Olemme avoinna 2.6. alkaen. Tervetuloa!

Annoksiamme voit tilata take awayna ja kotiinkuljetuksella, katso ruokalista ja tilausohjeet: kymenseudunosuuskauppa.fi

 

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.

Keittiö avoinna MA-TO 16.00-23.00, PE 16.00-00.00, LA 12.00-00.00, SU 12.00-23.00

(Keittiön aukioloaika saattaa vaihdella juhlapyhinä ja niiden aattoina)

Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!

VARAA THE TABLE TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 02.06.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erittäin hyvä ja henkilökohtainen palvelu!! Todella miellyttävä ja ammattitaitoinen suosittelu ja keskustelu annoksen valinnasta, joka vaikutti tilaukseen hyvin positiivisesti!”
“Uudistunut Amarillo on miellyttävä ja viihdyttävä kokemus, lapset viihtyivät todella hyvin, mikä on kaikkein tärkeintä kun lasten kanssa tulee.”
“Hyvää ruokaa”
“Ihan hyvä ruokailu ja palvelu pelasi.”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka oli hyvää, palvelu oli hyvää”
“Kasvisruokailijoille vaihtoehtoja on suppeasti (ja se osassa niistä oleva kikhernepihvi ei ole kovin maistuvaa).”
“Kaikin puolin kiva ravintola jossa hyvät ruoat ja juomat sekä asiakaspalvelu”
“Oli hämmentävää kun piti odotella pöytään ohjausta vaikka paikalla oli vain muutamia ihmisiä. Eli vapaita pöytiä oli eikä niissä ollut varattu lappuja.”
“Oikein reipas tarjoilija, hyvä jäätelöannos.”
“Osaava henkilökunta jonka kanssa erittäin helppo ja mukava asioida.”
“Kaikki oli loistavaa. Ruoka ulkopihvi loistava ja just oikee kypsyys. Kaikki olisi ollut kymppi... mutta jälkkärijuomastani löytyi lasinsiru viime hörpyillä minkä kävinkin sanomassa liikeideapäällikkö. En pyydellyt mitään korvausta, suosittelin vain vaihtamaan jäät.”
“Palvelu hidasta, ruoka hyvää.”
“Ravintola oli hyvä! Paljon eri juoma vaihtoehtoja, samoin myös ruoissa. Tarjoilija oli todella mukava mikä jätti porukallemme hyvän fiiliksin. (Nuori tarjoili todella hymyileväinen)”

Raflaamosta löytyi 2 lounasravintolaa läheltäsi: