Nyt kannattaa navigoida itsensä Joensuun matkustajasatamaan, missä Jokilaiva Romeo palvelee asiakkaita aina vappuaatosta syyskuun puolelle päivittäin, säävarauksella. Upean Pielisjokimaiseman lisäksi voit nauttia rantakadun tunnelmasta, laajasta valikoimasta erilaisia juomia cocktaileista erikoisoluisiin sekä maukkaista pannupitsoista. Lisäksi Romeolla on entisestää laajentunut tapahtumatarjonta.

Iltakohtaiset vaihtuvat ohjelmat palvelevat asiakkaita läpi kesän. Maanantaisin itsepalvelukaraoke ruuman sykkeessä sekä riemukkaat Cubana-illat kerran kuussa lattareiden ystäville. Tiistaisin sinulla on mahdollisuus tulla rentoutumaan aurinkoterassillemme mm. Uumen - viinijoogan parissa kerran kuukaudessa. Heinäkuun keskiviikkoina paikalliset artistit valloittavat jokilaivan terassin, Omilta kulmilta kajahtaa - illoissa. Torstaisin vietetään Retrotorstaita Las Palmasilta tuttujen retrohintojen ja katukaraoken tahdittamana. Perjantaisin on Siesta-ilta eli katukaraoke tottakai ja juomalistat suoraan etelän auringon alta joiden hinnat  lomafiilistä pilaa ;) Lauantain Tähti-illoissa väkeä viihdyttävät vaihtuvat iskelmä-tähdet, viime kesältä tutulla konseptilla! Sunnuntaina voit antautua MayDayn vietäväksi kun edullinen juomatarjonta, Syö Niin Paljon kuin jaksat- pizzabuffan ja kesäistet Sangriakannut ovat ulottuvillasi pilkkahintaan. 

Tehostetut hygienia- ja turvallisuustoimet mahdollistavat henkilökunnan ja asiakkaiden turvallisen asioinnin ja työskentelyn ravintolalaivassa. Romeossa on yhteensä 280 asiakaspaikkaa, joista terassilla 220 ja ruumassa normaalioloissa 60. Turvavälien takaamiseksi ruumassa on alkuun käytössä vain puolet asiakaspaikoista eli 30.

Halukkailla on mahdollisuus vuokrata Romeon tiloja myös yksityiskäyttöön.

Romeolla nähdään!

 

Jokilaiva Romeo
Matkustajasatama, 80100 Joensuu

Ravintolapäällikkö
Laura Hämäläinen
p. 010 7623 350
laura.k2.hamalainen@sok.fi

 

Yksityistilaisuudet ja ryhmävaraukset
sales.karelia@sokoshotels.fi
puh. 020 1234 660 myyntipalvelu, arkisin klo 8.30-16.00