Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,4)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Täyden kympin paikka. Suosikki mesta. ??✌️”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta.”
“Tunnelma oli rauhallinen, ruoka keskimääräistä parempaa, palvelualtis henkilökunta, 9ainut suurempi kehityskohde olisi se, että vielä enemmän kerrottaisiin paikasta, ruuasta, kokeista. Jälkiruokavaihtoehtoja enemmän.”
“Siisti , kansainvälinen tunnelma”
“Otimme TaKe away-pitsat hotellihuoneeseen, palvelu oli sujuvaa.”
“Yksi parhaista ravintoloista missä olen käynyt. Kaikki toimii. Ruoka erittäin hyvää ja palvelussa ei moittimista. Voin suositella erittäin lämpimästi.”
“Sopivan rauhallinen, tunnelmallinen paikka. Ruoka hyvää, tarjoilija paikkasi hyvin oman virheensä, jäi hyvä mieli! :)”
“Kallis paikka.”
“Hotellivieraan kannalta vierailu ravinolassa yksinkertaista, ruokalista hyvä ja tilattu annos maistuva.”
“Paikka oli viihtyisä, palvelu toimi, ruoka maistui ja hintataso kohtuullinen, silti yleisarvosana ja suosittelu vain 7. Kolme syytä siihen: 1) Meidän pöydän alle oli tipahtanut edellisiltä asiakkailta haarukka, mainitsin siitä tarjoilijalle, mutta hän ei ottanut sitä sieltä 2) Alkupalojen ja pääruoan väli oli pitkä, odotettiin lähemmäs tunti, vaikka ravintolassa ei sillä hetkellä ollut kovin paljoa asiakkaita -> jouduimme kysymään, milloin ruoka tulossa -> odotusaika oli niin pitkä, että tarjoilijan olisi pitänyt käydä omatoimisesti kertomassa pitkästä odotusajasta 3) Meidän pöydän lähelle tuli reilu kymmenen hengen seurue syömään, onneksi vasta meidän ruokailun loppupuolella, sillä osa heistä oli niin lähellä meidän pöytää, että turvavälit eivät täyttyneet”
“Ruoka hyvää ja ravintolan yleisilme kohdallaan.”
“Ruoka on erittäin hyvänmakuista”
“Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä, paikka Tapaninpäivän ja koronan ansiosta sangen viihtyisä ja etenkin rauhallinen.”
“Laadukas”
“Helppo paikka tulla ja laajasti erilaisia ruokakokonaisuuksia:)”
“Ravintolassa kaikki perusasiat kohdallaan.”
“Erinomainen kokonaisuus”
“Hyvä tunnelma”
“Hyvä palvelu, viihtyisä miljöö ja hinta-laatusuhde kohdallaan”
“Ruoka oli todella hyvää ja palvelu erinomaista, vain yhdellä tarjoilijalla taisi olla huono päivä, vaikka oli joulupäivä, tai ehkä juuri siksi. Keittiölle 10+”
“Tunnelmallinen ja viihtyisä ravintola ja ystävällinen henkilökunta.”
“Mieluummin jään tähän syömään illallista, kuin lähden hotellilta kaupungille”
“Olin kahden tyttäreni kanssa Joulu menulla ja olimme erittäin tyytyväisiä ❤️”
“Jotenkin 'kylmä' paikka, italialaisuus on vaikea toteuttaa tai vertaan aina autenttiseen, hintataso oli meistä korkea laatuun nähden”
“Rauhallinen ympäristö, ystävällinen henkilökunta.”
“Mielestäni trattoria on yksi Jyväskylän parhaista ravintoloista, ruoka on ihanaa. Joskus asiakaspalvelussa kömmähdellään ja minusta on outoa, että S-ryhmän 'premium' paikasta ei saa gluteenitonta ja kauratonta leipää. Ei alkuleiväksi, eikä hampurilaisiin ja silti saa maksaa koko annoksesta vaikka hampurilaisessa ei olisi sämpylöitä laisinkaan. Tänä päivänä ihan tavallinen asia ja silti se ei toteudu tämän tasoisessa paikassa. Joskus minuun on jopa närkästytty, kun pyydän sellaista ruokatuotetta jolle en ole allerginen. Yksinkertainen asia hoitaa ja asiakkaalle oleellinen. Pistäkäähän tämä kuntoon! Mukavaa alkuvuotta :)”
“Pizza oli kuivaa. Ei ollut pizzaksi riittävästi tomaattikastiketta eikä juustoa. Tattikeitto oli hyvää.”
