Vuoksenvahti on perinteikäs seurusteluravintola Imatrankoskella. Olemme toimineet samalla paikalla vuodesta 1971 lähtien! 

Asiakaspaikkoja on 160, kesällä lisäksi 150-paikkainen terassi. Tule nauttimaan leppoisasta tunnelmasta.

Meillä on usein viikonloppuisin live-esiintyjiä, seuraa ilmoitteluamme! Bändi-iltoina palvelemme 03 asti.

Meillä voit seurata urheilutapahtumia isosti! Meillä on nyt videotykki ja 100 x 150 cm kangas. Lisäksi alueella on huippulaadukkaat Genelec-kaiuttimet lisäämässä katselunautintoa.

Nyt entistä enemmän kanavia katsottavana:

SM-liiga, Formula 1, MM-ralli, hiihtolajit, nyrkkeily, tennis (ATP ja Wimbledon), timanttiliiga, leijonakiekko, valioliiga, mestarienliiga, NBA, NFL, UEFA Europa League, Englannin Championship, MotoGP, Nascar Sprint Cup Series, Superpesis...

"Ravintola Vuoksenvahti on ollut "toinen kotini" Imatralla asuessani eli jo yli 30 vuotta. On aina ollut miellyttävää tulla kodikkaaseen ja lämminhenkiseen koko kansan ravintolaan ja tavata siellä erilaisia ihmisiä. Palvelu on ollut erinomaista, ja aina on löytynyt juttuseuraa, jossa ajatuksia on vaihdettu hyvinkin monista eri aiheista. Ravintola on kuin kaupungin sydän, joka sykkii lämpöä ja vanhojen aikojen romantiikkaa. Ne ovat tärkeitä asioita tässä koko ajan kylmenevässä maailmassa."

- Heavy Tikkanen -

Raflaamosta löytyi 2 lounasravintolaa läheltäsi: