Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Lounaamme on tarjolla arkisin ma-pe klo 11-14. Lounas sisältää alkuruuan runsaasta raastepöydästä, jääveden ja kahvin/teen sekä pikkumakean.

Ravintolamme sijaitsee idyllisen Jyväskylän Kirkkopuiston laidalla, tervetuloa nauttimaan! 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“On jollain tavalla intiimi verrattuna kavelykadulla 2 kerroksessa olevaan Rossoon.”
“Tunnelmallinen”
“Sijainti on loistava, tunnelma rauhallinen, ruoka hyvää (sitä mitä on tullut sieltä hakemaan), palvelu erionomaista. Erityismaininta antipastipöydälle, joka juuri tässä Rossossa erityisen hyvä, jopa valtti.”
“Ei ole negatiivista, mutta en yleensä suosittele kellekään mitään; ihmiset tietävät hyvin itse mitä tahtovat. Jos pyydetään, suosittelen juuri tätä Rossoa Rossojen S-ravintoloiden joukossa ja muutenkin erittäin mielelläni.”
“Lapsiystävällinen ravintola”
“Eiköhän se tullut edellisissä vastauksissa ilmi”
“Rauhallinen, viihtyisä, kaunis näköala Kirkkopuistoon, ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ruoka, kiva fiilis”
“Lievä ahtaus”
“Pieni ja rauhallinen ravintola poissa keskustan hulinasta-”
“Ravintola ruokailulle erittäin tiukka aikataulutus ennen teatteria. Ravintolasta soitettiin ja pyydettiin tilaus etukäteen. Ruoka tuli pöytään lähes samaan aikaan kun seurueen toinen/viimeinen henkilö. Maksu suoritettiin myös heti ruokien saavuttua. Erittäin hyvin vinkattu ja hoidettu ravintolan henkilökunnalta, jotta ennätettiin syömään!!! Kiitos hyvästä palvelusta!”
“Hyvän hintatason ja viihtyvyyden suhteen kelpo paikka ydinkeskustassa.”
“Rauhallinen ympäristö keskustella ystävän kanssa kuulumiset. Ikkunasta avautuu näkymä kirkkopuistoon., milloin talvisen kaunis, tai kesän kukittama. - kynttilät pöydässä.- hyvä ruoka - Keskimaan tarjouspunaviini ihan hyvä ruokaillessa. me nyt eläkkeellä olevat kaksi rouvaa olemme vuosia ja vuosia treffanneet siellä, ennen töiden jälkeen silloin tällöin ja myös nyt. Hintataso ei ole kivunnut liian korkeaksi meille.- niin ja italialainen keittiö ja taustamusiikki . - ystävällinen ja sopivan rento palvelu...... ,”
“Mukava henkilökunta, hyviä s-tarjouksia, monipuolinen lastenlista; muutakin kuin roskaruokaa.”
“Salaattipöytä ilta-aikaan. Vanha raastepöytä oli PALJON parempi ja lapsetkin tykkäsi enemmän.”
“Ruoka-annokset olivat hyviä ja maistuvia.”
“Pöydässä likaiset astiat. Joutui käymään itse tilaamassa tiskiltä, vaikka asiakkaita ei ollut paljon. Vesikannu unohtui, ja senkin joutui käydä pyytämänsä uudelleen.”
“Hyvä kokonaisuus.”
“sijainti, maittava ruoka”
“Siisteys, sijainti, palvelualttius”
“Ruoka ei tällä kertaa ollut ihan parasta. Myös alkuruokapöydässä voisi olla jotain lapsille. He kaipaavat myös levitettä patongille, varsinkin jos se on jo vähän kuivahtanut.”
“Lapsen huomioiminen ja hyvä alkusalaatti”
“Hyvä sijainti ja tunnelma”
“Miellyttävä tunnelma ja hyvä laatu.”
“Tilaan usein etukäteen rauhallisen pöydän, sillä tapaan silloin ystäviäni ja lapsiani. Olemme viettäneet Rossossa ikimuistoisia hetkiä. Rosso on lempipaikkani, kun ruokailemme. Samoin söimme työelämäni aikoina Rossossa!”
“Gluteeniton pizzapohja oli vaihtunut ja kun tämä ei sopinutkaan enää vehnätärkkelysen takia, niin ei velvoitettu kahta erilaista ruokaa.”
“Gluteeniton pizzapohja ei enää luontaisesti gluteeniton ja varta vasiten ravintola valikoitui.”
“Viihtyisä miljöö, hyvä salaattipöytä.”
“Gluteeniton pasta oli ylikypsää ja mautonta. Annos oli päällepäin hyvän näköinen. Ja olen syönyt ennenkin gluteenitonta fusillipastaa ja se ei ole hajonnut atomeiksi lautasella.”
“Mukava ruokapaikka ja henkolökunta. Hyvää suosikkiruokaa. Asiakkaan toiveet huomioidaan ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.”
