Uusi elämyksellinen Amarillo avattu!

Uusi Ama­ril­lo ko­ros­taa yh­tei­söl­li­syyt­tä, elä­myk­sel­li­syyt­tä ja vie­rai­den viih­ty­vyyt­tä. Chef­tai­ne­rim­me loih­ti­vat kau­pun­gin par­haat her­kut ja en­ter­tai­ne­rit ja bar­tei­ne­rit pi­tä­vät huol­ta siitä, että jano pysyy loi­tol­la ja tun­nel­ma kor­keal­la! 

Arki erottaa, Amarillo yhdistää! Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. 

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

Karaoke suljettu toistaiseksi.
Keittiö auki ma-la klo 22 saakka.

Pöytävaraukset

Varaukset ja tiedustelut Original Sokos Hotel Kaarlen myyntipalvelusta p. 020 780 8920.

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka”
“"Ravintolaa on uudistettu hienoksi ja tunnelma oli mukava. Ihana, reipas ja ystävällinen henkilökunta."”
“Kyseessä oli AAMIAINEN jonka nautin Amarillossa hotelliyöpymisen yhteydessä.”
“Tunnelmallinen kohtuuhintainen viihtyisä”
“kaikki toimi hyvin”
“Ruoka hyvää ja paikka vihtyisä. Tarjoilijat tuntuivat olevan tosi kiireellisiä.”
“"Ruoka oli hyvää,tilat siistit,hyvä henkilökunta, mutta ruokaa joutui odottamaan tunnin se on liian pitkä aika"”
“Betjäningen var väldigt bra!”
“"Annoskoko liian pieni, ranskanperunoita oli liian vähän ja pihvi todella pieni. Ruoka oli muuten hyvää. Kylmä veto kävi pöytään."”
“Hyvä ruoka ja siisti ravintola”
“Juuri remontoitu todella hienot tilat”
“Ruokalista on helppolukuinen ja sopivan suppea. Henkilökunta on asiakasystävällistä ja ammattitaitoista. Ruan laatutaso ei heittele.”
“Ok paikka”
“"Uudistus oli oikein onnistunut, odotan innolla karaokepuolen ja viinibaarin avaamista."”
“"Hyvä valikoima. Yhtenä kertana vuoropääliköllä oli kauhia kiire saada tilaus, jouduttiin useampaan otteeseen sanomaan että katsomme vielä. Kamnattaa aina kysyä etkatsotteko vielä.. Toisella kertaa eri työntekijä, aivan ihana"”
“Det blev sämre sedan man ändrade om där. Ljudnivån är mycket högre nu. Hörde nästan inte när bordskamraten pratade.”
“"Kokemus oli muuten hyvä mutta tarjoilija hoputti annoksen päätöksen teon kanssa vaikka näki että meillä oli tilanne päällä 1,5v pojan."”
“Hyvä ruoka. Mukava tunnelma. Hyvä sijainti”
“Ravintola ei ehkä ole sopivin senioripariskunnalle. Korona-aikaan ravintola oli liian täynnä ja meille liian meluisa paikka nauttia ateriasta.”
“"Juhlimme hääpäivää joka oli henkilökunnan tiedossa, kassalla vastaanotto olisi voinut olla parempi juhlasta me johtuen. Lisäksi meiltä laskutettiin ylimääräinen kuohari. Se kyllä palautettiin kun huomautin. "”
“Olin tyytyväinen”
“"Viihtyisä paikka, ruoka oli hyvää ja juoma kylmää."”
“Hyvää ruokaa ja palvelua. Ravintolan uusi ilme loistava.”
“Siisti ja hauskasti sisustettu ravintola. Ystävällinen asiakaspalvelu ja herkullinen ruoka”
“Ruoka oli hyvää. Tila oli kyllä aika pimeä -huonosti valaistu. En pidä siitä että kesken ruokailun tullaan häiritsemään / kyselemään maistuuko ruoka.”
“Viihtyisä ja hyvä ruokapaikka.”
“Olin tyytyväinen palveluun ja voin lämpimästi suositella paikkaa”
“"hienoksi remontoitu viihtyisä ravintola hyvä ruoka, ainut miinus oli että yhdelle seurueessa tuli ruoka hiukan myöhemmin kuin muille mutta ei paha viivästys, johtui varmaan siitä että muut otti burgerit ja hän olikohan lohta. En fanita ketjuravintoloita mutta ihan positiivinen tapaus tämä kokkolan uusi amarillo"”
“Olin tyytyväinen ruokaan sekä palveluun”
