Frans & Sandra on elämäniloinen kaupungin ranskalaisin ravintola jossa sinä olet odotettu vieraamme. Meillä kohtaavat herkulliset ruoat, laadukas viinivalikoima ja persoonallinen palvelu. Arkipäivisin tarjolla on myös maistuva lounas monipuolisen salaattipöydän kera.  

Tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,2

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Ystävällistä ja ammattitaitoista henkilökuntaa, maistuvia ja kauniisti asteltuja ruoka-annoksia keittiöstä! Ja viihtyisyyteen hotellissa panostettu paljon, kauniita valokoristeita ja asetelmia! "”
“Annoksissa oli maut kohdillaan ja pihvin paisto oli onnistunut täydellisesti. Meni heittämällä top 5 pihveihin kautta aikojen.”
“"Aina hyvä asiakaspalvelu, miellyttävä miljöö ja ihana ruoka!"”
“Viihtyisä paikka josta sai hyvää palvelua.”
“ok”
“Toinen yöpymisemme hotellissa oli miellyttävä myös illastamisen suhteen. Ei valittamista.”
“Hyvä lista”
“Hyvä ruoka. Hyvä palvelu. Siisti ruokapaikka. Kun käymme Jyväskylässä käymme aina ruokailemassa samassa paikassa. Olemme tyytyväisiä.”
“Henkilökunnan avoin kohtaaminen asiakkaan kanssa ja ammattitaito. Minun oli helppoa tilata ja kysellä eri vaihtoehtoja ja sain niinhin hyvin vastaukset. Myös ravintolanne tilat ovat viihtyisät. Kiitos??”
“Homma toimi”
“Lounasruokailu sujuu nopeasti ja palvelu on hyvää. Ruoka erinomaista ja salaattipöytä on runsas.”
“"Aivan loistava tarjoilija, pihvi täydellinen!"”
“Hyvä ruoka.”
“Lounassalaattipöytä on aina aivan ihana”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“Tarjoilija ei antanut ammattimaista vaikutelmaa. Hieman tökkivää palvelu. Vaikutti aloittelevelta. Ehkä hän oli hieman jännittynyt”
“Kaikki sujui todella hienosti.”
“Ruoka oli hyvää ja ilmapiiri rauhallinen. Mukava seurustella ja viettää aikaa ystävien seurassa.”
“Kaikki hyvim”
“"Hyvä ruoka, hinta-laatusuhde ok, ystävällinen henkilökunta, koronapassi käytössä"”
“Kaikissa kaupungeissa kokemus ei aina ole ollut näin positiivinen.”
“Kokonaisuus oli minua miellyttävä.”
“"Olemme olleet täällä ennenkin. Jos mietitään minne mennään, tie vie todennäköisemmin tänne tai Jaloon"”
“"Odoteltiin aika kauan laskua ja joutui huhuilemaan sen perään. Ehkä kyseessä oli ""vuoronvaihto"" niin unohduimme tarjoilijalta pöytään."”
“"Hyvää ruokaa, kiva tunnelma."”
“Katso edelliset vastaukset.Mukava ensi kertaa kaikkinensa.”
“"Hyvä palvelu, maistuvaa ruokaa ja helposti lähestyttävä ilmapiiri"”
“Hinta laatusuhde ok”
“Palvelu pelasi ja ruoka oli hyvää”
“"Ruokaa joutui odottamaan liian kauan, henkilökunta oli pienestä asiakasmäärästä huolimatta poissaolevaa ja palvelusta jäi hieman etäinen olo."”
“kohtuullinen hinta-laatusuhde”
“Palvelu on ystävällistä ja kohteliasta. Salaattipöytä on vaihteleva ja herkullinen. Lounas tulee nopeasti pöytään ja on herkkullista. Vielä kun nuhanenille olisi kunnon ukaasit ja koronapassit myös lounasaikaan niin olisi 10+. Kassalla palveli hyräilevä kaunis n.30v nainen. Lisää hänen kaltaisiaan asiakaspalvelijoita teidän muihinkin toimipisteisiin!”
“Ensimmäinen kokemus oli kokonaisuudessaan hyvä.”
“Läpikulkua liikaa”
“Hyvä ja sopivan nopea palvelu. Ammattitaitoinen ja mukava tarjoilija. Erittäin hyvät ruoat.”
“"Rauhallinen,taattua laatua"”
“"Ruoka oli huoltoasema tasoinen, kuiva kanafile ja ranskalaiset. Hyvä salaattipöytä pelasti."”
