Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen, ja viihdykettä tarjoaa lisäksi lasten oma leikkinurkkaus.

Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.

Tule juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia toimintaamme.

Tervetuloa palveltavaksi!

 

Rosso Joensuu  010 762 3430, rosso.joensuu@sok.fi

Ravintolapäällikkö Miikka Pohjola, miikka.pohjola@sok.fi
 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 16.10.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Sijainti ja palvelu!”
“Perusvarma ravintola, jossa tasalaatuinen ruoka ja monelle sopivia vaihtoehtoja. Nopeaa ja helppoa käydä.”
“Ruokalistaan kaipaisi välillä vaihtelua, nyt tulee valittua aina samat suosikit. Sisustukseen toivoisi jotain uutta myös.”
“Annoksessa oli vähän laisesti kastiketta”
“Tyttäreni erityisruokavalio otettiin erittäin hyvin huomioon ja tehtiin hyviä ehdotuksia. Myös 10 kk ikäinen asiakas huomioitiin ja oma ruoka lämmitettiin alttiisti”
“Saalaattipöytään petyin”
“Ammattitaitoinen henkilökunta ja mukava tunnelma.”
“Kaikki oli mahtava.”
“Laadukas ruoka, ystävällinen palvelu”
“Iloinen ja mukava ilmapiiri.”
“Ruoka tuli nopeasti pöytään.”
“Ehkä oli vähän kylmän kalsea lähellä ovea.”
“Keskeinen sijainti.”
“Ruoka oli hyvää, parempaa kuin pääkaupunkiseudulla”
“Henkilökuntaa vähän, sai odotella ja viittoilla että tulivat”
“Suht monipuolinen menu, bonustarjoukset, sijainti”
“Hyvää ruokaa, hyvä tunnelma, hyvä sijainti.”
“Keskeinen sijainti, melko edullinen hintataso, maistuva ruoka.”
“ketjuravintola”
“Hyvä salaattipöytä, hyvä ruokien hinta/laatu suhde”
“Ruoka ja palvelu on hyvää”
“Hyvä paikka hinta-laatusuhteeltaan. Suhteellisen lapsiystävällinen paikka.”
“Henkilökunta saisi huomioida enemmän asiakkaita ruokailun aikana. Kiire näkyy likaisuutena ja henkilö kunta huomioi entistä huonommin ja ruokien saaminen kestää ruuhka-aikaan melko kauan.”
“Asiallinen, mutta samalla rento ja ystävällinen palvelu”
“Hyvä paikka kaupungilla. Lapsille leikkinurkka oli kiva yllätys.”
“Helppo tulla, rento ilmapiiri, ei tarvitse 'pönöttää', kuitenkin hyvä ruoka.”
“Ruokalista ei juuri ole muuttunut, eikä salaattipöytä ole kovinkaan houkutteleva.”
“Erittäin mukava tarjoilija, hyvä ruoka, nopea tarjoilu”
“Terassi”
“Rauhallinen tunnelma. Tilaukset tulivat yllättävän nopeasti. Ystävän seurassa aika meni kuin siivillä. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja huomioivat kaikki seurueen henkilöt. Ruoka oli todella hyvää, miltei se loppui kesken mutta, onneksi jälkkäri toi helpotuksen sille. Todella hyvää!!”
“Palvelu oli ystävällistä ja ruokarajoitteisellekkin löydettiin helposti annos tekemättä siitä sen suurempaa numeroa. Kiitos!”
“Hyvää ruokaa”
“Sijainti hyvä, kohtuuhintainen”
“Sijainti, tilava ja laatu”
“Historia, ensimmäisen kerran asioinut 1985”
“Raastepöytää ei ollut”
“Asiakas toivetaan aina tervetulleeksi ja kerrotaan että voi itse valita pöydän, niin ei tarvitse haahuilla että mitenkähän täällä toimitaan. Ihanaa oli huomata myös, miten iäkästä vanhaa herraa, joka tuli yksin syömään, kohdeltiin kunnioittavasti.”
“Lounasaikaan sopivia myös valinnaisia annoksia”
“Kun vähänkin enemmän asiakkaita esim. lasku viipyy”
“Koska osalla seurueestamme oli kiire junalle, niin henkilökunta otti sen seikan huomioon kiitettävästi.”
“Söin siellä elämäni parhaan pitsan ja henkilökunta oli palvelualtista ja iloista.”
“Ruoka oli yllättävän hyvää”
“Salaattipöytä oli pettymys. Tuoreita kasviksia pitäisi olla vuodenaikaan nähden runsaammin”
“Hyvä ruoka ja todella ystävällinen henkilökunta.”
