Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Järisyttävän hyvä kokemus”
“Pitää Odottaa pitkään aikaan mutta ruoka maistui hyviin”
“"Kivan näköinen siisti uusi Rosso. Pisteitä pudotti paljon se että ruokaa piti odottaa yli tunti, se on liian pitkä aika pitseriassa. Tarjoilijat, joita oli useita, juoksivat kyllä ripeästi. Mutta jostain syystä keittiö ei pysynyt tilausten vauhdissa. Vierailumme aikana (n. Kaksi tuntia) ovelta kääntyi ainakin kaksikymmentä asiakasta pois kuultuaan että jono tilauksiin on noin 45min. Ehkä keittiössä oli jotain alimiehitystä yms. "”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hieno ja viihtyisä paikka”
“"Kaikki muuten todella hyvin, mutta musiikki oli pikkuisen liian kovalla, mikäli haluaisi keskustella pöytäseuran kanssa. "”
“SIISTI.Hyvät.Uudet menut.Kohteliaat henkilökunta.KIITOS.”
“"Ravintola oli viihtyisä,ruuhka-aika vaan ihmetytti kun pöytiä oli vapaina..Ruoka oli kyllä todella hyvää.Raastepöytä oli ainoa pettymys,siihen sais panostaa vähän enemmän."”
“Hyvällä paikalla keskellä kaupunkia.”
“"Hyvä sijainti, miellyttävä ympäristö, hyvät tuotteet ja ammattitaitoinen, mukava henkilökunta."”
“"En tällä hetkellä voi tyytyväisenä suositella yleensäkään ravintoloita. Petyin, kun näin eka kertaa Korona kaudella lähdin ruokailemaan ravintolaan. Ravintolat ""turvoksissa"", eikä kenelläkään maskeja. Ruokaa haettiin noutopöydästä ja tiloissa kuljettiin ilman suojaa. Pöydällä toki oli ohjeistus (jota ei kukaan tainnut lukea, saati sitten noudattaa). Harvempi näytti edes käyttävän käsidesiä. Ihmettelen, miksi ravintolat valittavat rajoituksista? Kuitenkaan ei välitetä toimia niin, että Korona ei leviäsi kuten nyt taas nähdään. Täytyy vain odotella parempia aikoja ja turvallisempia ruokaravintoakeikkoja. "”
“Henkilökunta miellyttävää ja asiantuntevaa. Ruoka oli erittäin hyvää ja annokset sopivan kokoisia.”
“Toimiva kokonaisuus ja miellyttävä ympäristö”
“"Muuten kaikki hyvin, mutta kasvisruokani (grilli: kasvispihvit) hyvin kuivaa, 2-3 perunaa =ne kasvikset, 2 ohutta heinää, 1 teelusikall kastiketta. Seurueeni miehet, lihansyöjät, eivät moittineet ruokiaan. Paitsi - jäätelöpallo oli pieni nokare lasin pohjalla."”
“Siisti Ravintola Hyvä palvelu”
“"Hyvä tunnelma, upeat puitteet, upea henkilökunta ja ruoka-annokset isot ja maistuvaa."”
“"Ravintolan uusittu ilme oli hyvä. Jouduimme kuitenkin odottamaan ruokaa todella kauan. Alkuruoat tarjoiltiin melkein liiankin nopeasti (en ehtinyt syödä salaattia loppuun), mutta pääruokaa sai odottaa pitkään. Ystäväni halusi tilata lisää juomaa, mutta tarjoilijaan oli vaikea saada kontaktia. Tarjoilija oli ystävällinen, mutta hän puhui niin nopeasti, ettemme saaneet hänen puheestaan aina selvää. "”
“Ainakin tuona perjantaipäivänä aterioitten saanti oli todella hidasta.”
