Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia!

Lapset ja lapsiperheet ovat aina muodostaneet Rosson asiakaskunnan perustan ja heidän viihtymiseensä onkin panostettu. Lapsille ja junioreille löytyvät omat annokset ruokalistalta. Leikkinurkkaus tarjoaa ajanvietettä sekä pikkupuuhaa perheen nuorimmille ravintolakäynnin lomassa. Se mahdollistaa myös vanhemmille hetken hengähdystauon ja nautinnollisen ruokailuhetken.

Kajaanin Rossossa tarjoilemme lounasta arkipäivisin klo 10.45-13.30. Lounas sisältää noutopöydästä runsaan salaattipöydän, päivän keiton, leipäpöydän, ruokajuomat ja kahvin / teen. Pääruoan tarjoilemme annoksittain pöytiin. Lounasvaihtoehtoina myös keittolounas ja päivän pizza!

Tervetuloa nauttimaan!

Tiedustelut ja varaukset:

Kajaanin ja Vuokatin Sokos Hotellien myyntipalvelu

puh. +358 10 783 1100

e-mail:sales.kajaanivuokatti@sokoshotels.fi

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu.”
“Parhaat pizzat”
“Minulla on hankalia ruoka-aineyliherkkyyksiä ja siitä huolimatta saan aina hyvää ruokaa ja annos räätälöidään sen mukaan mitä pystyn syömään. Kiitos.”
“Vastaanotto oli ystävällinen ja reipas, talon 'systeemi' selostettiin heti, minuun kiinnitettiin heti huomiota, ruoka ja viini oli hyvää. Kuin päivä ja yö verrattuna Oulun Rossoon, jossa yksinäinen nainen saa odottaa palvelua puoli tuntia, kunnes lopulta luovuttaa ja lähtee pois.”
“No, jotkut asiakkaat syö vähän sivistymättömästi, enkä halua katsella muiden pöytien ihmisten syömistä, mutta näille ei voi mitään.”
“Gluteeniton ruokavalio huomioitu hyvin. Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Kiva että saa bonusta lounasruokailusta:) Maalaisranskalaiset tosi hyviä. Yleensä lounasruoka tuodaan nopeasti pöytään. Leipä ja levite todella hyviä!”
“Aina samat kakkupalat jälkkärinä. Toivoisin vaihtelua. Voisi olla välillä kiisselistä tai rahkaa:) Harmi että kanafocaccia jäi lounaslistalta pois!”
“ystävällinen henkilökunta”
“Kotoinen tunnelma.”
“Ystävällinen palvelu.”
“Lasten leikkipaikka”
“Nuhjuinen ulkonäkö”
“Ystävällinen henkilökunta ja maukkaat ateriat”
“Erinomaista ruokaa. Etenkin salaattipöytä. Tarjoilija oli erinomainen. Kiitos.”
“Lämpötila ravintolan sisällä on liian alhainen”
“Aaurinko paistoi silmiin syödessä,eikä pöytää voinut siirtää tai istuinta. Väri sävyt sisustuksessa tummat raskaat.”
“Mukanani oli puoli vuotias vauva ja meidät huomioitiin erittäin hyvin. Jännitin ensimmäistä kertaa ravintolassa vauvan kanssa, että emme olisi 'tervetulleita'. Ikinä ei ole ollut niin tervetullut olo ravintolaan. Tästä iso kiitos! Uskalletaan toistekin lähteä ulos syömään”
“Maukas ruoka ja paljon valinnanvaraa”
“Ravintolan ilme on vanha ja hieman epäsiisti”
“Asiakaspalvelu”
“Pöytien välillä voisi olla enemmän näkö- ja melusuojaa. Kuulee liian selvästi, mitä naapuripöydässä puhutaan”
“Ruoka ja palvelu olivat erinomaisia”
“Sijainti.”
“Hyvä sijainti. Tasainen laatu.”
“Ruokalistoihin enemmän valinnan mahdollisuuksia. Vaihtelu ja uudet tuotteet herättävät kiinnostusta. Itse en illalla mene syömään pizzaa”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka”
