Reilua ruokaa ja rentoa menoa!  Amarillon runsaan texmex-keittiön kaikki annokset ovat mausteisen maukkaita ja niillä tyydyttää isonkin nälän. Kaupungin parhaan texmexin lisäksi Amarillossa tarjoilllaan joka viikko rentoa baaribailausta ja hervotonta tunnelmaa sekä kaupungin aurinkoisimman terassin torin laidalla. Suosittu karaokebaari avoinna perjantaisin ja lauantaisin klo 22 alkaen.

Keittiö avoinna ma­–to klo 22.30 saakka, pe­–la klo 23 saakka sekä sunnuntaisin klo 20.30 saakka.
Lounas ma­–pe 11–14.

Varaukset ja tiedustelut Original Sokos Hotel Kaarlen myyntipalvelusta p. 020 780 8920.

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.01.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelun nopeus (ruoka, juoma).”
“Tilattiin ruoka huoneeseen ja oli hienosti pakattuna”
“Aina ollut hyvin maittavat annokset :) ja nopeaa palvelua”
“Sijainti on hyvä, ainakin hotellissa majoittuville. Palvelu ystävällistä ja nopeaa. Ehkä hieman hälyinen vaikutelma tuli, mutta saattoi johtua myös siitä, että valittiin paikka aivan sisääntulon vierestä. Kokonaisuus erittäin hyvä!”
“Kiitos ruuasta ja palvelusta??”
“Ehkä hieman liian viileä huonelämpötila.”
“Ystävällinen ja asiansa omaava tarjoilija ,hyvä ammattitaito”
“Puolisoni on vegaani ja hänelle on tarjolla liian vähän vegaanisia ruoka-annoksia. Kaikissa ruoka-annoksissa käytetään samaa kikhernepihviä proteiininlähteenä. Se on hyvää, mutta samaan makuun kyllästyy ajan myötä. Tulisimme useamminkin syömään, jos olisi tarjolla monipuolisempia vegaaniruokia.”
“ystävällinen palvelu”
“Siisti, miellyttävä asiakaspalvelu.”
“Rento meininki. Sopivasti valinnanvaraa. Annokset sopivan kokoisia”
“Ruoka ei maistunut niin hyvältä kuin odotin”
“Ystävällinen henkilökunta ja ruoka annokseen voi esittää omat toiveet.esim.perunat vaihtui pataattiin.”
“Ei mitään erityistä mainittavaa, koska ketjuravintola. Ruoassa harvoin on moittimista, mutta tarjoilulämpötilat ovat liian alhaisia suosituksiin nähden.”
“Ruoassa harvoin on moittimista, mutta tarjoilulämpötilat ovat liian alhaisia suosituksiin nähden - jos tilaan minkä tahansa muun (=arvokkaamman burgerin) kuin Amarillo Big Burgerin, annos on yleensä kylmä. Ymmärrän kyllä, ettei hampurilaista välttämättä voi tarjota höyryävän kuumana lisukkeiden vuoksi, mutta jos tulen ravintolaan syömään päivällistä ja lämpimän aterian, tahdon myös syödä sen lämpimänä. Lisäksi menu päivittyy todella harvoin. Tarjolla on silloin tällöin viikon-parin ajan jotain kampanjaburgereita tm. sesonkiin sopivaa, mutta todella usein päätyy siihen samaan Big Burgeriin sen vuoksi, että kaikki muut annokset useimmiten aiheuttavat jossain määrin pettymyksen, enkä koe saavani rahallenk täyttä vastiketta.”
“Mukava henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Useimmiten ruoan saa nopeasti lounasaikana”
“Ravintolassa on hieman viileä istua”
“Parkkipaikka autolle löytyy hyvin hotellin pihasta. S-kortilla voi saada alennusta joistakin annoshinnoista, jos vain sattuu listalla lukemaan. Ravintolan keittiö osaa tehdä hyvää ja maistuvaa ruokaa. Kokeilla on tekemisen meininki ja siitä kiitos heille!”
