Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“aaa”
“Käynti miellyttävää. Lounasruoat yleensäkin maistuvia.Joskus olen itse tai lähimmäiseni sortunut pastaan ja se ei oikein ollut hyvää.Mutta paljon muuta hyvää listalta löytyy!”
“Prismassa kauppareissulla”
“"Helppo ruokailla esim. kaupan käynnin yhteydessä. Siisti ja asiallinen henkilökunta ja tunnelma. Musiikkia en kuullut, en tiedä oliko sitä ees, jos oli niin hiljaa. "”
“Aina ihanat ja ystävälliset tarjoilijat. Ruoka on hyvää! Mukava ja rauhallinen paikka syödä!”
“Toimiva paikka.”
“Mielyttävin palvelu aikoihin. Erittäin ystävälliset tarjoilijat. Varsinkin vanhempi naistarjoilija palveli erinomaisesti.”
“Pizzan jag åt var jättegod likaså efterrätten. Personalen trevlig och vänlig. Lunchpriset ok. Så allt ok. Borde kanske satt vitsordet 10. Att jag fick denna förfrågan direkt på svenska gjorde mig jätte glad. Mycket sällsynt. Detta att jag fick den på svenska lämnade ett mycket positiv bild av restaurangen åt mig. Känner mig välkommen. Så tack! Borde kanske pratat svenska o låtit er personal få träna på svenska. Alltid roligt när man klarar av något nytt. Tex då jag själv får öva mig på engelska och märker wau det gick bra jag klarade det! Trevlig höst! Hyvää syksyä”
“"Viihtyisää, hyvä ruoka, laadukkaat ruoka-aineet, hyvä sijainti ravintolalla"”
“"Hyvä ja nopea palvelu,tosin oli hiljaista, listan muuttuminen jäi vähän harmittamaan."”
“Hyvä lista ja nopea palvelu”
“Lounas ruoka oli kyllä maistuvaa....mutta annos olisi saanut olla hiukan isompi.”
“"Hyvä ruoka, hyvä seura"”
“Lähin pk-seudulla oleva Rosso”
“Kaikki sujui juohevasti ja ammattitaitoisesti ??Ja RUOA OLI HYVÄÄ ??”
“"Hyvä ravintola, kiva henkilökunta, mukava tunnelma, hyvä hinta/laatusuhde, valikoimaa voisi olla enemmän ehkä, ja erilaisia tempauksia esim. valkosipuliviikot, bliniviikot tms... Niitäkin kai on joskus."”
“Ihan ok lounaspaikka.”
“Raaste/salaattipöytä oli runsaampi kuin aikasemmin”
“Hyvä paikka”
“"Siistimistä kaipaa. Kaiuttimien päällä sentin pölykerros. Lattiat ja pöydät puhdistetaan mutta yläosat jää siivoamatta. Salaattipöytä kuihtuu vuosi vuodelta. Raastepöydässä ei kehumista. Ruoka , no joo... välttävää...."”
“Maten var god o bra service”
“Ruoka tylsän maksusta.”
“"Alkanut vähän kiusata, että ruokalajit ovat viikosta toiseen samat"”
“"Suhtsiistit pinnat, siivous ok. Ruoka oli kaikilla neljällä henkilöllä hyvää ja maistuvaa"”
“"Mukava, viihtyisä ravintola. Ystävällinen palvelu. Ravintola on hyvällä paikalla."”
“Tämä paikka on todella siisti hyvä palvelu ja. ruoka todella maukasta suosittelen ystävilleni.”
“"Perus-hyvätasoinen ravintola, ruoka oli hyvää."”
“"Olen kaivannut Rossoa sen jälkeen, kun se Malmilta lähti. Kun huomasin, että Keravalla on Rosso, totesin, että sinne pääsee helposti junalla Tapanilasta. Rossossa on ollut aina hyvä ruoka ja palvelu"”
“Ihan hyvä paikka.”
