Poikkeustilanteen vuoksi olemme suljettuna 8.3.–18.4.2021 ajan.

Frans & Rosalie on rennon raskalainen bistro aivan Kotkan keskustassa upean Sibelius-puiston vieressä. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Meillä ruoasta ja seurasta nautitaankin hymy huulilla ja ilman kiirettä. Ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo luovat Frans&Rosalie bistrossa ainutlaauisen ja lämpimän tunnelman, jollaista ei muualta löydy! 


Toivotamme sinut avosylin tervetulleeksi nauttimaan yhdessäolosta, hyvästä fiiliksestä ja tietysti unohtumattomista mauista.

Frans & Rosalie -bistro tarjoaa Nizzan tori -lounasta arkisin klo 11-14. 

 

Bon appétit!

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ympäristö on viihtyisä, kivasti ryhmitelty tilat eri osastoihin. Ruoka, lounasaikaan varsinkin salaatit, ovat herkullisia."”
“Ensimmäinen kerta ei luultavasti jää viimeiseksi! Onnistunut lounas ja tunnelma takaa tämän että vien tiedon eteenpäinkin.”
“"Paikallinen, siisti ja viihtyisä.Ruoat erinomaiset, viimekerralla tosin kala oli liian suolaista koko porukalla,,annoimme kyllä palautteen siitä. Esillepano annoksissa täys10 , tarjoilijalta odotimme vähän enemmän panostusta, mutta aina ei ole hyvä päivä kaikilla. Olimme kuitenkin iltaan tyytyväisiä ja palaamme takaisin????"”
“"ruoka oli todella hyvää,mutta loppui buffetpöydästä kesken,eikä sitä lisätty,vaikka lounas aikaa oli jäljellä vielä puoli tuntia,tuli vähän rääppimis fiilis."”
“Tarjoilija ei miellyttänyt”
“Kaikki sujui hyvin ja ravintolassa oli miellyttävä tunnelma. Ruoka oli maistuvaa. Loistava asiakaspalvelu.”
“Merkkipäivämme huomioitiin pöytään ohjauksesta lähtien hienosti.”
“Itse ruoka ei ole se syy käydä kyseisessä ravintolassa. Muuten viihtyisä ravintola.”
“Hyvä paikka..”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu. Erittäin maukas ruoka.”
“Alusta loppuun ravintolan puolesta.Vielä lähtiessä meidät toivotettiin tervetulleiksi viereiseen ravintola Venniin.Jäi kiva fiilis ja meillä oli tosi kiva tapaaminen ystävättärien kanssa noissa puitteissa.”
“Ihana tunnelma ja mahtava henkilökunta”
“Miellyttävä ilmapiiri”
“Kalkon puolin O.K.”
“"Lapsiystävällinen ravintola, mutta toki myös kiva ravintola aikuiseen makuun. Hyvä ruoka, mukava ja ystävällinen palvelu."”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“"Miellyttävä - ei liian hieno mutta ei myöskään ”rämpytysmusiikkia”soittava rento tex mex-hamppari-pizzapaikka. Musiikki joskus super hyvää vanhaa jatsia esimerkiksi! Musiikin täytyy olla sellaisella tasolla, että pystyy keskustelemaan. Tämä ollut ongelma joskus Amarillossa! Kyllä nuoret ja perheetkin pitää ”opettaa” puhumaan, kun ollaan ravintolassa syömässä. Mutta jos musiikki niin kovaa, että se on mahdotonta, on se surullista. "”
“"Hyvää ruokaa, lounastaminen on sujuvaa."”
“Pyysimme diettimme takia jättämään ranskalaiset simpukoiden lisukkeena pois ja saimme tilalle höyrytettyjä kasviksia mikä tuntui erittäin huomioon ottavalta”
“"Kaikki meni ihan hyvin mutta vierekkäisissä pöydissä ei ole suotavaa aterioida Koronan aikana ymmärrän, että asiakkaita halutaan mahdollisimman paljon mutta.....välit täytyy pitää vain joka toinen pöytä. "”
“Loistava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Viihdyimme hyvin ja paikka on siisti ja henkilökunta osaavaa”
“Ihan hyvä suoritus.”
“"Mahtava palvelu, hyvät ruoat. Tunsimme itsemme erittäin tervetulleiksi."”
“"PAISTETTU MAKSA OLI JÄKIRUOKINEEN JA KAHVEINEEN OIKEIN ONNISTUNUT ""LOUNAS""."”
“"Ruoka erittäin hyvää, palvelu hyvää mutta Juomapuolessa olisi parannettavaa jälkiruokajuomien puolesta."”
“"Ruoka oli hyvää, ja hintalaatusuhde kohtasi."”
“Teillä on aivan upea henkilökunta ??”
“Salaattipöytä monipuolinen Raikkaat salaatit”
“On paras ravintola Kotkassa!”
“Hyvä kokemus. Tosin ravintolan alkoholitarjonta oli hyvin suppeaa.”
“Laadukas ja todella hyvä palvelu”
“Ruoka on todella hyvää!”
“"Ravintola on miellyttävä, siisti ja salaattipöytä todella raikas ja maistuva!"”
“Hyvä palvelu”
“"palvelu miellyttävää, vinkkejä saimme, ei päällekäyvää ""tyrkyttämistä"", juomasuositus osui hyvin, alkuruoka ok+, pääruoka TOSI HYVÄÄ (ankkaa), vaimon suklaajälkiruoka hyvä, cappuccino aika vaisu kokonaisuus hyvä/erinomainen. tarjoilijalle erityismaininta, suositteli meille kotkalaisille keskustelujemme lomassa yöpymistä hotellissanne, joka oli siihen saumaan hyvin oiva vinkki, osoitti hyvää pelisilmää ja tilannetajua!"”
“"Päivälliskokemus oli erinomainen, ruoka hyvää ja henkilökunta asiantuntevaa ja ystävällistä."”
“"Annoksen salaatti oli tummuutta, joten se vaikutti esillepanoon (ei houkutteleva). Ranskalaiset perunat olivat kivikovaksi tehty. "”
“"Kuohuviini oli liian lämmintä, mutta tarjoilija hoiti viilennyksen nopeasti. Hän myös kertoi ruumista, antoi suosituksia. Erittäin ystävällinen palvelu. Ruoka oli sitä mitä luvattiin. "”
“Ainoa ravintola johon Kotkassa kannattaa mennä”
“Kotkan ruokaravintoloista hinta laatu suhde paras. Henkilökunta aina ystävällinen ja saa tuntemaan asiakkaan tervetulleeksi ja tärkeäksi asiakkaaksi”
“Kokemus oli meillyttävä ja lämminhenkinen. Ruoka oli hyvää ja palvelu oli pikkukaupungin ravintolaksi erittäin hyvä ja ammattaitoinen mutta silti helposti lähestyttävä”
“Hyvä ja kattava lounas”
“Kotkan viihtyisin ravintola.”
“Kotkassa ei ole juuri nyt vaihtoehtoa??”
“Ilta on ollut mukava ??”