Fransmannin ruokalistan antimet saattelevat sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten nautintojen ääreen. Tuoreet ja puhtaat raaka-aineet, ranskalaisen keittotaidon pitkät perinteet sekä keittiömestariemme uusimmat luomukset muodostavat kokonaisuuden, josta löytyy suosikkeja moneen makuun. Laaja ja tarkoin harkittu viinivalikoimamme täydentää ruokailunautinnon. C'est délicieux!

Muista myös monipuolinen sunnuntaibrunssimme, tarjolla joka sunnuntai 12-15.00.

Ravintolassamme esteetön kulku.

Pöytävaraukset ja tarjouspyynnöt voitte tehdä myyntipalvelun kautta 020 1234 660.

Iltaisin ja viikonloppuisin pöytävaraukset numerosta 010 782 2021.

Ravintolapäällikkö Tero Turunen, tero.turunen@sok.fi

Tervetuloa palveltavaksi!

 

 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,2)
Palvelu (4,0)
Tunnelma (4,0)
Lapset (3,3)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 17.07.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Rauhallinen ilta ruokailla vaimon kera.”
“Ihanat parsaviikkojen ruuat ja maistuvat viinit”
“Tarjoilija kävi ehkä hiukan liiankin usein pöydässä ja miun mielestä on hölmö kysellä maistuiko jos asiakkaan lautanen on suurin piirtein nuoltu puhtaaksi (??) ja jossei malta edes kuunnella mitä vastataan, tavan/ravintolan ohjeistuksen vuoksi kysymisen voisi jättää pois!”
“Miljöö on hieno, tarjoilijat rauhallisia ja ammattitaitoisia, eivät liian tuttavallisia. Ruoka on tehty oikeista raaka-aineista. Lapsille hyvä leikkipaikka.”
“- parkeeraaminen hankalaa - kasvisruokavaihtoehtoja ei ole tainnut tulla yhtään kymmenen vuoden aikana, edelleen samat tattitortellonit listalla. Tarjoilija suositteli lisävuohenjuustoa annokseen, jonka tilasin, mutta jäi kuitenkin tulematta. Tarjoilija pahoitteli asiaa ja hyvitti salaatin ja juomat. - myös lisää erilaisia alkusalaatteja - olimme syömässä yhtä aikaa karaokekilpailujen aikana. Se ei ollut häiritsevää, mutta musiikki ei toki ollut niin miellyttävää, kuin ehkä tavallisena perjantai-iltana.”
“Menu voisi olla monipuolisempi”
“Hyvä ruoka ja viinivalikoima.”
“Toisinaan hidas ja välinpitämätön palvelu. Valkoviinit ja kuohuviinit tarjoillaan aina liian lämpimänä, kuten valitettavasti suurimmassa osassa PKO:n ravintoloista. Viinikaapin lämpötila on näille viineille liian lämmin. Kannattaa ottaa mallia esim. keski-ja etelä-euroopan ravintoloista tai Joensuun yksityisistä ravintoloista esim. Ravintola Kreeta tai Ravintola Kielo.”
“Hyvä ja kaunis sijainti.”
“Olimme viimeksi äitienpäivälounaalla yht. 10 hlön porukalla. Mukana oli 2 pientä lasta, jotka huomioitiin hienosti, syöttötuoli oli varattu ja rattaat sai mahtumaan pöydän viereen hyvin (molemmista olin etukäteen infonnut). Pöydät oli myös tilavat eivätkä olleet liian ahtaasti toisiinsa nähden, ruoka oli maistuvaa, jonoja ei ollut liikaa ja henkilökunta oli ystävällistä. KIITOS!”
“Hyvä ruoka, paikallista olutta”
“Rauhallinen tunnelma, ranskalaisuus teemana”
“Ikkunaton ravintola kauniina kesäpäivänä ei houkuta”
“Erinomainen ruoka. Hinta-laatusuhde hyvä”
“Ruoka-annokset ovat olleet aina hyvät ja S-ravintoloissa voi ruoan nauttia viinin kera, koska asiakasomistaja-viinissä on hyvä hinta-laatusuhde”
“Parasta ruokaa pitkään aikaan, eikä jäänyt nälkä.”
“Ruoka oli erinomaista. Rauhallinen ympäristö seurusteluun”
“Tarjoilijat olivat hyvin ystävällisiä , hymyileviä ja huumorintajuisia.”
“Ainoa negatiivinen kokemus oli kun Perjantaina otimme ruuan kanssa asiakasomistaja punaviiniä (Gato Negro) hinta oli 19,95 , mutta Lauantaina kun otimme samaa viiniä 2*24 cl hinta oli 24,00 ,ihmettelimme miksei tarjoilija maininnut että koko pullo tulisi halvemmaksi.”
“Rauhallinen paikka.”
“Ehkä yksi kerta riittäisi kysyä haluammeko viiniä ruoan kanssa.”
“Erittäin maukas ja laaja brunssi, tulee/tullut useasti käytyä ja aina yhtä loistava.”
“Sisustus vois olla selkeämmän oloinen, nyt aika punainen ja hieman sekava.”
“Hyvä palvelu sellainen leppoisa tunnelma.”
“RAvintolan palvelu ja yleisilme muutenkin:)”
“Erityisen hyvät salaatit (toki pääruokakin on oikein hyvää)”
“Tarjoilijan vastaus muutaman kerran epäystävällinen”
“Hyvä ruoka, mukava henkilökunta. Brunssi on loistava, vaikka viimeksi käynnillä otettiinkin a la carte-listalta vuohenjuusto-broilerisalaatti.”
“Sijainti. Kauniilla joen rannalla.”
“Ruoka ja siihen suositeltu asiakasomistajaviini sopivat täydellisesti yhteen. Oli todella hyvää.”
“Erittäin maukas ja hyvä ruoka, viihtyisä tunnelma”