Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Ravintolamme sijaitsee idyllisen Jyväskylän Kirkkopuiston laidalla ja meillä on viihtyisä kesäterassi. Tervetuloa nauttimaan! 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 08.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Palvelu pelasi. Halusimme viimeksi ruokailla terassilla koleasta säästä huolimatta ja tämä oli huomioitu lämpimillä vilteillä ja alustoilla.”
“"Mukava, rento, rauhallinen"”
“Miellyttävä kokemus! Mukava henkilökunta!”
“Tuttu ravintola jo vuosia”
“"Ihana palvelu, mukava henkilökunta. Tulemme sinne kuin kotiimme!"”
“Klassikko”
“Aikaa siellä menee”
“"hyvä sijainti, hinta - laatusuhde kohdallaan"”
“Henkilökunta erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Kiitos!”
“"Oli kyse uusi rosso ei kirkko puiston, kaunis sisustus "”
“Melko vähän maidotomia vaihtoehtoja tai ne eivät olleet näkyvillä ruokalistassa.”
“"Ravintola on oikein hyvä. Liiketila on hiukan karu. Näin koska se nyt jo lopetettu Jyväskeskuksen Rosso oli paljon viihtyisämpi. Odotan paljon siitä uudesta Rossosta, jota juuri rakennetaan Asemakadulle. Mutta hyvä on toki tämäkin, ei siinä mitään."”
“"Hyvä sijainti, koska saa auton viereen parkkiin "”
“Ystävällinen palvelu. Maistuva ruoka (tiesin entuudestaan). Korona-aikanakin riittävästi tilaa. Musiikkia en enää kaipaa tällä iällä.”
“Hyvä ruoka ja yställinen palvelu. Hyvä sijainti kirkkopuiston vieressä. Tunnelmallinen. Koronaturvallinen paikka. Ruokalista voisi olla monipuolisempi.”
“Mielestäni hyvä paikka.”
“"ruoka oli hyvää, tarjoilija osasi hommansa (suositteli hyvin, teimme lisäostoja) mutta henkilökuntaa oli kiireeseen nähden liian vähän, toinen tarjoilija olisi voinut olla tarpeen. ihmettelemme miksi ravintola ei maaliskuun sulun ajan myy take awayta, sen verran juoksi tarjoilija tilattuja tuotteita illan aikana myös autoihin. olisimme naapurissa asuvina myös itse mielellään hyödyntäneet tätä vaihtoehtoa. "”
“"oikein mukava ja perinteinen Rosso-tunnelma. Hyvää ruokaa ja mutkatonta palvelua, tietää mitä saa. "”
“Ruoka oli erittäin herkullista”
“"Ruoan hinta-laatusuhde on hyvä, ja aina vakaa. Valikoimassa in riittävästi valinnanvaraa, mutta idea säilyy. Sijainti on erinomainen (yliopistolla töissä käyvälle ja keskustassa asuvalle) ja rauhallinen. Henkilökunta on ollut jokaisella käynnillä vuosien ajan aina huomaavaista ja ystävällistä, eikä ylikorostetusti tuputa lisämyyntiä vaan on huomioinut tilanteen ja lukenut sitä hyvällä pelisilmällä.Huoletonta perushyvää parempaa ruokailua ja virvokkeita. Rentoutumisen lisäksi paikka sopii myös pienimuotoiseen epäformaalimpaan palaverointiin hyvin."”
“Rossosta lähtee aina maha tyydytettynä ja hymyhuulilla!”
“"Ammattitaitoinen henkilökunta, ruoka oli hyvää"”
“"Hyvä palvelu, monipuolinen ruokalista, hyvä alkupalapöytä, musiikki sopivan pienellä...."”
“"Kuten maksaessani kerroin, toivottiin annoksiin enemmän vihanneksia. Ennen oli paremmin, nyt vähän aneemisen sisältöistä. Kuin rahankeruu (halvat ainekset normihinnalla)olisi pääasia?"”
“"Olin lasten kanssa syömässä ja lapset löysivät heti mieleisensä ateriat. Löysin toki itsekin, mutta ruoka oli vain kuin kotiruokaa mikä vähän harmitti. Hinta-laatusuhde on toki kunnossa ja arvostin suuresti sitä, että aidosti henkilökunta piti huolta siitä etteivät asiakkaat istuneet liian lähelle toisiaan. Tunnelma oli kiva, lapset hulluttelivat, mutta henkilökunta vaikutti stressaantuneelta ja kiireiseltä ja siltä kuin eivät olisi halunneet olla töissä. Jäin miettimään näkyykö heillä huoli omasta työpaikasta ja tuli vähän suru puseroon heidän puolestaan. Vaikea toki näyttää iloista naamaa jos on tulossa lomautuksia tms. Tulemme toki uudestaankin syömään kun rahoituksetvsallivat, kunpa vain henkilökunnallakin olisi hyvä olla ja parempi mieli <3"”
“Treffit onnistui mainiosti.”