Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.03.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Erikoiskahvit”
“Erinomainen ruoka!”
“Olemme saaneet erittäin hyvää palvelua, meitä on kohdeltu aivan kuin VIP asiakkaita. Miehelle on tehty varta vasten valkosipulimajoneesia, vaikka sitä ei listalla ole. Tarjoilija pyysi vielä anteeksi, kun vähän kesti☺️ Myös drinkki tehtiin toivomuksen mukaan ohi valmiiden ehdotusten. Rauhallisempana iltana tarjoilija jäi juttelemaan kuin vanhoille tutuille. Olemme tosiaan olleet erittäin tyytyväisiä ja käymme aika ajoin oma uudelleen!”
“Hyvä asiakaspalvelu, maukas ruoka.”
“Hyvä ruoka ja ihana ruokailutila, kauniisti ruoat esillä”
“Hyvä ruoka”
“Viimeksi kun kävin Trattoriassa niin tarjoilija oli todella ystävällinen ja mukava. Ruoka ja juomat olivat myös erittäin maukkaita.”
“Todella hyvää ruokaa ja hinta-laatu suhteeltaan yllätti iloisesti. Söin keitto+salaattilounaan ja piti yllättävän hyvin nälkää”
“Oli todella ruuhkaista kun tulimme paikalle ja jouduimme menemään likaiseen pöytään jota ei ollut vielä siivottu kun oli ainoa vapaa pöytä”
“Miljöö, ruoka, palvelu.”
“Ruoka oli maistuvaa ja palvelu hyvää”
“Ruoka-annos oli pieni hintaan nähden. (Nieriää ja rapurisottoa, kuvaus annoksesta ei antanut oikeaa kuvaa. Esim. Kauden kasviksia.. pari pientä siivua porkkanaa ja luvatut jokiravut pari pientä palaa) Tällainen kuva jäi. Olisi pitänyt syödä kolme ruokalajia että olisi saanut vatsan täyteen.”
“Hyvä monipuolinen valikoima ruuassa ja ystävällinen palvelu.”
“Viime käynnillä tarjoilija sanoi minulle, että ainiin sinullahan taisi olla kaikkia ongelmia? Jäin ihmettelemään tökeröä käytöstä. Minulla on siis keliakia ja kaurakaan ei sovi ruokavaliooni. Olen tarkistanut annosten sisältöjä, joka oli hänelle kai ongelmallista.”
“Ruoka oikein hyvää!”
“Monipuolinen ruokalista. Yleistunnelma viihtyisä ja siisti.”
“Olen tilannut mojiton hyvin erilaisissa paikoissa Suomessa ja ulkomailla. Viimeksi Sansibarilla. Koskaan en ole juonut mojitoa, joka maistui niin vähän siltä, miltä sen pitäisi maistua. Jälkikäteen ajateltuna olisi tietenkin pitänyt palauttaa 10 e/kpl maksaneet juomat, mutta ravintolassa oli paljon asiakkaita enkä jaksanut tehdä asiasta numeroa. Mojito on niin perusdrinkki, että se pitäisi osata tehdä.”
“Ruoka, se on hyvää ja kaunista.”
“Ruuan taso oli hyvä”
“Meitä oli 5 henkeä ja 3 lajin ruokailu kesti yli 3 h., joka on liian hidasta”
“Palvelee hyvin hotellivieraita.”
“Jostain syystä tilaaminen listalta ei ole helppoa, siihen uusi rakenne.”
“Palvelu ja loistava ruoka”
“Aamupala on loistava kaikin puolin.”
“Hyvä ruoka ja viinit, ystävällinen, ammattitaitoinen palvelu, miellyttävä sisustus”
“Ystävällinen henkilökunta, erittäin maistuvat ruuat ja viinit”
“Tryffelirisotto on taivaallista ja ravintolan tunnelma on viihtyisä. Ruokatilat ovat myös järjestetty niin, että jokainen pöydäryhmä saa tarpeeksi omaa rauhaa.”
“Tämä perjantain after work on todella mieluisa ja sopivan hintainen. Toivoisin kuitenkin, että kuoharin rinnalla olisi esim. punaviini.”
“Henkilökunta miellyttävä ja asiantunteva.”
“Ilmapiiri ja ruoka.”
“Aukioloaika voisi pe-la olla tunnin pitempään”
“hyvä ruokien ja juomien valikoima, laatu ja tuoreus huomioitu. Näyttää siltä että ekologisuuteen kiinnitetään huomiota, samoin tarjottavien esillepanoon.”
