Jyväskylän ytimestä löydät ravintola Rosso Jyväskeskuksen. Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo yli kolmekymmentä vuotta.

Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista elävän tulen pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Tarjoamme lounasta arkisin ma-pe klo 14.30 asti ja lounaamme sisältää alkuruuan runsaasta raastepöydästä, jääveden ja kahvi / teen sekä pikkumakean.

Asiakastyytyväisyys

3,9

Ruoka (3,9)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,8)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.05.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Reipas ja ystävällinen tunnelma”
“Mukava uusi ilme, pizzan tekopiste.”
“pöytiin ohjausta jäin kaipaamaan”
“Lapsiystävällisyys”
“Hyvä ruoka ja iloinen palvelu.”
“Asiantunteva tarjoilija, lapsille leikkipaikka. Tasalaatuisuus.”
“Hyvää ruokaa, perus settiä eli aika varma valinta. Plussat vasta aloittaneelle tarjoilijattarelle, iloinen ja rehellinen asiakaspalvelija.”
“Työntekijöillä taisi olla huono työilmapiiri, sen jotenkin aisti. Myös kokeneemman tarjoilijattaren käytös vasta aloittanutta kohtaan oli tökeröä, vaikka hän hoiti asiakaspalvelun mallikaasti.”
“Tarjoilu toimi ja pääruoka tuli oikeaan aikaan ja oli hyvää”
“Nopea mutkaton kohtuuhintainen ravintola”
“Mukava paikka”
“yläpölyt”
“Lapsiystävällinen”
“Joskus tarjoilijaa on vaikea tavoittaa, esim saattaa kestää ennen kuin tarjoilija tulee paikalle vaikka ravintolaan tulemiseni on huomattu, samoin laskun maksamisessa joskus odottelua turhan kauan”
“Risotto oli hyvää”
“Ruokaa sai odottaa kauan”
“Kokonaisuus oli toimiva ja miellyttävä”
“Tarjoilija kertoi tilausta ottaessaan, kuinka kauan ruoan saapuminen kestää (olisimme siis halutessamme voineet vaihtaa ravintolaa, jos aika olisi mielestämme ollut liian pitkä).”
“Pöytiä ei oltu ehditty siivota edellisten asiakkaiden jälkeen. Oli kiireinen/ruuhka-aika, tarjoilija kertoi ja pahoitteli (tästä plussaa).”
“Kaikki sujui hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“Koko kokonaisuus.”
“Ystävällinen ja avulias henkilökunta”
“etuja, lasten leikkipaikka”
“Ruoan laatu oli parantunut edelliskerrasta.”
“Allergioiteni vuoksi sai sitä mitä halusin - tehtiin erikoistoivomuksesta.”
“Maistuvaa ruokaa”
“Pöytä sattui olemaan ulko-oven lähellä. Pakkasilma tuli sisällä koska väliovi ei ollut kiinni.”
“Palvelu on todella hidasta. Pöydässä saa istua, ennen kuin kukaan tulee kysymään ja tuomaan ruokalistoja. Henkilökunnan puutettako? Mutta olemme seurueemme kanssa törmännyt tähän samaan ongelmaan. Mietimme onko meidän vaihdettava ravintolaa - saadaksemme palvelua.”
“Palvelua joutuu odottamaan kauan.”
“Hyvä ja huomioiva asiakaspalvelu sekä tietysti hyvä ruoka:)”
“Selvästikin Rosso on parantanut juoksuaan. En ollut käynyt Rossossa varmaan 5-6 vuoteen, olen käynyt mieluummin laadukkaammissa paikoissa mutta Rossosta oli tullut tässä ajassa sellainen laadukkaampi paikka ja hintataso ei ollut mikään paha. Varmaan tulen toistekin.”
“Odotusaika oli aika pitkä ja juomat olisi hyvä tuoda heti ja alkuruuat mahdollisimman nopeasti pöytään. Sen jälkeen odottelu on ihan mukavaa kun on seuraa.”
“Rauhallinen tunnelta”
“Maksun odottelemista..ei kysytty laskun maksua noin 15 min.”
“S-etu kuohuviini :D muina kertoina on ollut hyvä ruoka ja ihanan iloinen palvelu!!”
“Hiihtoloman perjantaina käytiin, kiirehän siellä oli.... Mutta meidän oma vika ;)”
“Keskeinen sijainti. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta.”
“Ravintola on lähellä kotiani. S-kortilla saa ainakin joskus tarjouksia. Salaattipöytä on runsas.”
“joskus se on turhan täynnä asiakasta ajatellen.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Ainoa mikä oli niin ei meinattu laskuvaiheessa saada tarjoilijaa kii. Oli meno bussiin ja aikataulu. Toinen ei ehtinyt, sanoi tulevansa kohta mutta saatiin toinen tarjoilija (ei ollut sama joka otti tilauksen). Maksun ottanut kyllä palveli hyvin!!!”
