Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 12.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tietyt ruoat kuten risotto ja keitot ovat todella hyviä. Viime kerralla kontaktit tarjoilijoiden kanssa oli luobtevia, enkä kokenut heidän olevan liian innokkaita, vaan olivat asiallisen rauhallisia, mutta silti ystävällisiä.”
“Pihvi ei valitettavasti ollut hyvää. Lounaalle tullessa on vähä epäselvää, että odotetaanko tarjoilijaa joka vie pöytiin, maksetaanko ennen vai jälkeen.”
“Hyvä ruoka ja asiakaspalvelu vaikka viime kerralla ei palvelu ollut niin hyvää kuin aiemmin ( tilauksia unohtui)mutta ei haitannut kun muuten kivaa. Ihan parhaita ravintoloita Suomessa!”
“Asiakaspalvelu ja iloinen henkilökunta.”
“Lounasruoka on hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvää.”
“Olen asioinut vain kerran illallisella ravintolassa, jolloin en kokenut saavani hyvää palvelua, jonka jälkeen en ole enää käynyt kuin lounaalla silloin tällöin. Lounas on maittava, mutta pöytien siisteys on ajoittain ollut heikohko ja jälkiruokakahvi loppu.”
“Ihana henkilökunta ja aamiainen on runsas. Vkolopun myöhäinen aukiolo aamupalalla plussaa”
“Helppo mennä kun yöpyy hotellissa.”
“Palvelu oli hidasta kun asiakkaita paljon.”
“Suhteellisen hyvä ruoka. Brunssi (aamiainen) oli hiukan liian alimiehitetty.”
“Brunssilla (aamiainen sunnuntaina) oli hieman alimiehitetty”
“ystävällinen henkilökunta”
“Hyvä salaattipöytä. Ja kaupungin parhaat pizzat!”
“Yli kympin hintainen lounas”
“Kävin kahtena päivänä peräkkäin, ruoka oli todella hyvää, njam. Istuttiin seuraavana päivänä samalla paikoilla, klo.oli 13. ihmettelin kun lattia oli tosi roskainen ja epäsiisti, toki siinä oli käynyt aamiais asiakkaat. Mutta iso kiitos, tulemme uudelleen heti kunhan pääsen kävelemään tämän jalka leikkauksen takia.”
“Lounas ylitti odotukset. Iso salaattipöytä ja todella hyvä ruoka!”
“Ei meinattu löytää siistiä pöytää, kaikki pöydät täynnä likaisia astioita, kahvi loppu.”
“Pizzat loistavia...”
“Ruokailuprosessi mennyt huonompaan/tavallisen 'mättöpaikan' suuntaan. Aiemmin henkilökunta ohjasi puhtaaseen pöytään ja asiakas tilasi pöydässä menusta, söi ja maksoi laskun kassalle. Mielestäni bueno... Nykyään ruoka valitaan heti sisälle tullessa kassalla (eipä vatvottu päätöstä) , maksetaan ja sitten asiakas saa itse haahuilla pöytään... Eli tuli vähän tyly olo...”
“Palvelu ja ympäristö”
“Menuussa vähän kasvis/kalavaihtoehtoja”
“Salaattibuffet on huippuluokkaa vähintään Jyväskylän mittakaavassa. Nyt, kun remontin jälkeen on viimein saatu hieman valoakin salaattilinjastolle, niin näkeekin mitä on ottamassa. :) Lämpimän komponentin tuominen salaattilinjastolle oli myös positiivinen lisä. Pelkän salaattipöydänkin voisi lanseerata omana kokonaisuutenaan (siis ilman keittoa). Monelle se riittäisi lounaaksi ja jos sopimushinta olisi jossain 8-9 euron kieppeillä, niin se lisäisi entisestään Trattorian houkuttelevuutta lounaspaikkana. Henkilökunta on lähes poikkeuksetta hyvin ystävällistä ja avuliasta.”
