Rosso on toistaiseksi suljettu. 
 
Imatralta saat ravintolaruokaa take away -annoksina Prisman ravintolamaailmasta joka päivä.
 
 
---
 

Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Imatran Rossosta saa myös lounasta arkisin klo 11–14. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla! Missä Rosso, siellä Italia!

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,1)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,0)
Lapset (4,2)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 07.04.2020 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“mukava rento tunnelma”
“Paikka oli siisti ja annokset ok. Söin itse pitsaa ja pieni miinus tuli siitä ettei makua löytynyt vaikka olikin laadukkaan oloinen annos muuten. Lasten menu oli hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä kokonaisuus. Henkilökunta oli positiivinen plussa.”
“Keskeinen paikka, hyvä palvelu, bonusta ostosta.”
“Kiireessäkin henkilökunta iloista ja ystävällistä. Ruoka todella hyvää.”
“Kaikki toimii niiku pitää. Hienoa!”
“Kiva rauhallinen tunnelma ja todella ystävällinen tarjoilija”
“Perusvarma paikka Imatralla. Hinta ja laatu ihan kohdillaan”
“Ruoka melko hyvää. Imatrankoskella ei ole useampia ruokapaikkoja”
“Viihtyisä ruokapaikka, henkilökunta hyvin asiakkaita huomioiva ja ystävällistä”
“Ruoka ja palvelu oli hyvää, siisti ravintola.”
“Olimme perheeni kanssa todella tyytyväisiä niin ruokaan kuin palveluunkin.”
“Mukava käynti.”
“Oli ilonen vastaanotto ja ystävällinen palvelu, eikä tullut kiireen tunnettta vaan sai nauttia hyvästä ruuasta rauhassa.”
“Kaikenkaikkiaan käynnistä jäi hyvä fiilis koko perheelle. Ruokalistalta löytyi ihania erikoisuuksia, mitä muissa ravintoloissa ei ole.”
“Ruokalista vaihtuu sopivin välein”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja sain hyvää palvelua erikoisruokavalioni koskien. Päivä jolloin kävimme Imatran rossossa ensimmäistä kertaa oli ystävänpäivä. Pöytiä oli jo paljon varattu, mutta saimme silti yhden varatuista pöydistä. Tarjoilija vielä vaihtoi siihen myöhäisemmän varauksen niin saimme nauttia ruuista ja juomista rauhassa.”
“En asu enää paikkakunnalla, mutta olen asioinut Imatran Rossossa vuosia. Ravintola on ollut aina hyvä, keskimääräistä Rossoa parempi aina. Henkilökunta vaikuttaa viihtyvän ja olevan aidosti motivoituneita työssään ja se välittyy minulle asiakkaana. Ruoka on ollut maistuvaa. Palvelu toimii erittäin hyvin. Ehdottomasti suosittelen muille. Taitaa olla melko vähän Rossoja enää olemassakaan? En ihmettele että juuri tämä Rosso pitää pintansa.”
“Erittäin miellyttävä käynti. Todella hyvää ruokaa. Ystävällinen henkilökunta. Ja nämä pätevät jokaiseen Imatran Rosso-käyntiini! Erikoiskiitokset Juha-tarjoilijalle (muistinkohan nimen oikein:). Hän tapansa kohdata asiakas oli enemmän kuin erinomainen!”
“Ystävällinen ammattitaitoinen palvelu, maukkaat ateriat.”
“Normaali ketjuravintola, joka on parantanut ilmettään aiemmasta keltapunaäitelästä sisustuksesta. Nyt sisustus on raikas, viherharmaa, tosin itse tekisin jotain toisin, mutta parannus on huomattava.”
“Palvelu oli erittäin hyvä, ja ihanan mukavaa. Halusimme vaihtaa pöydän rauhallisempaa ja tämä sujui ettäin vaivattomasti ja hyvin, kun asiakaspalvelija ohjasi meidät vapaaseen pöytään joka hieman rauhallisemmassa kuin aikasemmi oleva pöytämme”
“Palvelu sujuvaa ja ruoka hyvää.”
“Mainiota ruokaa ja viiniä, ja yhtä kiitettävää asiakaspalvelua! ????”
“Annoskoko oli pienehkö, niin lasten kuin aikuisten.”
“SALAATTIPÖYDÄN TARJONTAA PITÄISI KEHITTÄÄ.”
“Lasten lihapullat maistui oudolle..”
“Snabb och vänlig betjäning, god mat.”
“Ei moittivaa.”
