Arki erottaa, Amarillo yhdistää! 

Uudistettu Amarillo Jyväskylä yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään ravintola Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!

Uudistettu lounas arkisin ma-pe klo 11-14.

Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,7)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 23.04.2019 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua”
“Seurueeseemme kuului yksi vegaani. Pääruoan hän löysi helposti, mutta oli todella suuri pettymys ja todella ikävää kun muut söivät jälkiruokaa ja hänelle ei ollut edes vegaania jäätelöä. Tästä todella iso miinus.”
“Hyvä ruoka. Tunnelma.”
“Jaettavat platterit maistuvia”
“Hälyisä”
“hyvä ruoka, ystävällinen hlökunta”
“keskellä ruokasalia oli kova veto, kylmä”
“Viihtyisä paikka! Ruoka moitteentonta! Rento ja mukava henkilökunta. Ruokailijoille tilaa riittävästi. Hinta/laatusuhde hyvä!”
“Tunnelma ja henkilökunta”
“Uusi kummallinen tippisysteemi. Ei ole kiva kun tippiä kysytään jo maksu vaiheessa.esim jos ei ole paljoa jättää,hävettää siinä tarjoilijan edessä jättää muutamat roposet.”
“Hyvä asiakasomistajaviinitarjous.”
“Ruokalista kaipaa uudistamista.”
“Takuuvarma menu”
“Lapselle ei ole riittävästi tekemistä. Toki lapsemme on vilkas ja en käynyt ravintolan joka kolkassa, mutta leikkipaikasta ei ainakaan erikseen mainittu.”
“Palvelu oli ammattitaitoista, ystävällistä ja meitä huomioitiin koko vierailun ajan säännöllisesti, ei tarvinnut etsiä tarjoilijaa. Ruoka oli hyvää.”
“Hyvä asiakaspalvelu!”
“Ruoka oli liian suolaista ja/tai tulista,en pystynyt syömään kuin osan! Mutta nämä ovat makuasioita!”
“Asiakaspalvelu on hyvää. Hinta-laatu-suhde toimii.”
“Ruoka oli hyvää ja yleisilme siisti”
“Lounasaikaan joutui odottaa jonkin aikaa ennenkuin pääsi pöytään. Eli jos haluaa kiireellisesti syömään ei Amarillo välttämättä ole hyvä vaihtoehto”
“Hyvä sijainti, kohtuulliset hinnat, musiikki ei soinut liian kovalla, tilava paikka”
“Ruokalista aika yksinkertainen. Alkuruuat tulivat hitaasti vaikka niitä suositeltiin juuri sillä, että ne tulisivat 10min sisällä. Ei kovin romanttinen tunnelmaltaan, sopii kaveriporukalle tai työporukalle.”
“Chicken Pocket”
“Kaipaisin monipuolisempia lisäkevaihtoehtoja. Esim. Ranskisten tilalle ristikkoperunat”
“Mukava terassi ja avarat sisätilat.”
“Liian vähän henkilökuntaa. Joutuu odottamaan ja jonottamaan tiskillä liiankin kauan.”
“Hyvä ruoka ja palvelu!”
“ruokalista ja sen vaihtuvuus ja rento välitön tunnelma . myös näin keski-ikäiselle”
“Hyvää ruokaa”
“Mukava tunnelma, ystävällinen henkklökunta”
“Tunnelma,monipuolinen ruoka,ystävällinen henkilökunta”
“Kaunis miljöö, kivat työntekijät.”
“Yleiskokemus.”
“Musiikki liian äänekästä.”
“Hyvä ruoka, hyvä palvelu. Nopea tarjoilu.”
“Tällä kertaa mitään negatiivista ei osunut kohdalle.”
“Tarpeeksi yksinkertaiset annokset, mutta silti monipuolinen tarjonta sekä sopiva hintaluokka.”
“Musiikki liian kovalla ja meidät ohjattiin ravintolan ruuhkaisimman alueen pöytään, vaikka peremmällä olisi ollut rauhallisempiakin paikkoja.”
“Henkilökunta oli mukavaa, opiskelijat otettiin mielellään vastaan”
“Seurueemme jälkeen saapunut seurue sai ennen meitä palvelua”
“Erittäin mukava henkilökunta”
“Base burger tarjoiltiin paperipussissa kun kuuluu konseptiin. Jos haluan burgerin pussissa ja sotkea sormet majoneesiin niin käyn vaikka Hesellä. Lautanen takaisin kiitos.”
“Ruoka on hyvää, lämmintä kiireisinäkin iltoina ja annokset suuria.”
