Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ensi käynnistä jäi hyvä vaikutelma.”
“Henkilökunta on ammattitaitoista ja ystävällistä ja pizzat on parhaat!”
“"Huippu palvelu, ruoka tulee nopeasti, miellyttävä ympäristö. "”
“"Kaikki oli kohdallaan ja ruokavaihtoehdot hyviä. Ilmastointi toimi, kala allergia takia tärkeä asia."”
“"palvelu ystävällistä, tarjoilu sujui hyvin, tulen uudestaan"”
“Suosittelisin ystävilleni”
“Ruoka oli hyvää mutta oli jäähtynyt jo tuotaessa.”
“Postcrossing meetinkimme sujui tosi ilosissa tunnelmissa.”
“"kajaanin rosso on uusittu ja oli kyllä entiseen verrattuna ihan eri paikka ku edellinen, ruokakin (pizza) oli parempi"”
“"Ystävällinen henkilökunta. Miellyttävä ympäristö. Siisti ja puhdas yleisilme. Kasvissyöjälle löytyy ruokaa ja voi luottaa, ettei lihaa varmasti löydy ruoasta. Ikävä kyllä Kajaanin useissa ravintoloissa näin on käynyt. Minä maksan ruoasta ja haluan syödä sen nauttien. Voin luottaa, että saan laadukasta ruokaa Kajaanin Rossossa. "”
“Herkullista ruokaa!”
“"Käynyt kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla pitsa oli erinomainen ja toisella kerralla kaikkea muuta, pehmyt lötky ja vieläpä kylmä. Jos ensimmäisellä kerralla olisin saanut tuon toisen kerran ruoan, voisin sanoa että oli ensimmäinen ja viimeinen käyntikerta samalla. Toivottavasti kolmannella kerralla ei tarvitse pettyä. Muuten kaikki hyvin."”
“"Ruokaa joutui odottamaan lähes tunnin vaikka ravintola ei ollut edes täynnä asiakkaita. Tarjoilija ei ehdottanut lisä juotavaa kun lasi oli tyhjä , vaikka kävi pöydässä. Salaattipöytä valikoima todella suppea. Ravintola siisti, ilmeisesti äskettäin avattu? "”
“"Muuten pidimme tosi paljon, mutta nopeasti tapahtuneen pöytäänohjauksen jälkeen ei ollut minkäänlaisia kiinnostuksen merkkejä 10-15 minuuttiin, meinattiin jo vaihtaa paikkaa. Edes juomat voisi ottaa heti tilaukseen, jos ne pvat tiedossa…"”
“Huippu henkilökunta ja palvelu.”
“"Tilasin pizzaa ja petyin. Pohja hyvä, mutta täytteisiin petyin. Pizza oli myös liian rasvainen. Ottakaa pannupizzat valikoimaan, niille olisi kysyntää."”
“Uusi viihtyisä paikka”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu oli joutuisaa vaikkakin ravintola oli täynnä”
“Ystävät ovat Etelä-Suomessa joten hekin harvoin varmaan Kajaaniin tupsahtavat. Muuten olisin antanut 10.”
“"Aina kiva tulla, mahan saa täyteen ja jos on jokin ongelma niin henkilökunta ratkaisee sen alta aikayksikön. "”
“"Perus ruokaa kohtalaisella hinnalla, ei yllätyksiä. "”
“Lohi oli lounasruuaksi tosi maukasta”
“Viihtyisä ravintola keskellä kylää.”
“Kaikin puolin hyvä kokemus.”
“Ilmeisesti tarjoilijoita oli liian vähän ja ruoka tuotiin lähes kylmänä.”
“Hyvä oli suosittelin jo”
“Oli kaikin puolin mukava kokemus.”
“"Siisti, uudistunut, nykyaikainen. "”
“??”
“"Helppo mennä, lähellä ja uusi ilme.Ystävällinen hlökunta."”
“"Siisti paikka, selkeät loossit, miellyttävä henkilökunta."”
