Frans & Sandra on elämäniloinen kaupungin ranskalaisin ravintola jossa sinä olet odotettu vieraamme. Meillä kohtaavat herkulliset ruoat, laadukas viinivalikoima ja persoonallinen palvelu. Arkipäivisin tarjolla on myös maistuva lounas monipuolisen salaattipöydän kera.  

Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 13.01.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Korona-aikana väljyyttä ja hinta-laatusuhde ok”
“Mukavan rauhallinen paikka”
“Mukava paikka ja ketjuravintolaksi hyvä ruoka”
“Yleensä täällä on ollut hyvää ruokaa joskus pihvit ovat sitkeitä kuten viimekerralla ja muulloinkin”
“ystävälisyys, avoinna myös su”
“Mukava ravintola”
“Annan aina toisen mahdollisuuden. Ruoka oli maultaan ihan ok. Tuli myös nopsaan. Salaattipöytä oli synkkä ja sekava. Jotenkin muutenkin liian ahtaasti salaattipöytä siinä tiskin vieressä. Pitäisi myöskin olla väriä, raikkautta salaattipöydässä. Ravintola tuntui myös jotenkin hämärältä ja ahtaalta siitä alkuosastaan.”
“Lounastarjoilu joustavaa ja salaattipöytä runsas. Ruoka hyvää ja tarjoillaan pöytään. Ei tarvitse myöskään itse viedä ruokailuvälineitä pois. Hyvä palvelu. Kiitos.”
“Tänä korona aikana kaikki sujui, joten rajoitukset huomioiden, syömään vaan ??”
“Nirsoinkin lapsi söi koko annoksen lohta :)”
“Ravintola on hyvä Jyväskylän valikoimassa. Hintataso on aika korkea ottaen huomioon ettei kyseessä kuitenkaan ole 'fine dining' tasoinen paikka. Ok ravintola.”
“Viihtyisä ja ammattitaitoisesti hoidettu paikka.”
“Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta, ruoka maukasta ja taidolla laitettua. Tunnelma rauhallinen, vaikka asiakkaita melko paljon siihen aikaan.”