VALLITSEVAN POIKKEUSTILAN VUOKSI SUPISTIMME TOIMINTAAMME JA AMARILLON TILOISSA TOIMII NYT BAR PLAYN, ROSSON JA TIETENKIN AMARILLON COMBO - VAAKUNA KITCHEN

Amarillon muhkeat maut ja reilut annokset, Rosson ikiklassikkopannupitsat sekä Playn baarikeittiön suosituimmat burgerit ja salaatit saatavilla nyt VAAKUNA KITCHENISTÄ SOKOKSEN KAUPPAKÄYTÄVÄLTÄ.

Tilaa puhelimella ja nouda kotiin: 010 762 3420
HUOM! Nouto Sokoksen kauppakäytävältä Amarillon väliköstä!

Tilaa ja maksa kotiinkuljetus netissä:
ruutukaavalla kotiinkuljetus maksaa 3 euroa, ja kauempana keskustasta (kuitenkin max 10 km) 7 euroa.
Varausjärjestelmämme on vielä hieman kankea koska se on kehitetty pöydän varaamiseen, kehitämme järjestelmää parhaamme mukaan!

Paina vihreää VARAA PÖYTÄ – painiketta ja etene kohta kohdalta niin onnistut varmasti!
Muista laittaa LISÄTIEDOT kohtaan toimitusosoite ja tiedot erityisruokavalioista. Muista valita myös nouto TAI kotiinkuljetus 3/7€

Mikäli sinulla tulee ongelmia tilauksen tekemisessä tai et kerta kaikkiaan onnistu verkkotilauksessa ja haluaisit silti ruokapaketin toimitettuna kotiovelle niin soita meille Amarilloon, me neuvomme sinua puhelimessa: 010 762 3420

Kaikki kotiin kuljetettavat tuotteet sekä toimitusmaksu tulee maksaa ennakkoon verkossa hygieniasyistä!

Sydämellä: Vaakuna Kitchenin jengi

_________________________________________

Kaupungin parasta Texmexiä

Amarillon mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, syvälle Teksasin sydämeen. Komeat hampurilaiset, tirisevät fajitakset, burritot, reilut pihvit ja muut herkut ovat huurteisen El Grande -oluen lisäksi Amarilloa aidoimmillaan. Amarillon muhkeat maut, reilut annokset ja rempseä henkilökunta ovat maineensa veroisia ja kokemisen arvoisia.

Meidän tai kenen vaan henkilökuntaamme kuuluvan kanssa voi tulla juttelemaan ja antamaan palautetta tai kertomaan kehitysehdotuksia.

Tervetuloa palveltavaksi!