“Saisi olla vieläkin ennemmän vanhan ajan tyylinen romattisuus puuttuu”
“Ei ollut häiritsevää musiikkia taustalla, joten kuulin, mitä ystävä puhui.”
“Lounaslista on heikentynyt”
“Palvelu ja ruoka hyvää. Suosittelen etenkin lapsi perheille kun lapsille löytyy hyviä annoksia ja vielä kohtuu hintaan ja iso plussa leikkipaikasta.”
“Vanha ja kulunut, ei uudistuksia pitkään aikaan. Vähän tylsä paikka”
“Keskellä kaupunkia hyvällä paikalla ja hyvä pitsa.”
“Älytön työtahti yhdelle tarjoilijalle,juoksujalkaa joutui rientämään paikasta toiseen ja siihen kun vielä yrittää pöydät puhdistaa liikaa töitä,palveli kyllä loistavasti. Kiitos hänelle ei työnantajalle.”
“Uusi tarjoilija Pinjaliina tms. Ja kokki Valeri. :)”
“Entiset huonot kokemukset ja nuhruinen olemus paikassa.”
“Homma toimi. Ei mikään gourmet paikka, mutta ketjua on yritetty selvästi viilata oikeaan suuntaan viime käyntimme jälkeen.”
“Antipastopöydäksi mainostettu pöytä oli sekava ja lähempänä salaattipyötää. Tehkää päätös, mitä se on. Kysyin jälkiruokaviiniä, niin sain ehdotukseksi limoncellon. :D”
“Hyvä palvelu, sijainti paras mahdollinen.”
“Voin sanoa, että ravintolassa työskentelevä miestarjoilija hoiti hommansa alusta loppuun asti erittäin hienosti. Esiintyminen oli reipasta ja palvelu huippulaatua.”
“Kajaanin Rossossa on aina iloinen ja hyvä asiakaspalvelu!! Ammattitaitoinen henkilökunta ja aivan loistava ruoka!”
“Keskeinen sijainti ja muutenkin hyvä paikka.”
“ystävällinen henkilökunta”
“ravintola oli aika viileä, meinasi paleltaa, kunistuimme tuulettimen alla.”
“Valitettavasti ko.päivänä lämmin lounas ei ollut kovin monipuolinen/terveellinen, kanaleipä ja ranskalaisia. Lounas on kuitenkin kerran aikaisemmin käydessäni ollut hyvä, joten sen vuoksi voin käydä jatkossakin, kunhan ensin tarkistan tarkemmin lounaan sisällön.”
“Henkilökuntaa vain salin puolella yksi (emme nähneet muita), mutta hän palveli kaikkia asiakkaita iloisesti, nopeasti ja ammatillisesti. Kiitos hänelle. Ruoka oli myös maistuvaa.”
“Salin fyysinen olemus kaipaisi ehkä päivittämistä.”
“Mukava henkilökunta. Ruokavaliot huomioitu erinomaisesti.”
“Ruuhka-aikana palvelu on ymmärrettävästi hitaampaa.”
“Kotoisa ja ammattitasoista tarjonta&palvelu.Siistiä,joskin hieman kolkko/vaisu yleisilme. Paikka helppo löytää.”
“Ks.ed. eli sisustus vaisu,hieman kolkko.”
“Henkilökunta on ollut huippuystävällistä ja olen tuntenut itseni aina lämpimästi tervetulleeksi. Erityisruokavalionikin on aina huomioitu sympaattisella ja ammattitaitoisella tavalla. Lämmin kiitos Kajaanin Rosson ihanille IHMISILLE!”
“Sisustus on ehkä vähän synkkä ja tumma. Olisiko pieni freesaus paikoillaan?”
“Erittäin ystävällinen palvelu, myös lapsi huomioiden.”
“Henkilökunta iloista, ravintola siisti ja lapsille oma leikkinurkka”
“Hyvä kokki ja hymyilevät tarjoilijat”
“Lapsi (n.3v) sai todella hyvää huomiota ja hänelle puhuttiin ja kyseltiin ruoasta lapsen iän tasoisesti. Hänelle tuotiin ruoan odotusajaksi väritystehtävät.”