“Ihan ok”
“"Miellyttäviä lounashetket olleet aina, kun olen käynyt Kajaanin Rossossa "”
“Ruokalista aika suppea”
“Aika ankea yleisilme muovikukkineen !”
“"Hyvä ruoka, palvelu ja magee sisustus"”
“Jäi positiivinen kuva ja palvelu oli ihanaa.”
“Ruoka oli varsin keskinkertaista.”
“"Ihan hyvä kaikinpuolin, voisin suositella, jos kysyy mielipidettä"”
“"Mukava miljöö, ystävällinen palvelu , ruoka ok+, muttei kuitenkaan erityisten hyvää.Raastepöytä ei yhtä maittava kuin monien muiden lounasravintoloiden salaattipöydät."”
“"Uusi Rosso viihtyisä. Lounaalla tarjottava ruoka saisi olla lämpimämpää/kumaa ja annos isompi. Minulle annoskokoa sopiva, mutta mieheni lähtee nälkäisenä pois "”
“Erityistilanteeni huomioitiin hyvin”
“Työporukalla miellyttävä tyhy-päivä ja ruokailu päivän päätteeksi. Mukava pitkästä aikaa päästä porukalla ravintolaan.”
“ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka”
“VAIKUTELMA OLI HYVÄ”
“"Erittäin hyvä ruoka, uusi kaunis ja siisti ravintola sekä erittäin ystävällinen palvelu."”
“"tilaamamme pizzat olivat kylmiä ja salaattipöytä erittäin suppea, jopa huono.Isot ranskalaiset olivat ihan jotain muuta kuin isot. Wc tilojen käsienpesualtaat olivat likaiset kuten myös edellisellä käyntikerralla.Samoin salin peili oli pesemättä asentamisen jäljiltä."”
“Hyvä ruokailikokoemus kokonaisuudessaan”
“"Ihana raikas tunnelma, ihana henkilökunta, entistä ja uutta. Loistava! "”
“Lohi oli liian suolaista (lohen päällä oli isokiteistä sormisuolaa). Vuohenjuustobroilerissa oli liian runsaasti lohkoperunoita. Molemmissa annoksissa olisi voinut olla runsaammin vihanneksia ja visuaaliset ilmeet kaipaisivat parannusta.”
“"Hyvää palvelua, loistava ruoka ja mukava tunnelma"”
“"Viihtyisä ja tunnelmallinen ravintola. Ruoka oli hyvää ja tuli nopeasti pöytään, samoin juotavat. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja iloista porukkaa. Tuli kotoisa ja tervetullut olo :)"”
“Miellyttävä kokemus”
“"Muuten kaikki asiat todella hyvin, jos jotain voisi toivoa niin salaattipöytä ei ollut sisällöltään, esillepanoltaan ja sijoittelultaan houkutteleva eikä monipuolinen. Ruoka oli todella hyvää. Ja kivalta käytti kun siellä oli naiskokki??"”
“"Ihan mukava paikka, hyvä hinta-laatusuhde, poropitsassa kuitenkin parannettavaa."”
“Palvelu toimi erittäin hyvin ja erikoisruokavalioni huomioitiin. Lapsi otettiin myös kivasti huomioon. Oli kaikinpuolin onnnistunut ilta :)”
“"Ruoka oli hyvää ja minua palveltiin hyvin, varsinkin pyytäessäni tietoa annoksien allergeeneistä."”
“"Matkalla Lappiin , oli mukava kokemus."”
“Hyvä kokonaisuus.”
“"Uusittu ravintola oli tosi viihtyisä ja kodikas, ihan super!"”
“Nappi suoritus”
“",,,,"”
“Kyllä suosittelisin ja menisin uudelleen”
“Kokonaisuus vierailustamme oli positiivinen. Päivän lämminvuokraa yllättävän hyvä.”
“Kokonaisuus on hyvä ja ruoka erinomaista.”
“"Asiantunteva, asiakkaan toivomukset hyvin huomioitu. Makunautinto."”
“"Hyvä palvelu, hyvät ruuat"”
“"suosittelen testaamaan, "”
“"Ruoka maittavaa, viihtyisä paikka, hyvä sijainti. "”
“"Taitaa olla Kajaanissa yksi harvoista ns. paremmista ruokapaikoista, joka on auki myös sunnuntaisin."”
