Coffee House Levi avaa ovensa 1.7.2020.

Lisätietoja ravintoloistammme ja kahviloistamme löydät TÄSTÄ

Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aika ahdas, tuotteet olivat vähän lopussa tälounasaikaan. Söimme lohoikeitot, se oli todella hyvä. Nuoret naiset olivat töissä 7.3., erityiskiitos heille loistavasta paöveöusta!!”
“Voittaa Helsingin paikat heittämällä siisteydessä ja valikoiman houkuttelevuudella. Pakasteleivonnaisten esillelaittoon selvästi kiinnitetty huomiota mikä lisää laatumielikuvaa. Helsingin paikat voisivat oppia paljon tämän paikan tekemisestä”
“Kahvilaan on aina tervetullut olo ja siellä on lämmin tunnelma.”
“Iloinen myyjä edesauttaa ostamaan enemmän”
“Tarjolla on Levillä monta muuta mukavaa kahvilaa”
“Hyvä keitto, sotkuinen yleisilme, lähinnä siksi, että pöydillä likaisia astioita.”
“Kahvila hyvällä paikalla, palvelu pelasi ja tuotteet oli houkuttelevia.”
“Hyvät kaakaot ja ystävällinen myyjä”
“Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä.”
“Naistarjoilija oli ok, pitkähiuksinen mies sanoi ostaessa bagelia et voit ottaa ite sen. Ei kysynyt haluaako lämmittettynä.”
“Hyvällä paikalla, paljon istumapaikkoja. Viihtyisä ja järkihintainen”
“Mielestäni kakkupalat + muut leivonnaiset olivat kalliita. Lisäksi jouduin odottamaan vuoroani kassalla/ jonossa melko kauan, ainakin 10min ennenkuin pääsin antamaan tilaukseni. Kassalla ja juomia tekemässä oli vain yksi henkilö. Toinen laittoi astioita kuivumaan ja tiskin takana oli kolmaskin henkilö, mutta he eivät tulleet auttamaan kassaa.”
“Todella mukava ja tyylikäs paikka keskellä kylää - lohikeitto on meidän ja paikan hittituote jo usean vuoden ajan!”
“Kaikki toimii??”
“Mukava ja siisti peruskahvila.”
“Hyvä laadukas kahvila.”
“Ei mitään erityistä mutta perusvarma kahvila.”
“Tuotevalikoima on laaja ja herkullinen. Tila on viihtyisä. Ainoa miinus on se, että vapaita pöytiä ei tahdo sesonkiaikana löytyä.”
“Lapsille oli ennen tarjolla ranskalaisia ja pikku suolaista sekä ehdoton valtti: Wii-peli. Kun lapset viihtyvät, aikuiset viihtyvät!!!”
“Bra utbud och centralt. Fräscha produkter.”