Vallankumous alkaa asenteesta, vallankumous alkaa Jyväskylän ytimestä. Ravintola Revolutionissa yhdistämme tyylikkyyden ja rentouden omaleimaisella tavalla, asiakasta kunnioittaen, mutta vakavamielisyyden unohtaen. Tämä näkyy palvelussa, miljöössä, tunnelmassa ja tuotteissa.

Bar - klassikkojuomia twistattuna tyylillä nykypäivään.

Kitchen – grillinkatkuista cross-kitcheniä pohjoismaisin maustein.

Pub - sporttia on the rocks. Yhteiseloa Hurrikaani-sydämellä. 

Me palvelemme, te viihdytte!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (3,9)
Tunnelma (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu”
“Yleisilme on jotenkin kalsea. Kalusteet voisi uusia”
“Laadukas ruoka, tunnelma, viihdyttävä.”
“Melko kallista, välillä liikaa melua.”
“Selostettiin kunnolla miten systeemi toimii eli missä ruuat, missä kaikkialla voi istua”
“Musiikki oli vanhemmalle ihmiselle lounasaikaan turhan vauhdikasta”
“Musiikki hieman liian kovalla. Pöydässä keskustelu haasteellista”
“Keskeinen sijainti, helppo istuskella pidemmänkin aikaa ja ruokalista on monipuolinen.”
“Ruokalista oli monipuolinen, mutta vaihtoehdot eivät olleet välttämättä mitenkään omperäisiä. Myös makunsa puolesta ruoka oli hyvää, mutta ei kuitenkaan mitään erityisen upeaa.”
“Todella hyvä palvelu. Sain erikoisannoksen pyydettyäni ja siinä ei ollut mitään moittimista. Asiakaspalvelija otti homman hoitaakseen samantein.”
“Henkilökunnan reippaus ja luontevuus. Rento paikka ,jossa saa ja on mukava nauttia ruoka rauhassa. Musiikki tosin joskus on liian kovalla. Olen suositellut jo muillekin.”
“Sopivan monipuolinen ruokalista”
“Aivan valtava meteli. Meitä oli kuusi henkeä saman pöydän ääressä, ja oli vaikea kuulla oman pöytäseurueen puhetta. Tämän vuoksi jälkiruoalle ei tehnyt mieli jäädä , koska keskustelu oli huutamista.”
“Henkilökunta on aina ollut äärettömän mukavaa ja positiivista kun olen ollut heidän asiakkaana. Ruokaakin kehuin viimeisimmän vierailuni aikana suoraan henkilökunnalle ja kerroin että tulen varmasti jatkossakin käymään pelkästään kyseisessä ravintolassa kun vierailen Jyväskylässä ja aion suositella paikkaa myös kaikille tuttavilleni.”
“Uusi, kaunis sisustus sohvaryhmineen; mannermainen, rento fiilis.”
“Pöydät usein varattuja, pieniä pöytiä liian vähän.”
“Hyvät opiskelija-alennukset hampparissa ja vegaaniset kastike vaihtoehdot.”
“Ruoka on hyvää”
“Ehkä vähän meluisan oloinen, varsinkin jos olisi enemmän ihmisiä”
“Se on siisti ja viihtyisä”
“Diskovalot ruokaillessa..”
“Hyvä ilmapiiri, ja ruoan sopiva hinta-/laatusuhde.”
“Hyvät opiskelijahinnat ! Hyvät ja tarpeeksi isot annokset.”
“Ystäväni kysyi opiskelijahintaisia alkoholijuomia. Myyjä luetteli juomat, joukossa mainitsi 'HEineken'oluen. Kun lasku tuli se ei ollutkaan opiskelijahintainen, hintaero oli huomattava. Myyjä ei korjannut asiaa mitenkään (myyjä oli eri kuin tullessa, eli tullessa oli poika ja laskun toi tyttö.)”
“Viihtyisä, hyvä sijainti, ok hinnat”
“Useammalla pöydällä oli edellisten asiakkaiden astioita, mikä vähensi viihtyisyyttä ja loi vaikutelman, ettei työntekijät ehdi tai heitä ei kiinnosta huolehtia uusien asiakkaiden viihtyvyydestä.”
“Koko paketti toimii!”