“Viime viikolla söimme keittolounaan, jonka nimi oli couscous-keitto. Se tuntui jo etukäteen hieman hämmentävältä nimeltä, koska yleensä nimessä mainitaan, mitä proteiinia ruoka sisältää. Kun otin keittoa lautaselle, näytti kuin siinä olisi ollut jauhelihaa tai jotain muuta lihatuotetta. Kyltissä oli kuitenkin maininta (Ve), joten ajattelin siinä olevan tummaa soijarouhetta. Pöydässä maisteltuani totesin lihaepäilyn olevan paikkansa pitävä. Lounasseurueeni vahvisti epäilyni. Tarjoilijakin ensin sanoi siinä olevan jauhelihaa, mutta kun sanoin (Ve)-maininnasta, hänkin vaihtoi mielipiteensä ja sanoi sen varmastikin sitten olevan soijarouhetta, mitä edelleen epäilen. Tällaisia kömmähdyksiä ei saisi teidän tasoisellenne ravintolalle sattua. Pari kertaa on omalle kohdalle sattunut myös keiton loppuminen ja uutta astiaa on saanut odottaa jonkin aikaa. Viimeksi myös jotkut salaattipöydän astiat olivat tyhjentyneet ja mm. kahvikuppeja piti meidän pyytää lisää kahvipisteelle. Pieniä asioita, jotka ehkä johtuivat uusista työntekijöistä ja/tai sairastapauksista, mutta joista jää pieni miinus kokonaisuuteen. Salaattilinjaston päälle valaisimen saaminen kesti luvattoman pitkään. Siihen olisi pitänyt hommata vaikka tilapäinen valo siksi aikaa, kun pysyvämpi saatiin asennettua. Hotellisiiven remontti vielä hieman pilaa näkymiä, mutta tiedossa luonnollisesti on sen tilapäisyys.”
“Italialainen ruoka”
“Rakennustyöt vieressä”
“Ihan perus ok ravintola jos tulee Jyväskylässä vierailtua, asun toisaalla joten en osaa sanoa Jyväksylän tarjonnasta muuten yhtään mitään.”
“En usko että tulee vastaan tilannetta että tarvitsisi Jyväskylästä suositella ravintolaa.”
“rento ilmapiiri”
“Hyvä ruoka yleeensä, nyt oli viileää”
“Edeltävällä kerralla suureen asiakasmäärään ei oltu varauduttu, myöhästyimme koulutuspäivältä organisoinnin puutteen vuoksi”
“Tarjoilija joka osasi myydä ja suositella eikä kuitenkaan tyrkyttänyt”
“Ruoka molemmilla kerroilla oli hyvää ja,sisustus on miellyttävä.”
“Hyvä palvelu ja hyvä maukas tuoks”
“hyvä lounaspöytä, henkilökunta”
“Salaattipöytä usein todella hyvä.”
“Joskus on ollut se keitto loppu mistä maksoin lounaalle tultaessa.”
“Jokaisella tarjoilijalle oli oma persoonallinen ja oman tyylisensä tarjoilutapa. Hienoa, koska asiakkaatkin ovat erilaisia.”
“Jokaisella tarjoilijalla oli oma persoonallinen tarjoilutyylinsä, se oli upeaa.”
“hyvä asiakaspalvelu. viihtyisä. hyvä ruoka”
“Viihtyisä, ruoka on todella hyvää, henkilökunta osaa asiansa, ja sijainti on mainio. Vähän hintava, mutta sen arvoinen.”
“Hyvä keitto / salaatti. Listalounaalla kuulemma burgeri on ihan ok. Myös pitsapäivät vetävät työkavereita.”
“Burgerin tai listalounaan mukana ei tule oikeastaan mitään vihreää, vaan halutaan asiakkaan ostavan noin 4 euron hintainen salaatti lounaan lisäksi. Yhteishinta nousee kuitenkin reilusti lounashinnan yli, joten se ei onnistu. Muutama kurkku/tomaattisiivu varmaan tyydyttäisi salaattitarpeen vaikkakin tomaattiallergikkona suosin vaikka omena tms. siivuja tomaatin sijaan. Onhan noita kasviksia, vaikka porkkanaraastetta (suosikkini!).”
“Lounasaikaan on aivan mahtava salaattipöytä ja ilmapiiri ravintolassa on hyvä.”
“Ei mitään negatiivista.”
“Ystävällinen henkilökunta. Hyvä salaattipöytä”
“Laadukas kauniisti esille laitettu ruoka lämpöisillä lautasella. Tykkään syödä ravintolassa sellaista mitä kotona harvemmin jaksaa värkätä. Henkilökunta osaa hyvin listan ja juomalistan ja osaa antaa suosituksia. Ystävällistä henkilökuntaa sekä siististi pukeutunut. Ei liian kova hälinä, pöydät ei aivan vieraan pöydän vieressä.”
“Maistuva ruoka ja iloinen palvelu. Hyvät isot tilat ja helppo tulla pienen lapsen kanssa.”