“Ravintolan loossi -istumapaikat ovat jo kulahtaneet ja ahtaat istua ja varsinkin nousta pois. Ne voisi vaihtaa kunnon pöytäpaikkoihin.”
“hyvä palvelu,rauhallista menoa,ruoka hyvää”
“Ruoka on hyvää.”
“Annoskoot pienentyneet hurjasti verrattuna aiempaan. Mielestäni hinta ja laatu/määrä eivät enää kohtaa kaikissa annoksissa. Ruokailutila on myös levoton, mikäli et pääse 'loossiin' istumaan. Palvelun taso todella ailahtelevaa!”
“hyvä henkilökunta”
“Aspa :)”
“Perus Rillo”
“Tarjoilijan yritys saada meidät tilaamaan lisää viiniä vielä senkin jälkeen, kun ilmoitimme menevämme seuraavana päivänä töihin ja sen vuoksi yksi pullo riittäisi.”
“Hyvää ruokaa”
“Ruoka oli erittäin hyvää, tarjoilu nopeaa ja ystävällistä.”
“Sais jo remonttia tehdä”
“Henkilökunta oli erittäin mieluisaa, meidät huomioitiin koko vierailumme ajan. Tuli sellainen olo, että meidän viihtyvyydestä välitettiin ihan oikeasti”
“No ei yleisesti Kokkolasta, mutta ruokalistaa vois hieman uusia”
“Aamiaisen esillelaitto, siellä tarjolla olleet 'erikoisuudet' (mm. tervaleipä, tyrnishotti... yms.) Erittäin positiviinen kokemus. Valikoimaa riityävästi, ruoka hyvää+ talon erkoisuudet. Erottuu muiden hotellien (ja jopa saman ketjun) ravintoloista erinomaisesti! Jos on nähnyt yhden ABC-aseman, on nähnyt ne kaikki, ja jos on käynyt Amarillo-ravintoloissa ympäri Suomen, -mutta missannut Amarillo-Kokkolan-, ei ole nähnyt mitään. Henkilökunta, palvelu, ruoka, -JA SE AMUPALA!! TÄYS KYMPPI!”
“Mukava tunnelma, hinta-laatu suhde hyvä. Nopea palvelu vaikka asiakkaita oli paljon.”
“Henkilökunta, ruoka, ilmapiiri.”
“Mukava tunnelma ja sopiva ruoka jos tekee mieli laadukkaampaa hampurilaisateriaa”
“Siellä tuulee ulko-ovesta sisälle eli kylmä!”
“Mutkaton asiakaskokemus ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ruoan laadussa on parantamisen varaa. Salaattipöytä ABC-tasoa.”
“Tunnelma on mukava sekä hyvät ruuat”
“Ruokalistat välillä todella sekavat, ei aina oikein osaa valita”
“Ravintola kaipaisi uudistumista.”
“Mukava henkilökunta, nopea palvelu, ja ruoka oli hyvää”
“Base Burger annoksessa voisi olla mukana myös pieni raikas salaatti tai esimerkiksi Coleslaw-salaatti. Ainakin minä jäin kaipaamaan perinteistä coleslaw salaattia ja minusta sen voisi sisällyttää annoksen hintaan, joka oli 18,90€. Lisäksi meksikolaiset oluet (Sol tai Corona) voisi myydä alhaisemmalla katteella. Minusta hinta 5,90€ tai 6,5€ Coronalle huokuttelisi ostamaan muutaman oluen, sen sijaan että ostaisi yhden hintaan 7,30€.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Perus varma ja miellyttävä paikka”
“Pääruuissa parantamisen varaa... Eikä jäiset browniet enää houkuttele tilaamaan jälkkäriä”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Jälkiruuan jälkeen ei tulla enään kysymään mitään joten laskua ei näin ollen saa pöytään vaan joutuu mennä tiskille seisomaan.”
“Ruokailemaan pääsee yleensä jonottamatta.”
“Sijainti ja S-bonukset”
“Meluisa ja yksityisyys puuttuu.”
“Ystävällinen tarjoilija, joka asiantuntevasti ehdotti minulle sopivia ruokia ja juomia.”
“Ravintolan yleisilme oli hieman synkkä ja karu minun makuuni.”