“Miellyttävä ympäristö. Hyvät ruokalistat.”
“"Viihtyisä, siisti, hyvä ruoka "”
“"Olimme käymässä ensimmäistä kertaa Kajaanissa, viikonlopun yli. Kajaanin Rosso oli mukava tervetulotoivotus. Jos käymme vuoden kuluttua uudestaan, Rosso on vahvoilla, kun valitsemme ruokapaikkaa."”
“"Olin erittäin tyytyväinen asiakaspalveluun. Meillä oli pieni koira mukana terassilla, ja hänet huomioitiin lämpimänä päivänä ensiluokkaisesti. Tulemme ehdottomasti uudelleen. "”
“"Palvelu hidasta, pitkä odotus ennen tarjoilijan tuloa, myös laskun odotus viipyi"”
“Kokonaisuus oli oikein miellyttävä kokemus!”
“"Palvelu ensiluokkaista ja asiallista, mutta rentoa. Tilatut ruoat tulivat nopeasti, vaikka olikin paljon ruokailijoita. Vuohenjuustopizza oli täydellinen. Paras pizza minkä olen syönyt."”
“Annos oli aika pieni mutta toki maukas”
“Pitsat perus hyviä.”
“Palvelu oli hyvää mutta pitsan paistossa epäonnistuttiin kaksi kertaa. Pohja erittäin taikinainen ja ”löllö”. Ensimmäinen ateria odotti lämpölampun alla useita minuutteja ja kun se vihdoin tuotiin pöytään se oli kylmä. Pyysimme uutta ruokaa ja saimme sen aika nopeasti. MUTTA ruoka edelleenkin varsinkin pohjasta huonosti paistettu ja taikinamainen. Varmaankin tarvis paistaa vähän kuumemmalla. Palvelu kyllä oli hyvä ja paikka siisti.”
“Hyvää fiils ja ystävällinen tarjoilija”
“Ravintola oli todella viihtyisä ja siisti. Palvelu oli hyvää ja ystävällistä.”
“"Ruokailuvälineiden vähyys pöydässä ihmetytti.Piti hakea niitä toisesta pöydästä. En pidä siitä , että koko ajan kysellään onko ruoka hyvää. Lautasille jätetty annos luulisi kertovan sen. Kaali salaatissa liian isoa."”
“Todella miellyttävä miljöö. Hyvällä paikalla ja ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta.”
“Ensimmäinen käynti uudessa Rossossa. Erittäin positiivinen kokemus.”
“Ravintola on viihtyisä. Asiakaspalvelu hyvä. Olemme aina tilanneet pizzan mutta nyt pizzapohja on ollut pettymys sillä se ilmeisesti valmistetaan eri tavalla. Pohja on hyvin pehmeä ja suorastaan taikinaa. Päätin että nyt syöty pizza oli viimeinen. Jatkossa tilaan muuta.”
“"Vanha Rosso oli nostalginen ja rauhallinen, tämä uusi Rosso oli jotain aivan muuta, mahtava."”
“Hyvä palvelu ja hyvä ruoka”
“"Minusta Rosso on kautta vuosien ollut luotettava vaihtoehto arkisempiin lounas- tai päivällishetkiin. En muista, että koskaan olisin ollut erikoisen pettynyt vaan aina olen saanut hyvää ruokaa syödäkseni. Tämän kertaisen vierailun arvosanaa laski hieman se, että jälkiruokana tarjoiltu tiramisu ei ollut tiramisua nähnytkään. Aiemmin Rosson tiramisu on ollut oikein mainio - nyt näytti olevan lähinnä voille vatkattua kermaa ja mauottomia kakun paloja vailla kostustusta. En olisi tunnistanut tiramisuksi ellei listassa olisi sitä sellaiseksi nimetty. Laskun saaminen myös hieman viipyi."”