“Ehkä joskus saattaa olla ruuhkaa.”
“Mukava ja asiantunteva henkilökunta yhdistettynä taivaallisen hyvään ruokaan.”
“Sekavat ensimmäiset minuutit kun odotettiin ennenkuin joku saapui neuvomaan.”
“Sekavat ensimmäiset minuutit kun odotettiin ennenkuin joku saapui neuvomaan.”
“Veranda, Aperitivo”
“Ruoka oli hyvää!”
“Hyvä ja laadukas ruoka,mukava tunnelma ruokailla,tila on avara.Kiva ja osaava henkilökunta.Ruokalista.”
“Ei nyt varsinaisesti vähennä,mutta ranskakalaiset voisi vaihtaa johonkin muuhun sisäpaistiannoksessa.Liha oli hyvää ja laadukasta ja ansaitsisi jotain vähemmän arkista kaverikseen.Säilykepurkit ja vanerilevyineen voisi kattauksessa korvata jollain siihen oikeasti tarkoitetulla tasolla:)”
“Hyvä ruoka”
“Hyvät pastat”
“Palvelu oli hidasta ja hieman epäselvä pöytäänohjaus”
“Minulle suositeltiin tuotteita ja ruoan tilaaminen erikoisruokavaliooni sopivaksi onnistui todella hyvin. Rakastan teidän pizzoja ja varsinkin Romana pizza on taivaallinen! Terkut tarjoilijallemme Sirulle, joka kiireen keskellä hoiti hommat mallikkaasti! Suositteli ruoka- ja juomatuotteita, kävi välillä tarkistamassa että meille maistuu ja tarkisti mitä juotavaa ottaisimme seuraavaksi. Hän osasi kertoa ruoka- ja juomatuotteista laaja-alaisesti ja esim jälkkäriä miettiessäni henkilökohtainen suosittelu sai minut jälkiruoan valitsemaan. Pidän myös uudesta verannastanne paljon! Sopii kauniisti vanhan puolen ravintolaan.”
“Kiva ympäristö ja kiva lista. Hyvä palvelu”
“Risotto oli kuivaa ja kala ylikypsää. Kun annoksen hinta on lähes 30€, niin se kala sais olla justiin!”
“Kasvisvaihtoehdot olivat loistavat minulle joka en syö lihaa enkä kanaa. Ruoka oli todella hyvää. Palvelu oli ystävällistä, henkilökunta hymyili paljon, ilmapiiri oli hyvä. Ravintola oli siisti, ruokaa sai jonottamatta.”
“Erittäin ammattitaitoinen ja mukava henkilökunta ja herkullinen ruoka.”
“kaunis esillepano, maininnat paikallisista tuotteista, mukava kiireetön tunnelma, laadukas vaikutelma kahvin ja teen pöytiintarjoilusta”
“Ruokailutilan tunnelma ja sisustus, maistuva ja monipuolinen aamiainen sekä tietenkin S-bonus.”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu.”
“Asiallinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Sijainti, Sekä S-ryhmäläisyys”
“Hyvä ruoka ja ammattitaitoinen, iloinen henkilökunta.”
“Ruokailimme koirien kanssa aulan puolella. Perjantai-iltana meistä huolehdittiin koko ajan eikä ollut vaikeuksia tilata lisää tai saada laskua. Lauantai-iltana piti käydä tiskillä kertomassa lisätilaukset ja pyytämässä lasku.”
“Tarjoilijoiden ystävällisyys ja ruoka”
“Pöytiin ohjauksessa tuli tunne että ainut oikea tapa olisi ollut varata pöytä etukätee, mutta aina se ei ole mahdollista, jos lähteekin syömään ilman aiempaa suunittelua.”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu erinomaista”
“Kiva paikka ja hyvä ruoka.”
“Pöydässä kävi useampi tarjoilija eivätkä tienneet keskenään, mitä kukin oli jo tehnyt. Vesikannun tulo kesti kohtuuttoman kauan, luulimme moneen kertaan tarjoilijan jo unohtaneen sen.”
“Erittäin hyvä palvelu ja ruokien hinta-laatu -suhde optimaalinen.”
“Muutaman tarjoilijan hieman nuiva palveluasenne.”
“Yleensä hyvä ja vaihteleva ruoka.”
“Tällä kertaa salaattibuffan possu (lämmin ulkofile kuutiot) oli vat puisevia, kuivia ja mauttomia.”