“Palvelu oli hyvin ystävällistä. Ruoka oli erinomainen!”
“Musiikki oli mielestäni liian kovalla. Ruoka-annos oli aika pieni, vaikka ruoka oli kyllä todella hyvää.”
“Paras mahdollinen henkilökunta, hyvä ruoka ja musiikki.”
“Maukas ruoka ja erinomainen sijainti keskustassa kävelykadulla.”
“Rento fiilis , hyvä ruoka.”
“Ruokaa jouduttiin odottamaan yli puoli tuntia. Nälkäisenä se on pitkä aika.”
“Hyvä ilmapiiri, mukavat työntekijät ja asiakaspalvelu, jää aina hyvä fiilis lähtiessä ja todella hyviä ruokia”
“Joskus liian paljon porukkaa edessä ettei pysty liikkumaan.”
“Aina hyvät ruuat, mukava tunnelma ja asiantunteva henkilökunta. Vahva suositus!”
“Pitkät kynttilät kynttilänjaloissa pöydissä illalla/yöllä vaikuttaa aika riskiltä asiakkaiden kannalta. Myös musiikki menee usein illan hämärtyessä liian kovalle, eikä sen jälkeen kuule oikein keskustella enää.”
“Rentotunnelma, mukavia tapahtumia”
“Hyvä lounas”
“Pöydät oli aika täynnä astioita”
“Henkilökunta ja tunnelma”
“Rento paikka, ihan hyvä ruoka.”
“Tarjoilijat rikkovat/ kolistelevat pulloja liian äänekkäästi. Joka kerta sattuu korviin ja säikähtää, vaikka ei istuisi edes vieressä. Ehdottomasti parannettava heti. Tai lopetan sen takia käynnit..”
“Palvelu ja ruoka oli hyvää”
“Ruoka oli oikein maistuvaa. Makuvivahteet olivat hyvät ja monipuoliset.”
“Eipä tule nyt negatiivista mieleen.”
“Ne taivaalliset kouruperunat! Ja on ne purilaisetkin aina takuu varmasti hyviä.”
“Hyvä tunnelma, musiikki sopivalla voimakkuudella taustalla, hyvät hinnat.”
“Kasvisruoka-annos oli todella maistuva ja henkilökunta ystävällistä.”
“Musiikki vähän turhan kovalla ja osalla henkilökunnasta epäsiisti ja toisiinsa verrattuna yhteensopimaton vaatetus, esimerkiksi huppari.”
“Tunnelmallinen”
“Odotusaika oli pitkä,mistä tarjoilija kyllä kertoikin.”
“Hyvä hinta/laatu -suhde ja iloinen palvelu”
“Pirtsakka ja yritteliäs henkilökunta. Hyvä sijainti. S-bonukset.”
“Kärsin itse ärtyvän suolen oireyhtymästä ja sopivaa syötävää, juotavaa on joskus vaikea löytää. Olen tästä asiasta joka kerta antanutkin palautetta. Tämä vaiva on sikäli kinkkinen, että se on joka henkilöllä erilainen, eli nämä yleisemmin tunnetut keliakia/gluteeniton ym. ruoka-aineet ei välttämättä auta. Itselläni esim. maito ja vehnäjauhot on suurin ongelma. Mm. gluteeniton jauhoseos usein sisältää vehnäjauhoa ja selitäpä sitten joka kerta tätä. Johan siinä asiakaspalvelijakin ärsyyntyy, että eikö sille mikään kelpaa. .... Nyt on kuitenkin paljon vaihtoehtoisia jauhoja, joista voi kotonakin tehdä vaikka mitä. Speltti sopii aika monelle, on riisi-, hirssi-, kaurajauhoja ja vaikka mitä. Tietysti se vehnäjauho on kaikkein halvinta ja siksikö sitä joka paikkaan tungetaan. Nyt viime aikoina käydessäni en ole enää jaksanut selitellä, vaan ottanut pelkän kahvin tai sitten smoothien. Mutta nekin alkaa pitkässä juoksussa kyllästyttää. Onko huono idea, jos esillä SELVÄSTI merkittynä olisi muutama tuote meille vatsavammaisille, jossa olisi kylmän rauhallisesti lueteltu ne aineet, joita ko. tuotteessa on käytetty? Siitä voisi jokainen tarkistaa, sopiiko vai ei ja säästäisi kaikkien aikaa eikä seisottaisi kassajonossa muita ihmisiä omilla selittelyillään. Antakaapa tiedoksi ravintolallle.”