“En keksi mitään negatiivista”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“Täydessä ravintolassa ruokaa sai odotella lähes puolitoista tuntia.”
“Monipuolinen ja tasaisen hyvälaatuinen lounas.”
“Ajoittaiset jonot lounasaikaan.”
“Ennenkaikkea henkilökunta on ystävällistä ja tarjoaa hyvää palvelua.”
“Tilaamani pitsa oli epätasaisesti paistettu.”
“Kiinnostavat ruokalaijit”
“Sijainti, viihtyisä ilmapiiri”
“Aperitiivi pöjmytä ja uusi katettu terassi”
“Hinnat”
“Viihtyisä ympäristö, erittäin hyvä ruoka, huolehtiva ja tosi kiva henkilökunta.”
“Miljöö on tyylikäs ja avara! Hienot puitteet heti sisäänkäynnistä lähtien houkuttelevat peremmälle.Uusi terassi on mainio lisäys kokonaisuuteen. Henkilökunta on taitavaa, kohteliasta. Tilannehallinta toimii moitteettomasti. Italialainen menu oli koottu hyvin. Kiva esillepano. Tarjoilija esitteli kaikki tarjottavat kulho kulholta.”
“Ravintolassa oli käyntimme aikana runsaasti tilaa, mutta kaikki asiakkaat ohjattiin istumaan vierekkäisiin pöytiin. Tosin ymmärrän tiiviin asettelun helpottavan työskentelyä ja tarjoilua. Asiakkaan kannalta väljempi sijoittelu voisi olla mieluisampaa.”
“Erittäin hyvä ruoka ollakseen s-ryhmän ravintola. Palvelu ollut aina tosi hyvää!”
“Ei tule mitään mieleen”
“Ihana ja osaava henkilökunta. Vegaaniset vaihtoehdit. Ruoka oli todella hyvää.”
“Tosi hyvää ruokaa ja iloinen henkilökunta.”
“Viihtyisä tila, mukavat tarjoilijat, hyvä ruoka.”
“Sijainti on hieman sivussa kaupungin keskustasta.”
“Ihana ympäristö, hyvä fiilis”
“Ruoka ei yllätä, vähän liian suolaista”
“Helppo tulla, erityisesti uusi tila viihtyisä. Ruokavaihtoehdot ja vaihtelevuus. Kohtuullinen hinta”
“Salaattipöytä mennyt heikommaksi, ei kovin houkutteleva. Luomuruokaa ja juomaa huonosti tarjolla. Osa henkilökunnasta ikävän tympeää.”
“Ruoka oli kaikkien meidän(2lasta ja 6aikuista) erittäin maukasta ja annokset oli laitettu kauniisti tarjolle. Myös ruoka-annosten koko oli hyvä.”
“Vietin 60-vuotispäivääni ravintolassa ja olisi ollut mukavaa jos se olisi jotenkin huomioitu esim. kukka pöydässä tai vaikka kuoharilasillinen.”
“Tunnelmallisuus ja upea salarttipöytä”
“Joskus lautasannokset eivät vastaa mielikuvaa tuotteesta”
“hyvä henkilökunta”
“Ruoka oli erittäin maistuvaa. Palvelu miellyttävää ja nopeaa. Lapset huomioitiin.”
“Erittäin hyvä ruoka ja tarjoilijat, joilla oli käsitys menusta jota osasivat suositella. Myös perheen nuoriso tuli hyvin kohdattua.”
“Tyylikäs, siisti ravintola johon on helppo tulla ja viihtyä. Hintataso on laatuun nähden erittäin hyvä.”
“Siisti ja viihtyisä ravintola. Kattava lista”
“Ravintolassa on mukava ja kotoisa, mutta silti myös erityislaatuinen tunnelma. Ruoka on erinomaista ja kiinnostavia vaihtoehtoja on yleensä listalla useampia.”
“Hintataso voi olla satunnaiseen pistäytymiseen liian korkea, suosimme ravintolaa juhlakohteena arjen ravintolaillan sijaan.”
“Mukava paikka. Oli kiva huomata, että paikalla oli myös paljon lapsiperheitä. Voisin tulla omankin perheen kanssa syömään”
“Hotellin ravintolaksi ihan ok. Henkilökuntaa riittävästi, vähän nuorta ja kokematonta, mutta asenne ihan hyvä.”
