Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Lounaamme on tarjolla arkisin ma-pe klo 11-14. Lounas sisältää alkuruuan runsaasta raastepöydästä, jääveden ja kahvin/teen sekä pikkumakean.

Ravintolamme sijaitsee idyllisen Jyväskylän Kirkkopuiston laidalla, tervetuloa nauttimaan! 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Tilava ravintola, ei täynnä asiakkaita. Rosso aina varma valinta”
“Ei ollut ruokalistalla keittoa lauantaina.”
“helppo ruokalista , siisti ympäristö, ruoka oli erittäin hyvää”
“hädin tuskin musiikki kuului”
“Parkkipaikka kauempana”
“Sijainti, helppo tulla, saa bonusta”
“jos etsii rauhallista ruokapaikkaa, sopii hyvin, tosin ajankohta oli su-ilta, muuhun aikaan en osaa sanoa...”
“Ruoka oli erittäin hyvää ja hinta-laatu- suhde kohdallaan. Tarjoilijat ystävällisiä ja iloisia.”
“Ruokaa jouduttiin odottamaan aika pitkään, mutta kannatti. Ei siis lopulta negatiivista tämä. Pöytäpaikka nurkassa porttikongin seinustalla oli vähän kolkko. Olisi voinut käydä välillä kysyäisemässä, tarvitsemmeko jotain.”
“Hyvät pizzat”
“Kysyin, kauanko menee pääruuissa, minulle sanottiin reilu 20min, meni 45min. Jälkiruuissa meni yli 20min, pitkä aika odottaa pienelle lapselle jätskipalloa.”
“Taso on laskenut. Lounasajan salaattipöytä pitäisi olla tarjolla aina.”
“Erittäin kiva henkilöstö saa joka vierailun onnistuneeksi”
“Aito ja alkuperäinen - ei saa muuttaa! (paitsi puna-vakoruutuiset pöytäliinat takaisin käyttöön). Palvelu on aina ollut aivan eri tasolla kuin JyväsKeskuksen Rosso, joka on ainoa jyväskyläläinen ravintola, josta olen poistunut, koska henkilökunta ei huomioi saapumista jopa varttiin (tämä tapahtunut vieläpä usein). Nyt aivan viime aikoina tuntuu, että Kirkkopuisto vain parantaa.”
“Kiva paikka, intiimi tunnelma.”
“Helppo tulla ja tietää että asiat sujuvat. Nyt oli superpoikkeus kun koiramme oli mukana ja soitimme ennakkoon voisiko koirakin tulla. Oli pakkasta ja auto oli tylsä ajatus. Hlökunta varasi loostavan reunapaikan ja koira pötkötti siinä hissukseen koko ruokailun ajan. Näin saimme koko porukka syödä hyvillä mielin.”
“Sijainti kiva lähellä Kirkkopuistoa. Sopivan kokoinen,rauhallinen.Hinta/laatusuhde hyvä”
“Rauhallinen ilmapiiri ja kodikas tunnelma! Kiitos”
“Miellyttävä tunnelma ja mukavat työntekijät”
“Ruokalistaan voisi tulla vaihtelua”
“Paras ravintola”
“Rauhallinen tunnelma. Ystävällinen henkilökunta.”
“Mukavan leppoisa tunnelma ja rauhallinen paikka. Mukava paikka keskustella ystävän kanssa ja hyvää, kohtuuhintaista ruokaa. Suosittelen. Kiva miljöö Kirkkopuistoa vastapäätä. Paljon tilaa. Ei tungosta.”
“Siisti perusravintola jonne helppo poiketa.”
“Sujuvuus”
“Vanhahko ja pölyinen”
“Mukava tarjoilija ja kokki hoiti myös asiakkaita. Kun tarjoilijalla oli kiire ispn ryhmän kanssa..”
“Rauhalliset 'loosit', hyvä ruoka.”
“Miellyttävä ympäristö,tarjoilija oli asiantunteva,ystävällinen,2-vuotias lapsi otettiin erinomaisesti huomioon,tila on sopiva,lapsi viihtyi omassa leikkipaikassa,helppo sijainti tulla.Olimme erittäin tyytyväisiä ja tulemme käymään useasti.Kiitos.”
