Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sijainti ja menu ruokalista”
“Äitienpäivä brunssi floppasi täysin ainaskin klo 14 kattaus”
“Absolut -drinkit oli hyvin baarissa esillä, tryffelirisotto aivan erinomaisen makuinen ja henkilökunta todella ystävällistä ja palvelu erinomaista - kiitos!”
“Hieman sotkuisen tai sekavan näköinen, erityisesti terassi kun siellä olimme. Sisätila ok, siellä söimme.”
“Ruokalista, toimiva palvelu ja miljöö.”
“Joskus liian ruuhkainen.”
“Helppo tulla. Ei ruuhkaa. Asioiminen nopeaa”
“Terassin punaiset tuolit ikäviä. Kuumalla kelillä”
“Hyvä ruoka, parempi mieli!”
“Lasten huomioimimen, laadukas ruoka”
“Kokki teki pyynnöstä erittäin hyvää kasvispastaa”
“Itse olen käynyt useasti aamupalalla (paviljongin) ja siellä on aina miellyttävä tunnelma ja todella maittavaa ruokaa!”
“Sijainti ja hyvä, runsas ja raikas salaattipöytä.”
“Parsarisotto oli maukas, lapsen ateria oli yllättävän hieno ja ruoka tuli pöytään pyydettäessä nopeasti vaikka oli ruuhkaa. Oli kisat ja tiukka aikataulu. Ihana aurinkoterassi.”
“Oli aika kiirettä joten saimme odottaa palvelua vähän turhan pitkään, samoin laskua. Mutta ruoka tuli pyydettäessä nopsaa joten en valita. Aika kallista ruokaa ja jopa juomat S-ryhmän ravintolaksi. Kaiketi Trattorio on hivenen tyyriimpi paikka.”
“Tarjoilija oli aivan ihana, kiitokset hänelle!”
“Pasta oli hiukan liian al dente.”
“Ilmavuus, asiakkaan toiveiden huomioiminen!”
“Kokonaisuus hyvä”
“Tarjoilijat hymyileviä/iloisia. Tarjoilija kertoi oman mielipiteensä ruoka ja viinivaihtoehdoista.”
“Hyvä ruoka, parempi mieli”
“Hyvä palvelu.”
“Suomen paras risotto, erinomainen ruoka. Grazie mille!”
“Laadullisesti erittäin hyvä ravintola”
“aamiaisella ei kerrottu tai kysytty kahvivaihtoehtoja eli tumma vai vaalea kahvi. Vateja ei täytetty riittävän nopeasti aamiaisella.”
“Miellyttävä ympäristö ja todella hyvä ruoka”
“Yleisesti se ilmapiiri joka välittyi henkilökunnasta oli todella positiivinen. Tunsimme itsemme tervetulleiksi ravintolaan syömään hyvää ruokaa :)”
“Yleinen siisteys olisi voinut olla parempi. Penkeissä oli kulumisen jälkiä ja pölyä oli lattialla jonkin verran.”
“Miellyttävä henkilökunta, ok ruoka.”
“Hyva sijainti, hyva lounas”
“Lämminhenkinen tunnelma”
“Kun pääsee pöytään, hyvä palvelu:) Ruoka italialaisen hyvää, hyvin laitettua, esillepano houkuttelevaa... Henkilökunta rennon ystävällistä ja osaavaa:)”
“Nopea ystävällinen ja hoksaavainen tarjoilu ja ulkona mukavan viihtyisää.”
“Yhden kerran perusteella vaikea arvioida ..”
“Olimme Gradian ammattiin valmistuneiden ja ylioppilaiden juhlassa. Tulimme (ylioppilas + kaksi henkeä) kahville. Alakerrasta ei saanut (vielä?) kahvia ja käskettiin yläkertaan. Ylhäällä sanottiin, että aamupala on loppunut ... aikamme mutistuamme saimme sieltä kahvia (joka tosin oli loppunut .. tuotiin jostain lisää..) Maitoakin löytyi (jostain...). Kun pyysin maksun suorittamista, tarjoilija kysyi, voiko käyttää lähimaksua. Vastasin, että voi.. Tosin ihmettelin, että hän otti korttini mukaan (lähimaksuhan toimii ilman pinkoodia). Tarjoilija tuli kuitenkin jonkin ajan päästä maksulaitteen kanssa, ja pyysi pinkoodia ... Menimme portaat alas kahvikuppien kanssa ..”
“Ystävällisyys ja asiakkaan huomioiminen.”
“Pikkusuolaisien puuttuminen(iltapala).”