Amarillo Joensuu 010 762 3420, amarillo.joensuu@sok.fi

Ravintolapäällikkö Sanna Summala 010 762 3424, sanna.summala@sok.fi

Keittiöpäällikkö Jesse Kempas jesse.kempas@sok.fi

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,1)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 31.03.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Mukava henkilö kunta erittäin hyvä ruoka”
“Hyvä paikka, vaikkakin hinnat nousseet..”
“Voisin suositella koska ruoka hyvää, hinta-laatusuhde mainio ja palvelu ystävällistä.”
“En.”
“Ravintola hämärä penkit risaisat Tulee mieleen Cumulus kuluneine mattoineen ja kalusteineen”
“Ruokalista on tullut suppeaksi, sitä voisi vähän laajentaa. Ja kait Meksikossa syödään muutakin kuin hampurilaisia ja tortilloja? Olisi kiva yllätys, jos listalta löytyisi joskus jotakin erikoisuuksia Meksikosta tai sieltä päin. Paikka kaipaisi ehkä vähän remonttia myös.”
“Ruoka oli hyvää ja asiakaat otettiin hyvin huomioon. Myös lapsi asiakkaat tykkää köydä täällä syömässä, viimeksi kommentti oli ettei muualla ole niin hyvää hampurilaista kuin täällä.”
“Hyvä kokemus, yllätyin positiivisesti. Itse käyn pääsääntöisesti rauhallisemmissa paikoissa.”
“Viihtyisä ravintola, mukava henkilökunta ja erinomainen ruoka.”
“Käynti sujui moitteettomasti ja ruoka oli hyvää.”
“Kaikin puolin toimiva ravintola, viihtyisä”
“Amarillo on viihtyisä ravintola, jossa saa hyvää palvelu. Muutaman kerran ruokaa on joutunut odottamaan aika kauan, mutta ruoka on ollut kuitenkin hyvää.”
“Perus Amarillo, tietää mitä saa.”
“Amarillosta saa vähän kaikkea, niin helppo suositella kenelle tahansa.”
“Ihan ok”
“Oma kokemus oli positiivinen”
“Tunnin jonotusajasta huolimatta reissumme kruunasi ilta Amarillossa. Tarjoilu pelasi ja meitä informoitiin hyvin viivytyksestä, jonka aiheutti ison seurueen yllättävä saapuminen juuri meitä ennen. Kiitos henkilökunnalle asiallisesta palvelusta... kiireestä huolimatta.”
“Ruoka on aina maistuvaa ja palvelu hyvää.”
“Perus hyvä ravintola. Maistuvaa ruokaa ja hyvät aukioloajat.”
“Palvelu toimii, ruokalista kattava eli liki jokaiselle löytyy jotain. Paikka viihtyisä ja siisti. Ystävällinen henkilökunta.”
“Hyvää ruokaa ja palvelua”
“Hyvää ruokaa, mukava käydä.”
“Pöytä seurueemme viihtyi hyvin, palvelu toimi ja juomaa sai tilattua nopeasti niin halutessaan, ruokia tilatessa kerrottiin heti että noin 30min joudutaan odottamaan.”
“Burgeri puoleen hintaan keskiviikkoisin klo 15 jälkeen”
“Hyvä palvelu ja sujuvaa toimintaa.”
“Pidän Amarillo Joensuusta paljon. Ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Henkilökunta on ystävällistä ja ravintolassa on hyvä tunnelma. Ainut asia minkä muuttaisin on jälkiruokalista. Se ei mielestäni ole hyvä. Brownie on välillä jäistä ja pahaa ja muut vaihtoehdot eivät yhtään houkuttele. Ja samat vaihtoehdot ovat olleet jo kauan.”
“Hyvä perusvarma paikka. Hinnat alkaa olla aika kalliita..”
“Hyvä palvelu,miellyttävä ympäristö??”
“Omaan makuun kaikki tässä ravintolassa osuu kohdilleen, niin on helppo suositella.”
“Lempi ravintolani. Tutut annokset jotka aina maistuvia, mutta lempi ravintolani koska henkilökunta ehdottomasti Joensuun osaavinta ja mukavinta. Chilli meininki.”
“Hyvä ruoka, parempi mieli. Mahtava asiakaspalvelu.”
“Kaikki toimi niinkuin kuuluukin :)”
“En ole meksikolainen ruoan ystävä, mut palvelu oli hirmu hyvä joten sen takia voin suositella käyntiä Joensuun amarillossa.”
“Hyvä ruoka, nopea palvelu”
“Hyvä sijainti, asiallinen menu”