“Kiitos”
“Kiva uusi paikka”
“"Siisti ja uusi paikka,hyvä miljöö"”
“"Ruoka perustasoa, kaipaisi enemmän makua. Lasten leikkipaikka aivan loistavan viihtyisä, ravintolan yleisilme viihtyisä"”
“"Ihan ok lounas, mutta viimeksi lounaan saanti kesti 40min, joka on liian kauan lounasaikaan, kun pitää tehdä töitäkin."”
“Ruokalista oli hyvä”
“Mielellään suosittelisin.”
“Ruoka ei maistunut niin hyvältä kuin se näytti.”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilijat olivat ammattitaitoisia... ainut miinus oli vähän liian pitkä ruoan odotus aika.. porukkaa oli runsaasti joka varmasti vaikutti asiaan.”
“"Hyvä palvelu, miellyttävä miljöö, keskeinen sijainti"”
“"Negatiivinen asia oli, että seurueemme ei saanut vaihtaa pöytää joko oli huonolla sijainnilla vaikka tyhjänä oli vapaa parempi pöytä"”
“Henkilökunnan kiire oli huomattavaa mikä osaltaan vaikutti palveluun. Ruoan odotusaika oli maanantaina miltei 40 minuuttia mitä pidän ajankohtaan nähden varsin pitkänä.”
“Kokonaisuudessa jäi positiivinen kokemus”
“"Miljöö on kiva, meillä on pitkät perinteet Rossossa. Käytiin vanhassa Rossossa vuosien aikana todella paljon, kasvatettiin oman lapset ravintolamaailmaan siellä. Palvelu oli hyvää, tunnelma oli kiva. Ainut asia mikä harmittaa, kun edellisen keran hyvän kokemuksen jälkeen kuvittelin saavani yhtä hyvän tapaslautasen. Nyt laadut oli vaihdettu. Edellisellä kerralla kaikki siinä oli laadukkaita tuotteita, nyt ne oli vaihdettu mauttomiin halpaversioihin. Ravintoloiden tulisi tajuta, että tänä päivänä syömme kotona laadukkaita, aitoja makuja. Sitten kun ravintolassa tarjoillaan halpaversioita, koko ravintolassa käynnistä menee maku. Haluamme makuelämyksiä! "”
“"Miellyttävä kokemus uusissa tiloissa, ruokakin hyvää!"”
“"Tämä oli toinenkerta ja on tämän arvostelun peruste ensimmäisellä kerralla oli leike niin sitkeä ,että ei leikkeen mukana olleella veitsellä saanut mitään irti. Teatteri matkalla otettiin riski ja tultiin syömään. Kynnys on edelleen korkea. "”
“Hyvä ruoka. Mukava palvelu.”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka todella maukasta.”
“"jouduimme odottamaan ruokaa todella kauan vaikka oli arki-ilta, toiseksi ruoka-annos oli huono: todella suolainen ja mauton. Totesimme ystäväni kanssa että osaisimme tehdä saman annoksen kotona paljon maukkaampana. Harmittaa että meni näin mutta pastaruokalistaa kannattaa kehittää vielä."”
“"Olen jo suositellutkin muutamalle. Ravintola on kaiken kaikkiaan viihtyisästi kalustettu, mukavat istuinpaikat, ja useita ""loosseja"" omalle porukalle sekä hyvällä, keskeisellä paikalla. Tarjoilijamme oli mukava ja ammattinsa osaava ja ruoka oli hyvää, kiitokset kokille. Pienenä ""pukkina"" itse huomasin jossakin vaiheessa (me olimme jo annoksemme saaneet kyllä), että viereisessä pöydässä joutuivat kohtuuttomasti odottamaan annoksiaan. Tuli harmitus heidän puolestaan. Vilkuilivat jo kovasti keittiön suuntaan siinä jne.Toivottavasti näin ei ala jatkossa käymään enemmän, että joutuu kohtuuttoman pitkään odottamaan annostaan. Onko ravintolahenkilökuntaa tarpeeksi nyt teillä.?? Kiitoksia kuitenkin minulta. Onnistuitte kohdallani hyvin ravintolakäyntini suhteen??"”
