Näin poikkeusaikana kun asiakaspaikkojamme on rajoitettu, suosittelemme tekemään meille pöytävarauksen, näin voit varmistaa, että meillä on juuri teille pöytä ravintolassamme varattuna. Ravintolassamme pidämme tarkkaan huolta turvaväleistä ja siisteydestä tehostetusti. Asiakkaidemme ja henkilökunnan turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Tervetuloa nauttimaan turvallisesti!

 
Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Rosso on perheravintola, ja lapsiasiakkaat ovat erityisen tärkeitä. Lasten omalta ruokalistalta löydät takuuvarmat herkut hetkeen kuin hetkeen.
 
Rossossa on aina runsaasti erilaisia asiakasomistajan etuja. Asiakasomistajana saat parhaiden kampanjahintojen lisäksi muun muassa lastenruoat ja jälkiruoat aina edulliseen S-Etuhintaan. Myös ryhmille on tarjolla kimppa-alennuksia.
 
Tule juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia toimintaamme.
 
Tervetuloa palveltavaksi!
 

Rosso Joensuu  010 762 3430, rosso.joensuu@sok.fi

 

Ravintolapäällikkö Anna-Leena Karpow, anna-leena.karpow@sok.fi

 

 

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 30.11.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Keskeinen sijainti. Hyvä palvelu.”
“Sijaitsee hyvällä paikalla mutta on kyllä muitakin hyviä ruokapaikkoja aivan vieressä.”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää.”
“Lohipizza hyvä”
“Edellisiin vastauksiin viitaten”
“Kaiken muun hyvän lisäksi asiakaspalvelu oli erittäin ystävällistä ja ammattitaitoista. Kiitos!”
“"Valitsimme ravintolan aiempien (hyvien) kokemusten perusteella mutta tämänkertainen vierailu oli niihin verrattuna pienoinen pettymys. Ateriat olivat ihan ok mutta eivät ihan yltäneet ""totutulle"" tasolle ja esim. oma annokseni oli yllättävän pieni. Hinta-laatusuhde ei kohdannut. Myös salaatti- tai paremminkin raastebaari oli valju; missä salaatit, hedelmät, leipä ja balsamico? Onneksi jälkiruoka oli hyvää ja seuralaiseni mukavia, joten käynnistä jäi hyvä maku. "”
“Kivat ja ystävälliset tarjoilijat ☺️”
“Hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu??”
“"Hyvä ruoka, hyvä palvelu"”
“Sopivia tila vaihtoehtoja. Rauhallinen ympäristö.”
“"Leikki-ikäisille lapsille ei ollut leikkipaikkaa, joka aiheutti sen, että lapsille kävi aika pitkäksi ja ruoan odotus meni hulinaksi. Muutama pöytään tuotu värikynä ei tilannetta juurikaan pelastanut. Koronanko takia leikkipaikkaa ei ole, en tiedä, mutta leikki-ikäisten lasten huomioiminen ravintolassa toisi mukavuutta ruokailuun kaikille."”
“"Ainoa miinus oli, kun kysyin salaattikastikkeen laktoosittomuutta. Työntekijä lähti tarkistamaan asiaa ja ilmeisesti matkan varrella tuli joku muu asia. Tovin odoteltuani jätin kastikkeen ottamatta ja menin omaan pöytään."”
“Erittäin hyvä palvelu ja paikka sopi myös lapsiperheelle!”
“"Hyvä valinta, joskaan ei kovin erikoinen."”
“Herkullinen pizza ja hyvä palvelu”
“"Lounasaikaan seurueen, 7 hlö annosten valmistus kesti noin 40 min. Todella pitkään. Eikä tätä kerrottu tilatessa, että ei ihan 30 min selviä. Yleensä listalta lounasruoka tulee kyllä vartissa. "”
“Mukava palvelu ja hyvät ruuat”
“No kun vaan....”
