Kajaanin Rosso on toistaiseksi suljettu sopeuttaessamme toimintaamme vallitsevaan tilanteeseen.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,7)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.05.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta, erinomaisen hyvä ruoka.”
“Tunnelma ja valikoma on tuttu ja turvallinen.”
“Hyvä sijainti/ruoka”
“Juu”
“En ihan kaikkeen voinut vastata tilannetta vastaavasti. Kävin ystävänä kansa ostamassa neljä pitsaa, jotka otimme mukaamme. Ei siis tilattu juomia yms. palvelua. Mitään ruokaa ei voitu meille suositella, koska tiesimme, mitä halusimme. Palvelu oli todellaasiantuntevaa ja joustavaa.”
“Kyllä Rosso on ollut minulle aina tuttu ja tervetullut ruokailupaikka ja siksi voin huoletta suositella paikka myös ystävilleni”
“Olin todella tyytyväinen käyntiin kokonaisuutena. Yksi kehittämisehdotus tukee mieleen: valikoima voisi olla ehkä vielä laajempi? Gluteenittomana pastat ovat poissuljettu vaihtoehto”
“Perus Rosso. Yleensä annokset hyviä.”
“Huippu asiakaspalvelu, laaja valikoima lounaalla ja hyvä maku”
“Ruoka on hyvää ja henkilökunta oikein mukavaa.”
“ysvällistä ja reipasta palvelua.”
“Etukäteen varattu pöytä oli katettu oikein kauniisti”
“Kasvisvalikoimaa on kivasti lisätty viime aikoina. 'Hämärämpi' tunnelma on plussaa, koska monet ravintolat ovat jostain syystä muuttumassa liian valoisiksi ja avoimiksi.”
“Viihtyisä ruokapaikka johon on helppo tulla.”
“Jos pitää italialaisesta ruuasta paikka sopii erittäin hyvin. Ruoka ja juoma olivat hyviä.”
“Hyvä palvelu, ruoka hyvä”
“Aika lailla 'perus- Rosso', joka kelpaa minulle”
“Yleensä ravintolassa prosessit toimivat hyvin mutta tällä kertaa ravintolassa oli ilmeisesti normaalia enemmän asiakkaita ja henkilökunta ei ole selvästikään tähän tottunut. Näkyi kiireen tuntuna ja hajamielisyytenä.”
“Todella hyvä ruoka, siisti ja musiikkia ei huomannut eli pystyi juttelemaan kunnolla mkkä on upeaa”
“Mukava paikka ja hyvää ruokaa.”
“Oli ystävänpäivä ja pöydät olivat varauksilla, kuitenkin meille löydettiin pöytä ja pääsimme ruokailemaan. Ruoka oli suussa sulavaa ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Jos satutaan uudelleen Kajaaniin niin ehdottomasti ruokailemme Rossossa”
“Palvelu oli miellyttävää ja toimivaa mutta ruoka oli pettymys. Söin täytetyn leivän jossa oli prosciuttokinkkua, kanaa yms. Kuvaus oli hyvä, mutta leipä ei vastannut odotuksia. Annos oli pieni ja täyte hyvin vetinen. Annosta en suosittelisi, ravintolaa muuten kyllä.”