Jyväskylän ytimestä löydät ravintola Rosso Jyväskeskuksen. Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo yli kolmekymmentä vuotta.

Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista elävän tulen pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Tarjoamme lounasta arkisin ma-pe klo 14.30 asti ja lounaamme sisältää alkuruuan runsaasta raastepöydästä, jääveden ja kahvi / teen sekä pikkumakean.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.11.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“ruoka yleensä aina hyvää, palvelu suht nopeaa ruuhkaan nähden viikonloppuisin.”
“on tilaa ei ruuhkia”
“samat ruuat vuodesta toiseen.”
“Mukava henkilökunta ja lapset otettu huomioon hyvin. Oli kyllä hiljainen aamupäivän aika, mutta kaikki oli kyllä valmiina ja henkilökunnalla siten enemmän meille aikaa. Kiitos??”
“Helppo poiketa”
“Salaattipöydän valikoima”
“Hyvä leikkipaikka lapsille”
“Pöytiä ei oltu siivottu joten tietyille paikoille ei päässyt istumaan”
“Sujuva palvelu”
“Rento tunnelma hyvä ruoka, nopea palvelu.”
“Hyvällä paikalla, ruoka ja juomat hyviä. Valikoima hyvä.”
“Rento fiilis....mutta lasten leikkipaikka kaipaa uusiutumista!!!!”
“Siisti, maukas ruoka”
“Maksaminen ainakin Easybreakilla jotenkin hidasta ja kömpelöä”
“Erittäin asiakasta huomioiva palvelu ja todella hyvä ruoka.”
“Hyvä leikkipaikka lapsille”
“Helppo tulla lasten kanssa syömään kun on leikkipaikka ja se erillisenä alueena.”
“Olen käynyt vuosia teillä mutta kaipaisin enemmän nyt vaihtelua ruokiin-jotain raikkaampaa esim isoja salaattiannoksia isompia bruchettoja pieneen nälkään tai rohkeasti ihan uutta . Annokset ovat valitettavasti pienentyneet joka vuosi. Enään ei lähde nälkä yhdestä lautasannoksesta esim.pastaa...harmi.”
“Ruoka oli maistuvaa”
“Istuimme pöydässä 20-30minuuttia, ennenkuin meidät huomioitiin millään lailla.. Paikka ei ollut täynnä, mutta ilmeisesti henkilökuntaan nähden asiakkaita oli paljon.. Toki odotusaikaa me pahoiteltiin, mutta pelkkä tervehdyskin tullessa olisi antanut paremman kuvan siitä, että meidänkin vuoromme vielä tulee.. Ja meidät kyllä huomattiin tullessa, emme mitenkään vaivihkaa livahtaneen pöytään..”
“Tarjoilija erittäin miellyttävä”
“Hyvä palvelu ja nopea silloin kun ei ole ruuhkaa.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvää ruokaa :)”
“Henkilökunta on ihan ystävällistä, sijainti on keskeinen”
“Ravintola on aika arkisen oloinen, ns. antipasti-pöytä on vaatimaton, en kutsuisi sitä sillä nimellä. Käyn pari-kolme kertaa vuodessa, ja valikoima on mielestäni huonontunut viime vuosina. Se on ennemminkin 'pieni salaattipöytä'. Ruokalista ei vaihdu kovin usein.”
“Tilava ja mukava ympäristö, rento ilmapiiri”
“Erittäin ystävällinen asiakaspalvelu ja ruokaa ei joudu odottamaan. Henkilökunta oli todella ammattitaitoista.”
“Tila on tunnelmallinen ja ruoka hyvää ja kohtuuhintaista.”
“Ei ole tapana suositella s-ketjun ravintoloita koska ne tunnetaan jokatapaus.”
“Iso lastenleikkipaikka. Osa leluista tosin alkaa olemaan paljon leikittyjä, että ne voisi vaihtaa hyvissä ajoin uusiin tai pestä niitä. Leikkipaikka olisi myös hyvä siivota esim. 2krt viikossa huolellisemmin. Paikassa kuitenkin käy kaiken ikäisiä lapsia.”