“"Kun kirjauduimme hotelliin niin meille kerrottiin jo, että ravintola on koko illan täysi. Vastaanottotiskillä henkilökunta pahoitteli tätä, mutta ohjeistivat silti kääntymään vielä ravintolan puoleen. Ravintolasta, kun kyselimme pöytää, niin he vastasivat tosiaan olevan täysi. Kuitenkin ruokaa voisi tilata huoneeseeen. Päätimme tilata ruuat huoneeseen, jotka olivat sitten ~30 minuutin kuluessa tilauksesta valmiina. Saimme puhelimitse tilauksen yhteydessä, kuten ruuan noudon kanssa ravintoltalta hyvää palvelua. Valitettavasti palaute ei täysin kohdannut tyytyväisyytemme kautta, mutta meillä jäi erittäin hyvä fiilis palvelusta ja ruokailusta. Kiitos ruokailun järjestämisestä kuitenkin. "”
“"Viihtyisä ravintola, hyvä palvelu ja maistuva ruoka."”
“"Kokonaisvaikutela; palvelu, ruoka ja juoma sekä hinnoittelu oli erittäin positiivinen kokemus"”
“"Miljöö oli mukava, mutta ruuan maussa olisi parantamisen varaa."”
“"Ruokalista on monipuolinen ja syötävää löytyy moneen makuun, minkä vuoksi ravintola on helppo valinta etenkin silloin, kun syömään haluaa lähteä useamman ihmisen voimin. Ruoka oli maistuvaa ja ravintolaelämys jäi kaikin puolin miellyttäväksi."”
“Hyvä ruoka”
“Ei ole mitään syytä miksi en”
“"Ihmisiä oli paljonkin, mutta kaikkialla oli niin rauhallista. Ruoka oli taivaallisen hyvää."”
“"Palvelu oli pitkään aikaan parhaassa päässä kokemuksistamme, ykkönen pariin vuoteen suomalaisin voimin Annoksien ajantasaisuus, ruokajuomien tarjoiluhetki ja suositus perfekt . ""Aidon tipin paikka"""”
“Varma hyvän ruuan paikka ja hyvä lastenlista”
“"Palvelu hyvää, ruokalistassa voisi olla enemmän vaihtuvuutta."”
“"Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta"”
“"Sen jälkeen, kun pääsin/pääsimme pöytään palvelu oli erittäin mukavaa, sopivan rentoa ja mutkatonta. Ruoat (3 ruokalajin ateria) olivat oikein herkullisia ja niihin suositellut juomat täydellisesti osuvia. Pöytään pääsemistä piti odottaa varsin kauan, vaikka ravintolassa ei ollut paljon muita asiakkaita (klo 15 lauantaina)."”
“Hyvä ruokalista.Jokaiselle löytyy varmasti mieleistä ruokaa. Hintakin on ihan kohdallaan.”
“"Todella ystävällistä ja palveluhenkistä henkilökuntaa töissä :-) Saimme erikoiskohteluna pöytäämme kukkavaasin, johon saimme laittaa kukkakimpun porukkamme juhlakalulle. Tärkeä pieni ele, jota arvostimme suuresti. Muutenkin kaikki sujui erinomaisesti. Kiitos!"”
“"Tilaamani ruoka oli erinomaista! Ja palvelu ystävällistä ja ammattimaista ja myös iloista, mikä vaikutti myös meidän fiilikseen."”
“"Mukava, rauhallinen, hyvä ruoka, miellyttävä henkilökunta."”
“"Tarjoilija hieman töpeksi ja poro oli aika sitkeää, mutta kaikki muu ihan hyvin."”
“Hyvällä paikalla Nopea palvelu Monipuoliset tuotteet”
“"Ruoka oli hyvää, palvelu hitaanlaista, mutta ystävällistä. Miljöökin miellytti."”
“Viihtyisä paikka ja hyvä palvelu ja ruoka!”
“Palvelu oli tosi mukavaa ja tarjoilija oli huippukundi! Suosittelinkin jo!”
“Sisäfilepihvi oli erinomaisen hyvä ja murea.”
“"Muuten kaikki oli ihan hyvin, mutta tarjoilija oli noussut väärällä jalalla sängystä."”
“Kaikki toimi hyvin ja oli hyvä palvelu.”
“Leppoisa ja mutkaton”
“Mielestäni ravintolan hinta-laatu suhde on erinomaisesti kohdallaan.”
“"Vuosi sitten työporukan/eläkeläisten kanssa kävimme pikkujoulua viettämässä ja valitettavasti saimme täysin mautonta kalaa, en siis usko, että saan toista kertaa ystäviäni palaamaan ko paikkaan."”
“Tunnelma ja palvelu oli erittäin lämminhenkistä. Ravintola oli rauhallinen ja viihtyisä. Ruoka oli enemmän kuin 10 (simpukat) perheestämme muutama otti muuta ruokaa kuin simpukat ja olivat myös hyvin tyytyväisiä”
“Hyvää ruokaa”
“Hyvä ruoka ja ihan siisti ravintola.”