“"Näin korona-aikaan pöytäpaikat olivat mielestäni liian tiivisti. Huomioiden Kajaanin koronatilanteen olin vähän hämilläni siitä. Ruoka tuli nopeasti ja valitsin pizzan, koska olin jo aiemmin syönyt Sulossa muuta ruokaa. Turistin näkökulmasta paikka oli muuten viihtyisä ja tunnelma kiva. "”
“"Käyty lomalla kerran vuodessa Rossossa. Muutos aivan erinomainen.Tuntuu että Rossojen määrä vähenemässä Suomessa, mikä olisi harmi. Erittäin onnistunut muutos. Voisiko talvella tuoda (ystävällisiä) koiria sisään ravintolan puolelle ?"”
“"Uudistunut Rosso Kajaani on oikeasti kuin olisi ollut Italiassa. Miinuksena sanoisin että ruokapuoleen pitäisi panostaa. Ainakin ruoka jota söin, oli samanmakuista kuin ennenkin."”
“aika hidas palvelu ja katkarapusalaatissa aika vähän katkoja.”
“Ruokalistat aina samat. Vaihtelua tarvitaan. Salaattipöytä kauniisticesillä mutta hyvin suppea valikoima salaatteja”
“Sillä hetkllä rauhallista. Paikka siisti ja tarjoilijat ystävällisiä.”
“"Tarjoilija Ewa oli loistava, empaattinen, huumorintajuinen ja ammattitaitoinen. Ruoka oli maistuvaa."”
“Ei moitittavaa”
“"Hyvä sijainti, ulkoterassi."”
“Hyvällä paikalla. Siisti. Loosipöytiä löytyy. Tosin ei vedä vertoja vanhan Rosson kodikkuudelle.”
“"Söin ruiskylmäsavu-pizzan, voin ä todeta ruoka oli täydellinen basiliga yrtein täydennettynä??"”
“Mukava tunnelma ja hyvät penkit. Ruoka tuli nopeasti ja oli herkullista.”
“"Siisti, uusi, viihtyisä. Henksu melko kiireisen oloista ja hymyä ei juuri näkynyt mutta muuten kiva!"”
“"Viihtyisä, uusi, hyvä palvelu. "”
“Ystävällinen vastaanotto ja huolenpito koko ajan.”
“Olen tyytyväinen asiakas”
“Jotkut eivät vaan pidä perus ketjuravintolasta. Mutta ehdottomasti suosittelut”
“Alkusalaattipöytä saisi olla monipuolisempi. Salaattipöydän tarjonta on vähäisempi kuin se oli ennen. Miksi näin?”
“"Salaattipöytä oli hieman liian tavanomainen. Alkuruokana ollut valkosipulileipä oli liian väritön , eikä lainkaan houkuttelevan näköinen."”
“"Palvelu oli ystävällistä ja toimi nopeasti, kaikki sujui erittäin hyvin."”
“ruoka oli hyvää ja ravintola itsessään oli oikein viihtyisä”
“"Ei ole paljon kokemusta Kajaanin ruokapaikoista, ja siksi mentiin Rossoon, josta on kokemusta muissa kaupungeissa. Valinta oli oikea, eli odotusten mukainen."”
“Vegaaninen ruokavaihtoehto oli hankalaa löytää. Aistin tarjoilijan tympääntyneisyyden kun kysyin maidon tai laktoosin tai mausteiden olemassaolosta. Listassa pitäisi olla tiedot”
“Käytössä oli myös terassitilat sekä erikseen maininta: Koirakaverit ovat myös tervetulleita terassin koira paikoille.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Palvelu ja ruoka ja tunnelma hyvää/viihtyisää! Kiitos!”
“"Ruoka oli hyvää ja ne tulivat nopeasti, vaikka ravintola oli aika täynnä. Lapset huomioitiin erikoisen hyvin. Erityiskiitos ammattitaitoiselle miestarjoilijalle ??"”
“"Miellyttävä uusi tila, tuotteet kyllä samankaltaisia muuallakin, yksityinen tila ateriointiin, naapuripöydät eivät häiritse"”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maukasta.”