“Ruoka oli ylihintaista, parmankinkku valmiiksi siivutettua, parmesaani valmiita lastuja yms. ketjuravintolan käytänteitä. Juomalista lyhyt ja kerroin noin neljä, kymppi toki ihan hyvästä paikallisesta ipasta on liikaa.”
“Hyvä fiilis, tunnelmallinen ravintola. Myös lapseni on aina huomioitu erittäin hyvin(!) ja tämä on suurimpia syitä, miksi valitsen aina uudelleen ravintolanne.”
“_Toisinaan_ on vaikea saada henkilökunnan huomiota, jos haluaisi kysyä jotain, tilata ruokaa tai pyytää laskua.”
“Hyvä pitsa”
“Iloinen henkilökunta, lounas ja jälkiruoka.”
“Ajoittain lounassalaatissa vaihtoehdot liian samanlaisia päivästä toiseen.”
“Haluan antaa positiivisen palautteen annoksen tehneelle kokille Jonille! Todellakin alansa ammattilainen! :) toivottavasti palaute menee perille nuorelle kokille.”
“Poikkeava muista s-ketjun ravintoloista.”
“Hyvät, lähes autenttiset maut. Kattava valikoima, myös hinnoittelu tarpeeksi laaja.”
“Välillä kovin suosittu, ilman pöytävarausta ei aina mahdu mukaan.”
“Joulupäivänä toiminut tarjoilija oli todella palvelualtis ja piti huolta tyytyväisyydestämme, jäi todella hyvä mieli.”
“Kun saavuimme ravintolaan kolme tarjoilijaa(ei hän joka palveli meitä) ei tervehtinyt tai edes huomannut että saavuimme.”
“Aivan loistava salaattipöytä. Perjantain after works oli tosi hyvä. Toivottavasti kokeilu jatkuu.”
“Viihtyisä paikka ja mukava henkilökunta”
“Asiakaspalvelu oli priimaa ja lisäksi ruoka/juoma on ollut aina taattua laatua ja todella hyvää.”
“Ystävälliset ja aidot tarjoilijat.”
“Nyt uusittu puli on tosi hyvin miljööseen sopiva”
“Tosi ystävällinen henkilöstö. Tunsi itsensä tärkeäksi asiakkaaksi.”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu”
“Kaupungin paras aamiainen!”
“Palvelu ja tunnelma hyvä ja miellyttävä.”
“Vegaaniseen ei saanut muuta kuin yhden annoksen; kasvispihvit, jotka eivät maistuneet miltään. Lapset maistoivat, itse yritin syödä suurimman osan. Tämä on harmillista, sillä vegaaniseen saa useista ravintoloista monia herkullisia vaihtoehtoja ja kasvispihvit eivät yleensä ole niitä ykkösherkkuja. Ruoka oli siis ainoa miinus, mutta myös syy miksi en tule asioimaan uudelleen ellei listalle tule lisää vegaanivaihtoehtoja.”
“Ruoka on erittäin maukasta ja tunnelma hyvä. Erityisesti salaatti-keitto-lounasvaihtoehto on erinomainen.”
“Lounasaikaan vähissä tai lopussa olevia asioita ei aina täydennetä kovin nopeasti (esim. ruuat, tee/kahvi, kupit). Tämä näyttää riippuvan paljon siitä, mihin aikaan lounaalle tulee. Viimeksi emme tulleet heti klo 11, ja tässä näytti olevan huomattavasti tavallista enemmän ongelmia. Myös maksaminen ruuhkautuu välillä lounasaikaan ja on ruokailun huonoiten sujuva osa, vaikka onkin kokonaisuutena enemmän sujuvaa kuin sujumatonta.”
“Kaikki seurueen ruoat olivat hyviä ja tunnelma oli ravintolassa mukava. Tarjoilijamme oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen.”
“Ehkä ruokalista olisi voinut olla hieman selkeämpi. Kausimenu oli vähän hassusti keskellä listaa. Pizzalista hieman suppea.”
“Ystävällinen palvelu ja erittäin maistuva ruoka/juoma.”
“Herkullinen ruoka, monipuolinen valikoima ja huippuluokan palvelu!”
“Loistavaa ruokaa kohtuuhintaan, myös tunnelmallinen miljöö ja asiakaspalvelu on ollut joka kerta erinomaista. Myös muutkin tarjoilijat moikkaavat ja tervehtivät, mitä ei kaikissa muissa ravintoloissa tapahdu.”
