Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 04.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ravintola oli ok, perusravintola.”
“Maistuva ruoka, ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu, viihtyisä sisustus.”
“Hyvää ruokaa ja viihtyisä tunnelma, eikä hintataso ollut liian kova.”
“Ruoka oli todella hyvää.Tarjoilijoista osa oli väsyneen oloisia nähtävästi loma oli alkamassa sen viikon lopussa.Oma miestarjoilija hävisi välillä jonnekin...”
“Ruoka valikoima oli aika suppea. Gluteenittomassa löytyi ainoastaan pizzaa pyydettäessä. Liian vähän henkilökuntaa, ruokaa odotettiin puolitoista tuntia”
“Oikein viihtyisä paikka.”
“Juomia piti odottaa. Tunnelma oli 'baarimainen' vaikka periaatteessa puitteet oli kunnossa.”
“Hyvä ruoka”
“Siisti paikka, jossa ruoka oli herkullista”
“Ruoka oli erinomaista ja sijainti hyvä.”
“Hyvä palvelu ja ruoka!”
“Hyvä ruoka, palvelu, sijainti”
“Ruoka on maistuvaa. Henkilökunta tuntee tuotteet. Erityisruokavaliot selkeästi esillä. Miljöö miellyttävä ja yksityisyyttä sopivasti.”
“Hyvä ruoka”
“Viihtyisä paikka lähellä satamaa ja hyviä pysäköintimahdollisuuksia.”
“Ruoka oli hyvää ja ravintola oli viihtyisä. Pääruokaa odottelimme aika pitkään ja syy tähän ei oikein missään vaiheessa selvinnyt.”
“Viihtyisä, siisti, mukava tunnelma...”
“Rauhallinen, miellyttävä paikka!”
“Ravintola oli erittäin siisti ja palvelu pelasi hyvin”
“Siisti paikka hyvällä siainnilla, hinta-/laatusuhde kohdallaan”
“Ravintola on kehittynyt positiivisesti myös uusilla tiloilla.”
“Yksi parhaista ja rennoimista ravintoloista Jyväskylässä. Ruoka on aina ollut hyvää.”
“Palvelu ja tunnelma on erinomaisia”
“Ystävällinen palvelu, hotellin asukkaina meidät huomioitiin myös pöytäjärjestelyissä”
“Hyvä ilma hengittää”
“Hyvällä paikalla, hyvä ruoka.”
“Erittäin hyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua!”
“Bra mat, vänlig personal, lugnt och trevligt ställe”
“Kaikki hyvin”
“Ruoka oli tosi hyvää ja hyvin laitettu. Palvelu pelasi.”
“Jyväskylän paras ravintola!”
“Tarjoilijat saivat ”juoksentelullaan” aikaan kiireisen ilmapiirin. Tarjoilijamme ei oikein tuntunut ymmärtävän tilaustamme eikä osannut auttaa valinnoissa lainkaan. Jouduimme selventämään tilausta, vaikka olimme sen ihan selvästi alunperin esittäneet. Tarjoilijamme ei myöskään ymmärtänyt kun puolisoni äänsi bruschettan Italialaisittain oikein eli k:lla. Toinen tarjoilija sekoili annosten kanssa ja niitä tarjottiin eri pöytiin ja jouduimme itse huutelemaan, että olisikohan ollut meille jne. Ravintola ei kuitenkaan ollut täynnä, mutta ehkä henkilökuntaa oli sitten liian vähän paikalla. Tätä sekaannusta kuitenkin pahoiteltiin asiallisesti tarjoilijoiden toimesta. Ruoka oli maittavaa ja hyvin valmistettu.”
“Aina hyvä huomioiva palvelu. Meistä pidettiin alusta loppuun asti hyvä huoli. Ruoka on ollut aina hyvää. Ei ole vielä pettänyt koskaan, vaikka usein on käyty.”
“Erittäin hyvää ruokaa ja saimme hyvää palvelua.”
“Erinoimaisen maistuva ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Osalla porukasta oli ruoka kerinnyt jäähtyä liikaa”
“Palvelu sujuvaa ja kohteliasta. Ruoka maukasta mutta kalliin puoleista. Juomat kalliit. Lutakon aukio ympäristönä kalsea. Kuitenkin kokonaisuutena positiivinen.”
“Miellyttävä yleisilme, 'terassilla' oli mukava istua iltaa. Ruokalista on sopivan suppea, löytyy helposti sopivaa syötävää/juotavaa.”
“Palvelu oli hyvää ja sujuvaa,henkilökunta ystävällistä, ruoka oli hyvää ja annokset kauniisti esillä!”
“Olimme tyytyväisiä”
“Kaikin puolin jäi hyvä vaikutelma.”
“Miellyttävä paikka ja hyvää ruokaa”
“Palvelu, ruoka, tunnelma ja paikka hyvä ??”