“Pastat/2 yhden hinnalla tarjous oli hyvä.”
“Ilmais paikoitus niukka.”
“Oikein ystävällinen ja palvelualtis tarjoilija. Viihtyisä ympäristö. Hyvää ruokaa. Mukava tunnelma. Hotellin ravintolaksi erittäin hyvä.”
“Viinilistaa voisi monipuolistaa. Ainakaan meille esitelty lista ei sisältänyt kovin montaa viiniä.”
“Maukasta ruokaa. Useita vaihtoehtoja. Tuoretta.”
“Hälinä johtuen runsaasta kävijämäärästä.”
“Maistuvat annokset,edullinen viini ja ystävällinen palvelu.”
“Italialaisessa pitää olla aito,notkea prosutto crudo!”
“Hyvä salaattipöytä (lounas).”
“S-ketjuun kuuluminen.”
“Salaattipöytä ja foccacia. Pizzat. Jälkiruoja kahvi ja karkit”
“Ruuhkaa klo 11. Erilaisia oluita ei ole koskaan liikaa”
“Sen vain haluan sanoa että olimme tasveroisia asiakkaita muiden ,illallista syömään tulevien tai jo syömässä olevien runsaslukuisten ruokailijoiden joukossa.Hotellivieraat tietenkin ovat palvelujärjestyksessä kuvitteellisesti ykkösiä mutte en tuntenut missään vaiheessa olevani 'kakkosluokan asiakas' kaverini kanssa.Olimme matkalla Tanssisali Lutakosta Jkl:n keskustaan ja ilma oli talvisen kylmää..Tarvitsimme jotain lämmikettä ja kun Lutakon alueella on ravintolatarjonta varsin pientä talviaikaan niin menimme ottamaan yhdet Irish Coffeet juuri Trattoriaan...Mukavat ,ystävälliset ja nuoret tatjoilijatyttöset osoittivat ammattitaitonsa .Toivon että jaksavat pysyä alalla vielä pitkään.Heidänlaisiaan Jyväskylä ja koko S-ryhmä tarvitsee ravintoloissaan...puhumattakaan ravintola-alasta.Itsekin olen palvelualalla vaikka rekkakuski olenkin...siinäkin on kohdattava ihmisiä monenlaista.Jos olivat harjottelijoita tai oppisopimuskoulutuksessa niin hyvin on opit perille menneet.Kiitos!”
“Toimiva kokonaisuus: hinta&laatusuhde. Risotto oli niin hyvää vaimoni mielestä ettei edes Italiassa käydessämme löytynyt vastaavaa.”
“Maistuva menu kokonaisuus. Viihtyisä ja moderni sisustus.”
“Ehdimme istua pöydässä yli 15min ennenkuin kukaan tuli tarjoamaan listoja tai kysymään juomatilauksia. Jotkin ruokalistan ruokien nimet tuntemattomia, lyhyt suomennos helpottaisi listan lukemista.”
“Tietyt ruoat kuten risotto ja keitot ovat todella hyviä. Viime kerralla kontaktit tarjoilijoiden kanssa oli luobtevia, enkä kokenut heidän olevan liian innokkaita, vaan olivat asiallisen rauhallisia, mutta silti ystävällisiä.”
“Pihvi ei valitettavasti ollut hyvää. Lounaalle tullessa on vähä epäselvää, että odotetaanko tarjoilijaa joka vie pöytiin, maksetaanko ennen vai jälkeen.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu vaikka viime kerralla ei palvelu ollut niin hyvää kuin aiemmin ( tilauksia unohtui)mutta ei haitannut kun muuten kivaa. Ihan parhaita ravintoloita Suomessa!”
“Asiakaspalvelu ja iloinen henkilökunta.”
“Lounasruoka on hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvää.”
“Olen asioinut vain kerran illallisella ravintolassa, jolloin en kokenut saavani hyvää palvelua, jonka jälkeen en ole enää käynyt kuin lounaalla silloin tällöin. Lounas on maittava, mutta pöytien siisteys on ajoittain ollut heikohko ja jälkiruokakahvi loppu.”
“Ihana henkilökunta ja aamiainen on runsas. Vkolopun myöhäinen aukiolo aamupalalla plussaa”
“Helppo mennä kun yöpyy hotellissa.”
“Palvelu oli hidasta kun asiakkaita paljon.”
“Suhteellisen hyvä ruoka. Brunssi (aamiainen) oli hiukan liian alimiehitetty.”
