Viihderavintola Las Palmas on suljettu 25.3. alkaen.

COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan ja kysynnän vähentymisen myötä myös ravintolamme on suljettu.

Pidetään huolta itsestämme ja toisista myös näin poikkeusolojen aikaan <3

Seuraa somekanaviamme, tiedotamme siellä muutoksista.

*****************************************************************

Las Palmas peruu tai siirtää kaikki kevään esiintyjät & tapahtumat!

Jo ostettu lippu käy maksuvälineenä loppuvuoden keikoillemme.

Vallitsevasta tilaanteesta johtuen olemme peruneet kaikki kevään esiintyjät ja tapahtumat. Jos olet ostanut ennakkolipun kevään keikoille saat rahasi takaisin ottamalla yhteyttä osoitteeseen: asiakaspalvelu@liveto.io. Viestissä tulee ilmoittaa sähköposti jolla tilaus on tehty sekä tilausnumero. Tilinumeroa ei tarvita. Liveto palauttaa rahat automaattisesti maksupalvelu Paytrailin kautta. Palautuksen jälkeen tilaus poistetaan ja lippu mitätöidään.

Jos olet käynyt ostamassa ennakkolipun meiltä paikan päältä ja haluat rahat takaisin niin etsi kuitti ostosta ja ole yhteydessä outi.pohjoranta@sok.fiOta reilu ote yöelämästä!

Kaupungin rennoin iltaravintola kutsuu laulamaan ja tanssimaan ilman turhaa bling blingiä ja hifistelyä! Kuumia lauluja ja kylmiä juomia tarjoillaan torstaista lauantaihin sekä tietenkin aina juhlapyhiena aattoina klo 20-04!

Torstaisin pääset aitoon FinnHits tunnelmaan ja nautit ehkä jopa kaupungin halvimmat virvokkeet.
Perjantaisin Palmasin valtaa Siesta! Huikeat juomalistat suoraan Epsanjan Auringon alta, joissa myöskin hinnat kohtaavat lomafiiliksen.
Lauantaisin palaa kaupunkiin kauan kaivattu tanssimeininki! Ei ole kaukana tunnelma entisestä, Oi Niin Ihanasta Kareliasta. Tapaamme kaupungissa pienen tauon jälkeen oikein perinteisiä tansseja, kuin myös uutta juttua, kuten Tähti – Illat joihin kannattaa tutustua lähemmin.. Mistä lienee kyse? hmmm..

Tule ja Tutustu – Et voi ainakaan hävitä mitään!

Viihderavintola Las Palmas