Kaikki PAIKKAKUNNAN RAVINTOLAT
Rosso, Pori

ROSSO - hyvässä seurassa

 

Vallitsevan tilanteen vuoksi palvelemme take away -ravintolana ma 8.3. alkaen. Aukioloaikamme ma-su 11-19. Voit tehdä tilauksesi paikan päällä tai puhelimitse etukäteen 044 725 2986. Katso take away -menumme täältä. Woltilla ja Foodoralla voit tilata ruuat kotiovellesi asti. Voit myös tehdä ja maksaa tilauksesi verkossa https://syokotona.fi/ravintolat/pori ja noutaa tilauksesi ravintolastamme.
 

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista, jotka paistamme elävän tulen uunissamme. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!

Lasten omalta ruokalistalta pienemmätkin herkkusuut löytävät mieluisen annoksen ja ravintolakokemuksen kruunaa hauska leikkinurkkaus. Meillä lapsiperheet viihtyvät.

Rosson löydät Porin torin laidalta aivan kaupungin ytimestä!

Benvenuti – lämpimästi tervetuloa!

Amarillo, Pori

Amarillo yhdistää niin ystävät kuin tuntemattomat ja saa jengin viihtymään saman pöydän ääressä.

 

Vallitsevan tilanteen vuoksi palvelemme take away -ravintolana ma 8.3. alkaen. Aukioloaikamme ma-pe 11-22, la-su 12-22. Voit tehdä tilauksesi paikan päällä tai puhelimitse etukäteen 044 725 2891. Katso take away -menumme täältä. Woltilla ja Foodoralla voit tilata ruuat kotiovellesi asti. Pop up -konttiravintolamme palvelee Prisma Länsi-Porin pihassa ma-pe 11-19, la-su 12-19. Voit tilata kontista ruuat valmiiksi myös etukäteen puh. 044 725 2993.

 
Tyyliltään Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen. Ruokalistalta löytyy reippaasti tuoreita makuja parhaita lemppareita unohtamatta. Ja tietenkin tarjolla on myös kurkun kostuketta ja mukavaa fiilistä. Ainutlaatuista kokemusta kaipaavan kannattaa varata paikkansa The Tableen. Koko illan kestävä elämys tarjoaa herkuttelua, viihdettä ja paljon iloisia yllätyksiä!
 
Tule testaamaan, viihtymään ja löytämään uusia frendejä!