“"Söimme erilaisia ruokia, alkupaloja ja pääruokia. Ruokien maku ei ollut niin hyvä, tai oikeastaan makuja ei paljoa ollut. Halloumi''ranskikset'', ei ollut hyviä, pinta maistui vappumunkille syystä tai toisesta, oliko sitten rasva ollut vanhaa vai mitä.. harmitti myös että 8hlö seurueellemme ei ollut sopivaa pöytää ruokailuun, vaan olisimme joutunu jakautuu eri pöytiin. Mahduttiin kuitenkin just ja just pyöreeseen loossiin, mutta tiivis tunnelma ei haitannut."”
“Trevlig personal o god mat.”
“"Ainut miinus kun avokeittiöstä näkyy kun kokit syö samalla ranskalaisia kun valmistavat ruokaa, muutoin kaikki erinomaista."”
“"Ravintola oli juuri avattu remontin jälkeen. Emme osaa sanoa, millainen paikka on ollut ennen. Ravintola oli aivan täynnä mennessämme, ja meidät ohjattiin baariin odottelemaan. Baarin tarjoilija kävi jopa välillä kysymässä koska pääsemme syömään. Palvelu oli erinomaista, ja meidät huomioitiin todella ystävällisesti koko ajan. "”
“Ok ruoka”
“Hyvää kannattaa suositella”
“Tajallinen määrä vaihtoehtoja isommalle ryhmälle”
“"Henkilökunta oli ystävällistä ja huomioi asiakkaita, esim. kyselemällä ja hymyilevällä katsekontaktilla. Palvelu oli nopeaa ja ruoka maittavaa."”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Saimme erittäin hyvää ja ystävällistä palvelua ollessamme syömässä.”
“Kaikki ok maksamista lukuunottamatta. Vaikeuksia yhdistelmän lahjakortti sekä henkilökunta alennuksen kanssa.”
“"Palvelu oli erittäin hyvää ja jouhevaa. Olin ilmoittanut, että poistumme risteilylle aikaisemmin kuin pöytävaraus kestää. ja asia otettiin huomioon koko tarjoilun ajan."”
“Työreissulla joten eipä sitä hirveästi tule mainostettua kun tuolla suunnalla harvemmin liikkuu”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu”
“"Henkilökunta oli ystävällistä ja otti minut, seuralaiseni ja koirani hyvin huomioon. Henkilökuntaa oli riittävästi täydellä terassillakin ja saimme laskun pikaisesti sitä pyydettyämme. Henkilökunnalle oli tattu mahdollisuus palvella meitä hätäilemättä, vaikka pähkäilimme muutaman minuutin tilauksemme kanssa. Kiitos! "”
“Helppo tulla.”
“Kiva ja mukava ravintola hyvän hotellin yhteydessä”
“Merenrantakaupungista pitää löytyä paikallista kalaa. Sisustus on synkkä”
“Kaikki toimii erittäin hyvin ja hotellihuonekin oli tosi kiva”
“Saatiin hyvää palvelua ja ruoka oli maistuvaa”
“Ihan ok”
“"Asiakaspalvelu ammattimaista ja asiakasläheistä, hyvä ruoka ja juomat. Suurimman vaikutuksen teki erittäin ystävällinen ja ammattimainen asiakaspalvelu."”
“Hyvä ilmapiiri ja ruoka.”
“Oli kiva käydä”
“Amarillosta saa aina perushyvää ruokaa toimipaikasta riippumatta.”
“"Ravintola oli viihtyisä ja tunsin oloni tervetulleeksi. Ruokalistalla oli valinnanvaraa ja uskon, että jokaiselle löytyy oma annos."”
“Hyvän palvelun takia sekä hyvä ruoan takia suosittelisin”
“Kiva paikka”
“"Homma toimi ok ja varsinkin tarjoilija hoiti homman kotiin! Yksi moka tuli! Eräs seurueen henkilö esitti toiveita ja tarjoilija kirjasi ne ylös, mutta annoksen tultua ei niitä oltu huomioitu!"”
“Pääruoka oli kylmää.”
“"Hyvä palvelu, hyvä ruoka & kiva miljöö. Miinuksena että korona-ajan turvavälit eivät ihan toteutuneet."”
“"Kiva terassi, mukava tarjoilija. Ruoka-annos liian suuri, pitäisi olla vaihtoehtoja, ei ole kiva aiheuttaa hävikkiä."”
“Palvelu oli sujuvaa ja ruoka tuli nopeasti.”
“Palveluun enemmän huomiota ”maistuuko ruoka? Tarviiko jotain?” Jälkiruokaa ei kysytty ollenkaan ennen kuin itse ooteltuamme sitä pyydettiin.”
“Hyvä palvelu ja miellyttävä henkilökunta. Olen aikaisemmin käynyt usein kyseisessä ravintolassa kun asuin Kokkolassa.”
“Tarjoililija oli todella ystävällinen. Jäi hyvä maku paikasta.”
“Ystävällinen palvelu ja ripeä palvelu.”