“Ravintolan tilat, erityisesti lasten leikkinurkka. Gluteenittomat vaihtoehdot.”
“Leikkipaikka”
“Laatu-hintataso laskee vuosittain. Käytössä kenties eineksia, kun ruoka välillä melko mautonta.”
“erittäin hyvä asiakaspalvelu”
“Tilanne oli hieman hankala, koska tilaamani pizza taisi kärähtää ja sain odotella uuden valmistumista jonkin aikaa. Joskin tilanne tuntui olevan tarjoilijoilla hallussa, minua informoitiin koko ajan asiasta ja sekä harjoittelijatarjoilija että ilmeisesti esimies kävivät kertomassa tilanteen etenemisestä. Harjoittelija osasi kyllä hoitaa tilanteen hienosti vaikka meillä oli tiukka aikataulu. Saimme korvaukseksi koko pöytäseurueelle jälkiruoat ja meille tuotiin lasku siten (tarjoilija kysyi, että onko meillä sovittuja menoja vielä), että ehdimme hyvin vielä elokuviin. Voin todeta, että hän kyllä tulee pärjäämään elämässä ja työssään loistavasti, niin hyvä tilannetaju hänellä oli. Etta tällainen tavallaan ikävä tilanne saatiin hoidetuksi siten, että ei jäänyt yhtään mieltä painamaan se, että sain ruoan eri aikaan kuin muut.”
“Ei Rosso Jyvaskyla, Jyväskeskuksesta, mutta siinä osuitte pahasti harhaan, kun poistitte vuohenjuustobroilerin kera tarjoillun polentan listoiltanne. En ole löytänyt enää sellaista lempiannosta listoiltanne, että viitsisin sitä ottaa. Nykyään syön vain Ilmari-pizzaa ja sitä ei kauhean usein viitsi syödä, joten käynnit Rossossa ovat harventuneet.”
“Siisteys, taattu laatu.”
“Jouduimme odottamaan tarjoilijaa melko kauan. Yllätyksettömyys.”
“Suuri lautas-annos. Viihtyisä paikka.”
“Ruokavalintani ei tällä kertaa ollut paras mahdollinen. Liian mausteinen.”
“Hyvä, ilmeisesti uusittu, alkusalaattipöytä, jossa oli erinomaisia vaihtoehtoja antipasto-tyyliin. Herkullisia makuja perinteisten salaattien sijaan. Huippu juttu!”
“Poikkeuksellisen hieno leikkipaikka, jossa tyttö mennä viipotti yli tunnin”
“Pasta Mare oli maualtaan vain keskinkertaista, ravintolaruuaksi vähän alle keskitason.”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Hieman ahtaat pöytien välit (kapeat kulkuväylät)”
“Vaikka ravintola oli tupaten täynnä, ei tarvinnut pitkiä aikoja odotella ruokaa tai laskua. Ystävällisyys/kohteliaisuus oli ylenpalttista suorastaan.”
“Äänimaailma on välillä meluinen, johtunee akustiikasta? Talvella melko kylmä ja vetoinen, jos sattuu istumaan kulkuaukkojen/ovien lähellä.”
“palvelu”
“mauton ruoka”
“Lasten annoksen vihannekset oli todella kuvottavia, kurkut nahistuneita ja sen näköisiä, että ne oli leikattu useita päiviä sitten. Tyttö tuumasi kurkkua maistessaan, että 'äiti tämä maistuu oudolle'. En antanut tytön syödä kurkkuja ollenkaan.”
“Hyvä ruoka esim.”
“Viihtyisä ravintola hyvällä paikalla. Palvelu ystävällistä ja alkupastapöytä kiitettävä.”
“Ruoka-annos perinteiden broileri oli todella aneemisen näköinen. Iso läjä rasvaranskiksia ja broilerinpala. Olisi edes tarjottu perunavaihtoehtoja, sillä rn pidä ranskalaisista. Myöskään sibappia ei ollut, sillä olisi maistunut paremmin.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä antipastopöytä(ruokailimme a la artelta ohi lounasajan).”
“Pizza ja palvelu”
“Henkilökunta, hymyilevää asiantuntevaa ja asiakkaan tarpeisiin vastaavaa”
“Sisustus”
“Ystävällinen henkilökunta”
“Tarjoilija oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen. Kertoi heti että on vain yksi kokki töissä ja ruuan tekeminen kestää 40 minuuttia. Suositteli kuohuviiniä ja tapaksia alkupaloiksi. Tarjoilija kysyi välillä on kaikki hyvin ja viihdymmekö. Erittäin hyvää palvelua ja kiitokset.”