“Brunssilla (aamiainen sunnuntaina) oli hieman alimiehitetty”
“ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä salaattipöytä. Ja kaupungin parhaat pizzat!”
“Yli kympin hintainen lounas”
“Kävin kahtena päivänä peräkkäin, ruoka oli todella hyvää, njam. Istuttiin seuraavana päivänä samalla paikoilla, klo.oli 13. ihmettelin kun lattia oli tosi roskainen ja epäsiisti, toki siinä oli käynyt aamiais asiakkaat. Mutta iso kiitos, tulemme uudelleen heti kunhan pääsen kävelemään tämän jalka leikkauksen takia.”
“Lounas ylitti odotukset. Iso salaattipöytä ja todella hyvä ruoka!”
“Ei meinattu löytää siistiä pöytää, kaikki pöydät täynnä likaisia astioita, kahvi loppu.”
“Pizzat loistavia...”
“Ruokailuprosessi mennyt huonompaan/tavallisen 'mättöpaikan' suuntaan. Aiemmin henkilökunta ohjasi puhtaaseen pöytään ja asiakas tilasi pöydässä menusta, söi ja maksoi laskun kassalle. Mielestäni bueno... Nykyään ruoka valitaan heti sisälle tullessa kassalla (eipä vatvottu päätöstä) , maksetaan ja sitten asiakas saa itse haahuilla pöytään... Eli tuli vähän tyly olo...”
“Palvelu ja ympäristö”
“Menuussa vähän kasvis/kalavaihtoehtoja”
“Salaattibuffet on huippuluokkaa vähintään Jyväskylän mittakaavassa. Nyt, kun remontin jälkeen on viimein saatu hieman valoakin salaattilinjastolle, niin näkeekin mitä on ottamassa. :) Lämpimän komponentin tuominen salaattilinjastolle oli myös positiivinen lisä. Pelkän salaattipöydänkin voisi lanseerata omana kokonaisuutenaan (siis ilman keittoa). Monelle se riittäisi lounaaksi ja jos sopimushinta olisi jossain 8-9 euron kieppeillä, niin se lisäisi entisestään Trattorian houkuttelevuutta lounaspaikkana. Henkilökunta on lähes poikkeuksetta hyvin ystävällistä ja avuliasta.”
“Viime viikolla söimme keittolounaan, jonka nimi oli couscous-keitto. Se tuntui jo etukäteen hieman hämmentävältä nimeltä, koska yleensä nimessä mainitaan, mitä proteiinia ruoka sisältää. Kun otin keittoa lautaselle, näytti kuin siinä olisi ollut jauhelihaa tai jotain muuta lihatuotetta. Kyltissä oli kuitenkin maininta (Ve), joten ajattelin siinä olevan tummaa soijarouhetta. Pöydässä maisteltuani totesin lihaepäilyn olevan paikkansa pitävä. Lounasseurueeni vahvisti epäilyni. Tarjoilijakin ensin sanoi siinä olevan jauhelihaa, mutta kun sanoin (Ve)-maininnasta, hänkin vaihtoi mielipiteensä ja sanoi sen varmastikin sitten olevan soijarouhetta, mitä edelleen epäilen. Tällaisia kömmähdyksiä ei saisi teidän tasoisellenne ravintolalle sattua. Pari kertaa on omalle kohdalle sattunut myös keiton loppuminen ja uutta astiaa on saanut odottaa jonkin aikaa. Viimeksi myös jotkut salaattipöydän astiat olivat tyhjentyneet ja mm. kahvikuppeja piti meidän pyytää lisää kahvipisteelle. Pieniä asioita, jotka ehkä johtuivat uusista työntekijöistä ja/tai sairastapauksista, mutta joista jää pieni miinus kokonaisuuteen. Salaattilinjaston päälle valaisimen saaminen kesti luvattoman pitkään. Siihen olisi pitänyt hommata vaikka tilapäinen valo siksi aikaa, kun pysyvämpi saatiin asennettua. Hotellisiiven remontti vielä hieman pilaa näkymiä, mutta tiedossa luonnollisesti on sen tilapäisyys.”
“Italialainen ruoka”
“Rakennustyöt vieressä”
“Ihan perus ok ravintola jos tulee Jyväskylässä vierailtua, asun toisaalla joten en osaa sanoa Jyväksylän tarjonnasta muuten yhtään mitään.”
“En usko että tulee vastaan tilannetta että tarvitsisi Jyväskylästä suositella ravintolaa.”
