Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Tule juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia toimintaamme.

Tervetuloa palveltavaksi!

 

Rosso Joensuu  010 762 3430, rosso.joensuu@sok.fi

Ravintolapäällikkö Miikka Pohjola, miikka.pohjola@sok.fi
 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 14.08.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Positiivinen ilmapiiri ja hyvä menu.”
“Hyvä ruoka, kaunis sisustus, lasten nurkka.”
“Käytiin äidin päivänä, tarjoilijoilla ei ollut aikaa ottaa vastaan meidän tilaukset, salaattipöydällä ei ollut salaatteja jne”
“Asiakaspalvelu”
“Liian pienet ruoka annokset aikuisille.”
“Lasten leikkipaikka!”
“Olisin toivonut ripeämpää toimintaa - meillä oli mukana 2 pientä lasta!”
“Sijainti; sekä hotellihuoneesta oli kätevä tulla suoraan hissillä alas että sijainti keskeisellä paikalla kaupungissa Hyvät kokemukset muistakin Rossoista, muttei JOensuun Rossokaan pettänyt.”
“Henkilökunta tosi miellyttävä ja tarjoilu toimi hyvin.”
“Aito italialainen vanhempi tarjoilija. Italialainen musiikki, yleensä ainakin. Hyvänlaatuiset pizzat. Tuoreet lehdet - edelliaen päivän lehtikin (HS) saisi olla tavoitettavissa!!”
“Kahvileivät -pullat ovat hakusassa.”
“Alkusalaatti”
“Tarjoilija ei käynyt kertaakaan tarkistamassa, tarvitsinko lisää juotavaa!”
“Lounasruoka oli hyvänmakuista ja sopivan hintaista. Salaattipöytä oli hyvä.”
“Asiakaspalvelu voisi olla ystävällisempää ja avuliaanpaa, listalla voisi olla myös enemmän kasvisvaihtoehtoja.”
“Paikan sijainti.”
“Ystävällinen henkilökunta.”
“ruoka oli hyvää”
“tullessa kysyttiin, miten kauan pitsan saamisessa kestää ja vastaus oli n. 15 minuuttia. pitsa saatiin n. 45 minuuttia tilauksesta”
“Hyvän makuiset annokset.”
“Iloinen ja asiantunteva henkilökunta sekä viihtyisä ilmapiiri.”
“Iloinen puhelias henkilökunta”
“Tosi mukava henkilökunta, rento mutta asiallinen. Hyvät ruuat ja niitä ei tarvitse odottaa kauan.”
“Oikeastaan kaikki.”
“Ruoka oli hyvää”
“Ystävällinen henkilökunta ja hyvä ruoka!”
“Palvelu”
“Ruoka on hyvää, terassilla on ihana istua iltaa.”
“Ravintola suljetaan jo klo 22, vaikka kesäiltaisin se voisi olla pidempään auki.”
“Melko iso terassi, jolle paistaa aurinko illalla.”
“Ainakin salin puolella oleva henkilökunta on erittäin ystävällistä ja palvelu altista. Tosin keittiön puolella en ole käynytkään ;)”
“Hyvää ruokaa”
“ruoka oli aika paljon lattialla, nkkeja jne, ilmeisesti lapsivieraiden jäljiltä, mutta vaika kiirettä ei näyttänyt olevan (paljon tyhjiä pöytiä), ei kukaan vaivautunut siivoaman ruoan tähtritä pois. Oli vähällä että itse olisin sen tehnyt. Ei olisi ollut ensimmäinen kerta!”
“Hyvä palvelu ja ruoka.”
“Ystävällinen ja nopea palvelu.”
“Hyvä salaattipöytä, johon ehkä vielä kaipaisi tuoreita vihanneksia enemmän mukaan.”
“Patonki oli kovaa.”
“Hyvä palvelu”
“Yleensä ystävälliset, aidosti murretta puhuvat tarjoilijat (viimeksi ei kylläkään). Tuntee olevansa Pohjois- Karjalassa.”
“Joskus talvella kylmä, joskus ruoka mautonta ja ruokalista liian pitkään sama.”
“Tarjoilija kehitteli drinkin vaativat toiveeni huomioon ottaen ja drinkki oli todella hyvä.”
“Aina ei ole oliiveja antipastopöydässä”
“Hyvä ruoka, ystävällinen henkilökunta ja asioiden yleinen sujuvuus”
“Olisi voinut olla auki klo 23 asti, mutta en tietty tiedä ulkopaikkakuntalaisena, olisiko pidemmälle aukiololle kysyntää, sillä kaikki paikat kaupat mukaan lukien näyttivät menevän aikaisemmin kiinni. Pääkaupunkiseudulla on jo tottunut aukioloaikojen tuomaan helppouteen.”
“Hyvät ruuat ja viihtyisä paikka”
“Terassilla korttimaksaminen välillä takkuaa.”
“WC kaipaa uudistusta ja parempaa siisteyttä.”
“Aina hyvät pizzat”
“Lähellä Vaakuna hotellia ja kaupungin keskustaa.”
“Palvelu on parantunut huomattavasti parin vuoden aikana, kiitos! :)”
