Laulumailta kajahtaa!

Kysypä keneltä tahansa mistä Heili on kotoisin. Saat aina saman vastauksen – Karjalasta, tietenkin.
 
Ja kun kerran tie on Pohjois-Karjalaan sattunut viemään, haluaa tänne aina uudelleen. Kun katsot ympärillesi, on helppo ymmärtää miksi.
 
Villi luonto, upeat ihmiset ja ylittämätön, mestarillisiin mittoihin kurkottava vieraanvaraisuus saavat jokaisen meistä haltioihinsa.
 
Mutta mikä tärkeintä, karjalaisessa pöydässä on talonväen lisäksi aina tilaa myös matkalaisille, mistä ilmansuunnasta he sitten tulivatkaan. Eikä tarjottava ole koskaan päässyt loppumaan kesken!
 
Bistro Heili jatkaa ylpeästi tätä perinnettä Joensuussa, kimmeltävän Pielisjoen varrella.
 
Antaudu Heilin vietäväksi. Anna mestariemme hemmotella itseäsi. Tee kuten laulun maailmanmatkaaja – löydä outo tunne rinnassasi, maku herkkä kielelläsi ja säilytä ne sydämessäsi.
 
Tervetuloa kohtaamaan nykykarjalainen vieraanvaraisuus ja mestarillinen tunnelma. Bistro Heilissä, kuinkas sattuikaan?
 
 