“"Ruoka oli hyvää,tosin valmistus kesti mielestämme kauan.Tilasimme pullon punaviiniä suosituksen mukaan,mutta meille ei kerrotu edullisemmasta asiakasomistajaviinistä,mikä jäi harmittamaan."”
“Hyvä ruoka.”
“Raastepöytä ja kiva tunnelma”
“"Kokonaisuuden kannalta, toiminta, ympäristö, menu tarjonta ja henkilöstön ystävällisyys ja osaaminen oli erinomaisella tasolla."”
“"Ulkoapäin en osannut kuvitellakaan kuinka viihtyistä ravintola on sisältä. Salaattipöytä saisi olla muuta kuin raastetta, mutta sekin meille maistui :)"”
“Hyvä ensimmäinen kokemus Rosso Jyväskylässä.”
“"Olin tyytyväinen, ruoka oli hyvää. Satuimme olemaan liikkeellä kiireiseen aikaan, joten ravintola oli aivan täynnä. Osa pöydistä (kuten se mikä meille osoitettiin) oli jotenkin ""keskellä kaikkea"" ja tosi lähellä toisiaan. Tuli sellainen olo, että osallistuu naapuripöydän keskusteluun. Sivummassa olevat pöydät varmasti ihan ok. Muuten paikkana ok. "”
“Siisti paikka ja sijainti hyvä”
“"Ravintola oli tyylikäs, leikkipaikka mukava. Viihtyisä kaiken kaikkiaan"”
“"hinta-laatusuhde hyvä, s-ryhmän tarjouksia, hyvä sijainti, siistit tilat"”
“"Mukava paikka, hyvät pizzat, laskun saaminen kesti kauan"”
“Pizzan odottaminen kesti tunti kymmenen minuuttia eikä ravintola ollut edes lähellekkään täysi”
“"Ruoka oli erinomaista ja maistuvaa. Annos näytti pienelle, mutta oli riittävä. Ongelma oli pitkä odotusaika, yksi tunti. Toki sen ymmärtää, kun on paljon asiakkaita. Toisaalta ei ole mukavaa, eikä mielekästä odottaa ""nälissään"" niin kauan. Sitä pahoiteltiin kyllä ja odotus huomioitiin mahdollisuudella jälkiruokaan. Henkilökunta teki parhaansa ja oli ammattitaitoista. Kokkeja kaksi ja ravintolassa paljon asiakkaita. Todellakin suosittelen ravintolaa ja tulen itsekin jatkossa uudelleen. Kiitos!"”
“Erittäin miellyttävä palvelu vaikka olikin kiireistä ja ruuhkainen aika”
“"Olin todella tyytyväinen uuteen rossoon ja parasta oli huomata että vanha raastepöytä jossa on paprikaa, kaalia ja tomaattia oli palannut! Tästä 10 pistettä! "”
“Uusi Rosso on kokemisen arvoinen.”
“"Ruoka oli hyvää, tarjoilija oli erittäin miellyttävä ja osasi hyvin kertoa ruoan sisällöstä ja vaihtoehdoista. "”
“"Uusi tila on oikein hyvä. Palvelu toimi oikein hyvin. Koska mainostatte itseänne italialaisena ravintolana, toivoisin, että teidän juomavalikoimassanne olisi myös grappaa. Se on hyvin italialainen juoma."”
“Kaikki sujui mutkattomasti.”
“Uusi paikka ja ravintolan ilme on tosi kiva. Henkilökunta hyvä.”
“"Hyvä sijainti, todella hyvä ruoka, palvelu ystävällistä, rentoa ja sujuvaa."”
“Uudistunut Rosso oli mieluisa kokemus ja seurueen kaikki henkilöt olivat positiivisesti yllättyneitä vrt edelliseen käyntiin Jyväskeskuksen Rossossa. Henkilökunta oli ystävällistä ja kohteliasta. Salaattipöytä oli suppea ja siten pettymys. Kokonaisuutena kuitenkin kiitettävä.”
