Olemme jälleen avoinna 14.4. alkaen!

Shoppailun lomassa kannattaa ehdottomasti pitää tauko Zeppelinin Rossossa, joka on välitön ja konstailematon italialaista ruokaa tarjoava ravintola, jonne on aina helppo tulla. 

 
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta!
 
Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @RossoKempele ja Instagramissa @rosso_kempele

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta, helppo asioida lasten kanssa"”
“"Hyvä palvelu, helppo saavutettavuus, ruoka oli hyvää kaikkien (4) mielestä."”
“"oli ihan rauhallinen tunnelma,ehkä liian usea tarjoilija kävi kyselemässä onko kaikki ok jne"”
“????”
“Perushyvä.”
“"Käyn aina syömässä tässä paikassa asioidessani Oulussa. Ruoka ja palvelu mielestäni erittäin hyviä, samoin sijainti."”
“Hyvä palvelu”
“Hyvä ruoka. Ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvää ruokaa”
“Ihan ok ruoka ja monipuolinen valikoima jos on lähistöllä.”
“Lounas pihvi oli mauton ..”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Lasten lehtipihvi oli todella suuri :)”
“"Mukana erityistytär, jolle piti valmistaa sosemainen ruoka, ruoka oli hyvää ja annos oli kaunis. Lämmitti mieltä tällainen huomaavaisuus "”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä henkilökunta!”
“Aina jää hyvä mieli ja kylläinen vatsa.”
“"Ruoka oli hyvää ja oli helppo asioida, kun koronarajoitukset toimivat hyvin. Henkilökunta oli iloista ja kaikki toimi loistavasti! Mukana ollutta lapsenlasta huomioitiin erittäin hyvin, kiitos siitä!"”
“"On tilaa,siisti ja helposti löytyi listalta tilattava ruoka."”
“"Asiointi oli sujuvaa. Tilaa oli hyvin, joten etäisyydet muihin asiakkaisiin oli helppo pitää. Saimme ystävällistä kiireetöntä palvelua. Salaattinoutopöytä ei tuntunut miellyttävältä johtuen tästä korona-ajasta. Mieluimmin ottaisin salaatin pöytään tuotuna."”
“"Hyvä ruoka, nopea ja ystävällinen palvelu. "”
“ystävällinen palvelu”
“Erityisruokavalio kuten maidoton saisi olla paremmin huomioitu.”
“"Ihana, miellyttävä paikka. Aina ilo käydä tällä! Tosi ystävällinen henkilökunta."”
“Ei moitteen sijaa”
“Erittäin mukava ja hyvin palveleva henkilökunta. Ruoka on maistuvaa.”
“"Helppo tulla, viihtyisä, hyvä ruoka! "”
“"Lehtipihvi annos on tosi kuiva, kaipaa kastikkeen eikä tätä suositeltu. Dippiä kyllä mutta mielestäni pihvi kaipaa kastiketta. Lasten annosten lihapullista ei oikein kukaan tykännyt. Aikuisetkin maisteltiin ja olivat aika jauhoisia , yäk"”
“Take away ruoka”
“"Ruoka oli hyvää ja täyttävää, palvelu asiantuntevaa sekä ystävällistä, kiitos Peppiina Mäkelän. "”
“Leppoisa ja ystävällinen henkilökunta Maittava ruoka.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää”
“"Osaava henkilökunta, rauhallinen paikka, taustamusiikki ei häirinnyt keskystelua seuralaisen kansen"”
“Henkilökuntaan kuului erittäin kaunis nuori nainen”
“"Rosso on lähellä, aina löytyy syötävää, palvelu useimmiten hyvää"”
“Kiva paikka”
“"Tavanomainen (hyvällä tavalla) ruokapaikka. Täältä saa hyvää ruokaa, ei mitään kovin ihmeellistä mutta kaikille löytyy sopiva annos (alkupalat, pääruoka, jälkiruoka) ja juomat. "”
“...”
“Lounas annos oli hyvä”
“"Rossossa on ok ruokaa kun haluaa mennä arkisesti syömään. Treffeillä puolison kanssa en tulisi, koska finnedining paikka Rosso ei ole, mutta se ei liene yrityksen tarkoituskaan. Menu lista voisi olla pienempi, nyt valikoima on vähän turhankin laaja. Rosson alkuaikoina pannupizzat oli se juttu minkä vuoksi siellä käytiin ja yhä kävisimme perheen kanssa useammin jos nämä herkulliset pizzat alkuperäisellä pizzataikinalla tulisivat takas valikoimiin. "”
“Ystävällinen palvelu. Maistuvat ruuat. Alkupala valkosipuli leipä oli ihan super hyvää ja maukasta.”
“"ruokailutilassa oli todella kylmä ja istuin oli jäätävän kylmä henkilökunnan maskit roikkuivat kaulassa henkilökunnan ei tarvitsisi olla koko ajan kyselemässä miten maistuu, onko kaikki ok eli ei ollut oikein omaa rauhaa ruokailla s-bonukset/tarjoukset tuottivat vaikeuksia maksaessani laskuani"”
“Tila on avara ja oma rauha järjestyy helposti”
“ASiat sujuivat jouhevasti ja ruoka oli hyvää keskitasoa.”
“"Oli erittäin miellyttävä kokemus. Oli turvallinen paikka ruokailla kun oli huomioitu hyvin koronarajoitteet, siis turvallisuus. Nuori Herra joka palveli sai hyvän mielen, jota muisteli vielä kotonakin. Ruoka erittäin maukasta. Kiitos."”
“"Oli ilahduttavaa, että tarjoilija tiesi mitä tarkoittaa ketogeeninen ruokavalio. Sain ruokavaliooni sopivan annoksen!"”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. S bonukset”
“Hyvä ruoka ja asikaspalvelu”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”