Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Keittiö avoinna MA-TI 16.00-22.00, KE-PE 16.00-23.00, LA 14.00-23.00, SU 14.00-22.00

(Keittiön aukioloaika saattaa vaihdella juhlapyhinä ja niiden aattoina)

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!

VARAA THE TABLE TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

IKÄRAJA Perjantai- ja lauantai-iltaisin 20

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,8)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ei huonoa sanottavaa”
“Viihtyisä sisustus, hyvä ruoka”
“Ok”
“Mielestäni annos valikoima oli supistunut entisestä ??”
“Palvelu oli ++++++”
“Mukava miljöö, tarpeeksi välimatkaa seurueiden välillä näin korona-aikaan ä.”
“Vähän kulahtanut yleisilme”
“Sekä palvelu että ruoka oli oikein hyvin onnistunut.”
“Ihan perus. Gluteenitonta niukasti, vegeä ihan ok. Ruoka oli hyvää, perus.”
“Hyvä perusruokaravintola!”
“Henkilökunta oli taitavaa, iloista ja ammattitaitoista!”
“.”
“Mukava juottola, ravintola puoli henkilökunnaltaan parempi. Ruokalista nykyään todella suppea jolloin huonommin löytyy nirsoimmille syötävää. Karaoken vetäjä useimmiten huutaa, näyttää sormea ja on huonotuulinen useimmille asiakkaille. Ymmärrän että känniläisiä rankka katsoa, mutta ammatinvalinta kysymys.”
“Baaripuoli on hyvää mutta ruoan kanssa on ollut hieman huonompia kokemuksia. Henkilökunta on kylläkin todella hyviä”
“Todella mukava henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää, mutta tarjoilu hidasta”
“Vanha Amarillo oli kivempi. Nykynen on siistimpi mutta ei enää oo klubifiilistä. Dj vois vaihtaa soittolistojaan, kuunneltu melkei samoja jo 8 vuotta”
“Uusittu ruokalista oli pettymys.”
“Hyvää oli ruoka vaikka mukaan otettiinkin koronan vuoksi.”
“Saimme erittäin hyvää palvelua ja henkilökunta otti upeasti huomioon myös erityistoiveet. Ruoka oli maistuvaa ja annokset hyvän kokoisia.”
“Hyvää Amarillo tasoa, todella ystävällinen henkilökunta. Kiitos meidän ison ja meluisan poikien futisjloukkueen ruokkimisesta, kaikki sujui hyvin”
“Loistavaa ammattitaitoa tarjoilijalta.”
“Hyvä ruoka ja hyvä paikan sijainen”
“Hyvä sijainti, kohtuulliset hinnat”
“Henkilökunta on aina rentoa ja asiantuntevaa ja tunnelma on mukava sekä ruoka aina hyvää!”
“Todella mukava tarjoilija. Toinen tarjoilija oli ihan pihalla ja siitä jäi vähän ärsyttävä fiilis. Viereisen pöydän huutava ulkomaalaisjoukkokin otti pattiin...”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Viihtyisä paikka.”
“Nopean käynnin yhteydessä 7e sisäänpääsymaksu tyhjään ravintolaan tuntui hassulta, muuten tulisi 10”
“Asiantunteva tarjoilija, pöytä puhdistettiin meille, olo oli tervetullut ja korona huomioitu hyvin.”
“Vastausvaihtoehdot eivät täysin sopineet, sillä hain ennakkoon tilaamani ruoan paikan päältä mukaan kotiin.”
“Gluteeniton hamppari oli paras mitä olen ikinä syönyt! Eli palaan varmasti uudestaankin hampparille??”
“Ruoka oli erittäin maukasta.”
“Peruspaikka, henkilökunta ystävällinen ja osaava.”
“Helppo ravintola, perusruokaa listalla. Ei gourmee, mutta perusvaihtoehtoja on jos ei hae mitään erityistä.”
“Hyvä asiakaspalvelu!”
“Oli mukava ilta, pöytiä ja karaoken mikkiä putsattiin säännöllisesti, mikä oli tosi hyvä!”