“Palvelu on nopea, ystävällinen henkilökunta. Kahvin kanssa välillä ongelmia, kuin ei ole ollut termarissa, jäimme ilman kahvia, kuin lähdetin töihin nopeasti. Ruoat ovat maukkaat. Olisi hyvä saada hammastikut pöydälle, ellei tarvitse etsiä niitä.”
“Ruoka listalta on hyvää. Salaattipöydän voisi päivittää. Lounasruokia useampi vaihtoehto, kolmekin riittäisi.”
“Palvelu oli hyvää ja annettu palaute otettiin hyvin vastaan. Erityisesti jäi mieleen, että vaikka ravintola oli sulkeutumassa, tarjoilija kävi sanomassa että juokaa rauhassa viininne loppuun. Tästä jäi hyvä tunne kun ei hoputettu ulos.”
“Oli mukava käynti ja lasten leikkipaikka oli mahtava, jo sen vuoksi paikkaa voi suositella kaikille lapsiperheille. Ihanaa että lasten viihtyvyys on otettu näin hyvin huomioon. Lasten menu oli myös monipuolinen, ruoka oli hyvää joskin lasten lihapullat olivat hieman kuivia. Ilmapiiri oli hyvä ja lämmin ja ravintola oli oikein viihtyisä.”
“mukava paikka”
“Hyvä lounas imatran keskustassa”
“Perusasiat kunnossa. Ei erityistä hyvässä tai pahassa.”
“Siisti ja mukavan tuntuinen ravintola”
“Ruoka oli hyvää ja palvelu ystävällistä. Palvelun saanti kesti kuitenkin todella pitkään. Pelkästään ruokalistoja ja juomatilauksen ottamista joutui odottamaan niin pitkään että jos en olisi lapsen kanssa ollut, olisin jo antanut palautteen jaloillani. Muuten palvelu oli ystävällistä ja ruoka ja juoma hyvää ja hinta edullinen. Siksi antaisin paikalle toisen mahdollisuuden.”
“Sijainti hyvä.”
“Hyvää ruokaa. Henkilökunta hieman tylyhkö”
“Kaikki toimi”
“Paikka ok”
“Palvelu oli hyvää, vaikka tulimme lähellä sulkemisaikaa.”
“Ruoka on maukasta, ystävällinen henkilökunta!”
“Ihan kiva paikka varsinkin kun siinä kaupunginosassa ei oikein ole muitakaan paikkoja jossa tarjotaan erilaisia ruokia. Saisi olla tunnin verran myöhempään auki arkipäivinäkin.”
“Perusvarma”
“Keskeinen sijainti. Rauhallinen ruokapaikka.”
“Viihtyisä, henkilökunta ystävällinen”
“Ruoka oli hyvää ja tarjoilu samoin.”
“Rossossa on viihtyisää istua. Henkilökunta on ystävällinen ja osaa neuvoa,jos on kysyttävää. Sijainti keskeinen,kävelymatkan päässä. Käyn pian uudelleen !”
“Asiallinen ja viihtyisä paikka”
“No paikkakunnalla ei ole oikein kilpailua, niin kait se on suositeltava.”
“Kaikki sujui hyvin ja hienosti, mutta sitten tapahtui jotain. Meiltä ei käyty kysymässä haluammeko lisää juomaa, lasimme oli tyhjät, ruokailu oli päättänyt. Odotimme yli puoli tuntia, että saimme pyydettyä laskun. Onneksi seura oli mahtavaa, niin odotus ei tuntu niin kamalalta vaikka olisihan siinä lasi viiniä vielä mennyt.”
“Minulla on paljon ruoka-aine allergioita ja Rosso on ainut ravintola imatralla josta löydän soveltaen ( tarjoilija on auttanut) itselleni miule sopivan ja erittäin hyvältä maistuvan aterian. Palvelu on ollut aina erittäin kiitettävää, se lämmittää mieltä. Olen suositellut ystävilleni ja sukulaisilleni Rossoa ja jossa olemme aina käyneetkin esim sukulaiseteni kanssa kun he ovat vierailleet imatralla.”
“Olen suositellut usein. Kesäinen terassi, tuore salaattipöytä, ystävälliset tarjoilijat, maistuvat pizzat”
“Ihan toimiva ja keskeinen sijainti! Ei mitään erityistä, mutta sen voisitte keksiä, kun sillä olisi kaikki mahdollisuudet olla todella vetovoimainen.”
“Hyvä ruoka. Tarjoilija oli nuori, oppii vielä kuuntelemaankin. Näin uskomme.”
“Ruoka olu hyvää ja vaihtoehtoja löytyi myös ruokarajotteiselle ja oli muunneltavissa annokset”
“Normi perus settiä”
“Hyvä perus Rosso”
“Miellyttävä henkilökunta ja nopea palvelu.”
“Nopeaa palvelua ja siisti paikka. Henkilökunta ystävällistä.”
“Kaikin puolin onnistunut ja mielyttävä ravintolakeikka. Kaikki luonnistui oikein hyvin.”
“Ravintola on hyvällä paikalla. Varsinkin kesällä kiva paikka”
“Mukava ja luotettava perheravintola. Ruuat pohjautuvat liikaa puolivalmisteisiin ja ovat hiukka tylsiä. Siksi otamme aina pizzat.”