Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sapuska on hyvää”
“Hei käyn tutun kanssa ruokailemassa aina silloin tällöin ko. Rossossa jo sijainninkin vuoksi. Henkilökunta on ystävällinen ja asiallinen, viimeksi käydessäni toisessa jälkiruuassa löytyi yllätys, muovin kappale, joka ei onneksi ehtinyt kurkkuun, tarjoilija oli aidosti pahoillaan ja siitä jälkiruuasta ei veloitettu.”
“Kokemuksen perusteella.”
“mihinkä hävisi kotiruokalounas, kävin ennen useasti lounaalla, nyt en viitsi vaivautua kun on vain se valintalista”
“aina on parantamisen varaa joka osa-alueella”
“Erittäin hyvä ruoka, tarjoilija suositteli mereneläväispastaa ja otin riskin vaikka halusin alunperin pizzaa ja se todella kannatti. Erittäin hyvä annos. Myös salaattipöytä oli hyvä. Olut oli Karjalaa, mutta se ei ollut tarjoilijan eikä ravintolan vika, en pyytänyt erikseen mitään merkkiä.”
“Aiemmin Rossossa oli jokin tietty lounas päivittäin, mutta nyt se on muuttunut niin, että listalta voi tilata erilaisia vaihtoehtoja. Oli aluksi ehkä hieman sekava. Annokset ovat kyllä tulleet tyylikkäämmän näköisiksi ja makuisiksi. Salaattipöytä on usein hiukan huonolla hoidolla ja tuotteita loppu. Lisäksi kaipaisin takaisin suolapähkinöitä. Muuten mukava henkilökunta”
“Helppo poiketa kauppaostosten yhteydessä ja ruokailu järjestyy lounasaikaan nopeasti.”
“Ruoka oli tosi jees ja henkilökunta ihan mahtava!”
“Hyvä ruoka ja erittäin ystävällinen palvelu”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Viihtyisä paikka”
“Rauhallinen tunnelma.Hyvä italialainen ruoka.”
“Ruispohja ilmari valkosipulilla pitää jokaisen kokea”
“Hyvä antipasto pöytä”
“Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa ja nopeaa.”
“Asiakaskokemus oli hyvä.”
“Rossossa vaan paras ruokalista s ryhmän ravintoloista. Muut on mulle ihan kamalia... Paitsi zetor mutta Rosso paras... Valitettavasti ei ole enään edes Tikkurilassa eikä Hakaniemessä.”
“Mukava käynti”
“Ihan maistuvaa ruokaa, kuitenkin enemmän kotiruoka-tyyppistä. Eli siihen nähden melko kalliit annokset.”
“Lapsi huomioitiin erittäin hyvin, tarjoilija oli aivan ihana, poika pääsi mukaan jätskiannoksia tekemään ja oli niin onnellinen. Meille vanhemmillekkin jäi erittäin hyvä mieli.”
“N. 50-60v tarjoilijamies oli miellyttävin tarjoilija jota olen pitkään aikaan tavannut. Osasi suositella ruokaa ammattitaitoisesti ja oli huumorintajuinen.”
“Miksipä ei”
“Mukava henkilökunta. Ihan hyvä ruoka.”
“Loistavaa asiakaspalvelua. Hyvää ruokaa.”
“Hinta-laatu suhde sekä tilojen siisteys”
“Mukavaa ja palvelualtista henkilökuntaa.”
“Muuten oli kaikki ihan ok, mutta miestarjoilijan osalta ruuan suosittelu oli vähän tyrkyttelevää ja samoin jälkiruuan kanssa tuli olo, että se oli pakko ottaa. Ja jälkiruoka, joka oli jonkinlainen 2 pallon jäätelöannos kermavaahdolla ja paukkukarkilla oli sellainen jonka itsekin olisin osannut tehdä: surkea esitys. Mihin on hävinnyt samainen annos, mutta joka oli kolmessa eri neliskulmaisessa pikkukulhossa?? Se oli paljon parempi. Pizza oli ihan hyvää.”
“Miellyttävä tunnelma, ammattimainen henkilökunta ja todella herkullista ruokaa!”
“Lapset söivät lasten pitsa-aterian olivat tyytyväisiä. Itse söin llihapullat, jotka olivat aika mauttomat.”
“Aina hyvä ja nopea palvelu ??”
“Rossossa on aina takuuvarmat tuoteet Keravalla. Nyt lohipasta oli hieman liian suolaista.”
“Ruoka oli hyvää ja ravintolan ilmapiiri ystävällinen”
“Rossoon on helppoa ja mutkatonta tulla lastenkin kanssa ja ruoka on aina maistunut myös lapsillekin ja pystyy keskustelelemaan kun tunnelma on rauhallinen.”
“Ruoka oli hyvää, ystävällinen palvelu”
“Keravan Rossossa on mukava käydä. Lapseni kanssa olemme surreet, kun Helsingissä ei enää ole Rossoja. Rosso on ehkä brändinä vähän vanhanaikainen, mutta samalla mutkaton, turvallinen ja nostalginen. Toivommekin, ettei Rossoja lopeteta kokonaan. Sitäpaitsi syömäni risotto oli oikein maukasta ja on mukavaa, kun kasvissyöjät on huomioitu.”
“Hieno Ravintola”
“Hyvä ruoka, kätevästi Prisman yhteydessä.”