“"Kasvikset olivat melkein kylmiä pääruuassa ja tilasin pihvin mediumina, se oli kuitenkin kypsä ja varmaan siksi vähän sitkeä. Valkosipulikastike ei juurikaan maistunut valkosipulille. "”
“"Hyvä ruoka (menu tarjous), annokset kauniita, lautaset tosi kivat. Ystävällinen henkilökunta "”
“"Mukava ravintola. Arvosana 8, koska tilaamani kasvispihvit oli ylipaistettu ja tosi kuivia. Harmi sinällään, kun maku olisi muuten ollut hyvä. "”
“Ei tarvetta suositella kenellekään.”
“Rosso on vanha ja tuttu paikka minulle. Ei tarvitse pelätä yllätyksiä....:)”
“Meillä oli kiireinen aikataulu mutta ruoka ja juomat tuli nopeasti että ehdimme ajoissa teatteriin. Tarjoilijat olivat ammattinsa osaavia. Erityisesti maksut ottanut tarjoilija oli erittäin mukava ja laskimme hänen kanssaan leikkiä. Tuli jo valmiiksi hyvä mieli kun oltiin teatteriin menossa. Kiitos kiitos”
“"Odotus aika pitkä eikä kerrottu,että ruoka viipyy ""normaalia"" pidempää."”
“Ystävällisen ja ammattitaitoisen palvelun takia suosittelisin. Oma ateriani oli maukas.”
“Tungosta oli . Viihtyvyys kärsi siitä”
“"Keskeinen sijainti ja jokaiselle jotakin, myös vegaanille."”
“Oman paikkakunnan ravintolaa tietenkin”
“Ravintolasta oli helppo tilata pitsaa kun muut pitseriat olivat jo kiinni”
“"Pienen lapsen kanssa oli todella helppo tulla ravintolaan ja myös asioida siellä. Meidät huomioitiin hyvin: tuotiin syöttötuoli, lämmitettiin lapsen ruoka ja tuotiin pillimukikin. Ruoka oli myös hyvää ja tarjoilijat ystävällisiä. Tulemme taatusti uudestaan, kun seuraavan kerran asioimme Joensuussa!"”
“Kaikki toimi hienosti”
“Asiointi sujui hyvin ja ruoka oli hyvää.”
“Palvelu oli ammattitaitoista ja sujuvaa. Vaikka meidän kohdall sattui pieni unohdus tarjoilijall mutta tämän hän hoiti hyvin ja asiasta jäi hyvä mieli☺️”
“Perushyvä paikka niin kavereiden kuin perheen kanssa”
“Erittäin maukkaan ruoan vuoksi. Paahdettua lohta + perunamuusia ja tatti kastiketta...nam nam ??”
“"Pidän ravintolasta, mutta tällä kertaa asiakaspalvelu ei ollut hyvää"”
“"Rosson ruokalistalta poistunut pari annosta minkä takia kävin yleensä Rossossa . Salaattipuffet välillä aivan ihana ja välillä erittäin surkea ja tämä mitä sieltä milloinkin saa tuottaa suuren pettymyksen. Tarjoilijat käyvät 10 minuutin välein kysymässä haluaako asiakas jotain, kesken ruokailun tarjoilija kysyi jälkiruuasta..Onkohan siirrytty provikkapalkkaan!!!!"”
“Asiakaspalvelu ok”
“Hyvä sijainti ja hyvää ruokaa”
“Onnistuu saada gluteeniton pizza”
“"Pizzapohja oli mielestäni liian kuiva, täytettä olisi voinut olla enemmän. "”
“Ok paikka”
“"Perushyvä ravintola, hyvä ruoka, ei yllätyksiä"”
“Kritiikki: Raastepöytä on mennyt vuosien varrella tasoltaan heikommaksi ja leipäkin näytti hävinneen. Plussat: Rosson konsepti toimii meille vuodesta toiseen.”
“Ryhmällemme oli päydät varattu. Ruoan tilaaminen sujui kohtalaisen hyvin. Salaattibufee oli loppuun syöty ja epäsiisti. Tilattu jälkiruoka unohtui minulle. Maksaminen sujui. Asioin ravintolassa ensimmäisen kerran...”
“"Ruoka ja palvelu oli hyvää. Alkusalaatti on kokenut karuja sitten edellisen käynnin. Ei siinä enää paljon salaattia ole, jos juuri muutakaan. Nyt oli vain muutamia maustettuja porkkanasiivuja ja jotain vaaleaa tavaraa. Ei patonkipaloja, tavan salaattia tai mitään muutakaan. Kuihtunut koko alkusalaatin merkitys."”