“Päällimmäiseksi ravintolassa käynnin jälkeen mieleen jäi erittäin hyvä asiakaspalvelu. Esimerkiksi viikon suomi-lomareissulla, jossa melkein joka päivä tuli käytyä kahdessa ravintolassa, trattoriassa oli ehdottomasti ihanin vastaanotto ja todella ystävällinen palvelu. Plussaa nimenomaan myös pienen lapsen huomioimisesta, jäi fiilis että myös pienen kanssa voi käydä syömässä hienossa ravintolassa. Todella siisti ja moderni ravintola, pidin sisustuksesta.”
“Ruoka oli hyvää ja henkilökunta osaa palvella ammattimaisesti”
“Tällä viimeisimmällä kerralla homma oli sekavaa: naapuripöydässä väitti saaneensa väärän annoksen, meidän annoksen saanti kesti tunnin ja olen kuullut, että tuo oli pientä: joku perhe odotti 2 tuntia. Ravintolan pitäisi ryhdistäytyä, että näitä ”pahoja” puheita ei syntyisi lisää. Keittiöön alkuun riittävästi kokkeja.”
“Olimme lounasaikaan syömässä( ens. kerta), tarjoilija ei tullut ohjaamaan meitä pöytään, menimme pöytään istumaan mutta jonkin aikaa odoteltuamme mieheni meni tiskiltä kysymään, miten lounas toimii. Saatiin alkusalaatit lautaselle, niin lämmin ruoka tuotiin sitten aivan heti eteemme. Laskua piti jälleen lähteä pöydästä kyselemään, kun kukaan tarjoilijoista ei käynyt lähelläkään meitä pitkään aikaan. Lasku sitten tuli mutta jälkiruoka kahvista ei tarjoilija maininnut mitään. Tarjoilija oli siis ihan ystävällinen mutta jotenkin tuli tunne, ettei homma ollut ihan hallussa. Mikään ruuhkahuippu ei ravintolassa ollut silloin.”
“On sitä muitakin ravintoloita joita voisi suositella mutta ihan hyvin tätäkin.”
“Ruoka oli niin hyvää ja hyvä annos.”
“Tarjoilijan odottaminen oli hieman turhauttavaa, vaikka väkeä ei ollut paljon. Karitsan sisäfile annoksessa kasvisten osuus oli kaksi pienehköä paprikan palaa ja perunaa tosi paljon. Mainitsin kyllä tuosta viimeisestä. Annos oli muuten todella maukas.”
“Ystävällinen ja asiantunteva palvelu.Hyvä ruokalista.”
“Ok”
“Rauhallinen, tyylikäs, monipuolinen, ammattitaitoinen. Ainut miinus oli ystäväni tilaama ruoka, kala ja kasvikset, joihin hän olisi toivonut lisää suolaa ja/tai makua. Perheen äitinä olemme tottuneet pieneen suolamäärään mutta samaan aikaan toivoisi että saa parempia makuelämyksiä oman kodin ulkopuolella. Minun ruokani oli kanaa, kasviksia ja ranskalaisia ja se oli erinomainen. Varsinkin kana oli ihanan pehmeää ja kosteaa.”
“Palvelussa oli parantamisen varaa. Tarjoilijaa jouduttiin hakemaan.”
“Ihan hyvä/kiva paikka. Monipuolinen ruokalista ja sopivia alennuksia S-etuhintaan.”
“Rento, kiva tunnelma, hyvää ruokaa ja rento iloinen henkilökunta kaiken huippu!”
“Juhlin syntymäpäiviäni pienellä ystäväporukalla ( 8 henkeä) Meille järjestetty pöytä oli mukavasti niin että kaikki näimme toisemme ja pystyimme hyvin juttelemaan. Ruoka ja juomasuositukset olivat onnistuneet ja maistuvat. Meistä huolehdittiin erittäin hyvin kokoajan ja olin iloisesti yllättynyt kun merkkipäiväni huomioitiin ravintolan puolesta. Meillä oli oikein ihana ja onnistunut ilta, kiitos paljon! Tein oikean valinnan valitessani ravintolaa.”
“Sopivan lähellä kotiamme, erittäin hyvä ruoka ja miellyttävä ilmapiiri!”
“Kokonaisuudessaan mukava kokemus, jonka miinuspuolena erittäin hidas tarjoilu.”
“Monipuolinen ruokalista, hinta/laatusuhde hyvä.”
“Ihan normi kokemus”
“Ruoka on hyvää, koiramme huomioitiin (tarjoilija toi oma-alotteisesti juomakupin!!) Caesar-salaatti (edellinen vierailu) oli aika yksinkertainen...sitä voisi rohkeammin pimpata ??”
