Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

3,8

Ruoka (3,8)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,7)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 24.04.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja vaihteleva lounas.”
“Suht. Edullista ja maittavaa ruokaa”
“Ihan ok paikka”
“Ruoka”
“Sijainti, vaihtoehtoja alueella ei ole monia muita, ihan kiva fiilis”
“Ruoka. Se itse pääasia eli ruoka ei ole Rosson vahvuuksia. Rasso on kategorisoinut tarjontansa alempaan keskiluokkaan (pizza-pasta jne.), eiväkä listan harvalukuiset kalliimmat annokset ole hintansa veroisia, silä ne maksavat saman kuin oikeissa ravintoloissa, mutta maistuvat puolivalmisteilta. Kyllähän ne viinin kanssa ihan mielellään syö, mutta minkaanlaisesta kulinaristisesta elämyksestä ei voi puhua. Lisäharmina listan paras annos (karitsaa/lammasta) poistui valikoimasta loppusyksystä. Kuitenkin suurin heikkous on jälkiruokavalikoima, jossa ei ole mitään tilaamisen arvoista. Kuitenkin kiitokset alkupalapöydän parantumisesta. Se kompensoi merkittävästi pääruoan vaatimatonta hinta-laatu-suhdetta. Ja ravintolan mukava tunnelma saa meidät kuitenkin usein käymään siellä. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin todettava, että jos Hgin laadukas ja monipuolinen ravintolatarjonta olisi hieman lähempänä, tuskin kävisimme Rossossa kovin usein.”
“ruispohjaiset pizzat”
“Ruoka on hyvää.”
“Menu-lista suppeahko.”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Tilat, siisteys”
“Palvelu on aina ihan hyvää, mutta ravintola on vähän nuupahtanut ja katse osunut ikkunan pieliin, kattolamppuihin...pölyihin... pöydät ovat kivasti omia soppiaan, mutta ravintola on jotenkin surullisen pimeä eikä tunnelmallinen. Muutenkin ilme on jämähtänyt menneille aikakausille. Prismasta on kuitenkin helppo kipaista Rossossa ennen ostoksille menoa ja kumppanini kanssa usein niin teemmekin, kun tällä hetkellä noita kilpailevia ruokapaikkoja on vähän, mutta uusia on tulossa, joten monesti toivon, että ulkoasu uusiutuisi. Kiitokset kuitenkin kivasta palvelusta. Meillä on melkein kantapöytä ja useimmiten sama tuttu henkilö palvelemassa. :)”
“Kerroin jo ed. kohdassa.”
“Ruoka maistuu hyvältä.”
“Sijainti on keskeinen. Ei ole ahtaan oloinen. Hyvää ruokaa. Hyviä asiakasomistaja tarjouksia.”
“Viileä tila. Lämpöä saisi olla enemmän.”
“Tilaan itse melkein aina paistettua lohta ja tattikastiketta perunamuusilla. Ovat herkullisia. Olen useasti suositellut tätä ruokaa muillekin. Se perunamuusi on hyvää, samoin tattikastike. Kastiketta pyydän joskus lisää. Se on niin hyvää !! Jatkakaa samalla linjalla !”
“Ensimmäinen tarjoilija oli nopea ja tehokas. Alkusalaatti oli hyvä. Ruoka maistui.”
“Toinen tarjoilija ei huomioinut meitä, vaikka ravintola oli hiljainen, käveli vain ohi. Vanhempi naishenkilö.”
“Hyvaa henkilokunta”
“Hyvä palvelu”
“Todella ystävällinen henkilökunta.”
“Melko kalliit hinnat.”
“Hyvä ruoka”
“Hyvät pizzat. Ainoa ravintola, joka vähän pidempään auki illalla. Antipastipöyät usein ihan ok. Mutkaton paikka kaiken ikäisille.”
“Ruokalistan pitäisi ehdottomasti uusiutua. Nyt ollut tosi pitkään sama. Kevyitä ja kasvisruokia enemmän. Jotkut tarjoilijat ovat yliystävällisiä. Ikkunat Prismaan voisi jotenkin vaikka muovittaa/maalata tunnelmallisella tavalla. Tyhmää ne kirkkaat valot ja tavaratalon miljöö.”
“Leppoisa tunnelma”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Palvelu oli miellyttävää ja ystävällistä”
“Ehkä ravintolan keskeisyys ja yleisilme”
“Annokset ovat yllättävän pieniä hintasoon nähden. Myös pizzojen hinta/laatu ei kohtaa. Eli hintataso ja myös vähän viileä paikka(vetoisuus). Myös annosten tulo kestää yllättävän kauan paitsi kun on muutama asiakas,silloin toimii.”
“-ruokien valikoima oli aika vaatimaton”
“Sijainti ostosten yhteydessä.”
“'Ruokalamainen', tunnelma puuttuu.”
“Hei ihan huippua että olette saaneet Tikkurilan Hemmon vahvistukseksi!! Kun Tikkurila oli ensi sijainen rosso ja nyt täytyy Keravalla asti käydä. Hemmo pelasti päivän :)”
“Vessat alhaalla ja niissä huono ilma”
“Ravintolapäällikkö oli aivan ihana!!!!”
“Ruoka oli erinomaista”
“Sali oli sotkuinen. Jaloissani pyöri kukkakaali ja viereisellä penkillä lojui käytetty servetti koko vierailun ajan, muun muassa”
“Henkilökunta otti ihanasti huomioon poikani ja antoi rosso autolelun. Aivan ihana reissu oli ja tulemme uudestaan mummin kera.”
“Heloppo tulla lasten kanssa, hyvällä paikalla.”
