Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Keittiö avoinna MA-TO 16.00-23.00, PE 16.00-02.00, LA 12.00-02.00, SU 12.00-23.00
(Keittiön aukioloaika saattaa vaihdella juhlapyhinä ja niiden aattoina)
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Liian ahtaasti pöydät. Tarjoilija ei osannut myydä tuotetta, en saanut house burgerista muuta kuvaa kuin että siinä on tylsä perussalaatti. Kaikki asiakkaat ängettiin samaan tilaan vaikka ravintolassa näytti olevan tilaa”
“Hyvä ruoka, hyvä paikka”
“Hyvät ruuat, ammattitaitoiset tarjoilijat sekä baarimikot, Uusi yleisilme on tyylikäs. The Table vaikuttaa mielenkiintoiselta, ja sitä pitää mennä joskus testaamaan.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Meidän synttärisankari huomioitiin todella hyvin, juoman ja laulun säestämänä ?? Täysi-ikäiseksi tullut nuorukainen oli kovin otettu ja kiitollinen asiasta, ja äidille tuli kyynelsilmäkulmaan, Aivan Upeaa Palvelua, Kiitos ❤”
“Ystävällinen ja rento palvelu”
“Asiakkaan huomioiminen”
“Oli siisti ja huomioitiin asiakas hyvin! Olin tyytyväinen!!!”
“Henkilökunnan palveluasenne kohdillaan, kivan aito meininki ja kiinnostus siihen että asiakas saa sopivat annokset ja juomat. Uskalletaan suositella ja uskalletaan sanoa myös mikä ei ehkä oo oma lempituote. Oikeasti tykätään niistä tuotteista mitä olaan myymässä, se näkyy.”
“Remontin jälkeen vielä muutamia yksityiskohtia mitä voisi hioa, osa valaisimista 'päänkolautuskorkeudella', meille pöytään tullut viinipullo & cooleri olivat vähän pölyisiä... Pikkujuttuja, jotka toivottavasti korjataan kun ehditään.”
“Musiikki ajoittain TODELLA kovalla, jolloin keskustelu vaikeaa.”
“Uusi remppa tehty”
“Hampparin pihvit oli täysin raakoja”
“Uusi ilme!!”
“Ruokalista on lähes muuttumaton.”
“Mukavat ja iloiset työntekijät, pääasiassa hyvä ruoka ja viihtyisät tilat”
“Hyvä palvelu,ja ruoka!”
“Miellyttävä kokemus aina :)”
“Pidin Amarillosta enemmän ennen uusimista. Lisäksi noussut ikäraja harmittaa ystävieni puolesta.”
“Mukava henkilökunta”
“Uudistus ei paras mahdollinen”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta ja hyvä palvelu !”
“Trendikäs”
“Siivottomuus illalla baarissa”
“Tilat ovat siistit.”
“Ruokalistat pakastetavarasta tehtyä ruokaa.”
“Uudistunut sisustus on oikein miellyttävä!”
“Tunnelmallinen ja siisti sisustus, uusi ilme.”
“Negatiivisia asioita: se, että ikäraja on viikonloppusin nostettu 20 vuoteen, tilaa on vähemmän, Hellon ja karaoken puolta ei enää ole eikä paikka ole enää sama mukava nuorten aikuisten juhlapaikka, vaan vanhempien istumisravintola. Olen pettynyt siihen, ettei Amarilo säilynyt klubina, vaan siit tuli tavallinen ravintola. Nyt Kotkassa ei ole tanssipaikkaa nuorille juhlijoille. UUdistuksessa ei mielestäni ollut muuta positiivista kuin ravintolan uudet pöytäryhmät..”
“Remontilla on saatu tuore ja piristävä ilme ravintolalle. Ravintolan eri osat antavat tunnelmaa jokaiseen makuun.”
“Ravintolan oma drinkki oli erittäin hyvä. Tarjoilija myös informoi drinkin sisällöstä (jota ei oltu mainittu menussa). Ruoka oli myös erityisen hyvää.”
“Pöytä, jossa istuimme kaverini kanssa ei oltu selkeästi puhdistettu. Pinta oli täynnä kuin sahanpurua (tai pölyä). Pyyhkäistessä pintaa jäi käsi täysin harmaaksi. Paikalla oli myös kylmä.”
“Hyvin tehty uudistus, joka houkuttelee muitakin kotkalaisia uudistettuun ravintolaan.”
“Erittäin siisti yleisilme.”
“Ruokalistaa olisi voinut päivittää enemmän.”
“Nyt Amarillo on mukavan valoisa, siisti, puhdas ja kivaa kun siellä on istumatilaa edellisten ikävien loossien tilalla :)”
“Remontti oli aika onnistunut ja ravintola oli viihtyisä. Sellaisen parannus ehdotuksen voisin antaa, että asiakkailta voitaisi vaatia, edes jonkinlaista pukeutumista. Iltaravintola ei ole paikka mihin tullaan verkkareissa ja lippalakki päässä, vai onko?”
