Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Seuraa meitä somessa: Facebook @CoffeeHouse Levi ja Instagram @coffeehouselevi

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava tunnelma. Hyvällä sijainnilla keskustassa, mutta samalla lähellä laskettelurinnettä.”
“Viihtyisä kahvila, hyvä valikoima ja palvelu. Ei muita vastaavia Levillä.”
“Kahvila on viihtyisä ja henkilökunta ystävällistä, varsinkin Jenni.”
“Tarjottavien valikoima olisi voinut olla monipuolisempi”
“Viihtyisä paikka ja hyvä sijainti. Ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvä palvelu ja sijainti, viihtyisä sisustus”
“Minua neuvottiin käyttämään s-etuseteliä s-pankin sovelluksesta ostoksen yhteydestä. Tästä jäi hyvä mieli ja asioimme kahvilassa lomallamme vielä 2 muuta kertaa vaikka emme majoittuneet kahvilan läheisyydessä.”
“Sijainti on käytännöllinen ja mahdollisuus hyödyntää S-ryhmän etuuksia.”
“Jos kahvila on täynnä, en suosittele, koska korona!”
“Kahvila sisustus kaipaisi valoisuutta ja paikallisen saamelaiskulttuurin esiin tuomista (porontaljat, lampaan vuodat, Lappiaiheiset kuvat seinille ja taustalla voisi soida pehmeästi joikumusiikki sekä ehdottomasti kynttilät pöydille palaamaan. Sain mitä halusin syödäkseni ja juodakseni, mutta pienen väännön jälkeen myyjättären kanssa.”
“En juurikaan toimi suosittelijana kuin erittäin harvoin”
“Viihtyisä kahvila, hyvä tuotevalikoima.”
“Olin Levillä viikon 8.12. Lähtien. Minulla ei ollut loma-asunnossani Café Latte- laitetta, joten kävin siellä joka päivä hakemassa Café Latten. Se oli erittäin hyvää ja palvelu aina sujuvaa ja luontevan ystävällistä.”
“Kiva paikka”
“Valikoima oli suoppea gluteenittomien tuotteiden osalta”
“Kaikki sujui ok.”
“Viihdyn levillä ja myös Coffee House Levillä:)”
“Erittäin hyvä lounas kokemus laskettelun välissä. Hinta-laatusuhde 10+”
“Kolmen viikon aikana joka pv oli samaa ruokaa, eli lohikeittoa. Voisi vaihtaa joskus ??? Kahvilan tiski on epäsiisti ja isot kahvimukit ja muut posliinit täyttävät tiskit. Korkeat kuppipinot...Myynnissä Voisi olla myös esim täytettyjä patonkeja, täytettyjä ruisleipiä tms. Nyt ei ole mitään hyvää ja terveellistä. Myös valmiit salaattiannokset, smuutiet täydentäisivät tarjontaa. Vaihtelua ja vaihtoehtoja kaipaisi. Kahvi Ok. Tarjottimet eivät kaikki sovi astioiden palautuspisteeseen. Näin korona aikana astiat kerättiin pöydistä mutta pyyhittiin huonosti jos ollenkaan.”
“Mukavat ihmiset asiakaspalvelijoina, keskeinen sijainti.”
“Hyvät tuotteet ja ystävällinen palvelu”
“Maukas kalakeitto”
“Kallis paikka.”