“Leikkipaikan lelujen likaisuus.”
“Tasainen ketjutuotelaatu”
“Tasainen ketjutuotelaatu, onneton alkupala buffet”
“Hyvä sijainti Finnkinon läheisyydessä.”
“Paljon pieniä lapsia, joten melua hieman liikaa.”
“ystävällinen asiakaspalvelu”
“Mukava, rauhallinen ympäristö, sopii hyvin lasten kanssa ruokailuun.”
“Ystävällinen henkilökunta ja herkullinen ruoka”
“Ruokaa joutui odottamaan yllättävän kauan”
“Nopea palvelu lounasaikaan. Tarjous annos oli riittävän kokoinen. Yleensä esim. ABC asemien jonkun kuukauden ala carte annos on onnettoman pieni.”
“Hidas palvelu”
“Alkupalapöytä”
“Wc-tilat haisevat ja vanha, ei sovi ravintolaan, hyi.”
“Rauhallinen arkisin.”
“Henkilökunta ynseää. Yleisilme ei ihan tätä päivää.”
“Hyvällä paikalla ja ystävällinen henkilökunta.”
“Keskeinen sijainti, vaihtuva menu.”
“Viikonloppuisin usein ruuhkaa, annoksia saa odottaa - pienet lapset odottavat huononlaisesti.”
“Hyvä ruoka, siisti ja raikas salaattipöytä. Hyvä palvelu, terveiset tarjoilija Sannalle, joka oli ammattilainen paikallaan ystävällisen hymyn kanssa.”
“Asiakaspalvelu oli hyvää, ruokaa ei tarvinnut odottaa kauaa ja ruoka maistui hyvältä.”
“Ravintolan sisustus ja tunnelma olivat hurmaavat! Salaattipöytä oli runsas ja täynnä tuoreita juttuja. Tilaamani pitsa oli erinomainen ja nautiskelin siitä vielä seuraavan päivän lounaanakin. Kaikin puolin miellyttävä kokemus!”
“S bonus”
“Palvelu oli loistavaa ja ruoka hyvää.”
“Casa bella di orvietto valkoviini on must eittäin paljon minun makuuni. Suklaakakku jäätelöllä vie kielen mennessä jja salaatit sekä ruoka jonka tilaan on ollut hyviä.”
“Ehkä halvempi ruikavaihtoehto ei ole niin hyvä vaihtoehto.”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“Tullessa olisi voitu ilmoittaa, että menee lähes tunti ennen kuin ruoka saapuu. Tarjoilijoita oli liian vähän siihen nähden, että voimassa oli mobiilitarjouskampanja. Odottelimme pitkän aikaa tarjoilijaa, että olisimme saaneet laskun. Lopulta siirryimme kassalle maksamaan.”
“Ruoka oli hyvää”
“Ravintola oli täynnä ja uusia asiakkaita oli koko ajan jonossa. Tarjoilijoiden aika meni etsiessä heille paikkoja ja mekin ehdimme syödä jo alkupalan ennenkuin saimme juotavaa. Ja eräs perhe lähti pois kun ei heitä ehditty palvelemaan . Siis liian vähän tarjoilijoita”
“Viihtyisä ympäristö. Sisustus oli hienoa. Olin syömässä erittäin kiireisenä iltana, jolloin henkilökuntaa oli selkeästi liian vähä töissä, mutta kiireestä huolimatta he olivat todella ystävällisiä.”
“Istuimme pöydässä ilman palvelua todella pitkään, moni muu syömään tullut lähti pois tämän takia.”
“Tarjoilija antoi selkeät vihjeet suositeltavasta tarjonnasta heti tultuaan luoksemme - päädyimme niihin.”
