Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Amarillo, Hämeenlinna
Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä. Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä.
 
Perjantaisin ja lauantaisin klo 20.00 Amarillossa katetaan The Table – elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen johon kuka tahansa voi ottaa osaa pöytävarauksella. Tämä on elämys, jonka jokaisen täytyy kokea!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!
Vaakuna Hämeenlinna kokous ja juhla

Monipuolisissa kokoustiloissamme voit inspiroitua ja innostua!

Tänä päivänä meille on tärkeää kokonaisvaltainen hyvinvointi. Lähdimme ajatuksesta uudistaessamme toisen kerroksen kokoustiloja vihreydestä ja hyvinvoinnista.
Kokoustilojemme aulassa on runsaasti upeita kasveja ja vihreys jatkuu myös osassa kokoustilojamme. Vihreys vastaa tarpeeseemme oleskella luonnossa ja me haluamme tänä päivänä kokea yhteyttä luontoon. Tämä todistetusti vaikuttaa stressitasoihimme ja vireyteemme positiivisesti. Vihreyden on myös tutkittu vähentävän mielipahaa ja negatiivisia tunnetiloja. Viherkasvien on myös todettu puhdistavan ilmaa ja paremman ilmanlaadun on todettu suoraan vaikuttavan meidän vireyteen ja aivojemme toimintaan.

Olemme halunneet kokoustiloissamme ajatella erityisesti sitä, kuinka tärkeää on onnistunut kokous. Sinun tarpeesi ovat meidän lähtökohta ja, kun te saavutatte päivälle asettamanne tavoitteen, niin me olemme onnellisia.

Keittiömestarimme on suunnitellut monipuolista, henkisesti ja fyysisesti ravitsevaa ruokaa. Kun kehomme on mukavasti balansissa, niin ajatus kulkee ja syntyy tehokkaita kokouksia. Hotellissamme on 8 toimivaa, erilaista ja valoisaa kokoustilaa jopa 120 hengen ryhmille.

Kokoustilat on varustettu nykyaikaisella tekniikalla. Sijaintimme takaa loistavat liikenneyhteydet, lenkkeilymaastot Vanajaveden rannalla ja kaupungin keskustan kulttuuritarjonnan. Viihtyisässä ravintola Le Blasonissa voit nauttia herkullisesta ruoasta, rennosta tunnelmasta ja huolenpidostamme.

Tämän lisäksi ympäristömme luo upean mahdollisuuden erilaiseen liikkumiseen ja rauhoittumiseen. Lajivalikoimissa mm. lumikenkäretkeä, Amazing Race Jr., Fatbike-safari ja monia muita lajeja. Autamme mielellämme oheisohjelman hankinnassa.

JUHLAT
Ori­gi­nal Sokos Hotel Vaa­ku­nas­sa vie­tät mitä upeim­mat juh­lat. Asian­tun­te­va juh­la­pal­ve­lum­me aut­taa kai­kis­sa juh­lien yk­si­tyis­koh­tien jär­jes­tä­mi­ses­sä.

Vaa­ku­nas­sa pi­däm­me hyvää huol­ta asiak­kais­tam­me, uu­dis­tum­me ja ke­hi­täm­me pal­ve­lu­jam­me jat­ku­vas­ti. Meil­lä on­nis­tu­vat juh­lat aina kah­den hen­gen il­lal­li­ses­ta yli 300 hen­gen ta­pah­tu­miin. Ho­tel­lim­me eri­lai­sis­sa ti­lois­sa on­nis­tu­vat niin per­he­juh­lat, vuo­si­juh­lat, yri­tys­juh­lat, hen­ki­lös­tö­ti­lai­suu­det ja pik­ku­jou­lut.

On­nis­tu­mi­sen yti­men muo­dos­ta­vat am­mat­ti­tai­toi­nen ja pal­ve­lu­hen­ki­nen hen­ki­lökunta, joka tekee työ­tään suu­rel­la sy­dä­mel­lä.
Me haluamme järjestää onnellisia juhlia!

Ota roh­keas­ti yh­teyt­tä myyn­ti­pal­ve­luum­me, olem­me suu­rek­si avuk­si jo al­ku­met­reis­tä al­kaen: sales.hameenmaa@sok.fi tai puh. 020 1234 654