“Ystäväni kala oli ylikypsää, mutta sai mehevän tilalle.”
“Pizza, jos hintaa 15 euroa niin toivoo kyllä parempaa saavansa. Pizzan pohja todella huono. Voisi verrata pakastealtaan ruokaan.”
“Ruoka oli hyvää”
“Pöytä jo toisen peräkkäisellä kerralla likainen, muruja lähinnä reiluhkosti, pyyhkiminen suurpiirteistä, häiritsi tosi paljon koska minulla keliakia ja aloin varomaan esim mihin voin pöydällä laskea ruokailuvälineeni.”
“Pitsat on hyviä, muu ruoka keskivertoa.”
“Vähän tsrvitsisi ehkä sisustus freesausta ja kodikkuutta. Listan ruuat on maultaan peruskauraa, ei koskaan yllätä positiivisesti, paitsi pitsat on hyviä, ja sen yleensä syönkin käydessäni.”
“Henkilökunnan positiivisuus”
“Palvelu pelasi”
“Ruoka oli hieman mautonta”
“Se murteella puhuva reipas tarjoilija tyttö oli aivan loistava”
“hyvä ruoka joka tulee nopeasti”
“Mukava terassi”
“Miellyttävä henkilökunta”
“Nuhjuinen ja liian tavanomainen salaattipöytä.”
“Hyvä perheravintola.”
“Hinta-laatusuhde muuttunut epäedullisemmaksi. Ruoan komponentit eivät olleet balanssissa. Tyttäreni ja minä söimme saman annoksen, emmekä tykänneet. Ainesosat eivät 'istuneet' toisiinsa.”
“Toinen ruoka-annos ei ollut se minkä tilasimme. Tarjoilija tuli hetken kuluttua virheen huomattuaan kertomaan rehellisesti ja avoimesti asiasta. Olin kuitenkin aloittanut jo pitzan syömisen, joten sovimme, että pitzaa ei tarvitse vaihtaa. Tilasimme myös jälkiruuat. Hyvitykseksi tapahtuneesta virheestä saimme pyytämättä jälkiruuat veloituksetta. Tarjoilija hoiti kiitettävällä tavalla tapahtuneen virheen korvauksen ja molemmille jäi hyvä mieli lounas käynnistämme.”
“Ystävällinen, lapsetkin huomioiva palvelu. Lapsille useita vaihtoehtoja.”
“Nopea palvelu.”
“Ystävällinen, osaava henkilökunta. Hyvä ruoka.”
“Rento huumorintajuinen henkilökunta. Asiakkaita palveltiin yksilöllisesti ja huomioitiin helteisenä päivätä esim. tuulettimen antama vilpoisa pöytä.”
“Mukavat tarjoilijat, huomioivat asiakkaita hyvin, ja kertoivat salaattipöytien sijainnit (kun olikin kaksi eikä yksi kuten yleensä). Ruoka on hyvää. Ystäväni, jolla on gluteeniton ruokavalio löytää aina jotakin itselleen sopivaa syötävää, ja hänen on helppo käydä Rossossa (myös muuallakin kuin Joensuussa), hänen mielestään Joensuun Rosso on parempi kuin muut missä on käynyt.”
“Terassin istuimet ja pöydät eivät ole tarkoitettu kahden aikuiselle, jos on vesilasit ja muut juomat ruokailuvälineiden ja lautasten kanssa. Tosin pienet pöydät yms. auttavat liikkumaan paremmin niiden välistä. Alku salaattilautaset ovat pienet, varsinkin kun on vesimeloneita tarjolla, yksi vesimeloni pala ei mahdu yhdelle (pikku) lautaselle (ei mikään varsinainen ongelma).”
“Nopea palvelu ja iloiset tarjoilijat”
“Nopea palvelu ja mukava henkilökunta.”
“Luotettava ruokapaikka.”
“Erittäin ystävällinen ja huomaavainen asiakaspalvelu! Kaikki tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä ja minulle tuli heti positiivinen fiilis! Ruokatuote on mielestäni teillä ollut aina hyvä ja erityiruokavaliot on helppo tilata, kun lista ne mukavasti kertoo asiakkaalle.”
“Jälkiruuat teillä (kaikissa Rossoissa ympäri maan) on olleet aina tosi pieniä ja kokoon nähden liian kalliita. Siihen voisi kehittää jotain uudenlaista juttua, sillä teillä on iso organisaatio, ja se onnistuu varmaan kun kehittää jotain uudenlaista. Esim. Jälkiruokabuffet, sillä sitä ei ole 'kivijalkaravintoloissa' missään.”
“Mukava terassi ja koiramne huomioitiin upeasti.”
“Hyvä ruoka ja juoma. Ihana tunnelma ja terassi”
“Palvelu on parantunut huomattavasti parin vuoden aikana, kiitos! :)”