Shoppailun lomassa kannattaa ehdottomasti pitää tauko Zeppelinin Rossossa, joka on välitön ja konstailematon italialaista ruokaa tarjoava ravintola, jonne on aina helppo tulla. 
 
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta!
 
Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @RossoKempele ja Instagramissa @rosso_kempele

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Varma ja hyvä ravintola , ollut vakkari jo vuosia meille.”
“Hyvää ruokaa , kiva tunnelma.”
“Ruoka oli ihan ok vaikka laatuun nähden vähäm kallista”
“Hyvä ruoka. Ystävällinen palvelu.”
“Palvelu oli ystävällistä ja huomioivat, ruoka oli mautonta/sitkeää ateriasta riippuen, panostaisin ruoan makuun enemmän”
“Perusteluni löytynevät aiemmista vastauksistani kysymyksiinne. Tärkeintä on tietysti ruoka, joka Rossossa on aina ollut tosi hyvää, tosin annoksen koko pihvien osalta on joka kerralla niukka. Henkilökunnan asiakaspalvelu on ollut hyvin kelvollista.”
“Ravintolan henkilökunta on ammattitaitoista ja ystävällistä, asiakkaat huomioon ottava. Ruoka hyvää??”
“Olen suositellut kempeleen rossoa ystäväperheille koska lapsien kanssa on niin tervetullut olo kun kävelee ovesta sisään ja lapset otetaan aina hyvin vastaan samoin kuin aikuiset.”
“Ruoan hinta-laatusuhde ei ihan mielestäni ollut kohdallaan.”
“Minun broileriannos oli herkullinen, sopivan lämmin ja sitä oli riittävästi.”
“Ruoka oli kaikilla oikein maukasta. Ruokaa ei tarvinnut odottaa kauaa. Pöytään tultiin palvelemaan heti meidän saavuttua, se sekä hyvä että huono, sen pienen hetken haluaisi ensin keretä silmäillä menua ennen kuin tullaan kysymään mitä otamme. Myyjä oli ihan ystävällinen mutta ehkä yritti hieman liikaa niin tuli aavistuksen teennäinen olo hänestä mutta eipä tämä haitannut.”
“Perusravintola. Ei moitittavaa.”
“Hyvä ruoka.Lihavuusleikattu olen, kuten vuosittain 1000 muuta ja meillä on esittää kortti, jossa tästä maininta ja jossa kerrotaan että voi syödä puolilkaita annoksia. Tätä esitän. Osa tarjoilijoista ovat tietämättömiä. Osa tietää heti ja saa listalta tilata puolikkaan annoksen puoleen hintaan. Koulutusta tarjoilijoille tähän.”
“Kätevä käydä myös ohikulkumatkalla.”
“Mukava ja nopeahko palvelu. Ainut miinus alkusalaattipöydästä, leipä oli loppunut ja on loppunut joskus aikaisemmillakin kerroilla.”
“Muuten oli kaikki hyvin, lounaslistan houkuttelevin ruoka oli päässyt loppumaan.”
“Mukava tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Täällä on kyllä ihan tarjoilijasta aina kiinni, että millainen kokemus on... osalla tuntuu olevan asiakaspalvelutaidot vähän ruosteessa.”
“Lounaspitsaa piti odottaa melkein tunti . Paljon meidän jäljeen tulleet sai ruuan ennemmin . Piti käydä kysymässä missä ruokamme viipyy. Sitä ei pahoiteltu , tai se on sitten tavallista että kestää näin pitkään . Ei kiireiselle lounastajlle. Ei riitä ruokatunti . Pitsan pohja valmis pohja minkä saa jokapaikassa ,valitettavan kuivaksi jää gluteeniton pitsa . Suosittelisin tätä kehittämään . Olis niin ilo syödä hyvää pitsaa ! Täytteet maistuvat hyvältä ja salaatti !”
“Söimme lounaan ravintolassa, ihan ok”
“Palvelu on hitaanpuoleista aluksi mutta muuten vierailu oli ihan mukava”
“Hyvä ruokalista jossa moneen makuun annoksia. Kiva paikka.”
“Ravintola on tilava ja sijainti hyvä.”
“Otroligt god mat! Trevlig personal. Mysigt!:)”
“saimme tosi hyvää palvelua ja ruoka maistui”
“Muutoin täydellinen paikka, mutta vähän sivussa.”