“Baarimikko ei tiennyt mikä on koktail nimeltään Mimosa ja sen tekeminen ei mennyt ihan nappiin ?? se on kuitenkin kansainvälinen juoma, eikö?”
“Uusi tapa ohjata asiakkaat tullessa ensin baaritiskille ennen pöytään pääsyä koska 'tarjoilija ei ole vielä valmis'. Ei pakkomyyntiä kiitos!”
“Henkilökunta oli ystävällisiä ja hyväntuulisia”
“Todella hyvin onnistunut uusi ilme...raikasta entiseen verrattuna. Ravintola oli tupaten täysi ja jonotettiin pöytien vapautumista mutta henkilökunta oli ihan parasta...ystävällistä ja huomaavaista kiireestä huolimatta!”
“Hyvä paikka juhlimiseen.”
“Kotka on aina ollut hyvä bilemesta, olen useasti asioinutt teillä, mutta uusi ikäraja viikonloppuisin(k20) ei ole hyvä juttu. Kävisin useammin jos ikäraja olisi taas entisellään.”
“Hyvä palvelu ja hyvää ruokaa! Uusi lista on todella onnistunut. Kun meillä ei ole vielä Amarilloa Hämeenlinnassa, en ole siellä kovin usein käynyt, mutta aiemmat kerrat ovat olleet ruoan suhteen pettymyksiä. Nyt odotamme innolla Amarilloa tänne ja olen jo kehunut Kotkan Amarilloa ja annoksia ystävilleni Hämeenlinnassa.”
“nauttimani ruoka-annos oli erittäin maukas , toivottavasti listan muut ruuat ovat samaa tasoa”
“Henkilökunta loistavaa kiireestä huolimatta ja ruoka todella hyvää!”
“Uudenlainen ilme. Todella freesi vanhempaan verrattuna. Tilaa löytyy ja on viihtyisä.”
“Hintataso voisi olla alempana”
“Uudistettu ravintola oli erittäin siistinyt viihtyisä”
“Ei ollut gluteenitonta jälkiruokaa.”
“Vastaanotto oli erittäin hyvä, asiakaspalveluhenkinen. Tunsin itseni tervetulleeksi. Ruoka oli todella hyvää, vain hiukan liian suolaista. Sisustus oli viihtyisä.”
“Siustus ja ilmapiiri oli hyvä. Ruoka oli kauniisti esillä, mutta se ei maistunut (lounaspöytä)”
“Lounasruoka oli kauniisti esillä, mutta se ei maistunut.”
“Remontti onnistunut hyvin.”
“Sijainti ja henkilökunnan ammattitaito sekä ystävällisyys.”
“Remontoinnin jälkeinen uudistuminen”
“Uudet ns kuparipöydät tuoksuvat jopa häiritsevästi”
“hyvää ruokaa.”
“pitkä odotus aika, noin tunti meni vaikka ihmisiä ei ollu ravintolassa kovinkaan montaa.”
“Yleisvaikutelma ja työntekijät”
“Uudistunut ulkonäkö on miellyttävä.”
“Ruokajuomien tulossa kesti kauan sekä vesi unohdettiin vaikka luvattiin tuoda useita pulloja (ymmärrettävää kun kiire, pyysin asiaa uudestaan). Lamput on osassa pöydissä niin, että valo tulee suoraan syöjän silmiin. Annokset on mielestäni ”vääränlaisissa” ja epäkäytännöllisissä astioissa, lautasissa, että syöjän on vaikea syödä.”
“Uudistus onnistui!”
“Ovesta tuli kylmää lähipöytiin..”
“palvelu ensiluokkaista”
“Uusi moderni ilme ja asiakaskunta.”
“Ihana uusi sisustus ja hyvä sapuska!”
“Remontin jälkeen Amarillo on todella siisti ja viihtyisän näköinen. Sekä positiivisena yllätyksenä klo 2 aikaan keittiöstä kuljetettiin ruokaa asiakkaalle!”
“Käviämäärään nähden musiikki soi todella kovalla, eikä kuullut ystävän puhetta.”
“Remontin jälkeen viihtyisä yleisilme.”
“Ehkä hieman hidas palvelu vaikka porukkaa oli maanantai-iltapäivänä todella vähän.”
“Musiikki pauhasi turhan kovalla, ei oikein tiennyt onko diskossa vai ruokaravintolassa. Ruokalistoihin voisi merkitä ruokien tulisuuksia, ainakin, jos annos on kovin tulinen. Nyt sattui niin tulisen polttelevaa kastiketta, että meinasi jäädä koko ruoka syömättä. Makua kyllä oli yllin kyllin.”
“Hyvä palvelu”
“Uusi SIISTI ilme.”
“Ruokalistaa voisi uudistaa!!!”
“Liian pitkä odotusaika, vaikka pöydät olivat tyhjät. Liian kova musiikki. Melkein tunti pitää odottaa tilauksen.”