“Palvelu sujuvaa ja nopeaa”
“"Ystäväni ovat melkein kaikki, kuten perheeni jäsenetkin, kriittisiä luonteeltaan, joten en koskaan ylistä yltiöpäisesti. Kukin saa arvioida omakohtaisesti. Ravintolannehan on nykyään bistro. Se ei tarvitse olla aivan huippua, koska sinne voi mennä rennosti kuin englantilaiseen bubiin."”
“Sieltä saa laadukasta kalaruoka”
“"Hyvä ruoka, miellyttävä ilmapiiri perheen kanssa aterioimiselle."”
“"Perheemme luottoravintola, jonne mieluusti vien myös vieraitani."”
“Lounas salaattipöytä on kaupungin paras”
“"Palvelu pelas ja tarjoilia osasi suositella lisämyyntiä(itse markkinionti ammattilainen) Esim juomia ja jälkiruokia ja merkillepantava, että tarjoilioilla luonteva pirteä olemus, ei ylitsevuotavan teeskentelevä ????"”
“Hyvä hotellin oma ravintola!”
“Mukava paikka ruokailla”
“"Frans&Sandra on viihtyisä paikka, palvelu erinomaista ja ruoka todella hyvää. "”
“Hyvä ruoka ja hyvä palvelu.”
“"Ruokalistassa ei ollut omaan makuun selkeästi houkuttelevia vaihtoehtoja, vaikka tilattu ruoka hyvää sitten oli kyllä."”
“"Asiakaspalvelu oli erittäin hyvä, meillä ei ollut varausta, mutta Joona/Joonas (olisiko ollut vuoropäällikkö) sai meille paikan ja vielä haluttuun kellonaikaan, ruoka oli hyvää ja meitä palveltiin hyvin, kyseltiin maistuuko, haluammeko juotavaa lisää yms. Tunnelma oli hyvä. Ehkä ainoa pieni miinus kun muut hotellin asiakkaat kävelevät siitä keittiön ja salin välistä, välillä oli kyllä aikamoinen trafiikki, se vähän pilasi tunnelmaa. "”
“"Tarjoilija oli aivan ihana ja eläväinen! Ruoka oli ihan ok, mutta lohiannos vähän persoonaton/mauton. Kyseinen menu oli kyllä kokonaisuutena hyvä."”
“Mielettömän hyvä salaattipöytä!! Ruuat maukkaita. Mies tarjoilija (tummempi) erittäin mielyttävä käytös. Tosiaan tunnen itseni tervetulleeksi!!”
“"Pyörätuoliliikkujalle helppo ja avara sisustus. Hieman miinusta ongelmista wc pääsyn kanssa. Asia varmasti hoidossa koska kyse oli hissistä. Palvelu oli hyvä, ei liian kiireinen ja ystävällinen huolehtiva. Miinusta annan laskutuksen aikana kysytysyä tipin antamisesta. Tippihän ei kohdistuva asiakaspalvelijalle, vaan S-ryhmälle"”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu, mukava rauhallinen ympäristö"”
“Ruoka maistui ja palvelu oli sujuvaa”
“Hyvä sijainti. Toiminta ripeää.”
“olen suositeelut aiemminkin on hyvä paikka”
“Hyvä ravintola”
“"Homma toimii ja tutut kuviot varmistavat asioinnin. Toive ruokalistalle: Pankaa jku -70 luvu hitti listalle, esim. läskisoosi, valkosipuli sisäfilepihvi!"”
“"ruoka ja juoma olivat maistuvia tarjoilija Joona oli aivan oma luokkaansa, ammattitaitoinen, huumorintajuinen, kohtelias,osasi ""lukea "" asiakasta, sai meidän viisi henkisen porukan hyvälle tuulelle"”
“"Ystävällinen palvelu, kaikki toimi ja ruoka oli hyvää"”
“"Olimme työreissussa ja söimme ravintolassa saapumispäivän iltana. Yritimme seuraavanakin iltana toisella pienellä kokoonpanolla tulla syömään, mutta emme mahtuneet hotellin ravintoloihin. Suosittelin siis jo ravintolaa. :)"”
“"Viihtyisä paikka, ammattitaitoinen ja ystävällinen hlökunta. Ruoka oli hyvää. Vain pieni miinus pääruuan annoskoosta, saisi olla aavistuksen isompi, etenkin miehille."”
“"Hyvä ruoka. Oli helppo tulla, kun asuimme hotellissa. Vastaanottanut tarjoilija oli hieman tykeähkö, pöydässä oikein ystävällisiä "”
“Kaikinpuolin ok”
“Saatiin huono pöytä”
“"Ravintola on helppo valinta samassa hotellissa yöpyville ja on tunelmaltaan, palvelultaan ja ruuan laadultaan kohtuullinen. Ralliviikonloppuna tunnelma oli levoton."”
“"Usean kerran kokemuksesta voin suositella, ruoka on aina ollut hyvää ja palvelu iloisen ystävällistä"”
“hyvä meininki”