Rosso Zeppelin avaa ovensa 3.6.2020.

Löydät läheltämme mm. seuraavat auki olevat ravintolat ja kahvilat TÄSTÄ

 

Shoppailun lomassa kannattaa ehdottomasti pitää tauko Zeppelinin Rossossa, joka on välitön ja konstailematon italialaista ruokaa tarjoava ravintola, jonne on aina helppo tulla. 

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosson ruokalistalla on paljon vaihtoehtoja myös erityisruokavaliota noudattaville, tutustu listaamme tai kysy lisää ravintolasta!

Löydät meidät myös somesta: Facebookissa @RossoKempele tai Instagramissa #rosso_kempele.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“kaikki toimi hyvin”
“Mukavan tunnelmainen paikka keskellä kauppakeskusta, mutta erossa sen hälinästä.”
“Aivan poikkeuksellisen hyvä palvelu, silti rento ote ja lapset ja allergiat osattiin huolehtia loistavasti. Tuotteet olivat virheettömiä.”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää ??”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka, leikkipaikka plussaa.”
“Viihtyisä paikka. Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Hyvä paikka ja hyvä ruoka.”
“Homma toimi tarpeita vastaavasti ja palvelu oli nopeaa!”
“Tykkäsin ja mielestäni annospalapeli on loistava idea, saa tilattua sitä mitä haluaa, jos listalla ei ole valmiiksi sopivaa settiä”
“Kaikki muuten hyvin, annoskoko hieman pieni.”
“Meillä oli kiva hetki perheen kanssa ja ruoka oli hyvää..”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja auttavaista. Ruoka ja juoma hyvää. Olisin kaivannut eri juomien kuten kahvien listausta näkyville, nyt niitä joutui kyselemään erikseen.”
“Kallis paikka laatuun nähden.”
“hyvä pizzapaikka”
“Sujuvaa palvelua.”
“Kaikki meni nappiin.”
“Olemme aina saaneet hyvän palvelun ja ruoka on ollut hyvää. Pitkän välimatkan vuoksi pääsemme käymään harvakseltaan kyseisessä ravintolassa.”
“Ruoka on aina ollut hyvää kun olen käynyt.”
“kyllä”
“Vihreässä salaatissa oli ruskeita reinoja tai pilkkuja. En ottanut sitä. Sanoin siitä ruuan tuojalle ja näin, että salaatti vaihdettiin tuoreeseen. En edes kotona syö ruskettunutta salaattia, vaikka säästelisä olenkin, muuten ruokailu sujui hyvin eli arvosanat heikkeni tuon takia.”
“Nopea ja ystävällinen palvelu. Sijainti loistava pohjoiseen matkaavalle”
“Perustaviltapa, hyvä perheelle”
“Viihtyisä siisti ravintola.”
“Siisti, suosittu paikka. Palvelu suht nopeaa. Ihan viihtyuisä. Voi istua vaikka pitempääkin jutustellen, henkilökunta ei 'aja' pois.”
“Saimme syödä rauhassa ja ruoka oli hyvää. Siihen nähden, että ravintolassa oli vain muutama asiakas meidän lisäksi, saimme odottaa aika kauan tyhjien lautasten kanssa jälkiruokalistaa ja laskun jouduimme maksamaan tiskille, koska emme jaksaneet odottaa laskua pöytään. Palvelu oli kaikin puolin ystävällistä ja ammattimaista.”
“Hyvä perus ravintola.”
“Käymme täällä aina sekä meno- että tulomatkalla käydessämme Lapissanoin 4-5 kertaa vuodessa. Meillä on perheessä vegaani ja hyvää ruokaa löytyy aina!”
“Mukava ravintola, hyvää ruokaa”
“Kaikki sujui hienosti.”
“Erinomainen ruoka, hyvä sijainti, hyvä palvelu...”
“Täydellunen ruokapaikka, salaattipöytään voisi tuoda vaihtelua ja monipuolisuutta.”
“Ok paikka”