Täysin uudenlainen ravintola Jyväskylässä tarjoaa värikästä, itsetehtyä ruokaa uskaliaalla otteella. Maukasta lounasta jatketaan iltaisin à la cartella - ilman kiirettä.

Ravintolan sielu on Big Green Egg-savustusmuna, jonka ansiosta moni annos saa aidon ja luonnollisen savun maun. Talon erikoisuudet, Bunit eli makean suolaiset vehnäsämpylät ja kanakebab, hurmaavat muhkeilla mauilla ja mehevällä koostumuksella. Makunautintoa syventävät omat maustekastikkeet. Green Egg tarjoaa myös kaupungin erilaisimmat siivet.

Aidot, runsaat ja savuisat maut saavat vaikutteita Aasian ja Amerikan katukeittiöistä. Korkealaatuiset raaka-aineet sekä intohimo ruoanlaittoon yhdistettynä rentoon ilmapiiriin ovat toimintamme kulmakivet.

Juomapuoli on maisteltu sopimaan mausteisten street-makujen kanssa, eli ei toki sovi unohtaa oluita, viinejä muita herkkujuomia! Meillä on a-oikeudet.

Maukas, aito ja uskalias ravintola Jyväskylän keskustassa, Kävelykadulla.

Seuraa mitä me tehdään: @greeneggjkl #tottamunassa

Green Egg

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 19.06.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta, viihtyisä tunnelma”
“Erittäin maukasta ruokaa, kiva sisustus”
“Erinomainen ruoka, mukava miljöö”
“Ruoka on hyvää.”
“hyvää ruokaa kohtuu hintaisena”
“Saa vastinetta rahalle, sopivan kokoiset annokset.”
“Meidän tilauksemme ruoat eivät olleet reseptiikan mukaisia, joten siitä miinus.”
“Annokset ovat sopivan erilaisia kaupungin ravintolatarjontaan nähden. Kiva sisustus ja ruoka (tofukulho) maistui todella hyvältä!”
“Annoskoot ovat hintaansa nähden melko pieniä. Myös keittiöstä tuleva ruuan 'käry' oli turhan voimakas.”
“Avokeittiö, jossa kokki ottaa kontaktia asiakkaisiin on valttikortti, jollaista monella ravintolalla ei ole. Naistenpäivän kunniaksi minulle tarjottu ilmainen kuohiviini oli superiloinen yllätys. Henkilökunta oli loistava ja 2-vuotias lapsemme otettiin myös ihanasti huomioon ja lapsen tervehdyksiin, vilkutuksiin yms vastattiin henkilökunnan toimesta, mikä tietysti lisäsi lapsen viihtyisyyttä ja sitä kautta myös meidän vanhempien. Syöttötuoli oli plussaa. Ruoka oli ihanaa, täynnä runsaita makuja ja korianteri vain on jotain niin hyvää, että sitä saisi käyttää minun puolestani vaikka paljon enemmänkin annoksissa. Meille suositeltiin myös tulevaa Syömään-tapahtumaa, mutta valitettavasti emme olleet Jyväskylässä tuolloin. Green Eggin osallistuminen tapahtumaan siten, että lapset saavat tehdä jälkkärit itse, kuulosti nimittäin tosi kivalta. Toivottavasti lapsiperheitä huomioivia tapahtumia on jatkossakin, sillä minun mielestäni myös lapset kuuluvat ravintolaan.”
“En juuri keksi mitään negatiivista miksi en ravintolaa suosittelisi. Jälkkärilajitelman esillepano lautasella voisi ehkä olla hieman viimeistellympi, mutta jälkkärikin maultaan vei kielen mennessään. Nam!”
“Minusta ravintolan yleisfiilis on positiivisesti erilainen ja ruoka on hyvää, toki kokemusta vain kahdelta käynniltä.”
“Ravintolan tilat ovat melko ahtaat ja varsinkin lounasaikaan, kun asiakkaita on enempi, niin jo jono kassalle tukkii ne vähätkin tilat.”