“Kävin lyhyen ajan sisään Amarillossa kolmeen kertaan, seura aina eri. Muuten olin tyytyväinen aikalailla kaikkeen, mutta viimeisimmällä kerralla olin lounastamassa siskoni kanssa, jolla mm. sosiaalisten tilanteiden pelko, joten tällaiseen ravintolaan meno on monesti hänelle iso kynnys. Tarjoilija joka meitä palveli, vaikutti hieman tympeältä/kiukkuiselta mm. siskoni aprikoidessa tilaustaan. Tästä jäi vähän huono maku, mutta kuten aiemmin mainitsin, muuten olin ja olen ollut tyytyväinen :-) Aiempia kokemuksia ajatellen, jos on ollut jotain ”moitittavaa”, on henkilökunta hyvin tilanteet korjannut/korvannut.”
“Kelpo paikka.”
“Hampurilaistarjous oli loistava idea!!!”
“Hyvää asiakaspalvelua ja ruokaa!!”
“Menu on aika muuttumaton, kaipaisi päivitystä”
“Tarjoilija vaikutti hieman ujolta ja epävarmalta, mutta hoiti hommansa kuitenkin hyvin. Kumppanini ei syö porsaanlihaa, ja saimme tähän todella hyvää palvelua. Tarjoilija varmisti keittiöstä, ettei ruoassa varmasti ole porsaanlihaa, ja keittiö paistoi sen vielä eri pannulla kuin muut. Ainoa miinus oli, että ruoassa oli korianteria, eikä sitä oltu merkitty listaan.”
“Tuttu ja turvallinen. Ei yllätä, eikä tarvitse myöskään pettyä”
“Kaikista Joensuun ravintoloista Amarillo on omaan mieleeni paras.”
“Hyvää ruokaa sekä ihana tunnelma. Asiointi oli sopivan nopeaa”
“Ruoka oli tosi hyvää joten suosittelen jos tulee puheeksi”
“Olikin aikaa vierähtänyt edellisestä vierailusta, koska edellinen kokemus oli huono ruoan suhteen. Nyt teki mieli lihaa ja kunnon ribsejä, ja kyllä kannatti käydä. Ribsit olivat hyviä ja mureita, muutkin alkupalat ja juomat maistui.”
“Ihan jees, mutta ei nyt mikään huippupaikka.”
“Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua.”
“Tällä kertaa ainakin nopeasti annokset pöytään. Suositellut ruuat maistuivat hyvältä.”
“Varma valinta. Yleensä aina hyvää ruokaa. Paitsi ketogeeniseen ruokavalioon sopivia ruokia ei ollut, siitä miinusta”
“Hyvä sijainti, laadukas”
“Kaikki toimi”
“Perus varma ravintola jossa tietää aina mitä saa.”
“Ok ravintola. Ruuan hinta suhde laatuun ei aivan täsmää. Markkina-alueelta löytyy laadukkampia burgereita edullisempaan hintaan esimerkiksi Sulosta.”
“Hyvä hintalaatusuhde”
“Voin suositella. Arkipäivänä oli rauhallista ja tilauksen saimme hyvinkin nopeasti. Ystävällinen palvelu. Hienoa!”
“Päiväsaikaan olemme voineet ilman kiirettä istua ja keskustella rauhassa eli hyvä kohtaamispaikka. Olemme suositelleet muillekin.”
“Erittäin maistuvat annokset ja osaava henkilökunta.”
“Amarillo on lempiravintolani, ruoka annokset sopivan kokoisia ja herkullisia”
“Tietää mitä saa”
“Kaikista käymistäni Amarilloista (ja muistakin ravintoloista) ystävällisin palvelu. Juteltiin syödessäkin siitä miten mukava, puhelias ja iloinen tarjoilija oli. Ruokakin tuli nopeasti. Kiitos, täyden vatsan lisäksi matkaan lähti hyvä mieli :)”
“Palvelu erittäin ystävällistä ja nopeaa vaikka ruokailijoita oli paljon.”
“Viimeksi taas jälleen kerran annoksestani puuttui siihen kuuluva täyte, joka listassakin lukee mutta ei jostain syystä annokseeni päätynyt. Kaverini tilasi saman annoksen ja häneltä ei kuitenkaan mtn puuttunut. Jouduin odottamaan tarjoilijaa aika kauan ennen ku sain asiasta edes huomautettua ja halu syödä annosta loppuu oli jo mennyt siinä vaiheessa.”
“Hyvää ruokaa, hämmästyin kuitenkin siitä kuinka suppea valikoima oli gluteenittomissa tuotteissa”
“Ruuhka aikaan meluisa muuten tunnelma rauhallinen”
“Erittäin hyvä ja ystävällinen palvelu”
“Amarillosta saa kaikille jotain! Sopivan rento, mutta hyvä hinta-laatusuhde ruoalle. Keskustassa ja opiskelija-alennus!”
“Asiakaspalvelu oli erinomaista ja tunnelma oli rento joten ehdottomasti suosittelen ystävilleni tätä ravintolaa!”
“Hinnat saisivat olla alemmat, ja monipuolisempi lista laadukkaammilla aineilla.”
“Nopea palvelu, hyvää ruokaa, keskiviikkoisin kivoja tarjouksia :)”
“mukava paikka”
