Amarillo palvelee  vain Take Away asiakkaita.

SOITA JA NOUDA 0107635950  (Annosten nouto VENNistä.)

Käytössä poikkeusmenu

Katso poikkeusmenu tästä.

KOTIINKULJETUS WOLTISTA

 

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomatkin ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenin tarjolla on myös kurkunkostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkutteluja, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä! Tämä jokaisen täytyy kokea!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

IKÄRAJA Perjantai- ja lauantai-iltaisin K20. 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 06.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Laadukas päivällinen. Mukava henkilökunta. Ruka tarjoiltiin koko seurueelle samaan aikaan. Aamiinen oli myös tosi hyvä!”
“"Hyvää ruokaa ja juomaa, mahtava palvelu! "”
“Kotkalaisista paikoista paras”
“"Kotkassa on hyvä ravintola, iso, tilava ja vaihteleva menu"”
“Suosin paikallisia enempi kuin ketju paikkoja”
“Paikka oli viihtyisä ja ruoka oli hyvää. Turvaväleistä oli huolehdittu hyvin. Pöytiin voisi vielä tuoda käsidesipullot :)”
“"Kelvollinen ravintola Kotkan keskustassa. Olen käynyt useasti, ei koskaan flopannut"”
“Henkilökunta hyvä.Ruoka ihan hyvää.”
“Erittäin ystävällinen palvelu”
“"Hyvä tunnelma, keliaakikolle sopivaa ruokaa hyvin, ystävällinen palvelu "”
“Mukava ja rento tunnelma. Taustamusiikki oli sopivan hiljaisella että oli helppo jutella ja kuunnella mitä toisella oli sanottavaa. Minusta Kotkan paras ruokaravintola.”
“Jos joku sattuu käymään Kotkassa”
“"Olimme tulossa syömään kanan siipijä, valitettavasti niitä ei ollut enää listalla. Mukana oli pojat 13v ja 15v, heidän nälkä ei lähde lasten annoksilla. Niistä heidän oli valittava. Kananrinta leike (alkuruoka) kastikkeena oli sinihome juustoa? Tämä ei ehkä oli nuorten ensimmäinen suosikki. Muuten palvelu oli loistavaa, etenkin lopuksi pojille tarjottu FLIPPERI pelimahdollisuus. Tulimme kaikki kylläisiksi, palvelu oli hyvää. Menu vaihtoehdot olivat meidän mielestä huonot."”
“Palvelu on persoonallista ja sujuvaa. Ruoka oli maistuvaa ja viinivalikoima (ainakin punaviineissä) oli miellyttävä.”
“"Miellyttävä paikka, mutta ei periaatteessa mitään mikä erottaisi muista ravintoloista."”
“"Kaikki oli ihan ok, tarjoiltu kala oli valitettavasti hieman vanhahkoa"”
“"Suosittelin jo muutamalle. Uusi konsepti on todella hyvä ja piristävä. Henkilökunta oli todella hyvin tehtäviensä tasalla ja möi meille vielä kotimatkalle hyvät oluet. Jäin ehkä miettimään, että en varmaan toisella kerralla enää välittäisi nähdä liekitystä ja kuivajäätemppua. Mutta teki kyllä vaikutuksen ensimmäisellä kerralla. Hieno kokemus! "”
“En osaa perustella”
“"Ystävällinen henkilökunta, siisti ympäristö ja hyvä ruoka"”
“Eb osaa sanoa”
“Koska paikka on mukava paikka viettää iltaa ystävien tai perheen kanssa. ennen ruokailua ja sen jälkeen voi viettää aikaa Vennissä.”
“"Hyvä ruoka,hyvä palvelu."”
“Hiilihappojää oli kiva kokemus ruuan koristeena”
“Perusmeininki ja ei mitään pahaa sanottavaa. Paikkoja oli joten pääsi heti syömään.”