“"Hyvä hinta-laatu suhde, mukava ilmapiiri, viihtyisä ympäristö ja ystävälliset tarjoilijat. Tilauksen saa tehtyä pian ravintolaan tultuaan. "”
“OK”
“"Uusi, tunnelmallinen paikka, hyvä ruoka. "”
“Kaikk sujui hyvin paitsi kesäterassilla kova musiikk. Ei kuullut mitä vastakkaisella puolen pöytää istuva sanoi.”
“Kaikki sujui hyvin !”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Huonoa pitkä odotus”
“Pasta pollo oli pettymys entiseen reseptiin verrattuna.”
“Hinta- laatu/ palvelu- suhde oli hyvä”
“siisti ja uusittu”
“Hyvä asiakaspalvelu ja ruoka maistuvaa”
“Kokemukseni perusteella”
“"Ruuan valmistuminen kesti kohtuuttoman kauan ( se kyllä huomioitiin esihenkilön toimesta , ok). Lisäksi olisin halunnut pastan kanssa vaaleaa leipää, mutta sitä ei tarjottu (oli jo 'viety pois' ?)"”
“"Ruoka, tunnelma sekä tarjoilijat olivat mukavia. Pieni miinus siitä ettei ruuhkaisimpaan aikaan ole kuin yksi kokki joten ruuan saantiin menee paljon aikaa."”
“Kaikki oli ihan ok.paitsi että meille ilmoitettiin 45 min odotusajasta mutta se venähtikin puoleentoistatuntiin.”
“Hyvä”
“"Tunnelma ja ruoka hyvää, mutta pasta-annos niin valtava, että piti ottaa loput mukaan. Myös jälkiruoka tiramisussa oli sanomista. Jos pääruoan annos oli valtava, oli jälkiruoan annos onnettoman pieni. "”
“"Kaikkinensa loistava palvelu, ruoka rauha ja ruoka. Jälkiruokiin toivoisin monipuolisuutta "”
“"Rossoa ei tarvitse suositella, sehän on ketju, joka paikassa samanlainen. Kun on kerran käynyt tietää mitä saa. "”
“"Suosittelen lämmöllä; tykkäsin ravintolan yleisilmeestä, mikä oli rento ja lämmin, sisustus sopivasti boheemi ja paljon erilaisia istumapaikkoja ja -ryhmiä. Palvelu oli oikein ystävällistä ja huomaavaista, tarjoilija iloinen ja lähtiessä jäi hyvä mieli kaikin puolin :) Sijainti hyvä"”
“"Ravintolasalin yleisilme ei ollut viihtyisä johtuen salin keskellä olevista (kori?)kalusteista. Yksin aterioimaan tuleminen ei houkuttele, loosit ja keskellä olevat pöytäryhmät suosivat ryhmiä. ""Miehinen"" yleisilme."”
“"Hyvä sijainti, hyvä palvelu. Söimme kalaa joka ei ollut raikasta. Olisikohan ollut pakastettua lohta? "”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“"Palvelussa ei moitittavaa, kts. edelliset vastaukset"”
“"Hyvä ruoka, palvelu ja miljöö"”
“"Ruoka hyvää, tunnelma mukava. Tarjoilijat helposti lähestyttäviä"”
“"Uusittua ravintolaa suosittelee mielellään, kokemusasiantuntijana"”
“Asiakaspalvelu oli todella ammattitaitoista. Ruoka oli aivan taivaallista. Tarjoilija huomioi hienosti myös lapset asiakkaana.”
“"Yleisilme uudistunut. Sujuva palvelu, otimme ruuan mukaan aikataulun vuoksi. "”
“"Alkupalapöytä oli ennen Rosson helmi ja yksi pääsyy ravintolan valintaan. Ei ole harmikyllä enää. Maksun suhteen oli epäselvää maksetaanko pöydässä vai mennäönkö kassalle, odoteltuamme tovin valitsimme jalkautumisen kassalle."”
