Italialaishenkinen koko perheen Rosso tarjoaa sinulle varsinaisen makumatkan.

Rosso on S-ryhmän suurin ravintolaketju ja se tarjoaa sinulle varsinaisen maku matkan pizzojen, pastojen, bruschettojen sekä pihvi- ja broileriruokien maailmaan. Tomaatin, juuston, yrttien ja valkosipulin maut ovat antaneet leimansa Rosson annoksiin. Yli sadan herkun joukosta jokainen löytää itselleen suosikin jos toisenkin – ongelmia saattaa tuottaa ennemminkin valinnan vaikeus!

Lapset ja lapsiperheet ovat aina muodostaneet Rosson asiakaskunnan perustan ja heidän viihtymiseensä onkin panostettu. Lapsille ja junioreille löytyvät omat annokset ruokalistalta. Leikkinurkkaus tarjoaa ajanvietettä sekä pikkupuuhaa perheen nuorimmille ravintolakäynnin lomassa. Se mahdollistaa myös vanhemmille hetken hengähdystauon ja nautinnollisen ruokailuhetken.

Rosso on myös suosittu isompien ryhmien kestittäjä. Erilaisille ryhmille on suunniteltu omat Porukkalistat, joihin on kerätty suosittuja annoksia sopuisaan hintaan. Pyydä tarjous tai lisätietoja lähimmistä Rossostasi!

Tarjoilemme lounasta arkipäivisin klo 10.45-13.30, Lounas sisältää noutopöydästä runsaan salaattipöydän, päivän keiton, leipäpöydän, ruokajuomat ja kahvi / tee. Pääruoan tarjoilemme annoksittain pöytiin. Lounasvaihtoehtoina myös keittolounas ja päivän pizza!

 