“Hieman epäsiisti”
“Ok”
“Sijainti, palvelun nopeus, saa istua rauhassa (jos niin haluaa)”
“WC alakerrassa hankalan matkan päässä, vaatimaton ja uusiutumaton ruokalista (koskee kaikkia Rossoja), ”kulahtanut” yleisilme”
“Nopea ja varma, kuitenkin laadukas.”
“Ruokavalikoima ja hyvä ruoka ja sopivan kokoiset annokset. Myös ruokarajoitteet on hyvin huomioitu listoista, kuten Muissakin Rossoissa. Lounasaikana ehkä vähän rauhatonta, jos muu aika käy kannattaa miettiä milloin menee syömään tai kahville.”
“Ei muuta kuin lounasajan rauhattomuus - sehän tosin kertoo, että on suosittu paikka”
“Hlökunta oli ystävällistä”
“Pieni pintaremontti olisi paikallaan.”
“hyvät pizzat.”
“vanhahtava sisustus.”
“Henkilökunta ammattitaitoista.”
“Erittäin hyvä ruoka ja palvelu toimi ja ei ollut liian kireää.”
“Hiukan ehkä viileää oli, mutta ei kuitenkaan vaikuta suositteluun.”
“Ympäristö on levollinen ja ruokapaikkana ihan Ok !”
“Ruoka ja palvelu on hyvää, nk. 'tuttua ja turvallista', kiitos niistä.”
“Yleisvaikutelma tällä kertaa 10 03 2018 oli epäsiisti. Pöydät pyyhkimättä ja lattialla ruokaa/roskia.”
“Maukas ruoka ja viihtyisä. Aika viileää, ikävä olla hiukkasen kylmissään.”
“Viileys”
“Meitä palveli ihanan iloinen vanhempi nainen, hauska ja rempseä myyjä joka sai kaikki nauramaan.”
“Hinnat on hieman liian korkeat köyhälle kotiäidille”
“Aivan loistavaa asiakaspalvelua Henkilökuntasta huokui hyvä fiilis ja positiivisuus Ja jäi tunne että arvostetaan ; iso kiitos”
“Ei estä suosittelemasta mutta siihen istumapaikkaan ei kannata mennä ---Hieman tuulinen paikka talvella siinä ulko-ovien lähellä olla syömässä”
“Iloinen palveleva tarjoilija.”
“Vähän rauhaton mutta se on pikku juttu ja väistämätöntä sijaintinsa takia”
“Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Henkilökunta oli ystävällistä ja asiallista kaikille tasapuolisesti.”
“Olimme todella positiivisesti yllättyneitä kun kävimme parisen viikkoa sitten ensi kerran. Ruoka oli erinomaisen herkullista ja henkilökunta ystävällistä. Totesimme että oli ensimmäinen kerta, muttei viimeinen, ja nyt menimme uudestaan emmekä tälläkään kertaa pettyneet.”
“No ehkä se näkyvyys sinne kaupan kassoille suoraan. Mutta kyllä suosittelemme, suosittelimme jo.”
“Ystävällinen palvelu, tarjoilijat ottivat jokaisen asiakkaan erittäin hyvin huomioon ja kertoivat epäröiville sujuvasti vaihtoehdoista sekä suosittelivat eri vaihtoehtoja. Ravintola oli siisti, vaikka koko ajan ihmisiä tuli ja meni niin pöydät siistittiin heti. Salaattipöydästä ei päästetty mitään loppumaan vaan olivat houkuttelevan täysinäisiä koko vierailumme ajan.”
“Minusta wc tilat ovat epämiellyttävät. Valaistus on himmeä ja ovien sivuista näkee suoraan koppiin. Plussaa että ovat kuitenkin perus siistit. Olisin toivonut, että tarjoilija viime kerralla olisi varmistanut että olenhan ymmärtänyt tilaavani lapselle aikuisen pitsaa, kun kahdestaan olimme syömässä. Yritin tilata siis pientä, mutta olin tilannut ison, tämä hieman harmitti, vaikka tarjoilija toikin pussin mihin loppu ruoka saatiin pakata mukaan niin roskiin se päätyi kun tyttö ei sitä saanut tuhottua.”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“S-marketin mainokset kuuluu”
“Hyvä palvelu.”
“Ruokavalikoima suuremmaksi. Annoskoko liian pieni. Alkupalapöytävalikoima laajemmaksi, samoin leipävalikoima.”
“Laatu on tasainen.”
“Sijainti Prisman vieressä aiheuttaa hälinää.”
“Hyvä ruoka ja nopea ja ystävällinen palvelu.”
“Lounasaikaan ravintolan pitäisi olla siistimpi ja pöydät tyhjentää ja siistiä nopeammin edellisten asiakkaiden jäljiltä. Pöytien tablettien tulee aina olla puhtaita ja siistejä.”
“Tilaa lastenrattaille”
“Palvelu on yksilöllistä.”
“Sisustus kaipaa päivitystä tälle vuosituhannelle.”
“Pöydät on siistimättä. Kaikissa pöydissä oli epäsiistit töhryiset paperiset tabletit. Ne olisi tosi helppo vaihtaa asiakkaan lähdettyä.”
“Hyvä ruoka”
“Erittäin ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“Monipuolisempi ruokalista ja kuvia annoksista.”
“Hyvä ruoka, iloinen ja palvelualtis henkilökunta”
“Ystävällinen vanhempi miestarjoilija”
“Lasten huomioon ottaminen ruokalistalla ja viihtymisessä”
“Hyvällä paikalla ja yleensä hyvin tilaa”