Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Imatran Rossosta saa myös lounasta arkisin klo 11–14. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Missä Rosso, siellä Italia!

Asiakastyytyväisyys

4,0

Ruoka (3,9)
Palvelu (4,1)
Tunnelma (3,9)
Lapset (4,0)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.07.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Vieraspaikkakuntalaisina Virolahdelta käymme Imatralla vuosittain Imatra Big Band Camp-viikolla. Rossossa aiomme ruokailla tulevaisuudessakin.”
“Ruokavaihtoehtoja on nykyään aika vähän. On hankala löytää syömistä. Nyt tultiin, kun halusimme käydä pizzalla.”
“Siisti, ruoka ”ok”, Imatralla ole juuri muutakaan”
“Palvelu oli hyvää ja ruoka maistui”
“Tarjoilija oli ammattitaitoinen ja huomioi koko seurueen kivasti. Meillä oli myös.koira mukana ja hänkin oli tervetullut terassille. Myös ruoka maistui kaikille.”
“Kaikki oli erinomaisen hyvin. Söimme ulkonona terassilla hellepäiväivänä. Hyvät varjot. Hiljaista.”
“Ystävällinen palvelu, hyvä hinta/laatusuhde”
“Hyvä asiakaspalvelu.”
“Ruoka oli hyvää”
“Hyvä ruoka ja palvelu ja villi 1v ei haitannut ainakaan näkyvästi”
“Imatran Rossossa ei taida olla ilmastointia? Oli aika yllätys huomata se kun hellepäivänä/iltana tulimme syömään ja oli sietämättömän kuuma ja jouduimme lähtemään ulos, siellä palvelu oli hidasta ja takkuili ja mäkäräiset lopulta ajoivat sisään kassalle maksamaan kun ketään ei näkynyt laskuttamassa meitä. Tilasin gluteenittoman kanapastan, oli suuri pettymys, annos oli todella kuiva, sekavaa mössöä joka ei näyttänyt ammattikokin annokselta vaan oli enemmäkin kotikeittiön tai esim. lapsen tekemä arkiruoka-annos.”
“Yleisilme ei ole mielestäni kovin viehettävä.”
“- loistavalla paikalla - tarjoilu terassille, kävelykadulla - ihana ruoka”
“Kiva paikka. Hyvä ruoka. Ripeä palvelu.”
“Ei erityistä, melko kallis ruoka Käynti INVA-vessaan tukkoinen”
“Perus Rosso. Tällä kertaa pizzan täytteet olivat kuivia. Ravintolassa oli myös kiirettä, joten toiseen kertaan jouduttiin pyytämään laskua kun ei alkanu pitkähkön odottamisen jälkeen kuulua. Ystävällinen henkilökunta.”
“Homma toimi, hyvä kokonaisuus!”
“Toimiva kokonaisuus, hyvä palvelu ja sopiva ruoka.”
“Vierailu sujui oikein hyvin.”
“Nykyisin jokseenkin suppea lista. Ulos palvelu oli jotenkin hidasta ja pöydät oli likaisia. Ei aterimia pöydässä eikä 'leipää' salaatin kanssa.”
“Kiva henkilökunta ja mukava miljöö, ruoka tosin vähän vaihtelee mm. pizzan koko”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Hyvä palvelu ja ruoka”
“Hyvä vaikutelma”
“Erittäin ok ruokapaikka. Olen aina haukkunut pizzat, nyt oli maukas (pohja)”
“Jaa, Imatralla on niin vähän vaihtoehtoja ravintoloille että Rossossa on yleisemmin kohtuuhintaisin lista joten ei niinkään palvelu vaan se, että on olemassa. Ihan jees, henkilökunta on ystävällistä.”
“Saimme alkusalaatin vasta pyydettyämme, kun pääruoka oli jo tuotu pöytään.”
“Hyvä paikka sujuva asiointi lapsetkin viihtyivät”
“Kaikki sujui ok, olimme lähellä sulkemisaikaa niin päällä oli muuta työntouhia”