“Kun tullaanJyväskylään ....”
“Lasten ruokien valikoima oli melko suppea, mutta löydettiin silti sopiva”
“Hyvä palvelu (huolimatta että tarjoilijamme oli harjoittelija, ei olisi tietänyt ellei olisi lukenut rinnassa) ja erinomainen ruoka”
“Viihtyisä ja kaikki toimi hyvin.”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä tunnelma, arjen yläpuolella!”
“Hyvä ja takuuvarma paikka”
“Ruokailumme oli oikein miellyttävä kokemus, joskin pääruoan saaminen kesti 45min ja kahden lapsen kanssa (ja ilmankin) se on paljon. Etenkin kun ei ollut ruuhkaa kyseisenä iltana.”
“Miellyttävä ja avara miljöö. Ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta.”
“Palvelu on loistavaa ja ruoka erittäin hyvää. Ruoka lievittää Italian ikävää”
“Pöytien välit melko tiiviit. Naapuripöydässä työikäistä porukkaa joka huusi lounasaikaan suureen ääneen hipster-parroissaan eikä välittänyt turvaväleistä muihin seurueisiin. Tällaiset tapaukset olisi hyvä ohjata henkilökunnan toimesta johonkin rauhallisempaan paikkaan pois yhteisistä asiakastiloista.”
“Korona oli huomioitu, henkilökunnalla maskit tai visiirit ja tilassa oli riittävästi väljyyttä, joten turvavälit oli helppo pitää muihi seurueisiin.”
“Maistuvaa ruokaa ja hintataso kohtuullinen.”
“Käyn Trattoriassa lounasaikaan. Valikoima on aina laadukas.”
“Mukava, rauhallinen ja rento ilmapiiri.”
“Kävin aamupalalla ulkopuolisena ja palvelu sekä vastaanotto oli erinomaista”
“I would definitely recommend the place to friends however it would be great if you could have more vegetarian options for kids meals and adults too”
“Maukasta ruokaa, ystävällinen palvelu ja viihtyisä ympäristö - tullaan varmasti uudestaan! :)”
“Kaupungin paras salaattipöytä- Pikkumiinus musiikista, joka on vähän turhankin mitäänsanomatonta...”
“Erittäin hyvää ruokaa”
“??”
“Hyvää ruokaa ja ammattitaitoinen palvelu”
“Ruoka oli todella hyvää, alkuruuasta jälkiruokaan. Erityisesti pihvi oli suussa sulavaa, siihen kylkeen suositeltu viini sopi pihvin kanssa täydellisesti. Ja jälkiruoka oli aivan taivaallista myös. Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa ja tietenkin asiantuntevaa. Huippukokemus!”
“Mahtava paikka, ihanaa!”
“Ruoka oli suolaista muuten bueno.”
“Kaikki sujuu aina erinomaisesti ja ruok on hyvää.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Hyvä ruoka ja mukavat tarjoilijat”
“.”
“Keitto ja salaattipöytä olivat maukkaat ja monipuoliset. Gluteeniton leipä oli eri pöydällä turvallisesti ja gluteenittomia vaihtoehtoja oli riittävästi.”
“Suosittelisin ravintolaa ystäville, jotka haluaa mennä tunnelmalliseen ravintolaan. Ravintolaan tullessa on aina tervetullu olo ja henkilökunta ystävällistä sekä asiantuntevaa.”
“Ruoka on aivan ihanaa, palvelu miellyttävää.”
“Pöytämme alla lattialla oli kuivuneita ruuan tähteitä”
“Ruoka oli hyvä!”
“Suosittelisin. Mukaan noudettujen annosten odotusaika on kyllä liian pitkä. Työkaverini ennättivät syödä lounaan paikan päällä siinä ajassa kuin minä odottelin annostani aulassa.”