“Erittäin hyvä ruoka, palvelu + tunnelma huonoa”
“Asiakasta ei edes tervehditty tullessa, hidas palvelu, seurustekuravintolaan huonosti sopiva musiikki soi todella kovaa.”
“Ruoka oli hyvää, henkilökunta ystävällistä, tunnelma viihtyisä, ruokalistalta löytyy moneen makuun, hyvä hintalaatu suhde, mukava käydä syömässä, mutta myös kiva ajanviete paikka vaikka lasilliselle viiniä, muutamia pelejä löytyi”
“Vegeannokset ja raikkaat salaatit.”
“Välitön ilmapiiri.”
“iloinen tunnelma.”
“Musiikki oli hieman liian kovalla, joutui aika kovalla äänellä ruokailun lomassa puhumaan.”
“Henkilökunta”
“Erinomainen ruoka vaikka oli suoraa lounas listalta!”
“Nuorekas ja rento tunnelma.”
“Hinnat.”
“Ympäristö on miellyttävä ja valikoima hyvä.”
“Lisää vegaanista valikoimaan! Kasvisvaihtoehdot voisi suoraan olla vegaanisia.”
“Käyn ravintolassa aina ollessani Jyväskylässä. Kertaakaan en ole vuosien varrella pettynyt ja tähän on kaksi isoa syytä: erittäin upea henkilökunta ja hyvä ruoka. Erityisesti henkilökunta on sellaista, että monen ravintolan olisi syytä tehdä opintomatka Revolutioniin.”
“Joiltain kohdin sisustuksen ja kalusteiden yleisilme alkaa olla kulahtanutta, mutta en ole varma onko se osana rentoa imagoa. Mutta kun esimerkiksi pöytä keikkui, tarjoilija korjasi asian heti. Eli suosittelen varauksetta, joskaan en ehkä kaikista hienohelmaisimmille tuttaville.”
“Rentous, ilmapiiri ja erinomainen ruoka!”
“Toisinaan turhan kova meteli ruokailla.”
“Musiikki”
“Ilmapiiri, hyvä ruoka, viihtyisyys”
“maksamisen hitaus”
“Yleensä hyvä asiakaspalvelu”
“Kallein lounasruoka ei todellakaan ole ollut hintansa arvoinen. Esim. Viimeksi pihvi oli mauton ja valkosipulikastike todella valkosipulinen, joka jäi syömättä. Muutoinkin annos oli todella pieni, vaikka näin naisihmisenä en suuren suuria lounaita syökään.”
“Ehkä se hyvä salaattipöytä.”
“Viimeksi siellä käydessäni lounastauolla pääruokani tuli n. 45 minuuttia tilaamisestani. Silloin ei mielestäni ollut niin paljon asiakkaita, että kestäisi niin kauan. Huomautin tästä tarjoilijalle, joka ei oikein osannut perustella muuten kun niin se vaan joskus menee. Kun käyn lounaalla lounasaikaan niin mielestäni ruoka pitää tulla nopeammin.”
“Hyvä ja mukava palvelu.”
“Ruoka ja juomat ovat aina olleet erittäin maistuvia. Lisäksi paikka on kivan rento ja tunnelmallinen.”
“Välillä asiakaspalvelu on kehnoa. Asiakkaita ei aina huomioida.”
“Mukava tunnelma viikonloppuisin, paljon tuttuja ihmisiä ja kivaa ohjelmaa, esimerkiksi Iholla-illat.”
“Varsinkin viikonloppuiltaisin tuntuu, ettei henkilökuntaa kiinnosta palvella asiakkaita täysillä. Toki ihmisiä on paljon, mistä pitkä odotusaika tiskillä myöskin johtuu, mutta henkilökunta ei mielestäni toimi siltikään niin tehokkaasti kuin he voisivat toimia. Ravintolassa on myöskin usein niin paljon ihmisiä, ettei istumapaikkoja meinaa löytyä.”
“mukava henkilökunta!”
“Jyväskylän tasolla ihan jees paikka, burgerit on yleensä hyviä.”
“Musiikki soi ihan liian kovalla siihen nähden, että oli perjantai kello 17. Henkilökunta jutteli tiskillä keskenään ja ilmeisesti omien kavereidensa kanssa, minkä seurauksena asiakkaat odottivat. Henkilökunnasta ei jäänyt hirveän ammattitaitoinen vaikutelma.”
“Palvelu hyvää ja nopeaa. Erittäin hyvää ruokaa ja lounasvaihtoehtoja paljon ja kohtuuhintaisia.”
“Ruoka ja tunnelma erinomaista. Ammattitaitoinen henkilökunta. Hyvällä sijainnilla. Kohtuullisen hintainen. Opiskelijalle alennusta.”
“Vegevaihtoehdot olivat vähentyneet viime kerrasta. Löytyi kuitenkin mieleinen.”
“Helppo lounaslista, johon sisältyy salaatti ja keitto.”
“Hyvää ruokaa”
“Epäsiisti, meluisa. Lounasaikaan musiikki soi liian kovaa. Vähän pitäisi pintoja yms fiksata. Työntekijöitä useinmiten liian vähän. Välillä lounasaikaan töissä ehkä harjoittelijoita tms joita ei selkeesti ole perehdytetty kunnolla.”
“Rento ,viihtyisä paikka. Ruoka annokset suuria.”
“Lasten annoksia pitäisi olla saatavana myös aikuisille. Kaikki eivät voi esim. sairauden takia syödä kerralla paljoa.”
“Hinnat”
“Friteeratut aurapallerot joiden takia kaveriporukkamme matkusti pääkaupunkiseudulta asti herkuttelemaan.”
“Rento meininki ja hyvää simppeliä ruokaa”
“Menu on suppeahko”
“Ystävällinen ja huomaavainen palvelu.”
“Ruoka tuli viime kerralla suht nopeasti, muutaman kerran odotettu todella kauan.”
“Sijainti hyvä. Terassi sopivan suuri jossa myös sateen-/aurinkovarjoja. Palvelu sopivan nopeaa.”
“Huomioiva henkilökunta.”
“Ruoan laadussa olisi parantamisen varaa.”
“Lounas tulee nopeasti, Ei tarvitse odottaa tuntia. Lounastauoko on periaatteessa sen 30min, joten ruoan saaminen nopeasti on iso PLUSSA. Ei toteudu kaikissa paikoissa.”
“Mukava henkilökunta, rento tunnelma, hyvä ruoka (rallibrunssi).”
“Ehkä enemmän viihtyisyyttä pöytien ryhmittelyyn”
“Viihtyisä, laaja valikoima, sijainti hyvä”
“Maukas ruoka”
“Pitkä odotusaika, tarjoilijat, antakaa asiakkaalle tutkia listan rauhassa, juomislista ei ole tarjottu ollenkaan.”
“Mukava paikka illanviettoon, tilata terassi kesäisin. Opiskelijahinnat myös viikonloppuisin.”
“Viereistä ravintolaa saattoi käyttää. Siellä hiukan rauhallisempi tunnelma. Hyvä idea, että viereisten ravintoloiden lounas menusta pystyi valitsemaan 'ristiin' itselleen sopivaa ruokaa.”
“Ei mitään negatiivista.”
“Hyvä menu”
“Täynnä usein, hidas palvelu,”
“Hyvät hampparit!”
“Henkilökunta nuorekasta ja mukavaa, ruoka on hyvää ja ilmapiiri sopii kaikenlaisille ihmisille.”
“Asiakaspaikat joskus vähissä, mutta naapuria pääsee hyvin lainaamaan.”
“Hyvä rento tunnelma, ok lista ruoka+olut”
“Vaikutti ett pub puolella oli supistettu oluttarjonta vähemmän erinomaiselle tasolle. Terassille asti saisi olla koko oluttarjonta suoraan tiedossa (ja käytettävissä). Terassin asiakaspalvelu oli vähän sellaista puoli-kiireisen ja ei oikein henkilökohtaisen tuntuista, mutta ei lainkaan huonoa.”
“Rento, ystävällinen 'olohuone' meininki”
“Normaalisti henkilökunta on tosi huomioonottavaa, käytiin ralliviikolla, niin oli hieman huonompi kokemus. Ruoka oli kuitenkin hyvää, kuten aina.”
“Siisti paikka”
“Ruoka vähän s-ryhmämaista”
“Sopivan suppea ruokalista. Ruoka erinomaista. Mukavat tarjoilijat. Helppo poiketa.”
“Eipä juuri. Kesäaikaan tietysti asiakkaat poistuvat terassipuolelta nopeasti eikä tarjoiöijat ehdi heti reagoimaan pöydän putsaukseen.”
“Hyvä ruoka, s-edut.”
“Työntekijät keskittyvät enemmän toistensa viihdyttämiseen kuin asiakkaiden palveluun. Työntekijöiden osalta meininki on välillä liiankin rentoa ja asiakas tuntuu jäävän taka-alalle. Asiointini aikaan lounasaika oli lopuillaan ja valitettavasti sen kyllä huomasi, salaatit olivat lopussa, lautaset oli loppu, leipäkori oli tyhjä, jälkiruokapöydän lusikat oli loppu jne... seuralaiseni lounasannos tuotiin huomattavasti myöhemmin mikä tuntui oudolta koska tilasimme samaan aikaan. Oma ruokani ehti jäähtyä koska en halunnut aloittaa ruokailua ennen kuin molemmat olivat saaneet annoksensa.”
“Mukava henkilökunta!”
“Asiakaspalvelu”
“Tietyt työntekijät”
“Hyvät ruoat ja juomat. Mukava henkilökunta. Ravintolan sijainti on myös hyvä. Hinta-laatu suhde on kohdallaan.”
“Henkilökunnasta on pääasiassa vain positiivista sanottavaa ja näiden joukossa on eritoten muutama erittäin positiivisesti erottuva tapaus.”
“Ruokaravintolaksi (eritoten viikonloppuisin) volyymitaso nousee (sekä muiden asiakkaiden että musiikin takia) sellaiseksi, ettei keskustelusta meinaa tulla yhtään mitään vähänkään isommalla seurueella. Tämä on johtanut siihen, että isommalla seurueella ruokaillessa tulee ajoittain valittua jokin muu paikka Revolutionin sijaan erityisesti ilta-aikaan.”
“Terassin penkit epämukavat ja tyyli ei sovi imagoon! Rumat vielä kaikenlisäksi!!!”
“Alkusalaattipöytä oli aivan ihana!”
“Vennin levy ei ollut hintansa arvoinen”
“Yleis ilme..”
“Rento ja mukava tunnelma, ruoka on tasalaatuista ja juomatarjonta kattava. Helppo sijainti myös plussaa.”
“Syömässä ei halua käydä kovin usein, koska monet annokset maistuvat aika samalta, vaikka ovatkin hyviä. Annokset ovat myös melko rasvaisia ja öljyistä.”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä tunnelma.”
“Välillä mlounas aikaan meluisa.”
“Aina luotettava niin palvelu, ruoka ja miljöö.”
“Vähän kulunut oisko aihetta rempalle?”
“Erittäin hyvä ruoka”
“Hyvä palvelu ja siisti ilme”
“Hyvää ruokaa”
“Kiva miljöö, mukava henkilökunta”
“Ruoka suolaista ja rasvaista, kova melu”
“Lounastimme terassilla ja saimme yhdistellä pöydät kahdeksalle hengelle ja yhdelle isolle koiralle. Hienoa, että lapsille oli oma lounaslista ja tehtäväarkki. Lounaslista oli muutoinkin monipuolinen ja siitä löytyi kaikille mieleinen annos. Pihvinsyöjät olisivat kyllä pitäneet vähän isommasta pihvistä. Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä.”
“En osaa sanoa. Lounastimme terassilla, joten sisätilat jäivät vähemmälle huomiolle.”
“Ihana henksu ja hyvät tuotteet”
“Iloinen henkilökunta ja hyvä ruoka.”
“Tuotteiden laatu on hyvä, ja hintakin kohdallaan. En ole koskaan joutunut pettymään asioidessani Revolutionissa.”
“Toisinaan palvelu kestää kauan, vaikkei väkeä ole tungokseen asti.”