“Ala carte- ruoka on todella hyvää ja palvelu on miellyttävää”
“Lounas ei ole ollut mielestäni niin hyvää. Esim lohisalaatti kalanpala oli pieni ja jotenkin löllö ja huonohko toiselta sivultaan”
“Hyvä salaattipöytä lounaalla.”
“Jos ottaa lounaaksi muun kuin keiton ja salaatin, lounaan hintaan ei sisälly edes pientä slaatti/tureannosta. Salaatista pitää maksaa lisää esim. Burgerin tilattuaan.”
“Aina ystävällinen, hymyilevä ja nuorekas henkilökunta”
“Perjantaina lounasaikaan ruuhkaa”
“Menu ok. Lounas monipuolinen.”
“Aivan ihanat lounaat!”
“Hyvät pitsat”
“Miellyttävä hlökunta, huomaavaisia, ystävällisiä ja sopivan rentoja. Maukasta ruokaa, sisältäen lähiruokatarjontaa. Ruoka hyvin valittua, laadukasta. Mennään laatu edellä, ei määrä. Fiksu valinta.”
“Välillä vähän tungosta. Ruokien ja juomien tarjonnan sijoittelu kuitenkin vähentää ruuhkan tunnetta kun paljon asiakkaita.”
“Erittäin hyvä pizza! Vaikkakin erittäin hyvä, hinnoittelu on todella lähellä kipurajaa. Pienestä kiinni, esim -10% pizzan hinnasta pois niin veikkaisin houkuttelevan lisää kävijöitä ja käymään useamminkin, kuitenkin pitäen paikan vielä Premium-ravintolana. Näin menis niinku omasta mielestä :)”
“Olen käyttänyt palveluistanne vain aamiaista ja se on niin kattava, ja herkullinen että olen vienyt sinne useita ystäviäni jotka eivät ole ennestään teillä käyneet. Hekin ovat ihastuneet paikkaan ja käyneet siellä toistekin! Olen myös suositellut aamupalaanne useille ystäville ja tuttaville.”
“Hieman hintava, mutta hinnan korkeus on kuitenkin ihan ymmärrettävissä.”
“Ystävällinen tarjoilija!”
“Menee kiinni aikaisin”
“Leipä, keitot, pizzat”
“Sekä henkilökunta että netti antaa ymmärtää, että salaatti alkupalana (=eli vähäisempi määrä) on hinnaltaan reilut 5 € ja oli lounaalla ystävättereni kanssa ja tilasimme kumpikin siis alkusalaatin, sekä päivänpizzan puoliksi (=annos aivan riittävän suuri arkilounaaksi), tarjoilija ei sanonut meille mitään, mutta kun saavuimme kassalle, toinen tarjoilija sanoi, että meidän on maksettava (kummankin!!) salaatista reilut 11 € koska emme olleet ottaneet kokonaista lämmintä ruokaa. Siis mitä, kysyimme. Kyllä vain, teidän kummankin tulee maksaa lounassalaatti+keitto ja sitten pizzapuoliksi??? Koitimme kysyä, että eikö toisen tule saada salaatti alkuruoan hintaan, mutta ei. Itselläni laskussa oli puolikaspizza, alkusalaatinhinta sekä lounassalaatti+keitto. Kysyin tarjoilijalta (nuori tummahiuksinen nainen) että miksi minä joudun maksanmaan puolitoista salaattia vaikka kolleganikin oli joutunut maksamaan ne samat...toisin sanoen me kaksi ruokailutamme pienet annokset salaattia maksoimme koko lounassalaatista, keitosta (jota emme olleet ottaneet), alkusalaatista että puolikkaan pizzan hinnan. Tilanteesta oli jo kehkeytymässä haasteellinen, ennen kuin saimme tarjoilijatteren uskomaan, että hän on ottamassa meiltä joka tapauksessa liian suurta summaa. Vihdoin kun tässä onnistuimme, hän ei sanonut muuta vaan naputteli kassakonetta tarkokkaasti. Eli kokemus oli sangen epämiellyttävä. Toki sen kuulivat useat, sillä taaksemme oli ennättänyt kertyä jo pitkä jono. Tämä oli kyllä kokemus joka vähentää halua suositteluun. Alkujaan ensimmäisen tarjoilijan olisi ollut kohteliasta selvittää meille miten hinta kertyy.”
“Kokonaisuutena hyvä kokemus, ruoka oli maistuvaa.”