“Hotelli/ravintola oli toimiva kokonaisuus”
“Ruoka oli herkullista ja ravintola kaiken kaikkiaan viehättävä.”
“Tosi hyvää ruokaa ja annoskoot ei jätä ketään nälkäiseksi. Henkilökunta miellyttäviä heti ensi tapaamisesta. Ja mikä parasta, henkilökunta huomioi asiakkaat hienosti mutta ei päällekäyvästi. Hyva!”
“Kiva lusta,hyvä ruoka !”
“Ruoan tasoa voisi parantaa sekä vaihtoehtoja”
“Homma pelasi ruoka maistui”
“Kaikki sujui alusta loppuun moitteettomasti. Kuha maistui oikein herkulliselle.”
“Ihanaa ruokaa”
“Väldigt trevlig ägare o personal Mycket god mat”
“Hyvä paikka, hyvä palvelu. Ei valittamista.”
“Mutkaton paikka, hyvä palvelu ja oikein herkullinen ruoka - eipä siinä muuta tarvita! Ja vielä S-bonukset päälle :)”
“Miellyttävä paikka, hyvä ruoka.”
“Vakiopaikka”
“Tarjoilu ei ollut erityisen sujuvaa, ainakaan yksin syövälle.”
“Kaikenkaikkiaan loistava palvelu. Kokki , olikohan joku Lehtovirta , kävi varmistamassa että ruoka on maittavaa .”
“Laadukas paikka”
“En antanut kymppiä, koska ilmapiiri oli levotonta ja meillä oli huonot paikat keskellä huonetta. Se toi levotonta tunnelmaa.”
“Sijainti, sisustus, ruoka”
“Kaunis paikka, hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Mitä muuta sitä enää kaipaakaan.”
“Kiva paikka.”
“Hinta/laatusuhde erittäin hyvä, laadukasta ja maukasta ruokaa. Meitä palvelleet henkilöt miellyttäviä. Ruokaa sai odottaa pitkään, naapuripöydissä ilmeisesti vielä huomattavasti pidempään. Keittiön lähellä istuessa henkilökunta puhui kovaan ääneen asioista ja mokat yms. Kuuluivat hyvin korviimme.”
“Osa tarjoilija vaatii enemmän koulutusta ja paremman käyttäytyä.”
“Käyn yleensä työlounailla arkisin (tämä kevät poikkeus), 5.6 ainoa Koronan jälkeen työporukalla. Lisäksi kävimme viimeksi sunnuntaina 11 hengen sukulaisporukalla, jossa myös lapsia mukana. Molemmilla kerroilla kaikki toimi ja ruoka herkullista, kiitos”
“Ruoka oli erinomaista.”
“Kiva perusruokapaikka. Sijainti syrjäinen.”
“Mukava paikka ja sijainti on hyvä. Henkilökunta on erittäin ystävällinen. Kiva asioida tässä paikassa. Tulemme aina kun lomamatka osuu näille main.”
“Trattoria on miellyttävä ravintola, palvelu on hyvää. Tosin joskus henkilökuntaa on vähän, asiakkaita paljon ja ruokaa ja palvelua saa odottaa pitempään.öljyisiä Yksi moite on runsas öljyn käyttö. Bruchetta on uitettu öljyssä ja paistettu koviksi. Italiassa saamamme eivät ole näin kovia ja öljyisiä. Ja kun vielä odotteluleipä oli öljyn kanssa, niin oli aika rasvainen olo.”
“Hyvä”
“Selkeä, kätevä, yleensä hyvin toimiva”
“Suosittelen ravintoloita yleensä kahdesta syystä; Ruoka + tarjoilu. 8/10, koska kahdeksan kertaa kymmenestä Trattorian tarjonta osuu henkilölle jolle suosittelen ravintolaa. Ruoan laatu, maku ja palvelu on moitteetonta.”
“Hyvä viihtyisä paikka.”
“Pidin paikan tunnelmasta, asiakaspalvelusta sekä ruuasta/juomista. Ehdottomasti suosittelen.”
“Ihana paikka”
“Käyn usein syömässä sekä lounaalla työpäivien aikana että ystävien kanssa, enkä koskaan ole lähtenyt tyytymättömänä. Ruoka on aina hyvää, palvelu erinomaista ja pidän ravintolan rauhallisuudesta.”
“Viihtyisä ja rauhalllinen ruokapaikka”
“Yleensä ruoka on erittäin maittavaa. Viime kerralla kalapizzan kala haisi ja maistui pilaantuneelta. Ravintolakokemukseen vaikuttaa vahvasti kuka henkilökunnasta palvelee. Eli käynnit on epätasalaatuisia.”
“Ketjuravintolaksi vallan mainio italialainen”
“Kokemus oli hyvä. Kävin hiljaiseen aikaan syömässä joten paikassa oli rauhallista ja henkilökunta otti minut hyvin huomioon.”