Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin kahvi, ystävät, viini ja ruoka. Koko kovan nelikon tapaat yhdellä kertaa Jyväskylän ydinkeskustan VENNissä. VENNin viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa drinkille ostospäivän lomassa tai unohtua iloittelemaan yksin tein vaikka iltamyöhään asti. VENNin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, lounasta, brunssia, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja. Ja pönöttäminen – sehän ei ole ollenkaan meidän juttu. Tule VENNiin ja tuo ystäväsikin, tai lainaa täältä!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintolan fiilis ja kaikki tarjottava on vai kerta kaikkiaan tosi hyvää ja laadukasta. Palvelu myös. Kiitos”
“Palvelu hyvää”
“"Mukava ja osaava henkilökunta, ihanasti sisustettu."”
“Vierailusta jäi hyvä fiilis”
“Yleiskuva”
“"I liked the atmosphere there music wasn't too loud which is a great thing, so one can actually have a conversation. However, I noticed that it was a little too dark. Loved the service, very kind and lovely waitresses. Overall had a pleasant experience. "”
“"Hyvä hinta/laatusuhde, ystävällinen palvelu, kiva miljöö/sisustus, rento meininki, hyvä ruoka "”
“Viihtyisä paikka.”
“Olen ennenkin käynyt kyseisessä paikassa ja ruuat ovat olleet hyviä joka kerta. Myös tarjoilijat olivat erittäin mukavia ja jäi hyvä fiilis asioinnin jälkeen.”
“Mahtava tunnelma”
“Mutkatonta palvelua ja hyvää ruokaa. Sopii päiväkahvitteluun tai illallistamiseen. Kasvisruokavalioon toivoisi ehkä enemmän valinnanvaraa.”
“Ulkoa tullessa ravintolan yleisilme yllätti positiivisesti ja henkilökunta otti ystävällisen pirteästi vastaan. Ulkoapäin ravintola ei auennut mutta sisään astuessa se yllätti. Oli erittäin miellyttävä paikka ja henkilökunta asiansa hallitseva!”
“Etenkin ruuan hinta-laatusuhde oli kohdallaan.”
“"Mukava, että korona-aikana ravintolassa oli hyvin tilaa, myös lastenvaunuille."”
“Työntekijä viime asiointikerralla oli todella ystävällinen sekä ammattitaitoinen ja lounashetkestä jäi jo pelkästään hänen ansiostaan todella ihana mieli.”
“"Mielummin suosittelisin vieressä olevaa Revoa, jos on oikeasti nälkä. Myöskin vähän kirpaisi kun joutui ovella odottamaan aika kauan ennen pöytiinohjausta. Ihan ok paikka!"”
“"Mukava ja rento paikka,hyvällä sijainnilla"”
“Tilanteen mukaan.”
“"Rento ja tunnelmallinen, lämmin palvelu"”
“"Oli kokoajan niin palveltu olo. Hemmottelulta tuntui, kun kaikki tuotiin kauniisti ja ystävällisesti pöytään. En normaalisti käy yksin..ja se oli iso juttu. "”
“"Tilasimme kavereiden kesken viiniä ja pientä syömistä, ruoka oli erittäin hyvää ja myös viini. Yleistunnelma oli rento ja mukava ja paikka oli todella siisti. Työntekijät olivat mukavia ja ravintolasta löytyi myös hyvä pelivalikoima illanviettoon! "”
“"Annokset oli ihan ok, mutta ne olivat aiemmin parempia. Nyt jotenkin sekavia, liikaa kaikkea samassa annoksessa. "”
“"Hyvää palvelua, edullista hintatasoa, palvelu nopeaa. "”
“Hyvää ruokaa ja kiva palvelu!”
“"Ei moitteita, kiva seurustelupaikka"”
“"Kokemuksena todella miellyttävä ja paikka on mukavan kotoisa, sekä ruoka aivan ihanaa. "”