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (4,2)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.01.2022 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“"Kaunis uusittu sisistus, sympaattinen henkilökunta ja ennen kaikkea maukas ruoka. Ruokalista voisi olla hieman laajempi."”
“Siisti ja erittäin kiva henkilökunta-”
“"Ruoka erinomainen, samoin palvelu"”
“"Hyvä ja siisti ravintola, menu myös hyvä"”
“"Ravintola oli tunnelmallinen, siisti ja työntekijät mukavia ja osaavia."”
“Olen jo kehunut ravintolaa monelle.”
“Hyvä ruoka ja palvelu!”
“"Jos on Joensuussa käyntiä, voi suositella ja ainakin majoituksen yhteydessä varmasti"”
“Palvelu oli ystävällistä: ruoka hakee vielä mallia. Osa annoksista oli hyvin pieniä ja esillepanoon kaivataan vielä laatua. Pihvit näyttivät täysin kuivakypsiltä.. en kysynyt. Mutta ihan siis ok paikka. Viinilista käsittääkseni puuttui kokonaan”
“Hyvä asiantunteva palvelu ja viihtyisä ympäristö.”
“"Hyvä paikka, ainut tuo auton pysäköinti kun joutuu viemään toiselle puolen katua maksulliseen parkkihalliin, oltiin pari tuntia syömässä ja pysäköinti 6 euroo, ja hankalaa vielä kun oli liukasta??"”
“"Ruoka erittäin hyvää, uudistettu hotelli aivan ihana ja ystävällinen henkilökunta."”
“"Ruoka annokset voisivat olla perinteisempiä sekä ruokaa voisi olla enempi,sekä toisella kerralla emme tilanneet alkoholijuomia niin vedestä veloitettiin kaikilta 1,10 e. Illalla baarissa sain punaviinin kera ilmaisin vettä. "”
“Siisti mutta hiemän hämärä.”
“"Viihtyisä, tyylikäs ravintola. Ystävällinen ja ammattitaitoinen palvelu. Nälkäkään ei jäänyt. Kiitos. "”
“Olimme Raijan kanssa lahjakortti matkalla liityttyäni osuuskaupan jäseneksi.Tulemme joskus paremmalla ajalla ja saunalliseen huoneistoon.Kiitos”
“"Ruoka hyvää, Kimmelin uusi ilme miellyttävä palvelu hyvää"”
“Uusittu ravintola oli erittäin viihtyisä.”
“"Ehkä konseptissa vielä jotain hiottavaa. Palvelu oli ystävällistä, ei voi moittia. Ruuan yleisarvosana koko porukassa keskinkertainen, ei erityisen herkullinen, muttei huonokaan. Tila ei kovinkaan tunnelmallinen, yksi yhteinen tila. Hotellin aula on raikastunut ilmeeltään hyvin. "”
“Sovitut asiat eivät toteutuneet”
“Ruoka&juoma oli erittäin hyvää. Pöytään ohjaamista joutui odottamaan yllättävän pitkään vaikka asiakkaita oli melko vähän.”
“Uusittuun ravintolaan kannattaa tutustua.”
“"Tyylikäs ja siisti ravintola. Alkupalan naudanliha tartar oli todella maukas, kun taas pääruokana oli katkarapupasta mikä ei maistunut yhtään miltään. "”
“Vierailumme kesti 3 tuntia. Otimme kolmen ruokalajin menut. Tarjoilun hitaus laski tyytyväisyyttäni. Pisin väli odottelulle oli ruokien välissä noin tunnin verran.”
“"Suosittelinkin jo seurueen parille tyypille, jotka eivät tulleet mukaan ravintolaan. Mukava tunnelma, ruoka taivaallista ja tuli nopeasti. Kohtelias ja osaava henkilökunta. Oli hyvä päätös tulla syömään suoraan työkeikalta!"”
“Hyvin palvellut erittäin ystävällinen tarjoilija. Hyvin maistuvat ruoka ja juoma. Hieno uusi ymöäristö.”
“Otettiin huomioon myös lapsi asiakas ja palvelu oli hyvää”
“Siistin kiva ravintola. Henkilökunta oli tosi kiva.”
“"Erittäin ystävällinen ja hyvä palvelu. Ruoka niin hyvää, varsinkin lohikeitto todella maukasta. Kiva miljöö. "”
“"Ruoka oli hyvää, mutta sitä sai odottaa kohtuuttoman kauan..tästä ilmoitimme tarjoilijalle joka sysäsi syyn uusien kokkien niskoille ja hitauteen. Tilattu ruoka tuli vääränlaisilla lisukkeilla ja tästä ilmoittamalla annos vietiin pois..siitä poistettiin väärät lisukkeet ja lisäkkeeksi paistettiin uudet lisukkeet eri lautaselle...tämä kyllä meille kerrottiin mutta pääruoka ehti jo hiukan jäähtyä."”
“Bistro Heilin tunnelma on erittäin hyvä. Miljöö ihanan raikas ja erilainen. Ruokatarjonta monipuolista. Palvelu on hyvää ja asiakasta huomioivaa.”
“Hyvä ruoka ja palvelu. Viihtyisät puitteet.”
“Ruoka oli hyvää.”
“itse pääruoka ei ollut mielestäni maultaan hyvä.”
“Hotelli Kimmelin uusi ravintola Bistro Heili oli uusi kokemus. Aiemmassa ravintolassa on toki tullut käytyä.”
“Hyvä kokonaisuus Joensuulaisittain!”
“Hinta-laatusuhde ei ollut hyvä. Laatuun nähden turhan kallis.”
“"Hyvä palvelu pääosin. Pikkasen näkyy henkilökunnan tuoreus, palvelu vähän hidasta ajoittain. Lihan kypsyyden osalta, jäi vähän harmittamaan...."”
“"viihtyisää, ilmavaa, avaraa (ehkä liiankiin). Hyvä ruoka, miellyttävä asiakaspalvelu."”
“"Ystävällinen ja asiantunteva palvelu, mukava yleisvaikutelma ja monipuolinen ruokalista. Miellyttävä sistustus. Olutvaihtoehdoista ei löytynyt lainkaan listaa, ja oluita piti kysyä erikseen - tähän kaipaisin muutosta. Muuten ihan kympinarvoinen vierailu!"”
“"Miellyttävä miljöö, hyvä ruokalista ja tosi ystävällinen palvelu."”
