Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, niin roomalaisia kuin napolilaisiakin pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita, ihania italialaisia viinejä ja herkullisia jälkiruokia. Rosso on ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla!
 
Missä Rosso, siellä Italia

Asiakastyytyväisyys

4,1

Ruoka (4,0)
Palvelu (4,2)
Tunnelma (4,1)
Lapset (3,8)

Asiakkaamme suosittelevat

Päivitetty 18.12.2018 Pyrimme kehittymään jatkuvasti. Siksi kysymme asiakkailtamme miten onnistuimme. Tutkimuksen tuottaa meille Taloustutkimus. Tutkimus perustuu viimeisen 3 kuukauden aikana kerättyyn asiakaspalautteeseen. Alla satunnainen otos kommenteista.
“Hyvä ruoka: salaatin ja pienen lämpimän alkupalan yhdistäminen yhdeksi annokseksi.”
“Tympeät pöydät & tuolit keskilattialla. Ovista tuli kylmää viimaa.”
“Olin Helsingistä vierailulla Imatralla ja yllätyin positiivisesti Rossoon. Ruoka oli hyvää ja palvelu erittäin ystävällistä.”
“Imatran Rossossa on iloinen, kotoisa fiilis ja tekemisen meininki. Paikka on esimerkillisen siisti ja henkilöstö on lähes poikkeuksetta oikein mitoitettu. Tätä Rossoa selvästi johdetaan hyvin :)”
“Rossossa voisi olla sellainen jo kypsyneiden asiakkaiden sopukka, jonne ei jokainen alle 6-vuotias Tasmaniantuholainen pääsisi. Toki lapset kuuluvat ravintolaan - mutta voisiko ravintolassa on tila, jonne lapset eivät kuuluisi ;) Uskon että ko. ravintolassa tällainen tila poikisi.”
“Tarjoilijan ystävällisyys”
“Salaattipöytä on surkea”
“Hyvä ruoka ja palvelu.”
“Hyvä ruoka ja palvelu”
“Lopetin käynnit Imatran Rossossa lähinnä huonon salaattipöydän takia tuotteet eivät tuoreita, leipä vanhaa. Hämeenlinnassa kävimme sikäläisessä Rossossa ja oli todella hieno kokemus. Sanoinkin tarjoilijalle, että salaattipöytä oli niin hyvä, että tällainen raavas mies ei yleensä salaatteja syö, mutta nyt, ensimmäistä kertaa, hain uuden annoksen salaattia. Muutenkin ruoka oli hyvää ja tunnelma hieno. Nyt päätimme testata Imatran Rosson uudestaan ja ihme oli tapahtunut täälläkin, salaattipöytä hieno kuten kaikki muukin. Ravintola oli uuden sisutuksen myötä rauhallinen ja salaattipöytä loistava! Sanoinkin tarjoilijalle, että vie viestiä eteenpäin, että salaattipöydän tasosta ei saa tinkiä yhtään, Se antaa lähdön hyvään ruokahetkeen. Tulemme käymään Rossossa uudestaankin, mutta jos salaattipöydän taso laskee, niin käyntimme loppuvat kuten edellisellä kerralla vuosiksi.”
“- maistuvat ruuat, - pidän erityisesti liharuoista ja pizzoista, - gluteenittomat ja laktoosittomat näkyvät ruokalistoissa hyvin - ystäväni söivät kasvisruokaa, kehuivat myös sitä”
“Kaikki toimii hyvin”
“kansainvälinen tunnelma”
“kahden hengen pöytä vähän ahdas”
“Hyvä ruoka ja hyvä sijainti.”
“Hyvä ruoka , ystävällinen palvelu”
“Jos käynti sattuu ruuhka-aikaan (kuten meillä), voi joutua odottelemaan huomiota , pöydän siivoamista ym.mutta se lienee ymmärrettävää”
“Kaikki edellä kyselyynne vastaamani asiat.”
“Tarjoilija oli todella mukava, tälläistä palvelua saa harvoin. Hän suositteli mm. Glögiä ja tämän otimmekkin. Kun kysyimme mitä tähän oli käytetty, hän selvitti kaikki aineet ja toi tuotteet näytille. Nyt meillä kotona yksi huippuhyvä erikoisempi glögiresepti. Ruoka oli myös todella hyvää, ja laadukasta. en ole pitkään aikaan käynyt Rossossa kun ruuan taso oli mielestäni laskenut mutta nyt kyllä ilomielin käyn uudestaan.”
“Erittäin mukava ja kohtelias asiakaspalvelu ollut jo vuosia”