Tervetuloa nauttimaan!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.02.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä perus-Rosso, ja etenkin salattipöytään on vähän panostettu aiemmin olleen raastepöytään verrattuna. Kiva yllätys kainuulaiset pizzat, oikein hyviä ruokakehitelmiä paikallisuus huomioon ottaen! Lisää tällaista, esimerkiksi kuhasesongin aikana voisi listalla olla kuharuokia. Etenkin, kun Oulunjärveltä tuodaan kuhaa Helsinkiin myyntiin. Eli plussaa kainuulaiset pizzat ja tällä kertaa mukava, välitön ja huomaavainen palvelu.”
“Ehkä turha varovaisuus ruokalistassa ja liika 'ketjumaisuus', jota tosin oli tällä kertaa onnistuttu kehittämään juuri em. kainuulaispizzoilla. Tosin paikan yleisilmekin alkaisi kaivata remonttia ja uudistamista, ollut vuosikausia jo samanlainen mikä alkaa näkyä nuhjuisuutena.”
“Lasten kanssa siellä on aina ilo asioida! Henkilökunta ottaa lapset hyvin huomioon ja leikkipaikka on hyvä.:)”
“Kaunis annos ja erittäin maukas. Ystävällinen ja iloinen palvelu.”
“Hyvä sijainti, asiakaspalvelu, sekä ruoka.”
“Jälkiruoka karkkeineen oli plussaa!!”
“turvallinen valinta, s-etukorttitarjoukset.”
“mausteet vähäisiä esim broileripastassa, ei ollut vastakeitetyn oloista, kainuupizzat mauttomia, ainekset eivät taivu pizzaksi, ehkä joksikin muuksi ruuaksi.”
“antipasti-pöytä tavallisen porkkanaraaste/alkusalaatin tilalla oli hyvä, hyvä pizza- pohjakin sopivan sitko/rapea”
“Erittäin hyvä lounas. Myös gluteenittomia vaihtoehtoja oli tarjolla runsaasti ja kitsastelematta! Jälkiruokabufee erinomainen!”
“Hyvä kokonaisuus.”
“Aikaimpien käyntien myönteiset ruokailu kokemukset'”
“Alkupala salattipöytää voisi päivittää kaiken kiireen keskellä niin, että tarjottavia aineksia on saatavilla? Voihan asiakas tietysti vaatia puuttuvaa täydennystä jos kokee jäävän jostain paitsi!”
“Hyväksi havaittu!”
“harvoja iltaisin auki oleva ruokaravintola”
“lounas oli todella maukas, joskin kana oli haalaa..”
“Sijainti. Helppous”
“Todella ystävällinen henkilökunta, asioiminen sujuvaa, tarjoilun nopeus,todella hyvä ruoka ja viini.”
“Ystävällinenpalvelu, maukas ruoka ja hyvä sijainti.”
“Ruoka oli hyvää, lämmin ruoka-annos oli silmällekin maistuvan ja hyvän näköinen.”
“Jälki ruokana oli kahvit ja joulutortut, mutta gluteenittomalle oli vain semper kova kuiva keksi. Samat jälkiruoat myös gluteenittomille tai ainakin vastaava. Tästä jäi vähän pahamieli.”
“Hyvä sijainti, siisti, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Mukava henkilökunta ja varsinkin Kimmo”
“Pieni wc”
“Erittäin ystävällinen palvelu. Varsinkin vanhempi rouva oli erittäin mukava. Kiitos.”
“Hieman ankea sisustus.”
“Sinne on tervetullut aikuisten kesken syömään, kuin myös lasten kanssa. Ruokaa ei joudu koskaan odottamaan liian kauan. Asiointia helpottaa, kun sama tarjoilija säilyy kokoajan.”
“Kuulin huhuja joskus että henkilökunnassa oli ollut henkilökemia-ongelmia, mutta enne itse ole huomanneet mitään ongelmaa.”
“Lasten leikkipaikka on kajaanissa ainut laatuaan.”
“Vanhahtava ulkonäkö”
“Henkilökunta on erittäin ammattitaitoista ja mukavaa sekä ruoka todella maittavaa.”
“Keskeinen sijainti, hyvä palvelu, hyvä ruoka ja s-etu.”
“Palvelualtis henkilökunta. Tosi kiva tervehtiminen ja poistuessa toivotettiin hyvää päivän jatkoa”
“Istuimet tosi likaiset, tahroja täynnä. Kerroin sen henkilökunnalle. He vastasivat että on pesty puoli vuotta sitten eikä puhdistu. Mielestäni istuimet pitää vaihtaa tai verhoilla.”
“viihtyisä ja mukava henkilökunta”
“Lounasajan ruoka voisi olla itse otettavissa.”
“Lämminhenkinen paikka, kiva henkilökunta, ruoka ok”
“* monipuolinen lounas * hinta-laatu -kohdallaan * Kajaanin kaupungin henkilökunta saa alennusta”
“* parkkipaikkojen etsiminen * joskus hidas tarjoilu * jonottaminen lounaan maksamiseen”
“Hyvä palvelu ja henkilökunta. Viihtyisä ravintola. Hyvä ruoka.”
“Melko ruuhkaisaa, mutta hyvä, että asiakkaita käy!!!”
“Keskeinen paikka, siisti, erityisruokavaliot huomioidaan, s-edut, porukalla kiva paikka tulla ruokailemaan myös päivällistä ja viiniä.”
“Salaattipöytä erilainen, hyvä. Pasta bolognese todella maukasta. Rauhallinen tunnelma??”
“On tilaa, ei tungosta!”
“Uusi ilme piristäisi. Ollut monta vuotta samanlainen.”
“Henkilökunta”
“Kuluneet kalusteet ja yleisilme. Päivityksen tarve.”
“Kajaanin ainoa vaihtoehto jota voi suositella.”
“Kokonaisuus”
“Reipas, iloinen tarjoilija ?? oli vaan lainassa toisesta ravintolasta”
“Kulunut ja tylsä sisustus”
“Mukava henkilökunta”
“Iloinen ja palvelualtis henkilökunta.”
“Illan salaatti/tapaspöydän tarjonta ei ole makuuni.”
“Palvelu oli todella hyvää ja ruoka myös. Mutta maksaminen pöydässä kruunasi kaiken. Eli tuli todella palveltu olo. Kyllä tulen varmasti uudelleen ja kehun ravintolaanne ystävilleni ja olenkin tehnyt niin. Tunnelmakin oli mukavan rauhallinen ja hämärähkö. Kiitos hyvästä palvelusta ja nähdään!”
“Lapsi ystävällisyys”
“Että se yleensä on olemassa. Kajaanin ravintolatarjonta on aika surkea. Ilmeisesti me emme käytä ulkonasyömiseen rahaa niin paljon että ravintolat kannattavat. Lisäksi Rosso on kävelymatkan päässä kotoani.”
“Surullisen tyhjää monesti kun kävelen siitä ohi. Vaikutelma, että henkilökunta vaihtuu paljon, vaikka en tiedä onko se totta. Kyllä heillä yritystä on.”