Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!   Missä Rosso, siellä Italia!
 
Lapset ja lapsiperheet ovat aina muodostaneet Rosson asiakaskunnan perustan ja heidän viihtymiseensä onkin panostettu. Lapsille ja junioreille löytyvät omat annokset ruokalistalta. Leikkinurkkaus tarjoaa ajanvietettä sekä pikkupuuhaa perheen nuorimmille ravintolakäynnin lomassa. Se mahdollistaa myös vanhemmille hetken hengähdystauon ja nautinnollisen ruokailuhetken.

Kajaanin Rossossa tarjoilemme lounasta arkipäivisin klo 10.45-13.30. Lounas sisältää noutopöydästä runsaan salaattipöydän, päivän keiton, leipäpöydän, ruokajuomat ja kahvin / teen. Pääruoan tarjoilemme annoksittain pöytiin.

Tervetuloa nauttimaan!

Tiedustelut ja varaukset:
Kajaanin ja Vuokatin Sokos Hotellien myyntipalvelu
puh. +358 10 783 1100
e-mail:sales.kajaanivuokatti@sokoshotels.fi

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,8)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 27.10.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja mukava sekä asiantunteva palvlu.”
“-annos (lihapullat ja muusi) oli melko pieni +nopea palvelu +henkilökunta suositteli lounasvaihtoehtoja”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka oikein maistuvaa.”
“Mukava tunnelma ja tarjoilija, sekä hyvä ruoka!”
“Vaihtelua kaupungin lounasvalikoimaan”
“Siisti paikka, hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvin tavanomainen suomalainen ravintolakokemus, ei huono, mutta ei millään tavalla säväyttävä. Salaattipöytä oli hyvä.”
“Tuttua ja varmaa tarjontaa”
“Hyvä ruoka, hyvä kokki. ??”
“Isot annokset, nopea ja sujuva palvelu”
“Salaatista löytyi muovipussin palanen. Mainitsin asiasta, ehkä joku huomioiminen ravintolan suunnasta olisi ollut paikallaan. Vaikka kahvi?”
“Ruoka hyvää,palvelu hyvää”
“Ruoka ei ollut kovin ihmeellistä. Odotin parempaa”
“Lasten leikkinurkka oli taaperon vahempien ruokailun pelastus :)”
“Ruoka tuli nopeaa pöytään, maksettiin jo kassalle, niin ei tarvinnut odotella laskua pöytään. Tunnelma oli rauhallinen.”
“Ruoka on hyvää ja palvelu ystävällistä. Lasten leikkipaikka iso plussa. Muissa kajaanin ravintoloissa ei sitä ole, joten lasten kanssa suunnataan yleensö rossoon”
“Kaikki toimi hyvin jäi hyvä viilis”
“Ihan hyvä ja mukava ruokapaikka Kajaanissa.”
“Tuttu ja turvallinen, löytyy kaikille jotain syötävää. Hintataso ok.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Jäi hyvä fiilis ensimmäisestä käynnistä!”
“Menimme ravintolaan kaverini koirien kanssa ja olimme todella tervetulleita ja siitä tuli hyvä mieli. Koirille tuotiin vettä ja heidät huomioitiin. Pitsa oli todella herkullista! Kiitos hyvästä palvelusta”
“Ei ollut ruuhkaa.”
“Viihtyisä paikka ja erittäin hyvä alkupala (paneroitua kukkakaalia ja juuresranuja)”
“The staff are friendly and nake one feel welcome. The restaurant is nice and well laid out with generous portions of good food.”
“Tarjoilija oli todella miellyttävä ja tuttavallinen. Tunsimme olon rennoksi ja ystävälliseksi. Myös tarjoilijan asiantuntemus oli aivan huikeaa, sillä porukassamme oli haastavia allergioita ja tarjoilija osasi kertoa näistä allergeeneista upeasti. Emme edes tienneet, että viinissäkin voisi olla kananmunaa!”