“"Uusi Rosso on tunnelmaltaan ja ilmeeltään hyvä, samoin asiakaspalvelu hyvää. Annokset olivat aika pieniä ja aika perus Rossomaisia eli kotona teen helposti maukkaampaa ruokaa. "”
“Mielyttävä ravintolakokemus! Hieno uusi Rosso!”
“"Viihtyisä, hyvä asiakaspalvelu, lapsiystävällinen"”
“Kiva paikka. Tuolit huonoja heikkoselköselle”
“Kaikki toimi ja ruoka hyvää.”
“Hyvä hinta/laatusuhde osaava henkilökunta”
“Todella mukavat tilat sekä hyvää ruokaa”
“"Hyvällä paikalla, erinomainen ruoka, hyvä palvelu, erinomainen henkilökunta ??????"”
“"Paikka on tosi kiva, enkä ole pettynyt vielä kertaakaan, neljästi käynyt??"”
“"Siisti miljöö, ystävällinen henkilökunta"”
“Paikka on valoisa ja siisti. Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä.”
“"Ravintolasta ja ruuasta pitäminen yleensä on niin henkilökohtainen asia, etten hevillä suosittele mitään kenellekään. Siksi antamani numeroarvosana 8 on erittäin hyvä."”
“Kokonaisuudessa mukava kokonaisuus käydä Rossossa.”
“Hyvä meininki”
“Rosso-käynnistä jäi kirjaimellisesti hyvä maku suuhun! Kaikki toimi sujuvasti ja ruoka oli maukasta.”
“"Viihtyisät, tilavat tilat. Mukava henkilökunta ja erittäin hyvä pippuripihvi! ??"”
“"Uusi Rosso viehättävä sisustus, hyvät turvavälit. Ruoka ja juoma tod hyviä. Lounaspitsat kiikarilla. Todella ystävällinen tarjoilija Helmiina. "”
“"Ruokalista ei ole kauhean kiinnostava, varsinkin kun keliakia rajaa osan vaihtoehdoista pois - esim. kun viimeksi kävimme, gluteenitonta pastaa ei enää ollut saatavilla. Toisaalta uuden ravintolan paikka ja tilat ovat kivat, oli väljää ja viihtyisää, ja ruoka oli ihan hyvää. Perusvarma paikka"”
“"Siisti,kaunis paikka, saa s bonusta"”
“Uusi Rosso yllätti minut ja lapsikaverini viihtyisyydellä. Leikkipaikalle täysi kymppi. Meidät otettiin ilolla ruokailemaan. Kiitos.”
“"Uusi selkeä ravintola. Ruokalista oli juuri oikean laajuinen, mutta riittävästi vaihtoehtoja ja tiesi mitä tilasi. Kiitos !"”
“Sisustus ja tunnelma kaunis! Ja tietenkin; ruoka oli hyvää!”
“"Hyvä kaunis ravintola, ruokalistaan ehkä monipuolisuutta lisää. "”
“"Ruoka oli hyvää, annoskoko järkevä ja ravintola erittäin viihtyisä."”
“Olin tyytyväinen ruokailuhetkeeni kokonaisvaltaisesti ja oli ilo vierailla uudessa Rossossa.”
“Hyvä kokemus niin helppo suositella.”
“Suosittelisin etenkin lapsiperheen illallispaikaksi. Myös hintataso on maltillinen kun syödään koko perheen kanssa”
“Kaikki oli täydelllistä.”
“Ravintola on uusi ja siisti”
“"Nykyään monissa lounasravintoloissa on niin hyvä ruoka, että sillä skaalalla tämä jäi vain keskinkertaiseksi."”