“Tilaa lounasaikana”
“Lapin matkan varrella ehkä kuitenkin suosittelisin persoonallisempia paikkoja mm. sijainniltaan”
“Lounasruoka vähän kalliimpaa, mutta palvelu pelas ja ruoka oli hyvää molemmilla.”
“Palvelu toimi, paikka on suht. viihtyisä ja mikä parasta ruoka oli erinomaista.”
“en perustele”
“Salaattipöytä oli kyllä onneton, parempaa odotin hintatasoon nähden.”
“Todella hyvä palvelu, ihanat ystävälliset ja ammattitaitoiset tarjoilijat!! Hyvät hinnat ja siisti ravintola.”
“Maistuva ruoka, hinta laatu ok”
“Hyvä palvelu alusta loppuun. Jäi todella hyvä olo ja tunsi olevansa tervetullut.”
“Hyvä ja viihtyisä ravintola”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Kaikki toimi moitteettomasti.”
“Palvelu oli asiantuntevaa ,löysin suosittelun avulla helposti uusia tuotteita mitä en ollut aiemmin kokeillutkaan”
“Hyvä ruoka ja mainio palvelu”
“Hyvä keto pizza! Ja näitä haetaan lisää :)”
“Muuten ok mutta salaattipöytä kovin tyhjä ja ruoan tulo kesti melko kauan.”
“En voi antaa 10, kun kaikki asiat ei ole sen arvoisia”
“Kaiken kaikkiaan olin erittäin tyytyväinen lounaskäyntiimme. Saimme enemmän kuin mitä oletimme.”
“Tilaus otettiin nopeasti vastaan ja tilatut tuotteet tulivat nopeasti. Maksaminen on toistuvasti viiveellistä Tässä Kempeleen Rossossa. Seurueemme jäi huomioimatta maksamistilanteesaa ja jouduimme pyytämään toisen tarjoilijan palvelemaan meitä maksaaksemme ja pysyäksemme suunnittelemassamme aikataulussa.”
“Toimii”
“Annokset liian pieniä”
“Maksun kanssa oli ongelmia, koska pankilla oli juuri laaja huolto käynnissä. Maksu meni sekä kortilta että käteisellä. Reklamaation kautta sain kyllä kiitettävästi palautuksen.”
“Oli hyvä ruoka, palvelu oli ripeää ja ystävällistä”
“Lounasaikaan ruoan sai nopeasti, se oli hyvää ja sitä oli sopiva määrä. Lounaslista oli tarpeeksi laaja ja hinnat kohtuullisia. Kiitos!”
“Kaikki oli ok”
“Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta”
“Lämmin tunnelma, ystävällinen henkilökunta Kaikki muu positiivistä mutta ruokalista oli suppea”
“Hyvä paikka, helppo sijainti, joustava käydä syömässä shoppailun lomassa”
“Muuten ei valittamista, mutta siisteyteen syytä kiinnittää huomiota.”
“Ihan myönteinen kokemus”
“Henkilökunnalle iso plussa. Mukavia ja asiallisia. Kiitos. Ruoka oli hyvää ja kaunista. Ateriakoko tietysti olisi voinut olla isompi. Isommalle miehelle ei olisi riittänyt. Tälle pienehkölle naiselle, eli minulle; riitti kyllä. Tuun vastakkii ????”
“Kyllähän se näläkä sinne jäi”
“Ihan ok kokemus:)”
“Ihan ok ravintola”
“Hyvä palvelu ja maukas ruoka.”
“Aina hyvä palvelu ja hyvä ruoka.”
“Yleensä syömme ”vähän parempaa”, mutta tällä kertaa vaimon ”Pippuripihvi” oli melko sitkas ja sisälsi jänteitä.”
“Normaali, asiallinen paikka.”
“Vähän kylmä ja persoonaton fiilis takavuosien Rossoon verrattuna.”
“Perushyvä lounaspaikka”
“Mielestäni sijainti oli sopiva ja paikka erittäin viihtyisä. Palvelu oli todella ystävällistä ja nopeaa. Ruokailu sujui todella hienosti vaikka meillä olikin kiire. Ruoka oli erinomaista. Yleensä kun käyn Oulussa, niin ruokailen kyseisessä paikassa.”
“Mukava ilmapiiri”
“Pizzalista ilmeisesti uudistunut. Listalla oli yksi valmiiksi vegaaninen pizza, ja se oli suuri pettymys. Aiemman listan vegaaniset vaihtoehdot olivat paremman makuisia. En tule kyllä ainakaan sitä pizzaa enää tilaamaan. Haluan vielä korostaa, että pizzan valmistuksessa ei ollut mitään vikaa, se ei vaan kokonaisuutena maistunut.”
