Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomatkin ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenin tarjolla on myös kurkunkostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkutteluja, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä! Tämä jokaisen täytyy kokea!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

IKÄRAJA Perjantai- ja lauantai-iltaisin K20. 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Todella herkullinen ruoka ja hyvä palvelu!”
“"mukava henkilökunta, tuli juttelemaan kanssamme pöytäämme turvavälit huomioiden :-)"”
“Ihana asiakaspalvelu! Kiitos!”
“Upea henkilökunta ja erittäin herkullista ruokaa.”
“"Ihan hyvää ruokaa, siistit vessat ja hanatuopit"”
“Kiva paikka. Sopivan rento ja sopivan virallinen.”
“Kaikki ok”
“Aina hyvää ruokaa ja valmistetaan nopeasti. Henkilökunta ystävällistä ja tunnelma hyvä. Hyvä mieli jää kaikenkaikkiaan”
“"Mukava paikka. Amarillo on kuitenkin ketjuravintola, joten helposti tulee suositeltua muita paikallisia ravintoloita."”
“"Rento ja mukava tunnelma, herkullista ruokaa, kiitos!"”
“"Ruoka ja palvelu oli hyvä. Ensi kerralla tulemme taas kun lapsille on lohi annos saatavilla, nyt oli pettymys kun sitä lähdimme syömään muttei kuulunutkaan tällähetkellä valikoimaan. "”
“"Ruoka oli hyvää. Ainoa (iso) miinus tulee siitä, että tilasin Pepsi Maxia, mutta juoma ei selkeästikään ollut sitä, vaan maistui Rainbow/Siti yms-kolalta. Tähän toivoisin muutoksen. "”
“"Hyvä palvelu, kaipaisin kyllä holittomia vaihtoehtoja juomiin. Näitä ei ollut ollenkaan valikoimassa saatavilla. "”
“Hyvä ravintola”
“"yksi asia jäi askarruttamaan! Kävin wc:ssä, enkä heti löytänyt ovea pois sieltä. Hyvä olisi jos ovessa olisi merkki exit tai joku muu vinkki. Kiitos hyvästä palvelusta. Terv Else ja 6 muuta mukana ollutta"”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä paikka sekä tunnelma ja mukava henkilökunta."”
“Tunnelmallinen hyvä paikka jossa voisi istua vaikka pitempääkin. Mutta kun on keikka töissä niin tuo illan istumiset saavat jäädä johonkin parempaan hetkeen”
“hyvä perus ravintola”
“Kiva mesta”
“Laadukas päivällinen. Mukava henkilökunta. Ruka tarjoiltiin koko seurueelle samaan aikaan. Aamiinen oli myös tosi hyvä!”
“"Hyvää ruokaa ja juomaa, mahtava palvelu! "”
“Kotkalaisista paikoista paras”