“"Palvelu oli ystävällistä ja omat tarpeeni huomioivaa. Ruoka oli hyvää, terveellistä ja esillelaitto houkutteleva. Jälkkärikahvi oli tuoretta. Erityismainintana oli hienoa, että aikuinenkin saattoi valita lastenlistalta itselleen annoksen."”
“"Henkilökunta oli ammattitaitoista ja ystävällistä! Ja oli hienoa, että palvelu toimi suht. nopeasti. Ravintola on siisti ja tyylikkäästi sisustettu. Ruoka oli hyvää. Tulen seuraavan kerran perheeni kanssa, sillä huomasin, että ravintolassa oli myös kiva leikkipaikka."”
“Mukava kodikas paikka ja hyvällä etäsyydellä-”
“"Kaikki pelasi hyvin. Meitä palveli nuori nainen (lyhyeksi leikatut hiukset, siili), jonka ammattitaito ja ystävällisyys oli rautaista luokkaa. Kannattaa pitää hänestä kiinni. Olikohan nimi Aino, en ole varma."”
“Palvelu erinomaista ja ruoka maistui todella hyvältä.”
“"Ravintolassa oli rauhallinen tunnelma, vaikka oli lauantai. Paikka oli tosi siisti. Ruoka (pippuripihvi) oli todella maistuva."”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Salaattipöytä voisi olla monipuolisempi.”
“"Asiointi oli mukavaa, helppoa ja rauhallista. Saimme syödä hyvää ruokaa ja pääsimme mukavasti lähtemään, ei tarvinnut odotella maksamista. "”
“Salaattipöytä täynnä kärpäsiä.”
“Ruoka on erittäin hyvää!”
“"Ihan hyvä vaihtoehto, etenkin lasten kanssa. Miellän Rosson ns. paremmaksi pizzapaikaksi, jossa lapset viihtyvät myös kun on leikkipaikka ja värityskuvia"”
“Ravintola oli todella viihtyisä ja ruoka oli hyvää.”
“"Vierailen Rossossa varmasti uudestaan. Ravintolan yleisilme ja tunnelma on miellyttävä sekä henkilökunta ystävällistä. salaattiannos oli hieman pettymys. Hinta oli aika korkea salaatin sisältöön nähden. Ruokalistassa on kuitenkin muita vaihtoehtoja, joita kokeilen."”
“"Palvelu oli erittäin hyvää, nuori mies tarjoilija erittäin ystävällinen ja huumorintajuinen hyvällä tavalla, terveiset hänelle ??"”
“"kivasti sisustettu, ruuat tuli pöytään hieman liian nopeasti (alkupalan viimeinen suullinen suussa ja lautaset pöydässä kun pääruoka jo saapui)"”
“Tästä on tullut perheemme vakiravintola. Ainoa parannuskohde on henkilökunnan resurssointi. S-ryhmällä on kyllä varaa palkata riittävästi henkilökuntaa.”
“Ruoka oli todella herkullista!”
“"Viihtyisä paikka, lämmin tunnelma, ruoka maistuvaa"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Hyvä ruoka ja nopea sekä ystävällinenpalvelu”
“Ei mitään negatiivista sanottavaa”
“Ruoan tilauksen jälkeen sitä piti odottaa kauan n.45min”
“"Lehtipihviannos oli huoltoasema-tasoa. Ranskalaiset kehnoja, esillepano keskinkertainen, lisuke annoksessa onneton. Muutoin menu oli ok."”
“"Oli siisti, rauhallinen ja viihtyisä paikka. Ruoka maukasta ja riittävän iso annos. Palvelu ystävällistä."”
“Olimme erittäin tyytyväisiä hyvään ruokaan ja palveluun.”
“"Hyvä paikka, hyvää ruokaa ja hyvä tunnelma."”
“"Siisti ja helppo paikka. Mutkaton ja rento. Lasten leikkipaikassa oli suuri määrä ilmapalloja, joilla lapset leikkivät ja riitelivät niistä. Vanhemmatkin näyttivät neuvottomilta ja olivat varmasti pahoillaan. "”
“"Hyvä lounas ravintola, lounas huomattavasti parantunut kesän alusta."”
