Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,6)
Lapset (3,6)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Helposti saavutettavissa, eli käytännössä tarkoittaa, että parkkipaikka on vieressä, ihan ok sapuskat”
“Yleensä ei ole moitittavaa, mutta nyt sattui ruokailun loppupuolella tulemaan kännikalajoukko viereiseen pöytään mölyämään.”
“Taustamusiikin puuttuminen, joka lisäisi viihtyvyyttä.”
“Tarjoilijat on aina ollu todella hyvät.”
“Keittiömaisteri oli nyt ok, mutta aiemmin on käynyt ihme hiihtäjiä harjoittelemassa. Siellä oli pitkään huippuhyvä kokki, mutta lienee vaihtanut firmaa.”
“Tuttu paikka ja tuttu työntekijä??”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää. Ravintolan uudistustöitä odotellessa...”
“Viihtyisä, hyvä palvelu, kiva musiikki taustalla, ja Suomen paras pippuripihvi ;)”
“Hyvä sijainti, tuttu ruokalista.”
“Ihan OK paikka. Jostain syystä mukanani ollut lapsi sai bonuksena auton. Sehän ilahdutti kovasti myös. Tuossa Rossossa muutenkin lapsiasiakkaat ovat tervetulleita.”
“ei erityistä negatiivista, toki Rossojen raastepöytä ei ole koskaan ollut oikein houkutteleva. Nyt sanoin että raejuustoa on aika vähän niin jos kuulin oikein, minulle vastattiin jotain tyyliin niin se on loppu. Kuitenkin epäselvästi, raejuustoa ei tullut.”
“Ravintolan rento sisustus”
“Syömäni vegaanipizza oli kohtalaisen mauton”
“Tasaisuus sekä laadussa että palvelussa.”
“Maksamistilanne yleensä on hieman takkuillut. Silloin kun haluaisi tilata laskun henkilökuntaa ei näy missään, muuten kyllä. Osasyynä varmaankin se ettei henkilökuntaa arki-iltoina ole hirveästi.”
“New Orleans Stompers”
“Huono palvelu, epäsiistit tarjoilijat.”
“Ystävällinen tarjoilija Pauliina palvelee minua useasti ja olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.Lounasaikaan on liian vähän henkilökuntaa asiakasmäärään nähden. Ravintola on siisti ja WC tilat myös. Sisustus kaipaa uusimista.Koska lunnonvaloa on vähän,tulisi kalusteet vaihtaa vaaleiksi.Pelkät paperiset ruokalistat pöytäliinana kuluneessa pöydässä antavat vaikutelman vanhasta baarista.Tekstiilejä vaihtamalla(vaaleat päytäliinat ja verhot) saa edullisen muutoksen yleisilmeeseen.Lattian voisi käsitellä koneellisesti.Olisi puhtaamman näköinen ja helpompi pitää siistinä arkisin.”
“Yleisilme .Kun tulee ravintolaan haluaa luksusta Ravintola on eri asia kuin työpaikkaruokala.”
“Pizza oli harvinaisen hyvää (erityisesti ruispohja)”
“Sisustus on jotenkin kalsea ja vanhanaikainen. Henkilökunta ei näyttänyt kiinnostuneelta meistä kun odotimme eteisessä.”
“Tosi hyvä ruoka ja ystävällinen henkilökunta”
“Meidät otettiin vielä ystävällisesti syömään vaikka keittiö oli jo sulkemassa”
“hyvä pizza”
“alkusalaatti voisi olla parempi”
“Mukava henkilökunta. Hyvän makuiset ruoat.”
“Lasten listalta poistettu lehtipihvi...”
“Ammattitaitoinen ja nopea palvelu”
“Erittäin nopeasti, supernopeasti, saimme hyvän ruoan. Asumme Espoonlahdessa ja hyvin harvoin käymme Kirkkonummella. Nytkin olimme muilla asioilla, mutta tuli nälkä.”
“Ehkä vähän retuinen tila, kaipaisi remonttia, etenkin se ulkoterassi. Kyllä silti voi suositella.”
“Olen aikanaan asunut Kirkkonummella ja muuttanut sieltä jo vuosia sitten Espooseen, mutta Rosson takia tulee jopa Espoosta välillä ajettua Kirkkonummelle syömään. Lisäksi tummahko pitkätukkainen, vanhempi rouva tarjoilija joka on lähes aina paikalla on kyllä paikan sydän. Jaksaa aina palvella asiakaslähtöisesti ja on silmää tarvitseeko asiakas esim suositusta ruokaan vai ei. Ruusuja hänelle.”
“Lapsille Rossoissa ylipäätänsä on hyvä menu ja palvelu lapsiperheille erityisen hyvää. Nyt viimeksi vieraillessani olin ilman lapsia ja terassille ei ollut palvelua, mikä hieman häiritsi. Ravintola ei ollut erityisen kiireinen sillä hetkellä, joten tarjoilija olisi ehtinyt terassillekin.”
“Terassilla on itsepalvelu”
“Hyvä asiakaspalvelu”
“Maittavat pitsat. Kiva salaattibuffa.”
“Vain yksi henkilökuntaa, liian vähän salin puolella.”
“Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta, ruoka tuli melko nopeasti ja oli positiivinen yllätys, varsin maukasta!”
“Ainoa ravintola lähettyvillä.”
“Sisustus epäsiisti ja vanha. Kaipaa uusimista kiireesti.”
“Lapsille löytyy leikkipaikka. Taustamusiikki ei ole häiritsevän kovalla. Ruoka on tasalaatuista jokaisella käynnillä. Henkilökunta on ystävällistä.”