Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Keittiö avoinna MA-TO 16.00-23.00, PE 16.00-23.00, LA 14.00-23.00, SU 14.00-23.00

(Keittiön aukioloaika saattaa vaihdella juhlapyhinä ja niiden aattoina)

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!

VARAA THE TABLE TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

IKÄRAJA Perjantai ja lauantai iltaisin 20

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (4,0)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,8)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Oikein kiva paikka”
“Aluksi pöydän saaminen oli hankalaa ja joutui odottelemaan pitkän aikaan. Tarjoilijoilta ei saanut huomiota odottaessa pöytää, että olisi tuntenut olonsa tervetulleeksi.”
“Ei ole vastaavaa Kotkassa”
“Ihan ok...”
“Hyvä ravintola”
“Palvelu oli hyvää ja lapsetkin otettiin huomioon asiakkaina kiitettävästi”
“Vierailin yökerhossa ja tykkäsin paikasta”
“Hyvä ruokavalikoima aikuisille. Lapsille ei niin hyvä jos haluaa muuta kuin hampurilaisia, ranskalaisia, lihapullia tai nakkeja. Ystävällinen henkilökunta.”
“Ihan hyvä meno....”
“Viihdyimme hyvin ja ruoka oli hyvää, joten voimme suositella.”
“Ruoka jne. Oli oikein hyvää,mutta meille osui tarjoilija jolle ilmeisesti osui matkalle ns. Muita haasteita jatkuvasti. Jäi hieman turhautunut olo, kun viereiset, meidän jälkeen tulleet, palveltiin ennen. En tiedä, millainen pöytien jakamist-tapa tarjoilijoilla oli, mutta ulkopuolisen silmään näytti sekavalla, kun samalla alueella pyöri vierailumme aikana ainakin 4 eri tarjoilijaa, jokainen 'oman pöytänsä kanssa.”
“Hyvä ruoka!”
“Henkilökunnan palvelualttiuden . Huomasi että tytöt tekevät työtään sydämellä ei hymy hyytynyt vaikka olikin kiire. Lapsenlapsellenikin 2v osoitettiin huomiota ja hänen kanssaan keskusteltiin vaikka kiire pukkasi päälle. Itse työskentelen samalla alalla niin kiinnitän huomiota aina palveluun. Kotkan tytöt saavat taputtaa itseään olkapäälle ja sanoa hyvä me. Yhteishenki toimi ja työskentely oli joustavaa ja iloista”
“Palvelu ja ruoka toimii aina, peukku sille ????”
“Hyvä ruoka”
“Ravintola on viihtyisä, vaikkakin pieni... Ravintola kaiken kaikkiaan oli mielestäni aiemmin paljon parempi.. Remontin myötä ravintolan tunnelma muuttui täysin ja huonompaan suuntaan. Yöaikaan ravintolassa tulee huonoa musiikkia, eikä biisitoiveita huomioida.. Henkilökunta ystävällistä kuten aiemminkin”
“Amarillo toimii loistavasti aina. Varma valinta ??”
“Henkilökuntaa vähän. Olivat kiireisiä. Iloisia kyllä. Maittava ruoka”
“Oli koronan jälkeen, jolloin odottelimme ruokaa tunnin. Taustamusiikki ei miellyttänyt.”
“Odotukset täyttyivät ja vieraammekin oli oikein tyytyväinen .Tarjoilija oli luonteva.”
“Ihan ok...tasaista s ryhmää.Ei yllätyksiä.”
“Kaikki sujui erittäin hyvin.”
“Amarillo on paras!”
“Ruoka oli hyvää, vaikka Amarillosta puhutaan sellaisena ns. 'perus hamppari' paikkana, niin ruoka oli todella hyvää ja laadukasta. Musiikki oli tunnelmaan ja sisutukseen sopimatonta. Ei kukaan jaksa kuunnella ravintolassa syödessään esim. Deadmau5:n EDM jyystöä. Musiikki voisi olla siis parempaa. Sellaista jotain kevyttä, helposti kuunneltavaa ruokailumusaa.”
“Pöytää joutui jonottamaan todella pitkään, mutta ruuat tulivat kuitenkin nopeasti.”
“Paljon porukkaa, lomakausi. Vähän kiireinen, sekava ja meluisa paikka. Nälkä lähti joka tapauksessa.”
“perus ok”
“Kotkan ainoita ravintoloita joissa laajat ruokalistat ja perheille sopiva meininki”
“Saimme odottaa aika kauan - tosin ravintolassa oli myös paljon ihmisiä. Ruoka oli hyvää, muttei niin hyvää kuin viimeksi.”
“Ihan jees paikka mutta yleensä en suosi ketjuravintoloita”
“Ei mitään negatiivista sanottavaa, kaikki sujui hyvin ja ruoka oli maistuvaa”
“ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi”
“Sain vegaanista ruokaa josta pisteet. Miinuksena se, että ruoka oli kylmää heti pöytään tuotaessa. Toisen ruokailijan ruoka oli kuumaa eli ilmeisesti ruokani oli jäänyt odottamaan toisen annoksen valmistumista. Sain kuitenkin hyvityksen kylmästä annoksestani”
“Meillä oli kiire ja palvelu sujui todella nopeasti ja tarpeemme huomioon ottaen”
“Oli just hyvä meittin tilanteeseen!”
“Mukava henkilökunta”
“Palvelu ja ruoka on hyvää”
“Svårt att hitta ingången till restaurangen. Vi hade på förhand bestämt att vi ska äta just på Amarillo. Vi satte oss först på fel restaurang som vi trodde var Amarillo. Blev sedan visade till rätt ställe.”
“Siisti paikka, hyvä sijainti Sali ei tehtävien tasalla. Pöydän varaus jo vaikeaa. Vastaanotto toimi. Samoin ruuan tilaus. Ruuat odotteli lämpölampun alla pitkään eikä tosiaan ruuhkaa. Ruokailun aikana / jälkeen ei saanut yhteyttä henkilökuntaan. Oltaisiin otettu jälkkäri, mutta lapset kyllästyi osottamaan. Laskun saanti vaati äänen korotusta (yleensä tarjoilijan saa kiinni katsekontaktilla). Sääli, henkilökunta kuitenkin ihan mukavaa. Eli salin johtaminen kuntoon, kiitos”
“Vähäisten käyntimäärien mukaan on vaikea muodostaa kovin kattavaa käsitystä ravintolasta.”
“Ovella piti odottaa pitkään pöytiin ohjaamista, ja melkein käännyimme siinä kun piti odottaa niin pitkään. Odottamisen jälkeen meni oikein hyvin ja palvelu oli hyvää koko loppuvierailun.”
“Joka kesä tulen Kotkaan viikoksi käymään, ja silloin syödään perheen kanssa 1-2 kertaa Amarillossa. Kotka on hyvä paikka??”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”
“Tarjoilija varoitti ystävällisesti ruuhkasta tullessamme, mutta emme huomanneet sitä ollenkaan vierailumme aikana. Saimme erittäin hyvää palvelua tosi ystävälliseltä tarjoilijalta :)”
“Ruoka oli hyvää mutta menu oli supistettu. Ehkä koronaan liittyvää. Ravintola oli tunnelmaltaan ihan ok.”
“olin tyytyväinen”
“hyvä ruoka, persoonallinen tyyli”
“Mielestäni Kotkan paras ruokaravintola.”
“Rento ja ystävällinen palvelu, hyvä ruoka.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu”