Jyväskylän ravintoloiden jalokivessä - Trattoria Aukiossa, pääset nauttimaan Italian keittiöiden mauista parhaimmillaan – kauden raaka-aineista rakkaudella sinulle valmistettuina.

Intohimonamme ovat italialainen ruoka, viini ja yhdessäolo – La Tavola Italiana.

Tarjoilemme lounasta arkisin ma-pe klo 11-14.

Voitte olla meihin yhteydessä sähköpostitse trattoria.aukio@sok.fi tai soittamalla numeroon 0107851110.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan Aukiolle, Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. 

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.09.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä tunnelma ja ruoka.”
“Ruoka on aina hyvää. Ravintola on siisti. Jälkiruoka tee on erittäin hyvää.”
“Lounastauko 30 minuuttia riittää harvoin asiointiin. Joskus pitää odottaa kauan, että tarjoilija ottaa tilauksen vastaan. Joskus ruokaa pitää odottaa kauan (lounasta olen joskus odottanut 26 minuuttia). Joskus kassalla ei ole ketään ottamassa maksua vastaan, tai jono on pitkä. Talossa on ollut joskus hyviä ammattilaisia ja heillä on ollut silmää palvella asiakkat tulojärjestyksessä, nyt ei aina tapahdu niin. Voisiko lounasta muuttaa niin, että ruoka maksettaisiin jo tullessa, jolloin samalla menisi tilaus keittiöön.”
“Sopivan rento paikka, jossa on hyvä ruoka.”
“Suhteellisen kallis hinta.”
“Ruoka on hyvää ja palvelu todella ystävällistä! Hinta-laatusuhde on Trattorian lounaalla kohdallaan.”
“Hyvä henkilökunta”
“Hyvä salaattibuffet lounaalla!”
“Herkullinen ruoka, suositaan lähiruokaa”
“Henkilökuntaa oli riittävästi asikasmäärään nähden. Ei tarvinnut odotella. Ruoka oli hyvää ja suositellut juomat.”
“Tilasin SALMERINO ALPINO paistettua nieriää. Oli pikemminkin keitetty ja lämmitetty uudelleen. Rapurisotto oli maukas ??”
“Herkullinen ruoka. Asiakkaita kohdeltiin tasavertaisina ja hyvin <3”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja kiva tunnelma.”
“Välillä salaattibuffet yksipuolinen, pakastettuja tuotteita, josku vähän proteiininlähteitä. Keitot eineksen makuisia toisinaan”
“Kokonaisuus hyvä.”
“Ravintola oli ehkä liian kliininen sisustukseltaan.”
“Maistuva ruoka ja hyvä sijainti. Terassia voisi 'rempata'.”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu”
“Hyvä palvelu. Kerrottiin että ruoka voi kestää ja huomioitiin positiivisesti”
“Todella mukava palvelu, ruoka-annokset isoja. Miellyttävä tunnelma, voi istua ulkona tai sisällä.”
“Helteelläkin mukavan viileää, ihana ravintolaympäristö, hyvä asiakaspalvelu.”
“Viihtyisyys”
“Työntekijöidenne, etenkin Kaija Ryynäsen ammattitaito ja iloinen palveluasenne ovat mahtavia. Myös pitsat ovat erittäin jees.”
“Viihtyisä ympäristö.”
“Kiva ympäristö, hyvä ruoka, ammattitaitoinen henkilökunta.”
“Ruksasin maksaminen hankalaa. Laskua ei mielellään laitettu huoneen laskulle, kortilla maksettaessa, en saanut mahdollisuutta valita luotto/käteinen vaan tarjoilija valitsi käteisen automaattisesti.l”
“Palvelu!!! Etenkin tarjoilija nimeltä Siru oli ihan huippuhyvä asiakaspalvelun ammattilainen ja hänestä näkyi, että hän todella pitää työstään. Siru oli aidosti iloinen, hymyilevä ja osaava asiakaspalvelija, jonka palvelusta jäi hyvä mieli! Siru erottui kaikista muista tarjoilijoista edukseen ja teki ravintolakokemuksesta huippuhyvän! Kiitokset siis Sirulle! :-)”
“Ravintolan ikkunien verhot olivat liian läpinäkyvät ja ohuet, ja koska oli aurinkoinen ilta, niin aurinko paistoi suoraan silmiin. Se ei ollut kivaa.”
“Asiakaspalvelu ja hyvä ruoka”
“Hyvät juomasuositukset ja erinomainen pasta Carbonara”
“Ainakin naisten WCn siisteydessä toivomista, käsipaperit loppu, roskikset täynnä”
“Henkilökunta huomioi sopivasti”
“Pidän nimenomaan 'autenttisesta' italialaisesta ruuasta, mitä Trattoriasta saa ja sisustus ja miljöö on kiva.”
“Petyin hiukan pitsani makuun, maku ei ollut ihan niin täyteläinen, mitä oletin. Olen kuullut muiltakin, että ruokalista vaikuttaa todella hyvältä, mutta itse ruoka on ollut siihen nähden vähän pettymys. Söimme sisällä, koska ulkona oli suora auringonpaahde, eikä yhtään aurinkovarjoa.”
“Mahtava palvelu ja tilaamani risotto (jokirapu) yllätti runsaudellaan. Tarjoilija oli todella ammattitaitoinen ja oli kiva ja luontevaa keskustella viinisuosituksista. Valitettavasti tarjoilijan nimi ei jäänyt mieleeni, mutta olimme ravintolassa 17.7. ja n. klo 19-21.”