“Minulta tultiin useamman kerran kysymään, että onko kaikki hyvin jne haluaisinko tilata vielä. Lisäksi minulle suositeltiin juomaa ruoan kanssa sekä ruokaannosta, minkä perusteella tein lopullisen valintani. On erittäin hyvä, että aikuinenkin voi tilata lastenaterian pieneen nälkään ja salaattipöytä on aina tuore ja runsas.”
“Muissa rossoissa on voinut valita kermavaahdon lastenateriaan kuuluvaan jäätelöannokseen, kastikkeen sijaan. Täällä siitä olisi pitänyt maksaa 1€ lisää vaihdosta.”
“hyvä ruoka,ammattitaitoinen henkilökunta, ystävällinen palvelu, siistit tilat”
“Viihtyisä ja ruoka hyvää.”
“Ruokalista voisi vaihtua enemmän. Kevyttä vaihtoehtoa mukaan.”
“Koko palvelu”
“Mukava henkilökunta, sopiva sijainti”
“Alkupalapöytä liian suppea, eikä oikein tyydytä kouluikäistä”
“Salaattipöydässä olisi kohentamisen varaa.”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Enemmän valikoimaa toivoisin, erityisesti kasvisvaihtoehtoja.”
“Kalsea yleisilme ja tunnelma. Salaattipöytä Rossomaiseen tyyliin huono.”
“Hyvät ruuat ja monipuolinen valikoima.”
“Ruuan laatutaso ja paikan yleisilme ovat viime aikoina selvästi nousseet. Lisäksi lasten leikkinurkkaus on ehdoton 'must' silloin kun tulemme lastenlasten kanssa.”
“Ei mitään negatiivista.”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Palvelu oli erittäin hyvää ja ottaen huomioon kuinka paljon asiakkaita oli,niin ruuat tulivat aika nopeaa pöytään.”
“Lapsiystävällinen”
“Mielettömän pitkä aika piti odottaa, että pääsi maksamaan ja lähtemään. Viikonloppuun enemmän henkilökuntaa.”
“Erittäin hyvä lasten kanssa ruokailtaessa”
“Asiakaspalvelu”
“Bataatti ranskalaiset valikoimaan :)”
“Rauhallinen ja leppoisa ilmapiiri. Kiva henkilökunta.”
“Asiakaspalvelu oli hyvää samoin ruoka.”
“Joiduimme odottamaan tarjoilijaa, ja sitä että meidät huomioitiin, mielestäni liian kauan.”
“Hyvä, maukas ruoka.”
“Jäi harmittamaan, kun ssimme laskua käydä pyytämässä kaksi kertaa. Parkkiaika loppui, emme kuitenkaan saaneet sakkoa vaikka ylitimme ajan. Olimme varanneet ruokailulle 11/2 tuntia. Ruoasta jäi hyvä mieli.”
“Please, lisätkää tomaattikeitto valikoimaan, sen vuoksi kävin usein ja suosittelin muille. Nyt todella harmillista että sitä ei enää ole ollut.”
“Tomaattikeiton puuttuminen valikoimasta.”
“Tarjoilija oli erityisen ihana ja ystävällinen! (vaaleatukkainen, silmälasipäinen nainen, jos haluatte häntä erityisesti kiittää) Vaikka ravintolassa oli selvästi kiire aika, hän huomioi meidät extra hyvin. Pahoitteli paljon viivystyksiä ja toimi ammattitaitoisesti. Koimme olomme tervetulleeksi ja palveltuiksi. Ruoka oli perus hyvää, menu monipuolinen.”
“Ravintola oli tosi sotkuinen. Pöydissä oli paljon astioita. Ruokajono oli myös pitkä, eikä siitä meille ennakkoon varoitettu. Tuli kiire syödä, kun oli muuta ohjelmaa tiedossa, emmekä varautuneet odottamaan 45 minuuttia. Sen lisäksi ruuassa oli liian vähän mausteita, jolloin se maistui hyvin kotiruokaiselle (papupyörykkäateria)(joka ravintolayhteydessä ei niin hyvä asia). Kylläkin seuralaiseni ruoka maistui erinomaiselle (sienirisotto).”
“Asiakas huomioidaan todella hyvin sekä ruoka-annokset ja salaattipöytä ovat herkullisia.”
“Kiva leikkipaikka lapsille, riittävän väljää lastenvaunujen kanssa liikkumiseen. Mukavaa että lapsille on tarjolla muutakin ruokaa kuin nakkeja/lihapullia.”
“Hyvä asiakaspalvelu, erittäin maistuvat annokset”
“sisustus alkaa olla hieman vanha ja tunkkaisen tuntuinen kaipaisi uudistusta ja valoa”
“Rauhallinen - riittävän paljon väliseiniä tai kulkuesteitä - viihtyisä paikka. Lapsille oli ohjelmaa.”
“Valoisampi olisi saanut olla.”
“Hyvä ruoka ja asiantunteva, ystävällinen henkilökunta”