Näin poikkeusaikana kun asiakaspaikkojamme on rajoitettu, suosittelemme tekemään meille pöytävarauksen, näin voit varmistaa, että meillä on juuri teille pöytä ravintolassamme varattuna. Ravintolassamme pidämme tarkkaan huolta turvaväleistä ja siisteydestä tehostetusti. Asiakkaidemme ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tervetuloa nauttimaan turvallisesti!

 
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen.
 
Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.
 
Tule juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia toimintaamme.
 
Tervetuloa palveltavaksi!
 

Rosso Joensuu  010 762 3430, rosso.joensuu@sok.fi

Ravintolapäällikkö Milla Sointu, milla.sointu@sok.fi

 

!

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,4)
Tunnelma (4,3)
Lapset (4,4)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 20.04.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Olen käynyt Rossossa useita kertoja. Se on keskeisellä paikalla ja viihtyisä ravintola. Jos tulee lounasaikaan lounaat ovat hyviä ja edullisia. Salaattipöytä on monipuolinen.”
“Kaikki toimi hyvin.”
“Hinta-laatusuhde”
“"hyvä ruoka ja hyvä palvelu, niin ystävällisiä tarjoilijoita."”
“Hyvä pöperöt”
“Mukava tunnelma ja hyvää ruokaa”
“"Hymyissä suin otettiin vastaan,kyselin saako teilyä pizzaa(n.13.00)kyllä sai tarjoilija esitteli lounasvaihtoehtoja ja pizza oli tosi maukasta,kauniisti esille pano oli houkuttelevaa.Tarjoilija kyseli,mihin haluaisit mennä istumaan ja siellähän olut jo odotti.Musiikki oli rauhottavaa,kivasti tarjoilija sanoi heipat,kun läksin.Jäi tosi kiva tunnelma Rossosta,Kiitos henkilökunnalle."”
“"Hyvä ja laadukas ruoka. Miellyttävä miljöö. Sijainti loistava. Hintataso kohtuullinen. Hyviä tarjouksia myös. Hyvät viinivalikoimat! Asiakaspalvelu ok. Saisi toki olla hieman huomioivampaa. Ja esimerkiksi pizzaperjantain ja pastasunnuntain ""syö niin paljon kuin haluat"" -menussa tulisi huomioida, että asiakkaalla on kohtuullisessa ajassa lisää ruokaa saatavilla, ja kysellä useammin tahtooko asiakas jotakin lisää."”
“Perusvarma ruokapaikka”
“Hyvä ruoka”
“"Ihanaa pizzaa, siisti, ystävällinen, kätevä sijainti!"”
“"Tykkään Joensuun Rossosta. Sinne on helppo tulla, se on viihtyisä, siellä on hyvä ruoka ja hyvä palvelu. Ei mitään valittamista."”
“Ruokalistalta ei löytynyt itselle kuin pari vaihtoehtoa ruoaksi pizzoja lukuunottamatta. Jälkiruoka valikoima suppea. Palvelu oli todella hyvä.”
“Mukava henkilökunta ja ruoka oli erittäin hyvää ja koko porukka oli tyyvyväinen.”
“Aika tavanomainen menu - yllätyksetön. Pöytäni istuin oli rikki. Se vei keskittymiseni. Vieressä oleva käyttökiellossa ollut pöytä oli ehjä.”
“Hyvää ruokaa ja paljon sopivia vaihtoehtoja”
“Hyvä ruokaöista”
“Perusravintola”
“"Ketjuravintola on perusvarma, mutta ei kovinkaan persoonallinen vaihtoehto."”
“"Hyvä palvelu,ystävällinen henkilökunta"”
“"Asiointi oli sujuvaa, ruoka hyvää ja palvelu loistavaa. "”