“Joskus tarjoilija saattaa istahtaa pöytään asiakkaiden keskelle tilauksen oton ajaksi tai kiivetä tuolille pyyhkimään korkeammalta muttei pyyhi sitä sen jälkeen ja joku istahtaa siihen illalliselle kohta.”
“kaikinpuolin hyvä”
“Liian vähän rauhallista ateriointitilaa. Kaipaisin omia 'loosseja' missä ruokailla ja jutustella rauhassa.”
“Wc:een löytäminen oli vaikeaa isälleni joka ei tiennyt missä se oli. Ei opasteita vessaan. En tiennyt vessaan pääsyn muutoksista sitten viime käynnin. Joten wc maksu hämmensi. Ei ollut kolikoita mukana. Kysymällä selvisi ettei tarvitse maksaa vaan käytetään koodia. Wc käytännöt voisi kertoa heti kun tullaan tilausta hakemaan.”
“Hyvä ruoka”
“Henkilökunta puhui keskenään liian äänekkäästi”
“Vaunujen kanssa tulevia voisi huomioida paremmin, kuten yleensäkin Suomessa. Hinnat aika kovia verrattuna vastaaviin paikkoihin. Muuten varma valinta lauantain lounaalle.”
“Loistava henkilökunta eritoten mies vp salilla”
“Meitä palvellut tarjoilija oli mutkaton ja iloinen. Oikein positiivinen mielikuva jäi hänestä. Positiivista oli, että kasvisruokakin oli 'kunnon mättöä' ja hyvää eikä vain perus tofua salaattipedillä :D”
“Maine. Amarillolla ei ole kovin kummoinen maine tuttavieni keskuudessa (n. 30-vuotiaat akateemiset henkilöt) mutta oma kokemukseni yllätti minut!”
“ystävällinen henkilökunta ja hyvää ruokaa :)”
“Olen käynyt paljon täällä ja ain olen ollut tyytyväinen!Ruoka on ollut hyvää ja on ollut miellyttävä viedä ystäviä myös!Nyt olimme perheellä ja käydäänkin aina täällä jos haluamme nauttia hyvästä ruuasta!Sana on kiirinyt ja ystävämme myös on tykästynyt paikkaan!Kiitos!”
“Meininki ja etenkin kokit ovat todella ammattitaitoisia ja ystävällisiä.”
“Välillä näyttää ja vaikuttaa siltä että keittiön henkilökuntaa on liian vähän.”
“-Mukava henkilökunta -Hyvä ruoka -Tunnelma sekä mukavasti onnistunut remontti”
“Remontin jälkeen oli viihtyisämpi paikka, kuin ennen.”
“Hinnat olivat nousseet ihan hirveästi, saman burgerin sai 5e halvemmalla ennen remppaa. Hanaolut maksoi enemmän ku Helsinki-Vantaan lentokentällä! Viineistä kysyessä ei tullut tarjoilijalle mieleen kertoa, että ottakaa nyt koko pullo mielummin, kuin kaksi 16cl lasillista, koska maksoimme enemmän puolikkaan viinipullon määrästä!”
“Ruoka on hyvää”
“Ravintolassa positiivinen henki. Ruokaa ei tarvinnut kauaa odottaa”
“Ruoka oli erittäin hyvää”
“Palvelu oli parantunut hirveästi ja viime syksynä huomasin että ruuan taso oli myös noussut.”
“Aikaisemmin wc, mutta nyt ei tullut testattua.”
“Todella ystävällinen ja nopea palvelu. Ruuat tuli reilu 5min sisään tilauksesta, en ikinä ennen ole s-ryhmän ravintoloihin ollut näin tyytyväinen!”
“Työntekijöiden välinen hyvä ilmapiiri oli aistittavissa ravintolassa. Tulisesta ruoasta vinkattiin minulle ennen tilausta, en ollut tajunnut että yksi liekin kuva voisi olla kovin tulinen burger ateria, kun yleensä muualla tulisuus merkitty 1-3 chilillä. Vaihdoin kastikkeeni ja hyvää oli!”
“Tarjoilija ei osannut kertoa tarkemmin edellä mainitun burger kastikkeen tulisuutta, joten jäi aavistuksen harmittamaan olisiko sitä pitänyt maistaa? Kummisetäni söi kyseisen aterian ja hänen mielestä se ei ollut kovin tulinen.”
“Jää hyvä mieli ja maku pitkäksi aikaa. Sopivat annokset ettei jää helposti nälkä.”
“Chicken pocket ja Sanna ??”
“Rento, kiva, siisti paikka jossa mukava henkilökunta??”
