Hyvä ruoka”
“Hinnakas”
“Ruoka on hyvää ja tunnelma lämpöinen ja siisti”
“Lounasruoka on herkullista ja esillepano on houkuttelevaa. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Henkilökunta oli palvelevaa ja ystävällistä.”
“Helppo tulla, palvelu nopeaa”
“Tarjoilijat olivat reippaita ja avuliaita. Mieleen jäi rento tunnelma.”
“Henkilökunta taitavaa ja ystävällistä, luovat viihtyisän tunnelman.”
“Vähän kallis.”
“Henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Maistuva ruoka.”
“Lounasaikaan valikoima saisi olla hieman laajempi. Enemmän vaihtoehtoja mistä valita.”
“Ruoka ja tunnelma”
“Tunnelma ja hyvä ruoka.”