“Maukas ruoka ja erityisen hyvä jälkiruoka ainakin tarjolla olleessa 2 hengen menussa”
“Henkilökunnan olemus oli hieman nuutunut/kyllästynyt, mutta he palvelivat kyllä asiallisesti.”
“Todella hyvä ruoka”
“Rento ilmapiiri, mielenkiintoinen lista”
“Ruoka oli vähän liian suolaista. Metalliset tuolit ei kovin mukavia ja turhan liukkaita.”
“Aina ihana henkilökunta, jännittävät muttei liian eksoottiset makuyhdistelmät, opiskelija-ale, henkilökunta tuntee tuotteet.”
“Ainoa 'miinus' ehkä jälkiruokien hinnat kokoon nähden.”
“Hauska ja erikoinen ruoka. Valkosipulia oli kyllä viimeiksi aivan liikaa”
“Valkosipulin ylikäyttö ja sisällä oleva rasvakäry joka tarttuu vaatteisiin”
“Lounas todella hyvä, vähän erikoisemmat annokset.”
“Ruoka tuli nopeasti ja oli maittavaa.”
“Ostimme bataattiranskiksia kimpassa ja osa meistä söi nopeammin, osa hitaammin. Minusta oli outoa, että viimeisen ei annettu syödä rauhassa, vaan muiden astiat kerättiin pois aiemmin. Ravintola ei ollut sulkeutumassa, jolloin olisin ymmärtänyt kiireen. Outoa oli myös, että nuo bataatit vietiin pois kesken tämän yhden ruokailun, ei kysytty syömmekö ne loppuun, vaan vietiin pois.”
“Ruokaa ei tarvinnut odottaa kauan. Annokset olivat todella maittavia.”
“Liian vähän työntekijöitä, joten joutui odottamaan ruokaa kauan.”
“Hyvä tunnelma, erikoinen menu”
“Ruoka on erinomaista”
“Ruoka ja tunnelma”
“Hyvä henkilökunta, maukas ruoka, lemonade(!!!)”
“Henkilökunta oli kyllä ystävällistä, mutta palvelu ei vielä oikein ollut sujuvaa. Annokset olivat isoja, mikä oli erikoisesti seurueemme miesten mieleen.”
“Hieman sotkuinen kokonaisuus ja ruokailuvälineet, vaikkakin olivat vanhoja, se ei haitannut, mutta itselleni osui likainen veitsi (siinä oli kuivunutta ruokaa).”
“Maukas ja kohtuuhintainen ruoka, hyväntuulinen henkilökunta ja iloinen&rento sisustus.”
“Bataattiranut 6/5”
“Bataattiranut voisi olla isommat ja liian vähän pöytiä”
“Viihtyisä. Ystävällinen palvelu.”
“Melko raskas ruoka. Lisää kevyitä ateriavaihtoehtoja.”
“Ruoka oli erittäin herkullista”
“Uusia, erilaisia, raikkaita makuja. Hinta-laatu suhde erittäun hyvä. Iso plussa että jälkkärilistalta löytyi myös pienempi ja edullisempi jälkkäri!”
“Vaihtelua ruokatarjontaan. Hyvää kohtuuhinnalla.”
“Aika vähän asiakaspaikkoja.”
“Tunnelma, hyvä asiakaspalvelu, tervehtiminen/huomioiminen joka kerta heti sisääntullessa, myös keittiön puolelta. Grillin tuoksu, ruokien asettelu/maku. Myös linjasta hieman rohkeammin poikkeavat jutut menussa. Nuorekas ja rohkea.”
“Eipä mitään. Terassilla ei mukava syödä jos siellä tupakoidaan, mutta muuten kaikki ok.”
“Sisustus, henkilökunta, muualta poikkeava menu”
“Oli todella ruuhkainen päivä ja ravintola oli täynnä ulkoa ja sisältä. Työntekijöitä oli vain kaksi, joista toinen hoiti keittiön ja toinen tarjoilun. Palvelu ja ruuan saanti oli hidasta”
“Erillainen eurooppalainen ilmapiiri. Annokset oli kyllä tosi houkuttelevia.. Henkilökunta oli aika hyvää ja tietenkin tuo ruoanvalmistus tapa oli loistava...”