“Tapakulttuuri. Odotammeko pöytiin ohjausta vai saammeko mennä suoraan johonkin vapaaseen paikkaan. Merkki 'tuloaulaan' jos on odotettava. Me odotimme koska halusimme että henkilökunta näkee että saavuimme.”
“Hyvä valaistus ja siistit tilat. Hyvä yleistunnelma.”
“Ystävällinen henkilökunta. Ruoka hyvää.”
“Joutuu odottamaan toisinaan. Viimeksi ei tuotu juomaa pöytään ollenkaan, unohtui ilmeisesti kiireessä. Kiireen tuntu, tarjoilijat suunnilleen juoksevat. Se tuo enemmänkin halvan ja häsläyksen kuvan ravintolasta kuin 'tasokkaan' ja 'virheettömän' kuvan.”
“maukkaat annokset”
“Paikka ja ruoan maku.”
“Hyvät pizzat”
“Hyvä lista. Maukas ruoka yllätti. Muissa kaupungeissa ruoka mennyt alaspäin viimevuosina ja emme ole käyneet rossossa. Salaattipöytä hyvä . Paikka siisti ja viihtyisä.”
“Vuohenjuustobroileri on erittäin herkullista ja yksi tarjoilijoista on todella mukava ja ammattitaitoinen, käyn mielelläni silloin kun hän on työvuorossa koska silloin saa varmasti hyvää palvelua iloisella mielellä”
“Lähes kaikki työntekijät tuntuvat kiristelevän hampaitaan. Asiakaspalvelu on väkinäistä ja jos satut tarvitsemaan erityisruokavaliota se tuntuu aiheuttavan ärsytystä työntekijöissä. Yksi tarjoilija on hyvä! Pahinta oli kun 30v. syntymäpäivänäni menin syömään vuohenjuustobroileria jo maksettuani ja tilattuani ja odotettuani 15min tarjoilija tuli todella töykeästi ilmoittamaan että broileria ei nyt olekaan siinä kohtaa sen enempää selittämättä. Mitään hyvitystä ei tästä saanut ainoastaan pahan mielen. Kyllä tilalle tarjottii possua broilerin sijaan mutta olisin kyllä kaivannut jotain muuta hyvitystä hinnan alennusta tai jotain! mutta ei... Eihän se asiakkaan vika ole jos tarjottava onkin pilalla....”
“Kiva ilmapiiri.Hyvä palvelu.Ystävällinen henkilökunta.Herkullinen ruoka.Hyvä sijainti.”
“Ajoittain ruuhkainen ja silloin hitaampi palvelu.”
“Asiantuntevaa palvelua ja erittäin maukasta ruokaa.”
“Hyvä sijainti.”
“Rauhallinen paikka, mutkaton ystävällinen palvelu.”
“Asiakkaan huomioiminen,maukkaat pitsat!”
“Hyvä sijainti, mukava henkilökunta”
“Melko hintava, ei kovin hyviä tarjouksia esim opiskelijalle”
“Naistarjoilija osasi työnsä hyvin ammattimaisesti. Lisäksi hienosti osasi small talkia ja jäi hyvä mieli ruokailun päätteeksi”
“Palvelu ja ruoka.”
“Melko hyvä ruokalista, viihtyisä.”
“Lasten leikkipaikka liian lähellä ruokailijoita. Meteli oli todella kova, seurustelu hankalaa.”
“Hyvä ja kohtuuhintainen ruoka. Viihtyisä ja siisti paikka. Sijainti hyvä.”
“Lasten kiva leikkipaikka antaa aikuisille aikaa nautiskella ruokansa, jos lapsi sen sorttinen että voi laskea leikkimään ilman jatkuvaa valvontaa.”
