Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Frans & Sandra, Jyväskylä

JYVÄSKYLÄN FRANSMANNISTA FRANS & SANDRA

Osuuskauppa Keskimaan maalaisranskalaisesta Fransmanni-ravintolasta kuoriutuu cityranskalainen bistro Frans & Sandra. Fransmanni oli viimeistä päivää avoinna keskiviikkona 20.12. ja Frans & Sandra avataan noin neljän viikon kiinniolon jälkeen tammikuussa 2018. TERVETULOA!
 

Jyväskylässä Original Sokos Hotel Alexandran katon alla toimiva Fransmanni uudistetaan paikallisuutta, persoonallisuutta ja perinteitä kunnioittaen.
– Henkilökuntaamme ja asiakkaitamme yhdistää ranskalainen keittiö, eli rakkaus hyvään ruokaan ja juomaan. Tällä ajatuksella haluamme nähdä vielä piirun verran enemmän vaivaa vieraidemme puolesta. Ruokalistalle tuomme lisää omia elementtejä ja palvelussa annamme persoonallisuudelle entistä enemmän tilaa, ravintolapäällikkö Kalle Heinäsuo selvittää.

Frans & Sandran ruokalistalta löytyy edelleen Fransmannista tuttuja suosikkiannoksia, kuten etanoita, bouillabaissea ja pippuripihviä, unohtamatta myöskään ranskalaisia juustoja ja Valrhonan suklaakakkua. Suositut simpukkaperjantaitkin jatkuvat edelleen, samoin pöytiin tarjoillut lounaat.

Listauutuuksiin lukeutuu muun muassa ranskalaiseen bistroon kuuluva premium-luokan hampurilainen. Yhteisöllistä syömistä tarjoaa näyttävä, ranskalaista makumaailmaa avaava alkupalalautanen.
– Listalle tuodaan myös kausituotteita ja vaihtuvia annoksia, avausvaiheessa muun muassa poron sisäfileetä. Lista vaihtuu 3-4 kertaa vuodessa, omat spesiaaliannoksemme useamminkin. Lisäksi kohtuuhintainen, mutta huolella kullekin annokselle valittu viini on entistä tärkeämpi osa kokonaisuutta.

Green Egg
Värikäs ja uskalias katukeittiö Jyväskylän keskustassa.