“Aika pitkä aika tilauksen ja ruuan saamisen välillä, ollut samallainen ennenkin vaikka palautetta on annettu. Onko liian vähän kokkeja?”
“Lounaalla maksaminen ja ruuan pöytään tulo kestää liian kauan nykyisin ihmisillä lyhyet lounastauot.”
“Ravintolaremontti kannatti. Tilat ovat siistit. Ruoka on perushyvää, ei aiheuta mitään vau-efektiä.”
“Kello oli lähes 22, kun saavuimme ravintolaan. Jouduimme odotamaan ruokaa reilusti yli tunnin. Saavuttuamme, ei puhuttu mitään viiveestä. Paikka oli aika täynnä, mutta vaikutti siltä, että suurinosa oli jo ehtinyt saada ruokansa.”
“Mimmi oli hyvä tarjoilija.”
“Viihtyisä ja rento paikka. Hinta-laatusuhde on hyvä. Ei ehkä yllätyksiä, mutta ei pettymyksiäkään.”
“Palvelu on ollut hitaan puoleista. Kannattaa olla ruoka valittuna valmiiksi, kun ensimmäisen ja toisen kyselyn välissä voi kestää kauan.”
“Hyvä ruoka ja tunnelma??”
“ruoka ja palvelu oli hyvää”
“Ruoka oli todella hyvää.”
“Mukava henkilökunta ja todella maukas ruoka. Iso kiitos :)”
“Pöytä oli lähellä vessaa, ja ilmastointi oli siinä kohtaa jotenkin todella kylmällä, paleli koko ajan”
“Musiikki liian kovalla”
“Asiakkailla oli hyvä fiilis.”
“Keskeinen sijainti, helppo tulla”
“Ravintolan uudistuksen myötä palvelu on todella paljon hidastunut aiemmista vuosista. 'sisäänheitto' sujuu nopeasti mutta siihenpä se sitten jääkin. Tilausten vastaanottamisessa kestää todella kauan ja juomien sekä ruokien tuonnissa vielä kauemmin. Tämä kokemus ei perustu yhteen kertaan vaan useampaan kertaan, enkä usko että on aina vaan sattumaa. Viime sunnuntaina ei edes ollut paljon asiakkaita mutta ruoan saamisessa kesti melkein tunti. Myös menu on todella suppea, eipä ainakaan ruoan valitsemiseen mene kauaa aikaa :) Ja vielä yksi juttu joka ärsytti oli tipin pyytäminen kalliiden ruoka-annosten lisäksi. Tarjoilija seisoi olan takana kun maksoin kortilla ja sanoi että tippiä voi maksaa mutta halutessa myös ohittaa...”
“Silloin kun kävimme Ravintola oli pukkattu liian täyteen ja ruokaa saimme odottaa 1h 5min. Vaikka ilmoitettiin että enintään n. 45 Min ??”
“Tarjoilija oli todella outo. Kävi pöydässä jatkuvasti kyselemässä ja jäi seisomaan pöydän viereen (=ei tajunnut poistua). Tämän vuoksi jutut keskeytyi koko ajan. Lisäksi ilmoitti vasta ruokien tilaamisen jälkeen, että keittiössä on 50 min jono!!!”
“Ruoka oli älyttömän hyvää. Henkilökunta oli mukavaa. Maitoallergikollekkin löytyi tarjoilijan kanssa helposti syötävää. Tarjoilija Ella hoiti hommansa erittäin hyvin.”
“Tunnelma ja ruoka”
“Pieni valikoima listalla lounasaikan ja liian tulisia vaihtoehtoja minulle.”
“Hauska ja ammattitaitoinen tarjoilija (mies)”
“yleisilme ja palvelualttius”
“Hyvä ruoka ja palvelu =)”
“Kaikki <3”
“Hyvä tunnelma ja ruoka.”
“Laskun saaminen kestää aina kauan viimeksi meni vain 30min, että sen sai. Lisäksi, kun sieltä saa pepsiä coca-colan sijasta”
“Tarjoilija oli hymyilevä, avulias ja miellyttävä. Pöydän odottamisaikana tarjoilija toi alkupalat ja juomaa. Odotusaika meni siis rattoisasti. Lisäksi pöytäänohjauksen jälkeen hän hienosti kiireestä huolimatta huomioi meitä hymyssä suin. Todella asiakaslähtöistä ja mukavaa! Tarjoilijan hymystä jäi hyvä mieli ??”
“Menu aika suppea nykyään.”
“Ystävällinen henkilökunta ja ruoka hyvää”
“Annosten hinnat ovat kokemusten perusteella nousseet jonkin verran, vaikka laatu pysynyt samana. Vesi maksaa erikseen.”