“Kaikki muuten ok, mutta Ribsit ei vaan ollut makuuni vaikka niitä suositeltiin maakunnan parhaaksi. BBQ soosia aivan liian paljon ja toinen annos liian pieni kahdelle jaettuna (kanaa aivan liian vähän tortillalättyjen väliin).”
“Paras mitä Kotkasta löytyy, mutta onhan se kutistunut olemattoman kokoiseksi.”
“Ruoka oli kyllä toimivaa ja hyvää kuten asiaan kuuluukin, annoksetkin näytti olevan hieman muuttuneet sitten viime kerran, tosin eri Amarillossa. Tarjoilun taso hieman heitteli. Ensimmäinen tapaus toimitti väärän juoman ja toinen juoma tuntui olevan outo käsite, vaikka tuote on listaoilla ollut vuosia. Toiseen annokseen ei huomattu kysyä millä lisukkeita se otetaan joten randomina tuli lohkoperunat, joka oli ihan ok. Harjoittelija-kylttiä ei hänellä ollut mutta toki aina sattuu virheitä, eikä nämä pahoja ollutkaan. Toinen tarjoilija osasi kyllä asiansa ja osoitti luovuutta jälkiruuan kanssa. Kun kuulin että chilisorbettia on saatavilla niin tavalliseen jäätelöön sain chilin rinkuloita päälle! Kiitos myös keittiölle tästä! Mitään kovin vakavaa virhettä ei sattunut mutta harvinaista toki osuuskauppojen ravintoloissa.”
“Palvelu oli hyvää ja sujuvaa”
“minusta ruoka ja palvelu on hyvää, siksi suosittelen mielelläni”
“Poikkesimme Kotkaan lomamatkalla. Kaupungissa ei asu ketään tuttua, mutta jos joku tuttu olisi sinne menossa, Amarilloa voisin kyllä suositella.”
“Oikein kiva paikka”
“Aluksi pöydän saaminen oli hankalaa ja joutui odottelemaan pitkän aikaan. Tarjoilijoilta ei saanut huomiota odottaessa pöytää, että olisi tuntenut olonsa tervetulleeksi.”
“Ei ole vastaavaa Kotkassa”
“Ihan ok...”
“Hyvä ravintola”
“Palvelu oli hyvää ja lapsetkin otettiin huomioon asiakkaina kiitettävästi”
“Vierailin yökerhossa ja tykkäsin paikasta”
“Hyvä ruokavalikoima aikuisille. Lapsille ei niin hyvä jos haluaa muuta kuin hampurilaisia, ranskalaisia, lihapullia tai nakkeja. Ystävällinen henkilökunta.”
“Ihan hyvä meno....”
“Viihdyimme hyvin ja ruoka oli hyvää, joten voimme suositella.”
“Ruoka jne. Oli oikein hyvää,mutta meille osui tarjoilija jolle ilmeisesti osui matkalle ns. Muita haasteita jatkuvasti. Jäi hieman turhautunut olo, kun viereiset, meidän jälkeen tulleet, palveltiin ennen. En tiedä, millainen pöytien jakamist-tapa tarjoilijoilla oli, mutta ulkopuolisen silmään näytti sekavalla, kun samalla alueella pyöri vierailumme aikana ainakin 4 eri tarjoilijaa, jokainen 'oman pöytänsä kanssa.”
“Hyvä ruoka!”
“Henkilökunnan palvelualttiuden . Huomasi että tytöt tekevät työtään sydämellä ei hymy hyytynyt vaikka olikin kiire. Lapsenlapsellenikin 2v osoitettiin huomiota ja hänen kanssaan keskusteltiin vaikka kiire pukkasi päälle. Itse työskentelen samalla alalla niin kiinnitän huomiota aina palveluun. Kotkan tytöt saavat taputtaa itseään olkapäälle ja sanoa hyvä me. Yhteishenki toimi ja työskentely oli joustavaa ja iloista”
“Palvelu ja ruoka toimii aina, peukku sille ????”
“Hyvä ruoka”
“Ravintola on viihtyisä, vaikkakin pieni... Ravintola kaiken kaikkiaan oli mielestäni aiemmin paljon parempi.. Remontin myötä ravintolan tunnelma muuttui täysin ja huonompaan suuntaan. Yöaikaan ravintolassa tulee huonoa musiikkia, eikä biisitoiveita huomioida.. Henkilökunta ystävällistä kuten aiemminkin”
“Amarillo toimii loistavasti aina. Varma valinta ??”
“Henkilökuntaa vähän. Olivat kiireisiä. Iloisia kyllä. Maittava ruoka”

Raflaamosta löytyi 2 lounasravintolaa läheltäsi: