Green Eggin keittiö ei tunne rajoja. Inspiraatio makumaailmaan haetaan ympäri maailmaa ja yhdistellään rohkeasti. Bunit eli täytetyt sämpylät, maukkaat wingsit ja mehevät ribsit muodostavat seikkailunhaluisen ruokalistan ytimen. Itsetehdyt kastikkeet ja lisukkeet takaavat maksimimäärän makua sekä sen, ettet poistu meiltä nälkäisenä. Green Eggin sydän on nimensä mukaisesti vihreä muna eli keraaminen hiiligrilli, joka nostaa grillaamisen aivan uudelle levelille.

Jyväskylän ytimessä sijaitseva rento ja kompakti ravintolamme palvelee viikon jokaisena päivänä. Suosittu lounaamme on katettu arkisin 11-13, joten meillä on helppo piipahtaa nopeasti tai viipyä pidemmän hetken. À la carte-listaltamme poimit helposti alku-, pää- ja jälkiruoat tai jaat useamman annoksen kaverin kanssa unohtamatta annoksiin sopivia juomia. Meiltä voit tilata ruokaa nyt myös kotiin, joten tsekkaa take away-listamme Woltista ja Foodorasta.

 

Nykyisten ravintolarajoitusten valossa olemme auki päivittäin klo18 saakka ja jatkamme take awaylla ma-to 18-20, pe-la 18-22 ja su 18-19. Muista koronapassi aina meille tullessa :)

 

Seuraa mitä me tehdään: @greeneggjkl #eimakuailmantulta #rentoajarajatontabbqta #maksimistimakua

Green Egg

Asiakastyytyväisyys

4,4

Ruoka (4,5)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,4)