“Olen jo suositellut. Kävin viikonloppuna Hotelli Kämpin Brasseriessa ja voin sanoa, että lyötte palvelussa sen mennen tullen. S-ryhmän ravintoloista yleensäkin meillä hyviä kokemuksia ympäri Suomea.”
“Hyvät yhteydet, sijainti hyvä. Miellyttävä kokonaisuus.”
“Kiva yleisilme, rauhallinen tunnelma, mahtava ruoka”
“Ensisijaisesti hyvän ruuan vuoksi. Vähän sitä arjen luksusta niinkuin ystävän kanssa asiaa luonnehdittiin. Lounas ravintolassa voittaa mennen tullen omat eväät työpaikalla. Ravintolan viihtyisä sisustus ja ilmapiiri on vain plussaa hyvän ruuan päälle.”
“Hyvä lounassetti ja saa valita itse sopivan määrän.”
“Söin 'Punajuuritournedo, kauden sieniä ja belugalinssimuhennosta'. Annos oli kuiva. Linssit olivat irtonaisia - ei ollut muhennosta, kuten ruokalistassa luki. Enkä kyllä valitettavasti pysty tästä annoksesta sanomaan, että se olisi erityisen maukaskaan.”
“Asiallista, ystävällistä ja nopeaa palvelua.”
“Ravintola on erittäin viihtyisä ja palvelu oikein hyvää. Pääruoka ei ihan onnistunut, liha oli ylikypsää. Muuten ruoka oli hyvää. Näin korona-aikana tuntui turvallisen väljältä.”
“Kiitos, mukavaa oli!”
“Kaikkineen oikein hyvä kokemus”
“Fint ställe och god glutenfri mat”
“Kaikki toimi sujuvasti, lounas tuli pöytään n. 5 min tilauksesta. Siistit, raikkaat tilat, ystävällinen henkilökunta, sujuva maksaminen. Kiitos!”
“Herkullista pizzaa, parasta, mitä olen ikinä maistanut.”
“Erittäin mukava tunnelma ja todella maistuva ruoka. Ammattitaitoinen henkilökunta ??”
“Hyvä palvelu”
“Siisti, viihtyisä ravintola. Erittäin mukava henkilökunta ja ruoka todella hyvää. Suosittelen, viihtyisä ravintola.”
“Isot ja maukkaat annokset??.”
“Ruoka oli erinomaista.”
“Hyvä palvelu Ruoka hyvää.Siisti ja palvelu kiitettävä.”
“Selviää aiemmista vastauskohdista.”
“Maukas ruoka.”
“Vierailusta jäi miellyttävä kuva, joten miksipä en suosittelisi.”
“Hyvä lounas, kevyt mutta kuitenkin täyttävä. Henkilökunta erittäin hyvää.”
“Raikas, trendikäs ja ilmava hyvän ruuan paikka.”
“Hyvää oli, jaettava alkuruoka lauta (misti). Etanoissa ei maistunut valkosipuli, eikä tuoksunut.”
“Mukava ilmapiiri”
“Lounasbuffa aivan huippua, keitot maistuvat aina”
“Ainoa ongelma oli pöytäänohjaus. Meitä ennen jonossa oli pariskunta, jonka naispuolinen jäsen oli pyörätuolissa. Sitten oli meidän vuoromme. Seisoimme pöytiinohjauskyltin luona, mutta yllättäen takaamme myöhemmin ravintolaan tullutta pariskuntaa alettiin ohjata pöytään. Huomautimme ystävällisesti asiasta, jolloin takanamme oleva pariskunta sanoi ystävällisesti, että ei ole heidän vuoronsa - joo te olitte ensin odottamassa, eli on teidän vuoronne. - Meitä oltiin aluksi ohjaamassa pöytään, joka oli aivan liian lähellä toisia ruokailijoita. Ravintolassa oli runsaasti tilaa. Pyysimme pöytää hieman kauempaa turvavälin ja koronapandemian vuoksi. Tämän jälkeen kaikki sujui hienosti ja todella ystävällisesti, koska toinen henkilö, joka ei ollut kireä, huolehti palvelusta. Ruoka oli hyvää ja palvelu oli esimerkillistä ja todella hienoa. Tuo mokellus sisään tultaessa oli kuitenkin ikävä särö. Olimme lomalla ja matkalla Kolille ja Joensuuhun ja loma oli ensimmäinen seitsemään kuukauteen. Minua potutti aivan hirveästi touhu eteisaulassa, koska se pilasi tunnelman. Tuollaista ei saisi enää nykyaikana tapahtua.”
