Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,3)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 15.06.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"uusi, siisti, miellyttävä ja tilava ravintola"”
“"Hyvä ruoka,palvelu ja ravintolan sijainti."”
“"Tuttu konsepti, sijainti erinomainen, saavutettavuus hyvä, "”
“"Kaksi kertaa käyneenä tässä uudessa ja voin sanoa, että pelkästään asiakaspalvelun puolesta suosittelen kavereille. Loistavaa, asiakkaat huomioon ottavaa palvelua ja ymmärrystä, että esim. pääsykokeiden jälkeen ei olla ns. ""heti kartalla"" <3"”
“"Miinusta tulee siitä, että henkilökuntaa oli liian vähän. Tämä hidasti palvelua, eikä tarjoilijan lupauksen mukaisesti ollut mahdollista saada lapselle ruokaa hieman aiemmin ennen meitä aikuisia. Jos henkilökuntaa olisi ollut riittävästi, olisi käynti saanut kympin."”
“"Hyvä sijainti.Helppo tulla. Uudet, siistit tilat. "”
“"hinta-laatu suhde oli hyvä,asiakaspalvelijat oli ammattitaitoisia mutta kiireisiä.Oven luona olis hyvä olla kyltti,odota tässä ohjaamme sinut pöytään,nyt asiakkaat eivät tiennyt miten pitäis toimia.asiakaspalvelija ei tullut pöytään kysymään haluammeko jo maksaa?mikähän käytöntö on?maksetaanko ruoka tiskille lähtiessä?salaatti pöytä oli aika niukka ja ruokaa joutui odotttamaan kauan,muuten kaikki sujui mallikkaasti :) limsa oli tosi pahaa,jäi juomatta mutta siitäkin saatiin onneksi hyvitys."”
“"Kiva uusi paikka, keskeisellä paikalla. "”
“"Minulle jäi mukava tunnelma ravintolapäivästä /ruokailusta ystävien kanssa. Olen jo suositellut ravintolaanne muille ystävilleni. Erittäin ystävällinen henkilökunta. Esimerkiksi kun jouduin poistumaan aikaisemmin kuin muut seurueeni jäsenet ravintolasta, sain nopeasti/saman tein, oman laskuni ravintolan ""päätiskiltä"". Se oli hieno juttu, ehdin linja-autoon laskun maksamisen nopean sujumisen vuoksi. Kiitos sitä ja kaikesta muustakin päivän aikana."”
“"Viihtyisä ja asiakaspalvelu loistavaa. Gluteeniton ruokavalio hyvin huomioitu. Raastepöytä tervetullut, makoisa ja raikas. Monipuolinen ravintola ja kaikenikäiset otetaan vastaan tasapuolisesti. Hyvin on onnistuttu??❤️??Kiitos kaunis❤️??"”
“Uutuudet kiinnostaa!”
“Helppo ravintola käyntin lasten kanssa.”
“"Tilava, siisti, hyvällä paikalla. Helppo löytää. Lounas oli hyvänmakuinen, samoin salaatit. Hyvä palvelu. Toivotaan, että vastapäätä oleva parkkialue muuttaisi muotoaan eli tulisi kauppatori lähemmäksi asiakkaita. Samoin, ettei laitapuolen kulkijat majoittuisi (Rosson) vieressä olevalle bussipysäkille (nyt ei tästä kokemusta, muistikuvia viime kesältä)."”
“Ystävällinen ja avulias palvelu ja maukas ruoka.”
“"Hyvä palvelu, viihtyisä ja hyvä ruoka"”
“Aivan uusi Rosso hyvällä paikalla ja kivat tilat”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta. "”
“Kiva paikka keskeisellä paikalla. Bonuksetkin sai.”
“antamani arvostelu puhukoon puolestani”
“"Hyvä sijainti, hyvät ruuat, asiallinen henkilökunta"”
“"Miellyttävä I,nappiisi ja asiantunteva henkilökunta "”
“"Kasvispullat oli kuivia, mmuuten hyvä ruoka. Porukkaa oli vähän joten en tiedä miten palvelu toimisi jos ei olisi koronaa."”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Pitääkö pöytävaraus aina arkenakin lounasaikaan olla?”
“Kaunis ravintola ja ihanat tarjoilijat. Ruokakin oli erittäin hyvää.”
“"Kävin ensimmäistä kertaa ja nyt kävin lounasaikaan, jolloin en yleensä käy. Vaikka syömässä oli paljon ihmisiä niin paikka ei tuntunut täydeltä, mikä oli iso plussa. Lounaslista ei ihan vastannut odotuksia mutta valitsemani ruoka oli hyvää. Aion mennä jatkossa myös perheen kanssa. "”
“Hyvä viihtyisä ravintola.”
“Jos vain yksi Rosso Jyväskylässä niin sitten muuten Kirkkopuisto on mukavampi”
“"Erinomainen ruoka, monipuolinen salaatti. Erittäin ystävällinen palvelu. Viihtyisä, valoisa, kauniisti sisustettu ravintola. "”
“Hyvää olo”
“"Suosittelen kyllä, hyvä palvelu ja ruoka hyvää"”
“"Kyllä voisin suositella jos joku kaipaisi suositusta. Nykyisin tosi tärkeää että lapsen kanssa syöminen onnistuu, värityskuva ja leikkipaikka ehdoton plussa."”