“rento ilmapiiri”
“Hyvä ruoka yleeensä, nyt oli viileää”
“Edeltävällä kerralla suureen asiakasmäärään ei oltu varauduttu, myöhästyimme koulutuspäivältä organisoinnin puutteen vuoksi”
“Tarjoilija joka osasi myydä ja suositella eikä kuitenkaan tyrkyttänyt”
“Ruoka molemmilla kerroilla oli hyvää ja,sisustus on miellyttävä.”
“Hyvä palvelu ja hyvä maukas tuoks”
“hyvä lounaspöytä, henkilökunta”
“Salaattipöytä usein todella hyvä.”
“Joskus on ollut se keitto loppu mistä maksoin lounaalle tultaessa.”
“Jokaisella tarjoilijalle oli oma persoonallinen ja oman tyylisensä tarjoilutapa. Hienoa, koska asiakkaatkin ovat erilaisia.”
“Jokaisella tarjoilijalla oli oma persoonallinen tarjoilutyylinsä, se oli upeaa.”
“hyvä asiakaspalvelu. viihtyisä. hyvä ruoka”
“Viihtyisä, ruoka on todella hyvää, henkilökunta osaa asiansa, ja sijainti on mainio. Vähän hintava, mutta sen arvoinen.”
“Hyvä keitto / salaatti. Listalounaalla kuulemma burgeri on ihan ok. Myös pitsapäivät vetävät työkavereita.”
“Burgerin tai listalounaan mukana ei tule oikeastaan mitään vihreää, vaan halutaan asiakkaan ostavan noin 4 euron hintainen salaatti lounaan lisäksi. Yhteishinta nousee kuitenkin reilusti lounashinnan yli, joten se ei onnistu. Muutama kurkku/tomaattisiivu varmaan tyydyttäisi salaattitarpeen vaikkakin tomaattiallergikkona suosin vaikka omena tms. siivuja tomaatin sijaan. Onhan noita kasviksia, vaikka porkkanaraastetta (suosikkini!).”
“Lounasaikaan on aivan mahtava salaattipöytä ja ilmapiiri ravintolassa on hyvä.”
“Ei mitään negatiivista.”
“Ystävällinen henkilökunta. Hyvä salaattipöytä”
“Laadukas kauniisti esille laitettu ruoka lämpöisillä lautasella. Tykkään syödä ravintolassa sellaista mitä kotona harvemmin jaksaa värkätä. Henkilökunta osaa hyvin listan ja juomalistan ja osaa antaa suosituksia. Ystävällistä henkilökuntaa sekä siististi pukeutunut. Ei liian kova hälinä, pöydät ei aivan vieraan pöydän vieressä.”
“Maistuva ruoka ja iloinen palvelu. Hyvät isot tilat ja helppo tulla pienen lapsen kanssa.”
“En keksi mitään negatiivista”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Täydessä ravintolassa ruokaa sai odotella lähes puolitoista tuntia.”
“Monipuolinen ja tasaisen hyvälaatuinen lounas.”
“Ajoittaiset jonot lounasaikaan.”
“Ennenkaikkea henkilökunta on ystävällistä ja tarjoaa hyvää palvelua.”
“Tilaamani pitsa oli epätasaisesti paistettu.”
“Kiinnostavat ruokalaijit”
“Sijainti, viihtyisä ilmapiiri”
“Aperitiivi pöjmytä ja uusi katettu terassi”
“Hinnat”
“Viihtyisä ympäristö, erittäin hyvä ruoka, huolehtiva ja tosi kiva henkilökunta.”
“Miljöö on tyylikäs ja avara! Hienot puitteet heti sisäänkäynnistä lähtien houkuttelevat peremmälle.Uusi terassi on mainio lisäys kokonaisuuteen. Henkilökunta on taitavaa, kohteliasta. Tilannehallinta toimii moitteettomasti. Italialainen menu oli koottu hyvin. Kiva esillepano. Tarjoilija esitteli kaikki tarjottavat kulho kulholta.”
“Ravintolassa oli käyntimme aikana runsaasti tilaa, mutta kaikki asiakkaat ohjattiin istumaan vierekkäisiin pöytiin. Tosin ymmärrän tiiviin asettelun helpottavan työskentelyä ja tarjoilua. Asiakkaan kannalta väljempi sijoittelu voisi olla mieluisampaa.”
“Erittäin hyvä ruoka ollakseen s-ryhmän ravintola. Palvelu ollut aina tosi hyvää!”