“Lounas-aikaan palvelu oli sujuvaa ja oli rento tunnelma. Ruoka oli hyvää ja hinta kohdallaan. Henkilökunta huomioi myös lapset ja huumorintaju oli hyvä. Kaiken kaikkiaan miellyttävä kokemus.”
“Yllättävän suuri ja mukavan tuntuinen ravintola ja siisti”
“Viihtyisä paikka. Hyvä sijainti ja miellyttävä palvelu!”
“Siisti tila ja tosi kivan näköinen paikka. Ruokakin oli hyvää??”
“"Kaikki pelasi moitteettomasti, henkilökunta osaavaa, ystävällistä ja ammattitaitoista. Ruoka laadukasta ja maittavaa. Tarjoilija esitteli kesätarjoukset, "”
“"Rosson ruoka on erittäin hyvää, mutta ruoan saaminen pöytään kestää aina kauan. Tämä sama toistuu muissakin Rossoissa. Palvelu on kyllä aina ystävällistä vaikka näkee, että henkilökunnalla on kiire."”
“Hyvää palvelua”
“Kaikki sujui hyvin.”
“"Jyväskylän uusi Rosso on hyvin saavutettavalla paikalla, siisti ja asiakaspalvelu ystävällistä. Ainut miinus tulee tylsästä ""raastepöydästä"". Miksi antipastopöytä on vaihdettu taas tuohon tylsyyteen? "”
“"Hyvä ruoka, kaunis sisustus, ystävällinen palvelu"”
“"ystävällinn henkilökunta, maukkaat pizzat"”
“"Erittäin hyvät Pizzat, lapset pyytävät sen vuoksi tänne syömään. On myös hyvä valikoima muutakin ruokaa ja salaatteja. Presson vitriinitarjottavat on myös mahtavat."”
“Sopii hyvin lapsiperheille. Nuoremmille pareille ja eläkeläisille suosittelisin jotakin toista ravintolaa.”
“Mielestäni kaikki toimi todella hyvin vaikka ravintolassa oli porukkaa todella paljon ja tarjoilijoilla hieman kiiirus”
“Hyvä palvelu”
“Uusi Rosso oli viihtyisä ja modernisti sisustettu. Palvelu oli ystävällistä ja asiantuntevaa. Ruoka oli maistuvaa ja sitä oli riittävästi.”
“Kaikki sujui hienosti. Henkilökunta oli mielyttävää ja palvelu sujuvaa. Ravintola oli avara ja viihtyisä.”
“"Ainoa miinus oli, että me 6 aikuista n. 30 vuotiasta saimme pöydän lapsiparkin vierestä, vaikka olisi ollut tilaa muuallakin, joten ihan omassa rauhassa ei saatu olla"”
“Ensimm. kertaa kävin uudessa Rossossa ja ovesta tullessa paikka näytti tosi viihtyisältä ja henkilökunta miellyttävältä ja ammattitaitoiselta. Kiitos”
“"Uusi ravintola on mukava, tilava ja saa syödä omassa rauhassa. Annokset ovat kuitenkin vuosien saatossa muuttuneet ja tykkäsin enemmän aikaisempien vuosien ruoista."”
“"Palvelu ystävällistä.Tunnelma rento,vaikka oli paljon ihmisiä.Ruoka erinomaista."”
“"Kaikki muu oli erinomaisesti hoidettu, tila oli viihtyisä ja esim. salaattipöytä hyvä. Ruokaa sai vaan odottaa yllättävän kauan. "”
“Välitön ja asiantunteva palvelu. Niin ja erittäin hyvää ruokaa!”