“ok”
“ruoka hyvää palvelu ystävällistä ja nopeaa”
“Rauhallinen atmosfääri.”
“Helppoa ja sujuvaa käydä esim.ennen ostoksia.”
“Sopiva hinta laatuduhde”
“Makuasioista ei voi kiistellä?”
“Oli ihan hyvää ruokaa!”
“Nopea ja sujuva palvelu. Ruokailin jatkoyhteyttä odotellessani ,olin hieman kiireinen,ja se huomioitiin hyvin. Ruoka tuli nopeasti ja ehdin ruokailla mainiosti.”
“Palvelu on sujuvaa! Viimeksi meitä palvellut naispuolinen asiakaspalvelija oli erittäin miellyttävä ja mukava.”
“Miellyttävä ympäristö, hyvin tilaa, hyvä ruokavalikoima, hyvä ruoka, kohtuuhinnat, hyvä palvelu.”
“OK, melko hyvä”
“Varma valinta, koska ruoka aina hyvää. Edullisempaa kuin Helsingissä”
“Ravintolan puoli heikkotasoinen. Pizza todella heikkotasoinen, ei voi verrata samana päivänä Kotipizzan tasoon. Salaattipöydän tarjontaan ja siisteyteen tulisi välittömästi puuttua. Henkilökunta ravintolan puolella palveluhenkinen +10.”
“Ruoka oli herkullista, annoskoko oli juuri sopiva. Asiakaspalvelu oli todella mieluista ja hyvää!!! Hinta-laatusuhde kohdallaan!!!”
“Kokonaisuus lounasaikaan ok. Nopea ja ystävällinen palvelu. Raaste/salaattipöytä vaisu verrattuna lähiravintoloiden tarjontaan.”
“Glad och trevlig personal.”
“Kaikki kohdallaan.”
“Mukava paikka. Todella ystävälliset tarjoilijat.”
“perustoimiva ruokapaikka ja hinta/laatusuhde ok”
“Ravintola paljon parantunut.”
“Söimme vain keiton, emmekä saaneet vielä kovin paljon kokemusta.”
“Mukava paikka,löytyy moneen makuun mielentilaan sopivia pöytäkoplekseja,yksin,kaksin tai ryhmässä syömiseen”
“Hyvä perusravintola, Keravan paikakunnalla ei kauheasti muita vaihtoehtojakaan keskustassa. Kilpailupaikat ovat lähes kaikki sush -ravintoloita, joten Rosso erottuu hyvin”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu”
“Juu”
“Olen ennen ollut hyvin tyytyväinen kotilounaaseen mutta ikäväksemme sitä ei enää ole.Hinta ja ruoan määrä lautasella ei ole enää niin hyvä kuin ennen.Tällä kertaa tarjoilija tilattaessa oli aika kiukkuisen oloinen.Liekö syynä kun joutui opiskelijoita/harjottelijoita koko ajan opastamaan.”
“OK kokemus, hiljainen ilta, niin palvelu pelasi.”
“Tuttu paikka”
“Kaikki sujui ok”
“Palvelu erinomainen kun vanhukset on paikalla. Vanhempi henkilökunta on hyvin ammattitaitoista.”
“Sijainniltaan helppo tapaamispaikka ja voi yhdistää ruokailun/kokouksen/kauppa-asiat. Takavuosien hidas palvelu on korjattu ja nyt palvelu pelaa kiitettävästi. Ruoat OK. Suosittelun halua alentaa se, että ravintolasali on todella viileä ja vetoisa. Jos suosittelen, muistutan lämpimästä pukeutumisesta.”
“Hyvää tasaista laatua vuosien ajan !!”
“Sijainti kauppareissun varrella.Helppo piipahtaa caputsinolle tai oluelle.Lounasaikaan tulee syötyä hyvin.”
“Lounasaikaan arkisin kaikki menee hienosti. Lounasajan ulkopuolisen salaattipöytään olin viimeksi pettynyt.”
“Kaikki ok. Salaatti buffa oli raikas, myös silmälle.”
“Helppo asioida. Tilaa on ja niin ollen myös yksityisyyttä. Ruoka on hyvää ja palvelu sujuvaa.”
“Siellä oli viileää jopa kylmä”
“Maailman parasta muusia KERAVAN Rossossa. Miksi muista Rossoista ei saa vastaavaa. Viikin Rossossa kahdesti ollut hius ruussani , yök.”
“Henkilökunta tuntuu osittain epäpätevältä. Tumma kaveri häiritsi ruokailua ravaamalla ees taas eikä kysynyt mitään. Olisi voinut olla saatavilla, mutta ei ravaamalla eestaas.”
“Rossossa on hyvä hinta-laatu-suhde ruoassa.”
“Mielyttävä lounaspaikka.”
“Palvelu ja ruoka hyvää. Salaattipöydässä huono/mauton valikoima ja lukuisissa lautasissa selkeästi likaa, jonka tarjoilija väitti olevan perunan tärkkelystä vaikka lautasissa mm salaattia, tummia murusia yms. Syy, miksi en luultavasti asioi ko paikassa uudestaan, on se että en välttämättä käy Keravalla toiste.”
“Hlökunta teki asioinnista erittäin miellyttävän!”
“Mukava pistäytyä lounaalla. Sai ruon melko nopeasti ja hyvää.”