Kokkolan Rosso sijaitsee Kauppakeskus Chydeniassa, kaupungin viehättävän kävelykeskustan sykkivässä sydämessä. Toivotamme tervetulleeksi kaikenikäiset vauvasta vaariin, niin pienet kuin isotkin harraste- tai työporukat ja erityishuomion meillä saavat lapsiperheet.  Lapsille on oma ruokalista ja leikkipaikka. Tarjoamme italialais-suomalaisia makuelämyksiä ja palvelun laadusta emme tingi. 
 
Ympärivuotinen terassimme on oiva tapaamispaikka  varsinkin kesäisin, mutta myöskin  talvella erilaiset tapahtumat, kuten jo perinteeksi muodostunut Talvikaraoke ja Toppahousutanssit ilahduttavat asiakkaitamme.  Kesäaikaan arkilounas terassilla saa ruokatunnin tunnelman suorastaan välimerelliseksi. Talvisin kävelykeskustan valotunnelmaa täydentävät  Rosson upeat, eläväliekkiset terassilämmittimet.
 
Kabinettimainen uudempi osa Rossoa on suosittu syntymäpäivien ja juhlien pitopaikka. Baarissa on kiva istuskella ja katsella kävelykadun vilinää, nauttien erikoiskahveista, oluista, viineistä ja drinkeistä. Antipastoja ja makeita herkkuja löytyy jokaiseen makuun, pizzojen, pastojen, pihvien, kalaruokien, salaattiannosten ja keittojen lisäksi eli varmasti jokaiselle jotakin. 
 
Kokkolan Rosso on tunnettu aktiivisesta mukanaolosta Kaupungin ja lähiseudun tapahtumissa. Leikkimielistä terapiaa asiakkaille olemme tarjonneet mm. miesten käsityöillassa ja tarjoamalla asiakkaille mahdollisuutta kutoa  hyväntekeväisyyteen terapiapeittoa ja kirjoittaa tarinaa päiväkirjaamme kutomisen lomassa. 
 

Asiakaspaikkoja on 140 ja kesäterassilla 75.  

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen palvelu ja pizza maistui hyvältä.”
“Harvoin mitään suosittelen, mutta Rosso on listalla jos joku kysyy paikkaa”
“Meille sopiva ruokapaikka matkalla mökiltä kotiin. Tyttären liha jäi ikävästi sitkeäksi, muuten ruoka oli kelpoa. Terassin mökä vähän häiritsi ja joutui paikan katsomaan tarkkaan”
“Perus hyvä ruoka. Hyvät aukioloajat ja terassi.”
“Bra mat, centralt”
“Maten smakade bra”
“Hyvä”
“Luotan laadun tasaisuuteen”
“S-mobiilialennusta ei huomioitu laskussa, vaikka näytin sen puhelimesta ja asiasta puhuttiin. Ilmapiiriä huononsi viereisten pöytien ihmisten huono käytös. Vierailusta jäi epämiellyttävä tunne.”
“Kokkolan viihtyisin terassi ja ystävällisin henkilökunta. Vain lista on tällä hetkellä hiukan niukka, joka on melko ymmärrettävää, mutta valitettavaa.”
“Hyvä palvelu ja laatuun voi luottaa.”
“Ison porukan kolmen lajin ruokailu sujui sujuvasti.”
“Tunnelmallinen paikka ja hyvä ruoka. Lapsille kiva leikkinurkkaus.”
“Viihtyisä ravintola jossa mainiot ruoat.”
“Minulla on ollut useina vuosina hyviä kokemuksia käydessäni Kokkolan Rossossa !”