“Sisustus on nuhjaantunut ja aikansaelänyt, en valitsisi paikkaa työtapaamisiin tai treffeille. Lapsen kanssa tai rennolla kaverilporukalla ok. Palvelu kyllä oikein hyvää ja miellyttävää”
“Ei mitään erityistä puutetta.”
“Nuhruinen yleisilme.Jonoja maksupaikalla-”
“Palvelu ystävällistä, mutta Rossojen ruokalista on huonontunut viime vuosina. Pannupizzat ja muut muut hyvät ruoat puuttuvat listalta.”
“Perusjees, mukava ympäristö.”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta”
“Ystävällinen, leppoisa palvelu, asiakkaalle annettiin aikaa.”
“Mukava henkilökunta”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Kulahtanut paikka”
“Jos pizzeria on etsinnässä, niin vahva suositus”
“Mukava henkilökunta”
“Ruoka oli hyvää”
“Perus hyvää ruokaa, mutta erittäin ihana ja ystävällinen tarjoilija! Palvelu oli huippua ja rentoa, ja tämä ratkaisee kyllä mihin meidän perhe suuntaa ruokailun merkeissä!”
“Ihan paras Rosso (olemme pääkaupunkiseudulta)! Loistava alkupalapöytä, erinomaiset ruoat ja jälkiruoat! Henkilökunta ja erityisesti Kaija aivan huippu!”
“Oltiin lomalla ja paikka oli kiva”
“esim. lounasta tarjolla eri makuun kaikille muissa Kajaanin alueen ravintoissa huono”
“Tarjoilija ei ollut kovin ystävällinen, odotimme pitkään tiskillä palvelua vaikka jonoa ei ollut. Ruoka oli ok, salaattibuffet ok mutta salaatinkastikkeita eikä balsamicoa ollut. Miksi teillä ei enää ole pannupizzoja?”
“Ruoka on hyvää ja myyntihenkilökunta hyvin ystävällisiä”
“Jos on tarve syödä pikaisesti niin onnistuu”
“En ollu käynyt Rossossa vuosiin ja paikka yllätti positiivisesti. Ruoka oli oikein hyvää!”
“Hienot tilat, kohtuu hyvää ruokaa ja annokset sopivan kokoisia”
“Ilmapiiri ja tarjoilijat palvelualttiita ja mukavia”
“Hyvät pizzat, paistaessa parannettavaa. Salaattipöytä on valitettavasti niukka, niin kuin ennenkin.”
“Asiakkaita ei juuri ollut, olisimme luullut, että asiointi olisi ollut nopeampaa! Salaattipöytä ja sen tarjonta oli vaatimaton! Olemme vierailleet paremmissakin Rossossa! Tietyöt ja kaupungin rakentaminen tekivät paikan löytämisen haasteelliseksi!”
“Hyvät ruuat”
“Ravintola siisti,viihtyisä. Alkupala voisi olla vähän laajempi valikoimaltaan. Tarjoilija kävi mielestäni liian usein kysymässä,onko kaikki hyvin. Maksamisen kanssa sai odottaa,kun tarjoilija poikkoili muissa pöydissä,ilmiselvästi liian vähän henkilökuntaa.”
“Hyvä ruoka, yksi seurueen jäsen meinattiin unohtaa ja hänelle ruoka tuotiin myöhemmin kuim muille”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta saa viihtymään.”
“Mainio paikka. Edelleenkin ainoa paikka jossa olen pari vuotta sitten maistanut karhun lihaa. Eksoottiset kokemukset eivät unohdu ikinä :)”
“Ihan ok”
“Noudattaen ketogeenista ruokavaliota, joka on hyvin vähähiililihydraattista ruokavaliota, johon ei kuulu myöskään sokeri, niin olen yllättynyt että kohtaamani asiakaspalvelijat eivät tiedä ko. Ruokavaliota. Olen joutunut räätälöimään lounasruoat jotka lautaselle laitetaan ja kiitos yhdelle kokille, joka osaa tehdä sen kyllä ruokavaliotani noudattaen, mutta muutaman kerran olen saanut todella niukan lautasen josta maksan kuitenkin täyden hinnan, joten tähän pyytäisin kiinnittämään huomiota. Toisessa ravintolassa saan täydellistä ketogeenisen ruokavalioon perustuvaa ruokaa.”