“Meille tarjoili nuori miestarjoilija, joka oli palveuhalukkuudellaan ja olemuksellaan HUIPPU HYVÄ! Hän saa kaikki 10 pistettä. Kiitos!!”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Aina iltaisin, kun työmatkalla olen käynyt, niin käydään pöydässä kysymässä onko kaikki hyvin, kiirreessäkin. Ainut, että kun tulet sisään ravintolaa, niin siinä henkilökunnan huomioiminen on vähän hidasta. Mutta siellä aina kiire, niin varmaan vaikuttaa asiaa.”
“Tunnelma, aurinkoinen terassi, hyvät ruuat”
“Henkilökunnalla on kiire. Aina ei ole varma miten toimisi: tilataanko tiskiltä/pöydästä, haenko ruokalistan/ tuodaanko se”
“Henkilökunta!!!!!”
“Annosten (salaateissa) taso on huonontunut valtavasti! Viimeksi sain palaneita pekoneita ja osa annokseen kuuluvista asioista ei ollut annoksessa. Myös siitä en pidä että on syötävä salaatti keittolautaselta ja jälkiruoka tarjoillaan jollain levyllä.”
“Annosvaihtoehdot eivät vastanneet odotuksiamme eikä hinta/laatusuhde ollut ihan kohdillaan.”
“Ilonen henkilökunta, ei liian jäykkää. Ruoka hyvää”
“Välillä viikonloppusin aika täynnä.”
“Rento tunnelma, hauska henkilökunta sekä riittävä tuotevalikoima.”
“Iiian pieni terassi.”
“Hyvällä paikalla. Kävin siis VENNissä, liekö tämä Revolution -ravintoloita...”
“Kärsin ärtyvän suolen oireyhtymästä, ja joskus sopivien ruoka-aineiden löytäminen voi olla vaikeaa. Aikaisemmassa ravintolassa löytyi gluteenittomia kahvileipiä ja voileipääkin tekivät suhteellisen auliisti, mutta nyt tässä uudessa VENNissä näin ei ole. Keittiönne käyttää varmaankin jotain valmista gluteenitonta jauhoseosta, jossa on mukana vehnäjauhoa. Tämän vehnäjauhon kanssa on joskus selittämistä ruokaa tilatessa. Tulee tunnelma, että nyt se asiakas vain haluaa olla vaikea, vaikka näinhän ei ole. Vatsakipua ei viitsi ottaa, jos sen voi välttää. Onko se niin vaikeaa tehdä jotain luontaisesti gluteenittomista jauhoista; riisi, kautta, hirssi ym? Onhan näitä. Teen itse niistä kotileivän ja kahvikaakun ja hyvää on.”
“Ruoka oli hyvää.”
“Palvelu oli hidasta. Ravintola oli täynnä ja jouduimme odottamaan kohtuuttoman kauan palvelua. Lopulta haimme itse ruokalistat pöytään ja etsimme tarjoilijan. Meillä oli varattuna pöytä.”
“Ruokalista ja suurin osa henkilökunnasta!”
“Viimeksi käydessä odotimme ruokia 1,5 tuntia vaikka alussa tarjoilija sanoi että jono on puoli tuntia. Huomasimme myös että ruokiamme ei bongattu heti keittiöön, josta todennäköisesti viive johtui (meidän jälkeen tulleet saivat ruuat ennen meitä.) Ruuissa menee yleensäkin kohtuullisen kauan.”
“Asiakaspalvelu, iloisuus, vaikka oli kiire. Hyvä ruoka ja viini”
“Sopivan erilainen ja hyvä ruoka”
“Musiikki kovalla, meteliä vähän liikaa”
“Nopea, ystävällinen palvelu”
“Vessa kaukana, eikä myöskään lapsiystävällinen sisustus.”
“Ravintolassa on tarjoilijana vanhempi nainen, joka on aivan ihana! - aidosti tulen hänen takiaan ravintolaan. Lista on Ok, mutta voisi taas päivittää ja yrittää vielä erottua muista vastaavista; Hampparipaikkoja on kylällä nyt paljon. Lounassalaatit ovat todella hyviä.”
“Lista rupeaa kulumaan. Hieman sieluton konsepti. Mieluummin vielä lisää omaleimaisuutta ja s-ryhmä pois näkyvistä.”
“Hyvä ja mukava asiakaspalvelu, sekä hyvät annokset!”
“Joskus työntekijät ovat katsoneet asiakasta mutta eivät huomioi kuitenkaan, vaan kääntyvät pois.”