“"Olisi kiva, jos myös kaikissa S-ryhmän ravintoloissa olisi merkitty mahdottomat annokset M merkillä. Palvelu on toki aina hyvää ja saan kyllä tilattua tuotteen mutta tarjoilija joutuu joka kerta kysymään erikseen keittiöstä mm. kastikkeiden ja lisukkeiden maidottomuudesta."”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka tuli nopeasti. Oli tilaa istua väljästi.”
“"Ravintolan yleisilmeeltä sen verran että vanhahtava olemus sillä, sekä veto ovista tuntuva. maksaminen ja tarjoilijan saaminen hiukan haastavaa."”
“Ruoka ja palvelu aina ollut hyvää mutta kyllä nyt oisi aika jo tuoda lounaalle päivittäin vaihtuva lounaslista”
“Siisti ympäristö. Tuttu henkilökunta. Hyvä palvelu. Maistuva ja monipuolinen ruoka.”
“"Kiva paikka, hyvä ruoka"”
“Ulkoikkunat melko likaiset. Meitä palvellut tarjoilija erittäin mukava ja ammattitaitoinen. Wc käyttö hankalaa. Kokonaisuutena käynti onnistunut ja varmasti suosittelen tuttaville jotka s-ryhmän ravintolaa lähialueilta etsii.”
“Palvelu oli todella hyvää ja ruoka maistuvaa sekä esillepanoon oli panostettu”
“"Salaattipöytä oli hyvä, parempi kuin edellisten käyntien perusteella osasin odottaa ( siitä on kyllä aikaa),ruoka oli hyvää ja annoskoko sopiva, ei ylimitoitettu."”
“Hyvä palvelu maukas ja hyvä ruoka”
“Henkilökunta oli tosi ystävällistä (kiitos armi ja hemmo!) mutta ravintolan mikjöö ei ole kovin kummoinen. Ihan hyvä perusrosso :)”
“Maukas ruoka ja edullinen hinta”
“Ystävälliset tarjoilijat. Miinusta että seuraava ruokalaji tuotiin ennenkuin edellinen oli ehditty syödä.”
“Sopivalla paikalla. Asiakas huomioidaan.”
“"Prisma, Alko ja rautatieasema lähellä "”
“"Sain erittäin miellyttävää ja hyvää asiakaspalvelua hiukan kypsemmältä miestarjoilijalta. Hän huomio toiveeni, otti selvää ja tunsin olevani todella tervetullut sekä arvokas asiakas. "”
“"Palvelu hidasta, kesälistaa jouduimme pyytämään"”
“Hyvää ruokaa ja juohevaa palvelua lounasaikaan ainakin.”
“"Mukava, tuttu paikka. Ystävällinen palvelu."”
“hyvä ruoka ja palvelu”
“"Hyvä sijainti, auton parkkeeraus, riittävän isot tilat, miellyttävä henkilökunta! Valitettavasti Järvenpäässä ei Rossoa enää ole, jos ei tule? Siksi olen käynyt kaverien kanssa Keravan Rossossa Järvenpäästä asti. "”
“"Ei huono, mutta ravintola jotenkin mitään sanomaton."”
“"Erityisruokavaliot otettiin hyvin huomioon. Yhden pisteen vähennys sen takia että loppuvaiheessa ruokailua paljon muita ihmisiä istui aivan viereisissä pöydissä, huolestutti näin korona-aikaan siksi jälkiruoka jäi tilaamatta"”
“"Sijainti hyvä, erittäin ystävällinen henkilökunta, nopea palvelu, ympäristö selkeä ja tilaa hyvin korona huomioiden"”
“Hyvä lounaspaikka”
“Ruoka oli todella herkullista ja palvelu hyvää. Meitä palveli tarjoilija nimeltään Emmi.”
“Ruoka ja palvelu on parantunut edellisen käyntini jälkeen.”
“"Nyt on tälläinen ""kuherruskuukausi"" menossa sen suhteen kun on vaihtunut henkilökunta melkein kokonaan.Onneksi entisiä on vielä kaksi Emmi ja Hemmo!"”