“Sulkeutuu joskus aika aikaisin, aiemmin oli pidempään auki”
“Asiakas huomioidaan hyvin, kokki oli tehnyt hyvät pizzat. Ilmapiiri rento!”
“Hyvä ruoka, monipuolisuus. Henkilökunta ystävällisiä”
“ystävällinen henkilökunta”
“Nyt saimme istua aika pitkään, ennen kuin meitä tultiin palvelemaan. Jopa jälkeemme tulleita viereisiä pöytiä palveltiin ennen meitä. Tuli vähän sellainen tunne, että meidän pöytämme ei kuulu kenellekään.”
“Salaattipöytä on suppea”
“Hiukan täsmentämisen tarvetta, mitä kuuluu lounaaseen ja mitä ei. PIti itse lähteä selvittämään, kuuluuko esim. kahvi lounaaseen, kun sitä ei missään listassa lukenut. Kasvissosekeiton hinta oli mielestäni liian korkea, muut lounasannokset olivat jokseenkin kohtuuhintaisia.”
“Viihtyisä ravintola hyvällä paikalla. Mukava henkilökunta ja mutkaton palvelu”
“Raastepöytä voisi olla monipuolisempi. Myös sitä kuuluista valkosipuli-salaatinkastiketta kaipasin. Mutta ymmärrän että teemat ovat vaihtuvia.”
“Kouluikäiset lapset tykkäsi ruuasta paljon.”
“Aikuisten pienet annokset ja väärin tapahtunut laskutus ja kylmä sisälämpötila.”
“Ravintola houkuttelee tulemaan sisään. Ulkoa näkyy sisällä olevat ihanat valot, jotka tuovat kodinomaisen tunnelman.”
“Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoka hyvää.”
“Lounaskorttia pystyi höyläämään vain kerran, joka on verottajan ohjeistuksen väärintulkinta. Ruokailijoita oli kolme, joten vähintään tämän verran olisi pitänyt pystyä kortista höyläämään. Olen maksanut verot lounaskortin saldosta, ja jos käytän ne ravintolassa syömiseen maksaen itse laskun, ei pitäisi kellään olla nokan koputtamista siihen miten saldoni käytän. Kortista on kuitenkin mahdollista höylätä viisi kertaa vuorokaudessa. En kai minä viittä erillistä kertaa käy vuorokaudessa lounaalla. Vai miten S-ryhmä tämän selittää?”
“Erinomainen ruoka, rento tunnelma, mukava palvelu”
“Olin tilaamassa ruokaa ja yllättäen tarjoilija sanoi että 'minä en ainakaan tilaisi tuota annosta, ottaisin jonkun toisen.' Yllätyin mutta vaihdoin annoksen. En tiedä miksi näin mutta koin asian positiivisena.”
“Pidän uude(hko)sta sisustuksesta lamppuineen. Ruokalista on monipuolinen.”
“Salaattipöytä on todella suppea.”
“Lounasruokien taso ja korkea hinta eivät vastaa toisiaan. Lisäksi samojen lounasruokien maku, näkö ja rakenne poikkeavat eri ruokailukerroilla toisistaan.”
“hyvää ruokaa ja ystävällinen henkilökunta”
“Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja palvelu hyvää. (aina ollut)”
“Hyvä henkilökunta”
“Tylsä lista, samat ruoat listalla vuodesta toiseen vähän eri nimillä. Rohkeutta lisää ruokalistan suunnitteluun!”
“nopea, ystävällinen palvelu. Pizzat hyvät”
“Hyvä ruoka ja mukava henkilökunta”
“Pasta annos liian pieni jäi nälkä, luulis kympillä saavas isomman annoksen”
“Uusittu sisustus onnistunut. Ruoka on käyntikerroillani ollut aina todella maukasta.”
“Mukava henkilökunta, kivan oloinen ja hyvällä paikalla oleva ravintola jossa on maukadta ruokaa jokaiselle jotakin meiningillä.”
“Hyvä ja ystävällinen palvelu.”
“Hyvä henkilökunta eikä ruuissakaan ole valittamista.”
“Olemme vakioasiakkaita ja jos menemme ulos syömään,valitsemme aina Rosson. Ruokalista meille sopiva,palvelu hyvää,paikka siisti ja viihtyisä. Eikä sekään ole huono juttu että kertyy bonuksia. Osa tarjoilijoista jo tuttuja ja tietävät esim miten haluamme pitsan ja mitä juomme pitsan kanssa :)”
“Gluteeniton pizza oli tehty ohuelle hyvänmakuiselle pohjalle eikä sille paksulle. Muukin ruoka oli hyvää??”