“Ainut parannettava asia mielestäni on, että kun ravintolaan tulee sisään, voi ensikertalainen hämmentyä missä tulisi odottaa pöytiinohjausta.”
“Menu, hinta-laatusuhde”
“Pasta oli haaleaa”
“Hyvä ruoka!”
“Pitkä odottaminen, sekaannukset tilauksissa..”
“Hyvä asiakaspalvelu ja tunnelma. On aina kiva tulla käymään.”
“laadukas ruoka, mukava paikka tavata tuttuja ja jutella.”
“tuttu ja asiantunteva henkilökunta on ollut yksi vahvuuksista. on ollut mukava mennä kun henkilökunnan kanssa on tutustunut. nyt syksyn aikana olen huomannut, että lounasaikaan on paljon uusia, ja ehkä vähän kokemattomampia, ja heillä ei ole samanlaista henkilökohtaista kulmaa asiakkaisiin. ehkä vanhemmat voisivat tässä vähän antaa vinkkiä nuoremmille :)”
“Kaikki oli hyvin, mutta ruuan odottamiseen meni liikaa aikaa”
“Hintataso melko korkea”
“Ystävällinen henkilökunta, viihtyisä ravintola, maittava ruoka”
“Maukas ruoka ja mielyttävät tilat. Kotelias henkilökunta.”
“Ruoka ja hyvä palvelu”
“Viihtyisä paikka, jossa on hyvä hinta-laatu -suhde. Ei ole tyypillinen S-ketjuravintola.”
“Tunnelma”
“Erittäin kauniit ja maistuvat ruoka-annokset. Hyvä sijainti.”
“Erikoisruokavalioiden huomioiminen, yksilöllinen palvelu, mahtavat ruoat, hymyilevä henkilökunta ja juhlapäivien huomioiminen.”
“Rakennustyömaa maisemana. Ei tule muuta mieleen.”
“Ottaa huomioon asiakkaan aikataulun ruokailuun liittyen, joustava.”
“Hyvä salaattibuffa! :)”
“ruoka oli aivan äärettömän hyvää!!! Parasta lihapataa mitä olen koskaansaanut. Ruokaa oli liikaa kylläkin mikä on tavallaan positiivinen ongelma mutta vähempikin riittäisi. Seitsemän meistä otti perinteisen menun, ja ruokaa jäi hurjasti yli. Anyway se oli niin hyvää että pakko tulla uudestaan.”
“ison porukan palveleminen tietysti vähän hidasta, etenkin kun meillä oli aikataulu, jossa pysyä ja otettiin menu, joka vie aikaa. Pöydässä olleet púu levyt haisivat ennen kuin niihin tuotiin ruoka. Pieniä juttuja nämä vain.”
“Ennen kaikkea hyvä ruoka.”
“Tarjoilijoiden ammattitaito ei aina ole ihan huippuluokkaa. Haluan ruokailla rauhassa, etenkin seurassa, enkä pidä siitä, että kysellään, 'onko täällä kaikki hyvin?' tms. Uudella talviterassilla oli lisäksi kylmää!”
“Upea uusi talviterassi, joka on käymisen arvoinen”
“Henkilökunnan vaihtuvuus ollut viime aikoina liian suurta. Lieneekö tällä vaikutusta lounasaikaan, kun ruoan odotusajat tahtovat liian usein venyä kohtuuttoman pitkiksi, jopa 45 minuuttiin asti. Lisäksi pöytien siistiminen takkuaa ja ravintolan yleisilmeestä tulee nuhjuinen, kun pöydissä on likaisia astioita. Iltaisin ja viikonloppuisin asiat ovat paremmin. Yhteenvetona voisi sanoja, että panostakaa vielä enemmän henkilökuntaan: saamattomat tunarit pois ja tilalle oikeita ja aitoja asiakaspalvelijoita!”
“Vierailumme aikana oli ravintolassa remontti/laajennus menossa. Sitä pahoiteltiin ja kerrottiin että mitkä paikat on hyvä valita jotta remontti ei haittaisi tai haittaisi mahdollisimman vähän. Otettiin minun mielestäni asiakas huomioon heti alusta asti. Kiitos siitä koko henkilökunnalle. Tulemme mielellämme uudelleen.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta. Jälkiruoka oli niin hyvä etten muista koskaan syöneeni ravintolassa yhtä hyvää tai parempaa.”