“Parempi arvosana olisi tullut vähän pienemmästä odotusajasta. Tosin keskiviikkona ravintolassa on tarjouksesta johtuen ehkä enemmän asiakkaita ja pieni odottelu sinällänsä on ymmärrettävää. Kerran aikaisemmin tosin jouduttiin odottamaan 2h ja silloin henkilökunta ei siitä maininnut. Viime kerralla asiakkaille tosin kerrottiin 1h odotuksesta, joten tältä osin asia on paremmin.”
“Ruoka on hyvää, annokset riittävän isoja että nälkä lähtee. Henkilökunta on ystävällistä ja tunnen oloni tervetulleeksi”
“Ystävällistä ja tulemme jatkossakin syömään amarillossa”
“Perusvarmaa”
“Suolaa oli lipsahtanut aivan liikaa”
“en”
“Asun Vantaalla joten ei ole kovin montaa tuttua joensuussa”
“Sijainti hyvä, parkkipaikkoja lähellä hyvin”
“Todella kiva henkilökunta ja maistuvaa ruokaa. Tunnelmallinen paikka.”
“Hyvä ja suhteessa halpa ruoka, osa työntekijöistä todella mukavia mutta osa (yksi) vaikutti siltä että asiakkaat eivät ole tervetulleita”
“Tarjoilijat ottavat aina ihanasti vastaan ja ohjaavat pöytään. Ruokakin maistuu joka kerta täydelliseltä! Keittiön henkilökunnalle suuri kiitos :)”
“Joensuussa huonosti ruokapaikkoja”
“Lapsia paljon huutamassa joten varauksella päivällä meno.”
“Kaikki meni hyvin,oli kiltti nainen tarjoilijana.”
“Hyvä ravintola, sisustus voisi olla kodikkaampi. Musiikki on hieman liian kovalla eikä ollut niin minun makuuni. Hieman levoton yleisilme”
“Meitä palveli iloinen huumorintajuinen nainen, joka osasi kohdata lapsiasikkaat todella hyvin. Pojan 12v kommentti ' olipas mukavan oloinen tyyppi' Hyvä mieli jäi, asiakaspalvelijasta, meille kaikille.”
“Hyvää ruokaa ystävällinen henkilökunta siisti paikka”
“Hyvä ruoka ja hinta-laatusuhde. Asiakasomistajille voisi olla enemmänkin etuja.”
“Miellyttävä kokemus ja reippaat tarjoilijat”
“Ruuan tulemisessa kesti Huomattavasti pidempään kuin sanottiin, tarjoilija pudotti kaverini annoksen lattialle, siinäkin kesti tottakai pitempään. Muutoin asiakaspalvelu oli ystävällistä ja hyvää.”
“Ruoka hyvää, palvelu ystävällistä, pöydät ja tuolit voisivat olla paremmassa kunnossa. Tarjoilija osoitti epämääräisesti jonnekin, mistä sai lounasaikaan hakea nachoja. Piti etsiä pöytää, olisi voinut olla paljon paremmin tarjolla.”
“Ruoka oli hyvää ja ruuhkasta huolimatta palvelu pelasi.”
“Kaikki muu oli hyvää, mutta tarjoilija kävi jatkuvasti pöydässämme mm. Kysymässä olemmeko valmiita vaikka oli selvää ettemme olleet vielä valmiita. Tuntui että hänellä omi kiire saada meidät pois vaikka ravintola oli tyhjä.”
“Ihanat ruoat”
“Hyvin meni. Lisäjuomia tyrkytettiin vähän turhan tiuhaan tahtiin.”
“Aina ystävällinen palvelu ja hyvää ruokaa”
“Nyt oli uusittu ruokalistaa, vähemmän valikoimaa, mutta parempia annoksia. Paikka ihan ok, musiikki ehkä vähän häiritsi... Henkilökunta kohteliasta ja meidät kyllä huomioitiin ruokailun aikanakin (mm. haluatteko lisää juotavaa...)”
“Ruoka oli hyvää ja erilaista”
“Ruoka on hyvää ja sopivasti erilaista kuin kotona syödessä.”
“Ketjurafla. Edelle menisi Roihu, Mount Ganesh ja sushiravintolat.”
“Saimme loistavaa palvelua ja erityisesti tarjoilijamme oli iloinen sekä hyräileväinen, joka sai meidätkin hyvälle mielelle. Erityiskiitos tälle hiukan vanhemmalle pitkät vaaleat hiukset omaavalle tarjoilijalle ?? Ruoka oli hyvää ja saimme kokonaisvaltaisesti onnistuneen ja mukavan käynnin Amarillo Joensuussa.”
“Vierailin ensimmäistä kertaa Joensuussa ja yövyin Sokos hotel vaakunassa. Amarillo oli siis luonteva paikka ruokailulle. Täten voisin siis suositella paikkaa hyvinkin, mutta en pois sulkisi muita vaihtoehtoja koska kokemusta on vain tästä.”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maistui taivaalliselta!”
“Mukava ja leppoisa ravintola.”
“Hei laittakaa kuvat annoksista! Kurjaa tilata mitään, kun ei tiedä mitä sieltä tulee.”