“Kiitos erinomaisesta asiakaspalvelusta! Ihana huomata, että vegaanisuus ei tuottanut ongelmaa, vaan asenne oli, että kaikki onnistuu. Kiitos!”
“S-korttikamppanja tarjosi kuohuviiniä tarjouksessa, kerroimme tästä. Mutta laskussa kuitenkin oli laskutettu sama kuohuviini pullohinnalla. Tästä jäi ERITTÄIN iso miinus äitini syntymäpäivätarjoiluun. Muuten kaikki sujui hyvin”
“Italiaistyyppinen ruokalista”
“Iloinen ilmapiiri”
“Erittäin maukasta ruokaa hintaansa nähden. Asun Oulussa vaimoni kanssa ja pari vuotta sitten kävimme sattumalta Trattoriassa syömässä kotimaan matkalla. Nyt poikkesimme matkalla Jyväskylän läpi varta vasten syömässä Trattoriassa.”
“Ravintolasta löytyi myös erikoisherkkuja ja ne valmistuivat nopeasti”
“Hyvä palvelu ja laadukas&maukas ruoka”
“Tarjoilijat keskustelivat keskenään henkilökohtaisista asioistaan! Asiakas ei ollut keskiössä. Myös Suomipop festivaalin aikaan tulisi keskittyä laadukkaaseen palveluun. Ravintola ei ollut 14.7. klo 19 aikaan täynnä mutta palvelu oli hidasta. Annokset olivat liian pitkään tiskillä jäähtymässä ennen tarjoilua koska tarjoilijalla oli juteltavaa työkavereiden kanssa.”
“Erinomainen ruoka”
“Kävin ravintolassa Poppien aikaan. Porukkaa oli paljon, etenkin kun tuli sadekuuroja. Valitettavasti usein paikoissa, joissa tiedetään, että sijainti on hyvä ja porukka käy tapahtumien yhteydessä ravintolassa joka tapauksessa, palvelusta tingitään. Itselleni Trattoria oli kuitenkin erityisesti palvelun puolesta oikein hyvä kokemus. Erityisesti terassilla meitä palveltiin oikein rennosti ja ystävällisesti portsarin toimesta. Myös baaritiskillä oli ystävällistä väkeä vaikka selvästi oli kiire.”
“Maailman parhaat salmarit ???? ruuassa hyvä hinta-laatu suhde”
“Homma toimi, olimme jo vaihtaneet ravintolaa kun ei saatu tehtyä edes tilausta!”
“Hyvä ruoka!”
“Kasvisruoka oli erinomaisen maukasta molemmilla ruokailijoita. Taitava kokki.”
“Hieman kalliinpuoleinen budjettini nähden.”
“Italialainen ruoka.”
“Carcaccio poistui turhaan ruokalistalta.”
“Tarjoilijat osaavia, eritoten meidän pöydällä alusta saakka ollut - neuvoi hyvät viinit ja varoitti alkusalaattien koon olevan ruokaisat - jota emme tajunneet tarkoittavan uskomattoman suurta :) tulemme mielellämme uudelleen, oikein hyvä paikka. ja kiinnostavia salaattimakuja!”
“olisi kiva jos olisi sen chili-oliiviöljyn lisäksi myös normaalia oliiviöljyä pöydässä. chilioliiviöljy oli ihan kivaa mutta perus-oliiviöljylle on paikkansa myös.”
“Ravintolan sisustus oli tyylikäs ja ruoka maukasta.”
“Asiakkaan huomioiva palvelu. Asiakkaalle järjestetään yllätyksiä talon puolesta (esim. Meille talo tarjosi skumpat ennen ruokailua hääpäivämme kunniaksi.)”
“Erityisruokavalio otettiin erinomaisesti huomioon (ensimmäistä kertaa sain puhtaasti gluteenittoman alkupalan ravintolassa).”
“Lista oli hieman suppeahko (ainakin gluteenittoman tarjonnan osalta, itsellä oli vähän haastetta löytää sopivaa ruokaa).”
“Mahtava henkilökunta, kiva paikka ja huikeat ruoat :)”
“Joskus lounaalla ruuhkaa”
“Hyvä/maukas salaatti/keittolounas”
“Valmiit teet, joita on kiitettävästi nykyisin 2 eri lajiketta, pitäisi olla niin, että toinen voi olla eksoottisesti maustettu mutta toinen saisi olla maustamaton musta, vihreä tai valkea tee. Ei niin, että samalla kertaa on esim. joku Roiibos ja Earl Grey.”
“lähellä, ja ruoka hyvää”
“Liian usein on nykyään keittolounasvaihtoehdossa pelkkiä kasvissosekeittoja. Keitossa pitäisi olla jotain syötävääkin, eli kanaa, kalaa tai lihaa.”
“Katkarapupasta oli todella mautonta”
“Hyvä kokemus!”
“---”
“Lounaalla salaattipöytä on todella laadukas.”
“Salaattipöydän asettelu. Tarvittaisiin uudenlainen pöytä. Molemmille puolille samanlainen valikoima, eli kaksi samanlaista linjastoa. Nyt joutuu menemään vastakarvaan, jos haluaa ottaa kaikkea. Ei hyvä.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä, palveleva henkilökunta. Paljon asiakkaita, sekin osoittaa paikan suosion.”
“Aina ystävällinen palvelu vaikka henkilökunnalla olisi huonompi tai kiireisempi päiva ja erittäin hyvä ruoka”
“Ruuat ovat ensiluokkaisia ja palvelu rentoa ja ystävällistä.”
“Tarjoilijan tavoittaminen ajoittain hankalaa /hidasta.”
“Vierailu on aina taatusti onnistunut”
“Lounaalle on alkanut mukavasti ilmestymään kasvisvaihtoehtoja. Henkilökunta on aina iloista ja auttavaista.”
“Lounaalla salaattipöytä oli tyhjähkö ja useassa pöydässä paljon astioita.”
“hyvä sijainti hotellin asiakkailla hyvä ruokaravintola lähellä”