Green Egg tarjoaa barbeque ruokaa Aasialaisella twistillä. Olemme erikoistuneet Isoihin makuihin & luotamme rentoon ilmapiiriin. Grillaamme proteiinit Big Green Egg hiiligrillissä.

Listaltamme löytyvät BUN sämpylät, jotka vievät burgerin ja pitaleivän syöjät uudelle levelille. Makua, makua ja Isosti makua! Lisäksi herkulliset alku- pää- ja jälkiruoka-annokset saavat Sinut tyytyväisiksi!

Juomapuoli on maisteltu sopimaan mausteisten makujen kanssa, eli ei toki sovi unohtaa oluita, viinejä muita herkkujuomia! Meillä on a-oikeudet.

Maukas, aito ja uskalias ravintola Jyväskylän keskustassa, Kävelykadulla.

Seuraa mitä me tehdään: @greeneggjkl #eimakuailmantulta

Green Egg

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,3)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 22.02.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rento ilmapiiri. Hyvä vegaaninen ruoka.”
“Ruoka oli aivan mielettömän hyvää! Annokset olivat todella kauniita ja houkuttelevasti koottu. Henkilökunta oli ystävällistä ja tulimme heti huomioiduksi. Mukana oli puolitoistavuotias lapsi. Hänetkin huomioitiin piirustustarvikkeilla. Liitutaulu oli lapsen suosiossa. Olen itse Mikkelistä. Haluaisin tällaisen konseptin näillä herkullisilla ruuilla myös Mikkeliin ja muihin kaupunkeihin. Käyttäisin ehdottomasti! Kyllästynyt vanhaan tarjontaan kuten esim. ABC asemat ja Presso, tällainen ravintola toimisi minulle hyvin myös Prismojen ja ABC asemien yhteydessä! Ehdottaisin tällaista konseptia myös Mäntyharjun S Marketin yhteyteen kahvilapalveluiden lisänä jossa ravintoloilla on ollut huono menestys.”
“Sisääntulo-oven vieressä maassa rivi tuhkakuppeja. Grillin takaseinässä ruskeaa valumaa keittiössä joka näkyi pöytiin. Jotkin menuista olivat ruttuisia. Meiltä kysyttiin burgerbunien pihvien kypsyysastetta. Tilasimme kahdet kypsät, saimme sisältä vaaleanpunaiset. Lisäksi pihvit olivat niin haaleita että kylmenivät syödessä. Annoin silti 9 pistettä koska ruoka oli aivan mielettömän hyvää!”
“Maut, makuyhdistelmät, raaka-aineet, persoonalliset maut”
“Ravintolan kalusteet ovat epäkäytännölliset. Sisustus ei houkuttele jäämään ravintolaan.”
“Loistava palvelu ja erinomainen grillin maku ruuassa”
“Hyvä ruoka, palvelu ja sijainti. Viihtyisä ympäristö.”
“Hyvä ruoka, kiva miljöö”
“Musiikki soi lounasaikaan liian kovalla”
“Erittäin maistuva ruoka. Yllättävän edullinen hintataso. Miellyttävä tunnelma ja henkilökunta. Mielenkiintoinen menu.”
“tunnelma, kiitos henkilöstön”
“Runsaat maut, mukava ja helppo paikka piipahtaa..”
“Ravintola oli aika täynnä, ja tuntui hassulta istua keskellä pientä huonetta, hieman terassivaikutelma sisällä”
“Kivasti myös kasvissyöjälle vaihtoehtoja!”
“Musiikki oli välillä tosi kovalla, vaikea keskustella.”
“Iloinen vastaanotto, nopea palvelu, vaikka useampi pöytä oli täynnä. Ruoka tuli nopeasti ja oli hyvää. Olin edellisen kerran käynyt kesällä, nyt tuntui että listalla oli paljon enemmän hyviä vaihtoehtoja, joten ruuan valinta oli vaikea. Ruuat olivat sopivan hintaisia, ei liian kallista tai halpaa. Etenkin viime kerran jälkeen suosittelen!”
“Ei vähennä halukkuutta suositella, mutta vain yksi vessa miinuspuoli.”
“Ruoka oli huikeaa ja hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdillaan.”
“Jos en olisi ollut paikallisessa seurueessa, joka suositteli ravintolaa, en olisi valinnut sitä itse, koska ulkopuoli ei ollut sisään houkutteleva.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma.”
“Rento tunnelma ja hyvä ruoka.”
“Aika pieni.”
“Selkeästi erilainen tarjonta ja makumaailma verrattuna muihin keskustan ravintoloihin”