Lounaat lähelläsi

Pizza & Buffa Prisma Mikkola, Pori

10:30 - 15:00
Itäkeskuksenkaari 6, Pori
  • Rosepippurihärkää 10,90 €
    G L
  • Silakkapihvejä 10,90 €
    L
  • Salaattibuffa 7,90 €
  • Jälkiruokabuffa 3,90 €
  • Fiesta 15:00- 19:00 11,50 €

Fafa's Pori

11:00 - 14:00
Yrjönkatu 14, Pori
  • Valitse haluamasi pita ja side alla olevista vaihtoehdoista: 10,70 €
Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Pizza & Buffa Prisma Mikkola, Pori

Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

 
Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.
Presso Prisma Mikkola, Pori

Presso on sitä varten, että joka päivä olisi aikaa omalle hyvälle hetkelle. Haluamme vaalia läheistä ja kotoista kahvilakulttuuria. Kahvi on suomalaiseen makuun hyvää ja varmasti tuoretta. Pullat, sämpylät ja pikkusyötävät ovat herkullisen makuisia, paikan päällä leivottuja ja aina tuoreita – meillä on uuni kuumana koko päivän. Tottahan elämän pitää olla makeaakin. Anna meidän yllättää: kun kello kilahtaa, jotakin hyvää tuli juuri uunista.  

Tapahtumat
18.9.2020 perjantai

Viini-ilta Casa Gusto

Torero Pori

Yrjönkatu 12, Pori
59,00 EUR/hlö
Ravintola Toreron teemallisessa ja vastuullisessa viini-illassa tutustumme ja maistelemme viinejä rennosti illallisen lomassa.