“"Söimme pizzaa ja pohja on samanlainen kun muuallakin,Jos pohja tehdään mualla niin kuin kuulimme niin se ei erotu muista ja itse olen sen verran perehtynyt tuohon pohjan tekoon,Taikina tehdään esim tiistaina tipojauhoista(00-jauhoista) ja kylmäkohotetaan se perjantaihin saakka ja sitten tehdään taikina valmiiksi pohjaksi näin takuu varmasti saa rapean pohjan, Ja sitten päälle tomaattisose(mutti),Juusto ja kuumalle pizzakivelle tai teidän tapauksessa teräs levylle(toimii yhtä hyvin) ja loput täytteet(runsaasti) kylmänä kuuman pizzan päälle tämä on niin sanottu pizza Italiana(melkein Napolista) no tässä olisi teille kehitys niin erottuisitte muista (Taikina ohjeen ole saanut Italialaiselta pizza kokilta mutta siinä on vielä yksi salaisuus/kikka mitä en paljasta ainakaan ilmaiseksi voin toki reseptin myydä!"”
“Oikein hyvä perheravintola!”
“Ku”
“Kaikin puolin hyvä ruokapaikka”
“"Mukava uusi ruokaravintola keskustaan, juottoloita on jo liikaa keskustassa eli hyvä lisä!"”
“miellyttävä paikka”
“Tässä kyselyssä kysytään väärästä ravintolasta. Kävin Rosso Asemakadulla en Rosso Kirkkopuistossa”
“Taattua Rosso laatua. Tietää mitä saa.”
“"Oli oikein onnistunut kokemus, ja pienet lapsemme huomioitiin hyvin!"”
“"Mukava tunnelma, hyvä ruoka ja asiakaspalvelu pelasi loistavasti."”
“Melko todennäisesti”
“Ilmapiiri oli kutsuva. Lapset otettiin erityisen hyvin vastaan. Ruoka oli hyvää ja sisustus erityisen kaunis.”
“Palvelu hyvää. Ruokalistoissa kehitettävää ja paljon!”
“"Siisti, toimiva paikka, valloittavan iloinen henkilökunta, hyvä fiilis "”
“mukava ja sopivan kokoinen ravintola”
“helppo tulla.”
“"Vähän syrjässä ja kaipaisi päivitystä, pinmat kuluneet yms. "”
“Uusi Asemakadun rosso on huippu ja mukavan nuorekasta henkilökuntaa myös”
“"Ravintolan sisustus oli kaunis ja silmää miellyttävä. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja palvelualttiita. Ruoka ja viini oli erinomaista. Ainut miinuspuoli oli kovasti metelöivä/kovaa laulava porukka takanamme olevassa pöydässä, mutta toki se ei ole ravintolan tai henkilökunnan vika. "”
“Ravintola oli erittäin viihtyisä ja palvelu erittäin ystävällistä. Ruoan valmistaminen kesti melko pitkään mutta se ei haitannut koska ravintolassa oli leppoisa tunnelma.”
“Heti kun tulimme sisään niin meidät huomioitiin positiivisesti”
“"Sijainti hyvä, nopea palvelu"”
“Mykistävän hieno kokemus!”
“Hyvä ravintola”
“Viihtyisä ravintola”
“"Ruokaa sai odottaa, vaikka ravintola oli puolityhjä. Raastepöytä täysin mielikuvitukseton. Maksamista sai odottaa, jälkiruuan tuotuaan pöytään tarjoilijat eivät noteeranneet meitä enää. Sama jälkiruoka, eri resepti, toisessa oikeaa vaniljaa, toisessa ei. "”
“"Pizza ei ollut kovin maistuva kuten oli Jyväskylän toisaalla olevassa Rossossa. Samoin salaattipöytä oli olematon verrattuna toiseen Rossoon, jossa oli marinoituja ja hyvin maustettuja erilaisia kasviksia."”
“Ruokailu työporukan kanssa sujui leppoisasti.”
“Tunnelmallinen pikku ravintola.”
“Kivasti uusittu ravintola.”
“"Henkilökunta oli todella huippua, tarjoilija huomioi meidät mukavasti! :)"”
“"Kävimme uudessa Rossossa Asemakadulla ensimmäisenä aukiolopäivänä Helatorstaina. Ravintolassa näytti olevan käynnistysvaikeuksia. Salaattipöytä oli hyvin suppea. Juomista coctaeleja ei voinut tilata, ei ollut valikoimaa, kerrottiin."”
“Hyvä ja ymmärtäväinen /joustava palvelu. Oli mukana meidän huumorissa ja tunnelmassa. Siistit uudet tilat ja hyvä ruoka!”
“"Uusi, viihtyisä ravintola. Ystävällinen henkilökunta, palvelu nopeaa."”
“Oli miellyttävä kokemus ja palvelu oli hyvää”
“Keskikaupungin harvoja ravintoloita jossa saa muutakin kuin pizzaa ja hampurilaisia.”
“Saimme erittäin kohteliaan nuoren naisen palvelua ja loistavaa ruokaa! Pippuripihviannos olisi saanut olla pikkusen isompi :)”
“Kirkkopuiston Rosson palvelu on aina ollut todella hyvää siksi se on valikoitunut lempipaikaksi .”