Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Presso Prisma, Mikkeli

Kahvittelu piristää

Presso on positiivinen pilkahdus päivässä ja kiireen seisauttava lepohetki sinua varten. Lämminhenkiseen kahvilaan on mukava poiketa tuoreelle kahville vaikka joka päivä. Tuoksu houkuttelee uunituoreiden leivonnaisten ääreen ja reilusti täytetyt leivät tarjoavat rehtiä vatsantäytettä. Osa Presso-kahviloistamme tarjoaa myös monipuolisen lounaspöydän.

Hesburger Prisma Mikkeli

Suomen suurin hampurilaisketju

Hesburgerissa syöminen on helppoa ja vaivatonta. Maistuvat ja laadukkaat tuotteet sekä hyvä asiakaspalvelu ovat meille lähtökohta hyvään Hesburger-kokemukseen. Hesburger on suomalainen menestystarina ja pikaruoka-alan edelläkävijä. Tule nauttimaan mehevistä hampurilaisista ja ruokaile Prisma Mikkelin ravintolamaailmassa kätevästi vaikka ostosten lomassa!

Tapahtumat
amarillo, sangria-illat, sangria, mikkeli
27.6.2019 torstai

Sangria-illat

Amarillo, Mikkeli

Hallituskatu 5, Mikkeli
Kesällä herkutellaan sangrialla!

29.6.2019 lauantai

Pääesiintyjät @ Wilhelm

Wilhelm Public House

Porrassalmenkatu 10, Mikkeli
10,00 €
Lättähatun paluu! Pääesiintyjät-yhtyeen Sekaisin kuin käki-paluukiertue saapuu Mikkeliin kesäkuun viimeinen viikonloppu! Luvassa vanhaa materiaalia legendaariselta Pitkäsoitto-albumilta ( Iiris, Älä ota pitkätukkaa, Sua Aattelen...) sekä tietenkin myös tänä keväänä ilmestyneitä uusia biisejä (Paras mies, Sekaisin kuin käki, Aina kun sanon juu, Kaunis päivä). Eikä tässä vielä kaikki, sillä keikkasetti sisältää myös monta vielä julkaisematonta kultakimpaletta!

saksofoni, livemusiikki, Einon kesäterassi, mikkeli
29.6.2019 lauantai

Saksofonisti Janne Pitkänen @ Einon kesäterassi 29.6.

Gastropub Eino

Hallituskatu 3, Mikkeli
Saksofonisti Janne Pitkänen Einon kesäterassilla 20-22