“Ravintolapäällikkö varmaan nyt ei ole kovin siivousihmisiä.. Selkeesti näki seinistä ja yleisilmeestä että oli likaista. Huomioon otettuna vielä ettei tämä ravintola ole edes kovinkaan vanha. Kaikki astiat olivat käytässnössä likaisia, jotain ruokaa, tahraa yms... Miesten wc:n oven lukko ei toiminutt, joten päädyin pestä siellä vain kädet.”
“Ruoka todella hyvää. Annokset hieman erilaisia kuin muilla ravintoloilla. Hyvä terassi kävelykadun ihmisvilinässä.”
“Hanaolut oli tarjouksessa s-kortilla, silti meiltä (kaksi eri kertaa) laskutettiin täysihinta. Vaikka olimme näyttäneet tilatessamme s-kortin. Huomautettuamme asiasta tarjoilija palautti rahat ja kertoi vian olevan kassaohjelmassa.”
“kiva erilainen sisustus”
“Rento tunnelma, hinta-laatusuhteeltaan hyvää ruokaa, ammattitaitoinen henkilökunta”
“Hyvä ruoka, nopea ja mainio palvelu”
“En keksi muuta kuin metalliset terassikalusteet, jotka kovassa helteessä ei kuumuudeltaan houkuttele istumaan ulkona :D”
“Mukava tunnelma ja maukas, monipuolinen ruoka.”
“Toisinaan välinpitämätön palvelu.”
“Kiva, rento konsepti ja hyvää ruokaa”
“Ei kovin viihtyisä, välillä pitää ihmetellä tehdäänkö tilaus pöydästä vai tiskiltä. Ulkona piti siivota pöytä itse; ruuat tuotiin tuhkasiseen ja likaiseen pöytään... pitäisi olla oma rätti?”
“Aivan mahtavan makuiset, herkulliset ruuat ja juuri hieman valtavirrasta poikkeava ruokalista.”
“Liian pieni toimitila, jännittää aina mahtuuko syömään, koska sitä ruokaa aina niin odottaa.”
“Melko korkeat hinnat varsinkin miettien lähellä sijaitsevaa paikallista, ei ketjustreetfood paikkaa Taikuria, josta saa hyvin samantyylistä ruokaa vähän halvemmalla.”
“Hyvä sijainti, kodikas tunnelma, maukas riittoisa ruoka-annos, ystävällinen palvelu.”
“Musiikki oli häiritsevän kovalla josta huomautimme tarjoilijalle ja hän hiljensi sitä. Tilassa oli myös häiritsevää äänten kaikuvuutta kun nuorisoporukan äänet häiritsivät maidän porukan keskustelua. Jotain 'pehmennystä' seilille tms.?”
“Hyvä kasvisvaihtoehto”
“Ruoka oli vain keskinkertaista”
“Ruoassa tarpeeksi makua. Nopea valmistus. Suhteellisen halpa.”
“Viihtyisä paikka. Mukavaa kun lapsi huomioitiin tuomalla kyniä ja piirustuspaperia pöytään.”
“Lasit olivat likaisen näköisiä. Musiikki liian kovalla aikaiseen iltaan. Suolaa olisi ruuissa voinut käyttää vähemmän, maut kohdillaan muuten mutta hieman jäi janottamaan liika suolaisuus.”
“Jotain sopivasti erilaista!”
“-nuorekas, erilainen ympäristö -ystävällinen palvelu -maukas, erilainen ruoka -hauska ruokalista, joka kertoo annosten sisällön”
“- en suosittelisi kovin ennakkoluuloiselle ruokailijalle; ruoan ulkonäkö, mausteet, tuoksut...”
“Hyvät ruoat”
“Bunit aivan älyttömän hyviä, henkilökunta otti toiveet huomioon ja ravintolan ulkoasu oli tyylikäs ja siisti.”
“Rento paikka, hyvännäköiset annokset.”
“Erilaista ja hyvää ruokaa! Tuntuva opiskelija-alennus. Happy hour!”
“Mahdollisesti liian suppea menu joillekin?”
“Hinta-laatusuhde kohdallaan ainakin lounasaikaan. Vaihtelevat höysteet.”
“Aina ei ihan tarkkaan tiedä mitä ('höysteitä') saa.”
“Erittäin maukasta ruokaa ja isot annokset (ainakin minulle)”
“Ehkä tarjoilijan likainen vaatetus oli hieman outoa.”