“Kokonaisuus toimi hyvin, ruokia ei tarvinnut odottaa kauaa vaikka ravintolassa oli suht paljon väkeä”
“täydellinen ja kun olin työmatkalla ja punainen s kortti, ruoka tarjoukset oli hyvät. Olut oli kyllä törkeän kallisi ja siihen jos saisi työmatkalaiselle tarjousta niin tämä olisi täysi 10.”
“Kaikin puolin mukava ja mutkaton ravintola hotellin eli majoituspaikan (hotellin) yhteydessä.”
“Hyvä ruoka , hyvä palvelu.”
“Olimme ensin toisessa ravintolassa, josta poistuimme, sillä emme saaneet pizzaa, minkä tarjoilija unohti mainita. Trattoriassa oli erittäin hyvä palvelu, kiitos Joonas ystävällisestä ja ammattimaisesta palvelusta.”
“Muuten on priimaa, mutta keitot lounaalla ovat usein ihan ala-arvoista kuraa ja tätä usein työporukalla ihmetellään. Välillä on sellaisia soppia että yksi lusikallinen riittää kaikkiruokaisille miehillekin. Tsempatkaa vähän tässä asiassa.”
“Yksi parhaista ravintoloista, jossa erittäin mukava henkilökunta ja todella hyvä ruoka. Korona-aika on dramaattisesti vähentänyt käyntejä, mutta käyn mielelläni siellä syömässä.”
“Siisti paikka ja viihtyisä ympäristö. Olin kaverin kanssa käymässä Jyväskylässä yhteisen tuttavamme luona ja käytiin kolmestaan syömässä. Ensin mietin, uskaltaako tulla koko kaupunkiin koronan vuoksi, ja kun kaverimme sanoi varanneensa pöydän mietin ensin, uskalltanko lähteä ulos syömään, mutta paikka osoittautui väljäksi ja asiakkaita ei ollut montaa, niin en nähnyt riskiä kuitenkaan. Pöytävaraus oli klo 21 eli aika myöhään, kun töiden jälkeen pääsimme ajamaan Jyväksylään, mutta siitä huolimatta oli hyvin henkilökuntaa ja joka välissä käytiin kysymässä ajatuksiamme ja palvelu oli tosi hyvää. Vaikutti järkevältä vaihtoehdolta seuraavallekin kerralle, jos joskus taas Jyväskylään 'eksyn'.”
“Ystävällinen palvelu ja todella hyvä ruoka. Puolikuivaa valkoviiniä jäin kaipaamaan.”
“Olen kaksi kertaa ollut omana syntymäpäivänäni ravintolassa ja molemmilla kerroilla se on huomioitu jotenkin, mikä on todella kiva. :)”
“Viihtyisä paikka ja ruoka piirun verran parempaa, kuin lounaspaikoissa yleensä.”
“Ruoka on aina maistuvaa ja palvelu hyvää.”
“Hyvä laadukas ruoka. Hyvä kasvisruoka”
“Ruoka oli hyvää ja samoin palvelu”
“Mukava ympäristö, hyvät ruuat”
“Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu.”
“Pitsat ja jälkiruoat oli todella hyviä ja myös erittäin kauniita.”
“Kaikki sujui, ruoka oli hyvää ja tunnelma erinomainen.”
“Oikein hyvä”
“Pidän Trattoriasta, mutten halua ylimainostaa: meitä on moneksi, ehkä joku ei tykkääkään.”
“Huikea elämys, illallinen Trattoriassa kruunasi meidän kauan odotetun kahdenkeskisen vuorokauden! Täys kymppi ❤️”
“Täydellisen hyvin paistettu kuha”
“Olisi ollut numeron parempi,jos tarjoilija olisi antanut suomenkiekisen ruoka listan.”
“Täydellistä pastaa oli”
“Seisovan pöydän lounas on maukasta ja nopeasti saatavilla”