“Erittäin hyvä ja ystävällinen asiakaspalvelu!”
“"Palvelu oli todella hyvää ! Miinuksena Amarillossa ei toteunut koronan tuomat etäisyysrajoitukset, ihmiset olivat liiaan tiiviisti. Pöytiä voisi poistaa tai ripotella erikseen etäämmin toisistaan nyt kun on 2m turvavälit on erittäin olennaista taudin rajoissa pitämiseen. Tästä syystä siirryin syömään Venn ravintolan puolelle , tästä erityispalvelusta suurkiitokset hlökunnalle, "”
“"Perus Amarillo ruoka, jonka tilatessa tietää mitä saa. Ainakin näin korona aikana, jotenkin asiakapalvelu ontui aika pahasti. "”
“Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää! Tarjoilija oli ystävällinen.”
“"Meneekö tässä kiitokset 4.1.2021 klo 16:30-18 työvuorossa olleelle miestarjoilijalle? Erittäin hyvää asiakaspalvelua, myös huumoria riitti. Oli hyvä mieli koko meidän porukalla. Kiitos!"”
“Kävimme vaimoni kanssa 30 vuotis hääpäivän kunniaksi syömässä ja henkilökunta huomioi sen hienosti.”
“Ruoka oli todella hyvää ja tarjoilu yställistä.”
“"Enempi olisi saanut tässä kohtaan pisteitä viime kerran tarjoilijan suhtautuminen asiaan. Varmistin ettei ruuassani ole kesäkurpitsaa ja minulle vannottiin että ei ole. Kuitenkin oli ja asiasta asiallisesti huomautin. Minulle vain naurettiin että ""oho, aijaa, et vissii ollut allerginen "" ja se oli siinä. Hieman kyllä olis jo pitänyt pahoitella eikä mitään väliä olenko allerginen. En todellakaan olisi ottanut ko salaatilla jos olisin tiennyt"”
“"Aivan ihana naispuolinen tarjoilija. Harmikseni en ottanut nimeä ylös, mutta oli Vennin puolelta tullut ruuhka-avuksi. Hänelle suuret kiitokset ammattitaitoisesta ja iloisesta palvelusta! "”
“Mukava käynti syömässä”
“Juhlimme tyttären 18 vuotis päivää ja tarjoilija oli todella mukava ja ystävällinen. Ruoka erittäin hyvää ja sopivan kokoinen annos.”
“"Palvelu oli persoonallista ja viihdyttävää. Ruokana plate ei ollut huono mutta ei erityisen hyväkään. Esillepano revolverissa ja platessa erinomainen. Jälkiruokatilauksesta jäi uupumaan kaksi jäätelöannosta, mutta emme huomauttaneet, sillä kolmas oli ehtinyt jo syödä omansa ennenkuin kontakti tarjoilijaan saatiin. Ei myöskään laskutettu puuttuuneita annoksia."”
“"Kokemus on tilannesidonnainen. Osa työntekijöistä oli lähdössä pois töistä ja oli ns läksiäiset. Tilanne on aina tunteikas, varsinkin kun työryhmä on pieni ja tiivis. Kaikki tarjoilu ja muu oli ihan ok."”
“Hyvää perusruokaa josta löytyy jokaiselle varmasti sopiva”
“"Kohtelias palvelu, ruoka hyvää,....ravintolassa ei juuri silloin ollut asiakkaita kuin kahdessa muussa pöydässä joten en osaa sanoa miten palvelu sujuisi kiireellisemmissä oloissa..."”
“Hyvä palvelu ja ruoka. Kalustus ja ympäristö voisi olla miellyttävämpi.”
“Hyvä ja siisti ravintola. Tarjoilija olisi voinut kiertää vähän useammin vaikka pääsääntöisesti homma toimi.”
“Tykkäsin ruuasta ja palvelu oli hyvää”
“"Suosittelen niille jotka tykkäävät purilaisista. Ruokalista voisi olla monipuolisempi, ei pelkkiä purilaisia.Palvelu on erinomaista ja toimii riittävän nopeasti."”