Jyväskylän ytimestä löydät ravintola Rosso Jyväskeskuksen. Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo yli kolmekymmentä vuotta.

Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista elävän tulen pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Tarjoamme lounasta arkisin ma-pe klo 14.30 asti ja lounaamme sisältää alkuruuan runsaasta raastepöydästä, jääveden ja kahvi / teen sekä pikkumakean.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hinta-laatusuhde on hyvä.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu pelasi vaikka henkilökuntaa oli asiakasmäärään nähden vähän.”
“Miestarjoilija oli äärimmäisen kohtelias ja ammattitaitoinen. Pizzakokki olisi kyllä voinut tervehtiä, koska kuitenkin meidät näki. Tarjoilijoita olisi voinut olla enemmän. Ruoka oli maittavaa.”
“Viihtyisä ja mukava paikka, tykötään vaimon kanssa käydä.”
“Ruoka oli hyvää, lapsen ruoka oli hyvää. Leikkipaikka kiva plussa!”
“Maittavia ruokia,todella suuria vatsan täyttäviä pitsoja,kauniita annoksia,nopeaa palvelua. Hinta laatu suhde kohdallaan! Viihtyisä paikka,mukava tuoda vieraansakin sinne,saa rauhassa jutustella.”
“Olen käynyt monesti ja paikka on tuttu ja turvallinen Jyväskylän keskustassa.”
“Vaikutti olevan hieman vajaa henkilöstö, tilaukset puutteellisia, pitkiä odotusaikoja...”
“Hyvä paikka”
“Hyvää perusruokaa ilman kummempaa konstailua.”
“Ruoka ja juomat hyviä, asiakasetuhintaan”
“Hyvää ruokaa.”
“Ruoka (antipesto ja pizzat olivat erinomaisen makuisia ja runsaita). Osa täytyi ottaa jopa mukaan kotiin. Myös pannacotta oli hyvää. Kokonaisuus oli perjantain tarjouksessa S-etukortilla niin se houkutteli ottamaan koko repertuaarin. Olin kylässä Jyväskylässä tyttärelläni ja hän tulee käymään takuuvarmasti jatkossakin avomiehensä kanssa teillä ruokailemassa. Samoin minä silloin kun vierailen heidän luonaan Jyväskylässä.”
“Ruokailuhetki onnistui. Jäi hyvä mieli vierailusta”
“Pitsa oli hyvää. Alkusalaatin jätin väliin koska en halunnut Koronan vuoksi ottaa salaattia buffatyyppisestä tarjoilusta. Olisi kiva jos sekin tulisi valmiina pöytään”
“Ei moittimista siksi suosittelisin.”
“Ruoka oli hyvää. Yksi pizza tuli väärillä täytteillä, mutta se korjattiin ja hyvitettiin jälkiruoalla, mikä oli mielestäni hyvin tehty. Aina voi tulla virheitä, mutta se, kuinka ne hoidetaan, kertoo palvelun laadusta.”
“Rosso on hyvä ja varma paikka lapsiperheelle (mm. ruokalista ja leikkipaikka). Ei erityisesti loista, mutta ei petäkään. Oma annokseni (pippurinoisetit) oli mielestäni ylihintainen. Ei ruoka huonoa ollut, mutta huoltoasemiltakin saa samantasoista ruokaa paljon halvemmalla.”
“Hyvä paikka keskellä kaupunkia”
“Peruspaikka”
“Ei tyrkytystä,mutta hk saatavilla tarvittaessa.. Myös ruis-pohjaan tehtyä pizzaa saatavilla.. Salaatti-pöytään enemmän tarjontaa.. Kiitos,ettei 'nyky-musiikki'pauhaa yli puheen !”
“Miellyttävä miljöö ja huumorintajuinen henkilökunta. Miinusta tulee siitä, että tilaamani pizza oli todella mauton.”
“kaikki toimii”
“Ei mitään mikä olisi jäänyt mieleen erityisenä plussana”
“kaikki suju hyvin ja ruoka oli hyvää”
“Palvelu on nopeaa ja ruoka todella maistuvaa.”
“Ihan miellyttävä paikka ja perus ruokaa. Salaattivaihtoehdot hieman suppeat ja ei niin vastannut tarpeitani.”
“Lisämyyntiä tunnuttiin haluavan tehdä. Myytiin lisädippi, jota en olisi tarvinnut ja jos olisin tiennyt maksulliseksi en olisi ostanut.”
“??”
“Keskellä kaupunkia. Saa S-etualennuksen ja bonuksia. Kokonaisuus onnistunut”
“Ruoka oli käytännössä täysin suolatonta ja annos pienehkö. Jos sana 'tympeä' kuuluisi sanavarastooni, se kuvastaisi täydellisesti tarjoilijamme olemusta.”
“”Helppo” ja mukava paikka käydä syömässä esim elokuviin mennessä. Ei tarvitse valmistautua. Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu.”
“Todella hyvä ja takuuvarma paikka ruokailuun. Palvelu mutkatonta ja sujuvaa. Ystävällinen ja hyvä fiilis!”
“Paikka oli viihtyisaä, hyvää ruokaa ja palvelu erinomaista ja joutuisaa. Olen aikaisemmin käynyt saman ketjun toisessa ravintolassa Jyväskylässä. Tässä oli parkkihalli alla ja siksi oli hyvä tulla kauempaakin.”
“Perheenä helppo tulla, koska kaikille löytyy mieleistä syötävää.”