Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,4)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.05.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Ruoka on aina superhyvää ja palvelu parasta ❤️”
“Hyvä ruoka”
“"Hyvä ruokalista, ruoat tulivat sopivan nopeasti. "”
“Taattua laatua!”
“Runsaasti vaihtoehtoja kasvissyöjälle!”
“"Hinta/laatu hyvä, maukasta ruokaa riittävästi, mukava ilmapiiri ja ammattitaitoinen henkilökunta."”
“Hyvä ruoka ja viihtyisä paikka”
“"Hyvä palvelu, erinomainen henkilökunta!"”
“Hymyilevä ja osaava henkilökunta. Maistuva ruoka ja juoma. Lattialla hieman roskia ravintolan ylemmällä tasanteella.”
“"Muuten meni hyvin, mutta en tuntenut olevani kovin tervetullut, meidät ohjattiin pöytään ja kun pyysin lasiterassille, se ei kuulemma onnistunut, kun oli niin paljon varauksia. Odottelimme pöytiinohjausta melko pitkään ja samoin ruokalistaa ja vesikannua. Tuntui, että tarjoilija ei oikein kuunnellut, mitä sanoin hänelle. Saimme ruoan ja sen jälkeen kaikki oli ok, ruoka oli maukasta ja meiltä kysyttiin, otammeko jälkiruokaa. Maksu onnistui sujuvasti ja meille toivotettiin mukavaa iltaa."”
“Ammattitaitoinenja miellyttävä tarjoilija. Hyvät suositukset ruoka- ja juomasuosituksilla. Esitteli ruuat ja juomat ennen ruokailuamme ammattitaitoisesti. Ruokamme olivat herkulliset ja maistuvat. Kaikki asiat hoituivat asiallisesti.”
“"Ympäristö ja tunnelma oli miellyttävä. Lasiterassi ihana. Ruoka hyvää. Hinta-laatusuhde hyvä. Moittisin sitä, että jouduimme odottamaan tarjoilijaa pöydässä ruokailtuamme, koska olisimme halunneet maksaa (emmekä edes kiirehtineet asiaa). Ei kuulunut eikä näkynyt. Laitoimme ulkotakit päälle, ja menimme TISKILLE maksamaan. Tätä ei ole tapahtunut minulle milloinkaan eikä missään!! Kyllä koulutetun tarjoilijan täytyy osata seurata tilanteita. Meitä ei ollut paljon!!"”
“Oli kokonaisuudessaan miellyttävä vierailu”
“Hyvää ruokaa ja samoin palvelu”
“"Erittäin ihana ravintola, jossa erinomaista ruokaa ja juomaa. Palvelu myös hyvin koululaiset huomioon ottava."”
“"Hyvää ruokaa, mukava paikka."”
“"Hyvä palvelu, herkullinen ruoka. "”
“Ruoka ja palvelu hyvää”
“OK ruoka. Hieman vähän sekä gluteenittomia että maidottomia vaihtoehtoja”
“Käyn noin kerran vuodessa ja joka kerta ruoka on erittäin maukasta ja palvelu ammattimaista.”
“Miellyttävä kokemus”
“Takuuvarmasti hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Siisti, hyvä tunnelma raavintolassa. Ruoka-annokset olivat riittävän isoy."”
“"Vierailut ovat olleet poikkeuksetta miellyttäviä kokemuksia ja ruoat sekä juomat ovat olleet maukkaita. Ravintolan tilat ovat aina olleet siistit, myös vessat, joissa on todella hyvin huomioitu asiakkaat (erityiskiitos siitä) ja palvelu on aina ollut miellyttävää. Hyvät illalliset ja kaupungin parhaat brunssit!"”
“"I especially recommend the lunch buffet, very elegant and delicious, they were not only salad, I can see the effort when the restaurant plan the menu."”
“"Muuten todella hyvä, mutta listalta on aina hyvä löytyä edes yksi burgerateria ??"”
“Yksi parhaista ravintoloista Jyväskylässä”
“Aina viihtyisä ja hyväntuulinen paikka istua iltaa ystävien kanssa.”
“Palvelu ja ruoka erittäin hyvää”
“"Käytin huonepalvelua, se oli ystävällistä ja nopeaa"”
“Negatiivista oli toisella pitkä odottelu. Vaikka väkeä oli vähän odotusta riitti. Ei kysytty ruuan maistumisesta kertaakaan vaikka alku-pää- ja jälkiruuat syötiin. Etenkin pienin meinasi odottamiseen kypsyä. Ruoka oli hyvää.”
“"Ruoka oli erinomaista. Laskun saaminen todella hidasta. Viihdyimme pitkään ja jälkiruokien tarjoilun jälkeen meiltä ei kysytty enää juomatilauksia, pysäytin me aina ohikulkevan tarjoilijan saadaksemme palvelua. Se vähän ihmetyttää, koska ei ollut mitenkään kiire tms. Palvelu oli ystävällistä, kunhan sitä saimme. "”
“"Ravintola viihdyttävä, hyvä ruoka, asiakaspalvelu hyvää. Alkuruuan ja pääruuan väli venyi pitkäksi ja odottelimme hieman liian pitkään pääruokaa. "”
“"Maksaminen ei ollut sujuvaa, koska asiakaspalvelija ei tiennyt pystyykö s-mobiilin, mobilekuponkia hyödyntämään lounaan yhteydessä. Siis viestintään lisää panostusta/selkeyttä. Mobiilikupongissa ei ollut rajoitettuna lounasaikaa, joten olimme erittäin tyytyväisiä, että saimme ilmaiset jälkkärit kupongilla lounaan yhteydessä. Selvittelyyn meni aikaa jokseenkin. "”
“Hienosti huomioitu synttärisankari ja tarjoilijat olivat ystävällisiä ja rentoja sekä ruoka maistuvaa”
“Aina hyvä ruoka ja palvelu. Jää hyvä mieli.”
“Hyvää ruokaa ja rauhallinen miljöö.”
“Hyvä kokemus”
“"Salaattipöytä on aina monipuolinen ja herkullinen, ja keitot aivan loistavia :) Sen lisäksi palvelu on iloista ja ystävällistä."”
“Gluteenitonta ja laktoositonta ruokaa vähemmän kuin aikaisemmin”
“Hyvä perus ravintola.”
“"Hyvä laatu, palvelu ja sijainti."”
“Ruoka (salaattibuffa) oli taas järkyttävän hyvää ja monipuolista.”
“"Erityisruokavaliot huomioitiin/järjestyi hyvin, palvelu erittäin ystävällistä ja asiallista. Miellyttävä paikka kaikkinensa. "”
“"Kokemus muuten hyvä mutta hintataso oli korkea, tarve edulliselle ruokapaikalle jossa on nopea pistäytyä. 20 EUR pizzasta on liikaa."”
“Ruoka ja palvelu oli erinomaista sekä ravintola viihtyisä!”
“"Joka kerta olen saanut asiantuntevaa ja hyvää palvelua. Ruoka on vastannut odotuksia aina. Tasalaatuinen ruuan ja palvelun suhteen, eri vierailukertoja vertailemalla."”
“"Kiva paikka,hyvät ruuat ja juomat sekä asiakaspalvelu pelaa."”
“Ei moitittavaa”
“Lounasaikaan oli todella hyvä salaatipöytä ja keitto.”