“Lasten leikkipaikka hyvä Kattava salaattipöytä”
“Vessa tunkkainen”
“Lämmin tunnelma. Olet tervetullut. Henkilökunta huomioi asiakkaan ja tulevat juttelemaan joskus muustakin kuin ruuasta.”
“Oli hyvällä paikalla helppo astua sisään oli ehkä vähän ahdasta rollaattorin kanssa .. mutta oli kiva loossi ja mukava tarjoilija..pitsa maistui hyvältä se oli iso sain loput ihan mukavasti dogibägiin mukaan ja superputti oli se että sain ostaa pienen oluen kolmosolutta siis pienemmän kun pullo..tyttöoluen jees.kyllä suosittelen ja ainakin sama porukka kokoontuu seuraavan kerran Rossossa”
“No ehkä vähän hankala oli meidän istumapaikka minulle joka olen tällä hetkellä liikuntarajoitteinen .mutta hyvin meni .kyllä voin kertoa senkin ja olen kertonutkin”
“Mukava tunnelma, pieni ja intiimin oloinen ravintola. Rento, ammattitaitoinen ja miellyttävä henkilökunta.”
“Rosson ruokalista on todella 'peruskauraa' - Rosso ei enää yllätä eikä aiheuta positiivista värinää. Rosso on välttämättömyys- tai mukavuusvalinta (esim. sijainnin vuoksi), ei ravintola, johon lähtisimme hakemaan elämyksiä.”
“Asiakaspalvelu ja todella hyvä ruoka”
“Todella viihtyisä ravintola, jossa on mukava tunnelma. Toivottavasti pysyy entisellään pitkään, eikä muuteta 'valtavirtaravintoloiksi', jotka ehkä modernin näköisiä, mutta joista ei löydy sitä oikeaa tunnelmaa.”
“Sijainti,”
“Vanha sisustus ja siksi nukkavieru.”
“Kaikki tapahtuu sopivasti näkysällä. Hyvä salaattipöytä, joskin tuoretta salattia saisi olla enemmän tarjolla. Paikka on myös lähellä kotiani.”
“Hyvä ruoka. Aika mukava paikka yleisen reittiin varrella.”
“Tällä kertaa palvelu vähän tökki. Oli kyllä ystävällistäja osaavaa kun sitä viimein sai.”
“Tällä kertaa ruoka (lounassalaatti) oli oikein hyvää.”
“Sisustus on sopivanlainen ja monipuolinen.”
“Hyvä ruoka, sijainti”
“Possu oli raakaa”
“Sijainti, kohtuu hintainen ja maukas ruoka ( tosin ruoka oli haaleaa tullessaan pöytään).”
“Lasten melu ja edestakaisin ravaaminen. Sisustus kaipaisi päivitystä.”
“Hyvät pizzat”
“On jollain tavalla intiimi verrattuna kavelykadulla 2 kerroksessa olevaan Rossoon.”
“Tunnelmallinen”
“Sijainti on loistava, tunnelma rauhallinen, ruoka hyvää (sitä mitä on tullut sieltä hakemaan), palvelu erionomaista. Erityismaininta antipastipöydälle, joka juuri tässä Rossossa erityisen hyvä, jopa valtti.”
“Ei ole negatiivista, mutta en yleensä suosittele kellekään mitään; ihmiset tietävät hyvin itse mitä tahtovat. Jos pyydetään, suosittelen juuri tätä Rossoa Rossojen S-ravintoloiden joukossa ja muutenkin erittäin mielelläni.”
“Lapsiystävällinen ravintola”
“Eiköhän se tullut edellisissä vastauksissa ilmi”
“Rauhallinen, viihtyisä, kaunis näköala Kirkkopuistoon, ystävällinen palvelu.”
“Hyvä ruoka, kiva fiilis”
“Lievä ahtaus”
“Pieni ja rauhallinen ravintola poissa keskustan hulinasta-”