“Todennäköisesti kaupungin paras salaattibuffa, keitotkin lähes poikkeuksetta maittavia. Veranta on onnistunut lisä ravintolan interiööriin ja buffan logistiikkakin on parantunut rempan jälkeen luvatusti.”
“Salaattibuffan ruokakylttien mallissa, sisällössä ja sijoittelussa on vielä parantamista. Buffan valaistus on todella vaatimaton, eli siinä voisi sanoa olevan pimeää. Tarkkaan pitää katsoa, mitä missäkin kipossa on.”
“Erittäin ystävällinen ja mukava henkilökunta.”
“No, itse asun Tampereella, joten Jyväskylässä ei tule juuri käytyä - ei ole toki ravintolan vika :)”
“Ystävällinen palvelu. Kamppailun tutun pizzan ja uuden kanapastan välillä. Valitsin pastan... aika mauton. Olisi pitänyt ottaa tutunmaukas pizza!”
“Hyvä ruoka ja palvelut”
“En tykännyt musiikista.”
“Erittäin mukava ja rauhallinen ruokailu hetki. Meillä oli isompi ryhmä. Ruoka ja juomat tulivat nopeasti. Ruuat tarjoiltiin iloisella ilmeellä.”
“Kaikki sujui oikein hyvin”
“Italialaisena ravintolana vain italialaisia viinejä, joista itse en pidä”
“Sijainti jos majoittuu Paviljongissa”
“Kaikki on perus: ruoka, palvelu. Yritys puuttuu kun hotellin asiakkaat tuovat perustulon.”
“Miellyttävä tunnelma vaikka ihmisiä oli paljon.”
“Kaikki sujui kuin tanssi :)”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja laadukasta.”
“Risotto on hyvää...ja usein lounastarjonta on hyvä.”
“liharuoka (joku pihveistä, ehkä grilli) oli kuivaa ja mautonta. Vein ison ryhmän mukanani, koska olin hehkuttanut hyvää ruokaa..ikäväkseni oli todettava että odotukset eivät täyttyneet. Lisäksi ruokalistassa sanoja, joita ei tiedä eikä ole selitetty alaselitteessäkään ja niitä pitää sitten yksitellen kysyä tarjoilijalta. 18euron salaattiannos oli aika pieni.”
“Pizzat ovat hyviä”
“Hinnat korkeahkot”
“Ystävällinen palvelu, loistavat ruoat !”
“Yleensä hyvät pizzat”
“Lounas aikaan ruuhkainen, varsinkin maksaminen etukäteen.”
“Kokonaisuus on laadukas ja henkilökunta erittäin ystävällistä. Ruoka maistui erinomaiselta. Kiitos.”
“ruoka on hyvää, mutta liikaa lounasaikaan kasvissosekeittoja, joista jää nälkä”
“liikaa kasvissosekeittoja”
“gluteinittomia ja laktoosittomia ruokia jotka maistuivat hyvältä”
“Hinta-laatusuhde, ystävällinen ja pätevä henkilökunta”
“Liian ruuhkainen paikka”
“Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“Meneillään oleva remontti.”
“Mukavan erilainen mutta kohtuuhintainen, ihana tunnelma, kynttilät ym.”
“Asiakaspalvelu oli ihan loistavaa niin ravintolassa kuin koko hotellissa, ihan uskomattoman hyvää. Iloisia ja ystävällisiä asiakaspalvelijoita!”
“Hintataso ei ollut halpa”
“Hyvää ankkaa”
“Ruoka, salaattipöytä karkit kahvin kanssa oli kiva juttu. Tunnelma!”
“Lounaalla annoksen ottaneet joutuivat odottamaan pitkään kun salaatti+keitto vaihtoehdon sai heti. Seurueessa siksi vähän annoskateellinen tunnelma. Lohiannoksessa ei juurikaan kasviksia”
“Erinomainen ruoka, ystävällinen palvelu”
“Lähes kaikilla asiointikerroilla on ollut sähläystä maksun kanssa jollain pöytäseurueesta, laskutettu väärin, tuotu vaihtorahat väärin, unohdettu tuoda vaihtorahat, laskut sekaisin... pieniä asioita, mutta jättää epämiellytyvän tunteen, varsinkin, kun kyse on rahasta.”
“Erinomainen ruoka!!!”
“Sisustus oli yllättävän persoonaton. Kaipasin intiimimpää tunnelmaa.”
“Suklaa ja salmiakki jälkiruokana aivan huippu. Toiveena kahvin kanssa kermaa.”