“Toisinaan vanhemmat päästävät lapsensa leikkipaikalle vaikka näillä ei olisi valmiuksia leikkiä 'yhteisillä' leluilla. Usein nämä lapset isompia, noin 6-vuotiaita. Eivätkä vanhemmat siis ole valvomassa. Tämä ei ole ravintolan syytä, mutta olen miettinyt miten ravintola voisi vaikuttaa siihen, että leikkipaikalla olisi mukavaa ja vanhemmat arvioisivat lastensa leikkitaitoja. Tullut leluista päähän ja tönimistilanteita muutaman kerran. Siksi minun pitää vahtia leikkejä vaikka minun lapsi osaisi ihan hyvin ollakin, suojellakseni häntä muiden lapsilta.”
“Ystävällinen ja nopea palvelu, hinta-laatusuhde ok”
“Peruspaikka”
“Erittäin miellyttävä tarjoilija naishenkilö, joka opasti käyttämään s-kuponkeja puhelin sovellutuksessa. Iso kiitos hänelle. Taisitte saada uuden asiakkaan samalla.”
“Ruoka oli tosi hyvää”
“Tilaamani pizza oli erinomainen, joten ainakin pizzan syömistä voin suositella.”
“Leikkipaikka tuntui olevan lapsien mieleinen. Ystävällinen palvelu ja hyvä ruoka.”
“Ruoka on hyvää. Rossosta on jäänyt vuosien takaa vähän huono kuva 'huonona ketjuravintola'. Ainaki viimeiset kerrat olen saanu siellä erittäin hyvää ruokaa.”
“Valitsen yleisesti ottaen mieluummin Rosso Kirkkopuiston. Esimerkiksi viimeksi ärsytti aivan suunnattomasti Jyväskeskuksessa, sillä ainut vapaa pöytä oli lasten leikkipaikan luona. Muutenkin olen törmännyt usein siihen, että lapset juoksevat leikkipaikan johdosta miten sattuu pöytään ja takaisin. Se nyt tietysti ei ole ravintohenkilökunnan vika.”
“Siisti, mukava henkilökunta, hyvä ruoka.”
“S-etutarjouksia voisi olla monipuolisemmin ruokalistalla tarjolla.”
“Kaupunki kuin kaupunki, Rosso on samanlainen, luotettava perusruokapaikka.”
“Illalla tais olla vain yksi tarjoilija töissä, hänellä oli kiirettä.”
“Mukava tunnelma ja hyvä leikkipaikka lapsille.”
“Ensimmäinen tarjoilija oli tympeä, eikä huomioinut lapsiamme ollenkaan. Odotettiin vaikka kuinka pitkään, että tilauksemme tultaisiin hakemaan ja lopulta jouduimme menemään itse tiskille tilaamaan. Meillä oli kolme lasta mukana, joten mieluiten silloin tilaisimme pöydästä. Puolessa välissä ruokailuamme tarjoilija vaihtui ja tämän jälkeen palvelu olikin erinomaista. Tarjoilija huomioi myös lapset ihanasti. Pizza oli hyvää, mutta täytteitä siinä olisi voinut olla enemmän ja tasaisemmin ripoteltuna.”
“Ystävällinen ja suht nopea palvelu.”
“leikkipaikka on näkyvissä ikkunoista - toisaalta lapsi on valvonnassa, toisaalta siitä ei tule paljon melua.”
“liian vähän tarjoilijoita arki-iltana. Jouduimme kauan odottamaan maksuvuoroa (yli 15 minuuttia), jouduin käymään kassalla maksamassa.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Ei varsinaisesti Rosson syy, mutta naapuripöydän perheen tenavat sai juosta ja kiljua ympäri ravintolaa. Ymmärrän että vaikea henkilökunnan on tästä huomauttaa ilman mielipahaa.”
“Hyvä ruoka, ystävällinen palvelu ja sopimuslounas.”
“Palvelu ja pizzat”
“siivoamattomat pöydät”
“Ruoka on hyvää.”
“Tunnelma ei ole erityisen miellyttävä ja ravintola on vähän sekaisen oloinen.”
“Ruistaikinapohjaiset pizzat. Ruokalista on taas uudistunut, joten ainakain lammas-annosta on tultava syömään.”
“Kaipaisin hieman tulista ruokaa, pizzaa!”