“"Perheen kanssa (isovanhemmat, sisarukset, lapsi, puoliso) ja koin paikan hälyiseksi ja kaiutin pään yläpuolella soitti musiikkia joka ei ollut rauhallista. Tuli hätäinen olo istuessa ja vaikea keskittyä syömiseen ja seurusteluun hälyisyyden ja musiikin vuoksi. Jouduimme luettelemaan erikseen vielä laskua tilatessamme juomat (näitä ei ilmeisesti oltu kirjattu ylös tilatessa ruokailijaa kohden. Olimme kuitenkin eri ruokakuntia samassa seurueessa joten tuli tunne, että olisi pitänyt tilata vain yksi lasku. Jouduimme korjauttamaan laskuja. "”
“"Ruoka ja palvelu oli hyvää. Tosin salaattipöydän tarjoilut olisi voineet olla monipuolisemmat, esim Patonkia ei ollut. Lisäksi ravintolan yleisilme on vähän nukkavieru, kaipaisi remonttia ja jotain uudistamista. "”
“Käyn ypri suomea. Mielestäni ruoka oi hyvää ja tunsin ett oli mukava olo”
“"Moni asia on Joensuun Rossossa hyvin, mutta iltatyöstä kävisin useammin, mutta ravintola menee aikaisin kiinni. "”
“"Raastepöytä oli ankea, kastike loppu, ei leipää"”
“Miellyttävä ilmapiiri. Ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta.”
“"Kasvisruokailijoille vähän huonot vaihtoehdot, erityisesti lasten listalla. "”
“"Kiva tunnelma, hyvä ruoka"”
“Hyvä sijainti ja siisti. Ruuan odottelu tilauksen jälkeen kesti aika kauan.”
“"Salaattipöytä muuttunut raastepöydäksi. Entinen italialaistyyppinen pöytä oli kirkkaasti parempi ja monipuolisempi. Muuten rosso on petrannut listaansa viimevuosina hyvään suuntaan, mm. Artesaanipitsat on hyvä lisä."”
“Ruoka on hyvää ja kohtuuhintaista.”
“Ravintolahenkilöiden ystävällisyys”
“"Helppo, OK paikka keskeisellä sijainnilla"”
“"Vesikannu tuotiin pöytään,kysymättä haluammeko muutakin juotavaa.. Se ikuinen karkea raasteinen alkusalaatti pöydä ei todellakaan ole visuaalinen eikä houkutteleva tarjonnaltaan Leipä/ sämpylä kadonnut valinnasta "”
“"Musiikki oli liian kovalla ja kamalaa. Ihmettelen, miksi semmoista mökää pitää olla ruokailutilanteessa. Keskustella ei voi, kun turhaa ääntä pitää sietää."”
“"Liekkö ollut hieman ruuhkaa tai vajaa miehitys, kun asiakkaista vapautuneita pöytiä ei ennätetty kovinkaan nopeasti siistimään. Samoin, kun ruokailin, pöydästäni ei viety esim. raastepöydän lautasta & aterimia eikä alkudrinkin tyhjää lasia pois, edes silloin kun alkuruoka tuotiin eikä silloin kun lämmin ruoka tuotiin pöytään."”
“"Ruoka ja asiakaspalvelu oli hyvää, joten hyvin voisin suositella"”
“Kokonaisuus oli hyvä”
“Erittäin palvelualtis henkilökunta. Tilatut annokset maistuivat. Mahdollisuus gluteenittoman ruokaan.”
“"Hyvä ravintola, mutta Joensuussa on parempiakin."”
“Oli ihan mukava ruokailupaikka.”
“Ehkä ruokalistaa voisi uusia..”
“"Helppo tulla, tosi monipuolinen ja edullinen ruokalista. Hyvä salaattipöytä. Voi istua pitempäänkin ja kokousta pitää samalla."”
“Keskeisellä paikalla”
“"Ystävällinen palvelu, tunnelmallinen miljöö ja maistuva ruoka. "”
“"Ruoka ei ollut maultaan sitä tasoa, jota odotettiin. Annokset olivat yllättävän pieniä."”
“Hyvä palvelu Viihtyisä ravintola”