“Maistuva ruoka, hyvä tunnelma ja mukava henkilökunta”
“Annosten hinnat kohonneet jonkin verran, vaikka laatu on pysynyt samana. Vesi maksaa erikseen.”
“Sijainti, henkilökunta, hyvä ruoka”
“Hyvä ruoka, tunnelma sekä se, että Amarillo on todella hyvällä paikalla.”
“Aina yhtä hyvä ja viihtyisä paikka??”
“Pienet annokset. Tiskin takana ollut työntekijä ei huomioinut tuloamme millään tavalla, vaikka seisoi parin metrin päässä tullessamma ravintolaan. Tervehtiminen ei vie aikaa.”
“Ravintola oli kotoisa, tilaa lounasaikaan oli hyvin.”
“Ruokailun aikana käytiin usein kysymässä viihtymisestä. Kun olisimme maksaneet, henkilökuntaan ei saanut enää kontaktia. Lopulta menimme maksamaan tiskille. Ehkä tämä oli tarkoituskin, mutta siinä tapauksessa sen olisi voinut kertoa jo aiemmin.”
“Tarjoilija, joka huolehti pöytäseurueestamme oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Mukavaa huumorintajua myös sekä suosituksia ruokien/juomien suhteen. Ensimmäinen kertani teidän ravintolassa ja antoi hyvän ensi vaikutelman. Tulen varmasti uudelleen. Kiitos teille kokemuksesta.”
“Oli la ilta kun kävimme, seurueeni odotti 30 min ensin että pääsivät pöytään istumaan ja pääruuissa meni yli tunti että saapuivat pöytään. Itse tulin paikalle heidän jälkeen ja tilaamani ruoka saapui alle 10 minuuttiin eli upea paikko niin sanotusti seurueeseen verrattuna.”
“Hyvät tarjoilijat ja maistuvat ruuat”
“Joskus virheitä tilauksessa ja ruuat luvattua enemmän myöhässä”
“Tarjoilu oli hyvää,jouhevaa ja nopeaa.Ruoka oli hyvää.”
“söin kikhernepihvisalaatin ja oli helvetin hyvä!”
“Mainiot soosit!”
“Ystävälliset tarjoilijat. Erittäin maukas ruoka. 0.6 l:n tuoppi Alkoholitonta olutta!”
“kesällä aurinko paistaa juuri sopivasti työpäivän jälkeen terassille ,??”
“nyt en ole remontin jälkeen käynyt mutta aiemmin wc sisäänkäynti liian sokkeloinen”
“Kiva paikka tulla kavereiden kanssa”
“Hyvä ruoka ja henkilökunnan hyvä huomioiminen kun unohdin huivin ravintolaan. Hyvää palvelua.”
“Hyvä ruoka”
“Henkilökunta ei huomioinut meidän 6 hengen seuruetta kun odotimme takit päällä laskua. Henkilökunta kysyi otammeko jälkiruokaa ja emme ottaneet, mutta laskua ei tullut missään vaiheessa ennenkun mentiin tiskille jonottelemaan ja odottamaan että meidät huomattaisiin”
“Hyvä ruoka”
“Tippi systeemi”
“hyvä tunnelma, halpa opiskelijaburgeru”
“vähän liian avoin, vanhassa amarillossa oli loosseja, joissa oli privaattia tunnelmaa”
“Atmosphere is very nice and food is very delicious”
“a little bit noisy when it is crowded”
“Ravintolan uusi ilme on hieno”
“Ruokalista on supistunut rajusti”
“Henkilöknta oli joustavaa ja teki kaikkensa, että meille järjestyi pöytä täpötäydessä ravintolassa.”
“Ravintola on hieman ahdas ja meluisa ja vessat todella kaukana.”
“Erittäin hyvä asiakaspalvelu”
“Ruokalista on huonontunut viime kerrasta (tämä koskee Amarilloa ylipäänsä, ei niinkään ainoastaan Jyväskylän Amarilloa)”
“Ruuat hinta/laatusuhteeltaan hyviä. Lista monipuolinen.”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Viihtyisä paikka ja hyvä ruoka.”
“Joidenkin ruokien hinnat ovat tosi korkeat esim salaattiannosten.”
“Viihtyisä olohuonemainen/ kotoisa tila. Ihana henk kunta erityisesti Espanjasta kotoisin oleva mies tarjoilija!”
“Pääkallo kuvio ei keski-ikäistä inspiroi.... Sisustus muuten rento.”
“Uusittu sisustus oli siisti ja toi ravintolaan selkeyttä.”