“Ei tule mitään mieleen”
“Ihana ja osaava henkilökunta. Vegaaniset vaihtoehdit. Ruoka oli todella hyvää.”
“Tosi hyvää ruokaa ja iloinen henkilökunta.”
“Viihtyisä tila, mukavat tarjoilijat, hyvä ruoka.”
“Sijainti on hieman sivussa kaupungin keskustasta.”
“Ihana ympäristö, hyvä fiilis”
“Ruoka ei yllätä, vähän liian suolaista”
“Helppo tulla, erityisesti uusi tila viihtyisä. Ruokavaihtoehdot ja vaihtelevuus. Kohtuullinen hinta”
“Salaattipöytä mennyt heikommaksi, ei kovin houkutteleva. Luomuruokaa ja juomaa huonosti tarjolla. Osa henkilökunnasta ikävän tympeää.”
“Ruoka oli kaikkien meidän(2lasta ja 6aikuista) erittäin maukasta ja annokset oli laitettu kauniisti tarjolle. Myös ruoka-annosten koko oli hyvä.”
“Vietin 60-vuotispäivääni ravintolassa ja olisi ollut mukavaa jos se olisi jotenkin huomioitu esim. kukka pöydässä tai vaikka kuoharilasillinen.”
“Tunnelmallisuus ja upea salarttipöytä”
“Joskus lautasannokset eivät vastaa mielikuvaa tuotteesta”
“hyvä henkilökunta”
“Ruoka oli erittäin maistuvaa. Palvelu miellyttävää ja nopeaa. Lapset huomioitiin.”
“Erittäin hyvä ruoka ja tarjoilijat, joilla oli käsitys menusta jota osasivat suositella. Myös perheen nuoriso tuli hyvin kohdattua.”
“Tyylikäs, siisti ravintola johon on helppo tulla ja viihtyä. Hintataso on laatuun nähden erittäin hyvä.”
“Siisti ja viihtyisä ravintola. Kattava lista”
“Ravintolassa on mukava ja kotoisa, mutta silti myös erityislaatuinen tunnelma. Ruoka on erinomaista ja kiinnostavia vaihtoehtoja on yleensä listalla useampia.”
“Hintataso voi olla satunnaiseen pistäytymiseen liian korkea, suosimme ravintolaa juhlakohteena arjen ravintolaillan sijaan.”
“Mukava paikka. Oli kiva huomata, että paikalla oli myös paljon lapsiperheitä. Voisin tulla omankin perheen kanssa syömään”
“Hotellin ravintolaksi ihan ok. Henkilökuntaa riittävästi, vähän nuorta ja kokematonta, mutta asenne ihan hyvä.”
“Ruoka oli ylihintaista, parmankinkku valmiiksi siivutettua, parmesaani valmiita lastuja yms. ketjuravintolan käytänteitä. Juomalista lyhyt ja kerroin noin neljä, kymppi toki ihan hyvästä paikallisesta ipasta on liikaa.”
“Hyvä fiilis, tunnelmallinen ravintola. Myös lapseni on aina huomioitu erittäin hyvin(!) ja tämä on suurimpia syitä, miksi valitsen aina uudelleen ravintolanne.”
“_Toisinaan_ on vaikea saada henkilökunnan huomiota, jos haluaisi kysyä jotain, tilata ruokaa tai pyytää laskua.”
“Hyvä pitsa”
“Iloinen henkilökunta, lounas ja jälkiruoka.”
“Ajoittain lounassalaatissa vaihtoehdot liian samanlaisia päivästä toiseen.”
“Haluan antaa positiivisen palautteen annoksen tehneelle kokille Jonille! Todellakin alansa ammattilainen! :) toivottavasti palaute menee perille nuorelle kokille.”
“Poikkeava muista s-ketjun ravintoloista.”
“Hyvät, lähes autenttiset maut. Kattava valikoima, myös hinnoittelu tarpeeksi laaja.”
“Välillä kovin suosittu, ilman pöytävarausta ei aina mahdu mukaan.”
“Joulupäivänä toiminut tarjoilija oli todella palvelualtis ja piti huolta tyytyväisyydestämme, jäi todella hyvä mieli.”
“Kun saavuimme ravintolaan kolme tarjoilijaa(ei hän joka palveli meitä) ei tervehtinyt tai edes huomannut että saavuimme.”
“Aivan loistava salaattipöytä. Perjantain after works oli tosi hyvä. Toivottavasti kokeilu jatkuu.”
“Henkilökunta”
“Viihtyisä paikka ja mukava henkilökunta”