“Salaatti pöydässä asiointi ei sujuvaa tuotteiden sijoittelun kannalta”
“"Suosittelen kyllä,vaikkakin tilauksen jonotus oli 45min-tunti"”
“Miellyttävä kokemus”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“"Erittäin hyvä ruoka, kokille pyydettiin kiitokset kertomaan! Lisäksi hinta oli sopiva! "”
“"ihan mauiltaan perusruokaravintola ja tällä kertaa sain hienosti ranskalaisten tilalle runsaan salaatin, mutta pihvi oli kylmä,maustevoi jäi kylmäksi lautasen reunalla. Tarjoilija oli todella ystävällinen henkilö. Kun on nälkä voin mennä ja suositella,kasvisruokaa toivoisin lisää ja raastepöydän makujen yhdistelyn sopivuutta.oliivit ja lantturaaste yhtäaikaa tarjolla! "”
“"Pitsapohja oli sitkeä tällä.kertaa, jäi syömättä"”
“"Ei ole oikkein kenelle suositella, oltiin matkalla."”
“Kaikki toimi!”
“Ruoka ja palvelu erinomaista”
“Sopivalla paikalla torin kupeessa. Hyvä ruoka.”
“Hyvä sijainti siisti paikka”
“Kaikki sujui hyvin ja henkilökunta oli mukavaa ja ystävällistä.”
“"Ystävällinen asiaksapalvelu, rauhallinen tunnelma."”
“"Ystävällinen jahuolehtiva palvelu, maistuva ruoka"”
“"Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja asiointi mutkatonta. Sain rauhassa hoitaa tilaustani vaikka siinä hieman kestikin eikä tarjoilijalla ollut missään vaiheessa kiire seuraavaan pöytään vaikka ravintolassa oli paljon muitakin asiakkaita. Miellyttävä kokemus, kiitos minua palvelleille naiselle!"”
“Ravintolassa ei ollut mitään vikaa ja ruokalistalta löytyy varmasti jotakin kaikille.”
“Hyvä ravintola”
“Asiakas otettiin hyvin huomioon. Ei tarvinnut kauaa odottaa ruokaa. Nopea palvelu.”
“"Yleisvaikutelma siisti, tunnelmallinen, asiakaspalvelu hyvä, "”
“Minulla on hyviä kokemuksia Rossossa asioinnista.”
“"Hyvä palvelu, maittavaa ruoka. Sijaintikin vielä hyvä. "”
“"Salaattipöytä oli melkein tyhjä ja jäljellä vain likaisia lautasia joille salaatti olisi pitänyt ottaa, henkilökunta sivuutti koko salaatti pöydän ja tuntui ettei siitä huolehtinut kukaan. Ranskalaiset jotka tilasin oli keitetty huolella rasvassa sillä olivat niin kovia että jäi suurin osa syömättä."”
“Viihdyin hyvin ystävieni kanssa ravintolassa ja palvelu oli hyvää. Olen kotoisin Jyväskylästä ja käyn yleensä kerran vuodessa Joensuussa ja silloin usein syömässä Rossossa.”
“"Keskeinen sijainti, hotelli lähellä. Siisti ja hyvä valikoima ruokia. Henkilökunta ammattitaitoista ja huumorintajuista. Hieno murre. "”
“"Vähän kokemusta Joensuun ravitoloista, joten ei ole oikein vertailupohjaa."”
“"Olin erittäin tyytyväinen kokonaisuutena iltaan, tosin perjantai-ilta oli tarjoilijoille kiireinen. Olimme vaimoni kanssa yötä Vaakunassa ja siihenkin olimme tyytyväisiä. Olisi mukava syksyn mittaan tulla esim. teatteripaketin viikonloppuun. "”
“"Kastike oli kammottavan makuinen..olevinaan aurajuustokastike...ei ollut edes Aurajuustoa,vaan jotain korviketta"”
“"Siisti,korona otettu huomioon"”
“Miellyttävä paikka. Ruoka kyllä viipyi aika kauan.”
“Aivan hiton hyvä pizza!”
“Perustasoa”
“"Hyvä palvelu, ruoka maistuvaa."”
“Kokonaisuus ok. Piti löytää ruokapaikka Joensuusta arkena lounasajan jälkeen.”
“"Hyvää perusruokaa, toimi myös kiireessä. Palvelu oli ystävällistä ja avuliasta."”