“"Ensimmäinen tarjoilija oli ystävällinen ja tunsin itsenu aidosti tervetulleeksi,hän palveli meitä 3/4 ajasta.Toinen tarjoilija oli vähän jäykempi mutta ystävällinen hänkin."”
“"Helppo sijainti, ainakin lounasaikaan hyvä hinta-laatu-suhde, korona-aikaan vaikea suositella kenellekään liikkumista kodin ulkopuolella, mutta muutoin kyllä. "”
“Ystävällinen ja nopea palvelu. Hinta ja laatu kohtaavat.”
“Yllättävän hyvä Rossoksi”
“Rosso on kehittynyt 10 aikana huimasti niin ruoan kuin tunnelmankin puolesta. Tämä kehitys on täysin oikeaan suuntaan. Nykyisin voin aidosti suositella Rossoa muille. Ruoka on oikeasti hyvää ja hinta on kohdillaan.”
“Hyvä ruoka”
“"Palvelu ystävällistä,tilauksen kotiin ottaessa oli ihanaa kotona havaita pizzalaatikon päälle piirretty hymynaama ja toivotettiin hyvää ruokahalua"”
“Hyvä perusruoka ja tarjoukset”
“"Kaikki ok, ei moitittavaa"”
“Hyvä ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä pizzat olivat hyviä sekä salaatti!”
“"Hyvää ruokaa, mukava henkilökunta, siisti, koronatilanne otettu vastuullisesti huomioon"”
“Todella hyvät pizzat ja ystävällinen palvelu:)”
“Hyvä ruoka ja henkilökunta”
“Olen hyvin tyytyväinen saamaani palveluun.”
“Rauhallinen ympäristö ja tuttu turvallinen menu”
“Hyvä ruoka”
“Hyvää ja asianmukaista”
“"Vältän kaikkea suosittelua, jokainen toimikoon tyylillään"”
“"Asiointi oli kaikinpuolin sujuvaa, henkilökunta oli asiansa osaavaa ja ruokailu oli rauhallista ja ruoka hyvää."”
“Mukava paikka ja hyvä ruoka”
“"Pihvi oli erittäin murea, maukas ja tuore. tarjoilija miellyttävä nuori nainen. Ympäristössä ei turhaa hälyä."”
“hyvä ruoka ja palvelu”
“Ruoka oli hyvää vain toisella kerralla tattikastike oli vanhaa ja se sai vatsan sekaisin.”
“"Tunnelma ja palvelu oli hyvää, ruoka sen sijaan tavanomaista"”
“"Erinomainen pippuripihvi ja oikea kypsyys, pizzassa olisi saanut olla runsaampi täyte"”
“"Kiva perusravintola, ihan mukava sisustus ja hyvä ruokatuote, mutta lista alkaa olla muutaman kerran jälkeen jo ""kahlattu"" läpi kiinnostavimpien annosten osalta, etenkin kun osa annoksista on ollut Rossojen listalla jo ikuisuuksia. Kaipaisin takaisin laajempaa ruokalistaa, niin pizzoissa kuin grilliannoksissakin (kaipaan syvästi esimerkiksi roomalaisia pizzoja!). Ruuissa ei ole mitään vikaa, mutta kun on muutaman kerran syönyt lohta ja tattikastiketta tai vuohenjuustobroileria, kaipaisi vähän uusiakin vaihtoehtoja. Jälkiruokien ""halpuuttamisesta"" plussaa, mieluummin syö pienellä rahalla pienemmän annoksen kuin miettii että raaskiiko tilata jälkkäriä ollenkaan. "”
“Ystävällinen palvelu ja ruoka hyvää”
“"Siisti, luotettava tuttu ja turvallinen."”
“Iloinen ja osaava henkilökunta teki hyvän vaikutuksen ??”
“"Oli todella hyvä ruoka ,kiva kun ei liikaa vaihtoehtoja. esillepano hieno. Mukava henkilökunta. Tunnelmaakin oli"”
“"Hyvä ruoka, olen aina saanut hyvää palvelua, hinnat eivät liian korkeat, ei- lihansyöjille paljon vaihtoehtoja."”
“Hyvä ravintola ja auki myös näin koronan aikana!”
“Hyvä hinta-laatusuhde.”