“Palvelu jota saimme oli erittäin ystävällistä, suosittelen paikkaa jos haluaa piristystä päivään.Ps.Koiramme Espanjanmastiffitkin olivat tervetulleita terassille.”
“Rento ja viihtyisä paikka!”
“Ruoka-annokseni oli hieman outo. Se antoi vanhan vaikutelman siitä, että annosten suunnittelijat kuvittelevat kasvissyöjien olevan sellaisia, jotka eivät oikeastaan pidä syömisestä. Siis halusin kasvisruokaa, koska en syö lihaa. Tahdon silti kunnon annoksen, ja perunasta pidän erityisesti. Kasvissyönti ei siis tarkoita perunan pois jättämistä, vaikka joskus niin tunnutaan kuvittelevan. Ei tulllut mieleenkään, että annokseen ei kuuluisi mitään erityistä hiilihydraattiosuutta, vaikka toki ruokalistan kuvaus varmaan vastasi annosta. Sanoin asiasta tarjoilijalle, joka totesi että ei siihen kuulu perunaa, mutta joka tarjoutui sitten tuomaan sitä erikseen. Hän ei kuitenkaan kertonut, että siitä veloitetaan 2-3 euroa lisämaksua (en muista hintaa tarkkaan). Se muutti annoksen melko hintavaksi, mutta ilman sitä en olisi ollut annokseen tyytyväinen.”
“Asiointi sujui mutkattomasti ja ruoka ja juoma maistuivat.”
“Ainoa negatiivinen sanottava asia on, että tarjoilijalla kesti todella pitkään tulla pöydästä ottamaan tilausta. Meidän lisäksi ravintolassa oli pari ihmistä. Muuten kaikki oli loistavaa!”
“Hyvä palvelu”
“Huono numero asiakaspalvelusta johtui siitä, että tarjoilijat olivat kesäapulaisia. He olivat kyllä ystävällisiä, mutta epävarmoja ja arkoja. Myös aivan asiakaspalvelun perusasioissa oli puutetta, esim. tilaus vahvistettiin sanalla JOO sanan Kiitos sijasta. Tuli sellainen tunne, että heitä ei oltu perehdytetty tarpeeksi. Vika ei siis ollut heissä vaan järjestelmässä ja periaatteessa on hyvä, että koululaiset/opiskelijat saavat kesätöitä. Yleensä olemme kyllä saaneet Rossossa hyvää ja asiantuntevaa palvelua, joten tämänkertaiset huonommat arviot ovat poikkeus säännöstä.”
“Saimme tarvitsemamme tuotteet.”
“Pitsatilauksen yhteydessä, Vuohejuusto oli loppunut. Keittiö meni kiinni jo 2130, eikä pitsaa saanut myöhemmin. Tilausta hakiessa ja maksaessa - olutasiakkaat tunkivat kassalle piittaamatta Koronaohjeista”
“Palvelu ja ruoka olivat erinomaisia.”
“Hyvä pizza”
“Kesätyöntekijät eivät aivan kartalla hommassaan, ravintolan yleisilme jo hieman kulahtanut. Ruoka kuitenkin hyvää ja odotusaika kohtuullinen.”
“Valitettavasti sattui harjoittelija, joka ei esim. maininnut että salaattipöytä on käytössä, ei kertonut lapsille suunnattua erikoisannosta, eikä muutenkaan huomionut ja puhua pukahtanut muillekaan.”
“Perustelut näkyvät aiemmissa vastauksissa”
“Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää.”
“Sopivan lähellä. Mukava terassi kesäpäivänä.”
“Hyvä perussiisti ja luotettava Rosso ??”
“Ruoka oli erinomaista , toisin kuin edellisellä kerralla saman ketjun ruokaravintola - Sulossa .”