Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.
 
Tervetuloa palveltavaksi!
 
Coffee House Joensuu 010 762 3380, coffeehouse.joensuu@sok.fi
Ravintolapäällikkö Anna-Mari Summala, 010 762 3383, anna-mari.summala@sok.fi
 
 
Pidetään huolta toisistamme
 
Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.
 
Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.
Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.
Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.
Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.
Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.
Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.
Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.
Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.
 
Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.
 
Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.
 
Lämpimästi tervetuloa!

Asiakastyytyväisyys

4,3

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,5)
Tunnelma (4,3)
Lapset (3,9)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 11.08.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Kiva paikka ja ihan kiva valikoima. Ystävällinen henkilökunta. Rauhallista jutella ystävän kanssa, sopiva etäisyys toisiin pöytiin”
“Juoma oli hyvää j asiakaspalvelu mukavaa ja sujuvaa”
“Viihtyisä ympäristö ja mukava henkilökunta”
“Ketjupaikaksi tunnelmaltaan mukava kahvila - panostaminen tunnelmalliseen sisustukseen ja pitkät aukioloajat ovat teillä hyviä valtteja.”
“Hyvä Cold Brew, tilava ja tyylikäs, mukava WC. Ainut miinus tulee ohi kulkevasta äänihaitasta etenkin kesäisin. Särkyy korvat, kun parin metrin päästä joku päräyttää antiikin aikasella amisvehkeellään.”
“Asiointi oli sujuvaa ja paikka oli viihtyisä”
“Tosi hyvä ja mukava kahvila jossa on aina hyvä ilmapiiri”
“Ihan jees paikka”
“Kiva, että gluteenittomia vaihtoehtoja löytyi”
“Tuttu ja hyvä paikka tavata kavereita”
“En liiemmin suosittele kenellääkään kahviloita muutenkaan, mutta kysyttäessä voisin ehdottaa tätä hyvillä mielin.”
“Ystävällinen ja osaava henkilökunta. Sujuva asiointi. Paikka on siisti ja viihtyisä.”
“Kahvila oli oikein hyvä ja asiakaspqlvelija oli ammattitaitoinen.”
“Kyseinen kahvila on Joensuun yksi parhaimmista kahviloista. Sieltä löytyy aina jokaiselle jotakin. Myöskin palvelu siellä on erittäin hyvää, jokaisen käyntikerran jälkeen jää tervetullut olo.”
“Pyörätuolisisäänkäynti voisi olla selvästi merkitty. Yritimme sisään sokoksen käytävän sisäänkäynnistä mutta ovi ei auennut ulkoa päin.”
“Keskeisellä paikalla, hyvä palvelu ja valikoima”
“Hyvä palvelu ja valikoima”
“Paikka on viihtyisä ja palvelu erittäin ystävällistä.”
“Henkilökunta on erittäin ystävällistä.”
“Paras kahvila Joensuussa. Ei yhtä hintava kuin houkutus.”
“Pidän Coffee Housesta, joten voin sanoa kyllä ystävilleni, että on hyvä paikka. En kuitenkaan halua ryhtyä sitä mainostamaan tutuille.”
“Paikasta saa s-bonuksen”
“Ihana asiakaspalvelu ja hyvät tuotteet ??”
“Kahvilassa mukava vierailla”
“ihanat asiakaspalvelijat ja herkkukahvit”
“Kahvilavierailu sujui ongelmitta ja pidän Coffee House Vaakunan tunnelmasta.”
“Kahvit on herkullisia.”
“Kiva paikka, kaunis esillepano, hyvä asiakaspalvelu ja hotellin asiakkaille sopivalla kohdalla.”