“Nopea palvelu ja iloiset tarjoilijat”
“Nopea palvelu ja mukava henkilökunta.”
“Luotettava ruokapaikka.”
“Mukavat tarjoilijat, huomioivat asiakkaita hyvin, ja kertoivat salaattipöytien sijainnit (kun olikin kaksi eikä yksi kuten yleensä). Ruoka on hyvää. Ystäväni, jolla on gluteeniton ruokavalio löytää aina jotakin itselleen sopivaa syötävää, ja hänen on helppo käydä Rossossa (myös muuallakin kuin Joensuussa), hänen mielestään Joensuun Rosso on parempi kuin muut missä on käynyt.”
“Terassin istuimet ja pöydät eivät ole tarkoitettu kahden aikuiselle, jos on vesilasit ja muut juomat ruokailuvälineiden ja lautasten kanssa. Tosin pienet pöydät yms. auttavat liikkumaan paremmin niiden välistä. Alku salaattilautaset ovat pienet, varsinkin kun on vesimeloneita tarjolla, yksi vesimeloni pala ei mahdu yhdelle (pikku) lautaselle (ei mikään varsinainen ongelma).”
“Erittäin ystävällinen ja huomaavainen asiakaspalvelu! Kaikki tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä ja minulle tuli heti positiivinen fiilis! Ruokatuote on mielestäni teillä ollut aina hyvä ja erityiruokavaliot on helppo tilata, kun lista ne mukavasti kertoo asiakkaalle.”
“Jälkiruuat teillä (kaikissa Rossoissa ympäri maan) on olleet aina tosi pieniä ja kokoon nähden liian kalliita. Siihen voisi kehittää jotain uudenlaista juttua, sillä teillä on iso organisaatio, ja se onnistuu varmaan kun kehittää jotain uudenlaista. Esim. Jälkiruokabuffet, sillä sitä ei ole 'kivijalkaravintoloissa' missään.”
“Mukava terassi ja koiramne huomioitiin upeasti.”
“Hyvä ruoka ja juoma. Ihana tunnelma ja terassi”
“Rento huumorintajuinen henkilökunta. Asiakkaita palveltiin yksilöllisesti ja huomioitiin helteisenä päivätä esim. tuulettimen antama vilpoisa pöytä.”
“Nopea palvelu.”
“Ystävällinen, osaava henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Henkilökunnan positiivisuus”
“Palvelu pelasi”
“Ruoka oli hieman mautonta”
“Se murteella puhuva reipas tarjoilija tyttö oli aivan loistava”
“hyvä ruoka joka tulee nopeasti”
“Mukava terassi”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Nuhjuinen ja liian tavanomainen salaattipöytä.”
“Hyvä perheravintola.”
“Hinta-laatusuhde muuttunut epäedullisemmaksi. Ruoan komponentit eivät olleet balanssissa. Tyttäreni ja minä söimme saman annoksen, emmekä tykänneet. Ainesosat eivät 'istuneet' toisiinsa.”
“Toinen ruoka-annos ei ollut se minkä tilasimme. Tarjoilija tuli hetken kuluttua virheen huomattuaan kertomaan rehellisesti ja avoimesti asiasta. Olin kuitenkin aloittanut jo pitzan syömisen, joten sovimme, että pitzaa ei tarvitse vaihtaa. Tilasimme myös jälkiruuat. Hyvitykseksi tapahtuneesta virheestä saimme pyytämättä jälkiruuat veloituksetta. Tarjoilija hoiti kiitettävällä tavalla tapahtuneen virheen korvauksen ja molemmille jäi hyvä mieli lounas käynnistämme.”
“Ystävällinen, lapsetkin huomioiva palvelu. Lapsille useita vaihtoehtoja.”
“Ruoka oli hyvää”
“Pöytä jo toisen peräkkäisellä kerralla likainen, muruja lähinnä reiluhkosti, pyyhkiminen suurpiirteistä, häiritsi tosi paljon koska minulla keliakia ja aloin varomaan esim mihin voin pöydällä laskea ruokailuvälineeni.”
“Pitsat on hyviä, muu ruoka keskivertoa.”
“Vähän tsrvitsisi ehkä sisustus freesausta ja kodikkuutta. Listan ruuat on maultaan peruskauraa, ei koskaan yllätä positiivisesti, paitsi pitsat on hyviä, ja sen yleensä syönkin käydessäni.”
“Hyvä ruoka ja todella ystävällinen henkilökunta.”
“Ystäväni kala oli ylikypsää, mutta sai mehevän tilalle.”
“Pizza, jos hintaa 15 euroa niin toivoo kyllä parempaa saavansa. Pizzan pohja todella huono. Voisi verrata pakastealtaan ruokaan.”
“Ruoka oli yllättävän hyvää”
“Salaattipöytä oli pettymys. Tuoreita kasviksia pitäisi olla vuodenaikaan nähden runsaammin”