“Hyvä ruoka,rauhallinen tunnelma.”
“Mukava paikka syöntiin shoppailun lomassa”
“Hyvä paikka”
“Tuttu ja turvallinen”
“Olimme tyytyväisiä käyntiimme ravintolassa. Henkilökunta oli ystävällistä ja palveli hyvin .Ruoka oli erittäin hyvää ja laitettu kauniisti lautaselle.”
“Tuttu ja turvallinen, asiakasomistaja etu.”
“Kiva, lähellä oleva paikka, jossa on aina säilynyt ruoka hyvänä. Salaatteja voisi uusia, tuoda uutta lisää ja niitä Rosson patonkeja kaivattiin.”
“Kaikki toimi hyvin”
“Rosso-ruoka on ollut aina hyvää mutta valikoima on sama kaikissa Rossoissa, joten Rosso Kempele ei poikkea tästä 'edukseen'.”
“Vieraspaikkakuntalaisena en tunne ruokapaikkoja Oulun seudulla”
“Loistava sijainti. Ruuan sai nopeasti. Vakiopaikkamme kun matkustamme pohjoiseen.”
“Suosittelin jo”
“Ihana tarjoilija kipaisi minulle prismasta kauramaitoa kahviin”
“Erittäin siisti paikka ja ruoka on aina ollut maittavaa”
“Ihan hyvä ruoka ja hyvät alkupalat- Henkilökunnan työvuoro taisi justiin vaihtua, kun ensin unohtui kiireessä juomat ja sitten syötyämme ei kukaan tullut kysymään, että otettaisiinko jälkiruokaa (olisimme ottanut) mutta päätimme tovin odotettuamme sitten lähteä ja kävin maksamassa kassalle suoraan, kun tarjoilijat olivat muissa puuhissa.”
“Miellyttävä kokemus”
“Oli vaan niin hyvä ravintola kaikin puolin.”
“Lapsille ei alkusalaattipöydässä ollut mitään, ei edes patonkia.”
“Tila oli siisti. Korona tilanteen takia ohjattiin sujuvasti pöytään. Käsien pesu oli järjestetty hyvin. Tarjoilu oli sujuvaa ja asiallista.”
“Väkeä oli paljon liikkeellä, mutta hetken odottamiseen jälkeen pöytä vapautui. Salaatit eivät maistuneet lastenlapselle. Olisimme kaivanneet patonkia salaatille kaveriksi.”
“Hyvä palvelu, maukkaat pizzat ja ruoat yleensäkkin. Salaatti pöydässä tuoreet salaatit. Siistit pöydät pyyhitään hyvin edellisten asiakkaiten jälkeen. Turvaväleistä oli myös huolehdittu. Pöydät sopivan välimatkan päässä toisistaan.”
“Erityisesti lapsiperheille”
“Helppo paikka käydä”
“Mukava ja rauhallinen paikka”
“Aikuisen lapseni tilaus toimitettiin väärin keittiöstä, vaikka tarjoilija oli ilmoittanut kokille vaihdon. Kana piti olla kasviksilla (vaihdettiin), ei ranskalaisilla. Ranskalaiset vain poistettiin lautaselta, eikä lisäkasviksia tullut niiden tilalle. Annokseen kuului myös kasvikset ranskalaisten lisäksi. Omasta annoksesta pyysin poistaa siihen kuuluvat Saksan pähkinät ja tilalle jotain muuta pähkinää, mutta mitään ei lisätty. Harmittaa maksaa täys hinta, saamatta rahoilleen vastinetta. Vaihtoehtoja ruokalistalla vähän. Aika kalliita esim. pizzat. Salaattini lisänä paprikahilloke oli todella hyvää. Vuohenjuustosalaattiin voisi teillä lisätä kuuluvaksi ”paholaisenhillon”, joka hyvin usein kuuluu ja sopii vuohenjuuston kanssa. Salaattipöytä oli myös positiivinen.”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu salaattipöytä olis saanut olla runsaampi.”
“Lämminhenkinen ja ystävällinen tarjoilija. Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää.”
“Helppo paikka perheelle ja vaikka yksinkin.”
“Kaikki meni hyvin, ruoka oli hyvää ja hinta oli odotetun kaltainen”
“Na”