Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Henkilökunnan palvelu ratkaisee”
“Hyvä palvelu.”
“"Hyvää perusruokaa, kiva valikoima. Salaattipöytään ja kasvisvalikoimaan toivoisin lisää luovuutta. "”
“Henkilökunta Loistava Lounas kaipaa kotiruokamaisuutta Salaattipöytä voisi olla raikkaampi paikalla valmistettavia tuotteita Kiitokset Loistavalle Henkilökunnalle!”
“Oli rauhallinen ja vapaa tunnelma. Ystävällinen henkilökunta.”
“Niin maistuvaa ruokaa ja riittävä annos.”
“Loistava henkilökunta ja aina hyvä ruoka.”
“"Oli tilaa, mukava tarjoilija, huomio hyvin alle 3-vuotiaan lapsen. Ikkunan alla patterin väli epäsiisti, lojui vanhoja ruokia. Lisaksi oli vähän viileää ikkunan luona"”
“Hyvä lounaspaikka.”
“Hyvä ruoka ja ihana henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ammattitaitoista.”
“"Henkilökunta ystävällinen, ruoka on hyvää ja tulee nopeasti."”
“Nopea ja ystävällinen palvelu!”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Tykkään tästä paikasta. Plussaa salaattipöydästä!”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää”
“"Käymme teini-ikäisten poikieni ja ystäväni ja hänen tyttärensä kanssa säännöllisen epäsäännöllisesti Keravan Rossossa syömässä. Suöymme yhdessä noin joka tai joka toinen viikko, ja kun tekee mieli lohta ja muusia tulemme Rossoon. Henkilökunta on läpi vuosien ollut super ystävällistä ja palvelualtista, syömään on aina yhtä rentoa ja leppoisaa tulla."”
“Yleensä en kyllä suosittele mitään. Kysyttäessä voin suositella.”
“Näin korona-aikana ravintolassa oli hyvin tilaa joten etäisyydet säilyivät hyvin.”
“Aina hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“Kävimme aikaisemmalla viikolla viettämässä äidin 60v yllätys juhlia pienellä kokoonpanolla jätkänsaaren clarion hotellissa. Siitä ravintola kokemuksesta jäi kyllä todella karvas maku suuhun. Tämä tapaus oli siis todella piristävä. Asiakaspalvelu oli asianmukaista ja palvelu ripeää. Kävimme käyttämässä Avovaimoni kanssa käyttämässä Hok-lahjasetelin ja olimme kyllä tyytyväisiä visiittiime Rosso:Keravassa. Kiitokset henkilökunnalle ja pitäkää hyvä vire päällä vaikka asiat voisivat ollakkin paremmin. (korona)”
“Ruokalistaa voisi vaihtaa taas. Palvelu ja henkilökunta 10 +.”
“Hyvät ruoat.”
“"Kaikki oli kohdallaan, tiesin mitä halusin ja sain myös. "”
“Palvelu erinomaista.”
“"Käynti oli sattumusten summa, yritimme löytää poikani kanssa Shushi House -nimistä paikkaa nurkan takaa mutta se ilmeisesti oli lopettanut. Poikani mielestä Rosson pizza jonka söi, oli paras elämässään tähän asti. (Ikä 16, ja syönyt useassa paikassa pizzan ??)"”
“"Ruoka on Rossossa erittäin hyvää. Itselläni on paljon ruokarajoitteita, mutta vegaaninen pizza gluteenittomalla pohjalla sopii minulle hyvin. Toki en pistä pahakseni, jos listalle ilmestyy lisää fodmapystävällisiä vegaaniruokia. Minulle on myös aiemmin tehty sopivaa ruokaa ilmoitettuani ennakkoon rajoitteeni. Ainoa miinus salaattipöydästä, se oli suht suppea ja lisäksi vaihtoehdot olivat melko mielipiteitä jakajia (kuten oliivit ja parsakaali). Jäin kaipaamaan myös sitruunavinaigrettea, jota Hämeenlinnan Rossossa aikoinaan oli aina. Aion kuitenkin käydä puolisoni kanssa useammin syömässä Rossossa. "”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu!”
“Ruokalistaa pitäisi uudistaa”
“"Asiakaspalvelu oli todella hyvää. Pidin tavasta, jolla naispuolinen asiakaspalvelija puhutteli asiakkaita. Otin tilaukseni mukaan, ja samainen asiakaspalvelija varmisti kanssani, että oikeat tuotteet lähtevät matkaan. Harmi kun en tiedä tämän naisen nimeä. Muistaakseni tummat hiukset ja lyhyehköt. "”
“Palvelu oli ystävällistä”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja tunnelma oli rauhallinen. Pizzantai ja pasta-sunnuntait ovat mukava lisä. Menun ateriat olivat erittäin herkullisia kokonaisuuksia.”
“Ihan ok”
“Ruoka on hyvää”
“Oli hyvä ruoka sekä palvelu”
“"Aluksi palvelu tuntui nihkeältä, parani kyllä koko ajan. "”
“"Korona aijan turvavälit ja suositukset oli huomioitu, joten ruokailusta pystyi nauttimaan huoletta."”
“Sisustus on kulunut ja ruokalamainen. Palvelu oli ystävällistä ja ruoka on.”
“"Viihdyimme tosi hyvin mukava henkilökunta ruoka saapui sopivassa ajassa ja lounashinta ookoo. Ainoa miinus tulisi siitä, että salaattipöydässä useampi kuin yksi lautanen oli jäänyt likaiseksi."”
“"Keravan Rossossa on erityisen miellyttävä henkilökunta. Sinne on myös helppo piipahtaa samalla kun käy kaupassa. Ruoka maistuu aina hyvälle. Sinne voi mennä yksin, kaksin tai koko perheen kanssa. Lapsille maistuu Rosson pizzat erityisen hyvin."”