“Hyvät tarjoukset”
“Yksi vessa vain käytössä”
“Puiston vuoksi rauhallinen sijainti.”
“Annos vähän viipyi, mitä henkilökuntakin pahoitteli. Syytä en tiedä, ehkä tilaus unohtui hetkeksi. Asiakkaita ei ollut kuin muutama, ruuhka ei siis syynä.”
“Perinteikäs interiööri.”
“Rossot ovat yleensä vähän tylsiä ketjupaikkoja. Esim. Jyväskeskuksen Rossossa en mielelläni käy.”
“Ystävällinen ja mukavan oloinen henkilökunta ja ainakin lounasaikaan hinta-laatu suhteeltaan kaikinpuolin ok ruoka.”
“Todella hyvän makuinen ruoka ja ilta aikaan hyvin tunnelmallinen tunnelma.”
“Loistava salaattipöytä. Pidän siitä erittäin paljon. Hyvä ruoka. Tulen uudestaan kun olen taas Jyväskylässä”
“Hyvä palvelu, maukas ruoka”
“Henkilökunta, sijainti, sisustus, valaistus, tunnelma”
“Leikkipaikka on tärkein syy valita tämä ravintola ja 1-3v lasten viihtyvyys tärkeintä viipymisen ja lisäoston kannalta. Leluihin ja leikkipaikan kokoon voisi panostaa”
“Monipuolisuus, viihtyisyys, hyvät asiakaspalvelijat, hyvä sijainti”
“Ravintolan pöytäjärjestely on hyvä”
“odotusajat pitkiä ja pihvi oli huonosti paistettu”
“Lauantain iltapäivän alku ja ravintolassa paljon asiakkaita. Tarjoilija 'varoitteli' ruoan tulemisen kestävän puoli tuntia. Ruokien tuleminen kesti yli tunnin ja se oli liikaa. Seurueemme tarjoilija (ravintolapäällikkö) hoiti tilanteen tyylikkäästi tarjoamalla kahvit ja antamalla lisäalennuksen. Näin ollen hänen ammattitaito ja pelisilmä käänsi negatiivisen asiakaskokemuksen positiivisen puolelle. Kiitos!”
“Kotoisa ja perinteikäs paikka, hyvä ruoka, ei liian kallis, ystävällinen palvelu, lähellä teatteria.”
“Pieni ja rauhallinen. Ruokaa ei tarvinnut odottaa pitkään.”
“Ruuasta löytyi muovi palanen. Hieman keittiöön tarkkuutta.”
“Tuttu ja turvallinen”
“Huono salaattipöytä”
“Pienen ravintolan tunnelma.”
“Joskus ruuhkainen.”
“Viihtyisä paikka, sijainti hyvä, helppo tulla ja miellyttävä palvelu.”
“Käyn aina toisinaan Rosso Kirkkopuistossa ystävien kanssa lounaalla keskellä työpäivää. Lähettyvillä olisi muitakin ravintoloita, mutta olen ilmastosyistä luopunut lihasta ja kalasta, ja harvassa ravintolassa on tarjolla kasvis/vegaaniruokaa. Tästä syystä suosittelisin sitä ystäväpiirilleni, jossa on myös muita ilmastonmuutosasioiden myötä elämäntapoja muuttaneita. Usein tosin toivoisi enemmän kasvis/vegaanivaihtoehtoja, joskus joutuu ottamaan pitsan vapaavalintaisilla täytteillä, kun muita vaihtoehtoja ei ole.”
“Edellisessä kohdassa mainitsinkin, että joinakin päivinä lounaslistalla ei ole järkevää kasvis/vegaaniruokavaihtoehtoa muuta kuin omavalintaisilla täytteillä otettu pitsa, eikä sitä haluaisi aina syödä. Ilmastosyistä en halua syödä enää lihaa enkä kalaa, ja ystäväpiirissäni on useita samanhenkisiä.”
“Ymmärtäväinen, ystävällinen ja joustava henkilökunta takaavat aina hyvän palvelun. Oiva sijainti hieman kauempana keskustan hälinästä.”
“Perusvarma ravintola”
“viinipullo tuotiin vasta pääruualle vuohenjuustoalkupala oli tosi pieni ja esillepano vaatimaton”
“Sijainti, helppo mennä”
“Tympeä tarjoilija, ei edes hymyn.poikasta”
“Likaisia haarukoita oli useampia pöydän kulhossa”
“Mukavat ulkopöydät, joissa pääsee nauttimaan ulkoilmasta.”
“vaivaton ja mutkaton sekä huomattavasti siistimpi kuin s ryhmän amarillo”
“Siellä on mukavan rento tunnelma ja paikka on ihan viihtyisä. Ruokakin hyvää ja pidän siitä että siellä on hyvin kohtuuhintaiset asiakasomaistaja viinit ja ne ovat hinta/laatusuhteelta ihan hyvät :)”
“Hyvä paikka ja rauhallinen paikka”