“Sijainti, ruuan taso”
“Ulkona ei penkeissä pehmusteita ja ulkona ei musiikkia”
“Paikka on mukavasti sisustettu. Henkilökunta sopivan aktiivista, ei tuputtelua.”
“Ainut josta en pidä, on ruokalista, joka on sellaisella puupalalla. Kaunis kansio on mukavampi katsella.”
“lähellä, ja ruoka hyvää”
“Liian usein on nykyään keittolounasvaihtoehdossa pelkkiä kasvissosekeittoja. Keitossa pitäisi olla jotain syötävääkin, eli kanaa, kalaa tai lihaa.”
“Katkarapupasta oli todella mautonta”
“Hyvä kokemus!”
“---”
“Lounaalla salaattipöytä on todella laadukas.”
“Salaattipöydän asettelu. Tarvittaisiin uudenlainen pöytä. Molemmille puolille samanlainen valikoima, eli kaksi samanlaista linjastoa. Nyt joutuu menemään vastakarvaan, jos haluaa ottaa kaikkea. Ei hyvä.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä, palveleva henkilökunta. Paljon asiakkaita, sekin osoittaa paikan suosion.”
“Aina ystävällinen palvelu vaikka henkilökunnalla olisi huonompi tai kiireisempi päiva ja erittäin hyvä ruoka”
“Ruuat ovat ensiluokkaisia ja palvelu rentoa ja ystävällistä.”
“Tarjoilijan tavoittaminen ajoittain hankalaa /hidasta.”
“Vierailu on aina taatusti onnistunut”
“Lounaalle on alkanut mukavasti ilmestymään kasvisvaihtoehtoja. Henkilökunta on aina iloista ja auttavaista.”
“Lounaalla salaattipöytä oli tyhjähkö ja useassa pöydässä paljon astioita.”
“hyvä sijainti hotellin asiakkailla hyvä ruokaravintola lähellä”
“Hyvä/maukas salaatti/keittolounas”
“Valmiit teet, joita on kiitettävästi nykyisin 2 eri lajiketta, pitäisi olla niin, että toinen voi olla eksoottisesti maustettu mutta toinen saisi olla maustamaton musta, vihreä tai valkea tee. Ei niin, että samalla kertaa on esim. joku Roiibos ja Earl Grey.”
“Erityisruokavalio otettiin erinomaisesti huomioon (ensimmäistä kertaa sain puhtaasti gluteenittoman alkupalan ravintolassa).”
“Lista oli hieman suppeahko (ainakin gluteenittoman tarjonnan osalta, itsellä oli vähän haastetta löytää sopivaa ruokaa).”
“Mahtava henkilökunta, kiva paikka ja huikeat ruoat :)”
“Joskus lounaalla ruuhkaa”
“Tarjoilijat osaavia, eritoten meidän pöydällä alusta saakka ollut - neuvoi hyvät viinit ja varoitti alkusalaattien koon olevan ruokaisat - jota emme tajunneet tarkoittavan uskomattoman suurta :) tulemme mielellämme uudelleen, oikein hyvä paikka. ja kiinnostavia salaattimakuja!”
“olisi kiva jos olisi sen chili-oliiviöljyn lisäksi myös normaalia oliiviöljyä pöydässä. chilioliiviöljy oli ihan kivaa mutta perus-oliiviöljylle on paikkansa myös.”
“Ravintolan sisustus oli tyylikäs ja ruoka maukasta.”
“Asiakkaan huomioiva palvelu. Asiakkaalle järjestetään yllätyksiä talon puolesta (esim. Meille talo tarjosi skumpat ennen ruokailua hääpäivämme kunniaksi.)”
“Italialainen ruoka.”
“Carcaccio poistui turhaan ruokalistalta.”
“Kasvisruoka oli erinomaisen maukasta molemmilla ruokailijoita. Taitava kokki.”
“Hieman kalliinpuoleinen budjettini nähden.”
“Tarjoilijat keskustelivat keskenään henkilökohtaisista asioistaan! Asiakas ei ollut keskiössä. Myös Suomipop festivaalin aikaan tulisi keskittyä laadukkaaseen palveluun. Ravintola ei ollut 14.7. klo 19 aikaan täynnä mutta palvelu oli hidasta. Annokset olivat liian pitkään tiskillä jäähtymässä ennen tarjoilua koska tarjoilijalla oli juteltavaa työkavereiden kanssa.”
