Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso Prisma, Mikkeli

Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Osa Presso-kahviloistamme tarjoaa myös monipuolisen lounaspöydän.

PizzaBuffa Prisma, Mikkeli

Nauti niin paljon kuin mielesi tekee!

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Sellainen on PizzaBuffa. Meillä voit nauttia herkullisista ruuista niin paljon kuin mielesi tekee. Tarjoamme meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Arkisin voit nauttia myös lounasta vaihtuvan monipuolisesta lounaspöydästämme. Jälkiruoaksi maistuu pehmytjäätelö tai joku muu PizzaBuffan herkullisista jälkiruoista. PizzaBuffan jälkeen olo on aina miellyttävän muhkea ja täyteläinen.

---

Otamme mielellämme vastaan myös puhelintilauksia numerossa: 0447913590 Tilaukset arkisin 11-19.30, la 11-17.30 ja su 11-17.30.

 

Tapahtumat
20.10.2018 lauantai

Jelly Millers @Gastropub Einon Vintti

Gastropub Eino

Hallituskatu 3, Mikkeli
6,00 7,00
Paikallinen Jelly Millers gastropub Einon Vintillä!

brunssi, mikkeli, kauppakeskus, stella, eino, gastropub eino, lounas, aamiainen, sunnuntai, ravintola, mikkeli, tori, torin laidalla, restaurant,
21.10.2018 sunnuntai

Sunnuntaibrunssit @Gastropub Eino

Gastropub Eino

Hallituskatu 3, Mikkeli
16,00 € / hlö
Einon herkulliset sunnuntaibrunssit!

24.10.2018 keskiviikko

Baaripähkinä

Amarillo, Mikkeli

Hallituskatu 5, Mikkeli
Baaripähkinä keskiviikkoisin klo 19!