Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty. Tuo hymyn huulillesi sitten tuoreen kahvin tuoksu, croissantit tai bagelit, tule meille. Aamulla, päivällä tai illalla, jokainen hetki on oikea. Coffee House tarjoaa piristystä päivään.

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 26.10.2021 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Aina on parantamisen varaa ja ehkä ulkoasu eli kalusteet yms on aika kulahtaneet ... kahvilan houkuttelevuus ja viihtyvyys kärsii”
“Hyvä sijainti nähdä ystävää tai istua hetki ostosten lomassa.”
“hyvässä paikassa siisti maistuvat tuotteet.”
“"Ystävällinen palvelu, Hyvä sijainti."”
“------”
“Eihän noissa aukioloajoissa ole mitään järkeä. Kävisin useammin mutta enhän minä millään töiltäni ehdi paikalle ajoissa. Kahvit ovat olleet aina hyviä ja useimmiten myös asiakaspalvelu.”
“"Kahvila on siisti, väljästi sisustettu."”
“Kaikki meni muuten hyvin mutta odotusaika oli pitkä kun vain yksi kassalla.”
“Hyvää palvelua ja kattavat tuotteet ainakin minulle.”
“"Mukava, helppo tulla "”
“"Hyvä peruspaikka. Ei kuulu huippukokemuksiin, joita ilolla levitän eteenpäin. Mutta jos joku kysyy peruskahvilaa niin voin suositella."”
“"Hyvä sijainti, valoisa ja ilmava kahvila, ystävällinen ja ammattitaitoinen henkilökunta ja mainiot erikoiskahvit."”
“Kahvila saisi olla arkisin auki myöhempään”
“"Ihan ok mesta,kahvi vois olla 1,50e pieni kuppi ja santsi mahdollisuus, voisi viihtyä kauemminkin,vähän häiritsee liian avonainen kahvilan istumapaikka kun kaupan muut asiakkaat kulkee vierestä,penkki sohvat on mukavat ja niitä voisi olla enemmän"”
“"Sijainti on kätevästi kauppamatkan yhteydessä ja aulatilassa on mukava katsella ihmisiä kahvihetken aikana. Tuotteet maistuvat, mutta hintaa on sen verran, ettei voi käydä joka päivä. Käynti tuo sitten juhlan tuntua arkeen."”
“"Sijaintinsa vuoksi kahvila on lähinnä nopea pistäytymis- ja tankkauspaikka, ei houkuttele viihtymään. Pöydät ovat epämukavat, ja ympäristö meluisa. Tällä kertaa oli harvinaisen siistiä. Jos haluaa viipyä pidempään ja jutella, suosittelen jotain muuta paikkaa."”
“Olen käynyt kauan täällä”
“Aina hyvä palvelu. Hyvä valikoima pieneen nälkään ja herkutteluun… Korona vain haitannut kulkuani. Taas lisätään käyntikertoja tulevana.”
“"Leipä, jonka söin, oli hieman kuiva, mutta oma oli valintani. Yritin valita terveellistä."”
“Leivos ym tarjoiluvaihtoehdot ovat liian vähäiset..”
“Kahvilan aukioloajat eivät ole sopivia. Asioin yleensä iltapäivisin ja kahvila on ollut kiinni.”
“"siisti ja viihtyisä, hieman hämäräsävyinen kahvila mutta sisustus hyvin onnistunut. "”
“"Itse olin prismassa hoitamassa erittäin kiireellista netti-verkkoasiaa,jotenkahvila oli tervaetullut,mutta vain välttämätön ""hyvä""tällä kettaa.Ei ehtinyt paneutua enempää."”
“Jos pöytien puhdistuksen yhteydessä puhdistettaisiin aina myös tuolit kahvila olisi siistimpi ja viihtyisämpi”
“Hyvä palvelu ja mukava henkilökunta. Hyvä sijainti keskustassa ja ruokkaupan vieressä.”
“Rento ja kiva tunnelma. Hyvää tuoretta syötävää ja suodatinkahvi erinomaista!”
“Kahvila on sopivasti kulkureitin vieressä kauppaan mennessä ja sieltä tullessa”
“"No vika ei välttämättä ole henkilökunnasa vaan ilmeisesti se vähyydessä,asioin 17.08 tiistai aamuna n 8 jälkeen käytävän puoleiset pari pöytää oli kuin sian kaukalot. Asiakaat Oliva porsastaneet ja jättänneet solmut pöytään olisi tosi kiva jos henkilökunnalla olisi aikaa enemmän valvoa tilojen siisteydestä. "”
“"Miksi kahvila sulkeutuu jo iltapäivällä, aikaisemmin aukioloaika on ollut klo 19 tai 20. Sohvat ovat aika epäsiistit. Ennen koronaa tuli käytyä kahvilla useinkin nyt ollut vähän harvempaa ja kun sulkeutuu aikaisin."”
“"Hommat pelaa, hyvä palvelu. Erinomainen kahvi"”
“Ystävällistä ja asiallista palvelua AINA”
“Kallis paikka. Muuten ihan ok.”
“Hyvä sijainti työmatkani varrella.”
“"Sama työntekijä oli varsin tiukka ja koppava viimeksi, ei ollut juuri pehmentynyt edelliskäy nin jälkeen - joskaan nyt ei ei ollut niin hätäinen kuin viimeksi. Asiakas joka tulee tiskin taakse katsoo tarjonnan läpi kuten minä. Tämä työntekijä oli viimeksi ja nyt varsin kärsimätön odottamaan valintaani. Liekö ollut nyttenkin hänellä huono päivä, silti minusta niitä oli yksi liikaa. Yhden ymmärtää, kaksi ja useampi kpkemus niin pitäisiköhn miettiä alan vaihtoa."”
“Todella hyvä kahvila Hyvä asiakas palvelu”
“Kaikki toimii”
“Käynti sujui hyvin ja palvelu pelasi.”
“Sijainti.”
“"Helppo, nopea"”
“Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.”
“Sijainti on hyvä”
“Tuotteet hyviä ja henkilökunta miellyttävää”
“Kiva kahvipaikka ja tapaamispaikka.”
“Myyjä oli ehkä liian nuori asiakaspalveluun.”
“Kaikki sujui nopeasti ja helposti.”
“Kokonaisuutena mutkaton kiva pysähdys ja hyvä kahvi.”
“Kahvin kanssa syötävä voisi olla monipuolisempaa. Enemmän suolaisia ja makeita pieniä vaihtoehtoja: esim. piirakoita ja torttuja.”
“"Ystävälliset ja palvelualttiit henkilökunta, erinomaiset tuotteet "”
“Ihan tavanomainen kahvila. Kahvi hyvää. Hinnat yläkantissa.”
“"Siisti ja ilmava paikka, ystävällinen henkilökunta, hyvät erikoiskahvit, keskeinen sijainti ja hyvät pysäköintitilat."”
“Hyvä peruskahvila”
“"Myyjä ei ollut yhtään tehtäviensä tasalla. Sanottiin, että maksu tulee erikseen, silti räppäsi yhteen molempien ostokset. Sitten antoi minulle kaverini pyytämän juoman jne. Mikään ei mennyt niinkuin pitää. Aiemmin on ollut suhteelisen ok palvelu."”
“Siisti paikka”
“Työporukkamme kokoontuu arkipäivisin kahvilaan. Tulin Turusta tapaamaan heitä.”