“Bistro Heili on kuin taivas maan päällä!”
“Paikka on viihtyisä ja palvelu pelaa. Henkilökunta on ystävällinen ja ammattitaitoinen.”
“"Ruoka oli hyvää,olisimme kaivanneet paremman suosittelun ruokalistalle,viini kaadettiin suoraan lasiin pullosta vaikka tilasimme molemmat 16 senttiä niin toinen sai huomattavasti enemmän tämä tuntui oudolta,muuten palvelu oli asiallista."”
“"Tilasin hirvibriossin, liha oli mureaa mutta erityisesti suola, ja mausteet uupuivat valitettavasti lähes kokonaan. Vertaan aina voisinko itse tehdä parempaa, tällä kertaa vastaisin kyllä. Ravintola kaikilta muilta osin, ja kokemuksena oli hieno:)"”
“Hyvä kokonaisuus”
“Sopiva ruokalista ja hyvä yleisilme”
“Ruoka ja tunnelma oli loistavat.”
“"Uudet tilat, erittäin siistiä ja miellyttävä ympäristö. Herkullinen ruoka."”
“"tunnelmallinen ravintola, hyvä ruoka ja hyvä palvelu"”
“Palvelu hyvää.Ruoka hyvää.Lähellä kotia.”
“Kaupungin ihana uutuus”
“Ruoka olisi voinut olla maukkaampaa.”
“Lohisoppa oli erinomaista. Ruokaa joutui odottamaan kohtuuttoman kauan”
“"Palvelu oli huomaavaista, mutta ei,tunkeilevaa. Suositeltu jälkiruoka oli paras syömäni. Hieno sisustus, hyvä tunnelma, vaikka paikka oli täysi ( Hotelli Kimmel ) Extrahuomiointia tarjoilijalta, vaikka oli paljon työtä heillä."”
“"Lähetin jo nyt vierailultani kuvia kavereille ja Facebookiin. Oikein miellyttävä miljöö, palvelu ja herkullista ruokaa. "”
“Tyylikäs ja siisti ravintola”
“"Maanantai iltana illallinen Heilissä, melko pljon asiakkaita, palvelu sujuvaa ja ruoka maistuvaa. Remontoidut tilat erittäin siistit ja vihtyisät ja henkilökunta kohteliasta."”
“"Muuten hyvä ja viihtyisä paikka, mutta risotto oli tehty todella huonosti ja aivan liian suolasta,, annoin toisen hlön syödä loput ja hältä kans huono arvio ruoasta."”
“"Vatsa täysi, hyvä mieli !"”
“Hyvä ruoka.”
“Ruokalista tosi suppea eipä ollut paljon valintaa ja hinta korkea”
“"Hyvää rukaa ja palvelua, hieman hinnakas kylläkin."”
“"Hyvä palvelu, miellyttävä henkilökunta, hyvä ruoka"”
“"Ruokatilaus toimi hyvin, mutta ruoka tuotiin pöytään vasta 1 h 20 minuutin kuluttua."”
“Sisustus on kaunis ja menu oikein herkullinen. Tällä hetkellä Joensuun kaunein ravintola.”
“Tilaamani naudanliha (medium) oli sitkeä. Hinta siksi kallis. Muilla perheenjäsenillä oli hyvät ruuat.”
“Miellyttävä paikka ja hyvä ruoka”
“Upea henkilökunta:)”
“Loistava palvelu ja ruoka. 10+ Jatkoon.??”
“Hyvä palvelu ja ruoka maistuvaa.”
“"Hyvä ruoka,hyvä palvelu"”
“"Ystävällinen palvelu, ruoka ok"”
“"Hei! Yhden käynnin perusteella on vaikea sanoa vielä paljoa, mutta kanapasta-annokseni jätti maultaan paljon toivomisen varaa (oli siis aika mauton). Ja monta kertaa illan aikana salissa vallinnut käry (!!!) oli TODELLA häiritsevä. Jos tämä on jatkuva ongelma, se ei houkuttele ravintolaan."”
“"Koiran kanssa hotelliin majoittuvalle ei ole edes mitään reunapöytää, johon voisi tulla ruokailemaan pienen koiran kanssa, jota ei voi jättää huoneeseen. Nykyään todella monessa ravintolassa tämä on mahdollista, joten nimenomaan hotellin ravintolassa tällainen olisi oleellista."”
“- ravintolan remontti kesken - ruoka-annokset pienehkojä”
“Ravintola ilmeisesti keskeneräinen”
“"Ruoka oli niin hyvää, ja pitäähän uusi ravintola testata muidenkin"”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää”
“" Bistro on onnistunut kokonaisuus, mutta intiimille ravintolaillalle valitsisin toisentyyppisen ravintolan."”
“Hyvä ruoka ja miellyttävä palvelu. Siisti ja viihtyisä ympäristö. Avara tila.”
“Siisti ja tunnelmallinen ravintola. Riittävästi henkilökuntaa.”
“Mukava miljöö ja mietitty menu”
“"Olen käynyt kaksi kertaa BIstro Heilissä. Molemmilla kerroilla olemme kutsuneet mukaan toisen pariskunnan (eri pariskunta eri kerroilla). Ensimmäinen kerta 17.9. oli aivan huikean hyvä kokemus. Tunsimme olevamme tervetulleita, tarjoilija oli huomaavaisen ystävällinen. Toisella kerralla 9.10. oli aivan päinvastainen kokemus. Henkilökuntaa oli paljon, pääasiassa ihan nuoria naisia, jotka tuskin uskalsivat suutaan avata. Kauan PKO:n palveluksessa ollut miestarjoilija yritti parhaansa mukaan paikata, mutta oli ilmiselvästi ylikuormittunut. Jouduimme odottamaan aloitusdrinkkiä kohtuuttoman kauan, niinkuin ruokiakin. "”
“Tunnelma ja puitteet ovat erinomaiset. Palvelu ja ruoka olivat erittäin hyvää. Eipä sitä muuta enää enempää kaipaakaan.”
“"Ravintolassa asiointi sujui mukavasti. Ainoa hämäävä seikka oli se, että ulko-ovet olivat lukossa siitä kohti, missä ravintolan mainoskyltti sijaitsi. Moni muukin kävi nykimässä ko. ovia. Hirviwallenberg oli mainion makuinen, mutta aikuiselle miehelle annos on melko pieni. Tämän voisi kertoa tilausta tehdessä. "”
“Ihan ok ruoka ja palvelu.”