“"Mahtavaa, upeeta"”
“Uusipaikka tuo avaruutta sekä uutta trendinä Kajaaniin .Hyvät juoma ja ruokavaihtoehdot sekä palvelu.”
“"Kaikki muu oli ok, mutta salaattipöytä oli epäsiisti ja vaatimaton."”
“Ystävällinen palvelu ja tilaukseni tuli nopeasti”
“Oli ihana lämmin tunnelma.”
“Homma toimi.”
“"Viihtyisä, laadukas tunnelma. Minusta välitettiin asiakkaana ja oli tunne että olen erittäin tervetullut. Lisäksi ruoka oli hyvää."”
“Uusi sisustus oli todella onnistunut! Kesämenu Kala oli surkea. Pasta oli vetinen ja täysin mauton. Tiramisu kuivaa ja tunkkaista. Alkuruoka oli ok paitsi patonki olisi voinut olla vähemmän öljyssä uitetty. Tarjoilijat eivät ymmärtäneet kunnolla suomea.”
“Viihtyisä ja todella parannettu edellisestä rossosta!”
“Kaksi pistettä tuli miinusta eräästä lounaasta; Tarjolla/lautasella oli kolme(3) lihapullaa! Ne eivät olleet mitään jättipullia. Harmitti lapseni ja lapsenlapseni puolesta. Huomautin asiasta tarjoilijalle.”
“Kiva paikka”
“"Edullinen lounas, viihtyisä ja uusi ilme sekä uusi paikka."”
“Todella hyvä kokemus”
“OK ruoka ja siisti yleisilme.”
“miellyttävä ja palveluhenkinen henkilökunta!!”
“"Vaikka ravintolassa ei käymishetkellä ollut paljoa ihmisiä (tai ainakin siltä näytti) kesti yllättävän kauan että pöytään tuli tarjoilija. Tämä saattaa olla myös omaa mielikuvitusta koska olimme vain ajamassa Kajaanin läpi pohjoisesta kohti pirkanmaata ja meillä oli ”kiire kotiin. Kun saimme tilattua annokset, palvelu oli muuten hyvää ja ruoka tuli nopeasti sekä maistui hyvältä. Pizzat olivat myös hyvän kokoiset. Jos asuisin Kajaanissa, varmasti kävisin Rossossa useinkin!"”
“Uusi Rosso on tyylikäs ja tunnelmallinen”
“Ruoka ja palvelu pelasi ??”
“Viihtyisä ruokapaikka sopivalla hintatasolla! Ystävällinen henkilökunta!”
“"Uuden ravintolan sisustus ja siisteys oli hyvällä tasolla. Asiointiaikanamme oli ruuhkaa, joten odottelimme tovin ennen kuin saimme palvelua. Se ei haitannut, mutta olisin toivonut että henkilökunta olisi elein tai tervehdyksin huomioinut meidät, jotta olisimme tunteneet itsemme tervetulleiksi. Rosson ruokalista, vanha tuttu, ei ole kovin kiinnostava. Valitsemani ruoka maistui hyvältä. Palvelu oli iloista ja lapset huomioivaa."”
“Ruoka oli hyvää. Palvelu oli hyvää. Lapset olivat erittäin tyytyväisiä annoksiin ja antoivat arvosanaksi 5/5.”
“Ravintolassa mukava tunnelma. Ruoka oli todella hyvää ja en ole koskaan syönyt yhtä hyvää pippuripihviä missään(täydellinen medium pihvi).”
“"WC pönttö oli tukossa, ilmoitin henkilökunnalle, toinen tilaamamme ruoka ei ollut hyvän makuinen PIZZA"”
“Hyvä ruoka mahtava henkilökunta”
“"Hyvä ruoka, loistava viini valinta ja aivan ihana tarjoilija "”
“"Erinomainen palvelu, erityisesti lapsi huomioitiin tosi hienosti! Ruoka tuli nopeasti ja maistui hyvälle."”
“"Uusi paikka,kannattaa käydä tutustumassa itse,eikä uskoa kuulopuheisiin??"”

Raflaamosta löytyi 3 lounasravintolaa läheltäsi: