Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Seuraa meitä somessa: Facebook @CoffeeHouse Levi ja Instagram @coffeehouselevi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (3,5)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Iha mukava paikka.”
“Ihan ok kokemus. Ainoa negatiivinen asia oli kahvilan pienuus -siis oli aina täynnä.”
“"Kiva, keskeinen sijainti ja tuttu tarjonta"”
“"Hyvä palvelu, tarjonta"”
“"Söin toista kertaa lounassopan joka on aina lohikeitto ja vaikka se onkin hyvää, voisi se vaihdella vaikka porokeiton kanssa."”
“"Viikolla 49 oli varmaan henkilöstövajausta. Hatun nosto nuorelle naiselle, joka oli yksin paikalla toisella käyntikerrallamme. Ensimmäisellä kerralla henkilöstöä oli enemmän - osin varmaan vasta harjoitteluvaiheessa. Emme. syistä johtuen kahvi loppui kesken, tee oli aika laihaa. Palvelu oikein ystävällistä ja meillä oli ymmärrystä vajaukselle ja opettelulle. Olisi ollut kiva, jos kahvila olisi auennut jo aikaisemmin ja olisi ollut auki joka päivä, mutta oli varmaan henkilöstövajausta."”
“Kaikki toimii hyvin??”
“Siellä oli mukavan rauhallinen tunnelma”
“"Viihtyisä kahvila, erittäin ystävällinen palvelu"”
“"Mukava,kodikas paikka "”
“"Kotoisuus ei ollut ihan samalla levelillä, mitä kahviloissa voisi olla, varsinkaan näin upeassa miljöössä. Toki siihen vaikutti eniten asiakkaat (liikaa, kovaäänisiä, sählääviä ulkotamineineen) joille ei hirveästi voi mitään. "”
“"Olin pitkän viikonlopun Levillä ja tulin torstaina myöhään nälkäisenä. Aivan ihana tummahiuksinen nainen taikoi minulle niin maukkaan gluteenittoman kanaleivän ja iltateen että ihan itku tuli. Söin kahtena päivänä suussasulavaa kalakeittoa, jota tumma nainen suositteli minulle. Aivan ihania naisia tiskin takana koko vkl ajan! Ja sain vielä niin törkeän maukkaan gluteenittoman matkaevään mukaani sunnuntaina, vei kielen ihan mennessään. Kahvilan henkilökunta oli ihanan iloisia ja asiantuntevia. Heidän kohteliaisuutensa paistoi tiskin läpi pitkille pöytiin ja kahvilassa oli ilo istua. Kiitos teille jotka olitte työvuorossa to-su 2.-5.12., olitte ihania! Toivon että tämä palaute tavoittaa teidät. KIITOS ❤️"”
“"Valikoima aika heikko, joulun aikaan odottaisi jotain jouluista, kuiva joulutorttu ei ehkä ole sitä. Huomasimme seinällä ilmoituksen mustikkaglögistä, olisiko voinut olla tiskillä?"”
“Sai ottaa myös koiran sulan puolelle mukaan.”
“Kiva Kahvila hyvällä paikalla”
“"Hyvä sijainti, ok hintataso"”
“"Levillä vaihtoehtoja on vähän. Tuntuu, ettei kukaan kahvilatoimijoista panosta asiakkaaseen. Ajatellaan - ohimenevä 1timer. Koskee myös Coffee Housea. Samalla - pidän teitä kuitenkin the vaihtoehtona kun perheen/kaverin kanssa kahvilla."”
“"Kahvila on viihtyisä, asiakaspalvelu ystävällistä ja ammattitaitoista. Juomien valikoima on hyvä ja ruokien valikoima on kohtuullinen. Leivonnaiset ovat kauniita ja kauniisti esillä mutta mauttomia (juustokakku). Maku on keinotekoinen ?? en aio ostaa seuraavalla kerralla."”
“Hyvällä paikalla ja siisti paikka.”
“Siisti ja viihtyisä”
“Juustokakku oli ihanaa!”
“Kaikki sujui hyvin ja tuotteet vastasivat odotuksiani:)”
“Sijainti ja väljät tilat”
“"Viihtyisä, kiva kahvila, hyvä palvelu."”
“"Valikoima oli suppea, ymmärrän kyllä että kävimme ns. sesongin ulkopuolella, sesongilla puolestaan valikoima on aina mahtavan runsas. "”
“Hyvä sijainti ja tunnelmallinen paikka”
“"Palvelu ja lounaskeitto todella hyvää,kaikkia tervehdittiin mennen tullen"”
“"Bra service, gott kaffe"”
“Hyvät erikoiskahvit yms”