“Erinomainen ruoka”
“Kävin ravintolassa Poppien aikaan. Porukkaa oli paljon, etenkin kun tuli sadekuuroja. Valitettavasti usein paikoissa, joissa tiedetään, että sijainti on hyvä ja porukka käy tapahtumien yhteydessä ravintolassa joka tapauksessa, palvelusta tingitään. Itselleni Trattoria oli kuitenkin erityisesti palvelun puolesta oikein hyvä kokemus. Erityisesti terassilla meitä palveltiin oikein rennosti ja ystävällisesti portsarin toimesta. Myös baaritiskillä oli ystävällistä väkeä vaikka selvästi oli kiire.”
“Maailman parhaat salmarit ???? ruuassa hyvä hinta-laatu suhde”
“Homma toimi, olimme jo vaihtaneet ravintolaa kun ei saatu tehtyä edes tilausta!”
“Hyvä ruoka!”
“Italiaistyyppinen ruokalista”
“Iloinen ilmapiiri”
“Erittäin maukasta ruokaa hintaansa nähden. Asun Oulussa vaimoni kanssa ja pari vuotta sitten kävimme sattumalta Trattoriassa syömässä kotimaan matkalla. Nyt poikkesimme matkalla Jyväskylän läpi varta vasten syömässä Trattoriassa.”
“Ravintolasta löytyi myös erikoisherkkuja ja ne valmistuivat nopeasti”
“Hyvä palvelu ja laadukas&maukas ruoka”
“Kiitos erinomaisesta asiakaspalvelusta! Ihana huomata, että vegaanisuus ei tuottanut ongelmaa, vaan asenne oli, että kaikki onnistuu. Kiitos!”
“S-korttikamppanja tarjosi kuohuviiniä tarjouksessa, kerroimme tästä. Mutta laskussa kuitenkin oli laskutettu sama kuohuviini pullohinnalla. Tästä jäi ERITTÄIN iso miinus äitini syntymäpäivätarjoiluun. Muuten kaikki sujui hyvin”
“Pidän nimenomaan 'autenttisesta' italialaisesta ruuasta, mitä Trattoriasta saa ja sisustus ja miljöö on kiva.”
“Petyin hiukan pitsani makuun, maku ei ollut ihan niin täyteläinen, mitä oletin. Olen kuullut muiltakin, että ruokalista vaikuttaa todella hyvältä, mutta itse ruoka on ollut siihen nähden vähän pettymys. Söimme sisällä, koska ulkona oli suora auringonpaahde, eikä yhtään aurinkovarjoa.”
“Mahtava palvelu ja tilaamani risotto (jokirapu) yllätti runsaudellaan. Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen ja oli kiva ja luontevaa keskustella viinisuosituksista. Valitettavasti tarjoilijan nimi ei jäänyt mieleeni, mutta olimme ravintolassa 17.7. ja n. klo 19-21.”
“Henkilökunta huomioi sopivasti”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu”
“Hyvä palvelu. Kerrottiin että ruoka voi kestää ja huomioitiin positiivisesti”
“Todella mukava palvelu, ruoka-annokset isoja. Miellyttävä tunnelma, voi istua ulkona tai sisällä.”
“Viihtyisyys”
“Työntekijöidenne, etenkin Kaija Ryynäsen ammattitaito ja iloinen palveluasenne ovat mahtavia. Myös pitsat ovat erittäin jees.”
“Viihtyisä ympäristö.”
“Kiva ympäristö, hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Ruksasin maksaminen hankalaa. Laskua ei mielellään laitettu huoneen laskulle, kortilla maksettaessa, en saanut mahdollisuutta valita luotto/käteinen vaan tarjoilija valitsi käteisen automaattisesti.l”
“Palvelu!!! Etenkin tarjoilija nimeltä Siru oli ihan huippuhyvä asiakaspalvelun ammattilainen ja hänestä näkyi, että hän todella pitää työstään. Siru oli aidosti iloinen, hymyilevä ja osaava asiakaspalvelija, jonka palvelusta jäi hyvä mieli! Siru erottui kaikista muista tarjoilijoista edukseen ja teki ravintolakokemuksesta huippuhyvän! Kiitokset siis Sirulle! :-)”
“Ravintolan ikkunien verhot olivat liian läpinäkyvät ja ohuet, ja koska oli aurinkoinen ilta, niin aurinko paistoi suoraan silmiin. Se ei ollut kivaa.”
“Asiakaspalvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvät juomasuositukset ja erinomainen pasta Carbonara”
“Ainakin naisten WCn siisteydessä toivomista, käsipaperit loppu, roskikset täynnä”
“Maistuva ruoka ja hyvä sijainti. Terassia voisi 'rempata'.”