“"Hyvä ja monipuolinen ruokalista, laadukasta ruokaa laadukkaista raaka-aineista, houkutteleva esillepano, puhdas ja siisti ravintolamiljöö, nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu."”
“"siisti, kohtuuhinta, hyvä ruoka (hiukan supistunut salaattipöytä eikä keittoa kuulunut kuten ennen koronaa) "”
“"Aina niin toimiva ja hyvää ruokaa tarjoava vaihtoehto. Henkilökunta ystävällinen ja iloinen fiilis kun saavutaan paikalle. Rento, rauhallinen ja valoisa hetki kaupassa käynnin jälkeen. "”
“Ei valittamista”
“"Siisti, kiva henkilökunta ja hyvä ruoka"”
“"Hyvä, nopea, siisti ravintola. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu toimi."”
“"Snyggt,trevilig personal"”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maukasta!”
“Salaattipöytä on tärkeä houkutin. Samoin pizzapohjan rukiinen ja gluteeniton vaihtoehto.”
“"Kaikki sujui mallikkaasti. Maukas ruoka ja lounas-annokset tulivat nopeasti. Väljästi pöydät, joka näin korona-aikana pelkkää plussaa."”
“"Ravintolan ilme on vanhahtava, voisitte raikastaa ilmettä. Minne hävisi mukava vuoropäällikkö? Milloin saatte lounaspassin mobiiliin? "”
“Ympäristö on vähän kalsea ja karu. Sisustus vanhahtava. Itse ruoka ok ja palvelu ok. Lisäksi sijainti on hyvä. Kahvi maistui painuneelta/pahalta.”
“Hyvä ruoka”
“Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka. ??”
“Ystävällisempää kuin porvoon rossossa”
“Jäi hyvä fiilis”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Nopea palvelu”
“Oli hyvä paikka isovanhemmille ja lapsenlapsille yhteiseen lounaaseen”
“Tuttu ja turvallinen Rosso.”
“Hyvä ruoka ja sijainti”
“Palvelu ja ruoka oli erinomaista”
“"Salaattipöytä ei ole koskaan ollut Rosson vahvuus. Usein valinnat ovat outoja (kuten kylmää parsakaalia), tai kasvikset ovat nahistuneita. Lisäksi toivoisin lisää vegaanisia vaihtoehtoja listalle esim. rapeaksi paistettu, maustettu tofu, ranskalaiset ja kasvispaistos tai yrttisalaatti ja vegemajoneesi. Lisäksi olisi mahtavaa jos kyettäisiin huomioimaan samalla fodmap-ruokavalio. Lounas oli viimeksi ehkä hivenen niukka ja kasvispaistoksessa voisi huomioida paremmin sesonkivihannekset. Yleisesti ruoka on hyvänmakuista ja palvelu ystävällistä, tulemme naapurikaupungista syömään, koska oman kaupunkimme Rosso lopetettiin jo useampi vuosi sitten."”
“"Broileripestopasta oli hyvää, mutta lohitattikastike oli kurjan näköistä, kastike harmaata ja lohi ei ollut herkullisen näköistä . Annos ei ollut hintansa mukainen. Pitäisi parantaa annosta."”
“Henkilökunta todella ystävällistä”
“Ystävällinen henkilökunta sekä maukas ruoka.”
“Ruoka on aina ollut erittäin hyvää ja henkilökunta ammattitaitoista ja ystävällistä!”
“"Hyvä ruoka, hinta ja tunnelma. "”
“Hintalaatusuhde hyvä”
“Palvelu oli hyvää ja hinnat kohdillaan.”
“"Pizzat pienentyneet entisistä ajoista, mutta muuten asiat hyvin. Tilauksen vastaanottanut tarjoilija ei osannut suositella vaihtoehtoa pieneen muutokseen johtuen siitä, että oli liian tuore talossa (kertoi itse)."”
“Kaikki oli täydellistä.”
“"Ruuat superhyviä, palvelu nopeaa, ja asiakaspalvelu priimaa. En keksi yhtäkään negatiivista sanaa !"”