“Uusi, raikas ilme! Perusvarma ruokapaikka.”
“ei kovin intiimi paikka. jos haluaisin keskustella rauhassa jonkun kanssa, menen toiseen ravintolaan”
“Helposti lähestyttävä ja simppeli menu. Kivat työntekijät!”
“Loistavat tarjoilijat! Kiitos Ipa nimiselle tarjoilijalle!”
“Ruoka! Texas hot pete takaisin!”
“Siistimpi ja viihtyisämpi paikka kasvojenkohotuksen jälkeen”
“Siellä on mukavan leppoisa tunnelma ja sen aistii että on tosi hyvä työilmapiiri. Asiakaspalvelu on vertaansa vailla.”
“Hyvä ruoka, viihtyisä tila”
“Huono olutvalikoima”
“Loistavaa palvelua, ruokaa ja tunnelmaa.”
“Siisti ravintola, ruuan sai nopeasti.”
“Ravintolassa oli tilaa, mutta asiakkaat laittiin istumaan pienelle aluelle. Olisi lisännyt kaikkien muiden viihtyvyyttä kun ei olisi tarvinnut istua noin tiiviisti, syömässä oli humaltuvaa opiskelijaa, äänekästä lapsiperhettä ym.”
“Hauska henkilökunta”
“Jonottaminen/palvelun kesto”
“Takaosa ravintolaa aika kolkon oloinen.”
“Erittäin ystävällinen henkilökunta”
“Kasvisruokavaihtoehdot aavistuksen niukat. Ruuassa kesti noin 1,5h tulla, tästä tosin varoiteltiin etukäteen joten asia oli tiedossa. Siitä huolimatta melko pitkä aika odottaa.”
“Tarjoilijamme oli todella ihana ja osasi suositella juuri oikeita tuotteita. Onneksi tällaisiakin asiakaspalvelijoita on vielä olemassa :)”
“Valkosipulijalopenodippi! PARASTA! Ja sisustus on tosi kiva, paikka on viihtyisä.”
“Ruoka ei ole ns.”rakkaudella tehtyä”. Hyviäkin annoksia on esimerkiksi lounaalla ollut, mutta listalta tilattuna on koettu useampi kovin kuiva, tylsä ja jopa mauton annos.”
“Hyvä ruoka, keskusteluun sopiva ilmapiiri ja mukava henkilökunta.”
“Ruoka ja hinnat olivat kohdallaan”
“Wc oli maksullinen”
“Huolehtiva henkilökunta, asiallinen ja hyvä kohtelu kun annoksessa oli virhe ja tästä kerrottu”
“Ruokalistalta löytää aina jotain joka maistuu lähes jokaiselle. Pitkät aukioloajat.”
“Juomien hinnat aika korkeita. On sitten ihmisiä jotka eivät tykkää yksinkertaisesti ruoista mitä normaalisti Amarillo tarjoaa.”
“Tilaa on paljon ja ruoka hyvää.”
“Hyvä meininki, hyvä musa! Herkullinen ruoka”
“Uudistus oli hyvä juttu! Nyt paljon freesimpi ilme!”
“Hyvät ranskalaiset”
“Hyvä ruoka”
“Ei ollut naulakoita ulkovaatteille. Tehosekoitin oli todella kovaääninen ja häiritsi ruokailua.”
“Ravintola on siistiytynyt, entinen silolätti on muuttunut ravintolaksi. Ruoka oli hyvää vaikkakin olin hankala asiakas koska pyysin ruuan ilman sipulia, mutta kokki yllätti!”
“Aiemmin ravintola ja vallankin terassi oli kuin sikolätti, ainakin talvella kaikki ok. Pitäkää myös kesäterassi kunnossa. Lisäksi älkää soittako musiikkia liian kovalla, tämähän on seurustelu-ravintola, vai?”
“Ravintolassa yleensä ollut hyvä palvelu ja ruoka. Jostain syystä tuohon aikaan klo 16:30-19:30. Oli hirveä kiire koko ajan ja meidänki pöydässä kävi 4 eri tarjoilijaa, joten pakka oli iha sekaisin. Isäni 60v vietettiin, joten vähän jäi paha maku suuhun. Ruokakaan ei jostain syystä ollu sitä mitä on tottunut saamaan.”
“Perus-Amarilloa. Talo oli täynnä, meidät huomioitiin kuitenkin hyvin ovella.”
“Ruoan odotusaika pitkä suosittuna aikana.”
“Hyvä ruoka joka tuli suht nopeasti.”
“Uusi sisustus”
“Hyvä ruoka, hyvä henkilökunta.”