“"Henkilökunnan ystävällisyys, palvelualttius ja asikkaan huomioiminen koko ruokailun ajan. "”
“"Suosittelisin, koska käynti oli kokonaisuudessaan miellytyävä"”
“Uusi siisti viihtyisä paikka”
“"Aivan loistava palvelu, mukava henkilökunta "”
“"Pizza oli pieni pettymys, kylmäsavulohi olisi kaivannut seurakseen kaprista ja/ tai punasipulia."”
“"Uusi ravintola, tutustumisen arvoinen."”
“Hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta.”
“"Hieno ja siisti ravintola. Miinusta toi kärpäset salaattipöydässä, joita oli paljon. "”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja tilat olivat hyvät ja siistit. Hintataso oli kohtuullinen.”
“"Ruoka oli hyvää, mutta vielä voisi parantaa. Hyvä hinta-laatusuhde."”
“Ystävällinen palvelu ja miellyttävä ympäristö. Ruoka oli hyvää.”
“"Ruoka oli hyvää, tilaus ja ruuan valmistaminen kesti 2 aikuiselle ja 1 lapselle n. Tunnin. Vaikka ei ollut ruuhka aika. "”
“Uhmaikäiset lapset otettiin hienosti huomioon. Kiukkukohtauksen lopetti tarjoilijan tuomat pehmolelut. Kiitos hänelle.”
“"Kaipaisin muutosta ruokalistaan, joka on ollut sama aika kauan."”
“"Täydellinen ruoka, loistava sijainti ja henkilökunta täysi 10"”
“"Mukava paikka, hyvä palvelu, rauhalliset ulkopöydät ja tietysti hyvä ruoka!"”
“"Sijainti loistava,viihtyisä ravintola! Miinusta oman kokemuksen kohdalla oli se,kun jouduimme odottamaan 40min pitsaamme."”
“"Hyvä ruoka, siisti ravintola, mukava henkilökunta"”
“"Paikka siisti,hyvällä paikalla ja palvelu hyvää.Miinuksena wc-tilojen vähyys?"”
“Miellyttävä ravintola ja hyvä ruoka.”
“Aivan mahtava tunnelma ja henkilökunta mitä vielä toivoisi”
“"Hyvä, siisti uusi ravintola"”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu nopeaa.”
“"Mukava, rauhallinen päivällinen tuli nautittua, lapset viihtyivät hyvin leikkipaikalla joka oli hyvin valvottavissa ruokapöydästä"”
“"Keskeinen paikka, hyvä hinta/laatusuhde, hyvä palvelu"”
“Ruuan odotus aika oli aivan liian pitkä.”
“"Ruoka-annoksessa ""lehtipihvi"" oli sitkeää. Jäi osittain syömättä. Kala (lohi) oli hyvä, mutta mausteet puuttuivat. Kasvisten (uuni-sellaiset kai) olivat erittäin hyviä. Mausteet kohdallaan !"”
“"Uusi ihana viihtyisä Rosso, kivasti paikkoja ja asiantunteva henkilökunta :)"”
“"Ruoka kallista ,annokset pieniä,raastepöytä huono. Liian ahdas rvintola.Leikkipaikasta plussaa. "”
“"Muutoin hyvä palvelua, mutta ruokaa sai odottaa vähän luvattoman kauan."”
“Mukava paikka ja hyvä sijainti”
“Konstailematonta perusruokaa ja raastepöytä.”
“Henkilökunta oli todella ihana ja ruoka oli loistavaa!”
“"Olutvalikoimaa voisi monipuolistaa ja laittakaa joku viini listoille, jota köyhät voi tilata."”
“"Ohikulku matkalla, yöpyminen Jyväskylässä. Ruokailu leppoisaa ja palauttavaa."”
“"Rosso on perheelliselle järkevä ravintola. Tilausta on pystynyt muokkaamaan myös perheen allergikoille sopivaksi, vaikka siinä hetkittäin onkin ollut haasteita."”
“"Tarjoilijat joskus liian aktiivisa,asiakas haluasi rauhassa katsoa ruokalistaa."”